• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

h3ll 80y

Registered User
لایک‌ها
26
خوب ان شالله جای گوگل رو بگیره -

تا توی بعضی از خدمات گوگل نزنن کشور شمارو ساپورت نمیکنیم

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
خوب سایت مورد نظر از index محو شد:
سایت:downloadsoftha.blogsky.com
از همه‌ی دوستان بابت همکاری ممنونم.
بقیه‌ی فهرست هم در حال بررسی هست.
بازم اگه مورد فورس ماژور اینطوری داشتید، ممنون می‌شم که به من اطلاع بدید (یا به آدرس spam [-at-] yooz [-dot-] ir بفرستید).
خوب... فکر کنم این مدرک خوبی برای دوستان باشه. چون بلافاصله (کمتر از 24ساعت) از پست قبلی بنده، شما این مورد رو اعمال کردید که میتونه به عنوان یک مدرک برای اثبات موردی باشه که دوستان درخواست داشتند.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
من قصد طرفداری از یوز رو ندارم و تا حالا شاید فقط 30 بار ازش استفاده کردم ولی:

سرعت اندیکس وب سایتهای فارسی و نتایج یوز در خیلی از موارد بهتر از بینگ و یاهو است. (البته درحال حاضر بینگ و یاهو یکی هستند و یاهو نتایجش رو از بینگ دریافت می کنه و بخش وبمسترتولز هردوشون یکیه و همون بینگه)
مثلا برای سایتهای معمولی فارسی، سرعت اندیکس بینگ خیلی کنده، شاید 15 تا 25 روز زمان ببیره تا بیاد مطلبی رو اندیکس کنه. یا مثلا من سایتی رو در وبمسترتولز بینگ ثبت کردم الان 40روز گذشته هنوز در لیست نتایج قرار نداره.

پس همین قدر که یوز تونسته در مورد وب فارسی از یاهو و بینگ تقریبا بهتر باشه، خودش میتونه رضایت بخش باشه. اگه همانطور که کاربر sayyid گفتند بشه با دانشگاهها و کتابخانه های بزرگ ارتباطش بدن خیلی مورد استقبال قرار می گیره.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من قصد طرفداری از یوز رو ندارم و تا حالا شاید فقط 30 بار ازش استفاده کردم ولی:

سرعت اندیکس وب سایتهای فارسی و نتایج یوز در خیلی از موارد بهتر از بینگ و یاهو است. (البته درحال حاضر بینگ و یاهو یکی هستند و یاهو نتایجش رو از بینگ دریافت می کنه و بخش وبمسترتولز هردوشون یکیه و همون بینگه)
مثلا برای سایتهای معمولی فارسی، سرعت اندیکس بینگ خیلی کنده، شاید 15 تا 25 روز زمان ببیره تا بیاد مطلبی رو اندیکس کنه. یا مثلا من سایتی رو در وبمسترتولز بینگ ثبت کردم الان 40روز گذشته هنوز در لیست نتایج قرار نداره.

پس همین قدر که یوز تونسته در مورد وب فارسی از یاهو و بینگ تقریبا بهتر باشه، خودش میتونه رضایت بخش باشه. اگه همانطور که کاربر sayyid گفتند بشه با دانشگاهها و کتابخانه های بزرگ ارتباطش بدن خیلی مورد استقبال قرار می گیره.
کسی نمیگه یوز بده متورجستجو ملی خیلی هم خوبه ولی وقتی ستونه خونه رو نسازی اون خونه چند روز بیشتر دوام نمیاه.

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
هوا چطوره دوستان؟؟ :D:D

جهت آپ...

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
هوا چطوره دوستان؟؟ :D:D

جهت آپ...
{حذف شد}
به نظرم چی بود این ضرب المثله یا جمله قشنگ که میگفت: جلوی ضرر رو هر وقتی که بگیری سوده. رو باید بزارن توی یوز کلا تعطیل کنن برن سراغ اختلاص بعدی.

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
یوز هم دیگه داره به خاطرات میپیونده ....

منتظر پر شدن جیبشون ازی هراه دیگه باشیم...

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
{حذف شد}
به نظرم چی بود این ضرب المثله یا جمله قشنگ که میگفت: جلوی ضرر رو هر وقتی که بگیری سوده. رو باید بزارن توی یوز کلا تعطیل کنن برن سراغ اختلاص بعدی.

یوز هم دیگه داره به خاطرات میپیونده ....

منتظر پر شدن جیبشون ازی هراه دیگه باشیم...

من از تمام دوستانی که انقدر راحت به بقیه تهمت اختلاس و پر کردن جیب و ... می‌زنن تشکر می‌کنم (سری پیش که از دستشون شاکی شدم دوستان خوششون نیومد! گفتم این دفعه تشکر کنم!).
:|
فقط این رو بدونین که یه روزی باید جلوی خدا جواب این تهمتاتون رو بدین.
همون طور که قبلاً هم گفتم، این پروژه اگه هیچ فایده‌ای هم نداشته باشه، حداقل توش هیچ بخور بخوری نشده.

اما بعد:
ان‌شاءالله به زودی خبرای جدیدی از یوز خواهید شنید. ما شدیداً داریم روش کار می‌کنیم و بهش قابلیت اضافه می‌کنیم، اما هنوز وقتش نشده که امکانات جدید رو رونمایی کنیم.
و البته در کنار افزودن قابلیت‌های جدید، کلی هم باگ رفع کردیم و داریم می‌کنیم. و همچنین سیستم رو stable تر کردیم و کارآمدی سیستم رو بالاتر بردیم، که البته این چیزیه که خیلی به چشم کاربر نمیاد، چون توی خروجی نمود مستقیم نداره، ولی کار ما رو راحت‌تر می‌کنه و هزینه‌ها رو کمتر می‌کنه و امکان گسترش کار رو می‌ده.
قراره به زودی تمرکزمون رو فقط از فارسی برداریم و صفحات انگلیسی رو هم پوشش بدیم (الان هم مقدار کمی از صفحات انگلیسی رو پوشش می‌دیم، در آینده‌ی نزدیک قراره پوششمون رو توی انگلیسی کامل‌تر کنیم).

الان بیش از ۱.۵ میلیارد صفحه به صورت فعال توی index قابل جستجو هستند (تعداد صفحاتی که خزش شده خیلی بیشتره) که قراره در فاز بعدی که به زودی بهره‌برداری می‌شه، به بیش از ۶ میلیارد صفحه برسه. به زودی قراره webmaster tools هم داشته باشیم. کلی چیزای دیگه هم هست که الان حضور ذهن ندارم.

اگه کسی سؤال فنی داشته باشه، تا جایی که بتونم در خدمتم. اگه هم کسی می‌خواد مثل قبل بیاد و توهین کنه و تهمت بزنه، من سعی می‌کنم جواب ندم!

پ.ن. یادم رفت بگم: اگه مایل به همکاری با یوز هستید، می‌تونید به آگهی استخدام در بلاگ یوز مراجعه کنید: http://blog.yooz.ir/?q=node/12
این رو هم بگم که ما تقریباً به همه جور نیرویی احتیاج داریم. اگه علاقه‌مند به کار با داده‌های زیاد (واقعاً زیاد ها! در حد پتابایت) هستید، یا تخصصی در این زمینه دارید، ما خوشحال می‌شیم باهاتون همکاری کنیم. در زمینه‌ی انواع فیلدهای هوش مصنوعی و مهندسی نرم‌افزار هم نیرو لازم داریم. به قول تلویزیون: «با ما تماس بگیرید!»

Last edited:

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
منم منتظر اون روز هستم که پول ما ملت بیچاره رو واسه کارهای بی فایده خرج میکنید هرکسیو ببخشم شما رو نمیبخشم.

همون طور که قبلاً هم گفتم، این پروژه اگه هیچ فایده‌ای هم نداشته باشه، حداقل توش هیچ بخور بخوری نشده.
وقتی کاری فایده ای نداشته باشه یعنی بخور بخوره.

اگه کسی سؤال فنی داشته باشه، تا جایی که بتونم در خدمتم. اگه هم کسی می‌خواد مثل قبل بیاد و توهین کنه و تهمت بزنه، من سعی می‌کنم جواب ندم!

چرا هنوز شروع نکرده از سایت های خبری و بزرگ پول میگیره و تبلیغشون رو میزاره؟

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
من از تمام دوستانی که انقدر راحت به بقیه تهمت اختلاس و پر کردن جیب و ... می‌زنن تشکر می‌کنم (سری پیش که از دستشون شاکی شدم دوستان خوششون نیومد! گفتم این دفعه تشکر کنم!).
:|

اما بعد:
ان‌شاءالله به زودی خبرای جدیدی از یوز خواهید شنید. ما شدیداً داریم روش کار می‌کنیم و بهش قابلیت اضافه می‌کنیم، اما هنوز وقتش نشده که امکانات جدید رو رونمایی کنیم.
و البته در کنار افزودن قابلیت‌های جدید، کلی هم باگ رفع کردیم و داریم می‌کنیم. و همچنین سیستم رو stable تر کردیم و کارآمدی سیستم رو بالاتر بردیم، که البته این چیزیه که خیلی به چشم کاربر نمیاد، چون توی خروجی نمود مستقیم نداره، ولی کار ما رو راحت‌تر می‌کنه و هزینه‌ها رو کمتر می‌کنه و امکان گسترش کار رو می‌ده.
قراره به زودی تمرکزمون رو فقط از فارسی برداریم و صفحات انگلیسی رو هم پوشش بدیم (الان هم مقدار کمی از صفحات انگلیسی رو پوشش می‌دیم، در آینده‌ی نزدیک قراره پوششمون رو توی انگلیسی کامل‌تر کنیم).

الان بیش از ۱.۵ میلیارد صفحه به صورت فعال توی index قابل جستجو هستند (تعداد صفحاتی که خزش شده خیلی بیشتره) که قراره در فاز بعدی که به زودی بهره‌برداری می‌شه، به بیش از ۶ میلیارد صفحه برسه. به زودی قراره webmaster tools هم داشته باشیم. کلی چیزای دیگه هم هست که الان حضور ذهن ندارم.

پ.ن. یادم رفت بگم: اگه مایل به همکاری با یوز هستید، می‌تونید به آگهی استخدام در بلاگ یوز مراجعه کنید: http://blog.yooz.ir/?q=node/12
این رو هم بگم که ما تقریباً به همه جور نیرویی احتیاج داریم. اگه علاقه‌مند به کار با داده‌های زیاد (واقعاً زیاد ها! در حد پتابایت) هستید، یا تخصصی در این زمینه دارید، ما خوشحال می‌شیم باهاتون همکاری کنیم. در زمینه‌ی انواع فیلدهای هوش مصنوعی و مهندسی نرم‌افزار هم نیرو لازم داریم. به قول تلویزیون: «با ما تماس بگیرید!»

اگر شما حتی 0.33333% هم درست بگی باز اونقدری ازاین ملت بدبخت خوردید که هیچ اعتمادی نمیشه کرد
این همه پول خرج چی شد ؟
واقعا لازم بود ؟
نه بخدا لازم نبود با این پول خیلی کارا میشد کرد ...

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
چرا هنوز شروع نکرده از سایت های خبری و بزرگ پول میگیره و تبلیغشون رو میزاره؟
متوجه منظورتون نشدم. یوز تبلیغ سایتی رو گذاشته؟ ما هنوز بخش تبلیغات رو راه‌اندازی نکردیم، کجا تبلیغ گذاشتیم؟ می‌شه موردش رو بگید؟

اگر شما حتی 0.33333% هم درست بگی باز اونقدری ازاین ملت بدبخت خوردید که هیچ اعتمادی نمیشه کرد
این همه پول خرج چی شد ؟
واقعا لازم بود ؟
نه بخدا لازم نبود با این پول خیلی کارا میشد کرد ...
قبلاً هم چند بار این بحث مطرح شده. باز هم می‌گم:
مشکل اینه که شما فکر می‌کنید ۷ میلیارد تومن رو ریختن به حساب امثال بنده، گفتن برو ببینم چه می‌کنی! ۷ میلیارد خرج کل پروژه هست در طول ۵ سال، ذره ذره هم خرج شده. شما یه شرکت با ۵۰ نفر کارمند پیدا کن که در طول ۵ سال گذشته زیر ۴-۵ میلیارد تومن فقط حقوق کارمنداش شده باشه. یه دونه پیدا کنی من قانع می‌شم! حساب کردنش خیلی ساده هست ها! فرض کن کارمندا به طور متوسط در طول این ۵ سال (با احتساب تورم و افزایش حقوق)، ماهی ۱.۵ میلیون تومن حقوق گرفته باشن. می‌شه سالی ۱۸ میلیون تومن. ۵ سالش می‌شه ۹۰ میلیون تومن. ۵۰ نفرش می‌شه ۴.۵ میلیارد تومن. بقیه‌ی هزینه‌ها رو حساب نکردم ها! هزینه‌ی برق و تبلیغات و هزار تا خرج دیگه... حالا چی شده شما گیر دادی به این پروژه؟ که اتفاقاً بین این همه شرکت که معلوم نیست دارن چی کار می‌کنن، این یکی کاملاً مشخصه پولش کجا خرج شده.

شما یه بار یه نگاه به بودجه‌ی پروژه‌های نفتی بندازید. می‌دونید با ۱۰۰ میلیارد تومن چه کارایی می‌شد کرد؟ پس چرا باید این همه خرج کنن توی پروژه‌های نفتی؟
خرج‌های گوگل رو نگاه کنید. چرا این همه خرج می‌کنن؟ چرا این پولا رو خرج کارای دیگه نمی‌کنن؟ این که نشد حرف! یه نگاه به بودجه‌ی کشور بکن، ببین که هر بخشیش کجا داره خرج می‌شه. ۷ میلیارد تومن توی ۵ سال که می‌شه حدوداً ۱.۵ میلیارد در سال. با توجه به تورم، شما فرض کن ۲.۵ میلیارد تومن. فکر می‌کنید بودجه‌ی وزارت ارتباطات توی سال ۹۴ چقدر بوده؟ حدود ۲۴۵ میلیارد تومن (توی یک سال ها!). می‌شه چند درصد؟ حدود ۱ درصد.
http://www.seratnews.ir/fa/news/213055/مقایسه-ارقام-بودجه-93-با-94-جدول
حالا من از شما می‌پرسم: شما چرا به اون ۹۹ درصد بقیه‌اش گیر نمی‌دید؟ یعنی با ۱ درصد خیلی کارا می‌شد کرد، ولی با ۹۹ درصد خیلی کارا نمی‌شد کرد؟!!!!! می‌شه ازتون بپرسم شما که انقدر از این پروژه ناراحت هستید، از چند تا از پروژه‌های دیگه‌ی وزارت ارتباطات خبر دارید؟

پ.ن. حجم کل بودجه‌ی سال ۹۴ بوده ۸۳۷ هزار میلیارد تومن:
http://www.mehrnews.com/news/2437431/متن-کامل-بودجه-۹۴-منتشر-شد-حجم-کل-بودجه-۸۳۷-هزار-میلیارد-تومان
یعنی اون یک درصد می‌شه حدود ۰.۰۰۰۳ درصد!!! یعنی اگه پروژه‌ی یوز ۱۰,۰۰۰ برابر می‌شد، بودجه‌اش می‌شد ۳ درصد بوجه‌ی کل کشور!!!!

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
گوگل و یاهو و بینگ رو فیلتر کنید شاید فرجی شد؟ اینجا همه چیز با فیلتر حل می شه!

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
دزدی خود یوز از نتایج گوگل

دوستان همانطور که شاهد هستین در برخی از نتایج گوگل سایت یوز هم دیده میشه که واقعا خنده داره یه موتور جستجوگر خودش تو نتایج گوگل بیاد
وقتی هم روش کلیک میکنی یه مشت چرت پرت تحویل میده
شما اول باید یکاری کنین تا خودتون نتیجه هاتون رو از گوگل حذف کنین
حالا اینو گوش کن :
من هفته پیش یه مطلب اختصای زدم که در ایکی ثانیه رفته تو گوگل و بازدید سرازیر شد هنوز یک هفته شده دیتابیس شما اپیت نشده
اگه بخواین برین جلو باید کراولر رو قوی کنین یا یه بخش وبمستر بسازی تا مدیرای سایت ها خودشون سایتشون رو ثبت کنن
مورد بعدی اوایل کاریتون اگه امارگیر سایت هارو میگشتی از سایت های ارجاع دهنده سایت یوز دیده میشد و نشون میداد که از سایت یوز استفاده میکنند
اما در حال حاضراگه بخش ارجاع دهنده ه سایت هارو بگردی هیچی نیست و نشون دهنده اینه که هیچ کس از سایت یوز استفاده نمیکنه
دلیلشم اینه نتایجش اصلا مزخرفه
من این قول رو بهتون میدم که شما اگه سایتون رو از نتایج گوگل حذف کنن الکساتون میره بالاتر از دو هزار ایران
منظورم اینه فرضا ککسی که دنبال عکس فلان بازیگره سایت شما میاد تو نتایج گوگل ! که این اتفاق نباید بیوفته
خلاصه حیف اون همه پولی که گرفتین و کار خاصی انجام ندادین

Last edited:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
دزدی خود یوز از نتایج گوگل

دوستان همانطور که شاهد هستین در برخی از نتایج گوگل سایت یوز هم دیده میشه که واقعا خنده داره یه موتور جستجوگر خودش تو نتایج گوگل بیاد
وقتی هم روش کلیک میکنی یه مشت چرت پرت تحویل میده
شما اول باید یکاری کنین تا خودتون نتیجه هاتون رو از گوگل حذف کنین
حالا اینو گوش کن :
من هفته پیش یه مطلب اختصای زدم که در ایکی ثانیه رفته تو گوگل و بازدید سرازیر شد هنوز یک هفته شده دیتابیس شما اپیت نشده
اگه بخواین برین جلو باید کراولر رو قوی کنین یا یه بخش وبمستر بسازی تا مدیرای سایت ها خودشون سایتشون رو ثبت کنن
مورد بعدی اوایل کاریتون اگه امارگیر سایت هارو میگشتی از سایت های ارجاع دهنده سایت یوز دیده میشد و نشون میداد که از سایت یوز استفاده میکنند
اما در حال حاضراگه بخش ارجاع دهنده ه سایت هارو بگردی هیچی نیست و نشون دهنده اینه که هیچ کس از سایت یوز استفاده نمیکنه
دلیلشم اینه نتایجش اصلا مزخرفه
من این قول رو بهتون میدم که شما اگه سایتون رو از نتایج گوگل حذف کنن الکساتون میره بالاتر از دو هزار ایران
منظورم اینه فرضا ککسی که دنبال عکس فلان بازیگره سایت شما میاد تو نتایج گوگل ! که این اتفاق نباید بیوفته

دوست گرامی این بحث قبلاً هم فکر کنم مطرح شده بود. این اشکال گوگل هست که نتونسته یوز رو به عنوان موتور جستجو شناسایی کنه و توی نتایج نیاره. جالبه که شما برعکسش می‌کنی و به عنوان اشکال یوز مطرح می‌کنی! یعنی صفحه‌ی چرت ما که توش یه مشت چرت و پرت تحویل می‌ده (به قول شما!)، باید توی نتایج گوگل بیاد؟! نباید گوگل بتونه تشخیص بده که این صفحه یک صفحه‌ی مزخرف و چرت هست و توی نتایج نیاره؟!

در مورد اون مطلبی که گفتید زدید و هنوز توی یوز نیومده، بله این اشکال هست و مشخصه. و البته در حال برطرف کردنش هستیم، که ان‌شاءالله در هفته‌ی دیگه این مشکل برطرف می‌شه.
در مورد وبمستر تولز قبلاً هم گفته بودم، این جزو کارهایی که هست که داریم انجام می‌دیم و قبول دارم که نباید اینقدر عقب می‌افتاد. الان داریم روش کار می‌کنیم.

در مورد استفاده از یوز، خوب این از آمار الکسا هم مشخصه که بازدیدمون پایین اومده. برای اون هم یه فکرایی داریم.
در مورد این که نتایجش مزخرفه! این نظر شماست! من خودم یکی از استفاده کنندگان دائمی یوز هستم (موتور جستجوی پیش‌فرضم هم سر کار و هم توی خونه یوز هست) و نظرم مثل شما نیست! خیلی وقتها از جستجوی یوزم نتیجه می‌گیرم. و البته بعضی وقنها هم نتیجه نمی‌گیرم. چیزی که مشخصه اینه که نتایج یوز اصلاً برای خود من و تیم یوز قانع کننده نیست و شدیداً داریم روی ارتقاء کیفیت نتایج کار می‌کنیم، ولی مشکل من با این حرف شماس که می‌گید «نتایجش اصلاً مزخرفه»!

در ضمن اگه به آمار الکسا مراجعه کنی می‌بینی که زیر ۶٪ ترافیک ما از سرچ هست. حالا من نمی‌دونم چطوری می‌شه که با حذف ۶٪ ترافیک، یهو الکسامون ۳ برابر می‌شه!!!

خلاصه حیف اون همه پولی که گرفتین و کار خاصی انجام ندادین
:)
این نظر لطف شماست! خیلی راحته که از دور واستی و بگی لنگش کن! اگه دوست داشته باشید برای آشنا شدن با این که چقدر کار انجام دادیم می‌تونید تشریف بیارید شرکت از نزدیک مشاهده کنید.

در نهایت، لطفاً نگین که «شما اشکالات رو قبول نمی‌کنید و فکر می‌کنید که خیلی خوبید و ...» من همینجا الان ۳ تا اشکالی که گرفته بودید رو کاملاً پذیرفتم و گفتم که داریم اصلاح می‌کنیم.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
شما گفتین گوگل باید اونارو از نتایج حذف کنه !
شما باید تو فایل روبوت دات تی اکس تی دسترسی ندین براش وگرنه همه چیز رو ایندکس میکنه گوگل هم ربات هستش و انسان واقعی نیستش
منم یه وبمسترم کافیه فایل روبویتم یکم سگشاد باشه گوگل همیه چیزو ایندکس میکنه

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دوست گرامی این بحث قبلاً هم فکر کنم مطرح شده بود. این اشکال گوگل هست که نتونسته یوز رو به عنوان موتور جستجو شناسایی کنه و توی نتایج نیاره. جالبه که شما برعکسش می‌کنی و به عنوان اشکال یوز مطرح می‌کنی! یعنی صفحه‌ی چرت ما که توش یه مشت چرت و پرت تحویل می‌ده (به قول شما!)، باید توی نتایج گوگل بیاد؟! نباید گوگل بتونه تشخیص بده که این صفحه یک صفحه‌ی مزخرف و چرت هست و توی نتایج نیاره؟!

در مورد اون مطلبی که گفتید زدید و هنوز توی یوز نیومده، بله این اشکال هست و مشخصه. و البته در حال برطرف کردنش هستیم، که ان‌شاءالله در هفته‌ی دیگه این مشکل برطرف می‌شه.
در مورد وبمستر تولز قبلاً هم گفته بودم، این جزو کارهایی که هست که داریم انجام می‌دیم و قبول دارم که نباید اینقدر عقب می‌افتاد. الان داریم روش کار می‌کنیم.

در مورد استفاده از یوز، خوب این از آمار الکسا هم مشخصه که بازدیدمون پایین اومده. برای اون هم یه فکرایی داریم.
در مورد این که نتایجش مزخرفه! این نظر شماست! من خودم یکی از استفاده کنندگان دائمی یوز هستم (موتور جستجوی پیش‌فرضم هم سر کار و هم توی خونه یوز هست) و نظرم مثل شما نیست! خیلی وقتها از جستجوی یوزم نتیجه می‌گیرم. و البته بعضی وقنها هم نتیجه نمی‌گیرم. چیزی که مشخصه اینه که نتایج یوز اصلاً برای خود من و تیم یوز قانع کننده نیست و شدیداً داریم روی ارتقاء کیفیت نتایج کار می‌کنیم، ولی مشکل من با این حرف شماس که می‌گید «نتایجش اصلاً مزخرفه»!

در ضمن اگه به آمار الکسا مراجعه کنی می‌بینی که زیر ۶٪ ترافیک ما از سرچ هست. حالا من نمی‌دونم چطوری می‌شه که با حذف ۶٪ ترافیک، یهو الکسامون ۳ برابر می‌شه!!!

:)
این نظر لطف شماست! خیلی راحته که از دور واستی و بگی لنگش کن! اگه دوست داشته باشید برای آشنا شدن با این که چقدر کار انجام دادیم می‌تونید تشریف بیارید شرکت از نزدیک مشاهده کنید.

در نهایت، لطفاً نگین که «شما اشکالات رو قبول نمی‌کنید و فکر می‌کنید که خیلی خوبید و ...» من همینجا الان ۳ تا اشکالی که گرفته بودید رو کاملاً پذیرفتم و گفتم که داریم اصلاح می‌کنیم.
شما خودتون اجازه ورود ربات رو میدید!
ن robots.txt دارید و ن متا تگ NoIndex
!

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
اشکال از گوگله؟
سلام ربات هارو محدود کرده.به معنای واقعی کلمه موتور جستجوعه.
نه این یوز که بازدیدش از گوگله.
مصداق بارز اسپم و کلیک دزدی

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
گوگل هم ربات هستش و انسان واقعی نیستش
بله منم می‌دونم گوگل انسان نیست! ولی من مطمئن هستم که این اتفاق برای یوز می‌افتاد (یعنی نتایج یه موتور جستجوی دیگه مثلاً گوگل رو توی خروجی نشون می‌داد) همه‌تون گیر می‌دادید که چرا یوز انقدر نمی‌فهمه که این یه موتور جستجو هست و نباید توی خروجی نشونش داد؟!

------------------------------------------

سلام ... به معنای واقعی کلمه موتور جستجوعه.
سلام همونطور که خودش هم به صراحت اعلام کرده، موتور جستجو نیست، meta search engine هست:
http://salam.blog.ir/1391/10/06/what-is-salam
سلام چیست؟

سلام، یک ابَر جستجوگر (Meta Search Engine) هوشمند و پیشرفته اینترنتی است. سلام، عبارت مد نظر کاربر را به طور هم زمان و موازی در چندین موتور جستجوگر جستجو کرده و با به کارگیری الگوهای هوش مصنوعی، ترکیب بهینه همه آنها را نمایش می دهد .

خیلی فرقه بین موتور جستجو و Meta Search Engine. تکنولوژی مورد استفاده و منابع مورد نیاز (سرور، پهنای باند، نیروی انسانی) این دو تا به هیچ وجه با هم قابل مقایسه نیست. سلام از خودش داده‌ای نداره و به گوگل و بینگ و غیره وابسته هست. اما یوز همه‌ی داده‌اش از خودشه (یعنی index مال خودش هست و برای خودش خزشگر داره).
البته همونطور که قبلاً هم بارها تکرار کردم، من کاملاً به کار بچه‌های سلام احترام می‌ذارم. منظور من این نیست که Meta Search Engine نوشتن خیلی کار راحتی هست و در عرض چند روز می‌شه یه دونه نوشت! مسئله اینه که مقایسه‌ی یه Search Engine با یه Meta Search Engine کار غلطیه.

شما خودتون اجازه ورود ربات رو میدید!
ن robots.txt دارید و ن متا تگ NoIndex
!
نه این یوز که بازدیدش از گوگله.
مصداق بارز اسپم و کلیک دزدی
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
همونطور که همین الان گفتم:
اگه به آمار الکسا مراجعه کنی می‌بینی که زیر ۶٪ ترافیک ما از سرچ هست.
اون وقت شما چطوری نتیجه‌گیری می‌کنید که بازدید یوز از گوگله؟! ۶٪؟!
این که چرا توی robots.txt مون disallow نکردیم و از NoIndex استفاده نکردیم، مدیر پروژه باید جواب بده، نه من مدیر تیم Index. اگه از من بپرسید می‌گم که گوگل رو ببندیم. البته باز هم دقت کنید که فقط ۶٪ ترافیک از گوگل هست و ۹۴٪ اش سرچ واقعی هست.
لطفاً یه مقدار انصاف داشته باشید و نگید که این اسپم و کلیک دزدی هست! من واقعاً خوشحال می‌شم که بحث جدی و فنی و درست باشه و تبادل نظر بشه و توش توهین و تمسخر و این که شما خوردین و بردین و شما هیچ کاری نکردین و یوز کلاً به درد نمی‌خوره(!) و ... نباشه.

miim

Registered User
لایک‌ها
451
قدرت گوگل برای کل برنامه نویسهای ایران حتی قابل تصور نیست چه برسه به اینکه قابل رقابت باشه.پس مقایسه یوز با گوگل بیشتر شبیه جوکه و در موردش حرفی نزنیم بهتره.نه تنها در ایران بلکه در کل منظومه شمسی نه الان بلکه 10 سال دیگه و 100 سال دیگه هم کسی توان رقابت با گوگل رو نداره و نخواهد داشت.
من امروز کل این تاپیک رو خوندم و بحثای جالبی شده بود.
نگاه خوشبینانه من به این پروژه:
نظر شخص من اینه که اینجوری هزینه کردن از بیت المال برای کاری که عملا نه سودی داره و کاملا فلسفه وجودیش زیر سواله(چه نیازی به موتور جستجوی ملی داریم؟) یعنی حیف و میل و اتلاف منابع مالی و انسانی و تجهیزات و پهنای باند و ... .نه اینکه لزوما بگیم عده ای بخور بخور کردن بلکه همینکه 5 سال وقت و انرژی و دانش چندین متخصص (به قول خودشون) ، چندین میلیارد پول از جیب ملت و کلی تجهیزات و سرور که مییتونست جای مفیدتری ازشون استفاده بشه ، هدر رفته برای کاری که نه توجیه اقتصادی داره و نه توجیه علمی و فقط برای ارائه بیلان وزارتخانه برای مصرف بودجه هستش ، همین یعنی حیف و میل بیت المال که برای ریال به ریالش باید پاسخگو باشن.
وقتی بستر فنی اینترنت در سراسر کشور انقدر ضعیفه و با این کیفیت و سرعت بسیار پایین اینترنت اینکه وزارت ارتباطات ده ها میلیارد تومن و بلکه بیشتر رو اختصاص بده به موضوع ساخت موتور جستجوی ملی در خوشبینانه ترین حالت حماقته و در حالت واقع بینانه تر خیانت به مال و ثروت تمام ملت نه ارث پدرشون.
اگر اینها ادعا دارن که برای ملت کار میکنن و هدفشون جلب رضایت مردمه و پولهای هنگفتی هم که در اختیارشون قرار داره متعلق به تک تک مردم ایرانه پس باید پاسخگو باشن که آیا الان اولویت مردم ایران در زمینه آی‌تی ساخت موتور جستجو هست که در بهترین حالت خودش ، با وجود گوگل کمترین نیازی بهش احساس نمیشه ، یا ارتقای کیفیت خدمات اینترنتی و افزایش پهنای باند و سرعت و کاهش هزینه های استفاده از اینترنت؟
چه کسی واقعا پاسخگوی این هدررفت بیت المال بدون اینکه کمترین اهمیتی به خواست و نیاز واقعی مردم داده بشه هست؟!

تبصره: شخصا نظری دارم که میتونه باعث بشه ، اگر هزینه های اضافی این پروژه کاهش پیدا کنه و رقم معقولی صرفش بشه ، کمتر بابت اتلاف سرمایه ملی افسوس بخوریم اونم اینه که فرض بکنیم این پروژه میتونه کمکی باشه برای خودکفایی علمی در یک زمینه مهم آی تی.به شرط اینکه اولا به صورت کاملا علمی تمام فرایند این پروژه از A to Z مستندسازی بشه و دوما تجربیات و آزمون و خطاهای این گروه بعدها بتونه در اختیار متخصصین گذاشته بشه برای زمانی در آینده که ممکنه بنا به دلیلی کشورهای غربی و پیشرفته تصمیم بگیرن به ایرانیها هیچگونه خدمات موتور جستجو ارائه ندن و در اون صورت با استفاده از اون مستندات و زیرساخت همچین پروژه ای بشه در زمان کمی تا حد قابل قبولی این کمبود رو رفع کرد.(البته احتمال رخداد همچین مساله ای خیلی خیلی اندکه اما به هر حال همه چیز ممکنه و آینده غیرقابل پیش بینی)

نگاه بدبینانه:
سرمایه گذاری روی اینگونه پروژه ها عموما با عنوانهای دهن پر کن ملی یا بومی یا اسلامی زمینه سازی برای روزیه که بخوان به قول خودشون شبکه ملی اطلاعات رو راه اندازی کنن و در واقع ایران رو از کل دانش و اطلاعات و تکنولوژی بشریت جدا بکنن فقط برای تامین منافع سیاسی-امنیتی-اقتصادی-ایدئولوژیک یک اقلیت خاص.و یقین داشته باشید که این اتفاق روزی خواهد افتاد در آینده نه چندان دور.فعلا بسترش آماده نیست و این پروژه ها برای آماده کردن بستر همون اتفاق شومه.
و احتمال دیگه هم همونطور که دوستان هم اشاره کردند و اساسا یکی از اهداف پروژه موهوم شبکه ملی اطلاعات هم همینه دسترسی آسان و طبقه بندی شده به فعالیت تک تک مردم ایران و شناسایی افراد یا گروه هایی که از نظر اونها مخل امنیت ملی (یا امنیت اقلیتی قدرتمند ) هستند.(مثلا فرض کنید که همه مجبور باشن از سرویسهای ایمیل ملی و موتورهای جستجوی ملی استفاده کنند و عملا امکان رد و بدل کردن یک خط پیام به صورتی که تحت کنترل حکومت نباشه ، وجود نداشته باشه).این میتونه به شناسایی افرادی که واقعا اهداف جاسوسی و ضد امنیتی داشته باشند کمک بزرگی بکنه و این خوبه اما به شدت نقض حقوق شهروندی همه شهروندان و نقض احترام به حریم خصوصی افراد حقیقی و حقوقی و نقض آزادیهای قانونی برای فعالیت سیاسی اجتماعی فرهنگی اقتصادی و ... شهروندان هست و این مساله بسیار خطرناکیه.

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
بله منم می‌دونم گوگل انسان نیست! ولی من مطمئن هستم که این اتفاق برای یوز می‌افتاد (یعنی نتایج یه موتور جستجوی دیگه مثلاً گوگل رو توی خروجی نشون می‌داد) همه‌تون گیر می‌دادید که چرا یوز انقدر نمی‌فهمه که این یه موتور جستجو هست و نباید توی خروجی نشونش داد؟!

سلام همونطور که خودش هم به صراحت اعلام کرده، موتور جستجو نیست، meta search engine هست:
http://salam.blog.ir/1391/10/06/what-is-salam

خیلی فرقه بین موتور جستجو و Meta Search Engine. تکنولوژی مورد استفاده و منابع مورد نیاز (سرور، پهنای باند، نیروی انسانی) این دو تا به هیچ وجه با هم قابل مقایسه نیست. سلام از خودش داده‌ای نداره و به گوگل و بینگ و غیره وابسته هست. اما یوز همه‌ی داده‌اش از خودشه (یعنی index مال خودش هست و برای خودش خزشگر داره).
البته همونطور که قبلاً هم بارها تکرار کردم، من کاملاً به کار بچه‌های سلام احترام می‌ذارم. منظور من این نیست که Meta Search Engine نوشتن خیلی کار راحتی هست و در عرض چند روز می‌شه یه دونه نوشت! مسئله اینه که مقایسه‌ی یه Search Engine با یه Meta Search Engine کار غلطیه.

همونطور که همین الان گفتم:

اون وقت شما چطوری نتیجه‌گیری می‌کنید که بازدید یوز از گوگله؟! ۶٪؟!
این که چرا توی robots.txt مون disallow نکردیم و از NoIndex استفاده نکردیم، مدیر پروژه باید جواب بده، نه من مدیر تیم Index. اگه از من بپرسید می‌گم که گوگل رو ببندیم. البته باز هم دقت کنید که فقط ۶٪ ترافیک از گوگل هست و ۹۴٪ اش سرچ واقعی هست.
لطفاً یه مقدار انصاف داشته باشید و نگید که این اسپم و کلیک دزدی هست! من واقعاً خوشحال می‌شم که بحث جدی و فنی و درست باشه و تبادل نظر بشه و توش توهین و تمسخر و این که شما خوردین و بردین و شما هیچ کاری نکردین و یوز کلاً به درد نمی‌خوره(!) و ... نباشه.
پس شمام هم از چیزی که اطلاع ندارین بیخودی دفاع نکنید.
جدا از Search Engine یا Meta Search Engine بودن الان یوز چه فرقی با این 2 تا سایت پایین داره؟تلفیقی از جفتشونه.2تاشونم اسپمر
gooni/ir
shahrekhabar/com

بالا