• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
:)
شما کلاً راحت باش! :)
راحتم :D
شمایی که منافعت در خطره ناراحتی سید !:p
اگر هم دوستان شک دارن توی این که گوگل به راحتی می‌تونه دیتاهای مربوط به هر شخص رو در هر زمان که بخواد به سرعت آنالیز کنه، کافیه یه مقدار در مورد big data و چیزهایی مثل MapReduce مطالعه کنن تا دستشون بیاد که گوگل می‌تونه در عرض کمتر از یک روز، هر آماری که می‌خواد از هر شخصی در بیاره... حالا بعضیا مثل این آقای (یا خانم؟) افتک که فقط بلدن حرف بزنن، می‌گن اینا توهمه!

نخیر اینا توهم نیست. موضوع اینه که گوگل از شما قابل اعتماد تره:D. آدم عاقل ترجیح میده که اطلاعاتش دست گوگل باشه نه دست شما :p.... اطلاعاتی که گوگل از من داره، اگر دست شما بود تا الان 1000 تا سوء استفاده ازش کرده بودی :D

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
نخیر اینا توهم نیست. موضوع اینه که گوگل از شما قابل اعتماد تره:D. آدم عاقل ترجیح میده که اطلاعاتش دست گوگل باشه نه دست شما :p.... اطلاعاتی که گوگل از من داره، اگر دست شما بود تا الان 1000 تا سوء استفاده ازش کرده بودی :D
قضیه اطلاعاتت مثل همون ,, عکس دیشبه رفتی تخمه بیاری با چای بخوری ؟ :general707:

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
شما کلاً راحت باش! :)

خوب من نمی‌دونم چطوری اثبات کنم! یه سؤال: به نظر شما من چه نفعی ممکنه ببرم از این که عضو موتور نباشم و بیام الکی بگم عضو موتور هستم و این همه فحش بخورم؟! :|
در مورد اعتماد به موتور: شما به گوگل اعتماد دارید؟ اگه دارید، این اعتماد رو چطوری به دست اوردید؟ می‌دونید که گوگل و چندین شرکت بزرگ آمریکایی دیگه ملزم هستند که اطلاعاتشون رو در اختیار NSA بذارن؟
http://fa.wikipedia.org/wiki/پریزم

من فکر می‌کنم اعتماد آروم آروم بین کاربر و سرویس می‌تونه به وجود بیاد. من الان هیچ روشی ندارم که شما رو مطمئن کنم که موتور از اطلاعات شما سوء استفاده نمی‌کنه. (البته توجه کنید که گوگل خییییییییلی از شما اطلاعات داره، در حالی که ما هیچ اطلاعاتی از کاربرامون نداریم به جز این که توی این ساعت از این IP این سرچ زده شده!)
در مورد این که چرا از این موتور استفاده کنید: هیچ بایدی وجود نداره! ما شما رو دعوت می‌کنیم از این موتور استفاده کنید و نظرتون رو بگید. اگه خوب بود، خوشحال می‌شیم برای کمک به بهتر شدن موتور ازش استفاده کنید (با استفاده‌ی بیشتر از موتور، به پروسه‌ی learning اون می‌تونید شدیداً کمک کنید).
در مورد مزایا، من الان واقعاً دیگه خسته‌ام و دارم از حال می‌رم. یه سر به http://yooz.ir/about بزنید، اونجا یه توضیحاتی دادیم. یه مثال:
سپاهان
و البته برنامه‌های دیگه‌ای هم داریم که ان‌شاءالله بعداً به بهره‌برداری می‌رسونیم.
در مورد گوگل ادسنس و صدها چیز دیگه هم همونطور که قبلاً گفتم ما تا به حال تمام انرژیمون رو روی بحثای فنی گذاشته بودیم. از این به بعد بیشتر روی جذب کاربرا (معمولی و وبمستر) تمرکز می‌کنیم.

اما این که نتایجمون مال دو ماه قبل گوگل هست رو دیگه نمی‌دونم از کجا اوردید!

دوستان منم این جور آدما رو خییییییییییییلی خوب می‌شناسم. اینا فقط حرف می‌زنن و تنها کاری که خوب بلدن، تخریب بقیه هست. کلاً هم ارزش کل کل کردن ندارن...

اگر هم دوستان شک دارن توی این که گوگل به راحتی می‌تونه دیتاهای مربوط به هر شخص رو در هر زمان که بخواد به سرعت آنالیز کنه، کافیه یه مقدار در مورد big data و چیزهایی مثل MapReduce مطالعه کنن تا دستشون بیاد که گوگل می‌تونه در عرض کمتر از یک روز، هر آماری که می‌خواد از هر شخصی در بیاره... حالا بعضیا مثل این آقای (یا خانم؟) افتک که فقط بلدن حرف بزنن، می‌گن اینا توهمه!

بله من قبلاً هم اشاره کردم به این که متأسفانه به علت ضعف ما توی جذب و نگه داشتن کاربر، رتبه‌ی الکسامون پایین اومده (این رو هم قبلاً گفتم که ما از هیچ روش اسپمی برای کسب رتبه‌ی الکسا استفاده نمی‌کنیم، اگه شک دارید می‌تونید کل سایت رو زیر و رو کنید). حالا برای جذب کاربر برنامه زیاد داریم!
از اونجایی که خیلی ها دوست دارن بگن منم هستم منم ابراز وجود بلدم منم فلانم یا کمبود محبت در اینترنت و ...

دوست گرامی بنده 100 ها برابر به گوگل اعتماد دارم چون دونستن موقعیت مکانی و اطلاعات شخصی من به دست سازمان آمریکایی بیفته خیلی امن تره تا بیفته دست ..... که تا تو موتور جستجو کنی اگر مخالف بود بیان جلوی درتون سرتو ببرن :)
گوگل بدزده بهتر از اینه دست خودی باشه چون گوگل نمیتونه کاری کنه اما خودی ....

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
قضیه اطلاعاتت مثل همون ,, عکس دیشبه رفتی تخمه بیاری با چای بخوری ؟ :general707:

از اونم مهمتره :D

یک پروژه یا باید توجیه اقتصادی داشته باشه یا هدف دیگری پشتش باشه........ هر آدم عاقلی می فهمه که این پروژه آقایون هیچ توجیه اقتصادی نداره و نخواهد داشت. پس هدف گذاری دیگری پشت ظاهر این پروژست و وقتی هدف اصلی اولش عنوان نمیشه و پشت شعار وطن پرستی پنهان میشن، آدم بیشتر مشکوک میشه:p

گوگل از بدو تشکیل یک پروژه آکادمیک و اقتصادی بوده

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
یوز ؟ :general404: یکم بحث جالب شده , همه مشکلات دنیای نت ایران حل شد جستجوگرش کم بود ؟! یکی میاد یهو بحث راه میندازه در مورد این سایت بعد یهو یکی از عوامل گروهشون میاد اینجا با یه یوزر جدید
به نظرات دوستان پاسخ میده و خیلی ام حق به جانب و از الفاظ بسیار زیبا استفاده میکنه :general304: خیلی یهوییا مدیونی فک کنی یهو نبوده بعد یهو با سرچ تاپیکو پیدا کرده اصن ام از قبل برنامه ریزی نکرده بودن سایتو معرفی کنن در موردش بحث کنن :general304:
این همه پول خرج شده واقعا لازم بوده ؟ واقعا جای همچین چیزی خالی بوده ؟ واقعا اسم گوگل , بینگ به گوششون نخورده بوده ؟ واقعا الان مشکل نت ما نبودن موتور جستجوگر یوز بود ؟ واقعا مشکلات مهمتری توی کشور نبود که پول به خاطرش حیف میل شه ؟
نظر شمارو به یه تیتر جالب جلب میکنم :eek:
قیمت اینترنت پرسرعت ایران حداقل ۱۶ هزار برابر قیمت اینترنت پرسرعت مالزی !!
یکم دردو دل کنیم ! کسایی مسئول شدن که نه خودشون جوونن نه از خواسته جوونا چیزی میدونن !
این دوستمون هم که خودشو یکی از اعضای اون گروه میدونه ناراحت نشه حقیقت اینه یه عده عزیز و اقا زاده با تقوا و با پارتی میان , این دوستشو میاره اون دوستشو میاره حاجی حاجی میشه 4 سال طول میکشه چندین میلیارد حیف میل میشه اخرش نتیجه یه سایت میشه که تا 2روز دیگه به خاطره ها میپیونده و هیچ بازدهی نداره و فقط چون سلیقه یکی از عزیزان مسئول بوده که جستجوگر ایرانی بزنن این همه پول بیت المال هدر میشه :general601:

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
نمیدونم 2 ، 3 نفری چشماشونو بستن و فقط یوز یوز میکنن ، چه منافعی دارن ؟ خداییش خیلی ضعیفه . حالا به هزینش کاری ندارم . لا اقل فعلا تبلیغاتشو نکنین با این سیستم ناقص خیلی آبروریزی میشه . یعنی برترین کدنویس ها جمع شدن اینو تحویل دادن . یه ذره امید داشتم که شاید یه کار جالبی باشه و رفتم یه سرچ کردم و با گوگل مقایسه اش کردم . نتایج خروجی پیوست شده . شاید بهتر همون باشه که اصلا راجع به یوز بحث نکنیم .
2.jpg

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
حقیقت اینه یه عده عزیز و اقا زاده با تقوا و با پارتی میان , این دوستشو میاره اون دوستشو میاره حاجی حاجی میشه 4 سال طول میکشه چندین میلیارد حیف میل میشه اخرش نتیجه یه سایت میشه که تا 2روز دیگه به خاطره ها میپیونده و هیچ بازدهی نداره و فقط چون سلیقه یکی از عزیزان مسئول بوده که جستجوگر ایرانی بزنن این همه پول بیت المال هدر میشه :general601:

سیستم کارشون خیلی جالبه. یه گروهی دور هم جمع میشن میگن امسال بودجه تعریف شده برای مثلا امنیت اینترنت ....بیاین فکراتون رو بریزید روی هم، پروژه تعریف کنیم که بتونیم این بودجه رو بگیریم:D ......... همه جا از تعریف نیاز و تعریف پروژه میرسن به بحث بودجه... اینا با توجه به مقدار بودجه پروژه تعریف میکنن:D. این چند ساله هم بحث امنیت اطلاعات و پدافند غیر عامل توی بورس بوده ، این جستجوگر ملی هم از نتایج اونه:p... حالا خوشبختانه پول کم آوردن، سفره مفتخوری داره جمع میشه یا کمتر میشه :D

912

Registered User
لایک‌ها
472
اصن یه چیزی هر کی از گوگل استفاده میکنه دکمه تشکر رو فشار بده..........................

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
نمیدونم 2 ، 3 نفری چشماشونو بستن و فقط یوز یوز میکنن ، چه منافعی دارن ؟ خداییش خیلی ضعیفه . حالا به هزینش کاری ندارم . لا اقل فعلا تبلیغاتشو نکنین با این سیستم ناقص خیلی آبروریزی میشه . یعنی برترین کدنویس ها جمع شدن اینو تحویل دادن . یه ذره امید داشتم که شاید یه کار جالبی باشه و رفتم یه سرچ کردم و با گوگل مقایسه اش کردم . نتایج خروجی پیوست شده . شاید بهتر همون باشه که اصلا راجع به یوز بحث نکنیم .
مشاهده پیوست 779837
منافعشون که معلومه ....
در مورد کد نویس هم تروخدا نزن این حرفو :|
اینا جوجه کد نویس هم نیستن چه برسه برنامه نویس :|
آخرشم گندش در میاد میبینی از این اسکریپتای خارجی رو فارسی کردن :|

موتور جستجوی www.gooni.ir یا خیلی از اینا بهترش www.salam.ir یا www.webjoo.ir بهتر از اینه :))

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
مشاهده پیوست 779837
خوب دوست من شما رفتی یه دونه سرچ کردی، بعد داری روش نتیجه‌گیری می‌کنی! اشکال توی query expansion هست. چون درستش هست:
دانلود etabs ۲۰۱۳ ۱۳.۲.۲
یا
دانلود ایتبس ۲۰۱۳ ۱۳.۲.۲
که اگه اینو بزنی می‌بینی که نتیجه می‌ده. حالا چرا گوگل می‌تونه خوب query رو expand کنه؟ چون دیتا داره. ما توی این بخش مشکل داریم، کسی نمی‌خواد ماستمالی کنه.

منافعشون که معلومه ....
در مورد کد نویس هم تروخدا نزن این حرفو :|
اینا جوجه کد نویس هم نیستن چه برسه برنامه نویس :|
آخرشم گندش در میاد میبینی از این اسکریپتای خارجی رو فارسی کردن :|

موتور جستجوی www.gooni.ir یا خیلی از اینا بهترش www.salam.ir یا www.webjoo.ir بهتر از اینه :))

در مورد اون موتور جستجو(!!!)هایی که گفتید:
gooni.ir : این که عالی بود! اصلاً داغونم کرد! در اولین حرکت، روی باکس سرچ که کلیک کردم یه popup برام باز کرد که بفهمم با چه سایتی طرف هستم! بعد توش سرچ کردم «تلویزیون» یه مشت مزخرف تحویلم داد که کوچکترین ارتباطی با تلویزیون نداشتن:

upload_2015-3-26_7-5-54.png
کلاً با یه سایت اسپم طرف هستیم!

salam.ir : این سایت یک meta search engine هست که از موتورهای دیگه نتیجه رو می‌گیره. اون وقت میای با یوز مقایسه می‌کنی که نتایج مال خودشه؟
webjoo.ir : این یکی که اصلاً باز نشد!

یه مثالی هم در مورد برنامه‌نویسی بزنم: احتمالاً با google translate کار کردید نه؟ می‌دونید که بهترین کدنویس‌های جهان جمع شدن نوشتنش دیگه؟ یک عالمه هم استاد دانشگاه توشون بودن. نتیجه‌اش شده این:
ببینم یه جمله رو می‌تونی درست ترجمه کنی؟
این همه خرج کردن، این همه آدم جمع شدن، این مزخرف رو تحویل دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط بلدین حرف بزنین!
چند میلیارد دلار خرج این مزخرف کردین؟!

خوب، می‌بینیم که گوگل که از نظر شما خداس، گند زده تو هر چی ترجمه هست!!! یعنی یه دونه جمله هم نمی‌تونید پیدا کنید که درست ترجمه کنه!!!
فقط می‌خوام یکی از دوستانی که خیلی ادعاش می‌شه بیاد ببینم چه ماستمالی و توجیهی می‌خواد برای این سرویس مزخرف گوگل بیاره!

فقط یه سؤال دیگه از شمایی که احساس می‌کنی end برنامه‌نویس هستی بپرسم: بیشترین دیتایی که باهاش کار کردی چند ترابایت بوده؟ نه انصافاً جواب بده بفهمم با چه آدمای خفنی دارم صحبت می‌کنم!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
اولاً که من هم از شما معذرت می‌خوام اگه تند صحبت کردم. خوشحالم که شما هم temper ات یه کم اومد پایین! اینطوری می‌شه منطقی‌تر صحبت کرد.
من از شما و بقیه‌ی دوستان که می‌خوان نظر بدن عاجزانه درخواست می‌کنم درباره‌ی مباحث فنی موتور جستجو و تکنولوژی‌های به کار رفته توی اون (نه در مورد seo) یه مطالعه‌ی کوچیکی داشته باشن، اون وقت متوجه می‌شید که اگه این رو داده بودیم به یه آدم با یه سطح معمولی از کدنویسی، یک دهم این رو هم نمی‌تونست تحویل بده. بابا ما چهار سال زور زدیم که به معماری index فعلیمون رسیدیم. گوگل ۱۳ سال زور زد بهش رسید (اشتباه نکنید منظورم این نبود که پس ما زودتر از گوگل بهش رسیدیم! منظور اینه که کار، کار بزرگیه و راحت نیست). اون وقت شما میای می‌گی بده یه نفر برات بنویسه؟

باز هم خوشحال می‌شم اگه بتونم بیشتر در این موارد صحبت کنیم. اگه می‌خواید شبهه برطرف بشه، می‌تونم درباره‌ی این بحثای distributed و realtime و scalable و fault-tolerant بودن یه کم بیشتر توضیح بدم که ببینید اصلاً مسائل ساده‌ای نیستن. ولی انصافاً دهن کیبوردم کف کرد انقد نوشتم! بابا خانواده هم گناه دارن! :|

فقط یه سؤال دیگه از شمایی که احساس می‌کنی end برنامه‌نویس هستی بپرسم: بیشترین دیتایی که باهاش کار کردی چند ترابایت بوده؟ نه انصافاً جواب بده بفهمم با چه آدمای خفنی دارم صحبت می‌کنم!

ما از اولش مشکلی نداشتیم شما خودت مشکل رو شخصی کردی فکر کردی باهات دعوا داریم ولی مشکل دید اشتباه خودت بوده ، کسی اینجا حرف بدی به شما نزده فقط ایراد های سیستم داره بررسی میشه شما هم بی خود داری جبهه میگیری چرا چون ؟ واقعا سیستم مال این حرفا ها نیست که الان بشه حتی راجبش حرف زد سیستم الان باید رو حالت پایلوت باشه و تا زمانی که نتونه اطلاعات درستی بده نباید انلاین میشد

4 سال فعالیت با 20 نفر آدم ، نتیجه کارتون چطوری شده این ؟ نه خداییش شده این ، خوب من خجالت میکشم خودم در موردش حرف بزنم ، بگم یه موتور جستجو ساختن در حد چی بگم اخه

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
خوب دوست من شما رفتی یه دونه سرچ کردی، بعد داری روش نتیجه‌گیری می‌کنی! اشکال توی query expansion هست. چون درستش هست:
دانلود etabs ۲۰۱۳ ۱۳.۲.۲
یا
دانلود ایتبس ۲۰۱۳ ۱۳.۲.۲
که اگه اینو بزنی می‌بینی که نتیجه می‌ده. حالا چرا گوگل می‌تونه خوب query رو expand کنه؟ چون دیتا داره. ما توی این بخش مشکل داریم، کسی نمی‌خواد ماستمالی کنه.

در مورد اون موتور جستجو(!!!)هایی که گفتید:
gooni.ir : این که عالی بود! اصلاً داغونم کرد! در اولین حرکت، روی باکس سرچ که کلیک کردم یه popup برام باز کرد که بفهمم با چه سایتی طرف هستم! بعد توش سرچ کردم «تلویزیون» یه مشت مزخرف تحویلم داد که کوچکترین ارتباطی با تلویزیون نداشتن:

مشاهده پیوست 779876
کلاً با یه سایت اسپم طرف هستیم!

salam.ir : این سایت یک meta search engine هست که از موتورهای دیگه نتیجه رو می‌گیره. اون وقت میای با یوز مقایسه می‌کنی که نتایج مال خودشه؟
webjoo.ir : این یکی که اصلاً باز نشد!

یه مثالی هم در مورد برنامه‌نویسی بزنم: احتمالاً با google translate کار کردید نه؟ می‌دونید که بهترین کدنویس‌های جهان جمع شدن نوشتنش دیگه؟ یک عالمه هم استاد دانشگاه توشون بودن. نتیجه‌اش شده این:
این همه خرج کردن، این همه آدم جمع شدن، این مزخرف رو تحویل دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط بلدین حرف بزنین!

خوب، می‌بینیم که گوگل که از نظر شما خداس، گند زده تو هر چی ترجمه هست!!! یعنی یه دونه جمله هم نمی‌تونید پیدا کنید که درست ترجمه کنه!!!
فقط می‌خوام یکی از دوستانی که خیلی ادعاش می‌شه بیاد ببینم چه ماستمالی و توجیهی می‌خواد برای این سرویس مزخرف گوگل بیاره!

من ترجیح میدادم با شما که بطور کامل خودتو معرفی نکردی هم کلام نشم. اما چون دیدم داری بحث رو به سرویس های رقباتون می کشونی (بی راهه) گفتم جواب سوالت رو بدم:

گوگل ده ها سرویس داره. google map ، سرویس های آماری ش ، پزشکی، docs و ...... که اگر بار علمی اونها رو جمع ببندی میفهمی چقدر به بشر خدمت شده. مطمئن باش اگر الان گوگل نبود، مردم دنیا خیلی چیزها رو نمی دونستند. حتی اگر گوگل نبود شما الان در این جایگاهی که هستی نبودی. و چون در ایران بزرگ شدی و از صبح تا شب دارن توی گوشت درباره بدی های غرب میگن - تصور غلطی از گوگل و آمریکا داری. باید اونقدر شناختت رو نسبت به مدیران ارشد گوگل بالا ببری تا بفهمی امثال استیو جابز و بیل گیتس و اشمیت چه خدمتی به بشریت کرده اند.
همین گوگل مترجم که صحبتش رو کردی دستیار ویژه خیلی از دانشجوهای دکترای ایرانه. حتی خود شما.

اما شما در مقابل با 7 میلیارد چی تحویل کاربران - و نه حتی ملت ایران - دادی؟ یک موتورر جستجوی پر اشکال که کارکرد درستی نداره و حالا حالاها باید بودجه بخوره تا شاید - شاید - شاید یک روزی مورد استقبال قرار بگیره - که درصد موفقیتش زیر 50% هست.

اشکال کار شما اینه که چون نمیتونی از پروژه ت دفاع کنی - حمله ور میشی به دیگران و انگ بی سوادی - و بی خدمتی - میزنی
شما اگر نتونستی با 7میلیارد - رضایت کاربران رو جلب کنی - همون بهتر که این پول خرج نمی شد و این موتور اصلا ایجاد نمیشد. (به قول دکتر شریعتی اگر اهل خدمت کردن نیستی برو تا حداقل خیانت نکنی).

پس بجای بحث های بچه گانه و به حاشیه کشوندن تاپیک - وقتت رو اینجا تلف نکن و به کارت برس تا چند ماه دیگه بیای بگی این اشکالات برطرف شد. و کاربران مجدد سایت رو چک کنند و نظرشون رو اعلام کنند. اینکه نظر کاربران رو با تمسخر جواب بدین، یعنی اصول ابتدایی حضور در وب رو یاد نگرفتید. یعنی "رضایت کاربر".

من به شما توصیه میکنم رفتارتون رو اصلاح کنید. در حال حاضر رفتار شما نه تنها غیرحرفه ای بلکه توهین آمیزه. و برای "یوز" در حال ایجاد دافعه هستید تا جاذبه. مطمئن باش خیلی از کسانی که درباره کار شما نظر میدن در حوزه فعالیت خودشون استاد هستند. و تجربه های زیادی دارند اما دلیلی برای فخر ندارند و بودجه شما رو هم نداشتند. پس از بالا به کسی نگاه نکن.

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
https://translate.google.com/#auto/en/آیا می‌توانی یک جمله را درست ترجمه کنی؟

:D:D.... تقریبا درست ترجمه کرده. تازه این زبون فارسیه که براشون ارزش نداشته روش کار کنن. ترجمه فرانسوی/اسپانیایی به انگلیسیش و بالعکس عالیه :p

آقا جمله محاوره ای گذاشته... توقع داره گوگل براش ترجمه کنه . گوگل باید لهجه این آقا را هم تشخیص بده تا مورد تایید قرار بگیره:D

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
فقط بلدین حرف بزنین!

خیلی داری چرت و پرت میگی
مگه این سرویس گوگل مسئول ترجمه لحن درست حرف نزدن توئه؟
تو مثل آدم حرف بزن اونم مثل یه مترجم ترجمه میکنه برات.آقا @افتک!! هم بالای پاسخ بنده مثال زد براتون.

:D:D.... تقریبا درست ترجمه کرده. تازه این زبون فارسیه که براشون ارزش نداشته روش کار کنن. ترجمه فرانسوی/اسپانیایی به انگلیسیش و بالعکس عالیه :p

آقا جمله محاوره ای گذاشته... توقع داره گوگل براش ترجمه کنه . گوگل باید لهجه این آقا را هم تشخیص بده تا مورد تایید قرار بگیره:D
بهتره توهین نباشه ولی داری...

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
فقط بلدین حرف بزنین!

8b45vjc7dj83kjho1ib6.gif

خوب معلومه یک جمله محاوره ای غلط غلوط رو بدی به گوگل نمی تونه ترجمه کنه, دیگه گوگل ذهن تو رو نمی خونه که بدونه منظوره تو از "ببینم" اینه که می خوای یک چیزو بفهمی یا واقعا می خوای با چشات ببنیش و با اصطلاحات کوچه بازار ایران آشنا نیست
ولی اگر از لحاظ نگارشی و قواعد دستوری جمله را صحیح بگی می بینی که ترجمه قابل قبولی میده

مثلا به جای
باید بنویسی
می خواهم بدانم که آیا می توانی این جمله را درست ترجمه کنی؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016

دقیقا حرف منو زدی شما :D
این آقا قصد داره با سفسطه بازی بگه که سرویس دوزاری ما بعد چهار سال پول خرج کردن داره خوب کار می کنه, چون خود ما داریم نتایج جستجوش را می بینیم مجبوره برای هر query که ما میگیریم بیاد داستان ببافه که چرا اینجوری شد و اونجوری نشد :D
این که نشد موتور جستجو
دقیقا حکایت شیر بی یال و دم اشکم هست, بعد از چهار سال نسخه بتا هم نیست, در بهترین حالت یه دمو هست که بخوان به کسی نشون بدن

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
8b45vjc7dj83kjho1ib6.gif

خوب معلومه یک جمله محاوره ای غلط غلوط رو بدی به گوگل نمی تونه ترجمه کنه, دیگه گوگل ذهن تو رو نمی خونه که بدونه منظوره تو از "ببینم" اینه که می خوای یک چیزو بفهمی یا واقعا می خوای با چشات ببنیش و با اصطلاحات کوچه بازار ایران آشنا نیست
ولی اگر از لحاظ نگارشی و قواعد دستوری جمله را صحیح بگی می بینی که ترجمه قابل قبولی میده

مثلا به جای
باید بنویسی
می خواهم بدانم که آیا می توانی این جمله را درست ترجمه کنی؟

چرا بهانه میاری ؟ گوگل ترنسلیت اگر مترجم درست و حسابی بود، باید سخنرانی ملا میدادی بهش، سخنرانی جورج بوش تحویل میداد :D

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
چرا بهانه میاری ؟ گوگل ترنسلیت اگر مترجم درست و حسابی بود، باید سخنرانی ملا میدادی بهش، سخنرانی جورج بوش تحویل میداد :D
یوز ترنسلیت اینکارو انجام میده

بالا