• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

A-L pc

Registered User
لایک‌ها
180
البته اگه یه مرورگر ساخته بشه که کاربر هم داشته باشه، اون وقت این حرف شما فایده داره. ولی این که اول بریم یه مرورگر بسازیم، بعد بیایم موتور جستجو بسازیم خیلی جالب نیست، ولی برعکسش چرا (یعنی یه موتور داشته باشی، بعد مرورگر بسازی (یا با یه مرورگر قرارداد ببندی).
در مورد قرارداد با موزیلا، کار راحتی نیست! ولی پیشنهاد خوبیه.

خوب من کاملاً مطمئنم که کسی توی این موتور سلیقه‌ی شخصی به کار نبرده. می‌تونید هی چیزی که می‌خواید جستجو کنید و ببینید! اگه اینطوری که شما می‌گید باشه، باید خیلی سایت‌های دیگه هم پیدا کنید که اینطوری هستن، نه فقط یه سایت!
در مورد این که مشکلی براش پیش بیاد هم ما چی کاره‌ایم که بخوایم براش مشکل پیش بیاریم؟ ما اگه امکانش رو داشتیم خیلی از سایت‌های فیلتر شده (مانند فیس‌بوک و یوتیوب و وردپرس و توییتر و ...) رو هم می‌خواستیم خزش بکنیم، ولی نتونستیم.
اگه آدرسش رو بدید، می‌تونیم بررسی کنیم چه اتفاقی افتاده (البته اونطور که شما می‌گید، به نظر می‌رسه این سایت مورد نظر، سایتیه که خودش رو خزش کردیم، ولی همه‌ی صفحاتش رو خزش نکردیم. اگه اینطور باشه هم می‌تونیم اولویتش رو ببریم بالا تا خزش بشه). بالاخره ما متوجه هستیم که قطعاً توی سیستممون باگ‌هایی وجود داره. همین گزارش‌ها می‌تونه کمک کنه که باگ‌ها رو یکی یکی برطرف کنیم.
اگه هم آدرسش رو ندید خوب من چی کار می‌تونم بکنم؟! :)
اگه هم دوست دارید، می‌تونید پیغام خصوصی برام بفرستید، یا به آدرس [email protected] بفرستید.
اگه هم دوست ندارید، من حرفی ندارم!

آقا چیو ببخشم؟ شما که به این خوبی گفتی! اینطوری که گفتی «ببخشید من دارم نظرمو اینطوری بیان میکنم» گفتم الان می‌خواد فحشو بکشه به هیکلم! :))
حرف شما صحیحه. من نباید عصبانی می‌شدم و تند حرف می‌زدم. الان هم اگر دقت کنید، کلاً حرفای بی‌ربط رو دارم ignore می‌کنم. بذار هر چی می‌خوان بگن!

خوب اشتباه شما همینجاست! ما چه ادعایی داریم؟ می‌شه بفرمایید چه ادعایی کردیم که اجرا نکردیم؟
اشکال کار همینه که شما فکر کردید من اومدم اینجا که بگم «ما خیلی خفنیم و ترکوندیم و گوگل رو ماههاست که پشت سر گذاشتیم!» :)
همونطور که بالاتر گفتم، من اومدم اینجا که فقط ابهامات رو برطرف کنم.
در مورد لوگو، ما کار رو بیرون‌سپاری کرده بودیم، اون شرکتی که قرار بود کارو انجام بده، به دلایلی که اینجا جاش نیست مطرح بشه، اون چیزی که ما می‌خواستیم رو تحویل نداد. برای همین مجبور شدیم همین لوگویی که داشتیم رو استفاده کنیم. اگه می‌تونستیم این رو نمی‌ذاشتیم! من هم خودم از این موضوع ناراحتم که چرا لوگومون مشکل داره.

این آقای @babapooldar از ما دفاع خاصی نکرده! فقط دو کلمه اومده گفته حرف نامربوط نزنید!
البته ناگفته نماند که من ایشون رو نمی‌شناسم. (اون دوستی که می‌خواد بیاد جواب بده «من باور نمی‌کنم» و «شماها دستتون توی یه کاسه هست» و «معلوم نیست چقدر از اینا پول گرفتی» و ... نمی‌خواد خودشو خسته کنه! پیشاپیش همه می‌دونن که شما باور نمی‌کنی! خوب باور نکن!)

ببخشید می‌خواین بیام الگوریتم رتبه‌بندی‌مون رو برای شما به صورت مشروح بیان کنم؟!
می‌شه یه دونه لینک نشون بدید که گوگل الگوریتم رتبه‌بندیش رو گفته باشه؟ بله گوگل کلیت الگوریتم رتبه‌بندیش رو گفته، اونم برای کمک به پیشرفت علم و دانش نبوده! برای این بوده که بشه سئو کرد. که در این مورد قبلاً توضیح دادم که ما هم ان‌شاءالله به زودی درباره‌ی سئوی موتورمون صحبت خواهیم کرد (دلیل این که من الان درباره‌اش صحبت خاصی نمی‌کنم اینه که من همونطور که گفتم، مدیر تیم index هستم نه تیم رتبه‌بندی. برای همین نمی‌دونم دقیقاً چه مواردی رو می‌شه به صورت عمومی مطرح کرد. اینو باید تیم رتبه‌بندی آماده کنه و در دسترس عموم بذاره).

در نهایت هم بگم که حتی بدون در نظر گرفتن بحث پارامترهای رتبه‌بندی، تنها ایندکس کردن ۱ میلیارد محتوا هنر هست. شما برو یک میلیارد صفحه رو index کن، ببینم توی جستجوی دهها کاربر همزمان، می‌تونی جواب‌های زیر ثانیه بدی؟! با ساده‌ترین الگوریتم‌های رتبه‌بندی که همه‌ی دنیا هم می‌شناسن (مثلاً tf-idf). مطمئن باش نمی‌تونی همینطوری به عددای قابل قبول برسی. هنره!
یاد اون حرف دوستمون افتادم که می‌گفت این موتور چیزی نیست جز یه اسپایدر و تابع FULLTEXT! خوب اگه انقد ساده هست بسم‌الله! شما هم بفرما این کارو بکن! از دور واستی بگی کاری نداره که هنر نیست!
بله ما هم اوایل کار (۵ سال پیش) فکر می‌کردیم می‌تونیم جستجوی صدها کاربر همزمان رو به راحتی جواب بدیم! وقتی وارد کار شدیم دیدیم که این خبرا هم نیست!

اما در مورد جمله‌ی بعدتون: «تا اینجای کار معلومه نتایج تنها بر اساس کلمات کلیدی کلمه مورد جستجو و مرتب سازی اش هم بیشتر بر اساس تاریخه»
خوب کاملاً غلطه! اولاً که مرتب‌سازی تنها بر اساس کلمات کلیدی نیست، دهها پارامتر داریم برای مرتب‌سازی، که یه سری کلاً ارتباطی به کلمه مورد جستجو ندارن (مثل Page Rank گوگل (آقا دوباره حرف در نیارین برامون! منظورم این نبود که می‌ریم Page Rank رو از گوگل می‌گیریم و ازش استفاده می‌کنیم! منظورم این بود که مثل پارامتر Page Rank که توی گوگل استفاده می‌شه، ما هم پارامترهایی داریم که ربطی به کلمه‌ی مورد جستجو ندارن!)). ثانیاً مرتب‌سازی بیشتر بر اساس تاریخ نیست! یکی از پارامترهایی که به عللی (که اینجا جای توضیح دادنش نیست) فعلاً تأثیر زیادی توی رتبه‌بندی نتایج ما نداره، تاریخ صفحه هست.

در نهایت هم آقای @khunires بد نیست یه نگاهی به بعضی از حرفایی که اینجا زده شده بندازن و بگن که من حق داشتم ناراحت بشم یا نه. البته همونطور که بالاتر گفتم، من کلاً اون دوست رو دیگه ignore می‌کنم چون حرف زدن باهاش فایده‌ای نداره و سعی می‌کنم به ابهامات واقعی بپردازم.
من نگفتم بیایید کل الگوریتم تون رو بگید ، الان برای مثال برای ما میدونیم که چه فاکتورهایی رو باید تو بالا امدن تو نتایج رعایت کرد ، خود گوگل هم هر از گاهی بهشون اشاره میکنه . اما برای سایت شما هیچی معلوم نیست.

در مورد ایندکس 1 میلیارد محتوا و جستجو بینشون ، اگر از ابزار درست استفاده کنی و دانش بروز داشته باشی ، باز هم میگم کاری نداره ، برای انجام همچین کاری نهایت 1 سال زمان ببره.

A-L pc

Registered User
لایک‌ها
180
البته بگم که من مثل این بنده خدا نیازی نمی بینم نه به کسی جواب پس بدم نه با کسی که تهمت میزنه مودبانه صحبت کنم پس نوع حرف زدنتون رو عوض کنید

من هیچ ارتباطی با این گروه ندارم اگه چشماتو باز کرده باشی هیچ حمایتی هم از ایشون نکردم فقط حرفم اینه که اگر انتقاد می کنید مثل آدم کنید که حداقل بشه اسمتونو وبمستر گذاشت . وقتی طرف احترام قائل میشه و میاد جواب میده چرا توهین می کنید ؟
تا اینجا نه همه انتفاد ها ، اما اکثرشون منطقی بوده ، بعدشم من به کسی توهین نکردم.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من وقتی کم میارم نمی‌گم شما بیا درست کن! وقتی می‌بینم حرف منطقی و علمی جواب نمی‌ده، راه دیگه‌ای پیدا نمی‌کنم! برای اینه که بعضی دوستان فکر می‌کنن توی همه‌ی زمینه‌ها تخصص دارن و همه جا نظر می‌دن! وقتی هم میام می‌گم به این دلیل غلطه، می‌گن برو بابا تو که این کاره نیستی! :|
بگذریم!

:)
خوب شما هم در این زمینه متخصصی دیگه؟ می‌شه بفرمایید با ۱۰۰ میلیون دقیقاً می‌خواین چند تا سرور بخرید تا بتونید یک میلیارد صفحه رو با همون ساده‌ترین الگوریتم رتبه‌بندی (tf-idf) که گفتم جواب زیر ثانیه بدید؟ برای این که یه مقدار روش بشید به این لینک مراجعه کنید:
https://www.google.com/work/search/products/gsa.html
این هم ویکیپدیا:
http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Search_Appliance

همونطور که مشاهده می‌کنید، گوگل با G500 که 5U هست، ۱۰۰ میلیون صفحه رو جواب می‌ده. یعنی با یه سرور 2U اگه به تکنولوژی گوگل رسیده باشید(!!!!)، برای ۱ میلیارد صفحه، تقریباً ۲۵ تا سرور لازم دارید. خوب مثل اینکه شما خیلی خفن هستید که ۲۵ تا سرور رو با صد میلیون می‌خواین بخرین!!! تازه بقیه‌ی سرورها به کنار! حقوق نیروها هم به کنار! تکنولوژی گوگل رو هم دارید به کنار!
فقط دوست دارم اگه قبول کردید که اشتباه کردید، بیاید و همینجا بگید.

خوب شما کلا جستجوهات حول محور «خرید» می‌گذره؟! من چی بگم! یعنی شما هر روز توی گوگل همین‌ها رو سرچ می‌کنید!

من یوز رو با سایتهای مشابه و در حد خودش مقایسه میکنم نه گوگل.

من اصلا کاری به 1 میلیارد صفحه ی شما که افتخارشو میکنی ندارم چون هیچ ارزشی نداره وقتی از بین این 1 میلیارد، 5 تا جستجو کردم نتایج اولیه فقط وبلاگ بود نه سایت دیگه باهت بحث فنی کنم... سایت شما برای 100 کاربر همزمان - چه 10 میلیون کاربر همزمان - نتایج بدرد نخور میده. پس نیازی به خرید سرور هم برای پروژه ای که نتایج وبلاگی میده نمی بینم.... موتور شما حتی در حد ask.com هم عمل نمیکنه. افتخار شما اینه که نتیجه جستجو رو در کسری از زمان میده، نتیجه ای که درست نیست. من ترجیح میدادم نتیجه رو در عرض 10 ثانیه بگیرم اما درست باشه. اگر شما زمان برات مهم تر از نتیجه درست هست، درک درستی از موتور جستجوگر نداری کلا!!!
و خنده دار تر اینکه جستجوی منو که 5 تا قلم بود متهم میکنی که چرا اینا رو سرچ کردین؟
باشه ببخشید دفه بعد قبلش با شما هماهنگ میکنم چیا نتیجه خوب میده که آبروی شما رو نبره....!!

Last edited:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
آقا sayyid@
شما هم جزو تیم پروژه بودید؟
بله. همونطور که قبلاً هم اشاره کردم، من مدیر تیم index موتور یوز هستم.

من نگفتم بیایید کل الگوریتم تون رو بگید ، الان برای مثال برای ما میدونیم که چه فاکتورهایی رو باید تو بالا امدن تو نتایج رعایت کرد ، خود گوگل هم هر از گاهی بهشون اشاره میکنه . اما برای سایت شما هیچی معلوم نیست.
خوب برادر من! یه نگاه به پستهای من بکن، ببین چند بار گفتم برای سئو باید مطالبی در مورد رتبه‌بندیمون منتشر کنیم که تا به حال نکردیم، و باید زودتر این کارو بکنیم! انصافاً ببین ده بار اینو نگفتم توی همین thread؟
اینو که از اولش گفتم! قبول هم دارم. باید زودتر اینو منتشر کنیم.

در مورد ایندکس 1 میلیارد محتوا و جستجو بینشون ، اگر از ابزار درست استفاده کنی و دانش بروز داشته باشی ، باز هم میگم کاری نداره ، برای انجام همچین کاری نهایت 1 سال زمان ببره.
خوب می‌گم دیگه، همه در همه‌ی زمینه‌ها متخصص هستن! الان شما دانش بروز در این مورد داری؟ ابزار درستش رو هم داری؟ که می‌گی نهایت ۱ سال زمان می‌بره؟
ما دانششو داریم، ابزارش رو هم داریم. ولی نمی‌گیم یک سال زمان می‌بره! نمی‌گیم هم بهترین‌ها هستیم. فقط می‌گیم این کارو کردیم و به یه نتایجی رسیدیم (که هنوز خیلی جای کار داره، توی این شکی نیست).

من یوز رو با سایتهای مشابه و در حد خودش مقایسه میکنم نه گوگل.

من اصلا کاری به 1 میلیارد صفحه ی شما که افتخارشو میکنی ندارم چون هیچ ارزشی نداره وقتی از بین این 1 میلیارد، 5 تا جستجو کردم نتایج اولیه فقط وبلاگ بود نه سایت دیگه باهت بحث فنی کنم... سایت شما برای 100 کاربر همزمان - چه 10 میلیون کاربر همزمان - نتایج بدرد نخور میده. پس نیازی به خرید سرور هم برای پروژه ای که نتایج وبلاگی میده نمی بینم.... موتور شما حتی در حد ask.com هم عمل نمیکنه. افتخار شما اینه که نتیجه جستجو رو در کسری از زمان میده، نتیجه ای که درست نیست. من ترجیح میدادم نتیجه رو در عرض 10 ثانیه بگیرم اما درست باشه. اگر شما زمان برات مهم تر از نتیجه درست هست، درک درستی از موتور جستجوگر نداری کلا!!!
و خنده دار تر اینکه جستجوی منو که 5 تا قلم بود متهم میکنی که چرا اینا رو سرچ کردین؟
باشه ببخشید دفه بعد قبلش با شما هماهنگ میکنم چیا نتیجه خوب میده که آبروی شما رو نبره....!!
خوب من ۱۰۰ تا جستجو می‌کنم که نتایجش عالی هست (مطمئن باش خیلی بیشتر از ۱۰۰ تا می‌شه جستجو پیدا کرد که نتیجه‌شون توی یوز عالی باشه) میارم اینجا می‌ذارم که به شما ثابت کنم یوز همیشه نتایجش عالی هست!!!!
یعنی نتیجه‌گیری شما عالیه! چهار تا جستجو کردی، بعد می‌گی کلاً به درد نمی‌خوره!
من شما رو متهم نکردم! گفتم کلاً همین رو جستجو می‌کنی توی کل زندگیت؟ یعنی هیچ سرچ دیگه‌ای نداری؟ اگه انصاف داشته باشی، می‌گی من این ۱۰ تا سرچو کردم، این ۴ تاش نتایج مزخرف بود، این ۳ تا خیلی خوب نبود، این ۳ تا هم خوب بود (مثلاً). نه که فقط اونایی که به نظرت مزخرف بوده رو بگی!

در ضمن شما جواب منو ندادی! قبول داری در مورد اون صد میلیون تومن اشتباه کردی؟ یا نه هنوز اصرار داری که می‌شه با ۱۰۰ میلیون در عرض یک سال یه موتور جستجو ساخت؟!! اگه هنوز اصرار داری، لطفاً بگو چند نفر قراره روی این موتور شما کار کنن و چقدر قراره حقوق بگیرن، چند تا هم سرور قرار داشته باشید که کلش روی هم می‌شه ۱۰۰ میلیون تومن؟!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من اصلا کاری به 1 میلیارد صفحه ی شما که افتخارشو میکنی ندارم چون هیچ ارزشی نداره
کلا فک کنم اینو باید تو یوز جدی گرفت چون با وجود 1 میلیارد صفحه نتایج صفحات اول مذخرفه.
بله نتایجی هست که خوبه ولی در حالت عادلی نتایج اول مذخرفه(مزخرفه :) )

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
وقتی گوگل به این حد پیشرفت رسیده که تقریبا به 99% موضوعات سرچ ما جواب میده . چه لزومی داره با این هزینه بخواهیم دنبال ساخت موتور جستجوی فارسی باشیم .
اگر هم بخواهیم باید نتیجه و کیفیت کار قابل لمس باشه که نیست .

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
بله. همونطور که قبلاً هم اشاره کردم، من مدیر تیم index موتور یوز هستم.

خوب برادر من! یه نگاه به پستهای من بکن، ببین چند بار گفتم برای سئو باید مطالبی در مورد رتبه‌بندیمون منتشر کنیم که تا به حال نکردیم، و باید زودتر این کارو بکنیم! انصافاً ببین ده بار اینو نگفتم توی همین thread؟
اینو که از اولش گفتم! قبول هم دارم. باید زودتر اینو منتشر کنیم.

خوب می‌گم دیگه، همه در همه‌ی زمینه‌ها متخصص هستن! الان شما دانش بروز در این مورد داری؟ ابزار درستش رو هم داری؟ که می‌گی نهایت ۱ سال زمان می‌بره؟
ما دانششو داریم، ابزارش رو هم داریم. ولی نمی‌گیم یک سال زمان می‌بره! نمی‌گیم هم بهترین‌ها هستیم. فقط می‌گیم این کارو کردیم و به یه نتایجی رسیدیم (که هنوز خیلی جای کار داره، توی این شکی نیست).

خوب من ۱۰۰ تا جستجو می‌کنم که نتایجش عالی هست (مطمئن باش خیلی بیشتر از ۱۰۰ تا می‌شه جستجو پیدا کرد که نتیجه‌شون توی یوز عالی باشه) میارم اینجا می‌ذارم که به شما ثابت کنم یوز همیشه نتایجش عالی هست!!!!
یعنی نتیجه‌گیری شما عالیه! چهار تا جستجو کردی، بعد می‌گی کلاً به درد نمی‌خوره!
من شما رو متهم نکردم! گفتم کلاً همین رو جستجو می‌کنی توی کل زندگیت؟ یعنی هیچ سرچ دیگه‌ای نداری؟ اگه انصاف داشته باشی، می‌گی من این ۱۰ تا سرچو کردم، این ۴ تاش نتایج مزخرف بود، این ۳ تا خیلی خوب نبود، این ۳ تا هم خوب بود (مثلاً). نه که فقط اونایی که به نظرت مزخرف بوده رو بگی!

در ضمن شما جواب منو ندادی! قبول داری در مورد اون صد میلیون تومن اشتباه کردی؟ یا نه هنوز اصرار داری که می‌شه با ۱۰۰ میلیون در عرض یک سال یه موتور جستجو ساخت؟!! اگه هنوز اصرار داری، لطفاً بگو چند نفر قراره روی این موتور شما کار کنن و چقدر قراره حقوق بگیرن، چند تا هم سرور قرار داشته باشید که کلش روی هم می‌شه ۱۰۰ میلیون تومن؟!

اون چهار تا جستجویی که برای شما بی ارزشه، یکی از مهمترین کلیدواژه های امروزه کاربران هست.... توقع داری چی جستجو کنم؟ "خرید اینترنتی آچار فرانسه" ؟
خب مسلمه کلیدواژه هایی رو زدم که جوون ها دارن هرروز استفاده میکنن... دیگه لباس و تبلت و گوشی چیز فضایی و عجیبی نیست که شما متهم میکنی چرا جستجو کردم!
یعنی شما هنوز هیچی نشده داری تو سر کاربر میزنی چرا جستجو کردی؟؟؟ خدا به داد برسه پس... خب جستجوی موردنیاز من اینا بوده دیگه.

و اما در باب سرور ها: ما که تا حالا جز قطعی و کندی و محدودیت از سرورهای داخل ایران چیزی ندیدیم... از ندا و پارس آنلاین بگیر تا افرانت و تبیان. بحث ما اصلا سر سخت افزار نیست که، یوز نرم افزاری مشکل داره و با وجود ده ها سرور هم کارایی ش تغییر نمیکنه که... چرا فکر میکنی پول خرج کردن بابت سرور افتخار ملی به حساب میاد؟ چرا فکر میکنی داشتن 1000 تا سرور اجاره ای یعنی افتخار؟ وقتی کارایی سایت چیزی نیست که کاربر میخواد شما اصلا بگو دیتاسنتر داری در دل کویر.

قبل از شما 10 20 تا موتورجستجوگر فارسی اومده و هست و خواهد آمد.... اما چند درصد از کاربران ایرانی از اونها استفاده میکنند؟
1% هم نمیشه! ، دلیلش نتایج جستجو شون بوده. شما هم دارید همین اشتباه رو میرید و افتخار هم بهش میکنید... فرق اونها با شما میزان بودجه و نتیجه حاصله هست.

http://parsijoo.ir/
http://salam.ir/
http://www.rismoon.com/
http://www.parseek.com/
http://www.jasjoo.com/
http://www.jamasp.ir/
و ....

دو سه سال دیگه مردم میان این تاپیک رو میخونن و شما هستی که باید از همین الان به فکر پیشرفت باشی. چون هزینه تون ده ها برابر بیشتر از بخش خصوصی بوده و از جیب مبارک بابا جان هم نیست که زبون دراز باشه. پول مردم بوده (به بحث چگونگی برنده شدن در مناقصه ش - اگر وجود داشته - هم کاری نداریم تازه)

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
اون چهار تا جستجویی که برای شما بی ارزشه، یکی از مهمترین کلیدواژه های امروزه کاربران هست.... توقع داری چی جستجو کنم؟ "خرید اینترنتی آچار فرانسه" ؟
خب مسلمه کلیدواژه هایی رو زدم که جوون ها دارن هرروز استفاده میکنن... دیگه لباس و تبلت و گوشی چیز فضایی و عجیبی نیست که شما متهم میکنی چرا جستجو کردم!
یعنی شما هنوز هیچی نشده داری تو سر کاربر میزنی چرا جستجو کردی؟؟؟ خدا به داد برسه پس... خب جستجوی موردنیاز من اینا بوده دیگه.
شما کلاً محور جستجوهات «خرید» هست! جالبه!
در ضمن من متهم نکردم شما رو و نگفتم که چرا این جستجوها رو کردی! یه بار دیگه جمله‌ی منو بخون:
اگه انصاف داشته باشی، می‌گی من این ۱۰ تا سرچو کردم، این ۴ تاش نتایج مزخرف بود، این ۳ تا خیلی خوب نبود، این ۳ تا هم خوب بود (مثلاً). نه که فقط اونایی که به نظرت مزخرف بوده رو بگی!
نگفتم چرا این سرچ ها رو کردی! فکر می‌کردم کاربرا به جز این جستجوها، جستجوهای دیگه‌ای هم دارن! شایدم فقط من جستجوهای دیگه‌ای هم دارم! بقیه فقط و فقط از صبح تا شب به دنبال «خرید» فلان چیز و بهمان چیز جستجو می‌کنن!

قبل از شما 10 20 تا موتورجستجوگر فارسی اومده و هست و خواهد آمد.... اما چند درصد از کاربران ایرانی از اونها استفاده میکنند؟
1% هم نمیشه! ، دلیلش نتایج جستجو شون بوده. شما هم دارید همین اشتباه رو میرید و افتخار هم بهش میکنید... فرق اونها با شما میزان بودجه و نتیجه حاصله هست.

http://parsijoo.ir/
http://salam.ir/
http://www.rismoon.com/
http://www.parseek.com/
http://www.jasjoo.com/
http://www.jamasp.ir/
و ....
دوست گرامی همونطور که قبلاً هم ده بار گفتم، اینای دیگه موتور جستجو نیستن (فقط پارسی‌جو هست که اونم مقیاسش کوچیک‌تر از یوز هست). اینای دیگه یا meta search engine هستن، یا انقد کوچیکن که اصلاً حساب نمی‌شن.

در ضمن برام جالبه که به جای این که بگی «آره اشتباه کردم، با صد میلیون نمی‌شه یه موتور جستجو راه انداخت»، می‌ری پستت رو ویرایش می‌کنی...
حداقل اون جایی که اشتباه می‌کنی قبول کن.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
در ضمن من متهم نکردم شما رو و نگفتم که چرا این جستجوها رو کردی! یه بار دیگه جمله‌ی منو بخون:

نگفتم چرا این سرچ ها رو کردی! فکر می‌کردم کاربرا به جز این جستجوها، جستجوهای دیگه‌ای هم دارن! شایدم فقط من جستجوهای دیگه‌ای هم دارم! بقیه فقط و فقط از صبح تا شب به دنبال «خرید» فلان چیز و بهمان چیز جستجو می‌کنن!

دوست گرامی همونطور که قبلاً هم ده بار گفتم، اینای دیگه موتور جستجو نیستن (فقط پارسی‌جو هست که اونم مقیاسش کوچیک‌تر از یوز هست). اینای دیگه یا meta search engine هستن، یا انقد کوچیکن که اصلاً حساب نمی‌شن.

در ضمن برام جالبه که به جای این که بگی «آره اشتباه کردم، با صد میلیون نمی‌شه یه موتور جستجو راه انداخت»، می‌ری پستت رو ویرایش می‌کنی...
حداقل اون جایی که اشتباه می‌کنی قبول کن.

من ویرایش میکنم چون غلط املایی نداشته باشه. مطمئن باش برنامه نویسی موتور جستجوی مثل یوز با 100 میلیون میشه راه اندازی کرد.
شما برو تاریخچه کدنویسی گوگل رو بخون ببین چطور دو تا دانشجوی ریاضی گوگل رو راه اندازی کردن (دو نفر نه چند ده نفر). فقط با یک PC بود و 50 تا هارد دیسک. اما همون نتایج سال 95 میلادی بهتر از الان یوز هست. پس شما از سال 95 میلادی هم عقب تری. و میخواهی با اون فناوری برای کاربر ایرانی - و فقط در حوزه فارسی - سرویس بدی!

من چه اشتباه بکنم چه نکنم مهم نیست.... چون پروژه ای در دست ندارم و مسوولیتی شامل من نمیشه. این شما هستید که چند سال دیگه فقط کارمندای یوز هستند که موتورتون استفاده میکنند اگر با این اوضاع پیش برین. فعلا به زور تبلیغات تلویزیونی و رسانه های کاغذی آمارکی دارید.... :p

بخش خصوصی نیازی نداره خودشو به بخش شبه دولتی ثابت کنه چون در عمل نشون داده همیشه تخصص و کارایی به مراتب بالاتری داره با یک صدم بودجه.

دیگه هم در این تاپیک شرکت نمیکنم چون حرفامو زدم. زمان همه چیز رو برای شما مشخص میکنه و دیگران قضاوت خواهند کرد.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
میگم یه آیدی یاهو یزارید که قبل از سرچ کردن بیایم از شما اجازه بگیرم چه کلمه ایی رو جستجو کنیم ؟ تازه مگه این مورد خرید ها هستش خیلی کلمه های دیگه هم هستش که درست رفتار نمی کنن

مثلا شما برو کلمه رابطه جنسی رو سرچ کن از سایت بیتوته 5 تا لینک میاره صفحه اول ،بعد یه سری سایت اسپم میاره توش بالا ( چرا کلمه جنسی پیشنهاد دادم چون بازدید بالایی داره این کلمات ) خب این یعنی چی ؟ چیزی که بدیهی هستش اینه سیستم داره خیلی بد جلو میره و ایننتیجه ایی که داره میده خیلی خیلی بد هستش ، سیستم تشخیص رفتاری کلماتش رو نمی دونم به چه شکلی هستش ؟ در کل

یا کلمه اس ام اس رو برو بررسی کن یا اس ام اس عاشقانه مشخص نیست بیا یه کم در مورد این که چه فاکتور هاییبراتون مهمه مشخص کن شاید ما داریم با سیستم کلیشما الکی بحث میکنیم ؟
شما باید سیستم همکاری با بیننده هاتون رو سریعا آپ کنید تا اون ها هم توی فیلتر کمکتون کنند اینجوری هزار سال دیگه طول میکشه

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سلام مهندس سید : )
یه سوال ؛ چرا ما باید بجای استفاده از گوگل بیایم از یوز استفاده کنیم؟
ممنون میشم توجیه کنید

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
چندمورد از صدتای پرکاربرد را نام ببرید؟ (1.75 نمره):general710:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
مثلا شما برو کلمه رابطه جنسی رو سرچ کن از سایت بیتوته 5 تا لینک میاره صفحه اول ،بعد یه سری سایت اسپم میاره توش بالا
ببینید می‌گم منصفانه نقد کنید برای همینه.
اولاً که توی صفحه‌ی اول ۴ تا از بیتوته اورده، نه ۵ تا. بعد هم فکر نکنید ما رفتیم مثلاً گفتیم اگه بیتوته بود بیارش بالا! الگوریتم‌های ما به صورت خودکار عمل می‌کنن و فاکتور دستی این شکلی نداریم (حتی یه مدتی می‌خواستیم ویکیپدیا رو به صورت خاص رنکش رو ببریم بالا، دیدیم نمی‌شه و رنکینگ در مجموع به هم می‌ریزه).
ثانیاً می‌شه بگید اون سایت‌های اسپم کدوم‌ها هستن و چند تا هستن؟ یعنی الان از نظر شما نتایج این جستجو کلاً به درد نمی‌خوره؟ یا نه، توش یه اشکالاتی هست؟ لحن شما به من اینو منتقل می‌کنه که این اصلاً به درد نمی‌خوره!

یا کلمه اس ام اس رو برو بررسی کن یا اس ام اس عاشقانه مشخص نیست
من مشکل این جستجوها رو نفهمیدم چی بود.

بیا یه کم در مورد این که چه فاکتور هاییبراتون مهمه مشخص کن شاید ما داریم با سیستم کلیشما الکی بحث میکنیم ؟
در مورد فاکتورهای رتبه‌بندی، چند بار گفتم، لطفاً صبر کنید تا تیم رتبه‌بندی ما یه توضیح جامع در مورد فاکتورهای رتبه‌بندی یوز ارائه کنن. من نمی‌تونم اینجا جزئیات رو بیان کنم. (البته این واضحه که اشکال از تیم ما بوده که زودتر این موضوع رو بیان نکرده)

شما باید سیستم همکاری با بیننده هاتون رو سریعا آپ کنید تا اون ها هم توی فیلتر کمکتون کنند اینجوری هزار سال دیگه طول میکشه
مسئله‌ی مهم گزارش کاربران نیست، چون اولاً خیلی از کاربران ممکنه الکی سایت خودشونو گزارش کنن. ثانیاً خیلی از کاربران عادی سختشونه که گزارش کنن. راه درستش جمع‌آوری کلیک کاربران هست، کاری که گوگل سالهاست داره می‌کنه. برای همینه که می‌گم اگه از موتور استفاده کنید خود به خود learn می‌شه.
فکر نکنید گوگل اومده و روی زبان فارسی خیلی کار خاصی کرده. گوگل کارش رو آماری انجام می‌ده، و رمز موفقیتش توی اینه که آمار بسیار خوبی از کاربرا داره. اگه ما هم این آمار رو داشته باشیم می‌تونه خیلی به بالا بردن کیفیت نتایجمون کمک کنه.

سلام مهندس سید : )
یه سوال ؛ چرا ما باید بجای استفاده از گوگل بیایم از یوز استفاده کنیم؟
ممنون میشم توجیه کنید
علیک سلام! (مهندس سیّد رو خوب اومدی ها!)
اینو چند بار قبلاً هم گفتم. حوصله هم ندارم برم بگردم پیداش کنم کپی-پیست کنم، برای همین دوباره می‌نویسم! :)

یکی این که می‌تونید امتحانش کنید، ببینید چطوره. بعد هم نظرتون رو به ما بگید. ما خوشحال می‌شیم.

دیگه این که ما یه سری سرویس‌ها داریم (یا خواهیم داشت) که گوگل یا نمی‌تونه ارائه بده، یا نیازی نمی‌بینه ارائه بده. از اونایی که نمی‌خواد ارائه بده، مثال «سپاهان» هست که وضعیتش رو توی لیگ برتر نشون می‌ده و بازی‌های قبل و بعدش (و حتی بازی در حال انجامش). البته ممکنه توش باگ پیدا کنید، که طبیعیه و باید در اثر مرور زمان برطرف بشه. همونطور که قبلاً گفتم، از اون حالت «نمی‌تونه» الان نمی‌تونم مثال بزنم تا وقتی که پیاده‌سازیش کامل بشه و ارائه بشه (شایدم یه سریش شده باشه، من آمار دقیق همه‌ی سرویس‌های موتورمون رو الان ندارم).

دیگه این که همونطور که بالاتر گفتم، هر چقدر کاربرای بیشتری از یه موتور جستجو استفاده کنن، آمار اون موتور جستجو قوی‌تر می‌شه و می‌تونه خودش رو بهتر learn کنه (این یکی از برتری‌های بزرگ گوگل نسبت به بینگ و بقیه هست). آمار یعنی چی؟ یعنی این: یه کاربر (حتی ناشناس) اومد جستجو کرد «a b c»، چهار صفحه هم رفت پایین، بعد روی هیچ یک از نتایج کلیک نکرد، بعد جستجو کرد «a b c d»، بعد روی نتیجه‌ی سوم کلیک کرد. این آمار ساده به ما ۲ تا نکته‌ی مهم رو می‌گه: یکی این که اگه جستجوی «a b c» رو به «a b c d» بتونیم expand کنیم، نتایج خیلی بهتری براش می‌تونیم به کاربر نشون بدیم (احتمالاً). دوم این که توی نتایج جستجوی «a b c d»، نتیجه‌ی سوم بهتر از نتایج اول و دوم بوده (احتمالاً).
این دو تا احتمالاً که گفتم، دقیقاً معنیش اینه که توی مقیاس بالا، این احتمال‌ها کنار هم جمع می‌شن و بسیار کمک می‌کنن به بهبود نتایج.

و در نهایت این که می‌تونید کاری رو که خود من می‌کنم بکنید: توی یوز جستجو کنید، اگه به نتیجه نرسیدید، توی گوگل جستجو کنید. همونطور که بالاتر گفتم، همین به نتیجه نرسیدن شما هم به ما کمک می‌کنه و می‌تونیم بررسی کنیم چرا یه سری جستجوها به نتیجه نرسیدن.

در نهایت هم اگه پیشنهادی، انتقادی (لطفاً، جون من، سازنده باشه! نه فحش و بد و بیراه!) دارید، می‌تونید به آدرس [email protected] بفرستید یا اگه حوصله نداشتید به من پیغام خصوصی بدید. یا عمومی!

چندمورد از صدتای پرکاربرد را نام ببرید؟ (1.75 نمره):general710:
ای بابا...
باشه الان می‌شینم چند تاشو ردیف می‌کنم!
قیمت دلار (نمونه‌های دیگه: قیمت یورو - قیمت طلا - قیمت سکه) - (انصافاً اگه توی یوز بزنید و در جا جوابتون رو بگیرید بهتره، یا توی گوگل بزنید و مجبور شین یه کلیک دیگه بکنید تا جواب بگیرید؟)
آش رشته (انصافاً در این مورد (و بعضی موارد دیگه که پاسخ سریع دارن) گوگل هم خوب عمل کرده (بعضی جاها هم بهتر از یوز عمل کرده))
سینما فرهنگ (به برنامه‌ی سینما و سانس‌ها توجه دارید دیگه؟)
سپاهان
لوبیا گوشت
لیگ برتر
آب و هوای اسلامشهر
ماسوله
شیخ بهایی (انصافاً گوگل خوبه که اینا رو انگلیسی میاره؟ یا یوز که فارسی میاره؟)
خانوم
اذان یزد (این رو هم توی گوگل بزنید، این شکلی می‌شه:

upload_2015-4-7_23-29-5.png

اولاً که مثل یوز اون بالا قشنگ نتیجه رو نشونت نمی‌ده. ثانیاً نتیجه‌ی اول رو باز کنید تا ببینید که به سختی باید اون چیزی که دنبالش هستید رو توش پیدا کنید (وسطش تبلیغ هم گذاشته!). ثالثاً نتیجه‌ی دوم که نشون داده، عدداش قدیمی هست. من سایتشو باز کردم، این بود:
upload_2015-4-7_23-27-58.png
نتیجه‌ی سوم هم که کلاً عدداش توی چکیده‌ی نمایش داده شده توی گوگل 00:00 هست!)
قال عیسی (اینو توی گوگل هم بزنید و به نتیجه‌ی اول دقت کنید!)
خرید بلیط قطار
دانلود NOD۳۲
لالایی (این برای خود من شدیداً کاربرد داشته، نمی‌دونم برای بقیه چقدر کاربرد داره! احتمالاً اگه توی خوابوندن بچه مشکل داشته باشن کاربرد داره!)
دانشگاه تهران

انصافاً مغزم الان بیشتر از این کار نمی‌کنه!

پ.ن. اینم آخر بحث برای خنده! «یوز پرشین تولز» در گوگل - توجه کنید که گوگل می‌گه این thread، کلاً ۲۰ تا پست داشته! تاریخش رو هم زده ۱۷ فوریه. مطمئنم که اگه یوز این رو نوشته بود الان تک تک شما دوستان میومدید گیر می‌دادید که بیا اینم از تاریخ زدنش!

در نهایت هم روی این موضوع تأکید می‌کنم:
منظور از این پست یا پست‌های قبلی، به هیچ وجه این نیست که موتور یوز خیلی هم عالی هست و هیچ اشکالی نداره و خیلی خوب جواب می‌ده. منظور اینه که اینطوری هم که شما می‌گید نیست که کلاً هیچ جستجویی رو جواب نمی‌ده!
چون این بار چندمی هست که این رو می‌گم و دوستان انگار نمی‌خونن چون حرف خودشونو تکرار می‌کنن، این دفعه بزرگ نوشتم که همه ببینن!

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
سینما فرهنگ (به برنامه‌ی سینما و سانس‌ها توجه دارید دیگه؟)
سپاهان
لوبیا گوشت
لیگ برتر
آب و هوای اسلامشهر
ماسوله
شیخ بهایی (انصافاً گوگل خوبه که اینا رو انگلیسی میاره؟ یا یوز که فارسی میاره؟)
خانوم
اذان یزد
لوبیا گوشت و ماسوله و شیخ بهایی و ... پرکاربرد؟:confused:

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
آقا یکم منصف باشیم! جدای از بحث هزینه ها... تو بعضی جستجوها نتایجش حداقل از یاهو بهتره. البته بعضی جستجوها هم اصلا نتایج خوبی نمیاره.

با این قسمت از حرف های جناب @sayyid موافقم: "گوگل کارش رو آماری انجام می‌ده، و رمز موفقیتش توی اینه که آمار بسیار خوبی از کاربرا داره. اگه ما هم این آمار رو داشته باشیم می‌تونه خیلی به بالا بردن کیفیت نتایجمون کمک کنه."

یکی از اشکالات گوگل درحال حاضر اهمیت ندادن به گزارش سایتهای اسپم در بخش فارسی است. گوگل به راحتی گول میخوره! نتایج جستجوی خودش رو به خودش برمی گردونن، متوجه نمیشه! و اون سایت اسپم رو در نتایج بالا میاره. یعنی یکی از ساده ترین ترفندهای سایتهای اسپم رو تشخیص نمیده. به گزارش کاربران فارسی هم اهمیت زیادی نمیده. تاپیک زیر رو ببینید، چقدر سایت اسپم به گوگل معرفی شده، چندتاش به سرعت بررسی شدن؟

http://forum.persiantools.com/threa...رفی-سایت-های-جدید-اسپم-به-گوگل.345039/page-49

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
آقا یکم منصف باشیم! جدای از بحث هزینه ها... تو بعضی جستجوها نتایجش حداقل از یاهو بهتره. البته بعضی جستجوها هم اصلا نتایج خوبی نمیاره.

با این قسمت از حرف های جناب @sayyid موافقم: "گوگل کارش رو آماری انجام می‌ده، و رمز موفقیتش توی اینه که آمار بسیار خوبی از کاربرا داره. اگه ما هم این آمار رو داشته باشیم می‌تونه خیلی به بالا بردن کیفیت نتایجمون کمک کنه."

یکی از اشکالات گوگل درحال حاضر اهمیت ندادن به گزارش سایتهای اسپم در بخش فارسی است. گوگل به راحتی گول میخوره! نتایج جستجوی خودش رو به خودش برمی گردونن، متوجه نمیشه! و اون سایت اسپم رو در نتایج بالا میاره. یعنی یکی از ساده ترین ترفندهای سایتهای اسپم رو تشخیص نمیده. به گزارش کاربران فارسی هم اهمیت زیادی نمیده. تاپیک زیر رو ببینید، چقدر سایت اسپم به گوگل معرفی شده، چندتاش به سرعت بررسی شدن؟

http://forum.persiantools.com/threads/همیاری-وب-مسترها-جهت-معرفی-سایت-های-جدید-اسپم-به-گوگل.345039/page-49
قربون آدم چیز فهم! تا حالا کجا بودی؟! :)
آقا اصلاً این که شما گفتی «بعضی جستجوها هم اصلا نتایج خوبی نمیاره» هم نه، من می‌گم «خیلی جستجوها هم اصلا نتایج خوبی نمیاره». بحث من سر اینه که فقط نکوبیم! بگیم این اشکالو داره، این خوبیو داره. تهش هم بیا و بگو به نظر من کاربردی نیست و من اصلاً ازش استفاده نخواهم کرد. نه که بیای کلاً بکوبی و بری...

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
بنظر من که نباید جدی بگیرید :) یه مدتی تحت تاثیر تبلیغات استفاده میشه و بعد از مدتی از ذهن ها محو خواهد شد ... کسی دیگه این روزها بجز گوگل جایی نمیره ! شخصا افراد مبتی را هم دیدم که هرچیزی میخوان به گوگل مراجعه میکنن !
آره داداش منم همینو میگم امکان نداره مرورگر عالی مثل گوگل رو کنار بذارن

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
سلام
به شخصه در مورد بحث هایی که دیگران مطرح کردن چندان نظری ندارم.
اما ساخت یک موتور جستجو مستقل کار ساده ای نیست، و برای ساخت یه موتور جستجو که اسم ملی رو یدک بکشه 7 میلیارد هم پول زیادی نیست!
چندتایی سرچ داخل یوز برای تست زدم ، نیایجش چندان مورد قبول نبود و از خیلی جهات به بینگ شباهت داشت و متاسفانه بینگ موتور جستجو مورد علاقه من نیست...
ترسیم یه الگوریتم درست برای رسیدن به نتایج مطلوب کار ساده ای نیست، گوگل با تمام بزرگیش هر چند وقت الگوریتم سرچش رو تغییر و توسعه میده و الان سال های زیادیه که به این کار مشغوله....

من اصلا از رابط کاربری یوز خوشم نیومد، انگار اصلا کاربر رو در نظر نگرفتن فقط هدف این بوده که یه چیزی ساخته بشه شبیه سایر موتور های جستجو...
وقتی اولین بار وارد سایت شدم و پایین صفحه تصاویر خبری با توضیح 15 کاراکتری!!! رو دیدم که به ... منتهی میشدن تقریباً از خنده روده بر شدم! که البته ظاهرا خودشون هم متوجه شدن که چقدر کارشون احمقانه بوده و عناوین رو حذف کردن و تصاویر صرفاً گذاشتن، خوب این یعنی چی؟ چندتا عکس که موضوعشون هم برای مخاطب گنگه رو نمایش گذاشتن، مخاطبی که اصلا هدفش دیدن اخبار نیست بلکه جستجو در وب هست ! انگار فقط هدف این بوده که پایین ایندکس سایت پر بشه. شاید اگر یوز مثل بینگ برای ایندکس از پشت زمینه های مفهومی یا حتی تصاویر زیبا مربوط به ایران استفاده میکرد مخاطب با اولین ورود به سایت حداقل با ذهنیتی متفاوت تر با سایت برخورد میکرد.
وقتی باکس جستجو داخل ایندکس رو دیدم اول تعجب کردم، هیچ اثری از اینکه امکان جستجو به غیر از وب رو داشته باشه وجود نداشت، تقریباً تو عمرم موتور جستجوگری رو ندیدم که امکانات جستجو خودش رو داخل صفحه آغازینش درج نکرده باشه، اما با این حال با اولین جستجو و دیدن صفحات نتایج تقریباً مطمئن شدم دیگه هرگز به این سایت سر نخواهم زد !

من واقعا از پارسی جو خوشم میاد ولی یوز واقعا به هیچ عنوان توانایی لازم برای رقابت با هیچ کدوم از موتورهای جستجو دیگه رو نداره... مگر برای افرادی که تفاوت مرورگر و موتور جستجو رو نمیدونن... یا به صرف تبلیغاتی که برای این سایت شده به صورت گذرا با این سایت کار کنن.

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
تا اینجا نه همه انتفاد ها ، اما اکثرشون منطقی بوده ، بعدشم من به کسی توهین نکردم.
سلام دوست عزیز
میتونم بپرسم که در این الگوریتمی که شما شاید ازش اطلاع دارید٬ آیا میتونه پست کپی رو از اختصاصی تشخیص بده؟
شرمنده نمیتونستم ۲۸۰ تا پست رو مطالعه کنم تا ببین دوستان چنین سوالی رو کردن یا خیر .

با تشکر.

بالا