کلا مردم شرق کشور هیچ وقت راضی نیستن
مگه دروغ گفتم؟
میتونستن جای اینکه این پولو روی گرگر و یوز سرمایه گذاری کنن روی کیفیت اینترنت پیاده کنن که مردم واسه یه کار پنج دقیقه ای مجبور نشن یه ساعت علاف شن:general601:
کلا مردم شرق کشور هیچ وقت راضی نیستن
خرابم کردی.
مگه دروغ گفتم؟
میتونستن جای اینکه این پولو روی گرگر و یوز سرمایه گذاری کنن روی کیفیت اینترنت پیاده کنن که مردم واسه یه کار پنج دقیقه ای مجبور نشن یه ساعت علاف شن:general601:
مگه دروغ گفتم؟
میتونستن جای اینکه این پولو روی گرگر و یوز سرمایه گذاری کنن روی کیفیت اینترنت پیاده کنن که مردم واسه یه کار پنج دقیقه ای مجبور نشن یه ساعت علاف شن
خودمم میدونم که یه سری افراد نتشون خوبه ولی مال اکثریت به مفت هم نمیرزهوالا ما 256 آسیاتک داریم از سرور ایران 1 تا 1.3 مگابایت در ثانیه دانلود می کنیم اونقدرم بد نیست بدون فیبر نوری با این سرعت :general711:
http://www.speedtest.net/result/4280042987.png
ببین این کلمات تو دیتابیس ذخیره میشن ویجوری به گوگل نشون داده میشن که ایندکس میشه.وگرنه گوگل که نمیدونه چی سرچ شده که ایندکس کنه.من قصد دفاع از یوز رو ندارم. ولی این اشکال یوز نیست. این اشکال گوگله که با این الگوریتم مثلا پیچیده اش، هنوز نمیتونه موتورهای جستجو (واقعی یا فیک) رو تشخیص بده. اخیرا سایتهای اسپم از همین ترفند برای اندیکس سریع در جستجوگرها استفاده می کنن.
اینو باید با طلا قاب گرفت:general601::general601::general601:من به عنوان یه برنامه نویس از اینکه روی برنامه نویسی و اینترنت سرمایه گذاری بشه خوشحال میشم .
ولی اینجا یه سوالی برای من پیش میاد اونم اینه که ، اگر من نوعی ، امروز برم بگم من فلان طرح رو دارم با هزار جوز توضیح کتبی و مدرک و تحلیل و تضمین درآمد زایی ، آیا کسی به حرفم گوش میده ؟ آیا کسی حاضر میشه فقط 10 میلیون تومن به من بده برای 3 سال و روش سود نگیره ؟ ... نیازی نیست پول رو بده به خودم فقط وام بده بدون بهره . چرا این هزینه به این راحتی در اختیار این تیم قرار میگیره . آیا امتحانی وجود داشته برای جذب بهترین ها ؟ آیا این تیم در مقابل این هزینه مسئولیتی دارن ؟
یه مثال میزنم . من یه برنامه اینجا برای یه کاربر مینویسم ، به فرض ازش 200 هزار تومان میگیرم . باور کنید ، اون شخص بهترین مشتری ممکن باشه ، شما هم بهترین برنامه رو تحویلش داده باشید ، حداقل یکی دو ماه صبح و شب باید پاسخگوی سوالات اون شخص باشید و دو برابر پولی که گرفتید وقت برای پشتیبانی بذارید . ( برنامه نویس ها میدونن من چی میگم ) حالا به یه تیم برنامه نویسی گفتن بیاید این همه میلیارد پول رو بگیرید اگه شد که شد ، نشد فدای سرتون ! ( طبق گفته های وزیر ) . این چیزیه که من درک نمیکنم .
این اسپمر هایی که میگید ، باور کنید بعضی وقت ها یه ایده هایی به کار میبرن دهنت باز میمونه که طرف از کجا این به مغزش رسیده این کار رو بکنه . بعد شما به 1 میلیارد ایندکس افتخار میکنی ؟ 1 میلیارد ایندکس هیچی غیر از چند تا سرور قوی نمیخواد . مهم اینه که حالا با اون 1 میلیارد ایندکس میخوای چه کار کنی ؟ اون 80 تا برنامه نویس نخبه مملکت با این همه بودجه چه کار کردن با اون 1 میلیارد ایندکس ؟
گوگل از صفر شروع کرد ، اومد اول الگوریتم های عجیب غریبش رو ساخت ، اومد فکر کرد ، و از کمترین امکانات بزرگترین غول ممکن دنیا رو ساخت . زمانی که نه خود گوگل بود توش سرچ کنی برات کد ها رو بیاره ، نه این سرور های قوی که توی چند دقیقه کل یه سایت رو ایندکس کنه . وقتی نشون داد و ثابت کرد که اینکاره است روش سرمایه گذاری کردن و نتیجه سرمایه گذاری رو هم همه دیدن . یکی از بزرگترین شرکت های دنیا ، شرکتی که به تنهایی از اکثر کشور های دنیا تاثیر بیشتری در جهان داشته توی 10 سال گذشته .
خیلی از شما یادتون نمیاد ، ولی قبل از گوگل یه موتور جستجو بود به اسم Altavista ( آلتاویستا ) . این موتور جستجو زمان خودش گوگل دوران بود . انقدر بزرگ بود که هیچکس فکر نمیکرد یه روز زمین بخوره . ولی گوگل که اومد روی کار با الگوریتم های عجیب غریبش ، با فکر بزرگی که پشتش بود توی یکی دو سال ، چنان این موتور جستجو رو زمین زد که سال 2003 یاهو این شرکت رو خرید ، و آخر سر هم نتایج خودش رو انداخت روش و بعد چند وقت هم کلا تعطیل شد . الان چند نفر از شما اصلا اسم Altavista رو شنیدید ؟ ... به این میگن فکر و ایده .. گوگل این کار رو با پول نکرد ، با فکر رقابت کرد ، نه اینکه دولت همینجوری چند نفر رو یه جایی جمع کنه ملیارد ملیارد پول بریزه تو دستشون آخر سر هم بیان بگن نیاز به زمان داریم .
با این توجیحات اگر به شما 10 سال وقت بدن ، 10 سال دیگه میگید ما همش 10 سال تجربه داریم گوگل 25 سال تجربه داره ، گوگل رو با ما مقایسه میکنید ؟؟؟
ما گوگل رو با شما مقایسه نمیکنیم دوستان عزیز و باور کنید دوست داریم ایرانی ها پیشرفت کنن ، ولی فقط بگید شما چه چیزی خاصی داشتید که انتخاب شدید برای این کار و گرفتن این هزینه ها ؟ چه ایده ای توی ذهنتون بود و چه چیزی رو الان پیاده کردید که قبلا پیاده نشده بوده ؟
چند تا برنامه نویس جوون ایرانی میخواهید که الان زیبا ترین ایده ها توی ذهنشون مونده و فقط به خاطر بی پولی مجبورن وردپرس نصب کنن یا اسپمر بنویسن . جوون هایی که الان برن التماس کنن 2 میلیون تومن وام با سود کم بهشون نمیدن که بتونن یه ایده جدید پیاده کنن .
به این فکر کنید که یه امتحان برنامه نویسی توی کل ایران با تبلیغات زیاد که همه متوجه بشن برگزار میشد ( اون هم نه فقط تئوری ، تئوری عملی با هم ) ... از بین این افراد 2000 نفر رو انتخاب میکردن( در زبان های برنامه نویسی مختلف ) ، و این 2000 نفر هر کدوم ایده های خودشون رو کتبی با توضیحات کامل ارائه میکردن ، از این بین 200 نفر انتخاب میشدن که به هر کدوم از این 200 نفر یک میلیارد تومان وام بلند مدت و بدون بهره میدادن ( در کل 200 میلیارد ) که پروژه خودشون رو عملی کنن .
فکر کنید فقط بعدش چه اتفاقی میفتاد . نمیگم 200 تا پروژه خیلی خیلی بزرگ داشتیم الان ، ولی حداقل از این 200 تا برنامه نویس منتخب ، 50 تا پروژه بزرگ هم بیرون میومد الان یکی از پیشرفته ترین کشورد های دنیا در زمینه آی تی بودیم ، و اشتغال زایی که این طرح ایجاد میکرد الان باعث میشد ما هم یه سیلیکون ولی داشته باشیم که هر چی برنامه نویس خوب داریم بیکار نمونن .
ولی فقط بگید شما چه چیزی خاصی داشتید که انتخاب شدید برای این کار و گرفتن این هزینه ها ؟
یاد اون کسی که گفت کسایی که برای مرتضی پاشایی گریه کردند یعنی مردم ابله هستند افتادم.من به عنوان یه برنامه نویس از اینکه روی برنامه نویسی و اینترنت سرمایه گذاری بشه خوشحال میشم .
ولی اینجا یه سوالی برای من پیش میاد اونم اینه که ، اگر من نوعی ، امروز برم بگم من فلان طرح رو دارم با هزار جوز توضیح کتبی و مدرک و تحلیل و تضمین درآمد زایی ، آیا کسی به حرفم گوش میده ؟ آیا کسی حاضر میشه فقط 10 میلیون تومن به من بده برای 3 سال و روش سود نگیره ؟ ... نیازی نیست پول رو بده به خودم فقط وام بده بدون بهره . چرا این هزینه به این راحتی در اختیار این تیم قرار میگیره . آیا امتحانی وجود داشته برای جذب بهترین ها ؟ آیا این تیم در مقابل این هزینه مسئولیتی دارن ؟
یه مثال میزنم . من یه برنامه اینجا برای یه کاربر مینویسم ، به فرض ازش 200 هزار تومان میگیرم . باور کنید ، اون شخص بهترین مشتری ممکن باشه ، شما هم بهترین برنامه رو تحویلش داده باشید ، حداقل یکی دو ماه صبح و شب باید پاسخگوی سوالات اون شخص باشید و دو برابر پولی که گرفتید وقت برای پشتیبانی بذارید . ( برنامه نویس ها میدونن من چی میگم ) حالا به یه تیم برنامه نویسی گفتن بیاید این همه میلیارد پول رو بگیرید اگه شد که شد ، نشد فدای سرتون ! ( طبق گفته های وزیر ) . این چیزیه که من درک نمیکنم .
این اسپمر هایی که میگید ، باور کنید بعضی وقت ها یه ایده هایی به کار میبرن دهنت باز میمونه که طرف از کجا این به مغزش رسیده این کار رو بکنه . بعد شما به 1 میلیارد ایندکس افتخار میکنی ؟ 1 میلیارد ایندکس هیچی غیر از چند تا سرور قوی نمیخواد . مهم اینه که حالا با اون 1 میلیارد ایندکس میخوای چه کار کنی ؟ اون 80 تا برنامه نویس نخبه مملکت با این همه بودجه چه کار کردن با اون 1 میلیارد ایندکس ؟
گوگل از صفر شروع کرد ، اومد اول الگوریتم های عجیب غریبش رو ساخت ، اومد فکر کرد ، و از کمترین امکانات بزرگترین غول ممکن دنیا رو ساخت . زمانی که نه خود گوگل بود توش سرچ کنی برات کد ها رو بیاره ، نه این سرور های قوی که توی چند دقیقه کل یه سایت رو ایندکس کنه . وقتی نشون داد و ثابت کرد که اینکاره است روش سرمایه گذاری کردن و نتیجه سرمایه گذاری رو هم همه دیدن . یکی از بزرگترین شرکت های دنیا ، شرکتی که به تنهایی از اکثر کشور های دنیا تاثیر بیشتری در جهان داشته توی 10 سال گذشته .
خیلی از شما یادتون نمیاد ، ولی قبل از گوگل یه موتور جستجو بود به اسم Altavista ( آلتاویستا ) . این موتور جستجو زمان خودش گوگل دوران بود . انقدر بزرگ بود که هیچکس فکر نمیکرد یه روز زمین بخوره . ولی گوگل که اومد روی کار با الگوریتم های عجیب غریبش ، با فکر بزرگی که پشتش بود توی یکی دو سال ، چنان این موتور جستجو رو زمین زد که سال 2003 یاهو این شرکت رو خرید ، و آخر سر هم نتایج خودش رو انداخت روش و بعد چند وقت هم کلا تعطیل شد . الان چند نفر از شما اصلا اسم Altavista رو شنیدید ؟ ... به این میگن فکر و ایده .. گوگل این کار رو با پول نکرد ، با فکر رقابت کرد ، نه اینکه دولت همینجوری چند نفر رو یه جایی جمع کنه ملیارد ملیارد پول بریزه تو دستشون آخر سر هم بیان بگن نیاز به زمان داریم .
با این توجیحات اگر به شما 10 سال وقت بدن ، 10 سال دیگه میگید ما همش 10 سال تجربه داریم گوگل 25 سال تجربه داره ، گوگل رو با ما مقایسه میکنید ؟؟؟
ما گوگل رو با شما مقایسه نمیکنیم دوستان عزیز و باور کنید دوست داریم ایرانی ها پیشرفت کنن ، ولی فقط بگید شما چه چیزی خاصی داشتید که انتخاب شدید برای این کار و گرفتن این هزینه ها ؟ چه ایده ای توی ذهنتون بود و چه چیزی رو الان پیاده کردید که قبلا پیاده نشده بوده ؟
چند تا برنامه نویس جوون ایرانی میخواهید که الان زیبا ترین ایده ها توی ذهنشون مونده و فقط به خاطر بی پولی مجبورن وردپرس نصب کنن یا اسپمر بنویسن . جوون هایی که الان برن التماس کنن 2 میلیون تومن وام با سود کم بهشون نمیدن که بتونن یه ایده جدید پیاده کنن .
به این فکر کنید که یه امتحان برنامه نویسی توی کل ایران با تبلیغات زیاد که همه متوجه بشن برگزار میشد ( اون هم نه فقط تئوری ، تئوری عملی با هم ) ... از بین این افراد 2000 نفر رو انتخاب میکردن( در زبان های برنامه نویسی مختلف ) ، و این 2000 نفر هر کدوم ایده های خودشون رو کتبی با توضیحات کامل ارائه میکردن ، از این بین 200 نفر انتخاب میشدن که به هر کدوم از این 200 نفر یک میلیارد تومان وام بلند مدت و بدون بهره میدادن ( در کل 200 میلیارد ) که پروژه خودشون رو عملی کنن .
فکر کنید فقط بعدش چه اتفاقی میفتاد . نمیگم 200 تا پروژه خیلی خیلی بزرگ داشتیم الان ، ولی حداقل از این 200 تا برنامه نویس منتخب ، 50 تا پروژه بزرگ هم بیرون میومد الان یکی از پیشرفته ترین کشورد های دنیا در زمینه آی تی بودیم ، و اشتغال زایی که این طرح ایجاد میکرد الان باعث میشد ما هم یه سیلیکون ولی داشته باشیم که هر چی برنامه نویس خوب داریم بیکار نمونن .
به هر حال حالا که طرح انجام شده و دیگه کاریش نمیشه کرد امیدوارم روز به روز موفق تر از اینی که هست باشه تا این هزینه ها هدر نرفته باشه .
درسته یه سری ها از دین واسه کلاه برداری سو استفاده می کنن. ولیایشون Sayyid هستن. چیز از این خاص تر
اگه از تیپ بخصوص نبود که تو پروژه راهش نمیدادنربطی به دین نداره شاید هزار نفر از اعضای پی تی حاجی باشن، اما وقتی کسی آیدیش رو "حاجی" انتخاب میکنه یا آواتار خاصی انتخاب میکنه، این انتخابش یجور پلاکارده که روش نوشته " آهای اهالی پی تی منو بشناسید. من از این تیپ بخصوص هستم " باید قاطی اینجور آدم ها گشته باشی تا منظور منو بفهمی ... اینا بنده پول هستن.امروز پول توی مذهبه، ایشون سیده... فردا که پول توی ملی گرایی باشه، اسمشو میذاره آریانا
اگه از تیپ بخصوص نبود که تو پروژه راهش نمیدادن
وگرنه این همه با استعداد و نخبه که دارن دست فروشی میکنن یا حمالی ...
من فرصت نکردم سایت رو درست ببینم، این سایت اسپم هست؟ اگه هست، توی اون فهرستی که دوستان اشاره کردن توی همین انجمن جمعآوری شده هست؟ بیزحمت اگه فکر میکنید اسپمه بگید که به تیم اسپممون منتقل کنم. میتونید هم آدرس سایتهایی که احساس میکنید اسپم هستن به [email protected] بفرستید تا اونجا دوستان بررسی کنن. البته فکر میکنم بهتر باشه یه آدرس مخصوص گزارش اسپم درست کنیم.ای بابا الان ی چیز سرچ کردم باز این downloadsoftha.blogsky.com جزو نتایج اول بود
یوزم این تسخیر کرد
همونطور که دوستمون گفتن، این گوگله که باید تشخیص بده این یک موتور جستجو هست و ایندکسش نکنه (اگه نمیخواد!):یه موتور جستجو چرا باید تو گوگل ایندکس بشه و بازدید از گوگل بگیره؟ (اسمپر)
http://www.google.com/m?q=site:yooz.ir&client=ms-opera-mini-android&channel=new
چرا نباید خودش بخش خبری داشته باشه؟ چرا باید مثل خبر خوان ها کار کنه و بازدید از گوگل برای تیتر های خبری بگیره؟
من قصد دفاع از یوز رو ندارم. ولی این اشکال یوز نیست. این اشکال گوگله که با این الگوریتم مثلا پیچیده اش، هنوز نمیتونه موتورهای جستجو (واقعی یا فیک) رو تشخیص بده. اخیرا سایتهای اسپم از همین ترفند برای اندیکس سریع در جستجوگرها استفاده می کنن.
خوب این حرفتون حداقل در مورد یوز صادق نیست. ما هیچ کاری نکردیم برای این که به گوگل چیز خاصی نشون بدیم که ایندکس کنه. کی گفته گوگل نمیدونه چی سرچ شده؟ توی همین تاپیک چند تا لینک هست به جستجوهای یوز؟ خوب خزشگر گوگل میرسه به این تاپیک، این لینکها رو میبینه و مثل بقیهی لینکها میره دنبالشون. دقیقاً همین اتفاق هم برای یوز افتاده بود. یعنی خیلی وقت پیش دیدیم که جستجوهای گوگل و بینگ دارن توی موتور ما ایندکس میشن که جلوشون رو گرفتیم.ببین این کلمات تو دیتابیس ذخیره میشن ویجوری به گوگل نشون داده میشن که ایندکس میشه.وگرنه گوگل که نمیدونه چی سرچ شده که ایندکس کنه.
دلیلش فایل robots.txt اش هست:چرا سلام ایندکس نمیشه؟
همون طور که قبلاً هم اشاره کرده بودم، سلام یه meta search engine هست نه موتور جستجو. البته خودشون «زال» رو دارن که هنوز ازش رونمایی نکردن. ما هم مدتهاست منتظریم ببینیم زال چطوری کار میکنه.موتور جستجو ایرانی = فقط سلام.درسته ضعیفه ولی نه آویزون خبر گزاری ها و وبلاگ هاست که از متونشون بازدید بگیره نه نتایج جستجو هارو ایندکس میکنه .
ببینید من نمیخوام بگم سرعت اینترنت خوبه! منم میدونم سرعتش افتضاحه! و این که شاید یه جاهایی خوب باشه، ولی کیفیت اینترنت در مجموع به صورت میانگین اصلاً خوب نیست.میتونستن جای اینکه این پولو روی گرگر و یوز سرمایه گذاری کنن روی کیفیت اینترنت پیاده کنن که مردم واسه یه کار پنج دقیقه ای مجبور نشن یه ساعت علاف شن:general601:
خیلی ممنونم از پیشنهاداتتون.@sayyid
من جدیدا چند روز با یوز کار کردم. پیشنهادات:
1- سریعتر باید فکری به حال اون نوار اخبار پایین جستجو کنید.
2- سایتهای اسپم رو فعلا دستی حذف کنید.
3- جستجوی عکس برای واژه های فارسی بد نیست. فقط یه کاری کنید که عکس ها -مثل گوگل- به سایت مربوطه لینک بشن. چون الان روی عکس که کلیک میشه فقط اون فایل عکس به تنهایی باز میشه. که جالب نیست. چون ممکنه در اون سایت عکس های بیشتری موجود باشه که مورد نیازه کاربر باشه.
4- جستجوی انگلیسیش هم اصلا خوب نیست. البته فعلا تمرکز رو روی سایتهای فارسی بذارید، بهتره.
دوست عزیز، اینطوری نیست که بیان بگن «خوب سلام! بفرمایید این ۷ میلیارد رو بگیرید بعد از ۵ سال ببینیم چی تحویلمون میدید!»!!یه مثال میزنم . من یه برنامه اینجا برای یه کاربر مینویسم ، به فرض ازش 200 هزار تومان میگیرم . باور کنید ، اون شخص بهترین مشتری ممکن باشه ، شما هم بهترین برنامه رو تحویلش داده باشید ، حداقل یکی دو ماه صبح و شب باید پاسخگوی سوالات اون شخص باشید و دو برابر پولی که گرفتید وقت برای پشتیبانی بذارید . ( برنامه نویس ها میدونن من چی میگم ) حالا به یه تیم برنامه نویسی گفتن بیاید این همه میلیارد پول رو بگیرید اگه شد که شد ، نشد فدای سرتون ! ( طبق گفته های وزیر ) . این چیزیه که من درک نمیکنم .
1 میلیارد ایندکس هیچی غیر از چند تا سرور قوی نمیخواد . مهم اینه که حالا با اون 1 میلیارد ایندکس میخوای چه کار کنی ؟ اون 80 تا برنامه نویس نخبه مملکت با این همه بودجه چه کار کردن با اون 1 میلیارد ایندکس ؟
خوب من خودم با آلتاویستا کار میکردم. کافیه؟!الان چند نفر از شما اصلا اسم Altavista رو شنیدید ؟
خوب این حرفتون به دور از انصافه. دولت چند نفر رو همینجوری یه جا جمع نکرده ملیارد ملیارد پول بریزه توی دستشون! پولی که خرج شده همهاش حساب شده بوده. همونطور که ۱۰ بار دیگه هم قبل از این گفتم، این پول روی نیروها، سرورها، پهنای باند، دیتاسنتر و ... خرج شده و همهاش حساب شده. فکر نکنید گفتن «خوب چقدر پول بدیم؟ ۲ میلیارد خوبه؟ نه؟ خوب باشه ۷ میلیارد بگیر خدا بده برکت!» مدتها کار کردیم تا تونستیم یه برآورد داشته باشیم از سختافزار مورد نیاز.گوگل این کار رو با پول نکرد ، با فکر رقابت کرد ، نه اینکه دولت همینجوری چند نفر رو یه جایی جمع کنه ملیارد ملیارد پول بریزه تو دستشون آخر سر هم بیان بگن نیاز به زمان داریم .
ایدهی خالی کارساز نیست. باید ایده عملیاتی باشه. باید پشتش تجربه باشه. وگرنه من میدونم که همینجا همهی دوستان پر از ایده هستن برای بهبود رتبهبندی نتایج جستجو. مهم اینه که حداقل قبلش ۲ تا paper روی IR خونده باشی. کار باید علمی باشه، همینطوری که نمیشه از راه برسی و ایده اجرا کنی! مطمئن باش یه جایی یه دفعه میخوری توی دیوار. این همه آدم قبل از من و شما این کارا رو کردن و اونایی که نتیجه گرفتن روش ۴ تا paper دادن. نباید اول کار اونا رو بخونیم و بتونیم اجرا کنیم، بعد ایدههای خودمون رو بزنیم؟ما گوگل رو با شما مقایسه نمیکنیم دوستان عزیز و باور کنید دوست داریم ایرانی ها پیشرفت کنن ، ولی فقط بگید شما چه چیزی خاصی داشتید که انتخاب شدید برای این کار و گرفتن این هزینه ها ؟ چه ایده ای توی ذهنتون بود و چه چیزی رو الان پیاده کردید که قبلا پیاده نشده بوده ؟
بله. این وبلاگ یکی از سایتهای اسپم است که متاسفانه (بنابر گفته بعضی از کاربران همین فوروم) بلاگ اسکای هم مستقیما از این وبلاگ اسپم + چند وبلاگ اسپم دیگه حمایت می کنه! (احتمالا برای بهبود رنک الکسا)من فرصت نکردم سایت رو درست ببینم، این سایت اسپم هست؟ اگه هست، توی اون فهرستی که دوستان اشاره کردن توی همین انجمن جمعآوری شده هست؟ بیزحمت اگه فکر میکنید اسپمه بگید که به تیم اسپممون منتقل کنم.
خوب این حرفتون به دور از انصافه. دولت چند نفر رو همینجوری یه جا جمع نکرده ملیارد ملیارد پول بریزه توی دستشون! پولی که خرج شده همهاش حساب شده بوده. همونطور که ۱۰ بار دیگه هم قبل از این گفتم، این پول روی نیروها، سرورها، پهنای باند، دیتاسنتر و ... خرج شده و همهاش حساب شده. فکر نکنید گفتن «خوب چقدر پول بدیم؟ ۲ میلیارد خوبه؟ نه؟ خوب باشه ۷ میلیارد بگیر خدا بده برکت!» مدتها کار کردیم تا تونستیم یه برآورد داشته باشیم از سختافزار مورد نیاز.
من این تایپک رو به مسؤول تیم اسپممون (که الان در مسافرت هست!) معرفی میکنم تا بررسی بشه. فکر کنم فردا برمیگرده از مسافرت، میدم بهش که بررسی کنن و به سرعت اعمال بشه.بله. این وبلاگ یکی از سایتهای اسپم است که متاسفانه (بنابر گفته بعضی از کاربران همین فوروم) بلاگ اسکای هم مستقیما از این وبلاگ اسپم + چند وبلاگ اسپم دیگه حمایت می کنه! (احتمالا برای بهبود رنک الکسا)
این وبلاگ در صدر لیست آخرین پست "تاپیک معرفی سایتهای اسپم این فوروم" قرار داده شده است:
http://forum.persiantools.com/threads/همیاری-وب-مسترها-جهت-معرفی-سایت-های-جدید-اسپم-به-گوگل.345039/page-49
خوب این مورد از عهدهی من خارجه. من مدیر تیم index هستم، و در این جور مسائل زیاد نمیتونم صحبت کنم. این رو باید مدیر پروژه یا یکی از مسئولین پروژه در موردش صحبت کنه.دوست عزیز یک بار اول کار میومدی روشن می کردی که اصلا چطور شد که گروه یا شرکت شما برای این پروژه انتخاب شده !!