• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا اينجا بحثي از سيستم هاي بزرگتري مثل كوئيست وebl نیست

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SHAH_RAM :
آقایون شرمندم!
من تا صفحه 3 بیشتر نخوندم!
امما شما که میگید پول از کشور خارج میشه!
تکلیفه این شرکت های ایرانی مثل ایران بین! پرشیا و کارگشا چیه؟
همش کلاهبرداریه
ولی من به شخصه ترجیح میدم اگه یکی کلاهم رو برداشت پول هاش رو تو همین ایران خرج کنه

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از Sepehrnoush :
همش کلاهبرداریه
ولی من به شخصه ترجیح میدم اگه یکی کلاهم رو برداشت پول هاش رو تو همین ایران خرج کنه
alirezaجان سکه شما ( GoldMine) هستش؟؟..اگه سکت ( GoldMine) به من پم بده قرار میزاريم ميام ازت ميخرم...
آقای ( SepehrNoush) پول منو بيگانگان بخورن خيلی خيلی بهتر از اين که بره تو جيب اخوندا

ej-kargosha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينجا بحث درمورد كلاه برداري بزرگ " به خيال اينها" ممونعه اما بحث در مورد دزدي هاي بزرگ مثل هايپ ها و تبليغشون آزاد آزاد هست

bibo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آدم عاقل گول اين به اصطلاح تجارت ها رو نمي خوره :p

دست از سر اين مردم برداريد :hmm:

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از benyaminj :
alirezaجان سکه شما ( GoldMine) هستش؟؟..اگه سکت ( GoldMine) به من پم بده قرار میزاريم ميام ازت ميخرم...
آقای ( SepehrNoush) پول منو بيگانگان بخورن خيلی خيلی بهتر از اين که بره تو جيب اخوندا
من که گفتم هر دوشون کلاه بردارن به اضافه این که ایران بین و غیره آخوند نیستن.

<A title="http://forum.persiantools.com/member.php?u=22705&#10;&#10;#### ==> TARGET=_blank ej-kargosha:
اينجا بحث درمورد كلاه برداري بزرگ " به خيال اينها" ممونعه اما بحث در مورد دزدي هاي بزرگ مثل هايپ ها و تبليغشون آزاد آزاد هست
اکثر اون ها هم کلاه برداری هستن ولی خب به این شکل فجیع کلاه مردم رو بر نمیدارن

اینم محصول جدید این شرکت معظم: جنگ ستارگان!

SHVC9_showcase.jpg

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sepehrnoush :
دوست عزیز سیستم باینری رشد هرمی داره. این رو شما نمیدونید؟ میخاید عکسش رو بکشم؟ من همچنان اصرار دارم که شما ابتدا ریاضیات پایه رو یاد بگیرید.
کلاهبرداری های شبکه‌ایه غیر باینری تنها تفاوتشون با باینری‌ها اینه که سود بیشتری رو نصیب بالاتری ها میکنند و همین طور ضرر بیشتری رو نصیب پایین تری ها، ولی این معنیش این نیست که مدل باینری بی‌ضرره!(فقط روند رشدش کمی کندتره پس ضررش [در ابتدا] کمتره که البته وقتی که روز موعود[البته نه به معنای واقعی کلمه!] فرا برسه چون اکثریت قریب به اتفاق جزو متضررین هستن فرق چندانی در نتیجه نهایی نمیکنه)
درمورد دیوان لاهه تا اون جایی که من اطلاع دارم خیلی پیرتر از اینترنت(و جرایم اون) و تجارت شبکه‌ای(و کلاه‌بردای شبکه‌ای) هست.
کی عضو رسمی سازمان تجارت جهانی هست؟ دلیل و مدرک هم دارید؟ مطمئنناً از ما توقع ندارید که بدون دلیل حرف لیدرهای شما رو قبول کنیم!
من شاید اطلاعات دقیقی در موردتجارت شبکه‌ای نداشته باشم ولی حداقل این کلاه‌برداری‌های شبکه‌ای رو بخوبی میتونم تشخیص بدم(با همون جمع و تفریق کردنی که تو دبستان یاد آدم میدن!).
شما به خوبی میدونید که این جلسات فالو جلساتی به شدت کنترل شده هستن که توسط آدم‌هایی احمق و نیمه‌احمق که جز حفظ کردن اون جزوه مسخره هیچ کار مفید دیگه‌ای ازشون برنمیاد انجام میشه. و میشه گفت تقریباً تمام اون‌ها یه مسیر رو دنبال میکنند(حتی در مورد نوع نشستن کلاهبردار ها دور طرف یا طرز و لحن صحبت کردنشون).
اگر مطالب دوستان رو میخونید متوجه میشدید که تو کشورهای پیشرفته این سیستم ها دقیقا از نظر قانونی مشکل دارن!

اصرار منم رو اين نكته است كه رياضيات رو ياد بگيريد :happy: !! عزيز من خيلي چيزها رو نميشه با جمع و تفريق محاسبه كرد !! بد نيست از رياضيات جديد و نوين كمي بدونيد ! 10ها كارشناس و رياضي دان ادعا كردن كه اين سيستمها اشباع نميشه ! اونوقت شما ..... ! مسئله اي كه سالها پيش حل شده و تمام شده رو دوباره باز مي كنيد :blink: ! متاسفانه ايران هميشه يك نسل از بقيه ي دنيا عقبه :( !!!! اميدوارم شما جزو اون دسته نباشي :) !!
نتورك سالم هيچ وقت ضرري نداره ( منظور اينه كه شخص با علم كامل وارد شده و در صورت انصراف تا 80% هزينه ي اوليه خودش رو مي تونه پس بگيريه !!!) اگه كار كنه كه بسم الله اگه هم نه كه خودش مسئول همه چيزه !!!
اما يه سري نتوركها هستند كه ادعاي سالم بودن مي كنند ولي در حقيقت محصولشون رو به مشتري به زور مي دن. گذشته از اون اين محصول ارزش فيزيكي نداره و يا قابل فروش نيست. من خودم شخصا اين نتوركهارو سالم نميدونم.
نتوركي سالمه كه در صورت انصراف شخص ضرر مادي براي فرد نداشته باشه !!

------------------------------------------------------------------------------------------------
اما اينم برگه ثبت رسمي در اتحاديه اروپا :happy: :
http://www.gmiiran.com/images/registration.jpg
------------------------------------------------------------------------------------------------
بازم پيشنهاد مي دم كه چندتا مقاله معتبر در اين زمينه بخونيد !!!
مثلا مقاله دكتر در اين زمينه : بررسي شرکت هاي بازاريابي شبکه اي فعال در ايران
-----------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد جلسه هاي فالو :cool: !! :
شما تا حالا كتاب دكتر اسپنسر جانسون رو خوندي ؟؟؟ چه كسي پنير مرا جابه جا كرد ؟ (پر فروشترين كتاب تو آمريكا كه در مورد شيوه اي شگفت انگيز و موثر در مقابله با هر نوع تغييري در كار و زندگي)
يا كتاب قورباغه رو قورت بده (21 روش براي مبارزه با وسوسه ي پشت گوش انداختن) و يا حكايت دولت و فرزانگي ؟؟؟
اينا بايد مضمون جلسات فالو و فالو آپ باشه !!
حالا اگه شما تو يك جلسه فالويي بودي كه از رو حفظ براتون حرف زدن خيلي متاسفم براي اون مجموعه و خودتون !
چون جلسات فالو نه تنها مرتبط با نتورك بلكه مي تونه زندگي يك انسان رو متحول كنه ! اگه اين كتاب هارو خونده باشي مي فهمي منظور من چيه ! :rolleyes:
---------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا اينقدر نگيد كه مطالب دوستان ..... :eek:
من براي همه اعضاي اين كلوپ احترام قائل هستم و تمامي 8 صفحه رو تا حالا كامل خوندم ! البته اين مقاله هارو قبلا هم خونده بودم ! :happy:

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sepehrnoush :
این سیستم مزخرف گلد کوییست یا گلد ماین توسط یک یا چند نفر وارد ایران شدند. حالا هر کدوم از این سیستم ها تو این چند سال جمعیتشون چند برابر شده؟ آیا جمعیت ایران به هم همون نسبت زیاد شده؟ مثلا جمعیت ایران تو 10 سال گذشته حتی 2 برابر هم نشده ولی هر کدوم از این سیستم ها 10ها برابر شدن. نشدن؟
نتیجه گیری اخلاقی: ریاضیات پایه ایز وری گود!

در ضمن نرخ رشد جمعیت چین منفیه! :cool:

مني كه نتوركر هستم هيچ وقت هيج نتوركي رو زير سوال نمي برم و از واژه مزخرف استفاده نمي كنم :f34r: !!! با اينكه خيلي هاشون رقيب من حساب ميشن :cool: ! خواهش مي كنم از اين الفاظ استفاده نكيند. :p !!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد ام وي چيزي مي دوني ؟ يا پنتاگونا ؟؟ يا او كارت ؟؟؟ سيستمهايي كه بيشتر از 10 ها سال عمر كردند ولي هيچ كدون به مشكل اشباع تو هيچ كشوري بر نخوردند !! در صورتي كه اگه رنج كوتاه مدت خودشون رو هم در نظر مي گرفتيم (يعني هر شخص در ماه فقط دو نفر خودش رو بياره و ديگه خودش ورودي نگيره) اصلا اونم نه!! اين رنج رو دوبرابر كنيم (هر كس تو 2 ماه دو نفر خودش رو بياره و ... ) تا حالا بايد جمعيت دنيا تمام ميشد !!! بازم اصرار من رو اينه كه رياضيات پايه رو ياد بگيريد !
هركس در يك ماه دو نفر و الي آخر :eek: : در عرض 36 ماه يا 3 سال عدد از جمعيت دنيا بيشتر ميشد :D !! حالا شما فقط يك كشور رو نشون بده كه يكي از اين نتوركها توش اشباع شده باشه!!! مثلا كوئيست كه 7ساله تو ايران داره فعاليت مي كنه پس چرا اشباع نشد !!! نه تنها تو دنيا بلكه تو ايران و تهران هم اشباع نشده !! و روزانه بيشتر از 1000 نفر ورودي داره !!
هر كس در دو ماه دو نفر بياره و الي آخر :eek: : اگه رياضيات پايه رو بلد باشيد دو برابر بالا ميشه يعني شش سال كه بازم كوئيست مثال بارزشه !!!! حالا كوئيست هم نه ! پنتاگونا يا ام وي كه 10 ها ساله دارند كار مي كنند !
تو هيچ كشوري اشباع نشدند ! چه برسه به دنيا !! ;)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از golden_boy :
مني كه نتوركر هستم هيچ وقت هيج نتوركي رو زير سوال نمي برم و از واژه مزخرف استفاده نمي كنم :f34r: !!! با اينكه خيلي هاشون رقيب من حساب ميشن :cool: ! خواهش مي كنم از اين الفاظ استفاده نكيند. :p !!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد ام وي چيزي مي دوني ؟ يا پنتاگونا ؟؟ يا او كارت ؟؟؟ سيستمهايي كه بيشتر از 10 ها سال عمر كردند ولي هيچ كدون به مشكل اشباع تو هيچ كشوري بر نخوردند !! در صورتي كه اگه رنج كوتاه مدت خودشون رو هم در نظر مي گرفتيم (يعني هر شخص در ماه فقط دو نفر خودش رو بياره و ديگه خودش ورودي نگيره) اصلا اونم نه!! اين رنج رو دوبرابر كنيم (هر كس تو 2 ماه دو نفر خودش رو بياره و ... ) تا حالا بايد جمعيت دنيا تمام ميشد !!! بازم اصرار من رو اينه كه رياضيات پايه رو ياد بگيريد !
هركس در يك ماه دو نفر و الي آخر :eek: : در عرض 36 ماه يا 3 سال عدد از جمعيت دنيا بيشتر ميشد :D !! حالا شما فقط يك كشور رو نشون بده كه يكي از اين نتوركها توش اشباع شده باشه!!! مثلا كوئيست كه 7ساله تو ايران داره فعاليت مي كنه پس چرا اشباع نشد !!! نه تنها تو دنيا بلكه تو ايران و تهران هم اشباع نشده !! و روزانه بيشتر از 1000 نفر ورودي داره !!
هر كس در دو ماه دو نفر بياره و الي آخر :eek: : اگه رياضيات پايه رو بلد باشيد دو برابر بالا ميشه يعني شش سال كه بازم كوئيست مثال بارزشه !!!! حالا كوئيست هم نه ! پنتاگونا يا ام وي كه 10 ها ساله دارند كار مي كنند !
تو هيچ كشوري اشباع نشدند ! چه برسه به دنيا !! ;)
Golden_Boyجان حرفايی که میزنی بسيار جالب و منطقيه ....واقعاً بياييد رو منطق صحبت کنيد...و چيزايی که
مینويسيد رو اصول باشه و ثابت شده باشه نه اين که بياد هرچی به ذهنتون
میرسه بيان کنيد...و واقعاً آدم با اينگونه منطقها روبرو میشه چيزی واسه گفتن نداره

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از ej-kargosha :
من اگه تو هايپ پول بذارم و پولمو بدزدن حداقل مطمئنم كه فقط خودم ضرر ميكنم نه دوستان و نزديكانم!!!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از golden_boy :
شما تا حالا كتاب دكتر اسپنسر جانسون رو خوندي ؟؟؟ چه كسي پنير مرا جابه جا كرد ؟ (پر فروشترين كتاب تو آمريكا كه در مورد شيوه اي شگفت انگيز و موثر در مقابله با هر نوع تغييري در كار و زندگي)
يا كتاب قورباغه رو قورت بده (21 روش براي مبارزه با وسوسه ي پشت گوش انداختن) و يا حكايت دولت و فرزانگي ؟؟؟
حالا اگه شما تو يك جلسه فالويي بودي كه از رو حفظ براتون حرف زدن خيلي متاسفم براي اون مجموعه و خودتون !
چون جلسات فالو نه تنها مرتبط با نتورك بلكه مي تونه زندگي يك انسان رو متحول كنه ! اگه اين كتاب هارو خونده باشي مي فهمي منظور من چيه ! :rolleyes:
---------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا اينقدر نگيد كه مطالب دوستان ..... :eek:
من براي همه اعضاي اين كلوپ احترام قائل هستم و تمامي 8 صفحه رو تا حالا كامل خوندم ! البته اين مقاله هارو قبلا هم خونده بودم ! :happy:
من نميدونم تو اين سه كتاب مذكور چه چيز خاصي نوشته كه اين همه تو اين جلسات هفتگي رو خوندنش تاكيد ميشه؟ جز كتاب غورباقه دو تاي ديگه اصلا جالب نيستن خصوصا كتاب دولت فرزانگي كه راه هايي رو ياد ملت ميده كه دستي دستي خودشونو بدبخت كنن و بيفتن گوشه زندون!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از golden_boy :
به ازاي هر نفري كه تو ايران ميميره !! چهار نفر به دنيا ميان :cool: !! اگه همين روند رو ادامه بديم متوجه ميشيم كه 4 نفر هم به 18 سالگي ميرسند و .... !! تازه اين تو ايرانه ! اگه بخواهيم كشورهاي مثل هند و چين رو مقايسه كنيم كه .... !!!
ضمننا تو هيچ نتوركي تمام افراد به سود نمي رسند :eek: . هميشه افرادي هستند كه به دليل سهل انگاري در كار موفق به كسب زير مجموعه نميشن و يا اين كه يك باله جلو ميرن. !! چون در هيچ نتوركي تمام لولها به طول كامل پر نميشه پس هزاران نفر از جمعيتي كه پيش بيني ميشده كمتر ميشود. :happy:
اول بايد مشخص بشه ما داريم درمورد ماهيت سيستمهاي چند دستي صحبت ميكنيم يا سهل انگاري افراد؟

طبق قانوني كه همه ميدونيم m به توان n که n هم محدودیتی نداره همیشه به سمت بینهایت میره حالا این m هر عدد و تو هر Level که میخواد باشه فرقی نداره. اگه به جای اینکه افراد تو این سیستمها پول بدن، پول بگیرن بازم میگی که سیستم اشباع نمیشه؟ خلاصه تا کجا پیش میره؟ امروز یک نفر، فردا دو نفر پس فردا چهار نفر، روز بعد 8 نفر و الي آخر... بينهايت نفر!
اصلا يه جور ديگه، امسال يه نفر، سال دوم 2 نفر، سال سوم 4 نفر، سال چهارم 8 نفر، سال پنجم 16 نفر، سال ششم 32 نفر...، سال سي ام 1,073,741,824 نفر تعداد افرادیه که فقط تو آخرین Level هستن و سال چهلم این تعداد به 1،099،511،627،776 میرسه که از 999 میلیارد هم بیشتر میشه، فقط در عرض 10 سال اونم با اين فرض احمقانه كه هر فرد دو نفر خودش رو بعد از يك سال گشتن و جون كندن پيدا كنه!!!

اين كه شما يا دكتر (اسمشو فراموش كردم) دليل اشباع نشدن سيستم رو سهل انگاري افراد يا عدم فعاليت يه عده بيان ميكني اصلا دليل موجهي نيست چون قبلا هم گفتم:
1- اين اشباع نشدن داره به قيمت ضرر يه عده تموم ميشه كه احتمالا مغاير با هدف سيستمه!
2- در صورت فعاليت همه افراد و عدم سهل انگاري، حالت اشباع پيش مياد كه غير قابل انكاره.

alireza_a4

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام
مي دونم من الان نقش يه فروشنده رو دارم .
البته كسي كه با خوندن تمام اين مقالات بازم بخواد سكه بخره ( مال من گلد ماين هستش ) خودش مي دونه . ...

من فقط مي خوام دليل خودمو از اينكه براي ادامه كار منصرف شدم رو براتون بگم
خودتون تصميم بگيريد ... شايد دليل من براي شما خيلي بي اهميت باشه و براي شما يكي از دلايلي كه بخواين سكه بخرين . ولي به هر حال ....

ببينين دوستان
اگه شما يه سكه بخرين و زيرتونو خودتون پر كنين يعني تا مثلا 20 يا 30 مرحله زير خودتون رو بخرين و خودتون اونو پر كنين آيا به سود مي رسين ؟
مسلما پاسختون منفيه .
چون پورسانت هايي كه از اين طريق مي گيرين خيلي كمتر از قيمت سكه هايي كه دادين (‌تو گلد ماين 60 $ كه البته براي هر كدومش هم مشابه )‌
پس نتيجه اينكه اگه كسي خودش زيرشو پر كنه به هيچ سودي نمي رسه .

خب حالا شما اين يه نفرو كشور ايران فرض كنين كه خودش داره زير خودشو پر مي كنه .
خب حالا چي ؟
آيا ايران پولدار مي شه ؟
آيا ايران به سود مي رسه ؟؟

اين دليل من بود كه باعث شد از ادامه كار منصرف بشم و تصميم به فروش سكم بگيم .
حالا خود دانيد . ...

alireza_a4

Registered User
لایک‌ها
0
راستي بچه ها
من هنوز فرصت نكردم كه كامل همه اين مقاله ها رو بخونم
فقط من يه سوال دارم كه به اونم جواب بديد ممنون مي شم .
مي شه بگين اين كارا كجاش تجارت الكترونيكه ؟؟

فقط صرف اينكه يه شركتي كاراش از طريق اينترنت بو مي شه گفت تجارت الكترونيك ؟؟

خيلي مي بخشيد ها
مي دونم سطح بچه ها خيلي بالا هستش
فقط مي شه بفرماييد كه اگه يه نفر يه سايت راه بندازه و تو اون دختراي فراري رو بفروشه آيا اونم داره تجارت الكترونيك مي كنه ؟
يا سايت هايي مثل Ebay يا Google و Yahoo! كه همه تون از وضعشون با خبرين ؟

مي شه منو در زمينه مفهوم تجارت اكترونيك راهنمايي كنيد ؟

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز من خيلي چيزها رو نميشه با جمع و تفريق محاسبه كرد !! بد نيست از رياضيات جديد و نوين كمي بدونيد
یه کم در مورد این ریاضیات جدید و نوین توضیح میدید؟

10ها كارشناس و رياضي دان ادعا كردن كه اين سيستمها اشباع نميشه ! اونوقت شما ..... ! مسئله اي كه سالها پيش حل شده و تمام شده رو دوباره باز مي كنيد :blink: ! متاسفانه ايران هميشه يك نسل از بقيه ي دنيا عقبه :( !!!! اميدوارم شما جزو اون دسته نباشي :) !!
و هزاران کارشناس و غیرکارشناس فهیم و عاقل و بدون غرض ادعا میکنند که همه این سیستمها اشباع میشن. البته به قول دکتر جان شما نه به معنی واقعی کلمه!
بله ایران اگه یه نسل از بقیه دنیا عقب نبود کلاه‌برداری های دهه 60 آمریکا الان تو ایران اتفاق نمی‌افتاد!

نتورك سالم هيچ وقت ضرري نداره ( منظور اينه كه شخص با علم كامل وارد شده و در صورت انصراف تا 80% هزينه ي اوليه خودش رو مي تونه پس بگيريه !!!) اگه كار كنه كه بسم الله اگه هم نه كه خودش مسئول همه چيزه !!!
جالبه! 20% ضرر از نظر شما ضرر محسوب نمیشه!(تازه اگر همین 20% باشه)
حالا اگر کار کرد و ضرر هم کرد چی؟

اما يه سري نتوركها هستند كه ادعاي سالم بودن مي كنند ولي در حقيقت محصولشون رو به مشتري به زور مي دن. گذشته از اون اين محصول ارزش فيزيكي نداره و يا قابل فروش نيست. من خودم شخصا اين نتوركهارو سالم نميدونم.
نتوركي سالمه كه در صورت انصراف شخص ضرر مادي براي فرد نداشته باشه !!
مثلا در مورد گلد ماین در صورت انصراف ضرری متوجه فرد نمیشه؟

اما اينم برگه ثبت رسمي در اتحاديه اروپا :happy: :
<A title="http://www.gmiiran.com/images/registration.jpg&#10;&#10;#### ==> TARGET=_blank http://www.gmiiran.com/images/registration.jpg
:lol: جالبه!
ببخشید تو اتحادیه اروپا مهر پیدا نمیشده پای این برگه بزنند؟
تو احادیه اروپا به زبون گولا گولا سندهای رسمی‌شون رو مینویسن؟
اسناد رسمی اتحادیه اروپا تو سایت <A href="http://www.gmiiran.com(جی/">http://www.gmiiran.com(جی ام آی ایران) هاست میشن؟

من جلسات گلدکوییست رو دیدم(خوشبختانه از نزدیک گرفتار گلدماین نشدم) اما این طور که mostafa_gm میگه. ظاهرا توصیه به خوندن این کتابها هم قسمتی از سناریوی از پیش تعریف شده باید باشه.

البته که میتونه متحول کنه. چون علاوه بر ضرر مالی آبرو و حیثیت آدم رو پیش دوست و آشنا و غریبه میبره.

خب بزارید پنتاگونو رو مثال بزنیم.
شما الان اگه یه دونه از اون کاغذ هاش روداشته باشید میتونید به همون راحتی که اون اوایل توایران اومده بود عضو گیری کنید؟
میدونید چرا نه؟ چون تقریباً اشباع شده! درسته که هممه‌ی ایرانی ها وارد این سیستم نشدن ولی تقریباً همه‌ی کسانی که قابلیت وارد شدن به این سیستم رو تو ایران داشتن الان وارد شدن و دیگه (تقریباً) کسی نمونده که قابلیت وارد شدن رو داشته باشه ولی هنوز وارد نشده باشه. در ادبیات عوام به این حالت میگن اشباع شدگی که البته از نظر معنای واقعی کلمه هیچ وقت اشباع رخ نداده.

==========================================================

من میدونم که این حرفها هیچ تاثیری رو شما نداره اما جواب دادنم برای اینه که دلم میسوزه که یه وقت یه از همه جا بیخبری بیاد این مطالب رو بخونه و رو حساب حرف‌های شما بیافته تو چاه.

راستی دقت کردید با اینکه هیچ دو خط موازی‌یی به معنای واقعی کلمه وجود نداره. این دو تا خط چه قدر به نظر موازی میرسن؟

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
من نميدونم تو اين سه كتاب مذكور چه چيز خاصي نوشته كه اين همه تو اين جلسات هفتگي رو خوندنش تاكيد ميشه؟ جز كتاب غورباقه دو تاي ديگه اصلا جالب نيستن خصوصا كتاب دولت فرزانگي كه راه هايي رو ياد ملت ميده كه دستي دستي خودشونو بدبخت كنن و بيفتن گوشه زندون!

خيلي جالبه :D !!! بد نيست مقدمه اين كتاب رو بخونيد :happy: . البته مقدمه اي كه توسط مترجم ايراني نوشته شده .. بعد نظرات خودتون رو بگيد :eek: !!!
اين سه كتاب يكي از قويترين و بهترين سه كتاب روانشناسي دنيا هستند !!! اي كاش اونارو خونده باشي و اين جوري حرف بزني !!!! مخصوصا كتاب پنير !! :eek:

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_a4 :
دوستان سلام
مي دونم من الان نقش يه فروشنده رو دارم .
البته كسي كه با خوندن تمام اين مقالات بازم بخواد سكه بخره ( مال من گلد ماين هستش ) خودش مي دونه . ...

من فقط مي خوام دليل خودمو از اينكه براي ادامه كار منصرف شدم رو براتون بگم
خودتون تصميم بگيريد ... شايد دليل من براي شما خيلي بي اهميت باشه و براي شما يكي از دلايلي كه بخواين سكه بخرين . ولي به هر حال ....

ببينين دوستان
اگه شما يه سكه بخرين و زيرتونو خودتون پر كنين يعني تا مثلا 20 يا 30 مرحله زير خودتون رو بخرين و خودتون اونو پر كنين آيا به سود مي رسين ؟
مسلما پاسختون منفيه .
چون پورسانت هايي كه از اين طريق مي گيرين خيلي كمتر از قيمت سكه هايي كه دادين (‌تو گلد ماين 60 $ كه البته براي هر كدومش هم مشابه )‌
پس نتيجه اينكه اگه كسي خودش زيرشو پر كنه به هيچ سودي نمي رسه .

خب حالا شما اين يه نفرو كشور ايران فرض كنين كه خودش داره زير خودشو پر مي كنه .
خب حالا چي ؟
آيا ايران پولدار مي شه ؟
آيا ايران به سود مي رسه ؟؟

اين دليل من بود كه باعث شد از ادامه كار منصرف بشم و تصميم به فروش سكم بگيم .
حالا خود دانيد . ...

بد نيست كه بدونيد تنها سيستمي كه بر خلاف سيستمهاي ديگه براي ايران ارض آوري هم داره گلد ماينه :happy: !!!
گلد ماين اولين ورودي خودش رو تو دي آي سي دبي گرفت (مخخف دبي اينترنت سيتي) كمتر از 50 تا ورودي داشت كه وارد ايران شد ! بزرگترين رشد خودش رو تو ايران كرد :eek: ... چيزي معادل 60% كل مجموعه ! و مهمتر از اون از ايران به 32 كشور تا كنون رفته !! (تو اين 32كشور تعداد ورودي حد اقل 200نفر بوده !!! اگه بخوام كمتر از 200 نفر هارو هم حساب كنم ميشه بالاي 50كشور)!
كه از اين 32 كشور به اندازه ي 60% كل مجموعه ارض وارد ايران ميشه !! ولي به اندازه ي چقدر خارج ميشه ؟؟؟ همون 50 نفر كه تو دبي هستند!!!
شايد بگيد اون 50 نفر مبالغ كلفتي دريافت مي كنند :eek: !! ولي آخره آخرش اينه كه سقف درآمد رو بشكنند ديگه :) !!؟؟ درسته !؟!؟ كه بازم 10 ها برابر از مبلغ ورودي به ايران كمتره !!! حد اقل تو ايران شخصا 20 نفر رو ميشناسم كه روزانه از 3خريد دارند سقف درآمد ميشكنند !!! :happy:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از mostafa_gm :
من اگه تو هايپ پول بذارم و پولمو بدزدن حداقل مطمئنم كه فقط خودم ضرر ميكنم نه دوستان و نزديكانم!!!
اين حرفت واقعا خيلي باحال بود :blink:

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sepehrnoush :
یه کم در مورد این ریاضیات جدید و نوین توضیح میدید؟

و هزاران کارشناس و غیرکارشناس فهیم و عاقل و بدون غرض ادعا میکنند که همه این سیستمها اشباع میشن. البته به قول دکتر جان شما نه به معنی واقعی کلمه!
بله ایران اگه یه نسل از بقیه دنیا عقب نبود کلاه‌برداری های دهه 60 آمریکا الان تو ایران اتفاق نمی‌افتاد!

جالبه! 20% ضرر از نظر شما ضرر محسوب نمیشه!(تازه اگر همین 20% باشه)
حالا اگر کار کرد و ضرر هم کرد چی؟

مثلا در مورد گلد ماین در صورت انصراف ضرری متوجه فرد نمیشه؟

:lol: جالبه!
ببخشید تو اتحادیه اروپا مهر پیدا نمیشده پای این برگه بزنند؟
تو احادیه اروپا به زبون گولا گولا سندهای رسمی‌شون رو مینویسن؟
اسناد رسمی اتحادیه اروپا تو سایت <A href="http://www.gmiiran.com(جی/">http://www.gmiiran.com(جی ام آی ایران) هاست میشن؟

من جلسات گلدکوییست رو دیدم(خوشبختانه از نزدیک گرفتار گلدماین نشدم) اما این طور که mostafa_gm میگه. ظاهرا توصیه به خوندن این کتابها هم قسمتی از سناریوی از پیش تعریف شده باید باشه.

البته که میتونه متحول کنه. چون علاوه بر ضرر مالی آبرو و حیثیت آدم رو پیش دوست و آشنا و غریبه میبره.

خب بزارید پنتاگونو رو مثال بزنیم.
شما الان اگه یه دونه از اون کاغذ هاش روداشته باشید میتونید به همون راحتی که اون اوایل توایران اومده بود عضو گیری کنید؟
میدونید چرا نه؟ چون تقریباً اشباع شده! درسته که هممه‌ی ایرانی ها وارد این سیستم نشدن ولی تقریباً همه‌ی کسانی که قابلیت وارد شدن به این سیستم رو تو ایران داشتن الان وارد شدن و دیگه (تقریباً) کسی نمونده که قابلیت وارد شدن رو داشته باشه ولی هنوز وارد نشده باشه. در ادبیات عوام به این حالت میگن اشباع شدگی که البته از نظر معنای واقعی کلمه هیچ وقت اشباع رخ نداده.

من میدونم که این حرفها هیچ تاثیری رو شما نداره اما جواب دادنم برای اینه که دلم میسوزه که یه وقت یه از همه جا بیخبری بیاد این مطالب رو بخونه و رو حساب حرف‌های شما بیافته تو چاه.

راستی دقت کردید با اینکه هیچ دو خط موازی‌یی به معنای واقعی کلمه وجود نداره. این دو تا خط چه قدر به نظر موازی میرسن؟

خيلي جالبه !!! شما تو هر كاري كه شروع مي كني بايد سود كني ؟؟؟! يعني حتي 1% هم ريسك نمي كني !؟؟؟
كسي كه وارد اين سيستم ميشه بايد آدم ريسك پذيري باشه !! ماشا الله كه بچه هاي اينجا همه هايپ باز هستند !! هايپ درصد ريسكش 50% است !!!!! تو هايپ تمام مانوري كه رو يك سايت جديد ميدن اينه كه جديده !!! و به اصطلاح هنوز موقع كلاهبرداريش نرسيده !!! ولي ما تو نتورك تمام مانورمون رو اعتبار اون سيستمه !!
گذشته از اون هيچ نتوركي همين 80% هم بهت پس نميده !! من خودم مسئول يه آموزشگاهم اگه يك كلاس به حد نصاب برسه ولي كسي بخواد انصراف بده حد اقل 20% مبلغ اوليش كسر ميشه !!! حالا چه برسه به تجارت جهاني !!! كسي كه وارد اين تجارت ميشه بايد به اميد كار كردن بياد نه كار نكردن و يا طرز پس گرفتن پولش ؟!!!
اگه من يه شركت داشته باشم و شما رو استخدام كنم. و شما سر كار نياي !! انتظار داري كه از مزايايه بيمه ! سرويس و حقوق برخوردار بشي ؟؟؟!!! نكنه انتظار داري كه كسي رو هم جاي شما نذارم !؟!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد گلد ماين :
گلد ماين چندتا راه پيش روي شما گذاشته !!
اول از همه :
شما با ورودت به اين سيستم داري محصول مي خري ! البته به صورت قسطي ! كه ميتوني بقيه ي اقساطش رو بدي و محصولت رو بگيري !!!
دوم :
اگه تا شش ماه هيچ ورودي اي نداشته باشي: كمپاني كل پولت رو بهت پس ميده !
سوم: شما مي توني جايگاهت رو جايگزين كني !! كه البته اگه شش ماه گذشته باشه ديگه نيازي به فرستادن شناسنامه و ... نيست و در يك آن ميشه خريد رو جابجا كرد !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حال نداشتم از كاتالوگم برات يه عكس رو اسكن كنم و بفرستم !! وقتي آمادش هست واسه چي اسكن كنم ؟؟؟
اگه يكم سواد داشته باشي ميفهمي كه اين اعداد شماره ثبت رسمي اونا تو اين اتحاديه است !!! من برگه ي قرارداد نذاشتم كه ازش مهر بخواي ؟!!! ميتوني بري تو خود سايت گلدماين آي ان تي اگه زبانت خوب باشه همه چيز رو ميتوني پيدا كني ! اگه خيلي اهل دليل و مدركي يه فاكس بفرست..... ببين چي جوابت رو ميدن !! (به خود سازمان تجارت جهاني)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عمر اين كتابها خيلي بيشتر از اين حرفاست كه بگيم آماده شده هستند !!!! ضمننا دكتر اسپنسر جانسون آدم بيكاري نيست كه بياد يه كتاب واسه جلسه فالو بنويسه :D !! يكم به خودت زحمت بدي و بخوني . ميتوني بفهمي كه منظور از اين كتابها قوي كردن اراده ي يك شخصه نه طرز گول زدن افراد ! :blink:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حتي به خودت زحمت نمي دي كه يك بار اونا رو بخوني !!! مخصوصا كتاب پنير رو !!! هر وقت خوندي بيا انتقاد كن !!
مطمئن باش اگه كتاب بيخودي بود : يكي از بهترين كتابهاي روانشناسي دنيا شناخته نميشد !!! حالا به پرفروشترين كتاب آمريكا كاري نداريم !!!!! ;) !!
جالبه ! حرفات زد و نقيضه !!!
گفته بودم كه شاخه ها به راحتي از ايران خارج ميشن !! الان پنتاگونا با پلنهاي مختلفش داره تو سراسر دنيا عضو گيري مي كنه !!! چون يك دسيسه ي هرميه تو ايران ازش استقبال نشد !! جالبه كه بدوني همين 20 روز پيش به من پيشنهاد ورودش رو هم دادن !!!! :rolleyes:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چرا كسي جواب اون سوال من رو نداد !!!؟؟؟ مگه نميگيد كه اين سيستمها اشباع ميشن ؟؟؟ يه نتورك براي من مثال بزنيد كه تا حالا اشباع شده باشه !!! (البته به شرطي كه آي ان تي باشه !! و بيشتر از 5سال عمر كرده باشه ! ) ميدونيد كه عمر نتورك ماركتينگ از 70سال بيشتر شده !!! يه نتورك نام ببريد كه تو اين 70 سال اشباع شده باشه !!!
خيلي ساده است !! همه نتوركها بعد از مدتي تغير پلن ميدن ! هم به خاطر تنوع در كار و هم به خاطر اينكه يه حالي به اعضاشون داده باشن !
گلدماين كه از همين الان با 4 پلن وارد شده !! و تو ايران فقط و فقط حرف از پلن 60 دلاريه اونه !! كه از نظر پلنهاي ديگه اش خيلي بهتر از 60 دلاريه هستند !!

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
پس چرا اينقدر لينك رفرال هاي خودتون رو اينور و اونور پخش ميكنيد كه ملت از طريق شما سرشون كلاه بره !!!! :D

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_a4 :
راستي بچه ها
من هنوز فرصت نكردم كه كامل همه اين مقاله ها رو بخونم
فقط من يه سوال دارم كه به اونم جواب بديد ممنون مي شم .
مي شه بگين اين كارا كجاش تجارت الكترونيكه ؟؟

فقط صرف اينكه يه شركتي كاراش از طريق اينترنت بو مي شه گفت تجارت الكترونيك ؟؟

خيلي مي بخشيد ها
مي دونم سطح بچه ها خيلي بالا هستش
فقط مي شه بفرماييد كه اگه يه نفر يه سايت راه بندازه و تو اون دختراي فراري رو بفروشه آيا اونم داره تجارت الكترونيك مي كنه ؟
يا سايت هايي مثل Ebay يا Google و Yahoo! كه همه تون از وضعشون با خبرين ؟

مي شه منو در زمينه مفهوم تجارت اكترونيك راهنمايي كنيد ؟

تجارتهايي كه امروزه از طريق بيل زدن و جون كندن انجام نميشه !!
يا راحت تر بگم : به صورت فيزيكي انجام نميشن !! يعني شما پول مجازي دريافت ميكني كه بعدا فيزيكيش ميكني !! و حتي با شركت مقابلت هم فيزيكي برخورد نداري !!
اين مدل تجارتهارو الكترونيك ميگن !

بالا