• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
کلا مردم شرق کشور هیچ وقت راضی نیستن :D
o_O
مگه دروغ گفتم؟
میتونستن جای اینکه این پولو روی گرگر و یوز سرمایه گذاری کنن روی کیفیت اینترنت پیاده کنن که مردم واسه یه کار پنج دقیقه ای مجبور نشن یه ساعت علاف شن:general601:

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@sayyid

من جدیدا چند روز با یوز کار کردم. پیشنهادات:

1- سریعتر باید فکری به حال اون نوار اخبار پایین جستجو کنید.

2- سایتهای اسپم رو فعلا دستی حذف کنید.

3- جستجوی عکس برای واژه های فارسی بد نیست. فقط یه کاری کنید که عکس ها -مثل گوگل- به سایت مربوطه لینک بشن. چون الان روی عکس که کلیک میشه فقط اون فایل عکس به تنهایی باز میشه. که جالب نیست. چون ممکنه در اون سایت عکس های بیشتری موجود باشه که مورد نیازه کاربر باشه.

4- جستجوی انگلیسیش هم اصلا خوب نیست. البته فعلا تمرکز رو روی سایتهای فارسی بذارید، بهتره.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
o_O
مگه دروغ گفتم؟
میتونستن جای اینکه این پولو روی گرگر و یوز سرمایه گذاری کنن روی کیفیت اینترنت پیاده کنن که مردم واسه یه کار پنج دقیقه ای مجبور نشن یه ساعت علاف شن:general601:
خرابم کردی.
همه جا با برداشتن اینترنت نامحدود 1 به 8 رو برداشتن تو شهر ما هنوز 1 به 8 هه. :general208:

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
مگه دروغ گفتم؟
میتونستن جای اینکه این پولو روی گرگر و یوز سرمایه گذاری کنن روی کیفیت اینترنت پیاده کنن که مردم واسه یه کار پنج دقیقه ای مجبور نشن یه ساعت علاف شن

والا ما 256 آسیاتک داریم از سرور ایران 1 تا 1.3 مگابایت در ثانیه دانلود می کنیم اونقدرم بد نیست بدون فیبر نوری با این سرعت :general711:

http://www.speedtest.net/result/4280042987.png

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
من قصد دفاع از یوز رو ندارم. ولی این اشکال یوز نیست. این اشکال گوگله که با این الگوریتم مثلا پیچیده اش، هنوز نمیتونه موتورهای جستجو (واقعی یا فیک) رو تشخیص بده. اخیرا سایتهای اسپم از همین ترفند برای اندیکس سریع در جستجوگرها استفاده می کنن.
ببین این کلمات تو دیتابیس ذخیره میشن ویجوری به گوگل نشون داده میشن که ایندکس میشه.وگرنه گوگل که نمیدونه چی سرچ شده که ایندکس کنه.
چرا سلام ایندکس نمیشه؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
این چند وقت چند روز از عمرم کم شد با این قطع و وصلیا : /

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
من به عنوان یه برنامه نویس از اینکه روی برنامه نویسی و اینترنت سرمایه گذاری بشه خوشحال میشم .
ولی اینجا یه سوالی برای من پیش میاد اونم اینه که ، اگر من نوعی ، امروز برم بگم من فلان طرح رو دارم با هزار جوز توضیح کتبی و مدرک و تحلیل و تضمین درآمد زایی ، آیا کسی به حرفم گوش میده ؟ آیا کسی حاضر میشه فقط 10 میلیون تومن به من بده برای 3 سال و روش سود نگیره ؟ ... نیازی نیست پول رو بده به خودم فقط وام بده بدون بهره . چرا این هزینه به این راحتی در اختیار این تیم قرار میگیره . آیا امتحانی وجود داشته برای جذب بهترین ها ؟ آیا این تیم در مقابل این هزینه مسئولیتی دارن ؟

یه مثال میزنم . من یه برنامه اینجا برای یه کاربر مینویسم ، به فرض ازش 200 هزار تومان میگیرم . باور کنید ، اون شخص بهترین مشتری ممکن باشه ، شما هم بهترین برنامه رو تحویلش داده باشید ، حداقل یکی دو ماه صبح و شب باید پاسخگوی سوالات اون شخص باشید و دو برابر پولی که گرفتید وقت برای پشتیبانی بذارید . ( برنامه نویس ها میدونن من چی میگم ) حالا به یه تیم برنامه نویسی گفتن بیاید این همه میلیارد پول رو بگیرید اگه شد که شد ، نشد فدای سرتون ! ( طبق گفته های وزیر ) . این چیزیه که من درک نمیکنم .

این اسپمر هایی که میگید ، باور کنید بعضی وقت ها یه ایده هایی به کار میبرن دهنت باز میمونه که طرف از کجا این به مغزش رسیده این کار رو بکنه . بعد شما به 1 میلیارد ایندکس افتخار میکنی ؟ 1 میلیارد ایندکس هیچی غیر از چند تا سرور قوی نمیخواد . مهم اینه که حالا با اون 1 میلیارد ایندکس میخوای چه کار کنی ؟ اون 80 تا برنامه نویس نخبه مملکت با این همه بودجه چه کار کردن با اون 1 میلیارد ایندکس ؟

گوگل از صفر شروع کرد ، اومد اول الگوریتم های عجیب غریبش رو ساخت ، اومد فکر کرد ، و از کمترین امکانات بزرگترین غول ممکن دنیا رو ساخت . زمانی که نه خود گوگل بود توش سرچ کنی برات کد ها رو بیاره ، نه این سرور های قوی که توی چند دقیقه کل یه سایت رو ایندکس کنه . وقتی نشون داد و ثابت کرد که اینکاره است روش سرمایه گذاری کردن و نتیجه سرمایه گذاری رو هم همه دیدن . یکی از بزرگترین شرکت های دنیا ، شرکتی که به تنهایی از اکثر کشور های دنیا تاثیر بیشتری در جهان داشته توی 10 سال گذشته .

خیلی از شما یادتون نمیاد ، ولی قبل از گوگل یه موتور جستجو بود به اسم Altavista ( آلتاویستا ) . این موتور جستجو زمان خودش گوگل دوران بود . انقدر بزرگ بود که هیچکس فکر نمیکرد یه روز زمین بخوره . ولی گوگل که اومد روی کار با الگوریتم های عجیب غریبش ، با فکر بزرگی که پشتش بود توی یکی دو سال ، چنان این موتور جستجو رو زمین زد که سال 2003 یاهو این شرکت رو خرید ، و آخر سر هم نتایج خودش رو انداخت روش و بعد چند وقت هم کلا تعطیل شد . الان چند نفر از شما اصلا اسم Altavista رو شنیدید ؟ ... به این میگن فکر و ایده .. گوگل این کار رو با پول نکرد ، با فکر رقابت کرد ، نه اینکه دولت همینجوری چند نفر رو یه جایی جمع کنه ملیارد ملیارد پول بریزه تو دستشون آخر سر هم بیان بگن نیاز به زمان داریم .

با این توجیحات اگر به شما 10 سال وقت بدن ، 10 سال دیگه میگید ما همش 10 سال تجربه داریم گوگل 25 سال تجربه داره ، گوگل رو با ما مقایسه میکنید ؟؟؟

ما گوگل رو با شما مقایسه نمیکنیم دوستان عزیز و باور کنید دوست داریم ایرانی ها پیشرفت کنن ، ولی فقط بگید شما چه چیزی خاصی داشتید که انتخاب شدید برای این کار و گرفتن این هزینه ها ؟ چه ایده ای توی ذهنتون بود و چه چیزی رو الان پیاده کردید که قبلا پیاده نشده بوده ؟

چند تا برنامه نویس جوون ایرانی میخواهید که الان زیبا ترین ایده ها توی ذهنشون مونده و فقط به خاطر بی پولی مجبورن وردپرس نصب کنن یا اسپمر بنویسن . جوون هایی که الان برن التماس کنن 2 میلیون تومن وام با سود کم بهشون نمیدن که بتونن یه ایده جدید پیاده کنن .

به این فکر کنید که یه امتحان برنامه نویسی توی کل ایران با تبلیغات زیاد که همه متوجه بشن برگزار میشد ( اون هم نه فقط تئوری ، تئوری عملی با هم ) ... از بین این افراد 2000 نفر رو انتخاب میکردن( در زبان های برنامه نویسی مختلف ) ، و این 2000 نفر هر کدوم ایده های خودشون رو کتبی با توضیحات کامل ارائه میکردن ، از این بین 200 نفر انتخاب میشدن که به هر کدوم از این 200 نفر یک میلیارد تومان وام بلند مدت و بدون بهره میدادن ( در کل 200 میلیارد ) که پروژه خودشون رو عملی کنن .
فکر کنید فقط بعدش چه اتفاقی میفتاد . نمیگم 200 تا پروژه خیلی خیلی بزرگ داشتیم الان ، ولی حداقل از این 200 تا برنامه نویس منتخب ، 50 تا پروژه بزرگ هم بیرون میومد الان یکی از پیشرفته ترین کشورد های دنیا در زمینه آی تی بودیم ، و اشتغال زایی که این طرح ایجاد میکرد الان باعث میشد ما هم یه سیلیکون ولی داشته باشیم که هر چی برنامه نویس خوب داریم بیکار نمونن .

به هر حال حالا که طرح انجام شده و دیگه کاریش نمیشه کرد امیدوارم روز به روز موفق تر از اینی که هست باشه تا این هزینه ها هدر نرفته باشه .

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
من به عنوان یه برنامه نویس از اینکه روی برنامه نویسی و اینترنت سرمایه گذاری بشه خوشحال میشم .
ولی اینجا یه سوالی برای من پیش میاد اونم اینه که ، اگر من نوعی ، امروز برم بگم من فلان طرح رو دارم با هزار جوز توضیح کتبی و مدرک و تحلیل و تضمین درآمد زایی ، آیا کسی به حرفم گوش میده ؟ آیا کسی حاضر میشه فقط 10 میلیون تومن به من بده برای 3 سال و روش سود نگیره ؟ ... نیازی نیست پول رو بده به خودم فقط وام بده بدون بهره . چرا این هزینه به این راحتی در اختیار این تیم قرار میگیره . آیا امتحانی وجود داشته برای جذب بهترین ها ؟ آیا این تیم در مقابل این هزینه مسئولیتی دارن ؟

یه مثال میزنم . من یه برنامه اینجا برای یه کاربر مینویسم ، به فرض ازش 200 هزار تومان میگیرم . باور کنید ، اون شخص بهترین مشتری ممکن باشه ، شما هم بهترین برنامه رو تحویلش داده باشید ، حداقل یکی دو ماه صبح و شب باید پاسخگوی سوالات اون شخص باشید و دو برابر پولی که گرفتید وقت برای پشتیبانی بذارید . ( برنامه نویس ها میدونن من چی میگم ) حالا به یه تیم برنامه نویسی گفتن بیاید این همه میلیارد پول رو بگیرید اگه شد که شد ، نشد فدای سرتون ! ( طبق گفته های وزیر ) . این چیزیه که من درک نمیکنم .

این اسپمر هایی که میگید ، باور کنید بعضی وقت ها یه ایده هایی به کار میبرن دهنت باز میمونه که طرف از کجا این به مغزش رسیده این کار رو بکنه . بعد شما به 1 میلیارد ایندکس افتخار میکنی ؟ 1 میلیارد ایندکس هیچی غیر از چند تا سرور قوی نمیخواد . مهم اینه که حالا با اون 1 میلیارد ایندکس میخوای چه کار کنی ؟ اون 80 تا برنامه نویس نخبه مملکت با این همه بودجه چه کار کردن با اون 1 میلیارد ایندکس ؟

گوگل از صفر شروع کرد ، اومد اول الگوریتم های عجیب غریبش رو ساخت ، اومد فکر کرد ، و از کمترین امکانات بزرگترین غول ممکن دنیا رو ساخت . زمانی که نه خود گوگل بود توش سرچ کنی برات کد ها رو بیاره ، نه این سرور های قوی که توی چند دقیقه کل یه سایت رو ایندکس کنه . وقتی نشون داد و ثابت کرد که اینکاره است روش سرمایه گذاری کردن و نتیجه سرمایه گذاری رو هم همه دیدن . یکی از بزرگترین شرکت های دنیا ، شرکتی که به تنهایی از اکثر کشور های دنیا تاثیر بیشتری در جهان داشته توی 10 سال گذشته .

خیلی از شما یادتون نمیاد ، ولی قبل از گوگل یه موتور جستجو بود به اسم Altavista ( آلتاویستا ) . این موتور جستجو زمان خودش گوگل دوران بود . انقدر بزرگ بود که هیچکس فکر نمیکرد یه روز زمین بخوره . ولی گوگل که اومد روی کار با الگوریتم های عجیب غریبش ، با فکر بزرگی که پشتش بود توی یکی دو سال ، چنان این موتور جستجو رو زمین زد که سال 2003 یاهو این شرکت رو خرید ، و آخر سر هم نتایج خودش رو انداخت روش و بعد چند وقت هم کلا تعطیل شد . الان چند نفر از شما اصلا اسم Altavista رو شنیدید ؟ ... به این میگن فکر و ایده .. گوگل این کار رو با پول نکرد ، با فکر رقابت کرد ، نه اینکه دولت همینجوری چند نفر رو یه جایی جمع کنه ملیارد ملیارد پول بریزه تو دستشون آخر سر هم بیان بگن نیاز به زمان داریم .

با این توجیحات اگر به شما 10 سال وقت بدن ، 10 سال دیگه میگید ما همش 10 سال تجربه داریم گوگل 25 سال تجربه داره ، گوگل رو با ما مقایسه میکنید ؟؟؟

ما گوگل رو با شما مقایسه نمیکنیم دوستان عزیز و باور کنید دوست داریم ایرانی ها پیشرفت کنن ، ولی فقط بگید شما چه چیزی خاصی داشتید که انتخاب شدید برای این کار و گرفتن این هزینه ها ؟ چه ایده ای توی ذهنتون بود و چه چیزی رو الان پیاده کردید که قبلا پیاده نشده بوده ؟

چند تا برنامه نویس جوون ایرانی میخواهید که الان زیبا ترین ایده ها توی ذهنشون مونده و فقط به خاطر بی پولی مجبورن وردپرس نصب کنن یا اسپمر بنویسن . جوون هایی که الان برن التماس کنن 2 میلیون تومن وام با سود کم بهشون نمیدن که بتونن یه ایده جدید پیاده کنن .

به این فکر کنید که یه امتحان برنامه نویسی توی کل ایران با تبلیغات زیاد که همه متوجه بشن برگزار میشد ( اون هم نه فقط تئوری ، تئوری عملی با هم ) ... از بین این افراد 2000 نفر رو انتخاب میکردن( در زبان های برنامه نویسی مختلف ) ، و این 2000 نفر هر کدوم ایده های خودشون رو کتبی با توضیحات کامل ارائه میکردن ، از این بین 200 نفر انتخاب میشدن که به هر کدوم از این 200 نفر یک میلیارد تومان وام بلند مدت و بدون بهره میدادن ( در کل 200 میلیارد ) که پروژه خودشون رو عملی کنن .
فکر کنید فقط بعدش چه اتفاقی میفتاد . نمیگم 200 تا پروژه خیلی خیلی بزرگ داشتیم الان ، ولی حداقل از این 200 تا برنامه نویس منتخب ، 50 تا پروژه بزرگ هم بیرون میومد الان یکی از پیشرفته ترین کشورد های دنیا در زمینه آی تی بودیم ، و اشتغال زایی که این طرح ایجاد میکرد الان باعث میشد ما هم یه سیلیکون ولی داشته باشیم که هر چی برنامه نویس خوب داریم بیکار نمونن .
اینو باید با طلا قاب گرفت;);):general601::general601::general601:

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
اصلا اینترنت یعنی ارتباط با دنیا و شکستن مرزها
نمیدونم چه اصراری داریم برای هر چیزی دور خودمون حصار بکشیم :(

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
ولی فقط بگید شما چه چیزی خاصی داشتید که انتخاب شدید برای این کار و گرفتن این هزینه ها ؟

ایشون Sayyid هستن. چیز از این خاص تر:D.... دوست عزیز کسی که آیدیش رو Sayyid انتخاب میکنه خودت باید بفهمی از چه قماشیه دیگه.... شما هم با بالا نگه داشتن این تاپیک فقط به ادامه مفتخوری این تیم کمک میکنید. با توجه به اینکه این پروژه از زمان دولت قبل شروع شده به احتمال زیاد در این دولت و باند جدید، بودجشون محدود یا قطع میشه.علت ایجاد این تاپیک ها و سر و صدا کردن هم ترس از قطع شدن پولشونه:p .... بهترین کار در حال حاضر اینه که بهشون توجه نکنید تا این قضیه با همین 10-15 میلیارد تموم بشه و کار به 200 میلیارد مفتخوری نکشه...این بندگان خاص خدا :D هم میرن یه سوراخ دعای جدید پیدا میکنن برای چاپیدن بیت المال

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906

به هر حال حالا که طرح انجام شده و دیگه کاریش نمیشه کرد امیدوارم روز به روز موفق تر از اینی که هست باشه تا این هزینه ها هدر نرفته باشه .
یاد اون کسی که گفت کسایی که برای مرتضی پاشایی گریه کردند یعنی مردم ابله هستند افتادم.
با این تفاوت که حرف شما درسته. :)
luiqqfta11ckvsdh0gll.jpg
ایشون Sayyid هستن. چیز از این خاص تر
درسته یه سری ها از دین واسه کلاه برداری سو استفاده می کنن. ولی
ببینمت... :general211:

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
ربطی به دین نداره :p شاید هزار نفر از اعضای پی تی حاجی باشن، اما وقتی کسی آیدیش رو "حاجی" انتخاب میکنه یا آواتار خاصی انتخاب میکنه، این انتخابش یجور پلاکارده که روش نوشته " آهای اهالی پی تی منو بشناسید. من از این تیپ بخصوص هستم " باید قاطی اینجور آدم ها گشته باشی تا منظور منو بفهمی :p ... اینا بنده پول هستن.امروز پول توی مذهبه، ایشون سیده... فردا که پول توی ملی گرایی باشه، اسمشو میذاره آریانا :D
اگه از تیپ بخصوص نبود که تو پروژه راهش نمیدادن

وگرنه این همه با استعداد و نخبه که دارن دست فروشی میکنن یا حمالی ...

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اگه از تیپ بخصوص نبود که تو پروژه راهش نمیدادن

وگرنه این همه با استعداد و نخبه که دارن دست فروشی میکنن یا حمالی ...

راهش هم میدادن خودش قبول نمیکرد. خوردن و هضم کردن اینجور پول ها یک طبع خاصی میخواد که با مزاج هر کسی سازگار نیست:D.... من بارها دیدم که افرادی قاطی همینا بودن و پول بابت اینجور کارها گرفتن و بعدش عذاب وجدان گرفتن. چون خودشون رو که تا ابد نمیتونن گول بزنن

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
ای بابا الان ی چیز سرچ کردم باز این downloadsoftha.blogsky.com جزو نتایج اول بود
یوزم این تسخیر کرد :mad:
من فرصت نکردم سایت رو درست ببینم، این سایت اسپم هست؟ اگه هست، توی اون فهرستی که دوستان اشاره کردن توی همین انجمن جمع‌آوری شده هست؟ بی‌زحمت اگه فکر می‌کنید اسپمه بگید که به تیم اسپممون منتقل کنم. می‌تونید هم آدرس سایت‌هایی که احساس می‌کنید اسپم هستن به [email protected] بفرستید تا اونجا دوستان بررسی کنن. البته فکر می‌کنم بهتر باشه یه آدرس مخصوص گزارش اسپم درست کنیم.
ممنون بابت اطلاع‌رسانی!

یه موتور جستجو چرا باید تو گوگل ایندکس بشه و بازدید از گوگل بگیره؟ (اسمپر)
http://www.google.com/m?q=site:yooz.ir&client=ms-opera-mini-android&channel=new
چرا نباید خودش بخش خبری داشته باشه؟ چرا باید مثل خبر خوان ها کار کنه و بازدید از گوگل برای تیتر های خبری بگیره؟
همونطور که دوستمون گفتن، این گوگله که باید تشخیص بده این یک موتور جستجو هست و ایندکسش نکنه (اگه نمی‌خواد!):
من قصد دفاع از یوز رو ندارم. ولی این اشکال یوز نیست. این اشکال گوگله که با این الگوریتم مثلا پیچیده اش، هنوز نمیتونه موتورهای جستجو (واقعی یا فیک) رو تشخیص بده. اخیرا سایتهای اسپم از همین ترفند برای اندیکس سریع در جستجوگرها استفاده می کنن.

ببین این کلمات تو دیتابیس ذخیره میشن ویجوری به گوگل نشون داده میشن که ایندکس میشه.وگرنه گوگل که نمیدونه چی سرچ شده که ایندکس کنه.
خوب این حرفتون حداقل در مورد یوز صادق نیست. ما هیچ کاری نکردیم برای این که به گوگل چیز خاصی نشون بدیم که ایندکس کنه. کی گفته گوگل نمی‌دونه چی سرچ شده؟ توی همین تاپیک چند تا لینک هست به جستجوهای یوز؟ خوب خزشگر گوگل می‌رسه به این تاپیک، این لینک‌ها رو می‌بینه و مثل بقیه‌ی لینک‌ها می‌ره دنبالشون. دقیقاً همین اتفاق هم برای یوز افتاده بود. یعنی خیلی وقت پیش دیدیم که جستجوهای گوگل و بینگ دارن توی موتور ما ایندکس می‌شن که جلوشون رو گرفتیم.

چرا سلام ایندکس نمیشه؟
دلیلش فایل robots.txt اش هست:
http://salam.ir/robots.txt
سلام داره به همه‌ی خزشگرها می‌گه که من رو خزش نکنید. اگه دقت کنید توی یوز هم فقط homepage اش ایندکس شده:
سایت:salam.ir
می‌دونید که فایل robots.txt یه فایلیه که نحوه‌ی کار روبات‌های خزشگر با سایت رو مشخص می‌کنه. اگه یه خزشگر بخواد اصول رو رعایت کنه و politeness داشته باشه، باید به چیزی که توی این فایل نوشته شده عمل کنه.

موتور جستجو ایرانی = فقط سلام.درسته ضعیفه ولی نه آویزون خبر گزاری ها و وبلاگ هاست که از متونشون بازدید بگیره نه نتایج جستجو هارو ایندکس میکنه .
همون طور که قبلاً هم اشاره کرده بودم، سلام یه meta search engine هست نه موتور جستجو. البته خودشون «زال» رو دارن که هنوز ازش رونمایی نکردن. ما هم مدتهاست منتظریم ببینیم زال چطوری کار می‌کنه.
مقایسه‌ی یه meta search engine با یه موتور جستجو مقایسه‌ی درستی نیست! البته باز هم می‌گم، حرفم این نیست که سلام هیچ کاری نکرده! meta search engine خوب ساختن هم کار راحتی نیست و دوستان شرکت بیان زحمت کشیدن روش.

ببینید من نمی‌خوام بگم سرعت اینترنت خوبه! منم می‌دونم سرعتش افتضاحه! و این که شاید یه جاهایی خوب باشه، ولی کیفیت اینترنت در مجموع به صورت میانگین اصلاً خوب نیست.
ولی با ۷ میلیارد کاری برای سرعت اینترنت نمی‌تون بکنن. نمی‌خوام دفاع کنم ها، می‌گم هر چیزی باید بودجه‌ی خودش رو داشته باشه. کیفیت اینترنت هم همینطور.

@sayyid

من جدیدا چند روز با یوز کار کردم. پیشنهادات:

1- سریعتر باید فکری به حال اون نوار اخبار پایین جستجو کنید.

2- سایتهای اسپم رو فعلا دستی حذف کنید.

3- جستجوی عکس برای واژه های فارسی بد نیست. فقط یه کاری کنید که عکس ها -مثل گوگل- به سایت مربوطه لینک بشن. چون الان روی عکس که کلیک میشه فقط اون فایل عکس به تنهایی باز میشه. که جالب نیست. چون ممکنه در اون سایت عکس های بیشتری موجود باشه که مورد نیازه کاربر باشه.

4- جستجوی انگلیسیش هم اصلا خوب نیست. البته فعلا تمرکز رو روی سایتهای فارسی بذارید، بهتره.
خیلی ممنونم از پیشنهاداتتون.
روی اسپم داریم کار می‌کنیم، و فعلاً همونطور که گفتید دستی داریم حذف می‌کنیم، ولی به صورت الگوریتمیک هم داریم روش کار می‌کنیم که همین امروز یا فردا اولین آزمایشش رو می‌گیریم ببینیم کیفیتش چطوره.
در مورد عکس بله این رو به دوستان تیم مربوطه تذکر دادیم، گفتن مثل این که توی عکس‌های جدید این اتفاق می‌افته. (من خودم تست نکردم)
بازم ممنون از پیشنهادات.

دوست عزیز، اینطوری نیست که بیان بگن «خوب سلام! بفرمایید این ۷ میلیارد رو بگیرید بعد از ۵ سال ببینیم چی تحویلمون می‌دید!»!!
این پروژه چندین فاز داشته، پول هر فاز رو هم در انتهای فاز پرداخت کردن که بعد از تحویل گرفتن کار بوده. تیم ناظر هم متشکل از یه سری دوستان دانشجوی دکترای دانشگاه تهران بوده که در زمینه‌ی IR کار می‌کردن. فکر نکنید کشکی کشکی از راه رسیدن و گفتن پولو بدید! ما هم پولو برداشتیم و زدیم به زخم زندگی!!!

1 میلیارد ایندکس هیچی غیر از چند تا سرور قوی نمیخواد . مهم اینه که حالا با اون 1 میلیارد ایندکس میخوای چه کار کنی ؟ اون 80 تا برنامه نویس نخبه مملکت با این همه بودجه چه کار کردن با اون 1 میلیارد ایندکس ؟
:)
خوب من این رو می‌ذارم به حساب بی‌اطلاعی شما.
اول ازتون می‌خوام بفرمایید ۱ میلیارد ایندکس چند تا سرور قوی می‌خواد؟ هزینه‌اش چقدر می‌شه؟
دقت کنید که فقط یک میلیارد صفحه رو ایندکس نکردیم ولش کنیم! داریم روش جستجو می‌دیم زیر ثانیه!
خیلی دوست دارم یکی از شما دوستان بیاد بگه بیشترین تعداد صفحه‌ای که تا به حال ایندکس کرده چند میلیون بوده و چه سرعتی رو تونسته توش بگیره، تا بعد بشه مقایسه کرد.

الان چند نفر از شما اصلا اسم Altavista رو شنیدید ؟
خوب من خودم با آلتاویستا کار می‌کردم. کافیه؟!

گوگل این کار رو با پول نکرد ، با فکر رقابت کرد ، نه اینکه دولت همینجوری چند نفر رو یه جایی جمع کنه ملیارد ملیارد پول بریزه تو دستشون آخر سر هم بیان بگن نیاز به زمان داریم .
خوب این حرفتون به دور از انصافه. دولت چند نفر رو همینجوری یه جا جمع نکرده ملیارد ملیارد پول بریزه توی دستشون! پولی که خرج شده همه‌اش حساب شده بوده. همونطور که ۱۰ بار دیگه هم قبل از این گفتم، این پول روی نیروها، سرورها، پهنای باند، دیتاسنتر و ... خرج شده و همه‌اش حساب شده. فکر نکنید گفتن «خوب چقدر پول بدیم؟ ۲ میلیارد خوبه؟ نه؟ خوب باشه ۷ میلیارد بگیر خدا بده برکت!» مدتها کار کردیم تا تونستیم یه برآورد داشته باشیم از سخت‌افزار مورد نیاز.

ایده‌ی خالی کارساز نیست. باید ایده عملیاتی باشه. باید پشتش تجربه باشه. وگرنه من می‌دونم که همینجا همه‌ی دوستان پر از ایده هستن برای بهبود رتبه‌بندی نتایج جستجو. مهم اینه که حداقل قبلش ۲ تا paper روی IR خونده باشی. کار باید علمی باشه، همینطوری که نمی‌شه از راه برسی و ایده اجرا کنی! مطمئن باش یه جایی یه دفعه می‌خوری توی دیوار. این همه آدم قبل از من و شما این کارا رو کردن و اونایی که نتیجه گرفتن روش ۴ تا paper دادن. نباید اول کار اونا رو بخونیم و بتونیم اجرا کنیم، بعد ایده‌های خودمون رو بزنیم؟
این که می‌گید چه چیزی پیاده کردید که قبلاً پیاده نشده بوده، اتفاقاً اگه ما بتونیم اون چیزی که قبلاً پیاده شده بوده رو کامل پیاده کنیم، کلاهمون رو می‌ندازیم هوا! اون چیزی که قبلاً پیاده شده بوده یعنی گوگل! نه ۴ تا پروژه‌ی متن‌باز زپرتی. البته پروژه‌های متن‌باز هم دارن پیشرفت می‌کنن و قابل مقایسه با ۵ سال پیش نیستن. ولی اصلاً قابل مقایسه با مقیاس گوگل هم نیستن!

در نهایت هم اون دوستی که می‌گه اینا که اسمشون رو می‌ذارن سیّد معلومه از چه قماشی هستن! واقعاً چی بگه آدم! یه بار دیگه هم گفتم: پاشو بیا بریم محضر این سیّد رو از اول اسمم بردارم راحت شیم! :|
ببخشید که من سیّدم! باید قبلش از شما اجازه می‌گرفتم بعد می‌دادم توی شناسنامه اضافه کنن!
نقل قول هم ازت نمی‌کنم چون دیگه می‌خوام کامل ignore ات کنم.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
من فرصت نکردم سایت رو درست ببینم، این سایت اسپم هست؟ اگه هست، توی اون فهرستی که دوستان اشاره کردن توی همین انجمن جمع‌آوری شده هست؟ بی‌زحمت اگه فکر می‌کنید اسپمه بگید که به تیم اسپممون منتقل کنم.
بله. این وبلاگ یکی از سایتهای اسپم است که متاسفانه (بنابر گفته بعضی از کاربران همین فوروم) بلاگ اسکای هم مستقیما از این وبلاگ اسپم + چند وبلاگ اسپم دیگه حمایت می کنه! (احتمالا برای بهبود رنک الکسا)

این وبلاگ در صدر لیست آخرین پست "تاپیک معرفی سایتهای اسپم این فوروم" قرار داده شده است:
http://forum.persiantools.com/threa...رفی-سایت-های-جدید-اسپم-به-گوگل.345039/page-49

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
خوب این حرفتون به دور از انصافه. دولت چند نفر رو همینجوری یه جا جمع نکرده ملیارد ملیارد پول بریزه توی دستشون! پولی که خرج شده همه‌اش حساب شده بوده. همونطور که ۱۰ بار دیگه هم قبل از این گفتم، این پول روی نیروها، سرورها، پهنای باند، دیتاسنتر و ... خرج شده و همه‌اش حساب شده. فکر نکنید گفتن «خوب چقدر پول بدیم؟ ۲ میلیارد خوبه؟ نه؟ خوب باشه ۷ میلیارد بگیر خدا بده برکت!» مدتها کار کردیم تا تونستیم یه برآورد داشته باشیم از سخت‌افزار مورد نیاز.

دوست عزیز یک بار اول کار میومدی روشن می کردی که اصلا چطور شد که گروه یا شرکت شما برای این پروژه انتخاب شده !!

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
بله. این وبلاگ یکی از سایتهای اسپم است که متاسفانه (بنابر گفته بعضی از کاربران همین فوروم) بلاگ اسکای هم مستقیما از این وبلاگ اسپم + چند وبلاگ اسپم دیگه حمایت می کنه! (احتمالا برای بهبود رنک الکسا)

این وبلاگ در صدر لیست آخرین پست "تاپیک معرفی سایتهای اسپم این فوروم" قرار داده شده است:
http://forum.persiantools.com/threads/همیاری-وب-مسترها-جهت-معرفی-سایت-های-جدید-اسپم-به-گوگل.345039/page-49
من این تایپک رو به مسؤول تیم اسپممون (که الان در مسافرت هست!) معرفی می‌کنم تا بررسی بشه. فکر کنم فردا برمی‌گرده از مسافرت، می‌دم بهش که بررسی کنن و به سرعت اعمال بشه.
در ضمن لطفاً هر سایتی که فکر می‌کنید اسپم هست، به آدرس spam [-at-] yooz [-dot-] ir بفرستید تا بررسی کنیم.

دوست عزیز یک بار اول کار میومدی روشن می کردی که اصلا چطور شد که گروه یا شرکت شما برای این پروژه انتخاب شده !!
خوب این مورد از عهده‌ی من خارجه. من مدیر تیم index هستم، و در این جور مسائل زیاد نمی‌تونم صحبت کنم. این رو باید مدیر پروژه یا یکی از مسئولین پروژه در موردش صحبت کنه.
البته ناگفته نماند که من از ابتدای پروژه توی پروژه نبودم. فکر می‌کنم اون موقع که من توی پروژه اومدم، نزدیک یک سال از شروع پروژه گذشته بود.
بعد هم دقت کنید که شرکت ما برای این پروژه انتخاب نشده. ما طرح دادیم و دولت طی چند فاز از طرح ما حمایت کرده. یعنی در انتهای هر فاز، بعد از تحویل گرفتن کامل اون فاز، پولش پرداخت شده. یک تیم ناظر در انتهای هر فاز به صورت دقیق پروژه رو بررسی می‌کردن و تحویل می‌گرفتن. انقدم کشکی نبوده! پدرمون رو هم در اوردن!
تیم ناظر هم (فکر کنم همه‌شون) از بچه‌های دکترای دانشگاه بودن. اکثراً هم در زمینه‌ی IR کار می‌کردن.

بالا