• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
خوب این مورد از عهده‌ی من خارجه. من مدیر تیم index هستم، و در این جور مسائل زیاد نمی‌تونم صحبت کنم. این رو باید مدیر پروژه یا یکی از مسئولین پروژه در موردش صحبت کنه.
البته ناگفته نماند که من از ابتدای پروژه توی پروژه نبودم. فکر می‌کنم اون موقع که من توی پروژه اومدم، نزدیک یک سال از شروع پروژه گذشته بود.
بعد هم دقت کنید که شرکت ما برای این پروژه انتخاب نشده. ما طرح دادیم و دولت طی چند فاز از طرح ما حمایت کرده. یعنی در انتهای هر فاز، بعد از تحویل گرفتن کامل اون فاز، پولش پرداخت شده. یک تیم ناظر در انتهای هر فاز به صورت دقیق پروژه رو بررسی می‌کردن و تحویل می‌گرفتن. انقدم کشکی نبوده! پدرمون رو هم در اوردن!
تیم ناظر هم (فکر کنم همه‌شون) از بچه‌های دکترای دانشگاه بودن. اکثراً هم در زمینه‌ی IR کار می‌کردن.

این مورد رو روشن کنید خیلی از مشکلات این تاپیک حل میشه به هرحال طرح هرکسی رو که قبول نمی کنن !

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
این مورد رو روشن کنید خیلی از مشکلات این تاپیک حل میشه به هرحال طرح هرکسی رو که قبول نمی کنن !
حق با شماس. من واقعیتش نمی‌دونم اول که قرارداد بستن چطوری بستن. گفتم که، من تقریباً از سال دوم وارد پروژه شدم و موقع بستن قرارداد توی پروژه نبودم. خود من از طریق یکی از همکلاسی‌های دانشگاه با پروژه آشنا شدم و اومدم باهام مصاحبه کردن، و بعد یه دوره‌ی آزمایشی، و بعد قرارداد بستم.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
حق با شماس. من واقعیتش نمی‌دونم اول که قرارداد بستن چطوری بستن. گفتم که، من تقریباً از سال دوم وارد پروژه شدم و موقع بستن قرارداد توی پروژه نبودم. خود من از طریق یکی از همکلاسی‌های دانشگاه با پروژه آشنا شدم و اومدم باهام مصاحبه کردن، و بعد یه دوره‌ی آزمایشی، و بعد قرارداد بستم.
چقدر جالب !!!

اونقد از این دولت چیزای خوب دیدیم که باور کردنش خیلی راحته که شما همینطوری رفتی تو این تیم :-j

فک کن آدمای خودشونو ول کنن بیان از بیرون کسیو بیارن ...

ای خدا ...

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
چقدر جالب !!!

اونقد از این دولت چیزای خوب دیدیم که باور کردنش خیلی راحته که شما همینطوری رفتی تو این تیم :-j

ای خدا ...
دوست من این پروژه دولتی نبوده. شرکت خصوصی هست، دولت ازش حمایت کرده.
خیلی فرقه بین یه پروژه‌ی دولتی با یه پروژه‌ی خصوصی که دولت ازش حمایت کنه!

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
دوست من این پروژه دولتی نبوده. شرکت خصوصی هست، دولت ازش حمایت کرده.
خیلی فرقه بین یه پروژه‌ی دولتی با یه پروژه‌ی خصوصی که دولت ازش حمایت کنه!
حرفی از خصوصی و دولتی زدم ؟ !

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
حرفی از خصوصی و دولتی زدم ؟ !
خوب من برداشتم از این حرف شما این بود که پروژه دولتی هست:
وقتی شرکت خصوصی باشه، دولت چی کاره هست که بخواد کسی رو بیاره توش یا ببره؟ اصلاً authority این کار رو نداره.
نه فقط من، تقریباً تمام بچه‌های اینجا از فارغ‌التحصیل‌ها و دانشجویان دانشگاه‌ها هستن که به دولت هم ربطی ندارن.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
خوب من برداشتم از این حرف شما این بود که پروژه دولتی هست:

وقتی شرکت خصوصی باشه، دولت چی کاره هست که بخواد کسی رو بیاره توش یا ببره؟ اصلاً authority این کار رو نداره.
نه فقط من، تقریباً تمام بچه‌های اینجا از فارغ‌التحصیل‌ها و دانشجویان دانشگاه‌ها هستن که به دولت هم ربطی ندارن.

وجدانن خودت حرفاتو باور میکنی ؟ !

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
وجدانن خودت حرفاتو باور میکنی ؟ !
وجداناً می‌تونم درک کنم که بدبین باشید و باور نکنید! خودم هم اگه جای شما بودم، چند سال پیش همچین حرفی رو شاید باور نمی‌کردم. ولی الان یه کم محتاطانه تر به موضوع نگاه می‌کنم. معمولاً وقتی یکی حرف می‌زنه، می‌شه از حرفاش تا حد خوبی فهمید سوادش چقدره.
البته توی هر چیزی استثنا هم پیدا می‌شه. توی همین ساختارها و سازمان‌های فشل و درب و داغون دولتی هم آدم حسابی پیدا می‌شه (هر چند خیلی کم!).
نمی‌دونم چطوری می‌شه اعتمادسازی کرد. فکر می‌کنم زمان می‌تونه مشکل رو حل کنه.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
وجداناً می‌تونم درک کنم که بدبین باشید و باور نکنید! خودم هم اگه جای شما بودم، چند سال پیش همچین حرفی رو شاید باور نمی‌کردم. ولی الان یه کم محتاطانه تر به موضوع نگاه می‌کنم. معمولاً وقتی یکی حرف می‌زنه، می‌شه از حرفاش تا حد خوبی فهمید سوادش چقدره.
البته توی هر چیزی استثنا هم پیدا می‌شه. توی همین ساختارها و سازمان‌های فشل و درب و داغون دولتی هم آدم حسابی پیدا می‌شه (هر چند خیلی کم!).
نمی‌دونم چطوری می‌شه اعتمادسازی کرد. فکر می‌کنم زمان می‌تونه مشکل رو حل کنه.

ببین کاری با سوادت ندارم خودم هم با اینکه نزدیک 13 ساله کارم همینه ادعایی ندارم اما به اندازه کافی دیدم و شنیدم از دولت و مسئولین و ...

چند باری که کارم افتاده و از نزدیک دیدم همین برام بسته برای مثال مسئول رفع فیلتری که حتی نمیدونست وبلاگ با وب سایت متفاوته حتی نمیدونست هاست چیه فقط بهش گفتم اگر اون دنیایی باشه ایشالله همونجا جواب بدید که سریع اومدم بیرون قید سایتمو زدم

و خیلی های دیگه

ببین من بازم میگم که شما از یوز نیستی هرچند بار علمی بدی نداری و تو پستات دیدم

برای اعتماد سازی یک برگه تو یوز بساز خیلی راحت حتی میتونه موقت باشه

اونوقت بیا اونقدر بحث فنی باهات کنم خودت پشیمون شی از اومدن اینجا ... :D

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
ببین کاری با سوادت ندارم خودم هم با اینکه نزدیک 13 ساله کارم همینه ادعایی ندارم اما به اندازه کافی دیدم و شنیدم از دولت و مسئولین و ...

چند باری که کارم افتاده و از نزدیک دیدم همین برام بسته برای مثال مسئول رفع فیلتری که حتی نمیدونست وبلاگ با وب سایت متفاوته حتی نمیدونست هاست چیه فقط بهش گفتم اگر اون دنیایی باشه ایشالله همونجا جواب بدید که سریع اومدم بیرون قید سایتمو زدم

و خیلی های دیگه
خوب درباره‌ی سازمان‌های دولتی که فکر می‌کنم همه‌مون یه نظر داریم! همه‌مون هم کم و بیش گذرمون افتاده بهشون...

ببین من بازم میگم که شما از یوز نیستی هرچند بار علمی بدی نداری و تو پستات دیدم

برای اعتماد سازی یک برگه تو یوز بساز خیلی راحت حتی میتونه موقت باشه

اونوقت بیا اونقدر بحث فنی باهات کنم خودت پشیمون شی از اومدن اینجا ... :D
البته منظور من از اعتمادسازی، اعتماد کاربر و موتور بود، نه اعتماد شما به این که من عضو یوز هستم! ولی مشکلی نیست، این رو هم حل کنیم باز خوبه!
در مورد راهی که گفتید (ساختن یه صفحه توی موتور) ۳ تا مشکل وجود داره:
۱. من مدیر تیم index هستم، نه تیم UX. در نتیجه به صفحات سایت دسترسی ندارم که بتونم صفحه‌ای اضافه یا کم کنم (یا چیزی رو توی صفحه‌ای عوض کنم). حتماً توجه دارید که یه سیستمی به بزرگی موتور جستجو، از کامپوننت‌های مختلف تشکیل شده که با هم در ارتباط هستن: UX - Searcher - Index - Document Service - Ranker - Parser - Crawler و ... (بعضی از این کامپوننت‌ها خودشون چند بخش دارن، مثلاً Ranker از بخش‌های فراوان تشکیل شده)
۲. اگر مدیر تیم UX هم بودم، باز به این راحتی نبود که یه صفحه اضافه کنم بره پی کارش! سیستم‌هایی که یه مقدار بزرگ می‌شن، دیگه مدیریتشون دستی نیست و معمولاً از سیستم‌های Continuous Integration برای deploy کردن تغییرات روی سیستم استفاده می‌کنن. همچنین تمام replica ها باید به صورت دوره‌ای به‌روزرسانی بشن. بنابراین اگه تغییری بخواد توی سیستم اعمال بشه، باید اول ورژن بخوره، براش تست نوشته بشه، و در نهایت patch بشه و commit بشه و وارد چرخه‌ی CI بشه و deploy بشه روی سیستم. برداشتنش هم شامل همین عملیات هست.
۳. اگر هم مدیر تیم UX بودم و همه‌ی مسائل بخش ۲ رو به جان می‌خریدم(!)، باز هم یه مشکل دیگه بود و اون این که اصلاً اجازه‌ی چنین کاری ندارم. این کار فقط با هماهنگی مدیر پروژه امکان‌پذیره، که بعید می‌دونم اجازه بده.

اما من همچنان به دنبال شفاف‌سازی (نه ببخشید! اعتمادسازی!) هستم. برای این کار، راه‌های بهتری هم وجود داره!

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
البته منظور من از اعتمادسازی، اعتماد کاربر و موتور بود، نه اعتماد شما به این که من عضو یوز هستم! ولی مشکلی نیست، این رو هم حل کنیم باز خوبه!
در مورد راهی که گفتید (ساختن یه صفحه توی موتور) ۳ تا مشکل وجود داره:
۱. من مدیر تیم index هستم، نه تیم UX. در نتیجه به صفحات سایت دسترسی ندارم که بتونم صفحه‌ای اضافه یا کم کنم (یا چیزی رو توی صفحه‌ای عوض کنم). حتماً توجه دارید که یه سیستمی به بزرگی موتور جستجو، از کامپوننت‌های مختلف تشکیل شده که با هم در ارتباط هستن: UX - Searcher - Index - Document Service - Ranker - Parser - Crawler و ... (بعضی از این کامپوننت‌ها خودشون چند بخش دارن، مثلاً Ranker از بخش‌های فراوان تشکیل شده)
۲. اگر مدیر تیم UX هم بودم، باز به این راحتی نبود که یه صفحه اضافه کنم بره پی کارش! سیستم‌هایی که یه مقدار بزرگ می‌شن، دیگه مدیریتشون دستی نیست و معمولاً از سیستم‌هایContinuous Integration برای deploy کردن تغییرات روی سیستم استفاده می‌کنن. همچنین تمام replica ها باید به صورت دوره‌ای به‌روزرسانی بشن. بنابراین اگه تغییری بخواد توی سیستم اعمال بشه، باید اول ورژن بخوره، براش تست نوشته بشه، و در نهایت patch بشه و commit بشه و وارد چرخه‌ی CI بشه و deploy بشه روی سیستم. برداشتنش هم شامل همین عملیات هست.
۳. اگر هم مدیر تیم UX بودم و همه‌ی مسائل بخش ۲ رو به جان می‌خریدم(!)، باز هم یه مشکل دیگه بود و اون این که اصلاً اجازه‌ی چنین کاری ندارم. این کار فقط با هماهنگی مدیر پروژه امکان‌پذیره، که بعید می‌دونم اجازه بده.

اما من همچنان به دنبال شفاف‌سازی (نه ببخشید! اعتمادسازی!) هستم. برای این کار، راه‌های بهتری هم وجود داره!

مشکلی نیست یک سایت که در یوز ایندکس نشده رو معرفی کنید و بعد از چند روز همون رو ایندکس کنید . به هر حال شما مدیر ایندکس هستید دیگه ;)

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
حالا چه اصراریه که سمت ایشون ثابت بشه؟ همینقدر هم که جزئیات رو دادن خوبه.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
والا ما ک تا الان جزئیات خاصی ندیدیم از ایشون!
جواباشون در حد اطلاعات عمومیه

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
نه مشکلی نیست، دل بچه‌ها رو نشکونید! من مسئله‌ای ندارم. بذارید یه مقدار ابهامات برطرف بشه!

مشکلی نیست یک سایت که در یوز ایندکس نشده رو معرفی کنید و بعد از چند روز همون رو ایندکس کنید . به هر حال شما مدیر ایندکس هستید دیگه ;)
خوب اینجا هم ۳ تا مشکل هست!
۱. فکر کن من یه فهرست یک میلیاردتایی از اسامی مختلف بذارم جلوت، بگم خوب حالا یه اسم بگو که توی اینا نباشه!!!
منظور اینه که من از کجام بیارم یه سایتی که ایندکس نشده؟!
۲. فرض کنید به همت شما آدرس یه سایت رو پیدا کردیم که ایندکس نشده. من indexer از کجا دیتاش رو بیارم که ایندکس کنم؟ آفرین، از طریق خزشگر. اما مشکل اینجاس که من مدیر تیم index هستم، نه تیم crawl.
۳. فرض کنید من مدیر تیم crawl بودم. همون مسئله‌ی سوم که بالاتر گفتم اینجا هم هست، یعنی اجازه ندارم از طرف خودم کاری خارج از محدوده‌ی وظایفم انجام بدم.

اما اینجا یه تبصره هست! با توجه به این که ما هدفمون جمع‌آوری کل وب فارسی هست، این امکان رو توی سیستم گذاشتیم که اگه یه سایت فارسی از دستمون در رفت، از طریق گزارش دادن می‌تونیم اضافه‌اش کنیم به فهرست خزش تا schedule بشه و خزش بشه. برای همین اگه شما یه سایت فارسی معرفی کنید که توی یوز index نشده، می‌تونم بذارمش توی صف خزش.
یا سایتی معرفی کنید که انگلیسی باشه، ولی مهم باشه (مثل ویکیپدیا، یا سایت مخصوص یه قشر خاص (مثلاً gamespot یا یه سایت مرجع پزشکی یا هر سایت مرجع دیگه‌ای که توی یوز ایندکس نشده)).
لطفاً ف.ی.ل.ت.ر نباشه!
یا در نهایت سایتی معرفی کنید که فارسی باشه، توی یوز هم ایندکس شده باشه، ولی تعداد صفحاتش خیلی کم باشه.

راستی این رو هم دقت کنید که الان جمعه هست و من شرکت نمی‌رم، فردا می‌تونم در خدمتتون باشم.

ولی باز هم می‌گم: راههای بهتری هم هست! حالا اگه صبر کنید، ممکنه تا فردا پس فردا این قضیه برای اون دوستمون آقای @learndl ثابت بشه و بیاد بگه. ولی اگه می‌خواین سایت هم معرفی کنید، ما خوشحال می‌شیم.

پ.ن. فهرست اسپم‌ها رو هم با مسئول تیم اسپممون در میون گذاشتم، گفتن که قبلاً (یکی دو سال پیش) دیده بودن و اعمال کرده بودن، نمی‌دونستن که دائم به‌روزرسانی می‌شه. قرار شد این رو هم بررسی کنن.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
من به دنبال اثبات یا عدم اثبات چیزی نیستم. اما برای اثبات یه راه دیگه هم شاید باشه. الان وبلاگ downloadsoftha.blogsky.com در یوز ایندکس شده و با عبارت site:downloadsoftha.blogsky.com حدود 10,507 نتیجه میاره. این سایت یکی از وبلاگهای اسپمی است که در این فوروم خیلی طرفدار داره! (البته طرفدار منفی!) اثبات اینکه خیلی طرفدار داره:
http://forum.persiantools.com/threads/پاسخ-به-اتهامات-وارده.670423/

اگه امکانش بود به کمک مدیر بخش مبارزه با اسپم، اول این سایت رو از نتایج حذف کنید. اونوقت شاید مدرکی باشه برای اثبات.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
یه اشکال در موتور جستجوی یوز:

دستورات متای robots رو اجرا نمی کنه! یعنی اگه در صفحه ای کدهای متای زیر باشه، بازم اون صفحات رو اندیکس می کنه! درحالیکه نباید صفحاتی که متاتگ noindex رو دارن، اندیکس کنه.

یعنی صفحات حاوی متاتگ های زیر رو نباید اندیکس کنه، ولی بازم اندیکس می کنه.
کد:
<meta name="robots" content="noindex">
کد:
<meta name="robots" content="noindex,nofollow">
کد:
<meta name="robots" content="noindex,follow">

لطفا پیگیری کنید.

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
من به دنبال اثبات یا عدم اثبات چیزی نیستم. اما برای اثبات یه راه دیگه هم شاید باشه. الان وبلاگ downloadsoftha.blogsky.com در یوز ایندکس شده و با عبارت site:downloadsoftha.blogsky.com حدود 10,507 نتیجه میاره. این سایت یکی از وبلاگهای اسپمی است که در این فوروم خیلی طرفدار داره! (البته طرفدار منفی!) اثبات اینکه خیلی طرفدار داره:
http://forum.persiantools.com/threads/پاسخ-به-اتهامات-وارده.670423/

اگه امکانش بود به کمک مدیر بخش مبارزه با اسپم، اول این سایت رو از نتایج حذف کنید. اونوقت شاید مدرکی باشه برای اثبات.
همونطور که گفتم فهرست رو به مدیر بخش اسپممون دادم، و در حال پیگیریه. ولی حالا که این تک سایت این همه طرفدار داره(!) اینو به صورت خاص پیگیریش می‌کنم.

یه اشکال در موتور جستجوی یوز:

دستورات متای robots رو اجرا نمی کنه! یعنی اگه در صفحه ای کدهای متای زیر باشه، بازم اون صفحات رو اندیکس می کنه! درحالیکه نباید صفحاتی که متاتگ noindex رو دارن، اندیکس کنه.

یعنی صفحات حاوی متاتگ های زیر رو نباید اندیکس کنه، ولی بازم اندیکس می کنه.
کد:
<meta name="robots" content="noindex">
کد:
<meta name="robots" content="noindex,nofollow">
کد:
<meta name="robots" content="noindex,follow">

لطفا پیگیری کنید.
جالبه! اینو نمی‌دونستم. البته نمی‌دونم مسئول خزشگرمون می‌دونست یا نه! (بعضی وقتها بعضی چیزا رو می‌دونیم، ولی به خاطر حجم زیاد کار نمی‌رسیم اعمالشون کنیم و عقب می‌افته) ولی بهش می‌گم. بسیار ممنونم از اطلاعتون.

پ.ن. این صفحات رو هم در رابطه باهاش پیدا کردم اگه از دوستان کسی خواست بیشتر مطالعه کنه:
http://en.wikipedia.org/wiki/Noindex
http://www.robotstxt.org/meta.html
http://searchengineland.com/meta-robots-tag-101-blocking-spiders-cached-pages-more-10665
اینم مال گوگل:
https://support.google.com/webmasters/answer/93710?hl=en

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
مرسی سید جان
خوب دوست من این که واضحه که ما از گوگل برتر نیستیم! نه می‌خواین یه موتور که تازه شروع به کار کرده، از گوگل ۱۷ ساله با اون همه زیرساخت و نیرو و تجربه و دیتا بزنه جلو!!!
خب وقتی از گوگل برتر نیستید(پس حتما موتور جست و جوتون به درد کاربر هم نمیخوره) رو چه حسابی این موتور جست و جو رو راه اندازی کردید؟
مگه نمی‌دونید بیش از ۲۰ درصد مردم ایران در اسلامشهر زندگی می‌کنن؟! :D
اسم اسلامشهر رو که آوردی احساس میکنم بچه اسلامشهری :دی
خوب چرا، این خیلی برای ما مشکل ایجاد کرده. یکی از مشکلاتی که به خاطر این موضوع ما باهاش درگیر شدیم (و کاربر هم متوجهش نمی‌شه، چون پشت سیستم هست)، اینه که گراف وب ما به شدت ناقص شده. یعنی شما فیس‌بوک و توییتر و وردپرس و یوتیوب رو حساب کنید، بقیه‌اش پیشکش! ما تا الان مجبور بودیم با همین گراف وب ناقص کار کنیم که دوستانی که در زمینه‌ی گراف‌ها کار کرده باشن، یا با الگوریتم‌هایی مثل Page Rank آشنایی فنی داشته باشن، می‌دونن که ناقص بودن گراف چقدر می‌تونه به خروجی الگوریتم‌های اجرا شده روی گراف ضربه بزنه.
والا ما که زورمون نرسید برای خزشگرمون اینترنت بدون فیلتر بگیریم! شما اگه زورتون می‌رسه با ما تماس بگیرید! ;)
خب خودتون هم که فرمودید سر همین یک فاکتور کل الگوریتم مربوط به این موضوع ضربه میخوره و نتیجه خوبی نمیده!! پس وقتی بستر فراهم نیست چرا بودجه هدر بره ؟چرا اصلا با این ایراد بزرگ استارت کار این پروژه بزرگ خورد؟ چرا این بودجه رو صرف کارای بهتری نمیکنن؟
ماشالله شما که زورتون رسیده 200 میلیارد رو رزرو کنید ؛ از ما چه توقعی دارید؟
عارضم به خدمت شما که طرح‌هایی برای درآمدزایی داریم، من چون کاره‌ای نیستم (من فقط یه کارگرم! index رو بیل می‌زنم! :) ) نمی‌دونم که چقدر می‌تونم درباره‌ی طرح‌های درآمدرزایی شرکت صحبت کنم. ولی همون‌طور که توی یکی از ۲۸۰ پست گذشته بهش اشاره کرده بودم(!)، وزیر توی صحبتاش اعلام کرد که دولت تا ۲-۳ سال از این طرح حمایت می‌کنه، بعدش خودش باید بتونه خرجش رو تأمین کنه. امیدوارم واقعاً این طور باشه و دولت روی حرفش واسته! نشه اینطوری که تا ۱۰ سال از پروژه حمایت کنه و کلاً پروژه بشه دولتی... (مطمئن باشید اگه چنین اتفاقی بخواد بیافته، خود من اولین کسی هستم که از پروژه میام بیرون)
خب بازم من به جواب سوالم نرسیدم ، پس یعنی فعلا در مورد درامد زایی فکری نشده یا شما اطلاع ندارید؟ ممنون میشم بیاید و قضیه رو روشن کنید! چون روز به روز به جای اینکه هزینه های این موتور جست و جو کمتر بشه،بیشتر هم میشه (افزایش کارمندان و هزینه سرور و پهنای باند و...) درسته؟
خوب اشکال کار همینجاس دیگه! چیزی که من از اون نوشته‌ی توی گوگل می‌فهمم اینه که کل این تاپیک ۲۰ تا پست داره. وگرنه به چه درد من کاربر می‌خوره که صفحه‌ی اول این تایپک چند تا پست داره؟! اشکال کار گوگل در این مورد اینه که نتونسته تشخیص بده این تاپیک ۱۵ صفحه هست.
یوز این مورد رو که میفرمایید رو تشخیص میده؟
----------
یک جست و جو هم در گوگل و یوز زدم که نتایج اصلا جالب نبود : )
در گوگل: دانلود فایل لایه باز --- در یوز: دانلود فایل لایه باز
اگه دقت کنید میبینید که گوگل نتایج مرتبط تری نسبت به یوز نشون داده. من با کلمه ای که سرچ کردم یوز یه سری فایل لایه باز تقویم و ژله و طرح کاشی و.. اینطور چیز رو نشونم داد !
ممنون

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
خب وقتی از گوگل برتر نیستید(پس حتما موتور جست و جوتون به درد کاربر هم نمیخوره) رو چه حسابی این موتور جست و جو رو راه اندازی کردید؟
ببینید چند تا چیز رو اینجا با هم قاطی کردید:
یکی این که در ابتدای کار از گوگل بهتر نیستیم، دلیل نمی‌شه که بعداً هم از گوگل بهتر نشیم. توجه کنید که دیتاهای کاربران (جستجوها و کلیک‌ها، و همچنین کمک وبمسترها به یه موتور، و گزارش‌هایی که کاربرا می‌دن (سایت‌های اسپم، جستجوهایی که به نتیجه‌ی خوب نرسیدن یا خیلی پرت بودن، ...)) خیلی به بالا رفتن کیفیت موتور کمک می‌کنه. همچنین این رو دقت کنید که ما هم (مثل گوگل) داریم روی بهبود الگوریتم‌های رتبه‌بندیمون کار می‌کنیم. ولی سرعت پیشرفت ما می‌تونه خیلی بیشتر از سرعت پیشرفت اونا باشه، چون اونا از ما به قله نزدیک‌ترن و اون بالاها دیگه کار خیلی سخت می‌شه. (توجه کنید که گفتم «می‌تونه» بیشتر باشه! که البته امیدوارم باشه!)
دوم این که ما هنوز خیلی با کلللللل گوگل فاصله داریم. ولی توی فارسی فاصله‌مون به مراتب کمتره.
سوم این که دلیل نمی‌شه وقتی کلاً از گوگل برتر نیستیم، پس کلاً هم به درد کاربر نمی‌خوریم! بالاخره چهارتا قابلیت ما ارائه می‌دیم که گوگل نمی‌ده (یا نصفه و نیمه می‌ده) که کاربرا رو می‌تونه جذب کنه.
البته همونطور که قبلاً گفتم هنوز همه‌ی فیچرهامون رو رو نکردیم. خیلی کارها در دست انجام هست و هنوز به بهره‌برداری نرسیده.
در نهایت هم این که باز تکرار می‌کنم: زیرساخت فنی و تکنولوژی‌ای که موتور جستجو فراهم می‌کنه، می‌تونه بستر انجام خیییییلی کارهای دیگه باشه. که البته جزو برنامه‌هامون این هست که با جاهای مختلف (مخصوصاً دانشگاه‌ها) ارتباط برقرار کنیم تا بشه یه حرکت‌هایی کرد و سرویس‌های خوبی بهشون ارائه بدیم.

اسم اسلامشهر رو که آوردی احساس میکنم بچه اسلامشهری :دی
نه من بچه اسلامشهر نیستم، ولی بچه‌ی اسلامشهر داریم! :)

خب خودتون هم که فرمودید سر همین یک فاکتور کل الگوریتم مربوط به این موضوع ضربه میخوره و نتیجه خوبی نمیده!! پس وقتی بستر فراهم نیست چرا بودجه هدر بره ؟چرا اصلا با این ایراد بزرگ استارت کار این پروژه بزرگ خورد؟ چرا این بودجه رو صرف کارای بهتری نمیکنن؟
من نگفتم «نتیجه‌ی خوبی نمی‌ده»! گفتم کار رو خیلی سخت می‌کنه. ولی بالاخره ما بیکار که نبودیم! با توجه به همین کمبودها کار رو جلو بردیم.
البته باز هم می‌گم: این قضیه واقعاً اذیت کرده بچه‌های تیم رتبه‌بندی رو. چون این موضوع توی paper هایی که در این موارد هست مورد توجه نبوده (چون مسئله‌شون نبوده!). برای همین بچه‌ها مجبورن خودشون روش فکر کنن و به یه روش‌هایی مشکل رو برطرف کنن (یا حتی‌الامکان کمرنگ کنن).
بعد هم این که این قضیه دیگه سیستم رو زیر و رو نمی‌کنه! یعنی اگه گرافمون کامل باشه، یهو نتایج دگرگون نمی‌شه و مثلاً پنجاه درصد بهتر بشه! بالاخره کلی پارامتر دیگه توی سیستم درگیر هست.

ماشالله شما که زورتون رسیده 200 میلیارد رو رزرو کنید ؛ از ما چه توقعی دارید؟
:)
شایدم :(
ما زورمون نرسیده به ۲۰۰ میلیارد! (که البته ۱۷۰ میلیارد گفتن)
ما زورمون رسیده به ۷ میلیارد، اونم برای ۵ سال! اونم فاز به فاز، و گرفتن یه بخش از پول بعد از تحویل دادن کامل اون فاز! باور کنید چیز عجیبی نیست. می‌شه سالی ۱.۴ میلیارد. بابا یه شرکت که ۵۰ تا نیرو داشته باشه، هر کدوم ماهی ۲ تومن بگیرن، فقط و فقط هزینه‌ی نیروهاش می‌شه ماهی ۱۰۰ میلیون، سالی ۱.۲ میلیارد تومن!
در ضمن هزینه‌ی سرورها و پهنای باند رو هم در نظر بگیرید!
اون ۱۷۰ میلیارد رو هم تا حالا که برای خودشون گفتن. ما که اثری ازش ندیدیم!

خب بازم من به جواب سوالم نرسیدم ، پس یعنی فعلا در مورد درامد زایی فکری نشده یا شما اطلاع ندارید؟ ممنون میشم بیاید و قضیه رو روشن کنید! چون روز به روز به جای اینکه هزینه های این موتور جست و جو کمتر بشه،بیشتر هم میشه (افزایش کارمندان و هزینه سرور و پهنای باند و...) درسته؟
بله، هزینه روز به روز بیشتر می‌شه (البته تصاعدی نیست! مخصوصاً با توجه به معماری توزیع‌شده‌ی موتور، هزینه‌های سرورها (برای افزایش گنجایش صفحات و قدرت پاسخگویی به بازدیدکنندگان همزمان) به صورت خطی بالا می‌ره).
در مورد درآمدزایی، یه بخشیش رو من اطلاع دارم، یه بخشیش رو هم ندارم. در واقع من نباید در این مورد حرف بزنم، این رو باید مدیر پروژه و مسئولین مربوطه بگن. من ممکنه حرفای نادرست هم در این مورد بزنم (به خاطر این که اطلاعاتم در موردش کامل نیست)، برای همین ترجیح می‌دم تا وقتی خیلی درباره‌اش نمی‌دونم، خیلی هم درباره‌اش حرف نزنم.

یوز این مورد رو که میفرمایید رو تشخیص میده؟
نه! :)
من اینجا در حال مقایسه با یوز نبودم، داشتم اشکال گوگل رو در این مورد می‌گفتم.

یک جست و جو هم در گوگل و یوز زدم که نتایج اصلا جالب نبود : )
در گوگل: دانلود فایل لایه باز --- در یوز: دانلود فایل لایه باز
اگه دقت کنید میبینید که گوگل نتایج مرتبط تری نسبت به یوز نشون داده. من با کلمه ای که سرچ کردم یوز یه سری فایل لایه باز تقویم و ژله و طرح کاشی و.. اینطور چیز رو نشونم داد !
من چون در زمینه‌ی هنر تخصص خاصی ندارم، نمی‌دونم نتایج کدوم بهتره! ولی احتمالاً اونطور که شما می‌گید مال گوگل بهتره.
خوب چی بگم! البته دلایل فراوانی وجود داره، که من اینجا مطرح نمی‌کنم چون دوستان مورد عنایت قرار می‌دن! نمونه‌اش توی پست‌های قبلی موجوده! اگه خواستید می‌تونم توی گفتگوی اختصاصی باهاتون در موردش صحبت کنم.

پ.ن. اگه دقت کنید، یوز اون بالا نتایجی براتون اورده که یه ضرب برید سراغ اون چیزی که می‌خواین. البته شاید خیلی براتون کاربردی نباشه، هنوز خیلی جای کار داره.

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
خوب سایت مورد نظر از index محو شد:
سایت:downloadsoftha.blogsky.com
از همه‌ی دوستان بابت همکاری ممنونم.
بقیه‌ی فهرست هم در حال بررسی هست.
بازم اگه مورد فورس ماژور اینطوری داشتید، ممنون می‌شم که به من اطلاع بدید (یا به آدرس spam [-at-] yooz [-dot-] ir بفرستید).

بالا