• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
@sayyid هیچ از کاربران / همکاران / مدیران انجمن خصومت شخصی با شما ندارن عزیز...
لحن گفتار و برخورد به شدت مهم هستش توی انجمن...
شما میتونید کل صحبت های یک شخص رو با انتقاد صحیح نقد و بررسی کنید و توجیه کنید نه نسبت رفتاری اخلاقی سوِء به کسی بدید!
استقبال میشه از فعالیت سازنده هرکسی، ولی نوع گفتار و نوع استفاده از کلمات خیلی مهمه...
امیدوارم موفق باشید...
بله حرف شما کاملاً صحیحه و من قبول دارم که تند صحبت کردم.
ولی بی دلیل نبوده! (نمی‌خوام توجیه کنم ها، فقط می‌خوام بگم به لحن بقیه هم توجه کنید!)
توی پست قبلیم نه، قبلیش! یه فهرستی از توهین‌هایی که به من شد رو اورده بودم:
http://forum.persiantools.com/threa...اید-جدی-بگیریم-؟.667755/page-12#post-10953143
که دیگه اینجا دوباره تکرارش نمی‌کنم. به نظر شما اینها «انتقاد صحیح» و «نقد و بررسی» موتور یوز بوده؟
بازم ممنون که تذکر به جا دادید.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
بله حرف شما کاملاً صحیحه و من قبول دارم که تند صحبت کردم.
ولی بی دلیل نبوده! (نمی‌خوام توجیه کنم ها، فقط می‌خوام بگم به لحن بقیه هم توجه کنید!)
توی پست قبلیم نه، قبلیش! یه فهرستی از توهین‌هایی که به من شد رو اورده بودم:
http://forum.persiantools.com/threads/چرا-یوز-yooz-ir-رو-باید-جدی-بگیریم-؟.667755/page-12#post-10953143
که دیگه اینجا دوباره تکرارش نمی‌کنم. به نظر شما اینها «انتقاد صحیح» و «نقد و بررسی» موتور یوز بوده؟
بازم ممنون که تذکر به جا دادید.

عزیز هرکسی بر اساس درک خودش صحبت میکنه،یکی تند و بی پروا (اخطار میگیره - یا بن موقت - بن دائم میشه) یکی هم خیلی ریلکس و بیخیال جواب میده!
اینکه شما همه ی اینترنت رو توجیه کنید موتور جستجویی که روش کار میکنید عالی و بهترین هست عمر شما کفاف نمیکنه مسلماً پس زیاد سخت نگیرید! اگر صرفا کسی یا کسانی (منجمله خود من حتی) موتور جستجوی تازه ایی رو انکار میکنید یا هرموردی از اون رو به نقد و چالش میکشیم اینجا حرفه ایی بودن شما در توجیه رو باید برسونه یا سکوت شما و پیشرفت شمارو...
همه چیز دست خود شماست،هر جایی که ما هستیم مرکز دنیا همونجاست... پس متوجه حرفهای خودمون باید باشیم...
;)

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
عزیز هرکسی بر اساس درک خودش صحبت میکنه،یکی تند و بی پروا (اخطار میگیره - یا بن موقت - بن دائم میشه) یکی هم خیلی ریلکس و بیخیال جواب میده!
اینکه شما همه ی اینترنت رو توجیه کنید موتور جستجویی که روش کار میکنید عالی و بهترین هست عمر شما کفاف نمیکنه مسلماً پس زیاد سخت نگیرید! اگر صرفا کسی یا کسانی (منجمله خود من حتی) موتور جستجوی تازه ایی رو انکار میکنید یا هرموردی از اون رو به نقد و چالش میکشیم اینجا حرفه ایی بودن شما در توجیه رو باید برسونه یا سکوت شما و پیشرفت شمارو...
همه چیز دست خود شماست،هر جایی که ما هستیم مرکز دنیا همونجاست... پس متوجه حرفهای خودمون باید باشیم...
;)
من هدفم این نبود که ثابت کنم موتورمون بهترین هست که هیچ، عالی هست هم هیچ، حتی خیلی خوب هست!
اگه یه دور حرفای منو مرور کنید، می‌بینید چند بخشه: یا اون جایی که گفتن ۱۷۰ میلیارد بودجه گرفتین بوده که گفتم ۷ میلیارد بوده، یا اونجایی بوده که گفتن شما خوردین و بردین (که انصافاً آدم ناراحت می‌شه اینو بشنوه)، یا اونجایی که گفتن یوز meta search engine هست که گفتم نیست، یا اونجایی که گفتن نتیجه‌ی جستجوی فلان خوب نیست، که یا تأیید کردم، یا گفتم به این دلیل خوب نیست.
خلاصه‌اش این که من هدفم تعریف از موتورمون نبوده و فکر هم نمی‌کنم هیچ جا تعریف الکی کرده باشم.

من از نقد موتور خوشحال می‌شم، ولی نقدی که اولاً لحنش تند نباشه (که البته به قول شما باید سعی کنم ریلکس باشم و اگه لحنش تند بود هم به دل نگیرم) و ثانیاً سازنده باشه. انصافاً کسی که میاد می‌گه «این موتور کلاً آشغاله»، این نقده؟! یا مثلاً می‌گه «شما کلاً هیچ کاری نکردید»!!! ولی اون دوستی که ۳ تا سرچ کرده و گفته مایه‌ی خنده‌ی ماست، خوب این واقعاً نقده (هر چند که یه مقدار لحنش به تندی می‌زنه!)! این ضعف موتور رو نشون می‌ده که نتونسته این query ها رو درست جواب بده (که خوب در جوابش دلیلش رو گفتم و تأکید کردم که این ضعف موتور هست).

بگذریم، فکر می‌کنم از حضورم در اینجا یه چیزایی یاد گرفتم! امیدوارم بیشتر بتونم به خودم مسلط باشم!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من هدفم این نبود که ثابت کنم موتورمون بهترین هست که هیچ، عالی هست هم هیچ، حتی خیلی خوب هست!
اگه یه دور حرفای منو مرور کنید، می‌بینید چند بخشه: یا اون جایی که گفتن ۱۷۰ میلیارد بودجه گرفتین بوده که گفتم ۷ میلیارد بوده، یا اونجایی بوده که گفتن شما خوردین و بردین (که انصافاً آدم ناراحت می‌شه اینو بشنوه)، یا اونجایی که گفتن یوز meta search engine هست که گفتم نیست، یا اونجایی که گفتن نتیجه‌ی جستجوی فلان خوب نیست، که یا تأیید کردم، یا گفتم به این دلیل خوب نیست.
خلاصه‌اش این که من هدفم تعریف از موتورمون نبوده و فکر هم نمی‌کنم هیچ جا تعریف الکی کرده باشم.

من از نقد موتور خوشحال می‌شم، ولی نقدی که اولاً لحنش تند نباشه (که البته به قول شما باید سعی کنم ریلکس باشم و اگه لحنش تند بود هم به دل نگیرم) و ثانیاً سازنده باشه. انصافاً کسی که میاد می‌گه «این موتور کلاً آشغاله»، این نقده؟! یا مثلاً می‌گه «شما کلاً هیچ کاری نکردید»!!! ولی اون دوستی که ۳ تا سرچ کرده و گفته مایه‌ی خنده‌ی ماست، خوب این واقعاً نقده (هر چند که یه مقدار لحنش به تندی می‌زنه!)! این ضعف موتور رو نشون می‌ده که نتونسته این query ها رو درست جواب بده (که خوب در جوابش دلیلش رو گفتم و تأکید کردم که این ضعف موتور هست).

بگذریم، فکر می‌کنم از حضورم در اینجا یه چیزایی یاد گرفتم! امیدوارم بیشتر بتونم به خودم مسلط باشم!
بله بعضی دوستان واقعا یکم زیاده روی کردن.
ولی خب کلا مشکل فک کنم الان اینه که این خرج (هرچند کم) الکی بوده چرا چون الان یوز چون اسمش تو خبرگزاری و تلوزیون هست بازدید داره تا ابد که یوز رو تو تلوزیون تبلیغ نمی کنن یه روزی این تبلیغا هم تموم میشه و یوز بازدیدش 0 میشه و خرج الکی و اینا..
اول باید یه مرورگر ساخته میشد که یوز توش پیشفرض باشه یا حداقل با این موزیلا یه نمیدونم قرارداد یا همکاری یا هرکاری می کردید که اگه نسخه فارسیش دانلود بشه یوز هم جزو جستجوگر های پیشفرضش باشه.
وگرنه خرج الکی.
والله به نظرم خوب شروع کردین جز اون قسمتی که هر چی سرچ میکنی آپارات میاد و خوار سیستمو به گا میده و اسپمر ها که همیشه تو نتیجه هستن همه چیش تقریبا خوبه.
و جای تشکر داره :)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ما هیچ فیلتری روی محتوا انجام نمی‌دیم. اصلاً توی scale ای که ما داریم کار می‌کنیم تقریباً غیر ممکنه فیلتر کردن! فکر کن بخوای بشینی تک تک صفحات رو از نظر سیاسی دسته بندی و فیلتر کنی! یک میلیارد صفحه رو!
این که یه صفحاتی هست که توی یوز index نشدند، نشونه‌ی اشکال کار موتور ما هست. بالاخره یه موتور تازه‌کار تا بتونه کامل بشه خیلی طول می‌کشه. ممنون می‌شم اگه آدرس اون صفحات و سایت‌هایی که می‌بینید رو به [email protected] بفرستید تا بررسی کنیم اشکال کار از کجاس. (یه مثال بزنم: چند تا نمونه داشتیم از سایت‌هایی که جواب غیر استاندارد می‌دادن و در نتیجه تو مرحله‌ی parse کردن صفحه با مشکل مواجه می‌شدیم. چند مورد رو تا به حال کشف کردیم و الگوریتم parse مون رو تغییر دادیم تا اون نوع صفحات رو هم بتونه parse کنه.)

دوست عزیز این سایت ها که میگم سایت معمولی وردپرسی بوده اند و جالب بود برام که وقتی با اسم سایتش سرچ کردم و لینک سایت رو دادم تا ببینم دیدم بللللللله مطالب توش فیلتر شده و لینک هایی که نمی خواستند رو ندادن
پ ن : چون ممکنه مشکلی برای سایت مذکور پیش بیاد از دادن آدرسش معذورم

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
باز هم اگه عصبانی شدم و با لحن تند چیزی گفتم که کسی ناراحت شد، معذرت می‌خوام. مخصوصاً نسبت به @افتک!! تند صحبت کردم که از ایشون هم معذرت می‌خوام.

لازم نیست از من معذرت بخوای آقا :p من هرچی گفتم عین واقعیت بود و الان هم با شدت بیشتر روی تمام اون حرف ها تاکید میکنم. اگر فضای انجمن اجازه میداد، خیلی واضح تر هم میگفتم :D

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
@sayyid هیچ از کاربران / همکاران / مدیران انجمن خصومت شخصی با شما ندارن عزیز...

چرا خصومت نداریم آقا ؟ اتفاقا بدجوری هم خصومت داریم :D

ایشون اگر این سایت رو با بودجه شخصی خودش میساخت، هیچکس باهاش خصومت شخصی نداشت. انتقادات و پیشنهاداتی هم که به ایشون داده میشد، تماما در حوزه فنی بود. نهایتا میگفتیم از نظر فنی به درد نمیخوره و پولتو دور ریختی. اون هم با تعارف زیاد :p

اما کار ایشون از جیب ما خرجش داده شده.... 99 درصد بچه های همینجا اصلا راضی نبودن همچین پولی برای همچین کاری از جیبشون خرج بشه ...... این مسئله مهم و اوله. تازه بعدش میتونیم بریم سر مسائل فنی

شما تصور کن یکی بدون اجازه از جیبت 2 میلیون برداره و بره موبایل بخره، بعد بیاد اینجا تاپیک بزنه که موبایلم قشنگه یا نه :D..... عکس العمل شما چیه ؟ در مورد موبایلش نظر میدی یا در مورد دزدیش ؟:p

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
چرا یک مسئله ساده که با یه دعوا حل میشه روش سه ساعت بحث میکنین

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
چرا یک مسئله ساده که با یه دعوا حل میشه روش سه ساعت بحث میکنین

اگر واقعا راست بگن و 7 میلیارد خرج این پروژه شده باشه (که من شدیدا شک دارم و فکر میکنم چند برابر این مقداره)، با احتساب جمعیت حدودا 70 میلیونی ایران، سهم هر نفر 100 تومن بوده... ایشون بیاد سهم هرکی ناراضیه پس بده ، ما دیگه کاری باهاش نداریم :p.... همینجا یه نظرسنجی بذارید ببینید چند درصد ناراضی هستن

پ.ن: من که اون 100 تومن خودم رو حلالت نمیکنم، انشالله خرج دوا و دکتر بکنی:D

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اصلا دزدی بخوره تو سرشون :D مشکل اصلی اینه که اینها منابع رو هدر میدن ! همین نفری 100 تومن اگر جای درستی سرمایه گذاری بشه، بعد از 4 سال 500 تومن برگشت داره.... با 7 میلیارد بر طبق برآورد کارشناسی در ایران میشه برای 70 نفر اشتغال دائم ایجاد کرد. یعنی یک سیستم ( کارگاه و کارخانه و غیره) ایجاد کرد که خودگردان باشه و خرج حقوق پرسنل و خرج های جاری رو بده و سودده هم باشه از همون سال اول....... الان همین امروز دولت بودجه این شاهکار:D رو قطع کنه، 80 نفر پرسنل این پروژه آخر ماه حقوق ندارن :D

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
اصلا دزدی بخوره تو سرشون :D مشکل اصلی اینه که اینها منابع رو هدر میدن ! همین نفری 100 تومن اگر جای درستی سرمایه گذاری بشه، بعد از 4 سال 500 تومن برگشت داره.... با 7 میلیارد بر طبق برآورد کارشناسی در ایران میشه برای 70 نفر اشتغال دائم ایجاد کرد. یعنی یک سیستم ( کارگاه و کارخانه و غیره) ایجاد کرد که خودگردان باشه و خرج حقوق پرسنل و خرج های جاری رو بده و سودده هم باشه از همون سال اول....... الان همین امروز دولت بودجه این شاهکار:D رو قطع کنه، 80 نفر پرسنل این پروژه آخر ماه حقوق ندارن

یه وقت چشم نخوری اینقدر تو بلدی :general706:

newsoft

Registered User
لایک‌ها
212
چیکار کنم؟گوگل
دنبال چی بگردم ؟گوگل
از کی بپرسم؟گوگل
کی؟ گوگل

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
عزیز من
کاربر #sayyid
ببخشید من دارم نظرمو اینطوری بیان میکنم

ولی اگر شما شخص محترمی باشید به کامنت های خارج از بحث حتی توجه نمیکنید بلکه با ملایمت جواب میدید

هر چند به شما توهین کنند اگر واقعا دوست دارید پیگیر توهین باشید مقابله به مثل کار خوبی نیست قاضی دادگاه مدیران گزارش تخلف همه اینهارو برای همین گذاشتن!!

Last edited:

A-L pc

Registered User
لایک‌ها
180
شما که اینقدر ادعا دارید ، عرضه نداشید که لوگو با تایپوگرافی فارسی طراحی کنید.

@babapooldar به تو چی میرسه ، اینقدر ازشون دفاع میکن ؟ اگه خبری هست بگو ما هم قربون صدقه یوز بریم.

من جواب های @sayyid رو خوندم ، اما تو هیچ کدوم نگفته بود که اصلا از الگوریتمی برای مرتب سازی نتایج استفاده میکنن (که تا اینجای کار معلومه نتایج تنها بر اساس کلمات کلیدی کلمه مورد جستجو و مرتب سازی اش هم بیشتر بر اساس تاریخه) و الا تنها ایندکس کردن 1 میلیارد محتوا هنر نیست.

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
اول باید یه مرورگر ساخته میشد که یوز توش پیشفرض باشه یا حداقل با این موزیلا یه نمیدونم قرارداد یا همکاری یا هرکاری می کردید که اگه نسخه فارسیش دانلود بشه یوز هم جزو جستجوگر های پیشفرضش باشه.
البته اگه یه مرورگر ساخته بشه که کاربر هم داشته باشه، اون وقت این حرف شما فایده داره. ولی این که اول بریم یه مرورگر بسازیم، بعد بیایم موتور جستجو بسازیم خیلی جالب نیست، ولی برعکسش چرا (یعنی یه موتور داشته باشی، بعد مرورگر بسازی (یا با یه مرورگر قرارداد ببندی).
در مورد قرارداد با موزیلا، کار راحتی نیست! ولی پیشنهاد خوبیه.

دوست عزیز این سایت ها که میگم سایت معمولی وردپرسی بوده اند و جالب بود برام که وقتی با اسم سایتش سرچ کردم و لینک سایت رو دادم تا ببینم دیدم بللللللله مطالب توش فیلتر شده و لینک هایی که نمی خواستند رو ندادن
پ ن : چون ممکنه مشکلی برای سایت مذکور پیش بیاد از دادن آدرسش معذورم
خوب من کاملاً مطمئنم که کسی توی این موتور سلیقه‌ی شخصی به کار نبرده. می‌تونید هی چیزی که می‌خواید جستجو کنید و ببینید! اگه اینطوری که شما می‌گید باشه، باید خیلی سایت‌های دیگه هم پیدا کنید که اینطوری هستن، نه فقط یه سایت!
در مورد این که مشکلی براش پیش بیاد هم ما چی کاره‌ایم که بخوایم براش مشکل پیش بیاریم؟ ما اگه امکانش رو داشتیم خیلی از سایت‌های فیلتر شده (مانند فیس‌بوک و یوتیوب و وردپرس و توییتر و ...) رو هم می‌خواستیم خزش بکنیم، ولی نتونستیم.
اگه آدرسش رو بدید، می‌تونیم بررسی کنیم چه اتفاقی افتاده (البته اونطور که شما می‌گید، به نظر می‌رسه این سایت مورد نظر، سایتیه که خودش رو خزش کردیم، ولی همه‌ی صفحاتش رو خزش نکردیم. اگه اینطور باشه هم می‌تونیم اولویتش رو ببریم بالا تا خزش بشه). بالاخره ما متوجه هستیم که قطعاً توی سیستممون باگ‌هایی وجود داره. همین گزارش‌ها می‌تونه کمک کنه که باگ‌ها رو یکی یکی برطرف کنیم.
اگه هم آدرسش رو ندید خوب من چی کار می‌تونم بکنم؟! :)
اگه هم دوست دارید، می‌تونید پیغام خصوصی برام بفرستید، یا به آدرس [email protected] بفرستید.
اگه هم دوست ندارید، من حرفی ندارم!

عزیز من
کاربر #sayyid
ببخشید من دارم نظرمو اینطوری بیان میکنم

ولی اگر شما شخص محترمی باشید به کامنت های خارج از بحث حتی توجه نمیکنید بلکه با ملایمت جواب میدید

هر چند به شما توهین کنند اگر واقعا دوست دارید پیگیر توهین باشید مقابله به مثل کار خوبی نیست قاضی دادگاه مدیران گزارش تخلف همه اینهارو برای همین گذاشتن!!
آقا چیو ببخشم؟ شما که به این خوبی گفتی! اینطوری که گفتی «ببخشید من دارم نظرمو اینطوری بیان میکنم» گفتم الان می‌خواد فحشو بکشه به هیکلم! :))
حرف شما صحیحه. من نباید عصبانی می‌شدم و تند حرف می‌زدم. الان هم اگر دقت کنید، کلاً حرفای بی‌ربط رو دارم ignore می‌کنم. بذار هر چی می‌خوان بگن!

شما که اینقدر ادعا دارید ، عرضه نداشید که لوگو با تایپوگرافی فارسی طراحی کنید.
خوب اشتباه شما همینجاست! ما چه ادعایی داریم؟ می‌شه بفرمایید چه ادعایی کردیم که اجرا نکردیم؟
اشکال کار همینه که شما فکر کردید من اومدم اینجا که بگم «ما خیلی خفنیم و ترکوندیم و گوگل رو ماههاست که پشت سر گذاشتیم!» :)
همونطور که بالاتر گفتم، من اومدم اینجا که فقط ابهامات رو برطرف کنم.
در مورد لوگو، ما کار رو بیرون‌سپاری کرده بودیم، اون شرکتی که قرار بود کارو انجام بده، به دلایلی که اینجا جاش نیست مطرح بشه، اون چیزی که ما می‌خواستیم رو تحویل نداد. برای همین مجبور شدیم همین لوگویی که داشتیم رو استفاده کنیم. اگه می‌تونستیم این رو نمی‌ذاشتیم! من هم خودم از این موضوع ناراحتم که چرا لوگومون مشکل داره.

@babapooldar به تو چی میرسه ، اینقدر ازشون دفاع میکن ؟ اگه خبری هست بگو ما هم قربون صدقه یوز بریم.
این آقای @babapooldar از ما دفاع خاصی نکرده! فقط دو کلمه اومده گفته حرف نامربوط نزنید!
البته ناگفته نماند که من ایشون رو نمی‌شناسم. (اون دوستی که می‌خواد بیاد جواب بده «من باور نمی‌کنم» و «شماها دستتون توی یه کاسه هست» و «معلوم نیست چقدر از اینا پول گرفتی» و ... نمی‌خواد خودشو خسته کنه! پیشاپیش همه می‌دونن که شما باور نمی‌کنی! خوب باور نکن!)

من جواب های @sayyid رو خوندم ، اما تو هیچ کدوم نگفته بود که اصلا از الگوریتمی برای مرتب سازی نتایج استفاده میکنن (که تا اینجای کار معلومه نتایج تنها بر اساس کلمات کلیدی کلمه مورد جستجو و مرتب سازی اش هم بیشتر بر اساس تاریخه) و الا تنها ایندکس کردن 1 میلیارد محتوا هنر نیست.
ببخشید می‌خواین بیام الگوریتم رتبه‌بندی‌مون رو برای شما به صورت مشروح بیان کنم؟!
می‌شه یه دونه لینک نشون بدید که گوگل الگوریتم رتبه‌بندیش رو گفته باشه؟ بله گوگل کلیت الگوریتم رتبه‌بندیش رو گفته، اونم برای کمک به پیشرفت علم و دانش نبوده! برای این بوده که بشه سئو کرد. که در این مورد قبلاً توضیح دادم که ما هم ان‌شاءالله به زودی درباره‌ی سئوی موتورمون صحبت خواهیم کرد (دلیل این که من الان درباره‌اش صحبت خاصی نمی‌کنم اینه که من همونطور که گفتم، مدیر تیم index هستم نه تیم رتبه‌بندی. برای همین نمی‌دونم دقیقاً چه مواردی رو می‌شه به صورت عمومی مطرح کرد. اینو باید تیم رتبه‌بندی آماده کنه و در دسترس عموم بذاره).

در نهایت هم بگم که حتی بدون در نظر گرفتن بحث پارامترهای رتبه‌بندی، تنها ایندکس کردن ۱ میلیارد محتوا هنر هست. شما برو یک میلیارد صفحه رو index کن، ببینم توی جستجوی دهها کاربر همزمان، می‌تونی جواب‌های زیر ثانیه بدی؟! با ساده‌ترین الگوریتم‌های رتبه‌بندی که همه‌ی دنیا هم می‌شناسن (مثلاً tf-idf). مطمئن باش نمی‌تونی همینطوری به عددای قابل قبول برسی. هنره!
یاد اون حرف دوستمون افتادم که می‌گفت این موتور چیزی نیست جز یه اسپایدر و تابع FULLTEXT! خوب اگه انقد ساده هست بسم‌الله! شما هم بفرما این کارو بکن! از دور واستی بگی کاری نداره که هنر نیست!
بله ما هم اوایل کار (۵ سال پیش) فکر می‌کردیم می‌تونیم جستجوی صدها کاربر همزمان رو به راحتی جواب بدیم! وقتی وارد کار شدیم دیدیم که این خبرا هم نیست!

اما در مورد جمله‌ی بعدتون: «تا اینجای کار معلومه نتایج تنها بر اساس کلمات کلیدی کلمه مورد جستجو و مرتب سازی اش هم بیشتر بر اساس تاریخه»
خوب کاملاً غلطه! اولاً که مرتب‌سازی تنها بر اساس کلمات کلیدی نیست، دهها پارامتر داریم برای مرتب‌سازی، که یه سری کلاً ارتباطی به کلمه مورد جستجو ندارن (مثل Page Rank گوگل (آقا دوباره حرف در نیارین برامون! منظورم این نبود که می‌ریم Page Rank رو از گوگل می‌گیریم و ازش استفاده می‌کنیم! منظورم این بود که مثل پارامتر Page Rank که توی گوگل استفاده می‌شه، ما هم پارامترهایی داریم که ربطی به کلمه‌ی مورد جستجو ندارن!)). ثانیاً مرتب‌سازی بیشتر بر اساس تاریخ نیست! یکی از پارامترهایی که به عللی (که اینجا جای توضیح دادنش نیست) فعلاً تأثیر زیادی توی رتبه‌بندی نتایج ما نداره، تاریخ صفحه هست.

در نهایت هم آقای @khunires بد نیست یه نگاهی به بعضی از حرفایی که اینجا زده شده بندازن و بگن که من حق داشتم ناراحت بشم یا نه. البته همونطور که بالاتر گفتم، من کلاً اون دوست رو دیگه ignore می‌کنم چون حرف زدن باهاش فایده‌ای نداره و سعی می‌کنم به ابهامات واقعی بپردازم.

Last edited:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
البته اگه یه مرورگر ساخته بشه که کاربر هم داشته باشه، اون وقت این حرف شما فایده داره. ولی این که اول بریم یه مرورگر بسازیم، بعد بیایم موتور جستجو بسازیم خیلی جالب نیست، ولی برعکسش چرا (یعنی یه موتور داشته باشی، بعد مرورگر بسازی (یا با یه مرورگر قرارداد ببندی).
در مورد قرارداد با موزیلا، کار راحتی نیست! ولی پیشنهاد خوبیه.

خوب من کاملاً مطمئنم که کسی توی این موتور سلیقه‌ی شخصی به کار نبرده. می‌تونید هی چیزی که می‌خواید جستجو کنید و ببینید! اگه اینطوری که شما می‌گید باشه، باید خیلی سایت‌های دیگه هم پیدا کنید که اینطوری هستن، نه فقط یه سایت!
در مورد این که مشکلی براش پیش بیاد هم ما چی کاره‌ایم که بخوایم براش مشکل پیش بیاریم؟ ما اگه امکانش رو داشتیم خیلی از سایت‌های فیلتر شده (مانند فیس‌بوک و یوتیوب و وردپرس و توییتر و ...) رو هم می‌خواستیم خزش بکنیم، ولی نتونستیم.
اگه آدرسش رو بدید، می‌تونیم بررسی کنیم چه اتفاقی افتاده (البته اونطور که شما می‌گید، به نظر می‌رسه این سایت مورد نظر، سایتیه که خودش رو خزش کردیم، ولی همه‌ی صفحاتش رو خزش نکردیم. اگه اینطور باشه هم می‌تونیم اولویتش رو ببریم بالا تا خزش بشه). بالاخره ما متوجه هستیم که قطعاً توی سیستممون باگ‌هایی وجود داره. همین گزارش‌ها می‌تونه کمک کنه که باگ‌ها رو یکی یکی برطرف کنیم.
اگه هم آدرسش رو ندید خوب من چی کار می‌تونم بکنم؟! :)
اگه هم دوست دارید، می‌تونید پیغام خصوصی برام بفرستید، یا به آدرس [email protected] بفرستید.
اگه هم دوست ندارید، من حرفی ندارم!

آقا چیو ببخشم؟ شما که به این خوبی گفتی! اینطوری که گفتی «ببخشید من دارم نظرمو اینطوری بیان میکنم» گفتم الان می‌خواد فحشو بکشه به هیکلم! :))
حرف شما صحیحه. من نباید عصبانی می‌شدم و تند حرف می‌زدم. الان هم اگر دقت کنید، کلاً حرفای بی‌ربط رو دارم ignore می‌کنم. بذار هر چی می‌خوان بگن!

خوب اشتباه شما همینجاست! ما چه ادعایی داریم؟ می‌شه بفرمایید چه ادعایی کردیم که اجرا نکردیم؟
اشکال کار همینه که شما فکر کردید من اومدم اینجا که بگم «ما خیلی خفنیم و ترکوندیم و گوگل رو ماههاست که پشت سر گذاشتیم!» :)
همونطور که بالاتر گفتم، من اومدم اینجا که فقط ابهامات رو برطرف کنم.
در مورد لوگو، ما کار رو بیرون‌سپاری کرده بودیم، اون شرکتی که قرار بود کارو انجام بده، به دلایلی که اینجا جاش نیست مطرح بشه، اون چیزی که ما می‌خواستیم رو تحویل نداد. برای همین مجبور شدیم همین لوگویی که داشتیم رو استفاده کنیم. اگه می‌تونستیم این رو نمی‌ذاشتیم! من هم خودم از این موضوع ناراحتم که چرا لوگومون مشکل داره.

این آقای @babapooldar از ما دفاع خاصی نکرده! فقط دو کلمه اومده گفته حرف نامربوط نزنید!
البته ناگفته نماند که من ایشون رو نمی‌شناسم. (اون دوستی که می‌خواد بیاد جواب بده «من باور نمی‌کنم» و «شماها دستتون توی یه کاسه هست» و «معلوم نیست چقدر از اینا پول گرفتی» و ... نمی‌خواد خودشو خسته کنه! پیشاپیش همه می‌دونن که شما باور نمی‌کنی! خوب باور نکن!)

ببخشید می‌خواین بیام الگوریتم رتبه‌بندی‌مون رو برای شما به صورت مشروح بیان کنم؟!
می‌شه یه دونه لینک نشون بدید که گوگل الگوریتم رتبه‌بندیش رو گفته باشه؟ بله گوگل کلیت الگوریتم رتبه‌بندیش رو گفته، اونم برای کمک به پیشرفت علم و دانش نبوده! برای این بوده که بشه سئو کرد. که در این مورد قبلاً توضیح دادم که ما هم ان‌شاءالله به زودی درباره‌ی سئوی موتورمون صحبت خواهیم کرد (دلیل این که من الان درباره‌اش صحبت خاصی نمی‌کنم اینه که من همونطور که گفتم، مدیر تیم index هستم نه تیم رتبه‌بندی. برای همین نمی‌دونم دقیقاً چه مواردی رو می‌شه به صورت عمومی مطرح کرد. اینو باید تیم رتبه‌بندی آماده کنه و در دسترس عموم بذاره).

در نهایت هم بگم که حتی بدون در نظر گرفتن بحث پارامترهای رتبه‌بندی، تنها ایندکس کردن ۱ میلیارد محتوا هنر هست. شما برو یک میلیارد صفحه رو index کن، ببینم توی جستجوی دهها کاربر همزمان، می‌تونی جواب‌های زیر ثانیه بدی؟! با ساده‌ترین الگوریتم‌های رتبه‌بندی که همه‌ی دنیا هم می‌شناسن (مثلاً tf-idf). مطمئن باش نمی‌تونی همینطوری به عددای قابل قبول برسی. هنره!
یاد اون حرف دوستمون افتادم که می‌گفت این موتور چیزی نیست جز یه اسپایدر و تابع FULLTEXT! خوب اگه انقد ساده هست بسم‌الله! شما هم بفرما این کارو بکن! از دور واستی بگی کاری نداره که هنر نیست!
بله ما هم اوایل کار (۵ سال پیش) فکر می‌کردیم می‌تونیم جستجوی صدها کاربر همزمان رو به راحتی جواب بدیم! وقتی وارد کار شدیم دیدیم که این خبرا هم نیست!

اما در مورد جمله‌ی بعدتون: «تا اینجای کار معلومه نتایج تنها بر اساس کلمات کلیدی کلمه مورد جستجو و مرتب سازی اش هم بیشتر بر اساس تاریخه»
خوب کاملاً غلطه! اولاً که مرتب‌سازی تنها بر اساس کلمات کلیدی نیست، دهها پارامتر داریم برای مرتب‌سازی، که یه سری کلاً ارتباطی به کلمه مورد جستجو ندارن (مثل Page Rank گوگل (آقا دوباره حرف در نیارین برامون! منظورم این نبود که می‌ریم Page Rank رو از گوگل می‌گیریم و ازش استفاده می‌کنیم! منظورم این بود که مثل پارامتر Page Rank که توی گوگل استفاده می‌شه، ما هم پارامترهایی داریم که ربطی به کلمه‌ی مورد جستجو ندارن!)). ثانیاً مرتب‌سازی بیشتر بر اساس تاریخ نیست! یکی از پارامترهایی که به عللی (که اینجا جای توضیح دادنش نیست) فعلاً تأثیر زیادی توی رتبه‌بندی نتایج ما نداره، تاریخ صفحه هست.

در نهایت هم آقای @khunires بد نیست یه نگاهی به بعضی از حرفایی که اینجا زده شده بندازن و بگن که من حق داشتم ناراحت بشم یا نه. البته همونطور که بالاتر گفتم، من کلاً اون دوست رو دیگه ignore می‌کنم چون حرف زدن باهاش فایده‌ای نداره و سعی می‌کنم به ابهامات واقعی بپردازم.

جستجوی کلیدواژه: خرید اینترنتی لباس زنانه
http://yooz.ir/?q=خرید+اینترنتی+لباس+زنانه&st=0&s=0&i=&v=2

خرید اینترنتی موبایل:
http://yooz.ir/?q=+خرید+اینترنتی+موبایل&st=0&v=2
(اولین نتیجه یک وبلاگ هست! WTF)

خرید اینترنتی تبلت:
http://yooz.ir/?q=خرید+اینترنتی+تبلت&st=0&s=0&i=&v=2

خرید نرم افزار:
http://yooz.ir/?q=خرید+نرم+افزار&st=0&s=0&i=&v=2

Last edited:

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
@@babapooldar به تو چی میرسه ، اینقدر ازشون دفاع میکن ؟ اگه خبری هست بگو ما هم قربون صدقه یوز بریم.

البته بگم که من مثل این بنده خدا نیازی نمی بینم نه به کسی جواب پس بدم نه با کسی که تهمت میزنه مودبانه صحبت کنم پس نوع حرف زدنتون رو عوض کنید

من هیچ ارتباطی با این گروه ندارم اگه چشماتو باز کرده باشی هیچ حمایتی هم از ایشون نکردم فقط حرفم اینه که اگر انتقاد می کنید مثل آدم کنید که حداقل بشه اسمتونو وبمستر گذاشت . وقتی طرف احترام قائل میشه و میاد جواب میده چرا توهین می کنید ؟

مشکل شما اینه که وقتی کسی ازت سوالی میکنه و کم میاری در جواب میگی "شما اگر بهتر بلدی بسم الله" .... مطمئن باش با 100 میلیون میشه خیلی بهتر از یوز رو ساخت. در عرض یک سال. اما شما و تیم ت چون تصور میکنی دیگرانی بهتر از شما در ایران وجود نداره، ادعای بزرگی میکنی و این طور پاسخ میدی. دیگران بودجه شما رو ندارند که وقت و انرژی بابت این پروژه بگذارن. پس خواهشا این مدل پاسخگویی رو تموم کن.

من نمی گم حرفتون درست نیست ولی برای ساخت موتور جستجو دیگه 10 تا سرور در حد چیزی که پایین لینک گذاشتم باید داشته باشید دیگه درسته ؟
http://server.falnic.com/IranHP/hp/server/DL/HP-DL380p-G8-Server-SFF

این آقای @@babapooldar از ما دفاع خاصی نکرده! فقط دو کلمه اومده گفته حرف نامربوط نزنید!

شمام خودشو ناراحت نکن بچه های اینجا با هم کنار میان با غریبه ها مشکل دارن

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
مشکل شما اینه که وقتی کسی ازت سوالی میکنه و کم میاری در جواب میگی "شما اگر بهتر بلدی بسم الله" ...
من وقتی کم میارم نمی‌گم شما بیا درست کن! وقتی می‌بینم حرف منطقی و علمی جواب نمی‌ده، راه دیگه‌ای پیدا نمی‌کنم! برای اینه که بعضی دوستان فکر می‌کنن توی همه‌ی زمینه‌ها تخصص دارن و همه جا نظر می‌دن! وقتی هم میام می‌گم به این دلیل غلطه، می‌گن برو بابا تو که این کاره نیستی! :|
بگذریم!

مطمئن باش با 100 میلیون میشه خیلی بهتر از یوز رو ساخت. در عرض یک سال. اما شما و تیم ت چون تصور میکنی دیگرانی بهتر از شما در ایران وجود نداره، ادعای بزرگی میکنی و این طور پاسخ میدی. دیگران بودجه شما رو ندارند که وقت و انرژی بابت این پروژه بگذارن. پس خواهشا این مدل پاسخگویی رو تموم کن.
:)
خوب شما هم در این زمینه متخصصی دیگه؟ می‌شه بفرمایید با ۱۰۰ میلیون دقیقاً می‌خواین چند تا سرور بخرید تا بتونید یک میلیارد صفحه رو با همون ساده‌ترین الگوریتم رتبه‌بندی (tf-idf) که گفتم جواب زیر ثانیه بدید؟ برای این که یه مقدار روش بشید به این لینک مراجعه کنید:
https://www.google.com/work/search/products/gsa.html
این هم ویکیپدیا:
http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Search_Appliance
The G500 5U appliance can index up to 100,000,000 documents.
همونطور که مشاهده می‌کنید، گوگل با G500 که 5U هست، ۱۰۰ میلیون صفحه رو جواب می‌ده. یعنی با یه سرور 2U اگه به تکنولوژی گوگل رسیده باشید(!!!!)، برای ۱ میلیارد صفحه، تقریباً ۲۵ تا سرور لازم دارید. خوب مثل اینکه شما خیلی خفن هستید که ۲۵ تا سرور رو با صد میلیون می‌خواین بخرین!!! تازه بقیه‌ی سرورها به کنار! حقوق نیروها هم به کنار! تکنولوژی گوگل رو هم دارید به کنار!
فقط دوست دارم اگه قبول کردید که اشتباه کردید، بیاید و همینجا بگید.

درثانی، تا همینجای کار هم رتبه بندی یوز - هر چی که هست - بسیار بد عمل میکنه:

جستجوی کلیدواژه: خرید اینترنتی لباس زنانه
http://yooz.ir/?q=خرید+اینترنتی+لباس+زنانه&st=0&s=0&i=&v=2

خرید اینترنتی موبایل:
http://yooz.ir/?q=+خرید+اینترنتی+موبایل&st=0&v=2
(اولین نتیجه یک وبلاگ هست! WTF)

خرید اینترنتی تبلت:
http://yooz.ir/?q=خرید+اینترنتی+تبلت&st=0&s=0&i=&v=2

خرید نرم افزار:
http://yooz.ir/?q=خرید+نرم+افزار&st=0&s=0&i=&v=2
خوب شما کلا جستجوهات حول محور «خرید» می‌گذره؟! من چی بگم! یعنی شما هر روز توی گوگل همین‌ها رو سرچ می‌کنید!

بالا