rizak
Registered User
- نوشتهها
- 855
- لایکها
- 704
اصن هرچی سید بگه ( پاچه خواری از همین الان )من نیازمتند ترم واقعا !!
اصن هرچی سید بگه ( پاچه خواری از همین الان )من نیازمتند ترم واقعا !!
اگر یه نگاه به پستای من بندازید، از اولش من مشکل رو «شخصی» نکردم! فرمودید «کسی اینجا حرف بدی به شما نزده» یه نگاه به بعضی از پستهایی که اینجا گذاشته شده بندازید، چقد تهمت دزدی و غیره به خود من زده شده؟ دیگه چی باید گفته میشد که «حرف بد» محسوب بشه؟!ما از اولش مشکلی نداشتیم شما خودت مشکل رو شخصی کردی فکر کردی باهات دعوا داریم ولی مشکل دید اشتباه خودت بوده ، کسی اینجا حرف بدی به شما نزده فقط ایراد های سیستم داره بررسی میشه شما هم بی خود داری جبهه میگیری چرا چون ؟ واقعا سیستم مال این حرفا ها نیست که الان بشه حتی راجبش حرف زد سیستم الان باید رو حالت پایلوت باشه و تا زمانی که نتونه اطلاعات درستی بده نباید انلاین میشد
4 سال فعالیت با 20 نفر آدم ، نتیجه کارتون چطوری شده این ؟ نه خداییش شده این ، خوب من خجالت میکشم خودم در موردش حرف بزنم ، بگم یه موتور جستجو ساختن در حد چی بگم اخه
من ترجیح میدادم با شما که بطور کامل خودتو معرفی نکردی هم کلام نشم. اما چون دیدم داری بحث رو به سرویس های رقباتون می کشونی (بی راهه) گفتم جواب سوالت رو بدم:
گوگل ده ها سرویس داره. google map ، سرویس های آماری ش ، پزشکی، docs و ...... که اگر بار علمی اونها رو جمع ببندی میفهمی چقدر به بشر خدمت شده. مطمئن باش اگر الان گوگل نبود، مردم دنیا خیلی چیزها رو نمی دونستند. حتی اگر گوگل نبود شما الان در این جایگاهی که هستی نبودی. و چون در ایران بزرگ شدی و از صبح تا شب دارن توی گوشت درباره بدی های غرب میگن - تصور غلطی از گوگل و آمریکا داری. باید اونقدر شناختت رو نسبت به مدیران ارشد گوگل بالا ببری تا بفهمی امثال استیو جابز و بیل گیتس و اشمیت چه خدمتی به بشریت کرده اند.
همین گوگل مترجم که صحبتش رو کردی دستیار ویژه خیلی از دانشجوهای دکترای ایرانه. حتی خود شما.
اما شما در مقابل با 7 میلیارد چی تحویل کاربران - و نه حتی ملت ایران - دادی؟ یک موتورر جستجوی پر اشکال که کارکرد درستی نداره و حالا حالاها باید بودجه بخوره تا شاید - شاید - شاید یک روزی مورد استقبال قرار بگیره - که درصد موفقیتش زیر 50% هست.
اشکال کار شما اینه که چون نمیتونی از پروژه ت دفاع کنی - حمله ور میشی به دیگران و انگ بی سوادی - و بی خدمتی - میزنی
شما اگر نتونستی با 7میلیارد - رضایت کاربران رو جلب کنی - همون بهتر که این پول خرج نمی شد و این موتور اصلا ایجاد نمیشد. (به قول دکتر شریعتی اگر اهل خدمت کردن نیستی برو تا حداقل خیانت نکنی).
پس بجای بحث های بچه گانه و به حاشیه کشوندن تاپیک - وقتت رو اینجا تلف نکن و به کارت برس تا چند ماه دیگه بیای بگی این اشکالات برطرف شد. و کاربران مجدد سایت رو چک کنند و نظرشون رو اعلام کنند. اینکه نظر کاربران رو با تمسخر جواب بدین، یعنی اصول ابتدایی حضور در وب رو یاد نگرفتید. یعنی "رضایت کاربر".
من به شما توصیه میکنم رفتارتون رو اصلاح کنید. در حال حاضر رفتار شما نه تنها غیرحرفه ای بلکه توهین آمیزه. و برای "یوز" در حال ایجاد دافعه هستید تا جاذبه. مطمئن باش خیلی از کسانی که درباره کار شما نظر میدن در حوزه فعالیت خودشون استاد هستند. و تجربه های زیادی دارند اما دلیلی برای فخر ندارند و بودجه شما رو هم نداشتند. پس از بالا به کسی نگاه نکن.
خیلی داری چرت و پرت میگی
مگه این سرویس گوگل مسئول ترجمه لحن درست حرف نزدن توئه؟
تو مثل آدم حرف بزن اونم مثل یه مترجم ترجمه میکنه برات.آقا @افتک!! هم بالای پاسخ بنده مثال زد براتون.
دقیقاً هدف من همین بود! وقتی من میام میگم توی یوز اگه فلان چیزو به جای این که زدید سرچ کنید نتیجه میگیرید، همه میان میگن داره ماستمالی میکنه! ولی وقتی گوگل توی ترجمهی محاورهایش خراب میکنه، دوستان همه میان میگن خوب حق داره! باید اینو میزدی!!!خوب معلومه یک جمله محاوره ای غلط غلوط رو بدی به گوگل نمی تونه ترجمه کنه, دیگه گوگل ذهن تو رو نمی خونه که بدونه منظوره تو از "ببینم" اینه که می خوای یک چیزو بفهمی یا واقعا می خوای با چشات ببنیش و با اصطلاحات کوچه بازار ایران آشنا نیست
ولی اگر از لحاظ نگارشی و قواعد دستوری جمله را صحیح بگی می بینی که ترجمه قابل قبولی میده
مثلا به جای
ببینم یه جمله رو میتونی درست ترجمه کنی؟
باید بنویسی
می خواهم بدانم که آیا می توانی این جمله را درست ترجمه کنی؟
خوب دوست من پس چرا به قول خودتون بینگ نتونسته با گوگل رقابت کنه؟ شاید اونجا هم به دست افراد حرفهای و کاربلد نیافتاده!اگر این پول و زمان به دست افراد حرفه ای و کاربلد و با تجربه تو نت ایران داده میشد بخدا قسم خیلی راحت میشد موتور داخلی ای ساخت که حداقل در سطح ملی بتونه با گوگل رقابت کنه
اگه دوستان هنوز هم میگن اینجا حرف بدی زده نشده، این هم از آخرین نمونههاش!بازم میگم یوز فقط یه پروژه واس این بود که یه عده جیبشون خالی شده بود میخواستن پر کنن و این شد بهانه ....
من معذرت میخوام که تند صحبت کردم. شما اگه خودتون رو جای من بذارید متوجه میشید چرا ناراحت شدم. اجازه بدید یه دور بخشی از توهینهایی که به من شد رو اینجا بیارم:جناب sayyid طرز بر خوردتون اصلا نشون دهنده یه آدم حرفه ای نیست . اگر واقعا طبق صحبتتون در اون سطح قرار داشته باشید باید خیلی حرفه ای تر و بهتر بر خورد می کردید با مسئله .
این 200 میلیارد هم هزینه مفت خوری یه تیمه که تا چند سال حقوقشون تامین شده
چجوری چندتا ویرایشگر اسکریپت به خودشون اجازه میدن یه موتورجستجو بزنن
همه می دونن که این پروژه و پروژه های مشابه هیچ ارزشی برای کشور و مردم نداره و یه سفره ای بازه و یه عده ای میان می خورن و میرن
یوز که خودش رو میره توی یه موتور جستجوی دیگه ایندکس میکنه یعنی گونه ایی از حماقت بزرگ برای کسب بازدید
یه مشت انسان نا لایق نشستن پشت کار دارن چه می کنن خدا داند
این نظر تمام متخصصین واقعی غیر وابسته و غیر جیره بگیر و غیر مفتخوره
این حرفا فقط به درد اون مسئولین بیسوادی میخوره که میخواین خرشون کنید و ازشون بودجه بگیرید و دور هم بخورید
الان دولت پول نداره ،بیشتر از 7 میلیارد زورتون نرسیده بخورید
حیا هم که ندارید
اینها به هیچ اعتقادی، پایبند نیستن. نه دین و نه انسانیت...
شمایی که منافعت در خطره ناراحتی سید
حالا خوشبختانه پول کم آوردن، سفره مفتخوری داره جمع میشه یا کمتر میشه
اینا جوجه کد نویس هم نیستن چه برسه برنامه نویس
متاسفانه ذات خراب این جماعت اصلاح پذیر نیست
یوز فقط یه پروژه واس این بود که یه عده جیبشون خالی شده بود میخواستن پر کنن
که البته وقتی مرور کنید میبینید ۹۰ درصدش از @افتک بوده. :|به واسطه یسری ارتباطات این کار بهش پیشنهاد شده و انجام داده و حالا هم طبعا بخاطر منافعی که داره ازش طرفداری میکنه
چه توضیحی در مورد دیتاها بدم؟ ما crawler خودمون رو داریم و index خودمون رو. الگوریتم رتبهبندیمون هم سعی کردیم بهترین کار رو انجام بده (که البته هنوز خیییلی جای کار داره). اینه که منطقیه خیلی از نتایج شبیه گوگل باشه. چون همونطور که قبلاً هم گفتم، پایهی الگوریتمهای رتبهبندی توی همهی موتورهای جستجو یکسان هست (و public هم هست، چیز سرّی ای نیست). فقط جزئیاتشه که مخفی هست و باعث میشه مثلاً گوگل یه جاهایی یه کارایی بکنه که بقیه نمیتونن بکنن.در مورد این مسئله که این دیتا ها برای خودتون هست ممنون میشم توضیح بدید چون خیلی از نتایج مشابه گوگل هست .
و مورد بعدی این که برتری یوزر نسبت به گوگل توی چه زمینه ای هست ؟؟
بعد این که یوز اساسا به طبق چیزی که ما ازش دیدیم فکر نمی کنم نیاز به distributed computing داشته باشه .
و این که اگر امکانش باشه من حضوری به دفترتون مراجعه کنم تا در مورد scalability بودن این طرح صحبتی داشته باشیم .
موفق باشید
من مجدد این لینک رو میذارم:کدوم 7 میلیارد ؟ !!!!!!
وزیر تو مصاحبش گفت 180 میلیارد تومن خرج این و اون یکی و سرورهاش شده :||||
تو دیجیاتو هم مطلبش هست برید بخونید
کاش 7 میلیارد بود :|
وزیر هم نگفت ۱۸۰ میلیارد خرج شده. گفت ۱۷۰ میلیارد تخصیص داده شده. یعنی میخوایم بعداً بدیم! البته معلوم نیست طی چند سال قراره این بودجه رو بدن!معاون برنامهریزی وزارت ارتباطات در مراسم رونمایی از موتور «یوز»، اعلام کرد که ساخت این جستوجوگر ایرانی تاکنون هزینهای 7 میلیارد تومانی را برای این وزارتخانه داشته است.
آقای برادر ۸۰ نفر همیشه توی پروژه نبودهاند. ۴ سال رو در ۸۰ نفر ضرب نکن. تعدادمون کم و زیاد میشده. در ضمن همهی هشتاد نفر یه جور کار نداشتن که یه اندازه حقوق بگیرن.180 میلیارد رو نمیدونم....اما قطعا 7 میلیارد تومن نبوده. فقط هزینه های جاری و حقوق 80 نفر بیشتر از 7 میلیارد میشه در طول 4 سال
اگر یه نگاه به پستای من بندازید، از اولش من مشکل رو «شخصی» نکردم! فرمودید «کسی اینجا حرف بدی به شما نزده» یه نگاه به بعضی از پستهایی که اینجا گذاشته شده بندازید، چقد تهمت دزدی و غیره به خود من زده شده؟ دیگه چی باید گفته میشد که «حرف بد» محسوب بشه؟!
میگم انصافاً یه نگاه به پستای اول که هنوز کسی بد و بیراه نگفته بود بندازید، ببینید بد حرف زدم؟ ببینید اشکالات رو قبول کردم یا نه؟
دقیقاً هدف من همین بود! وقتی من میام میگم توی یوز اگه فلان چیزو به جای این که زدید سرچ کنید نتیجه میگیرید، همه میان میگن داره ماستمالی میکنه! ولی وقتی گوگل توی ترجمهی محاورهایش خراب میکنه، دوستان همه میان میگن خوب حق داره! باید اینو میزدی!!!
منظور من از این نمونهای که برای گوگل ترنسلیت گذاشتم این بود که دقیقاً به روشی که شما دارید به یوز حمله میکنید (و نه انتقاد! انتقاد روش داره! کسی که میخواد انتقاد کنه با لحن درست انتقاد میکنه) به اون حمله کنم که ببینید کار درستی نیست!
وگرنه من خودم میدونم که چرا گوگل ترنسلیت خیلی وقتها خراب میکنه. دلیلش اینه که صورت مسئله، مسئلهی سختیه. مسئلهی ترجمهی ماشینی کار راحتی نیست که در نتیجه اگه صد تا استاد دانشگاه خفن هم جمع بشن و توی یه شرکت خفنی مثل گوگل هم این کار انجام بشه، هنوز خیلی جای کار داره.
اما چیزی که من میخواستم بگم این بود که موتور جستجو هم صورت مسئلهی سختیه (که البته گوگل تونسته تا حد خیلی خوبی حلش کنه). فکر نکنید ۱۰ میلیون (!!!!) بدیم به یه آدم میتونه حلش کنه. خوبه دوستان خودشون از بینگ مایکروسافت مثال میزنن ها! بعد به ما که میرسه میگن:
خوب دوست من پس چرا به قول خودتون بینگ نتونسته با گوگل رقابت کنه؟ شاید اونجا هم به دست افراد حرفهای و کاربلد نیافتاده!
اگه دوستان هنوز هم میگن اینجا حرف بدی زده نشده، این هم از آخرین نمونههاش!
من معذرت میخوام که تند صحبت کردم. شما اگه خودتون رو جای من بذارید متوجه میشید چرا ناراحت شدم. اجازه بدید یه دور بخشی از توهینهایی که به من شد رو اینجا بیارم:
که البته وقتی مرور کنید میبینید ۹۰ درصدش از @افتک بوده. :|
در هر صورت من از دوستان معذرت میخوام که ناراحت شدم و بد حرف زدم.
چه توضیحی در مورد دیتاها بدم؟ ما crawler خودمون رو داریم و index خودمون رو. الگوریتم رتبهبندیمون هم سعی کردیم بهترین کار رو انجام بده (که البته هنوز خیییلی جای کار داره). اینه که منطقیه خیلی از نتایج شبیه گوگل باشه. چون همونطور که قبلاً هم گفتم، پایهی الگوریتمهای رتبهبندی توی همهی موتورهای جستجو یکسان هست (و public هم هست، چیز سرّی ای نیست). فقط جزئیاتشه که مخفی هست و باعث میشه مثلاً گوگل یه جاهایی یه کارایی بکنه که بقیه نمیتونن بکنن.
اما در مورد توزیعشدگی: شما یک میلیارد صفحه رو اگر بخوای سعی کنی بهروزرسانی بکنی، و روشون جستجو با این سرعت (متوسط کمتر از نیم ثانیه) داشته باشی، و همچنین برنامهی توسعهاش رو داشته باشی، مجبوری توزیعشده باشی. اگر شک دارید، میتونید یه چند میلیون صفحه رو با هر تکنولوژیای که دوست دارید index کنید، ببینید سرعت پاسخگویی به جستجو چقدر میشه!
الان تقریباً تمام بخشهای سیستم ما توزیعشده هستند (از همه مهمتر cralwer و indexer و ranker).
من مجدد این لینک رو میذارم:
http://www.khabaronline.ir/detail/400804
وزیر هم نگفت ۱۸۰ میلیارد خرج شده. گفت ۱۷۰ میلیارد تخصیص داده شده. یعنی میخوایم بعداً بدیم! البته معلوم نیست طی چند سال قراره این بودجه رو بدن!
آقای برادر ۸۰ نفر همیشه توی پروژه نبودهاند. ۴ سال رو در ۸۰ نفر ضرب نکن. تعدادمون کم و زیاد میشده. در ضمن همهی هشتاد نفر یه جور کار نداشتن که یه اندازه حقوق بگیرن.
اصلاً علاقهای نداشتم که بحث به حاشیه کشیده بشه که متأسفانه شد! من مجدداً از دوستان معذرت میخوام که بد صحبت کردم. الان هم آمادگی دارم اگه کسی سؤال فنیای داره اگه بتونم جواب بدم.
ببین مگه دروغ میگیم ؟
چرا خودتو زدی به اون راه ؟
البته خوب حق داری منم باشم طرفداری میکنم
اما مردونه این چیزی که ساخته شده حالا 170 که هیچی 7 میلیارد ارزش داره ؟ !!!!!!!!!!!!
نه خداوکیلی 7 میلیارد ؟ !!!!!!!
بابا مگه ما بدمون میاد خودمون موتور ملی داشته باشیم مگه بدمون میاد چیزی داشته باشیم که گوگل رو نابود کنه بخدا از خدامون هم هست که همچین چیزی داشته باشیم اما وقتی میشنوی این موتور 4 سال با n نفر آدم و هزینه اوووووووووووووف شده این تازه طرفداری هم میشه اش اونجات میسوزه :|
تو یک انجمن که آدرسشو نمیدم بری خراب کنی اونجارم تقریبا حرفه ای های نت داشتن بحث میکردن سر همین قضیه که خیلی هاشون میگفتن این موتور نوشتنش حتی کمتر از چند ماه میشه نوشت
البته به جز خود سیستم و هسته مهمترین بخشش تامین سرور هست
ولی این چیزی که تحویل ملت داده شده به هرکی میپرستی قسم 7 میلیون شاید بیرزه اما نه 7 میلیارد
.......
خوب شما چه روشی رو پیشنهاد میکنی که ما اثبات کنیم دیتاها مال خودمونه؟ من جداً خوشحال میشم که بتونیم این موضوع رو ثابت کنیم که ابهامی باقی نمونه.سلام طبق تحقیقاتی که کردم :
به دلیل حجم زیاد دیتا ها و سایت ها و اطلاعات که (((((((((((((((( اگر این جستجوگر ( یوز ) دیتا ها رو داخل سرور خودش ارائه بده و از موتور جستجوی دیگری کپی نزنه ))))))))))))))))) اونوقت شاید به واقعیت ها نزدیک باشیم البته اگر ثابت بشه !!
ولی از نظر کد نویسی نمیدونم چه چیز خاصی داره !!
هیچ برتری نسبت به گوگل نداره!!
در ضمن عزیز من گوگل ترانسلت از خیلی از مترجم های دنیا بهتر کار میکنه بهتر بگیم برترین مترجم تو کل دنیاس که تمامی زبان هارو میتونه به بهترین نحو ترجمه کنه !! چند وقت پیش یه طرح تکمیلی هم داده برای تکمیل این زبان در ضمن اگر شما معنی اون کلمه رو بدونید میتونید ویرایش کنید!!
شما خیلی مرد بودین میشنستید مترجم ملی راه اندازی میکردید شما الان جستجوگر راه اندازی کردین و به ترانسلت ربطی نداره
فدات شم خود سیستم مشکلی نداره مشکل تامین هزینه ها و دیتاسنتر هست
ببین دوست من حرف زیاد زده میشه. اون «حرفهایهای نت» هم که داشتن توی اون انجمن این حرفو میزدن، اگه میشه تو کمتر از چند ماه میشه نوشت، بسمالله! بفرمایند بنویسند! اگه بتونن این کارو بکنن که ما ازشون به شدت استقبال میکنیم.
بگذریم، یه هفته هم در این مورد بحث کنیم به نتیجه نمیرسه!
ما سعی میکنیم موتور رو هر چه بهتر کنیم. قضاوتش هم با شما کاربراس.
خوب شما چه روشی رو پیشنهاد میکنی که ما اثبات کنیم دیتاها مال خودمونه؟ من جداً خوشحال میشم که بتونیم این موضوع رو ثابت کنیم که ابهامی باقی نمونه.
از نظر کدنویسی هم انواع و اقسام تکنولوژیها توی یه موتور جستجو استفاده میشن که در نتیجه نیروهای فنی شما باید به همهی گسترهی تکنولوژی IT تسلط داشته باشن. سادهترینهاش MySql و MSSql و Oracle اینها هستن. نمیدونم با پایگاههای دادهی توزیعشده کار کردید یا نه. کلاً وقتی سیستم توزیعشده میشه، پیچیدگیها و سختی administration و کار کردن باهاش یه لول بالاتر میره.
الان وقتی شما یه query میزنید، بیش از ۱۰ تکنولوژی مختلف (شامل پایگاه داده، وب سرور، index توزیع شده، ranker و snippet generator و ...) روی بیش از ۴۰ سرور (که البته همهی سرورها spec یکسان ندارن) درگیر میشن تا جواب یک query شما رو بدن. این میشه پیچیدگی کار! البته این عددا توی یه موتوری مثل گوگل به مراتب بالاتر از این حرفا هستن!
بگذریم!
من بازم میگم که اگه دوستی سؤال فنی داشته باشه در خدمتم.
عزیز مشکل اینجاست که داری متورجستجو رو با ترنسلیت مقایسه میکنی.دقیقاً هدف من همین بود! وقتی من میام میگم توی یوز اگه فلان چیزو به جای این که زدید سرچ کنید نتیجه میگیرید، همه میان میگن داره ماستمالی میکنه! ولی وقتی گوگل توی ترجمهی محاورهایش خراب میکنه، دوستان همه میان میگن خوب حق داره! باید اینو میزدی!!!
منظور من از این نمونهای که برای گوگل ترنسلیت گذاشتم این بود که دقیقاً به روشی که شما دارید به یوز حمله میکنید (و نه انتقاد! انتقاد روش داره! کسی که میخواد انتقاد کنه با لحن درست انتقاد میکنه) به اون حمله کنم که ببینید کار درستی نیست!
وگرنه من خودم میدونم که چرا گوگل ترنسلیت خیلی وقتها خراب میکنه. دلیلش اینه که صورت مسئله، مسئلهی سختیه. مسئلهی ترجمهی ماشینی کار راحتی نیست که در نتیجه اگه صد تا استاد دانشگاه خفن هم جمع بشن و توی یه شرکت خفنی مثل گوگل هم این کار انجام بشه، هنوز خیلی جای کار داره.
پس نه میخوان بشینن نگاه کنن گوگل همینطوری بمونه :|یه چند تا سوال هم دارم شما روی کنترل مطالب و محتوی هم فیلتر می کنید درسته ، مثلا من یه سری سایت دیدیم که مطالب خوبی توشون هست توی لیست گوگل هم هستن ، اما توی یوز هیچ اثری ازشون نیست و مشخصه حق جانب دارانه هستش و مشخصه داره به مطالب سلیقه ایی نگاه میکنه و این خودش سریعتر از اونی که فکر کنید بای کوت می شین
یه سوال دیگه اومدیم در 10 سال آینده این موتور جستجو هم با سعی و خطا درست شد و بالا اومد ، اونوقت برنامتون اینه که گوگل رو مثل کره شمالی فیلتر کنید ؟
@sayyid بعد اینکه از بن دراومدید دیگه پست های بنده رو به نقل نگیرید و اظهار فضل بیش از اندازه در درجه یک کاربر تازه وارد رو حداقل در حضور همکاران و مدیران انجمن رو نداشته باشید.
ممنون.
پس نه میخوان بشینن نگاه کنن گوگل همینطوری بمونه :|
عزیز یه کاربر تازه وارد دلیل نمیشه از نظر سطح علمی یا فنی از کاربری که مثلا مدیره کمتر بدونه :|
حاضرم قسم بخورم فیلترش میکنن اگه یه کم یوز قویتر بشهآره میشه همینجوری بمونه مثل الان که خیلی سیستم های وبلاگی هست ، مشکل خاصی نیست از اون لحاظش ، فقط می خواستم ببینم برنامه اون ها چیه
آقایی که از عوامل این موتور جستجویی ، صد سال سایتون بالای سر این اسباب بازی باشه چون مایه خنده ماست :
مشاهده پیوست 780675 مشاهده پیوست 780676 مشاهده پیوست 780677
حاضرم قسم بخورم فیلترش میکنن اگه یه کم یوز قویتر بشه
مطمئن باش این همه سرمایه نمیزارن پشتش فکرای این مدلی نباشه
وقتی یه نفر یه بار از یوز استفاده بکنه میفهمه چیه دیگه پاشو نمیزاره تو یوز مگه اینکه گوگل بسته باشه
مثل قضیه بستن فیسبوک که ملت برن کلوب
مثل کم کم مختل کردن اینستاگرام تا ملت برن لنزور
و خیلی چیزای دیگه ....
آره همینو بگو اسپمرها نتایجشون بهتر از یوزهخداییش این اسپمر هایی که مینویسن 10 برابر بهتر از این ها کار میکنند :|
حالا این سیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد چرا بن شده ؟! پس فردا میریزن تو پرشین تولز ... :S
دیروز 2 تا ورودی داشتم ازش خودشم از صفحات کش شدش :|بچه ها ورودی میده بهتون؟
خوب دوست گرامی، شما که صاحب اون سایت مذکور هستی، میتونی یه سر به لاگهات بزنی ببینی bot ما اومده ازت صفحه بگیره یا نه. اگه نیومده بود بعد بیا بگو ما از گوگل میگیریم!فدات شم خود سیستم مشکلی نداره مشکل تامین هزینه ها و دیتاسنتر هست
این دیتا که میگید مال خودتونه یک مقایسه انجام بدید هیچ تفاوتی با نتایج گوگل نداره اونم سانسور شده هست
من نمیدونم سایتی که فقط 6 روزه خود من بالا آوردم و تو وبمستر گوگل ثبت کردم چجوری توی یوز هم ایندکس شده که ورودی هم داشته :|
اونوقت میگه دیتا مال خودمونه
باشه اصلا شما جزئی از اون تیم ولی وجدانن چرا با دروغ و ...
مردو مردونه بیا بگو اینه نه اینکه ....
ای بابا بحث با شماها فایده نداره فقط به فکر جیب خودتون هستید همین
موفق باشی
ما هیچ فیلتری روی محتوا انجام نمیدیم. اصلاً توی scale ای که ما داریم کار میکنیم تقریباً غیر ممکنه فیلتر کردن! فکر کن بخوای بشینی تک تک صفحات رو از نظر سیاسی دسته بندی و فیلتر کنی! یک میلیارد صفحه رو!یه چند تا سوال هم دارم شما روی کنترل مطالب و محتوی هم فیلتر می کنید درسته ، مثلا من یه سری سایت دیدیم که مطالب خوبی توشون هست توی لیست گوگل هم هستن ، اما توی یوز هیچ اثری ازشون نیست و مشخصه حق جانب دارانه هستش و مشخصه داره به مطالب سلیقه ایی نگاه میکنه و این خودش سریعتر از اونی که فکر کنید بای کوت می شین
یه سوال دیگه اومدیم در 10 سال آینده این موتور جستجو هم با سعی و خطا درست شد و بالا اومد ، اونوقت برنامتون اینه که گوگل رو مثل کره شمالی فیلتر کنید ؟
پس نه میخوان بشینن نگاه کنن گوگل همینطوری بمونه :|
حاضرم قسم بخورم فیلترش میکنن اگه یه کم یوز قویتر بشه
مطمئن باش این همه سرمایه نمیزارن پشتش فکرای این مدلی نباشه
وقتی یه نفر یه بار از یوز استفاده بکنه میفهمه چیه دیگه پاشو نمیزاره تو یوز مگه اینکه گوگل بسته باشه
مثل قضیه بستن فیسبوک که ملت برن کلوب
مثل کم کم مختل کردن اینستاگرام تا ملت برن لنزور
و خیلی چیزای دیگه ....
دوست گرامی شما کل جستجوهایی که توی یه موتور جستجو میکنی به همینها محدود میشه؟! یعنی کلاً سایتهای فیلتر شده رو جستجو میکنید؟! خوب وقتی این سایتها فیلتر هستن و خزشگر ما بهشون دسترسی نداره، انتظار دارید با *** بریم خزششون کنیم؟!!! اگه ما زورمون میرسید مطمئن باشید میرفتیم و این سایتها رو خزش میکردیم. شما اگه زورتون میرسه و میتونید ما رو معرفی کنید که خزشگرمون رو باز بذارن، ما خوشحال میشیم!آقایی که از عوامل این موتور جستجویی ، صد سال سایتون بالای سر این اسباب بازی باشه چون مایه خنده ماست :
مشاهده پیوست 780675 مشاهده پیوست 780676 مشاهده پیوست 780677
@sayyid بعد اینکه از بن دراومدید دیگه پست های بنده رو به نقل نگیرید و اظهار فضل بیش از اندازه در درجه یک کاربر تازه وارد رو حداقل در حضور همکاران و مدیران انجمن رو نداشته باشید.
ممنون.
عزیز یه کاربر تازه وارد دلیل نمیشه از نظر سطح علمی یا فنی از کاربری که مثلا مدیره کمتر بدونه :|
خداییش این اسپمر هایی که مینویسن 10 برابر بهتر از این ها کار میکنند :|
حالا این سیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد چرا بن شده ؟! پس فردا میریزن تو پرشین تولز ... :S