• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 مارس 2014
نوشته‌ها
3,759
لایک‌ها
6,667
محل سکونت
خورآسان
حرفای این اقا هم جالبه ها:general711:

جهانگرد: ما فقط از راه‌اندازی جست‌وجوگرها حمایت کردیم موفقیتشان با خودشان است
http://itna.ir/vdcefv8x.jh8exi9bbj.html
 

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2014
نوشته‌ها
3,311
لایک‌ها
1,906
حرفای این اقا هم جالبه ها:general711:

جهانگرد: ما فقط از راه‌اندازی جست‌وجوگرها حمایت کردیم موفقیتشان با خودشان است
http://itna.ir/vdcefv8x.jh8exi9bbj.html
واقعا شعر گفته مگه ملت بیکارن این تاپیک و بقیه بحث ارو همینجوری ادامه بدن اونم ....
این همه دارن دوستان مشکلات رو میگن به جای حل مشکل هی پافشاری میکنن شما نمی فهمی :general208:
 

alalalk71

Registered User
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
2,196
لایک‌ها
5,856
محل سکونت
در میان از یاد رفتگان
http://itna.ir/vdcefv8x.jh8exi9bbj.html

میدونی چی حس میکنم حس میکنم این آقای جهانگرد وزیر محترم میاد اینجا و صحبتهای ما رو مطالعه میکنه اگر برید خبر رو بخونید دقیقا میبینید به تمام عکس العمل های ما پاسخ داده به جز به اون قسمتش که به مشکلات اشاره شده هیچ پاسخی ندادند

بسی جالب بود حتما پیشنهاد میدم برید مطالعش کنید

پاسخ وزارت ارتباطات به انتقادات پیرامون جست‌وجوگرهای ملی:

جهانگرد: ما فقط از راه‌اندازی جست‌وجوگرها حمایت کردیم موفقیتشان با خودشان است

مرجع : خبرگزاری ايسنا
سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۲۲

ایتنا - جهانگرد: اینکه آیا پیش از سرمایه‌گذاری برروی چنین پروژه‌هایی نمی‌شد میزان استقبال مردمی آن را پیش‌بینی کرد حرف‌ بی‌ربطی است!
n00034837-b.jpg



« پارسی‌جو»، «گرگر» یا «یوز»؛ نامش هرچه که باشد، به نظر می‌رسد کاربران بدون آنکه به آنها سر بزنند یک پیش داوری دارند که معلوم نیست از کجا نشات می‌گیرد.


به گزارش ایتنا از ایسنا، مسئولان وزارت ارتباطات اعلام کرده‌اند که هدف از پروژه‌هایی که اخیرا با نام موتور جست‌وجو رونمایی می‌شود، رقابت با گوگل نیست.
حتی برای افزایش استقبال مردم از موتورهای داخلی این وزارت‌خانه تصمیم ندارد از هیچ‌گونه ابزار فشاری استفاده کند بلکه قرار است که این جست‌وجوگرها مزیت‌هایی داشته باشند که بلاخره سد مقاومت در مقابل آن‌ها شکسته شود و مخاطب ایرانی با رغبت به یکی از این موتورها مراجعه کند.

اما در مقابل این ایده‌ دولتی، برخی از کارشناسان حوزه IT نیز معتقدند که سرمایه‌گذاری‌های هنگفت روی طرح‌هایی مانند موتور جست‌وجو درست نیست و این دست طرح‌ها محکوم به شکست در بازار رقابت می‌شوند.
در کنار چنین پیش‌بینی‌هایی، برخی نیز اشکالات فنی به پروژه‌ها وارد می‌کنند و به نقاط ضعفی از جمله فیلترینگ داده‌ها در جست‌وجوگرهای ایرانی اشاره دارند اما معاون وزیر ارتباطات به شرح علل سرمایه‌گذاری و حمایت از پروژه
من در چند روزه اخیر دیدم که در فضای مجازی مدام به موتورهای جست‌وجوی ایرانی متلک انداخته می‌شود و مارک‌های مختلفی می‌زنند؛ این نشان دهنده ضعف شخصیت است
موتور جست‌وجو و پاسخ‌گویی به انتقادات فعالان حوزه ارتباطات پرداخت.

نصرالله جهانگرد درباره این که با وجود عدم استقبال کاربران از موتورهای جست‌وجوی ایرانی چرا برروی چنین پروژه‌هایی سرمایه‌گذاری می‌شود؟‌ گفت: اساسا استقبال کاربران نه به توصیه دولت و نه به مخالفت مخالفان اتفاق می‌افتد بلکه این امر تابعی از کارآیی موتور جست‌وجو است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات اظهار کرد: وزارت ارتباطات از چهار شرکتی که چهار موتور جست‌وجو را راه‌اندازی کرده بودند حمایت کرده و حالا این که این موتورها موفق هستند یا خیر، به کارآیی آنها بستگی دارد.

وی این حرف را که موتورهای جست‌وجوی ایرانی نمی‌توانند در رقابت با گوگل پیروز شوند را رد کرد و افزود:‌ این حرف به این معناست که حالا که گوگل دارد در زمینه جست‌وجو فعالیت می‌کند ما باید رو به قبله بخوابیم؛ این اشکال تفکری عده‌ای از فعالان حوزه IT است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات تصریح کرد: ایران نیز در زمینه موتور جست‌وجو تلاش می‌کند و اگر موفق شد می‌تواند مزیتی را خلق کند؛ مگر موتورهایی مانند گوگل چطور به این موفقیت‌ها دست پیدا کرده‌اند.

جهانگرد درباره اینکه آیا پیش از سرمایه‌گذاری برروی چنین پروژه‌هایی نمی‌شد میزان استقبال مردمی آن را پیش‌بینی کرد، گفت: این حرف جزو حرف‌های تئوری بی‌ربط است؛ ما برای سرمایه‌گذاری برروی چنین طرحی پیش‌بینی می‌کنیم، آن را طراحی می‌کنیم و سپس برروی آن سرمایه‌گذاری می‌شود.
وی ادامه داد: پس از آن طرح
وزارت ارتباطات از چهار شرکتی که چهار موتور جست‌وجو را راه‌اندازی کرده بودند حمایت کرده و حالا این که این موتورها موفق هستند یا خیر، به کارآیی آنها بستگی دارد
وارد فضای کار می‌شود و رشد می‌کند و اگر توانست کیفیت را رعایت کند مورد استقبال جامعه قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات در این باره به سایت‌های فروش اینترنتی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر چندین سایت مختلف در زمینه فروش اینترنتی فعالیت می‌کند که دو یا سه تا از این سایت‌ها مورد استقبال بیشتری قرار می‌گیرند اما بقیه سایت‌ها نیز کارشان را ادامه می‌دهند.
جهانگرد افزود: موتور جست‌وجو نیز درست مانند همین سایت‌های فروش اینترنتی است اما مشکل اینجاست که ما عادت کرده‌ایم خودمان را تحقیر کنیم و دست کم بگیریم که چرا با وجود گوگل، ایران برروی چنین پروژه‌هایی کار می‌کند.

وی همچنین درباره سیستم برنامه‌نویسی موتورهای جست‌وجو اظهار کرد: بعضی‌ها برای نقد موتورهای جست‌وجوی ایرانی می‌گویند الگوریتم آن مانند گوگل است با این که الگوریتم تمام برنامه‌های مشابه شبیه یکدیگر است درست مثل قوانین ریاضی اما معلوم است که جست‌وجوگرهای ایرانی چیزی متفاوت است گوگل خواهند بود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات همچنین درباره این که آیا فیلتر شدن اطلاعات و طبقه‌بندی آن باعث می‌شود که مخاطب ایرانی سراغ جست‌وجوگرهای ایرانی نرود تصریح کرد: حتی اگر فرض کنیم چنین اتفاقی نیز می‌افتد آیا شما مطمئن هستید که گوگل چنین فیلتری و طبقه‌بندی را در ارائه نتایج جست‌وجو اعمال نمی‌کند؟
وی در این باره خاطرنشان کرد: فضای سیاست‌زده باعث شده که همواره انگ طبقه‌بندی و فیلترینگ را به برنامه‌های ایرانی بزنیم.

جهانگرد
این حرف که موتورهای جست‌وجوی ایرانی نمی‌توانند در رقابت با گوگل پیروز شوند به این معناست که حالا که گوگل دارد در زمینه جست‌وجو فعالیت می‌کند ما باید رو به قبله بخوابیم؛ این اشکال تفکری عده‌ای از فعالان حوزه IT است
با اشاره به این که موتور جست‌وجوی مانند گوگل نیز برای ارائه نتایج جست‌وجو طبقه‌بندی و فیلترینگ اطلاعات را اعمال می‌کند اظهار کرد: کافی است که یکبار یک کلمه را با استفاده و بدون استفاده از فیلترشکن در گوگل جست‌وجو کنید، آن وقت معلوم می‌شود که خروجی اطلاعاتی که در اختیار کاربر ایرانی قرار داده می‌شود، متفاوت است وقتی چنین اتفاقی به این وضوح می‌افتد چرا باید چنین مارک‌هایی را به خودمان بزنیم.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات درباره اظهارنظرها درباره ساخت و راه‌اندازی موتورهای جست‌وجویی مانند پارسی‌جو و یوز در فضای مجازی تصریح کرد: من در چند روزه اخیر دیدم که در فضای مجازی مدام به موتورهای جست‌وجوی ایرانی متلک انداخته می‌شود و مارک‌های مختلفی می‌زنند؛ این نشان دهنده ضعف شخصیت است.
وی نقد فنی از موتورهای جست‌وجو ایرانی را امری لازم دانست و افزود: نقد فنی خوب باعث رشد این گونه موتورها می شود، این که کارشناسان بگویند موتورهای جست‌وجوی طراحی شده چه ضعف‌هایی دارد ما را خوشحال می‌کند زیرا باعث پیشرفت محصول ایرانی می‌شود.

جهانگرد افزود: عده‌ای فکر می‌کنند ما می‌خواهیم با چنین برنامه‌ها و موتورهای جست‌وجویی یک عده‌ای را شکار کنیم اما وزارت ارتباطات به دنبال این گونه کارها نیست.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پاسخ به این سؤال که چرا به جای یک طرح موتور جست‌وجو روی چندین طرح مشابه سرمایه‌گذاری می‌شود، گفت: زمانی که طرح راه‌اندازی موتور جست‌وجوی ایرانی مطرح شد، چندین دانشگاه طرح‌های مختلف خود را با وزارت ارتباطات ارائه دادند و این وزارتخانه نمی‌تواند بدون هیچ دلیلی برخی را رد یا
آیا شما مطمئن هستید که گوگل فیلتری و طبقه‌بندی را در ارائه نتایج جست‌وجو اعمال نمی‌کند؟
انتخاب کند. بنابراین ما نیز از تمام این طرح‌ها استقبال کردیم.
وی افزود:‌ پروژه‌های این دانشگاه‌ها مورد حمایت قرار گرفت، رشد کرد و عده‌ای نیز با آنها زندگی کردند و حالا به بازار عرضه شده و باید در رقابت با یکدیگر قرار گیرند.

جهانگرد با اشاره به این‌که دولت باید از پروژه پژوهشگران ایرانی حمایت کند، اظهار کرد: پروژه‌هایی مانند موتور جست‌وجوگر درواقع پروژه‌هایی هستند که در عمل -LEARNING BY DOING - پیشرفت می‌کنند و موتور جست‌وجو طی کار درست می‌شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات همچنین خاطرنشان کرد: اگر از این موتورهای جست‌وجوی ایرانی استفاده و کلمه‌های بیشتری در آن سرچ شود، نقاط ضعف و باگ‌های آن پیدا شده و پیشرفت می‌کند.

وی با تاکید بر این‌که نباید فعالان حوزه IT خودشان را در این حوزه کوچک بشمارند تصریح کرد: این گونه علوم در همه دنیا بر مبنای تقسیم اطلاعات است و همه کشورها از این اطلاعات مشترک استفاده می‌کنند.

جهانگرد با اشاره به این‌که موتورهای جست‌وجوی ایرانی قابل رقابت با جست‌وجوگرهای بزرگی مانند گوگل نیستند، تصریح کرد: اما این موتورها در بازار کارشان را می‌کنند و اصلا هم قرار نیست با سایت‌هایی مانند گوگل رقابت حجمی کنند. بلکه باید در این زمینه رقابت کیفی داشته باشند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات اظهار کرد: رقابت کیفی به این معناست که موتورهای جست‌وجوی ایرانی
اگر بخواهیم تمام بخش‌های کشور را با چنین نگاهی بررسی کنیم آن وقت باید بگوییم فوتبال ایران نیز ارزش تماشا کردن ندارد
مزایایی در فضای فارسی ایجاد کنند که کاربر داخلی احساس کنند که اگر کلمه‌ای را با آنها جست‌وجو کند، نتایجی را به دست می‌آورد که مثلا در گوگل نمی‌تواند آنها را پیدا کند و البته هنوز این موتورها به این سطح از کیفیت نرسیده‌اند.

وی درباره نگاه جامعه به موتورهای جست‌وجوی ایرانی اظهار کرد:‌ اولین چیزی که مردم در مواجه با برنامه‌های دولتی احساس می‌کنند این است که فکر می‌کنند این برنامه‌ها برای انجام مداخلات طراحی شده و هرچه دولت آن را تائید کند به درد نمی‌خورد.
جهانگرد در پاسخ به چنین اتهاماتی تصریح کرد: هیچ کدام از این موتورهای جست‌وجو از سوی دولت طراحی نشده بلکه دانشگاه‌ها آن را طراحی کرده و ما تنها از آنها تشکر کرده‌ایم.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات افزود: اگر کسانی که به چنین پروژه‌هایی نقد بی‌رحمانه می‌کنند، مسئول آنها بودند نیز باز هم خودشان در مورد خودشان این گونه اظهار نظر می‌کردند؟

وی با تاکید بر این‌که وزارت ارتباطات به خودی خود هیچ پروژه برنامه‌نویسی را ندارد، گفت: ما تنها از پروژه‌هایی که دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و پژوهشگاه‌ها مطرح می‌کنند حمایت می‌کنیم.
جهانگرد ادامه داد: بنابراین لازم است همه از این سرمایه ملی مواظبت کنند و آن را مورد نقد قرار دهند. همان گونه که دوست خود را نقد می‌کنند چراکه این نقد با ارزش است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پایان تصریح کرد:‌ اگر بخواهیم تمام بخش‌های کشور را با چنین نگاهی بررسی کنیم آن وقت باید بگوییم فوتبال ایران نیز ارزش تماشا کردن ندارد.
 

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2014
نوشته‌ها
3,311
لایک‌ها
1,906
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پایان تصریح کرد:‌ اگر بخواهیم تمام بخش‌های کشور را با چنین نگاهی بررسی کنیم آن وقت باید بگوییم فوتبال ایران نیز ارزش تماشا کردن ندارد.
این متنی از آقای جهانگرد بود.
میخوام بدونم الان فوتبال ایران ارزش تماشا داره؟ :general304:
وقتی نتایج پرسپولیس و استقلال همیشه چیزیه که از قبل تعیین شده ارزش داره؟
 

Ali-Ahmari

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2012
نوشته‌ها
3,285
لایک‌ها
4,882
مرسی سید جان.
یعنی اینکه چند تا سرویس مثله آب و هوا یا اعلام نتایج ورزشی میشه برتری از گوگل؟ ماکه هر روز میریم(مثال) ورزش سه و اخبار رو دنبال میکنیم پس همونجا هم نتایج رو میبینیم. در مورد آب و هوا هم همین صدق میکنه.
ما بقی هم که "احتمالا" بودن.
تو اون کلمه های پرکاربردتون هم "آب هوای اسلامشهر" منو هلاک کرد :D
یه مورد هم اینه که خزنده های شما نمیتونن سایت های فیلتر رو برسی کنن ، این ضعف نیست؟
یه سوال هم درمورد بازگشت هزینه ها دارم ،تا 200میلیارد تومان برای این موتور جست جو قراره هزینه بشه(میدونم تا الان 7-8میلیارد خرج شده) اون وقت طرح درامد زائی‎تون به چه شکل هستش؟همینطور قرار هست پول از بیت المال و بودجه دولت برداشته بشه؟
ممنون
 

s_x

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2006
نوشته‌ها
349
لایک‌ها
116
محل سکونت
North of iran
اینجور طرحها خیلی خوبه اما به شرطی که پشتش دولت نباشه چون حیف و میل زیاد میشه .
این طرح ها باید به بخش خصوصی واگذار بشه و شرکت باجذب سرمایه گذار یه سرویس خوب به مردم ارائه بده و در کنارش درآمد زایی واسه خودش داشته باشه .
دقیقا کاری که یاندکس کرده . سرمایه گذاری دولت رو طرحهای اینچنینی یعنی هدر رفت پول ملت .
 

babapooldar

Registered User
تاریخ عضویت
6 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,370
لایک‌ها
1,044
یه سوال هم درمورد بازگشت هزینه ها دارم ،تا 200میلیارد تومان برای این موتور جست جو قراره هزینه بشه(میدونم تا الان 7-8میلیارد خرج شده) اون وقت طرح درامد زائی‎تون به چه شکل هستش؟همینطور قرار هست پول از بیت المال و بودجه دولت برداشته بشه؟

خدایا شکرت یک نفر بالاخره یک سوال منطقی اینجا پرسید
 

shareads

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
685
لایک‌ها
494
اون نوار اخبار پایین سایت بهتره برداشته بشه و گزینه جستجوی عکس هم بهتره در صفحه اول نمایش داده بشه.

هچنین سایت های اسپم در یوز (همانند گوگل) حضور گسترده ای دارن. بهتره اونا رو بلک لیست کنن. زحمت خزنده ها رو کلی کم می کنه.

اینجا برخی از سایتهای اسپم قرار داده میشه:
http://forum.persiantools.com/threa...رفی-سایت-های-جدید-اسپم-به-گوگل.345039/page-49
 

Ali-Ahmari

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2012
نوشته‌ها
3,285
لایک‌ها
4,882
مرسی سید جان.
یعنی اینکه چند تا سرویس مثله آب و هوا یا اعلام نتایج ورزشی میشه برتری از گوگل؟ ماکه هر روز میریم(مثال) ورزش سه و اخبار رو دنبال میکنیم پس همونجا هم نتایج رو میبینیم. در مورد آب و هوا هم همین صدق میکنه.
ما بقی هم که "احتمالا" بودن.
تو اون کلمه های پرکاربردتون هم "آب هوای اسلامشهر" منو هلاک کرد :D
یه مورد هم اینه که خزنده های شما نمیتونن سایت های فیلتر رو برسی کنن ، این ضعف نیست؟
یه سوال هم درمورد بازگشت هزینه ها دارم ،تا 200میلیارد تومان برای این موتور جست جو قراره هزینه بشه(میدونم تا الان 7-8میلیارد خرج شده) اون وقت طرح درامد زائی‎تون به چه شکل هستش؟همینطور قرار هست پول از بیت المال و بودجه دولت برداشته بشه؟
ممنون
متاسفانه امکان ویرایش پست قبلیم وجود نداشت و مجبور شدم این نکته رو هم اضافه کنم:
پ.ن. اینم آخر بحث برای خنده! «یوز پرشین تولز» در گوگل - توجه کنید که گوگل می‌گه این thread، کلاً ۲۰ تا پست داشته! تاریخش رو هم زده ۱۷ فوریه. مطمئنم که اگه یوز این رو نوشته بود الان تک تک شما دوستان میومدید گیر می‌دادید که بیا اینم از تاریخ زدنش!
در مورد این تاپیک هم در گوگل کاملا درسته من چیز غیر طبیعی نمیبینم ؛ اگه دقت کنید کلمه ای که شما جست و جو کردید ، گوگل دقیقا آدرس صفحه اصلی تاپیک رو بهتون نشون داده که تاریخ استارت تاپیک 17 فوریه (28 بهمن سال 93) هست و داخلش هم 20 تا پست وجود داره و این تاپیک (صفحه اول) توسط 14 تا یوزر نوشته شده.
یوز پرشین تولز   جستجوی Google.png
**************************************************
حالا جالبه نتایج همین کیوردی که خودتون گفتید رو تو یوز و گوگل برسی کنیم :D
در گوگل: یوز پرشین تولز - در یوز: یوز پرشین تولز
 

sayyid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 مارس 2015
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
51
سن
39
محل سکونت
تهران
سلام
به شخصه در مورد بحث هایی که دیگران مطرح کردن چندان نظری ندارم.
اما ساخت یک موتور جستجو مستقل کار ساده ای نیست، و برای ساخت یه موتور جستجو که اسم ملی رو یدک بکشه 7 میلیارد هم پول زیادی نیست!
چندتایی سرچ داخل یوز برای تست زدم ، نیایجش چندان مورد قبول نبود و از خیلی جهات به بینگ شباهت داشت و متاسفانه بینگ موتور جستجو مورد علاقه من نیست...
ترسیم یه الگوریتم درست برای رسیدن به نتایج مطلوب کار ساده ای نیست، گوگل با تمام بزرگیش هر چند وقت الگوریتم سرچش رو تغییر و توسعه میده و الان سال های زیادیه که به این کار مشغوله....
اول از همه خیلی از شما ممنونم که انتقادتون رو قشنگ و با سعه‌ی صدر بیان کردید. خیلی خوشحال شدم.
اما در مورد شباهت نتایج به بینگ: برام جالبه که چندین نفر این موضوع رو مطرح کردن. من اصلاً به این موضوع دقت نکرده بودم. و این رو می‌دونم که دوستان تیم رتبه‌بندیمون سعیشون رو می‌کنن که الگوریتم رتبه‌بندی رو تا جایی که بشه و خوب باشه، به گوگل نزدیک کنن و تمرکزی روی بینگ نداشتن (شاید بینگ هم همین کار رو می‌کنه که در نتیجه نتایجمون شبیه هم می‌شه! :) ).

من اصلا از رابط کاربری یوز خوشم نیومد، انگار اصلا کاربر رو در نظر نگرفتن فقط هدف این بوده که یه چیزی ساخته بشه شبیه سایر موتور های جستجو...
اتفاقاً یکی از اهداف این بوده که زیاد شبیه بقیه‌ی موتورهای جستجو نباشه! البته مشخصاً نمی‌شه اصلاً شبیه هیچ موتوری نباشه. ولی سعی کردیم کپی گوگل نباشیم!
البته این رو هم بگم که بچه‌های تیم UX ما یه واسط کاربری دیگه هم طراحی کرده بودن که به دلایلی توی یوز استفاده نمی‌شه و این اون نیست. ولی در هر صورت داریم روش کار می‌کنیم. قبول دارم که واسط کاربریمون اشکالات زیادی داره.

وقتی اولین بار وارد سایت شدم و پایین صفحه تصاویر خبری با توضیح 15 کاراکتری!!! رو دیدم که به ... منتهی میشدن تقریباً از خنده روده بر شدم! که البته ظاهرا خودشون هم متوجه شدن که چقدر کارشون احمقانه بوده و عناوین رو حذف کردن و تصاویر صرفاً گذاشتن، خوب این یعنی چی؟ چندتا عکس که موضوعشون هم برای مخاطب گنگه رو نمایش گذاشتن، مخاطبی که اصلا هدفش دیدن اخبار نیست بلکه جستجو در وب هست ! انگار فقط هدف این بوده که پایین ایندکس سایت پر بشه. شاید اگر یوز مثل بینگ برای ایندکس از پشت زمینه های مفهومی یا حتی تصاویر زیبا مربوط به ایران استفاده میکرد مخاطب با اولین ورود به سایت حداقل با ذهنیتی متفاوت تر با سایت برخورد میکرد.
اون عناوین به صورت خودکار استخراج می‌شدن و در نتیجه، نتیجه‌ی خوبی نداشتن. برای همین فعلاً حذفشون کردیم تا بتونیم الگوریتم تولیدشون رو بهتر کنیم و عبارت‌های معنی‌دارتر به دست بیاریم.
اما در مورد این که مخاطب هدفش دیدن اخبار نیست: شما همه‌ی کاربرا رو مثل خودتون در نظر نگیرید. بعضی از کاربرا جذب این بخش می‌شن. و البته بعضی از کاربرا مثل شما و خیلیای دیگه هم خوششون نمیاد. ممکنه اون بخش رو حذف کنیم.
در مورد عکس گذاشتن توی پس‌زمینه مثل بینگ: اگه این کارو می‌کردیم مطمئن باشید همه می‌کوبیدنمون که چرا از روی بینگ کپی کردید؟!
حالا هنوز به نتیجه‌ی کاملی در مورد صفحه‌ی اول نرسیدیم و داریم روش کار می‌کنیم.

وقتی باکس جستجو داخل ایندکس رو دیدم اول تعجب کردم، هیچ اثری از اینکه امکان جستجو به غیر از وب رو داشته باشه وجود نداشت، تقریباً تو عمرم موتور جستجوگری رو ندیدم که امکانات جستجو خودش رو داخل صفحه آغازینش درج نکرده باشه، اما با این حال با اولین جستجو و دیدن صفحات نتایج تقریباً مطمئن شدم دیگه هرگز به این سایت سر نخواهم زد !

من واقعا از پارسی جو خوشم میاد ولی یوز واقعا به هیچ عنوان توانایی لازم برای رقابت با هیچ کدوم از موتورهای جستجو دیگه رو نداره... مگر برای افرادی که تفاوت مرورگر و موتور جستجو رو نمیدونن... یا به صرف تبلیغاتی که برای این سایت شده به صورت گذرا با این سایت کار کنن.
البته دقت کنید که پارسی‌جو نزدیک ۴ ساله که شروع به کار کرده، و یوز فقط ۲ ماه هست که کارش رو شروع کرده. بالاخره دوستان تیم پارسی‌جو تجربیاتی دارن که ما نداریم.
بازم ممنون که وقت گذاشتید و نظرتون رو منتقل کردید.

سلام دوست عزیز
میتونم بپرسم که در این الگوریتمی که شما شاید ازش اطلاع دارید٬ آیا میتونه پست کپی رو از اختصاصی تشخیص بده؟
شرمنده نمیتونستم ۲۸۰ تا پست رو مطالعه کنم تا ببین دوستان چنین سوالی رو کردن یا خیر .

با تشکر.
سلام
خوب راست می‌گید! خوندن ۲۸۰ تا پست یه کم زمان می‌بره! :)
تشخیص پست‌های کپی (یا خبرهایی که صد تا خبرگزاری کپی می‌کنن!) یکی از بحث‌های ما از قدیم‌الایام بوده و از همون اوایل بهش فکر کردیم. البته توی مقیاس بزرگ خیلی کار راحتی نیست، ولی سعیمون رو می‌کنیم. الان یه کارایی کردیم ولی هنوز خیلی جای کار داره.

مرسی سید جان.
یعنی اینکه چند تا سرویس مثله آب و هوا یا اعلام نتایج ورزشی میشه برتری از گوگل؟ ماکه هر روز میریم(مثال) ورزش سه و اخبار رو دنبال میکنیم پس همونجا هم نتایج رو میبینیم. در مورد آب و هوا هم همین صدق میکنه.
ببینید من نگفتم این سرویس‌ها برتری ما رو نسبت به گوگل نشون می‌ده! من چند تا مثال زدم از سرویس‌هایی که ما داریم. خوب دوست من این که واضحه که ما از گوگل برتر نیستیم! نه می‌خواین یه موتور که تازه شروع به کار کرده، از گوگل ۱۷ ساله با اون همه زیرساخت و نیرو و تجربه و دیتا بزنه جلو!!!

تو اون کلمه های پرکاربردتون هم "آب هوای اسلامشهر" منو هلاک کرد :D
مگه نمی‌دونید بیش از ۲۰ درصد مردم ایران در اسلامشهر زندگی می‌کنن؟! :D

یه مورد هم اینه که خزنده های شما نمیتونن سایت های فیلتر رو برسی کنن ، این ضعف نیست؟
خوب چرا، این خیلی برای ما مشکل ایجاد کرده. یکی از مشکلاتی که به خاطر این موضوع ما باهاش درگیر شدیم (و کاربر هم متوجهش نمی‌شه، چون پشت سیستم هست)، اینه که گراف وب ما به شدت ناقص شده. یعنی شما فیس‌بوک و توییتر و وردپرس و یوتیوب رو حساب کنید، بقیه‌اش پیشکش! ما تا الان مجبور بودیم با همین گراف وب ناقص کار کنیم که دوستانی که در زمینه‌ی گراف‌ها کار کرده باشن، یا با الگوریتم‌هایی مثل Page Rank آشنایی فنی داشته باشن، می‌دونن که ناقص بودن گراف چقدر می‌تونه به خروجی الگوریتم‌های اجرا شده روی گراف ضربه بزنه.
والا ما که زورمون نرسید برای خزشگرمون اینترنت بدون فیلتر بگیریم! شما اگه زورتون می‌رسه با ما تماس بگیرید! ;)

یه سوال هم درمورد بازگشت هزینه ها دارم ،تا 200میلیارد تومان برای این موتور جست جو قراره هزینه بشه(میدونم تا الان 7-8میلیارد خرج شده) اون وقت طرح درامد زائی‎تون به چه شکل هستش؟همینطور قرار هست پول از بیت المال و بودجه دولت برداشته بشه؟
ممنون
ای آقا... کو ۲۰۰ میلیارد... باور کن انقدر ما مشکل سرور داریم، اگه نیم درصد از این ۲۰۰ میلیارد (یعنی ۱ میلیارد) اش رو هم می‌دادن، حداقل یه بخش قابل توجهی از مشکل کمبود سرورمون حل می‌شد... حالا بقیه‌ی چیزها بماند (کمبود نیرو در تمام زمینه‌ها، کمبود پهنای باند، ...)
بگذریم، یه لحظه زدم به صحرای کربلا!
عارضم به خدمت شما که طرح‌هایی برای درآمدزایی داریم، من چون کاره‌ای نیستم (من فقط یه کارگرم! index رو بیل می‌زنم! :) ) نمی‌دونم که چقدر می‌تونم درباره‌ی طرح‌های درآمدرزایی شرکت صحبت کنم. ولی همون‌طور که توی یکی از ۲۸۰ پست گذشته بهش اشاره کرده بودم(!)، وزیر توی صحبتاش اعلام کرد که دولت تا ۲-۳ سال از این طرح حمایت می‌کنه، بعدش خودش باید بتونه خرجش رو تأمین کنه. امیدوارم واقعاً این طور باشه و دولت روی حرفش واسته! نشه اینطوری که تا ۱۰ سال از پروژه حمایت کنه و کلاً پروژه بشه دولتی... (مطمئن باشید اگه چنین اتفاقی بخواد بیافته، خود من اولین کسی هستم که از پروژه میام بیرون)

اون نوار اخبار پایین سایت بهتره برداشته بشه و گزینه جستجوی عکس هم بهتره در صفحه اول نمایش داده بشه.
در مورد نوار اخبار که یه توضیح کلی دادم، نظر همه‌ی کاربرا این نیست که بهتره برداشته بشه، ولی داریم بررسی می‌کنیم که بمونه یا باشه.
در مورد گزینه‌ی جستجوی عکس هم حق با شماست، باید توی صفحه‌ی اول هم باشه.

هچنین سایت های اسپم در یوز (همانند گوگل) حضور گسترده ای دارن. بهتره اونا رو بلک لیست کنن. زحمت خزنده ها رو کلی کم می کنه.

اینجا برخی از سایتهای اسپم قرار داده میشه:
http://forum.persiantools.com/threads/همیاری-وب-مسترها-جهت-معرفی-سایت-های-جدید-اسپم-به-گوگل.345039/page-49
آقا ایول! این می‌تونه خیلی به تیم اسپممون کمک کنه. البته در جریان هستید که کار مبارزه با اسپم باید به صورت همزمان هم دستی باشه و هم ماشینی (اتوماتیک). ولی چنین فهرست‌هایی می‌تونه به بخش ماشینی هم به شدت کمک کنه. خیلی ممنون بابت اطلاع!

در مورد این تاپیک هم در گوگل کاملا درسته من چیز غیر طبیعی نمیبینم ؛ اگه دقت کنید کلمه ای که شما جست و جو کردید ، گوگل دقیقا آدرس صفحه اصلی تاپیک رو بهتون نشون داده که تاریخ استارت تاپیک 17 فوریه (28 بهمن سال 93) هست و داخلش هم 20 تا پست وجود داره و این تاپیک (صفحه اول) توسط 14 تا یوزر نوشته شده.
مشاهده پیوست 785703
خوب اشکال کار همینجاس دیگه! چیزی که من از اون نوشته‌ی توی گوگل می‌فهمم اینه که کل این تاپیک ۲۰ تا پست داره. وگرنه به چه درد من کاربر می‌خوره که صفحه‌ی اول این تایپک چند تا پست داره؟! اشکال کار گوگل در این مورد اینه که نتونسته تشخیص بده این تاپیک ۱۵ صفحه هست.
 

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2014
نوشته‌ها
3,311
لایک‌ها
1,906
سلام
برنامتون برای بعد این شلوغ بازی ها چیه؟
منظورم اینه که الان یوز به خاطر خبرگزاری ها و تاپیک های اینچنین تو انجمن ها بازدید داره بعد خوابیدن اینجا چه برنامه ای دارین؟
فقط ایندکس تو گوگل؟
البته این فقط جوکه ...
فک کن یوز آدرسش رو نداری اول میری گوگل بعد جستجو می کنی یوز بعد چیزی که میخوای رو جستجو می کنی خخخخخ :general304:
 

sayyid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 مارس 2015
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
51
سن
39
محل سکونت
تهران
سلام
برنامتون برای بعد این شلوغ بازی ها چیه؟
منظورم اینه که الان یوز به خاطر خبرگزاری ها و تاپیک های اینچنین تو انجمن ها بازدید داره بعد خوابیدن اینجا چه برنامه ای دارین؟
فقط ایندکس تو گوگل؟
برنامه که زیاد داریم. مهم‌ترین‌هاش که الان به ذهن من می‌رسه:
بهبود کیفیت نتایج (کلی کار داریم می‌کنیم روی الگوریتم‌هامون که ذره ذره بهترش می‌کنه)، افزایش سرویس‌های مختلف، مبارزه با اسپم، افزایش پوشش صفحات انگلیسی، درست و حسابی کردن جستجوی عکس (الان سیستم جستجوی عکسمون در واقع فقط آزمایشی هست، ولی به زودی تعداد عکس‌های زیر بارمون به بیش از ۱۰ برابر می‌رسه و اون وقت تازه می‌شه گفت جستجوی عکس داریم!)، ...
و در نهایت تبلیغات! قدرت تبلیغات رو دست کم نگیرید! (البته مشخصه که سرویسی که تبلیغ می‌کنه، باید کیفیت خوب هم ارائه بده تا بتونه روی پاش بمونه)

البته این فقط جوکه ...
فک کن یوز آدرسش رو نداری اول میری گوگل بعد جستجو می کنی یوز بعد چیزی که میخوای رو جستجو می کنی خخخخخ :general304:
:)
یاد اون موقعی می‌افتم که بینگ تازه launch شده بود! یکی از دوستان می‌گفت همون اول گوگل بینگ رو پیدا می‌کرد، ولی بینگ خودش رو پیدا نمی‌کرد!
بالاخره باید یه فرقی بین یه موتور که ۱۷ سال تجربه داره با یه موتور که ۲ ماهه launch شده باشه یا نه؟!
 

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2014
نوشته‌ها
3,311
لایک‌ها
1,906
برنامه که زیاد داریم. مهم‌ترین‌هاش که الان به ذهن من می‌رسه:
بهبود کیفیت نتایج (کلی کار داریم می‌کنیم روی الگوریتم‌هامون که ذره ذره بهترش می‌کنه)، افزایش سرویس‌های مختلف، مبارزه با اسپم، افزایش پوشش صفحات انگلیسی، درست و حسابی کردن جستجوی عکس (الان سیستم جستجوی عکسمون در واقع فقط آزمایشی هست، ولی به زودی تعداد عکس‌های زیر بارمون به بیش از ۱۰ برابر می‌رسه و اون وقت تازه می‌شه گفت جستجوی عکس داریم!)، ...
و در نهایت تبلیغات! قدرت تبلیغات رو دست کم نگیرید! (البته مشخصه که سرویسی که تبلیغ می‌کنه، باید کیفیت خوب هم ارائه بده تا بتونه روی پاش بمونه)
آینده دور منظورمه 10 یا 20 سال دیگه یکی بار اول وارد اینترنت میشه و از یوز خبری نداره و تازه اینترنت گرفته چون گوگل پیشفرض مرورگرشه میره از اون استفاده می کنه.و چون بهش عادت می کنه یوز خیلی بهتر از الان هم باشه باز چون به گوگل نمیرسه یا حالا اگه برسه چون به گوگل عادت کرده از یوز استفاده نمی کنه.
واسه این برنامه ای دارین؟
مرورگری , چیزی نمیدونم هرچی حالا.
تا ابد که نمیتونین تبلیغ کنین تبلیغ هم کنین همه نمیبینن که.
یاد اون موقعی می‌افتم که بینگ تازه launch شده بود! یکی از دوستان می‌گفت همون اول گوگل بینگ رو پیدا می‌کرد، ولی بینگ خودش رو پیدا نمی‌کرد!
بالاخره باید یه فرقی بین یه موتور که ۱۷ سال تجربه داره با یه موتور که ۲ ماهه launch شده باشه یا نه؟!
نه یوز غیر از از تبلیغ آپارات و سایت های خبری و اسپمر ها بقیه چیز ها رو واقعا خوب شروع کرده اونو صرفا واسه خنده گفتم فقط یه جوک بود. :)
 

sayyid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 مارس 2015
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
51
سن
39
محل سکونت
تهران
آینده دور منظورمه 10 یا 20 سال دیگه یکی بار اول وارد اینترنت میشه و از یوز خبری نداره و تازه اینترنت گرفته چون گوگل پیشفرض مرورگرشه میره از اون استفاده می کنه.و چون بهش عادت می کنه یوز خیلی بهتر از الان هم باشه باز چون به گوگل نمیرسه یا حالا اگه برسه چون به گوگل عادت کرده از یوز استفاده نمی کنه.
واسه این برنامه ای دارین؟
مرورگری , چیزی نمیدونم هرچی حالا.
تا ابد که نمیتونین تبلیغ کنین تبلیغ هم کنین همه نمیبینن که.
آقا خیلی رفتی جلو! :)
قطعاً به فکر مرورگر هستیم ولی فعلاً فقط به فکرشیم! مثلاً مرورگر ساینا رو من نمی‌دونم اصلاً چی کار کردن یا چقدر خوب کار کردن یا چقدر استقبال ازش شده، فقط اسمشو شنیدم. بنابراین اگه خوب کار کرده باشن و استقبال هم ازش خوب باشه، خوب یکی از گزینه‌هامون می‌شه. ولی اگه مثل خیلی جاهای دیگه خراب‌کاری کرده باشن، فکر می‌کنم بهتره که ما باهاشون کاری نداشته باشیم تا اسم ما هم خراب نشه!
اون قرارداد با موزیلا که گفتید فکر بلندمدت خوبیه!
ولی در نهایت اگه همه چیز خوب جلو بره، بتونیم کاربر جذب کنیم و کیفیت رو به صورت دائم بالا ببریم و کاربرا رو راضی نگه داریم، شکی نیست که باید یه راهی شبیه به گوگل بریم (حداقل بعضی جاها). یعنی به سمت مرورگر هم باید بریم (حالا یا ایجادش، یا ساختن add-on، یا قرارداد بستن باهاشون، یا ایجاد یه نسخه‌ی customize شده).
یه فکرایی و صحبتایی هم برای گوشی‌های همراه کردیم.

ولی هنوز فکرای اصلیمون و کارای عملیاتیمون برای کوتاه‌مدت‌تر هست که یه مقدار stable بشیم.
 

madman2011

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2011
نوشته‌ها
3,191
لایک‌ها
2,725
سن
32
من موندم کی این اسم یوز رو انتخاب کرده دلیلش چی بوده . منظورش یوزپلنگ ایرانی روی پیراهن تیم ملی بوده ؟؟آیا؟؟
لااقل دامنه pars رو می رفت می گرفت ما هم یه افتخاری می کردیم
ای بابا الان ی چیز سرچ کردم باز این downloadsoftha.blogsky.com جزو نتایج اول بود
یوزم این تسخیر کرد :mad:
 

afshin313

Registered User
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2012
نوشته‌ها
3,049
لایک‌ها
3,767
محل سکونت
سرزمین اشغالی
آقا خیلی رفتی جلو! :)
قطعاً به فکر مرورگر هستیم ولی فعلاً فقط به فکرشیم! مثلاً مرورگر ساینا رو من نمی‌دونم اصلاً چی کار کردن یا چقدر خوب کار کردن یا چقدر استقبال ازش شده، فقط اسمشو شنیدم. بنابراین اگه خوب کار کرده باشن و استقبال هم ازش خوب باشه، خوب یکی از گزینه‌هامون می‌شه. ولی اگه مثل خیلی جاهای دیگه خراب‌کاری کرده باشن، فکر می‌کنم بهتره که ما باهاشون کاری نداشته باشیم تا اسم ما هم خراب نشه!
اون قرارداد با موزیلا که گفتید فکر بلندمدت خوبیه!
ولی در نهایت اگه همه چیز خوب جلو بره، بتونیم کاربر جذب کنیم و کیفیت رو به صورت دائم بالا ببریم و کاربرا رو راضی نگه داریم، شکی نیست که باید یه راهی شبیه به گوگل بریم (حداقل بعضی جاها). یعنی به سمت مرورگر هم باید بریم (حالا یا ایجادش، یا ساختن add-on، یا قرارداد بستن باهاشون، یا ایجاد یه نسخه‌ی customize شده).
یه فکرایی و صحبتایی هم برای گوشی‌های همراه کردیم.

ولی هنوز فکرای اصلیمون و کارای عملیاتیمون برای کوتاه‌مدت‌تر هست که یه مقدار stable بشیم.
یه موتور جستجو چرا باید تو گوگل ایندکس بشه و بازدید از گوگل بگیره؟ (اسمپر)
http://www.google.com/m?q=site:yooz.ir&client=ms-opera-mini-android&channel=new
چرا نباید خودش بخش خبری داشته باشه؟ چرا باید مثل خبر خوان ها کار کنه و بازدید از گوگل برای تیتر های خبری بگیره؟
موتور جستجو ایرانی = فقط سلام.درسته ضعیفه ولی نه آویزون خبر گزاری ها و وبلاگ هاست که از متونشون بازدید بگیره نه نتایج جستجو هارو ایندکس میکنه .
 

shareads

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
685
لایک‌ها
494
یه موتور جستجو چرا باید تو گوگل ایندکس بشه و بازدید از گوگل بگیره؟ (اسمپر)
http://www.google.com/m?q=site:yooz.ir&client=ms-opera-mini-android&channel=new
چرا نباید خودش بخش خبری داشته باشه؟ چرا باید مثل خبر خوان ها کار کنه و بازدید از گوگل برای تیتر های خبری بگیره؟
من قصد دفاع از یوز رو ندارم. ولی این اشکال یوز نیست. این اشکال گوگله که با این الگوریتم مثلا پیچیده اش، هنوز نمیتونه موتورهای جستجو (واقعی یا فیک) رو تشخیص بده. اخیرا سایتهای اسپم از همین ترفند برای اندیکس سریع در جستجوگرها استفاده می کنن.
 
Last edited:

shareads

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
685
لایک‌ها
494
ای آقا... کو ۲۰۰ میلیارد... باور کن انقدر ما مشکل سرور داریم، اگه نیم درصد از این ۲۰۰ میلیارد (یعنی ۱ میلیارد) اش رو هم می‌دادن، حداقل یه بخش قابل توجهی از مشکل کمبود سرورمون حل می‌شد... حالا بقیه‌ی چیزها بماند (کمبود نیرو در تمام زمینه‌ها، کمبود پهنای باند، ...)
این یکی از موضوعات مهمه. علت اینکه اینقدر کاربران روی یوز حساس شدن، همین بودجه 200 میلیاردیه+ترس از احتمال فیل شدن گوگل به خاطر یوز. وگرنه فکر نکنم کسی با بودجه 3 تا 4 میلیاردی برای این موتور جستجو مخالفتی داشته باشه.
 

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 مارس 2014
نوشته‌ها
3,759
لایک‌ها
6,667
محل سکونت
خورآسان
این پروژه حتی اگه موفق تر از گوگل هم بشه بازم من راضی نیستم تا وقتی که سرعت و کیفیت اینترنت رو درست نکنن
 

babapooldar

Registered User
تاریخ عضویت
6 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,370
لایک‌ها
1,044
این پروژه حتی اگه موفق تر از گوگل هم بشه بازم من راضی نیستم تا وقتی که سرعت و کیفیت اینترنت رو درست نکنن

کلا مردم شرق کشور هیچ وقت راضی نیستن :D
 
بالا