• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا اينجا بحثي از سيستم هاي بزرگتري مثل كوئيست وebl نیست

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
..يکی از بالا سريهای من تو ( GoldMine) که 10ماه از عضو شدنش
میگذره.. دستش تو هندو پاکستانو نو روژ رفته..اول که گفت باور نکردم ولی
وقتی تو سايت ديدم از تعجب ماتو مبهوت مونده بودم...و گفت دست به راحتی میشه
به خارج از ایران انتقال داد فقط سعی و تلاش بايد بکنی

alireza_a4

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از golden_boy :
تجارتهايي كه امروزه از طريق بيل زدن و جون كندن انجام نميشه !!
يا راحت تر بگم : به صورت فيزيكي انجام نميشن !! يعني شما پول مجازي دريافت ميكني كه بعدا فيزيكيش ميكني !! و حتي با شركت مقابلت هم فيزيكي برخورد نداري !!
اين مدل تجارتهارو الكترونيك ميگن !
سلام دوست عزيز
از اينكه وقت گذاشتي و خواستي به سوالم جواب بدي ممنونم
ولي آخه اين شد دليل ؟
ايني كه شما گفتي تجارت الكترونيكه ؟
يا برداشت شخصي شما از تجارت الكترونيك اينه ؟؟؟

خوشحال مي شم بدونم كه بقيه در اين باره چي فكر مي كنن .....
( چون الان آنلاين دارم مي نويسم فرصت جواب درست و حسابي رو ندارم )

مورد بعدي
شما جواب منو ندادي
در حالتي كه گفتم ايران پولدار مي شه يا نه ؟؟
شما در واقع با يه سفسته مي خواي سوالو با سوال جواب بدي و منو بپيچوني :(

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از golden_boy :
خيلي جالبه :D !!! بد نيست مقدمه اين كتاب رو بخونيد :happy: . البته مقدمه اي كه توسط مترجم ايراني نوشته شده .. بعد نظرات خودتون رو بگيد :eek: !!!
اين سه كتاب يكي از قويترين و بهترين سه كتاب روانشناسي دنيا هستند !!! اي كاش اونارو خونده باشي و اين جوري حرف بزني !!!! مخصوصا كتاب پنير !! :eek:
اتفاقا كتاب پنير رو خوندم و هيچ چيز فوق العاده اي توش پيدا نكردم ولي با اطمينان ميتونم اينو بگم كه اگه آقاي جانسون ميدونست از اين كتاب داره اينطوري سوء استفاده میشه هیچ وقت نمینوشتش!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از golden_boy :
پس چرا اينقدر لينك رفرال هاي خودتون رو اينور و اونور پخش ميكنيد كه ملت از طريق شما سرشون كلاه بره !!!! :D
كسي اگه لينك رفرال هايپ از من ديده بگه؟!
ضمنا بهتر بود به جاي جواب دادن به اين پست به پستي كه در مورد اشباع نشدن سيستم نوشته بودم جواب ميدادي ولي ميدونم كه ميدوني حرف حساب جواب نداره! :D
البته يه تجربه ديگه اي بود واسه اينكه بفهمم وقتم رو با نتوركر جماعت سر بحثهاي الكي تلف نكنم.
شما هم از اين به بعد سعي نكن غير از جلسات پرزنت كسي رو براي اثبات مشروعيت اين سيستمها قانع كني.
براي شما و همه دوستان نتوركرم (چون خيلي از دوستان نزديكم هم تو اين كار مشغولن) آرزوي موفقيت دوباره دارم.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از golden_boy :
اصرار منم رو اين نكته است كه رياضيات رو ياد بگيريد :happy: !! عزيز من خيلي چيزها رو نميشه با جمع و تفريق محاسبه كرد !! بد نيست از رياضيات جديد و نوين كمي بدونيد ! 10ها كارشناس و رياضي دان ادعا كردن كه اين سيستمها اشباع نميشه ! اونوقت شما ..... ! مسئله اي كه سالها پيش حل شده و تمام شده رو دوباره باز مي كنيد :blink: ! متاسفانه ايران هميشه يك نسل از بقيه ي دنيا عقبه :( !!!! اميدوارم شما جزو اون دسته نباشي :) !!
نتورك سالم هيچ وقت ضرري نداره ( منظور اينه كه شخص با علم كامل وارد شده و در صورت انصراف تا 80% هزينه ي اوليه خودش رو مي تونه پس بگيريه !!!) اگه كار كنه كه بسم الله اگه هم نه كه خودش مسئول همه چيزه !!!
اما يه سري نتوركها هستند كه ادعاي سالم بودن مي كنند ولي در حقيقت محصولشون رو به مشتري به زور مي دن. گذشته از اون اين محصول ارزش فيزيكي نداره و يا قابل فروش نيست. من خودم شخصا اين نتوركهارو سالم نميدونم.
نتوركي سالمه كه در صورت انصراف شخص ضرر مادي براي فرد نداشته باشه !!

------------------------------------------------------------------------------------------------
اما اينم برگه ثبت رسمي در اتحاديه اروپا :happy: :
http://www.gmiiran.com/images/registration.jpg
------------------------------------------------------------------------------------------------
بازم پيشنهاد مي دم كه چندتا مقاله معتبر در اين زمينه بخونيد !!!
مثلا مقاله دكتر در اين زمينه : بررسي شرکت هاي بازاريابي شبکه اي فعال در ايران
-----------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد جلسه هاي فالو :cool: !! :
شما تا حالا كتاب دكتر اسپنسر جانسون رو خوندي ؟؟؟ چه كسي پنير مرا جابه جا كرد ؟ (پر فروشترين كتاب تو آمريكا كه در مورد شيوه اي شگفت انگيز و موثر در مقابله با هر نوع تغييري در كار و زندگي)
يا كتاب قورباغه رو قورت بده (21 روش براي مبارزه با وسوسه ي پشت گوش انداختن) و يا حكايت دولت و فرزانگي ؟؟؟
اينا بايد مضمون جلسات فالو و فالو آپ باشه !!
حالا اگه شما تو يك جلسه فالويي بودي كه از رو حفظ براتون حرف زدن خيلي متاسفم براي اون مجموعه و خودتون !
چون جلسات فالو نه تنها مرتبط با نتورك بلكه مي تونه زندگي يك انسان رو متحول كنه ! اگه اين كتاب هارو خونده باشي مي فهمي منظور من چيه ! :rolleyes:
---------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا اينقدر نگيد كه مطالب دوستان ..... :eek:
من براي همه اعضاي اين كلوپ احترام قائل هستم و تمامي 8 صفحه رو تا حالا كامل خوندم ! البته اين مقاله هارو قبلا هم خونده بودم ! :happy:
دوست خوب پس معلوم ميشه منظور شما از كتاب هاي بازاريابي و مديريت و اون زحمتي كه به قول خودتون براي تو پاچه كردن ملت مي‌كشيد همين كتاب هاي عامه پسند هستش.
موفق باشيد.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از golden_boy :
خيلي جالبه !!! شما تو هر كاري كه شروع مي كني بايد سود كني ؟؟؟! يعني حتي 1% هم ريسك نمي كني !؟؟؟
كسي كه وارد اين سيستم ميشه بايد آدم ريسك پذيري باشه !! ماشا الله كه بچه هاي اينجا همه هايپ باز هستند !! هايپ درصد ريسكش 50% است !!!!! تو هايپ تمام مانوري كه رو يك سايت جديد ميدن اينه كه جديده !!! و به اصطلاح هنوز موقع كلاهبرداريش نرسيده !!! ولي ما تو نتورك تمام مانورمون رو اعتبار اون سيستمه !!
گذشته از اون هيچ نتوركي همين 80% هم بهت پس نميده !! من خودم مسئول يه آموزشگاهم اگه يك كلاس به حد نصاب برسه ولي كسي بخواد انصراف بده حد اقل 20% مبلغ اوليش كسر ميشه !!! حالا چه برسه به تجارت جهاني !!! كسي كه وارد اين تجارت ميشه بايد به اميد كار كردن بياد نه كار نكردن و يا طرز پس گرفتن پولش ؟!!!
اگه من يه شركت داشته باشم و شما رو استخدام كنم. و شما سر كار نياي !! انتظار داري كه از مزايايه بيمه ! سرويس و حقوق برخوردار بشي ؟؟؟!!! نكنه انتظار داري كه كسي رو هم جاي شما نذارم !؟!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد گلد ماين :
گلد ماين چندتا راه پيش روي شما گذاشته !!
اول از همه :
شما با ورودت به اين سيستم داري محصول مي خري ! البته به صورت قسطي ! كه ميتوني بقيه ي اقساطش رو بدي و محصولت رو بگيري !!!
دوم :
اگه تا شش ماه هيچ ورودي اي نداشته باشي: كمپاني كل پولت رو بهت پس ميده !
سوم: شما مي توني جايگاهت رو جايگزين كني !! كه البته اگه شش ماه گذشته باشه ديگه نيازي به فرستادن شناسنامه و ... نيست و در يك آن ميشه خريد رو جابجا كرد !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حال نداشتم از كاتالوگم برات يه عكس رو اسكن كنم و بفرستم !! وقتي آمادش هست واسه چي اسكن كنم ؟؟؟
اگه يكم سواد داشته باشي ميفهمي كه اين اعداد شماره ثبت رسمي اونا تو اين اتحاديه است !!! من برگه ي قرارداد نذاشتم كه ازش مهر بخواي ؟!!! ميتوني بري تو خود سايت گلدماين آي ان تي اگه زبانت خوب باشه همه چيز رو ميتوني پيدا كني ! اگه خيلي اهل دليل و مدركي يه فاكس بفرست..... ببين چي جوابت رو ميدن !! (به خود سازمان تجارت جهاني)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عمر اين كتابها خيلي بيشتر از اين حرفاست كه بگيم آماده شده هستند !!!! ضمننا دكتر اسپنسر جانسون آدم بيكاري نيست كه بياد يه كتاب واسه جلسه فالو بنويسه :D !! يكم به خودت زحمت بدي و بخوني . ميتوني بفهمي كه منظور از اين كتابها قوي كردن اراده ي يك شخصه نه طرز گول زدن افراد ! :blink:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حتي به خودت زحمت نمي دي كه يك بار اونا رو بخوني !!! مخصوصا كتاب پنير رو !!! هر وقت خوندي بيا انتقاد كن !!
مطمئن باش اگه كتاب بيخودي بود : يكي از بهترين كتابهاي روانشناسي دنيا شناخته نميشد !!! حالا به پرفروشترين كتاب آمريكا كاري نداريم !!!!! ;) !!
جالبه ! حرفات زد و نقيضه !!!
گفته بودم كه شاخه ها به راحتي از ايران خارج ميشن !! الان پنتاگونا با پلنهاي مختلفش داره تو سراسر دنيا عضو گيري مي كنه !!! چون يك دسيسه ي هرميه تو ايران ازش استقبال نشد !! جالبه كه بدوني همين 20 روز پيش به من پيشنهاد ورودش رو هم دادن !!!! :rolleyes:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چرا كسي جواب اون سوال من رو نداد !!!؟؟؟ مگه نميگيد كه اين سيستمها اشباع ميشن ؟؟؟ يه نتورك براي من مثال بزنيد كه تا حالا اشباع شده باشه !!! (البته به شرطي كه آي ان تي باشه !! و بيشتر از 5سال عمر كرده باشه ! ) ميدونيد كه عمر نتورك ماركتينگ از 70سال بيشتر شده !!! يه نتورك نام ببريد كه تو اين 70 سال اشباع شده باشه !!!
خيلي ساده است !! همه نتوركها بعد از مدتي تغير پلن ميدن ! هم به خاطر تنوع در كار و هم به خاطر اينكه يه حالي به اعضاشون داده باشن !
گلدماين كه از همين الان با 4 پلن وارد شده !! و تو ايران فقط و فقط حرف از پلن 60 دلاريه اونه !! كه از نظر پلنهاي ديگه اش خيلي بهتر از 60 دلاريه هستند !!
مثال بسيار ساده اشباع شدن تعداد افراد فاميل است كه روزانه به من پيشنهاد عضويت مي‌دهند!
دوست خوب خيلي تفكراتت به نظر من باحاله و البته بدون كوچك ترين مطالعه. چون فكر مي‌كني «چه كسي پنير...» و «قورباغه را ...» خيلي كتاب هاي خوبي هستند و چون پرفروش بودند يكي از بهترين كتاب هاي روان شناسي (!) جهان هستند.

alireza_a4

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از benyaminj :
دوست من سکه ( GMI) بردار بيار من با کمال ميل با همون قيمت اوليه که از خود
شرکت خريدی حالا چه 375$ چه 500$ من از شما ميخرم با ( ID) من تماس بگير
در ضمن آقا احسان شما مثل اين که خيلی خيلی تو ( NetWork Marketing) واردی ماشالا به شما ...
همين آقا اميد که هی ادعا میکنه که ايينا کلاه برداريه
من خودم به شخصه بهش گفتم يه میتينگ ترتيب میديم و به بحثو گفتگو میپردازيم ببينيم شما ها
راست میگيد يا ما ها..فعلاً که داره تفره میره و از گفتگو فرار میکنه...اگه شماها به
کارتون و اطلاعاتتون واقف هستيد خوب پس بايد بتونيد حضور ی هم جواب بديد
آقا احسان يه سؤال دارم از شما من..به نظره شما چرا دکتر مهندسايه زيادی
تو اين سيتمها شرکت کردن و تمامه قانونشو قبول دارن...دوست دارم نظرتو بدونم

سلام دوست عزيز
من يه سكه تو گلد ماين دارم

مي خري از من ؟؟
با هم كنار مي يايم .....

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حال نداشتم از كاتالوگم برات يه عكس رو اسكن كنم و بفرستم !! وقتي آمادش هست واسه چي اسكن كنم ؟؟؟
اگه يكم سواد داشته باشي ميفهمي كه اين اعداد شماره ثبت رسمي اونا تو اين اتحاديه است !!! من برگه ي قرارداد نذاشتم كه ازش مهر بخواي ؟!!! ميتوني بري تو خود سايت گلدماين آي ان تي اگه زبانت خوب باشه همه چيز رو ميتوني پيدا كني ! اگه خيلي اهل دليل و مدركي يه فاكس بفرست..... ببين چي جوابت رو ميدن !! (به خود سازمان تجارت جهاني)
این اعداد شماره ثبت گلدماین تو اتحادیه اورپاست؟ اصلا اتحادیه اروپا شرکت هم ثبت میکنه؟ اصلا میشه بگید اتحادیه اروپا دقیقا یعنی چی؟
بذار خودم جوابت رو بدم: این برگه به شرطی که جعلی نباشه احتمالاً مربوط میشه به یکی از کشورهایی که تو اتحادیه اروپا عضو هستن(احتمالا نروژ) و احتمالا یه برگه ثبت ساده شرکت‌هاست. فکر میکنم بدونی که ثبت شدن یه شرکت فقظ موید موجود بودن اون شرکت نه معتبر بودن یا کلاه‌بردار نبودنش! در واقع شماره ثبت یه شرکت ارزشش برای اون شرکت به اندازه شماره شناسنامه یه آدم برا اون آدم میمونه!
من میگم گلد ماین رو قبول ندارم تو میگی به جا سایت فارسیش برم سایت انگلیسیش؟
میشه بگی این فاکس رو به چه شماره‌ای بفرستم؟

چرا كسي جواب اون سوال من رو نداد !!!؟؟؟ مگه نميگيد كه اين سيستمها اشباع ميشن ؟؟؟ يه نتورك براي من مثال بزنيد كه تا حالا اشباع شده باشه !!! (البته به شرطي كه آي ان تي باشه !! و بيشتر از 5سال عمر كرده باشه ! ) ميدونيد كه عمر نتورك ماركتينگ از 70سال بيشتر شده !!! يه نتورك نام ببريد كه تو اين 70 سال اشباع شده باشه !!!
من جوابت رو دادم ولی خودت رو به نشنیدن زدی.
پنتاگونو یک مثال عالی از اون وضعیت اشباع شدگی هست که همه دارن دادش رو میزنند(البته نه به معنی واقعی کلمه!)

==========================================================

- از کی تا حالا کتابهای روانشناسی شدن موید تجارت/کلاه‌برداری الکتزونیکی/شبکه‌ا‌ی؟
- فکر مکینم سوال alireza_a4 خیلی خوب باید اون چیزی رو که بعضی ها نمیخان بفهمن رو مشخص میکنه.اگر کسی خودش زیر مجموعه خودش بشه سود میکنه؟
- این که میگن این سیستم تو آمریکا و اروپا پیشرفت نمیکنه چون ارزش پول اون‌ها بالاست و غیره... خب چرا نمیان محصولی تولید کنند که چند برابر این محصول قیمت داشته باشه و پورسانت‌ش هم به همون نصب زیاد باشه؟ خب اونجوری باید تو کشورهای پیشرفته هم همه نتورک باز بشن دیگه نه؟؟؟؟؟
- در مورد هایپ و ریسکش فکر میکنم حداقل من صریحاً گفتم که این ماره نیستم. نگفتم؟
- من میگم این کلاه‌برداری های شبکه‌ای به کل مضررند بعد شما میای میگی این یکی فلان چیزاش از اون یکی بهتره؟
- اگر شما شرکت داشته باشی و من سر کار بیام و کاری نباشه که بکنم چی؟ اونوقت نباید به من پول بدید؟ یه چیز دیگه شما برا استخدام کردن پول میگیرید؟ مگه باشکاه ورزشیه؟
- من برا ورود به گلد ماین باید حق عضویت بدم و یه محصولی رو هم به زور بخرم!
- این دیگه از اون حرف‌ها بود: از پنتاگونو تو ایران استقبال نشد چون دسیسه هرمی بود!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از Sepehrnoush :
این اعداد شماره ثبت گلدماین تو اتحادیه اورپاست؟ اصلا اتحادیه اروپا شرکت هم ثبت میکنه؟ اصلا میشه بگید اتحادیه اروپا دقیقا یعنی چی؟
بذار خودم جوابت رو بدم: این برگه به شرطی که جعلی نباشه احتمالاً مربوط میشه به یکی از کشورهایی که تو اتحادیه اروپا عضو هستن(احتمالا نروژ) و احتمالا یه برگه ثبت ساده شرکت‌هاست. فکر میکنم بدونی که ثبت شدن یه شرکت فقظ موید موجود بودن اون شرکت نه معتبر بودن یا کلاه‌بردار نبودنش! در واقع شماره ثبت یه شرکت ارزشش برای اون شرکت به اندازه شماره شناسنامه یه آدم برا اون آدم میمونه!

پنتاگونو یک مثال عالی از اون وضعیت اشباع شدگی هست که همه دارن دادش رو میزنند(البته نه به معنی واقعی کلمه!)

- از کی تا حالا کتابهای روانشناسی شدن موید تجارت/کلاه‌برداری الکتزونیکی/شبکه‌ا‌ی؟
- فکر مکینم سوال alireza_a4 خیلی خوب باید اون چیزی رو که بعضی ها نمیخان بفهمن رو مشخص میکنه.اگر کسی خودش زیر مجموعه خودش بشه سود میکنه؟
- این که میگن این سیستم تو آمریکا و اروپا پیشرفت نمیکنه چون ارزش پول اون‌ها بالاست و غیره... خب چرا نمیان محصولی تولید کنند که چند برابر این محصول قیمت داشته باشه و پورسانت‌ش هم به همون نصب زیاد باشه؟ خب اونجوری باید تو کشورهای پیشرفته هم همه نتورک باز بشن دیگه نه؟؟؟؟؟
- من میگم این کلاه‌برداری های شبکه‌ای به کل مضررند بعد شما میای میگی این یکی فلان چیزاش از اون یکی بهتره؟
- اگر شما شرکت داشته باشی و من سر کار بیام و کاری نباشه که بکنم چی؟ اونوقت نباید به من پول بدید؟ یه چیز دیگه شما برا استخدام کردن پول میگیرید؟ مگه باشکاه ورزشیه؟
- این دیگه از اون حرف‌ها بود: از پنتاگونو تو ایران استقبال نشد چون دسیسه هرمی بود!
عالی جواب دادی. عالی.

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_a4 :
سلام دوست عزيز
از اينكه وقت گذاشتي و خواستي به سوالم جواب بدي ممنونم
ولي آخه اين شد دليل ؟
ايني كه شما گفتي تجارت الكترونيكه ؟
يا برداشت شخصي شما از تجارت الكترونيك اينه ؟؟؟

خوشحال مي شم بدونم كه بقيه در اين باره چي فكر مي كنن .....
( چون الان آنلاين دارم مي نويسم فرصت جواب درست و حسابي رو ندارم )

مورد بعدي
شما جواب منو ندادي
در حالتي كه گفتم ايران پولدار مي شه يا نه ؟؟
شما در واقع با يه سفسته مي خواي سوالو با سوال جواب بدي و منو بپيچوني :(
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اون حالت در مورد كوئست صادقه و ارز زيادي از ايران خارج ميشه !!
زماني مي گن ايران ضرر كرده كه ارز بيرون رفته از ارز آورده شده بيشتر باشد !!! تو كوئست به ازاي 600 دلاري كه خارج ميكنيم يك سكه وارد مي كنيم كه البته به قول خود كوئستيها بعدا ارزش دار ميشه ! ولي بايد ارزش خالص و خام اون رو سنجيد. كه در اين صورت ايران ضرر بزرگي رو متحمل شده ! البته ميتونه همون جوري كه داره ارز ازش بيرون ميره ارز آوري هم داشته باشه ! اون ديگه بستگي داره به ايران ! چرا خود ايران يك صادر كننده ي نتورك نباشه ؟:happy:
ولي شما در مورد گلدماين صحبت كرده بودي! كه منم جواب شما رو قبلا دادم ! ;)

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
اتفاقا كتاب پنير رو خوندم و هيچ چيز فوق العاده اي توش پيدا نكردم ولي با اطمينان ميتونم اينو بگم كه اگه آقاي جانسون ميدونست از اين كتاب داره اينطوري سوء استفاده میشه هیچ وقت نمینوشتش!

اي كاش با چندتا روانشناس و يا بزرگان فلسفه ي ايران صحبت كرده بودي !! بعد اين حرفا رو ميزدي !!!
هيچ وقت پرفروش بودن كتاب دليل خوب بودن كتاب نميشه !
منم هيجوقت اينو نگفتم !
فقط بهتره بدونيد كه اين كتاب مورد تاييد بزرگترين روانشناسان دنياست !:eek: خواهشا مساله اي كه واضحه و جاي بحث نداره رو باز نكنيد چون از اصل موضوع انزوا پيدا ميكنيم !:happy:

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
كسي اگه لينك رفرال هايپ از من ديده بگه؟!
ضمنا بهتر بود به جاي جواب دادن به اين پست به پستي كه در مورد اشباع نشدن سيستم نوشته بودم جواب ميدادي ولي ميدونم كه ميدوني حرف حساب جواب نداره! :D
البته يه تجربه ديگه اي بود واسه اينكه بفهمم وقتم رو با نتوركر جماعت سر بحثهاي الكي تلف نكنم.
شما هم از اين به بعد سعي نكن غير از جلسات پرزنت كسي رو براي اثبات مشروعيت اين سيستمها قانع كني.
براي شما و همه دوستان نتوركرم (چون خيلي از دوستان نزديكم هم تو اين كار مشغولن) آرزوي موفقيت دوباره دارم.

در مورد اشباع شدن از همه يه سوال كرده بودم كه هيچكس جواب نداده بود !!! چون حرف حساب جواب نداره :) !!!! واقعا برات متاسفم كه وقتت رو اينجا حروم ميكني ! چون باز كردن مسائل حل شده فقط زمان رو ازت ميگيره !
منم هيچوقت سعي ام اين نبوده كه بخوام كسي رو متقاعد كنم براي ورود به اين سيستم ! فقط و فقط ميخام مسائل ثابت شده و صحيح رو براتون همون جوري كه هست جلوه بدم !:eek:

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babakweb :
دوست خوب پس معلوم ميشه منظور شما از كتاب هاي بازاريابي و مديريت و اون زحمتي كه به قول خودتون براي تو پاچه كردن ملت مي‌كشيد همين كتاب هاي عامه پسند هستش.
موفق باشيد.

قبلا هم گفته بودم كه منظور من از پرفروش بودن اين كتاب خوب بودنش نيست !! بلكه اين بوده كه اين كتاب مورد تاييد خيلي از بزرگان اين علم قرار گرفته !
خواهشا در مورد چيزي كه اطلاعي نداريد نظر نديد !:eek:

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babakweb :
مثال بسيار ساده اشباع شدن تعداد افراد فاميل است كه روزانه به من پيشنهاد عضويت مي‌دهند!
دوست خوب خيلي تفكراتت به نظر من باحاله و البته بدون كوچك ترين مطالعه. چون فكر مي‌كني «چه كسي پنير...» و «قورباغه را ...» خيلي كتاب هاي خوبي هستند و چون پرفروش بودند يكي از بهترين كتاب هاي روان شناسي (!) جهان هستند.

قبلا جواب اين پست مشابه رو دادم! و نيازي به تكرار يك مطلب نيست !
شما خيلي اطلاعاتتون كامله !!! :happy:

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sepehrnoush :

================================================================

اين برگه اينو نشون ميده كه اين كمپاني زير نظر مستقيم دبليو تي او كار ميكنه و اون شماره هم (981447999)شماره ثبت رسمي اون تو كشور نروژه !
اگه يكم تحقيق ميكردي متوجه ميشدي كه نتوركهايي كه پسوند آي ان تي به خود اختصاص ميدن چه تفاوتي با بقيه ي نتوركها دارند ! چرا اي بي ال پسوند اي ان تي نداره ؟؟؟ چون طبق مقررات و استانداردهاي نتوركيه دبليو تي او نيست !!! اين اي ان تي يعني اينترنشنال ! يعني اجازه فعاليت بين المللي و حمايت سازمان تجارت جهاني از اين نتورك بدليل مطابق بودن استانداردهايش با استانداردهاي سازمان تجارت جهاني (دبليو تي او).
===========================================================
منم جوابت رو داده بودم ! شما خودت رو زدي به نشنيدن :
هنوزم كه هنوزه شركت پنتاگونا داره فعاليت ميكنه و عضو گيري داره !!!
حالا چه برسه به گلدكوئيست كه اين همه شاكيه خصوصي هم داره !!! ماي سون دياموند هنوزم داره عضو گيري ميكنه البته با پلن و محصولات جديدش ! يه نتورك رو معرفي كن كه از بس ملت ريختن توش درش تخته شد و ورشكست شد !!!
===========================================================
كسي نگفت اين كتابها مويد تجارت الكترونيكه !!!
بحث رو عوض نكن عزيزم !
بحث در مورد جلسات فالو و فالو آپ بود كه من گفتم اين كتابها مضمون اصلي اين جلسات هستند! (آدم وقتي يه چيزي رو قلبا قبول كنه عملا هم قبول كرده . اين كتابها به بچه ها كمك ميكنه كه ايمانشون زياد بشه. نه فقط تو نتورك بلكه تو زندگي. چرا كه اونارو آدمهاي سرسختي ميكنه و به راحتي شكست نميخورند) !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
كي ميگه نتورك تو اروپا كار نميكنه ؟؟؟؟!
عموي من تو كانادا فروشگاه داره !!
هر كسي كه ازش يه سري اجناس مخصوص رو بخره و براش كسي رو معرفي كنه به اون تخفيف ميده و براش اون جنس رو مجاني حساب ميكنه !! اين كاري نيست كه خود عموم از خودش در اورده باشه ! بلكه كارخانه ي توليد كننده ي اون جنس اين كار رو كردند. حتي رو جلد و كارتن اون جنس هم اين چيزها رو نوشته !
اين مثال خيلي كوچيكي از نتورك تو اروپا بود !
كسي كه يه بنز مدل ؟؟؟؟ بخره و دوستش رو تشويق به خريد اون كنه ! موقعي كه دوستش به نمايندگي بنز براي خريد بنز مدل ؟؟؟؟ ميكنه اسم معرف اين مدل رو ازش ميپرسن و مبلغي رو به حساب اون واريز ميكنند !

گذشته از اينكه امروزه تو اروپا ديگه ويزيتور فيزيكي وجود نداره. و ويزيتور هاي امروزه در حقيقت نتوركرهاي بزرگي هستند كه محصولات كمپاني خودشون رو از طريق نتورك ماركتينگ (حذف واسطه و رساندن مستقيم كالا از توليد كننده به مصرف كننده) ميفروشند !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا اگه من يه شركت داشته باشم و شما كارمند من بشي ! و نياي سر كار يا وظيفه اي كه به شما متحول شده رو انجام ندي از من انتظار حقوق داري:blink: ؟؟؟؟ اگه اخراجت نكنم خيلي بهت رحم كردم :p !!!
كسي با اجبار وارد اين سيستم نميشه :rolleyes: !
ميتوني محصولت رو نقدي بخري ! يا اصلا وارد اين سيستم نشي :happy: !!! اصلا نتورك ماركتينگ يعني رسودندن مستقيم كالا. حالا اگه كالايي نباشه پس نتوركي هم نيست ;) !
من براي استخدام كردن پول نميگيرم ! من براي اون محصول از شما پول ميگيرم !
اگه از محصول و يا كارم خوشت بياد خوب ميخريش و وارد نتوركش هم ميشي (ميتوني هم فقط محصول بخري)
اگه هم از محصول خوشت نياد ميتوني وارد نشي و بري يه شركت ديگه استخدام شي !!!!;)

ضمننا از لفظ حق عضويت استفاده نكنيد !!!
چون تا حالا تنها نتوركي كه : مبلغ فيزيكي اي كه از شما ميگيره تقريبا معادل محصولي(فيزيكي) است كه به شما ميده گلدماينه !!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
- شما اول معتبر بودن این برگه رو ثابت کن بعد در مورد این که چی رو ثابت میکنه توضیح بده! و یه چیز دیگه این که wto و سازمان ثبت شرکتهای نروژ نمیان برا صرفه جویی در مصرف کاغذ ثبتی‌اتشون رو دوتایی تو یه برگه ثبت کنند!
- در مورد این شماره "981447999": میشه بگی شما از کجا فهمیدی شماره ثبت رسمی هست؟ میتونی برا ما ثابت کنی؟ به هر حال نروژ باید یه سیستم آن‌لاین داشته باشه که بشه ازش استعلام کرد. شایدم شما فاکس زده باشی و ازشون پرسیده باشی. به هر حال به هر روشی که فهمیدی ما رو هم حالی کن)
- راستی نگفتی شماره فاکس wtoاینا چنده؟
- من نگفتم پنتاگونو فعالیت نمکنه، گفتم اشباع شده!
- عزیز، نتورک(کلاهبرداری) ورشکست نمیشه مردم ورشکست میشن!
- به جای کتاب کی پنیر من رو برداشته من آهنگ Swamp Song از آلبوم Undertow گروه TOOL رو پیشنهاد میکنم که فقط مخصوص نتورک(قلابی) بازها خوندنش.
- اونی که تو اورپا کار میکنه بازاریابی شبکه‌ایه نه کلاه‌برداری شبکه‌ای!
- اگر شرکت بنز سیستمی برا پورسانت دادن گذاشته باشه به هر کسی که براش مشتری بیاره پورسانت میده نه فقط به کسایی که ازش خرید کردن، و در ضمن پولی برا جزوه و آموزش و اینا هم نمیگیره!
- راستی، کانادا تو اورپا نیست!
- اگه اومدم سر کار و کاری برا انجام دادن نبود چی؟ یا بدتر: اومدم سر کار رو کار هم انجام دادم(همون طوری که تو جزوه نوشته) ولی نتیجه کار اونی که تو میخاستی نبود چی؟
- من میتونم عضو بشم و با معرفی کردن افراد پورسانت بگیرم؟ بدون اینکه محصول بخرم یا حق عضویت و بپردازم یا آموزش زوری ببینم؟ اگه کاری که بنز میکنه مشابه کاریه که گلدماین میکنه پس چرا همه راه نمی‌افتن تبلیغ بنز کنند؟

تا حالا تنها نتوركي كه : مبلغ فيزيكي اي كه از شما ميگيره تقريبا معادل محصولي(فيزيكي) است كه به شما ميده گلدماينه !!!!

سنگ پا قزوین کیلو چنده؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Sepehrnoush :
...
...
اینو جدا خوب گفتی.:)
من میگم بهتره بیشتر از این خودمونو خسته نکنیم چون نه اونا میتونن مخالفها رو قانع کنن و نه ما میتونیم اونا رو قانع کنیم.

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sepehrnoush :
- شما اول معتبر بودن این برگه رو ثابت کن بعد در مورد این که چی رو ثابت میکنه توضیح بده! و یه چیز دیگه این که wto و سازمان ثبت شرکتهای نروژ نمیان برا صرفه جویی در مصرف کاغذ ثبتی‌اتشون رو دوتایی تو یه برگه ثبت کنند!
- در مورد این شماره "981447999": میشه بگی شما از کجا فهمیدی شماره ثبت رسمی هست؟ میتونی برا ما ثابت کنی؟ به هر حال نروژ باید یه سیستم آن‌لاین داشته باشه که بشه ازش استعلام کرد. شایدم شما فاکس زده باشی و ازشون پرسیده باشی. به هر حال به هر روشی که فهمیدی ما رو هم حالی کن)
- راستی نگفتی شماره فاکس wtoاینا چنده؟
- من نگفتم پنتاگونو فعالیت نمکنه، گفتم اشباع شده!
- به جای کتاب کی پنیر من رو برداشته من آهنگ Swamp Song از آلبوم Undertow گروه TOOL رو پیشنهاد میکنم که فقط مخصوص نتورک(قلابی) بازها خوندنش.
- اونی که تو اورپا کار میکنه بازاریابی شبکه‌ایه نه کلاه‌برداری شبکه‌ای!
- اگر شرکت بنز سیستمی برا پورسانت دادن گذاشته باشه به هر کسی که براش مشتری بیاره پورسانت میده نه فقط به کسایی که ازش خرید کردن، و در ضمن پولی برا جزوه و آموزش و اینا هم نمیگیره!
- راستی، کانادا تو اورپا نیست!
- اگه اومدم سر کار و کاری برا انجام دادن نبود چی؟ یا بدتر: اومدم سر کار رو کار هم انجام دادم(همون طوری که تو جزوه نوشته) ولی نتیجه کار اونی که تو میخاستی نبود چی؟
- من میتونم عضو بشم و با معرفی کردن افراد پورسانت بگیرم؟ بدون اینکه محصول بخرم یا حق عضویت و بپردازم یا آموزش زوری ببینم؟ اگه کاری که بنز میکنه مشابه کاریه که گلدماین میکنه پس چرا همه راه نمی‌افتن تبلیغ بنز کنند؟

سنگ پا قزوین کیلو چنده؟

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
كسي نگفت كه اين برگه نشان دهنده ي ثبت اين كمپاني در هر دو (كشور و wto) است .. !!!
اين برگه نشان دهنده ي رسمي بودن اين كمپاني است كه اجازه فعاليت داره !!!
و اين نتورك اين كمپاني از جمله نتوركهايي است كه زير نظر سازمان تجارت جهانه و تاييد شده ي اونه !
فردا شماره فاكس رو براتون مينويسم ! كه ميتونيد تقاضاي مدارك معتبر براي نشان دادن رسميت كمپاني گلدماين رو بكنيد كه جوابش رو قطعا خواهيد گرفت.
منم نگفتم كه فعاليت نميكنه !! گفتم اشباع نشده!!! بلكه هنوزم كه هنوزه با پلانهاي جديدش داره عضوگيري ميكنه !!
ضمننا سوالي كه كرده بودم در مورد نتوركهاي باينري بود (امثال كوئست. گلدماين. ماي سون دياموند و ...) كه يه مثال بزنيد كه اشباع شدن (البته طي سالها فعاليتشون !!!!). نه پنتاگونا كه با اينكه يك دسيسه ي هرميه (و من اصلا سيستمش رو قبول ندارم) و هنوزم اشباع نشده !
شما ميتوني آهنگ "صيغه" از سندي رو گوش بدي ! فكر رو هم ميكنه !!! (البته براي مخالفان نتورك) :D
ايني كه منم در مورد بحث ميكنم بازاريابي شبكه ايه نه كلاهبرداري شبكه اي !
گلدماين يا كوئست شركتهايي هستند كه يه بخش كوچكي شون رو نتورك تشكيل ميده ! خودتون كه ميدونيد نتورك ماركتينگ يك روش فروشه نه يك كمپاني ! گلدماين و كوئست (مخصوصا كوئست)سالهاست كه كارشون ضرب طلا و جواهراته! كمپاني اي كه اعتبارات جهاني براي ضرب طلا داره و از اين روش درآمد هنگفتي داره نمياد خودش رو قاطيه كلاهبرداري بكنه !!!:wacko:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اون كسايي كه براي جزوه و آموزش پول ميگيرن كلاهبردارن نه كمپاني :cool: !!! آموزش مهمترين بخش يك نتورك و زيباترين بخش اونه ! اين آموزشها نه تنها به درد كارت ميخوره بلكه به درد زندگي هم ميخوره ! (خود من يك آدم بسيار خجالتي بودم ! اصلا نميتونستم فكر كنم كه روزي براي 50 نفر جلسه ي فان بذارم و فقط صحبت كنم و اونا نكته بردراي كنن !!!)
محصولاتي كه مثالش رو زدم (مثلا يه بسته ماكاروني) خريدنش براي وارد شدن به نتوركش ضروريه !!!! تو همون پاكت يه بخش داره براي بريدن كه شما با وارد كردن اسم و كد خودت اونو به رفرالهات ميدي (كسايي كه معرفي كردي) و اونا هم با دادن اين برگه هم از تخفيف برخوردار ميشن (اينجاست كه ميگن حذف واسطه و رساندن مستقيم كالا از توليد كننده به مصرف كننده توسط شبكه اي از خود مشتريان) و هم يه پورسانتي به حساب شما ريخته ميشه !
گفته بودم شما ميتوني محصولات اين كمپاني رو به تنهايي بخري و وارد نتوركش نشي !
ولي كسي ميتونه يك فروشنده يا يك بازارياب باشه كه خودش مزه ي اون محصول رو چشيده باشه !
مني كه تو عمرم الگانس سوار نشدم (مثلا) نميتونم از الگانس براي كسي تعريف كنم ! هر چقدر هم كه تعريف كنم بازم طرف من قانع نميشه تا اينكه من خودم صاحب يه الگانس باشم !!!! (يكم روش فكر كن)
كاري كه بنز ميكنه يك روش كوچك براي فروش محصولاتشه ! كه البته سود هم دراه !
ولي كاري كه گلدماين ميكنه يه تجارت عظيم براي فروش عظيم محصولاتشه ! چون طلا چيزيه كه هميشه متقاضي داره و هيچ وقت دست دوم نميشه !!!

حرف حساب هيچ وقت سنگ پاي قزوين نميشه:blink: !!!:eek:
ضمننا اعلام كنم ! تو اين سيستم آموزش مجانيه مجانيه !!! (من خودم شخصا تا حالا شايد نزديك يك ميليون تومان فقط هزينه ي جزوه و دفترچه و چاپ و زينك و سي دي و .... (حتي دوبلاژ) دادم !!! خيلي ها اين كار رو نميكنن !! شايد بگيد اين كار براي بيشتر شدن سود خودمه ! البته... ولي مجموعه اي كه با آموزش كامل پيش بره هيچ وقت متوقف نميشه ;) !!! )

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
اینو جدا خوب گفتی.:)
من میگم بهتره بیشتر از این خودمونو خسته نکنیم چون نه اونا میتونن مخالفها رو قانع کنن و نه ما میتونیم اونا رو قانع کنیم.

هنوز مونده تا از جهان سوم خارج بشيد !!!
مثل اون كشاورزها جلوي تراكتورها رو بگيريد .... زمان همه چيز رو مشخص ميكنه !;) :f34r:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از golden_boy :
هنوز مونده تا از جهان سوم خارج بشيد !!!
مثل اون كشاورزها جلوي تراكتورها رو بگيريد .... زمان همه چيز رو مشخص ميكنه !;) :f34r:
اگه پیشرفت و جهان اولی بودن پول درآوردن به قیمت کلاه گذاشتن سر یه عده آدم بیچاره است من ترجیح میدم همیشه جهان سومی بمونم، و البته من هم معتقدم گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه!
در ضمن اینو بدون که تراکتور بدون کشاورز به هیچ دردی نمیخوره، این درسته که امروز تجارت با بیل زدن و جون کندن انجام نمیشه ولی اگه همین عده ای که دارن بیل میزنن و جون میکنن این کارو ول کنن و بیفتن دنبال زیر مجموعه گیری مطمئن باش همون تاجران الکترونیک و نتورکرهایی که ازشون حرف میزنی از گرسنگی میمیرن چون کاری جز زبون بازی و کلاه گذاشتن سر مردم بلد نیستن.
من میدونم شما مجبورید از کارتون دفاع کنید و من هم اگه جای شما بودم همین کارو میکردم.

بالا