شما کلاً راحت باش!
خوب من نمیدونم چطوری اثبات کنم! یه سؤال: به نظر شما من چه نفعی ممکنه ببرم از این که عضو موتور نباشم و بیام الکی بگم عضو موتور هستم و این همه فحش بخورم؟! :|
در مورد اعتماد به موتور: شما به گوگل اعتماد دارید؟ اگه دارید، این اعتماد رو چطوری به دست اوردید؟ میدونید که گوگل و چندین شرکت بزرگ آمریکایی دیگه ملزم هستند که اطلاعاتشون رو در اختیار NSA بذارن؟
http://fa.wikipedia.org/wiki/پریزم
من فکر میکنم اعتماد آروم آروم بین کاربر و سرویس میتونه به وجود بیاد. من الان هیچ روشی ندارم که شما رو مطمئن کنم که موتور از اطلاعات شما سوء استفاده نمیکنه. (البته توجه کنید که گوگل خییییییییلی از شما اطلاعات داره، در حالی که ما هیچ اطلاعاتی از کاربرامون نداریم به جز این که توی این ساعت از این IP این سرچ زده شده!)
در مورد این که چرا از این موتور استفاده کنید: هیچ بایدی وجود نداره! ما شما رو دعوت میکنیم از این موتور استفاده کنید و نظرتون رو بگید. اگه خوب بود، خوشحال میشیم برای کمک به بهتر شدن موتور ازش استفاده کنید (با استفادهی بیشتر از موتور، به پروسهی learning اون میتونید شدیداً کمک کنید).
در مورد مزایا، من الان واقعاً دیگه خستهام و دارم از حال میرم. یه سر به
http://yooz.ir/about بزنید، اونجا یه توضیحاتی دادیم. یه مثال:
سپاهان
و البته برنامههای دیگهای هم داریم که انشاءالله بعداً به بهرهبرداری میرسونیم.
در مورد گوگل ادسنس و صدها چیز دیگه هم همونطور که قبلاً گفتم ما تا به حال تمام انرژیمون رو روی بحثای فنی گذاشته بودیم. از این به بعد بیشتر روی جذب کاربرا (معمولی و وبمستر) تمرکز میکنیم.
اما این که نتایجمون مال دو ماه قبل گوگل هست رو دیگه نمیدونم از کجا اوردید!
دوستان منم این جور آدما رو خییییییییییییلی خوب میشناسم. اینا فقط حرف میزنن و تنها کاری که خوب بلدن، تخریب بقیه هست. کلاً هم ارزش کل کل کردن ندارن...
اگر هم دوستان شک دارن توی این که گوگل به راحتی میتونه دیتاهای مربوط به هر شخص رو در هر زمان که بخواد به سرعت آنالیز کنه، کافیه یه مقدار در مورد big data و چیزهایی مثل MapReduce مطالعه کنن تا دستشون بیاد که گوگل میتونه در عرض کمتر از یک روز، هر آماری که میخواد از هر شخصی در بیاره... حالا بعضیا مثل این آقای (یا خانم؟) افتک که فقط بلدن حرف بزنن، میگن اینا توهمه!
بله من قبلاً هم اشاره کردم به این که متأسفانه به علت ضعف ما توی جذب و نگه داشتن کاربر، رتبهی الکسامون پایین اومده (این رو هم قبلاً گفتم که ما از هیچ روش اسپمی برای کسب رتبهی الکسا استفاده نمیکنیم، اگه شک دارید میتونید کل سایت رو زیر و رو کنید). حالا برای جذب کاربر برنامه زیاد داریم!