من فکر می کنم منظور دنی از گفتگوی آزاد , یعنی همون پاتوق . توی اون بخش هم درباره ی بازی گفتگو می شه . ولی موضوع خاصی نداره . البته چند تا انجمن دیگه هم این کارو کردن . مثل موبایل . ولی یه مساله هم پیش می یاد . ممکنه تعداد تاپیک هایی که ایجاد می شه کم بشه . البته نمی دونم این مساله خوبه یا نه . ولی به هر حال اگه این تاپیک زده بشه , ممکنه تو کار بخش سئوالات درمورد رد کردن مراحل و بخش انتقادات و پیشنهادات و... اختلال پیش بیاد که این می تونه یه ذره نظم کار رو به هم بریزه . چون مدیریت همچین تاپیکی کار خیلی سختیه .
در کل من با ایجاد یه همچین فضایی موافقم . (که بیشتر با هم آشنا بشیم . ) ولی نه تو بخش بازی . هزار تا راه دیگه برای این کار وجود داره . قبلا هم یکیشو گفتم که آسون ترینشونم بود : یه وبلاگ درست می کنیم . یه یوزر و پس عمومی تعریف می کنیم و در اختیار کار بر های بازی قرار می دیم . اون وقت هرکسی می یاد توش پست می زنه و اسم خودشو ( منظور همون اسم فرومی ) آخر پست می نویسه که مشخص بشه کی پست زده .
حالا وبلاگ نه , کلی راه دیگه .![]()
خوب منظورم اولم رو درست متوجه شدی ولی بقیه رو نه.
اصلا این تاپیک هیچ ربطی به بخش سئوالات درمورد رد کردن مراحل و بخش انتقادات و پیشنهادات نداره!
و حتی اگه بحثی هم بشه موجب اختلال نمیشه!
اصلا به نظرم تاپیک رو به صورت آزمایشی بزنم اگه خوب بود که ادامه میدیم اگه نه تاپیک رو پاک کنید یا قفل کنید یا اصلا هر کاریش که میخواید بکنید.