به نقل از Sepehrnoush :
یه کم در مورد این ریاضیات جدید و نوین توضیح میدید؟
و هزاران کارشناس و غیرکارشناس فهیم و عاقل و بدون غرض ادعا میکنند که همه این سیستمها اشباع میشن. البته به قول دکتر جان شما نه به معنی واقعی کلمه!
بله ایران اگه یه نسل از بقیه دنیا عقب نبود کلاهبرداری های دهه 60 آمریکا الان تو ایران اتفاق نمیافتاد!
جالبه! 20% ضرر از نظر شما ضرر محسوب نمیشه!(تازه اگر همین 20% باشه)
حالا اگر کار کرد و ضرر هم کرد چی؟
مثلا در مورد گلد ماین در صورت انصراف ضرری متوجه فرد نمیشه؟
:lol: جالبه!
ببخشید تو اتحادیه اروپا مهر پیدا نمیشده پای این برگه بزنند؟
تو احادیه اروپا به زبون گولا گولا سندهای رسمیشون رو مینویسن؟
اسناد رسمی اتحادیه اروپا تو سایت <A href="http://www.gmiiran.com(جی/">http://www.gmiiran.com(جی ام آی ایران) هاست میشن؟
من جلسات گلدکوییست رو دیدم(خوشبختانه از نزدیک گرفتار گلدماین نشدم) اما این طور که mostafa_gm میگه. ظاهرا توصیه به خوندن این کتابها هم قسمتی از سناریوی از پیش تعریف شده باید باشه.
البته که میتونه متحول کنه. چون علاوه بر ضرر مالی آبرو و حیثیت آدم رو پیش دوست و آشنا و غریبه میبره.
خب بزارید پنتاگونو رو مثال بزنیم.
شما الان اگه یه دونه از اون کاغذ هاش روداشته باشید میتونید به همون راحتی که اون اوایل توایران اومده بود عضو گیری کنید؟
میدونید چرا نه؟ چون تقریباً اشباع شده! درسته که هممهی ایرانی ها وارد این سیستم نشدن ولی تقریباً همهی کسانی که قابلیت وارد شدن به این سیستم رو تو ایران داشتن الان وارد شدن و دیگه (تقریباً) کسی نمونده که قابلیت وارد شدن رو داشته باشه ولی هنوز وارد نشده باشه. در ادبیات عوام به این حالت میگن اشباع شدگی که البته از نظر معنای واقعی کلمه هیچ وقت اشباع رخ نداده.
==========================================================
من میدونم که این حرفها هیچ تاثیری رو شما نداره اما جواب دادنم برای اینه که دلم میسوزه که یه وقت یه از همه جا بیخبری بیاد این مطالب رو بخونه و رو حساب حرفهای شما بیافته تو چاه.
==========================================================
راستی دقت کردید با اینکه هیچ دو خط موازییی به معنای واقعی کلمه وجود نداره. این دو تا خط چه قدر به نظر موازی میرسن؟
خيلي جالبه !!! شما تو هر كاري كه شروع مي كني بايد سود كني ؟؟؟! يعني حتي 1% هم ريسك نمي كني !؟؟؟
كسي كه وارد اين سيستم ميشه بايد آدم ريسك پذيري باشه !! ماشا الله كه بچه هاي اينجا همه هايپ باز هستند !! هايپ درصد ريسكش 50% است !!!!! تو هايپ تمام مانوري كه رو يك سايت جديد ميدن اينه كه جديده !!! و به اصطلاح هنوز موقع كلاهبرداريش نرسيده !!! ولي ما تو نتورك تمام مانورمون رو اعتبار اون سيستمه !!
گذشته از اون هيچ نتوركي همين 80% هم بهت پس نميده !! من خودم مسئول يه آموزشگاهم اگه يك كلاس به حد نصاب برسه ولي كسي بخواد انصراف بده حد اقل 20% مبلغ اوليش كسر ميشه !!! حالا چه برسه به تجارت جهاني !!! كسي كه وارد اين تجارت ميشه بايد به اميد كار كردن بياد نه كار نكردن و يا طرز پس گرفتن پولش ؟!!!
اگه من يه شركت داشته باشم و شما رو استخدام كنم. و شما سر كار نياي !! انتظار داري كه از مزايايه بيمه ! سرويس و حقوق برخوردار بشي ؟؟؟!!! نكنه انتظار داري كه كسي رو هم جاي شما نذارم !؟!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد گلد ماين :
گلد ماين چندتا راه پيش روي شما گذاشته !!
اول از همه :
شما با ورودت به اين سيستم داري محصول مي خري ! البته به صورت قسطي ! كه ميتوني بقيه ي اقساطش رو بدي و محصولت رو بگيري !!!
دوم :
اگه تا شش ماه هيچ ورودي اي نداشته باشي: كمپاني كل پولت رو بهت پس ميده !
سوم: شما مي توني جايگاهت رو جايگزين كني !! كه البته اگه شش ماه گذشته باشه ديگه نيازي به فرستادن شناسنامه و ... نيست و در يك آن ميشه خريد رو جابجا كرد !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حال نداشتم از كاتالوگم برات يه عكس رو اسكن كنم و بفرستم !! وقتي آمادش هست واسه چي اسكن كنم ؟؟؟
اگه يكم سواد داشته باشي ميفهمي كه اين اعداد شماره ثبت رسمي اونا تو اين اتحاديه است !!! من برگه ي قرارداد نذاشتم كه ازش مهر بخواي ؟!!! ميتوني بري تو خود سايت گلدماين آي ان تي اگه زبانت خوب باشه همه چيز رو ميتوني پيدا كني ! اگه خيلي اهل دليل و مدركي يه فاكس بفرست..... ببين چي جوابت رو ميدن !! (به خود سازمان تجارت جهاني)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عمر اين كتابها خيلي بيشتر از اين حرفاست كه بگيم آماده شده هستند !!!! ضمننا دكتر اسپنسر جانسون آدم بيكاري نيست كه بياد يه كتاب واسه جلسه فالو بنويسه

!! يكم به خودت زحمت بدي و بخوني . ميتوني بفهمي كه منظور از اين كتابها قوي كردن اراده ي يك شخصه نه طرز گول زدن افراد ! :blink:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حتي به خودت زحمت نمي دي كه يك بار اونا رو بخوني !!! مخصوصا كتاب پنير رو !!! هر وقت خوندي بيا انتقاد كن !!
مطمئن باش اگه كتاب بيخودي بود : يكي از بهترين كتابهاي روانشناسي دنيا شناخته نميشد !!! حالا به پرفروشترين كتاب آمريكا كاري نداريم !!!!!

!!
جالبه ! حرفات زد و نقيضه !!!
گفته بودم كه شاخه ها به راحتي از ايران خارج ميشن !! الان پنتاگونا با پلنهاي مختلفش داره تو سراسر دنيا عضو گيري مي كنه !!! چون يك دسيسه ي هرميه تو ايران ازش استقبال نشد !! جالبه كه بدوني همين 20 روز پيش به من پيشنهاد ورودش رو هم دادن !!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چرا كسي جواب اون سوال من رو نداد !!!؟؟؟ مگه نميگيد كه اين سيستمها اشباع ميشن ؟؟؟ يه نتورك براي من مثال بزنيد كه تا حالا اشباع شده باشه !!! (البته به شرطي كه آي ان تي باشه !! و بيشتر از 5سال عمر كرده باشه ! ) ميدونيد كه عمر نتورك ماركتينگ از 70سال بيشتر شده !!! يه نتورك نام ببريد كه تو اين 70 سال اشباع شده باشه !!!
خيلي ساده است !! همه نتوركها بعد از مدتي تغير پلن ميدن ! هم به خاطر تنوع در كار و هم به خاطر اينكه يه حالي به اعضاشون داده باشن !
گلدماين كه از همين الان با 4 پلن وارد شده !! و تو ايران فقط و فقط حرف از پلن 60 دلاريه اونه !! كه از نظر پلنهاي ديگه اش خيلي بهتر از 60 دلاريه هستند !!