h3ll 80y
Registered User
خوب ان شالله جای گوگل رو بگیره -
تا توی بعضی از خدمات گوگل نزنن کشور شمارو ساپورت نمیکنیم
تا توی بعضی از خدمات گوگل نزنن کشور شمارو ساپورت نمیکنیم
خوب... فکر کنم این مدرک خوبی برای دوستان باشه. چون بلافاصله (کمتر از 24ساعت) از پست قبلی بنده، شما این مورد رو اعمال کردید که میتونه به عنوان یک مدرک برای اثبات موردی باشه که دوستان درخواست داشتند.خوب سایت مورد نظر از index محو شد:
سایت:downloadsoftha.blogsky.com
از همهی دوستان بابت همکاری ممنونم.
بقیهی فهرست هم در حال بررسی هست.
بازم اگه مورد فورس ماژور اینطوری داشتید، ممنون میشم که به من اطلاع بدید (یا به آدرس spam [-at-] yooz [-dot-] ir بفرستید).
کسی نمیگه یوز بده متورجستجو ملی خیلی هم خوبه ولی وقتی ستونه خونه رو نسازی اون خونه چند روز بیشتر دوام نمیاه.من قصد طرفداری از یوز رو ندارم و تا حالا شاید فقط 30 بار ازش استفاده کردم ولی:
سرعت اندیکس وب سایتهای فارسی و نتایج یوز در خیلی از موارد بهتر از بینگ و یاهو است. (البته درحال حاضر بینگ و یاهو یکی هستند و یاهو نتایجش رو از بینگ دریافت می کنه و بخش وبمسترتولز هردوشون یکیه و همون بینگه)
مثلا برای سایتهای معمولی فارسی، سرعت اندیکس بینگ خیلی کنده، شاید 15 تا 25 روز زمان ببیره تا بیاد مطلبی رو اندیکس کنه. یا مثلا من سایتی رو در وبمسترتولز بینگ ثبت کردم الان 40روز گذشته هنوز در لیست نتایج قرار نداره.
پس همین قدر که یوز تونسته در مورد وب فارسی از یاهو و بینگ تقریبا بهتر باشه، خودش میتونه رضایت بخش باشه. اگه همانطور که کاربر sayyid گفتند بشه با دانشگاهها و کتابخانه های بزرگ ارتباطش بدن خیلی مورد استقبال قرار می گیره.
{حذف شد}هوا چطوره دوستان؟؟
جهت آپ...
{حذف شد}
به نظرم چی بود این ضرب المثله یا جمله قشنگ که میگفت: جلوی ضرر رو هر وقتی که بگیری سوده. رو باید بزارن توی یوز کلا تعطیل کنن برن سراغ اختلاص بعدی.
یوز هم دیگه داره به خاطرات میپیونده ....
منتظر پر شدن جیبشون ازی هراه دیگه باشیم...
منم منتظر اون روز هستم که پول ما ملت بیچاره رو واسه کارهای بی فایده خرج میکنید هرکسیو ببخشم شما رو نمیبخشم.فقط این رو بدونین که یه روزی باید جلوی خدا جواب این تهمتاتون رو بدین.
وقتی کاری فایده ای نداشته باشه یعنی بخور بخوره.همون طور که قبلاً هم گفتم، این پروژه اگه هیچ فایدهای هم نداشته باشه، حداقل توش هیچ بخور بخوری نشده.
اگه کسی سؤال فنی داشته باشه، تا جایی که بتونم در خدمتم. اگه هم کسی میخواد مثل قبل بیاد و توهین کنه و تهمت بزنه، من سعی میکنم جواب ندم!
من از تمام دوستانی که انقدر راحت به بقیه تهمت اختلاس و پر کردن جیب و ... میزنن تشکر میکنم (سری پیش که از دستشون شاکی شدم دوستان خوششون نیومد! گفتم این دفعه تشکر کنم!).
:|
فقط این رو بدونین که یه روزی باید جلوی خدا جواب این تهمتاتون رو بدین.
همون طور که قبلاً هم گفتم، این پروژه اگه هیچ فایدهای هم نداشته باشه، حداقل توش هیچ بخور بخوری نشده.
اما بعد:
انشاءالله به زودی خبرای جدیدی از یوز خواهید شنید. ما شدیداً داریم روش کار میکنیم و بهش قابلیت اضافه میکنیم، اما هنوز وقتش نشده که امکانات جدید رو رونمایی کنیم.
و البته در کنار افزودن قابلیتهای جدید، کلی هم باگ رفع کردیم و داریم میکنیم. و همچنین سیستم رو stable تر کردیم و کارآمدی سیستم رو بالاتر بردیم، که البته این چیزیه که خیلی به چشم کاربر نمیاد، چون توی خروجی نمود مستقیم نداره، ولی کار ما رو راحتتر میکنه و هزینهها رو کمتر میکنه و امکان گسترش کار رو میده.
قراره به زودی تمرکزمون رو فقط از فارسی برداریم و صفحات انگلیسی رو هم پوشش بدیم (الان هم مقدار کمی از صفحات انگلیسی رو پوشش میدیم، در آیندهی نزدیک قراره پوششمون رو توی انگلیسی کاملتر کنیم).
الان بیش از ۱.۵ میلیارد صفحه به صورت فعال توی index قابل جستجو هستند (تعداد صفحاتی که خزش شده خیلی بیشتره) که قراره در فاز بعدی که به زودی بهرهبرداری میشه، به بیش از ۶ میلیارد صفحه برسه. به زودی قراره webmaster tools هم داشته باشیم. کلی چیزای دیگه هم هست که الان حضور ذهن ندارم.
اگه کسی سؤال فنی داشته باشه، تا جایی که بتونم در خدمتم. اگه هم کسی میخواد مثل قبل بیاد و توهین کنه و تهمت بزنه، من سعی میکنم جواب ندم!
پ.ن. یادم رفت بگم: اگه مایل به همکاری با یوز هستید، میتونید به آگهی استخدام در بلاگ یوز مراجعه کنید: http://blog.yooz.ir/?q=node/12
این رو هم بگم که ما تقریباً به همه جور نیرویی احتیاج داریم. اگه علاقهمند به کار با دادههای زیاد (واقعاً زیاد ها! در حد پتابایت) هستید، یا تخصصی در این زمینه دارید، ما خوشحال میشیم باهاتون همکاری کنیم. در زمینهی انواع فیلدهای هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار هم نیرو لازم داریم. به قول تلویزیون: «با ما تماس بگیرید!»
متوجه منظورتون نشدم. یوز تبلیغ سایتی رو گذاشته؟ ما هنوز بخش تبلیغات رو راهاندازی نکردیم، کجا تبلیغ گذاشتیم؟ میشه موردش رو بگید؟چرا هنوز شروع نکرده از سایت های خبری و بزرگ پول میگیره و تبلیغشون رو میزاره؟
قبلاً هم چند بار این بحث مطرح شده. باز هم میگم:اگر شما حتی 0.33333% هم درست بگی باز اونقدری ازاین ملت بدبخت خوردید که هیچ اعتمادی نمیشه کرد
این همه پول خرج چی شد ؟
واقعا لازم بود ؟
نه بخدا لازم نبود با این پول خیلی کارا میشد کرد ...
دزدی خود یوز از نتایج گوگل
دوستان همانطور که شاهد هستین در برخی از نتایج گوگل سایت یوز هم دیده میشه که واقعا خنده داره یه موتور جستجوگر خودش تو نتایج گوگل بیاد
وقتی هم روش کلیک میکنی یه مشت چرت پرت تحویل میده
شما اول باید یکاری کنین تا خودتون نتیجه هاتون رو از گوگل حذف کنین
حالا اینو گوش کن :
من هفته پیش یه مطلب اختصای زدم که در ایکی ثانیه رفته تو گوگل و بازدید سرازیر شد هنوز یک هفته شده دیتابیس شما اپیت نشده
اگه بخواین برین جلو باید کراولر رو قوی کنین یا یه بخش وبمستر بسازی تا مدیرای سایت ها خودشون سایتشون رو ثبت کنن
مورد بعدی اوایل کاریتون اگه امارگیر سایت هارو میگشتی از سایت های ارجاع دهنده سایت یوز دیده میشد و نشون میداد که از سایت یوز استفاده میکنند
اما در حال حاضراگه بخش ارجاع دهنده ه سایت هارو بگردی هیچی نیست و نشون دهنده اینه که هیچ کس از سایت یوز استفاده نمیکنه
دلیلشم اینه نتایجش اصلا مزخرفه
من این قول رو بهتون میدم که شما اگه سایتون رو از نتایج گوگل حذف کنن الکساتون میره بالاتر از دو هزار ایران
منظورم اینه فرضا ککسی که دنبال عکس فلان بازیگره سایت شما میاد تو نتایج گوگل ! که این اتفاق نباید بیوفته
خلاصه حیف اون همه پولی که گرفتین و کار خاصی انجام ندادین
شما خودتون اجازه ورود ربات رو میدید!دوست گرامی این بحث قبلاً هم فکر کنم مطرح شده بود. این اشکال گوگل هست که نتونسته یوز رو به عنوان موتور جستجو شناسایی کنه و توی نتایج نیاره. جالبه که شما برعکسش میکنی و به عنوان اشکال یوز مطرح میکنی! یعنی صفحهی چرت ما که توش یه مشت چرت و پرت تحویل میده (به قول شما!)، باید توی نتایج گوگل بیاد؟! نباید گوگل بتونه تشخیص بده که این صفحه یک صفحهی مزخرف و چرت هست و توی نتایج نیاره؟!
در مورد اون مطلبی که گفتید زدید و هنوز توی یوز نیومده، بله این اشکال هست و مشخصه. و البته در حال برطرف کردنش هستیم، که انشاءالله در هفتهی دیگه این مشکل برطرف میشه.
در مورد وبمستر تولز قبلاً هم گفته بودم، این جزو کارهایی که هست که داریم انجام میدیم و قبول دارم که نباید اینقدر عقب میافتاد. الان داریم روش کار میکنیم.
در مورد استفاده از یوز، خوب این از آمار الکسا هم مشخصه که بازدیدمون پایین اومده. برای اون هم یه فکرایی داریم.
در مورد این که نتایجش مزخرفه! این نظر شماست! من خودم یکی از استفاده کنندگان دائمی یوز هستم (موتور جستجوی پیشفرضم هم سر کار و هم توی خونه یوز هست) و نظرم مثل شما نیست! خیلی وقتها از جستجوی یوزم نتیجه میگیرم. و البته بعضی وقنها هم نتیجه نمیگیرم. چیزی که مشخصه اینه که نتایج یوز اصلاً برای خود من و تیم یوز قانع کننده نیست و شدیداً داریم روی ارتقاء کیفیت نتایج کار میکنیم، ولی مشکل من با این حرف شماس که میگید «نتایجش اصلاً مزخرفه»!
در ضمن اگه به آمار الکسا مراجعه کنی میبینی که زیر ۶٪ ترافیک ما از سرچ هست. حالا من نمیدونم چطوری میشه که با حذف ۶٪ ترافیک، یهو الکسامون ۳ برابر میشه!!!
این نظر لطف شماست! خیلی راحته که از دور واستی و بگی لنگش کن! اگه دوست داشته باشید برای آشنا شدن با این که چقدر کار انجام دادیم میتونید تشریف بیارید شرکت از نزدیک مشاهده کنید.
در نهایت، لطفاً نگین که «شما اشکالات رو قبول نمیکنید و فکر میکنید که خیلی خوبید و ...» من همینجا الان ۳ تا اشکالی که گرفته بودید رو کاملاً پذیرفتم و گفتم که داریم اصلاح میکنیم.
بله منم میدونم گوگل انسان نیست! ولی من مطمئن هستم که این اتفاق برای یوز میافتاد (یعنی نتایج یه موتور جستجوی دیگه مثلاً گوگل رو توی خروجی نشون میداد) همهتون گیر میدادید که چرا یوز انقدر نمیفهمه که این یه موتور جستجو هست و نباید توی خروجی نشونش داد؟!گوگل هم ربات هستش و انسان واقعی نیستش
سلام همونطور که خودش هم به صراحت اعلام کرده، موتور جستجو نیست، meta search engine هست:سلام ... به معنای واقعی کلمه موتور جستجوعه.
شما خودتون اجازه ورود ربات رو میدید!
ن robots.txt دارید و ن متا تگ NoIndex
!
همونطور که همین الان گفتم:نه این یوز که بازدیدش از گوگله.
مصداق بارز اسپم و کلیک دزدی
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
اون وقت شما چطوری نتیجهگیری میکنید که بازدید یوز از گوگله؟! ۶٪؟!اگه به آمار الکسا مراجعه کنی میبینی که زیر ۶٪ ترافیک ما از سرچ هست.
پس شمام هم از چیزی که اطلاع ندارین بیخودی دفاع نکنید.بله منم میدونم گوگل انسان نیست! ولی من مطمئن هستم که این اتفاق برای یوز میافتاد (یعنی نتایج یه موتور جستجوی دیگه مثلاً گوگل رو توی خروجی نشون میداد) همهتون گیر میدادید که چرا یوز انقدر نمیفهمه که این یه موتور جستجو هست و نباید توی خروجی نشونش داد؟!
------------------------------------------
سلام همونطور که خودش هم به صراحت اعلام کرده، موتور جستجو نیست، meta search engine هست:
http://salam.blog.ir/1391/10/06/what-is-salam
خیلی فرقه بین موتور جستجو و Meta Search Engine. تکنولوژی مورد استفاده و منابع مورد نیاز (سرور، پهنای باند، نیروی انسانی) این دو تا به هیچ وجه با هم قابل مقایسه نیست. سلام از خودش دادهای نداره و به گوگل و بینگ و غیره وابسته هست. اما یوز همهی دادهاش از خودشه (یعنی index مال خودش هست و برای خودش خزشگر داره).
البته همونطور که قبلاً هم بارها تکرار کردم، من کاملاً به کار بچههای سلام احترام میذارم. منظور من این نیست که Meta Search Engine نوشتن خیلی کار راحتی هست و در عرض چند روز میشه یه دونه نوشت! مسئله اینه که مقایسهی یه Search Engine با یه Meta Search Engine کار غلطیه.
------------------------------------------
همونطور که همین الان گفتم:
اون وقت شما چطوری نتیجهگیری میکنید که بازدید یوز از گوگله؟! ۶٪؟!
این که چرا توی robots.txt مون disallow نکردیم و از NoIndex استفاده نکردیم، مدیر پروژه باید جواب بده، نه من مدیر تیم Index. اگه از من بپرسید میگم که گوگل رو ببندیم. البته باز هم دقت کنید که فقط ۶٪ ترافیک از گوگل هست و ۹۴٪ اش سرچ واقعی هست.
لطفاً یه مقدار انصاف داشته باشید و نگید که این اسپم و کلیک دزدی هست! من واقعاً خوشحال میشم که بحث جدی و فنی و درست باشه و تبادل نظر بشه و توش توهین و تمسخر و این که شما خوردین و بردین و شما هیچ کاری نکردین و یوز کلاً به درد نمیخوره(!) و ... نباشه.