• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
من برای اینکه پیش داوری نکرده باشم همین الان چند مورد رو تست کردم . ولی نتایج یوز برام قانع کننده نبود !
عبارتی که سرچ کردم :
بدست اوردن اختلاف بین دو زمان در #C: (همین رو تو گوگل بنویسی نتایج زمین تا اسمان فرق می کنه و چیزی هست که کاربر میخواد )
اجرای یک دستور در بازه زمانی مشخص: (غیر از مورد اول ، بقیه نتایج بیشتر نتایج " بازه زمانی " است تا کل عبارت )
شخصیت شناسی افراد از روی چهره : (اولین نتایجی که یوز میاره سایت های اسپم هست ، در حالی تو گوگل اولین سایت معرفی شده بهترین نتیجه است )

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟ ( این دیگه فاجعه اس !! 0 نتیجه در 0 ثانیه در یوز ، و گوگل همین تایپیک رو در اولین صفحه میاره ))
و ...

وقتی تو گوگل لینکی رو باز می کنم اون لینک رنگش تغییر می کنه و مشخص هست که من قبلا" این لینک رو باز کردم ولی تو یوز چنین چیزی ندیدم . ( شاید نکته ای که داره که من متوجه نشدم !)
مساله دیگر اینکه من اگر اگر به زبانی که تسلط کامل ندارم سرج می کنم گوگل منو به سمت عبارت صحیح هدایت می کنه ، مثلا" یک خارجی که به فارسی می نویسه " پدر دارد مشکل با من" هم در گوگل و هم در یوز سرچ کنید !!
مطالبی هم اقای sayyid در مورد در مورد بودجه اعلام کردن در تضاد با حرفهای وزیر به نظر میاد . طبق گفته وزیر : "وزیر ارتباطات در حاشیه رونمایی «یوز»: برای موتورهای جستجو داخلی ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه می شود "
چه 7 میلیارد هزینه شده باشه چه 200 میلیارد و حتی اگر می توانست نتایجی برابر کیفیت گوگل داشته باشد( که فکر نکنم بتواند ) ، من به دو دلیل ازش استفاده نمی کردم :
1- اینکه این بودجه باید صرف موارد مهم تری می شد تا من و امثال من از بیکاری در بیایم !
2- دوم اینکه حمایت از تولید ملی وقتی اهمیت داره که مثلا" من میخوام یه پیراهن میخرم هم نوع ایرانی اش هم نوع امریکایی اش که کیفیت یکسانی دارن تو بازار هست ( در اون صورت پیراهن ایرانی رو می خرم ) اما در مواردی مثل موتور جست و جو و دنیای اینترنت این موضوع برام قابل قبول نیست .

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
کلا اغتشاشیدم تو جنس ایرانی خواه موتور جستجو باشد خواه موتور سی جی 125
تحریم کنید این ات و اشغالا رو

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من برای اینکه پیش داوری نکرده باشم همین الان چند مورد رو تست کردم . ولی نتایج یوز برام قانع کننده نبود !
عبارتی که سرچ کردم :
بدست اوردن اختلاف بین دو زمان در #C: (همین رو تو گوگل بنویسی نتایج زمین تا اسمان فرق می کنه و چیزی هست که کاربر میخواد )
اجرای یک دستور در بازه زمانی مشخص: (غیر از مورد اول ، بقیه نتایج بیشتر نتایج " بازه زمانی " است تا کل عبارت )
شخصیت شناسی افراد از روی چهره : (اولین نتایجی که یوز میاره سایت های اسپم هست ، در حالی تو گوگل اولین سایت معرفی شده بهترین نتیجه است )

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟ ( این دیگه فاجعه اس !! 0 نتیجه در 0 ثانیه در یوز ، و گوگل همین تایپیک رو در اولین صفحه میاره ))
و ...

وقتی تو گوگل لینکی رو باز می کنم اون لینک رنگش تغییر می کنه و مشخص هست که من قبلا" این لینک رو باز کردم ولی تو یوز چنین چیزی ندیدم . ( شاید نکته ای که داره که من متوجه نشدم !)
مساله دیگر اینکه من اگر اگر به زبانی که تسلط کامل ندارم سرج می کنم گوگل منو به سمت عبارت صحیح هدایت می کنه ، مثلا" یک خارجی که به فارسی می نویسه " پدر دارد مشکل با من" هم در گوگل و هم در یوز سرچ کنید !!
مطالبی هم اقای sayyid در مورد در مورد بودجه اعلام کردن در تضاد با حرفهای وزیر به نظر میاد . طبق گفته وزیر : "وزیر ارتباطات در حاشیه رونمایی «یوز»: برای موتورهای جستجو داخلی ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه می شود "
چه 7 میلیارد هزینه شده باشه چه 200 میلیارد و حتی اگر می توانست نتایجی برابر کیفیت گوگل داشته باشد( که فکر نکنم بتواند ) ، من به دو دلیل ازش استفاده نمی کردم :
1- اینکه این بودجه باید صرف موارد مهم تری می شد تا من و امثال من از بیکاری در بیایم !
2- دوم اینکه حمایت از تولید ملی وقتی اهمیت داره که مثلا" من میخوام یه پیراهن میخرم هم نوع ایرانی اش هم نوع امریکایی اش که کیفیت یکسانی دارن تو بازار هست ( در اون صورت پیراهن ایرانی رو می خرم ) اما در مواردی مثل موتور جست و جو و دنیای اینترنت این موضوع برام قابل قبول نیست .

البته بحث بودجه هم چیز کوچیکی نیست که به راحتی از کنارش بگذریم. بر فرض اینکه 7 میلیارد (!) مبلغ صحیح باشه - پس وزیر دروغگو هست (!)، در صنعت IT ایران این مبلغ کمی
نیست و اینکه چطور این بودجه به یک مجموعه خاص اختصاص داده شده، جای سوال داره. الان اگر آقای X بره پیش وزیر و بگه من 50 میلیون میگیرم و مثل وایبر و لاین و واتس آپ میسازم تا کاربران ایرانی از سرویس خارجی - با ده ها انگ بد بودن - استفاده نکنند، به نظر شما چند درصد احتمال نظر مثبت و ارائه بودجه وجود داره؟
حداقل ساده لوحانه خواهد بود اگر باور کنیم این تخصیص بودجه عادلانه - و در شرایط یکسان - در کنار سایر رقبای بخش خصوصی - به این مجموعه برتر رسیده!!!
در شرایطی که برای وام ازدواج 3 میلیونی ضامن معتبر میخوان - جای سواله که این مبلغ تحت چه شرایطی پرداخت شده؟ و چه تضمیمی بابت کارایی اون و استقبال کاربران ارائه شده (!)
به هرحال هر طرحی باید به درصدی از موفقیت و پیشرفت برسه تا ادعا بشه سرمایه گذاری در این پروژه کار درستی بوده یا نه (مثل پروژه سیستم عامل ملی!). همینجوری پول خرج کردن که هنر نیست. که البته دوستان درباره نتایج جستجو مثال فراوان زدند که حداقل های نتایج جستجو رو رعایت نمیکنه این موتور. پس دلیلی برای بازگشت کاربر و استفاده از اون نمیبینه وقتی "گوگل" با حداقل نقص وجود داره. و باید خوش خیال باشه تا در انتظار پیشرفت سال به سال یک موتور جستجوی شبه دولتی باشه.

Last edited:

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044

2015-03-25_103853.jpg

موتور جستجو با 17 سال تجربه !

تاریخچه گوگل رو میزارم شاید بعضیا حالیشون بشه گوگل از اول این گوگل فعلی نبود

تاریخچه گوگل

اصولا ورای تمام مسائل فنی، من به گروهی که آیدی سید انتخاب میکنه و شعار وطن پرستی میده، اعتماد نمیکنم، حتی برای سرچ ساده .... هموطن خودمون گوگل، قابل اعتماد تره

والا.... پس فردا معلوم نیست از اطلاعاتمون چه سوء استفاده ای بکنن

منم از گوگل بدم نمیاد ادعایی هم ندارم ولی به کسی که به گوگل اعتماد میکنه اعتماد ندارم :D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
بابا موتور جستجو که نیست این که یه چیز کاملا مسخرست

بابا 7 میلیارد بگین 6 میلیارد هفتصد میلیونش رو خرج سخت افزار هم کرده باشن بازم نتیجه این نمی شه که ، این سیستم فاقد هوش مصنوعی هستش کلا ، سیستم خیلی داغونی هستش هر چی نشستم بیشتر بررسیش کردم دیدم فیکه آقا فیک ،

متاسفم که بعضی ها فکر می کنن تکنولوژی هم مثل یه سری چیز های دیگه توش آب بریزن و ازش نتیجه بگیرن ، حیف اون 7 میلیارد حیف حییییییییییییییییف حیف یه قرونش حیف دو زارش

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
مشاهده پیوست 779607

موتور جستجو با 17 سال تجربه !

تاریخچه گوگل رو میزارم شاید بعضیا حالیشون بشه گوگل از اول این گوگل فعلی نبود

تاریخچه گوگل

:D

منظورم این نبود که گوگل ایده آل هست ، فکر می کنم باید برای شما ساده تر توضیح بدم . یه ادم نحیفی مث من ، با وزن 54 که تو عمرش دوبارم هم ورزش نکرده می تونه یه مشت به شما بزنه و یکی مثل ازنولد هم می تونه مشت بزنه !! اما به این معنا نیست که ما هر دو می تونیم مشت بزنیم !! اصل مساله چیه ، اصل مساله اینکه من به موتور جست و جو نیاز دارم ، موتور جست و جویی که منو به جواب برسونه . دیگه چی کار به تاریخچه اش دارم ؟! البته اگر شما میخواین می تونید تو همین یوز اوقات خوشی رو سپری کنید !! اگر زمانی به لطف انسانهای بزرگی مثل شما یوز جلوتر از گوگل افتاد من سریعا" یه اکانت جدید می سازم و کلی از گوگل بد میگم !! البته ناگفته نماند که گفته شما شدید منو به فکــر برد که گوگل چطوری تونست از موتور جست وجوی یاهو که قدمت بیشتری داشت جلوتر بزند ؟! و اینکه در این 17 سال چرا یاهو پا به پای گوگل پیشرفت نکـرد؟

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
منظورم این نبود که گوگل ایده آل هست ، فکر می کنم باید برای شما ساده تر توضیح بدم . یه ادم نحیفی مث من ، با وزن 54 که تو عمرش دوبارم هم ورزش نکرده می تونه یه مشت به شما بزنه و یکی مثل ازنولد هم می تونه مشت بزنه !! اما به این معنا نیست که ما هر دو می تونیم مشت بزنیم !! اصل مساله چیه ، اصل مساله اینکه من به موتور جست و جو نیاز دارم ، موتور جست و جویی که منو به جواب برسونه . دیگه چی کار به تاریخچه اش دارم ؟! البته اگر شما میخواین می تونید تو همین یوز اوقات خوشی رو سپری کنید !! اگر زمانی به لطف انسانهای بزرگی مثل شما یوز جلوتر از گوگل افتاد من سریعا" یه اکانت جدید می سازم و کلی از گوگل بد میگم !! البته ناگفته نماند که گفته شما شدید منو به فکــر برد که گوگل چطوری تونست از موتور جست وجوی یاهو که قدمت بیشتری داشت جلوتر بزند ؟! و اینکه در این 17 سال چرا یاهو پا به پای گوگل پیشرفت نکـرد؟

جوابش خیلی ساده و روشنه چون از افرادی مثل شما استفاده نمی کنه ;)

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
جوابش خیلی ساده و روشنه چون از افرادی مثل شما استفاده نمی کنه ;)
قانع شدم ، ایشالا موتورهای جست و جویی که از افرادی مث شما استفاده می کنن موفق میشن :D ، من رفتم با افتک پی ام بازی کنم . بعدا" زنگ می زنم بهت . بوس . بای بای
ولی امیدوارم این دوستمون " سید " به خاطر حس کنجاوی منم که شده به این سوال جواب بده . موتورهای جست و جو قبل از گوگل که دیتای کاربران رو داشتن . چیرا اونا نتونستن باهاش رقابت کنن ؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
di31tumsidkcz1coitid.jpg

:general712: 50 دقیقه سکوت...

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
بابا چند نفر به یه نفر! :)
من اول از همه‌ی دوستان جداً تشکر می کنم که نظرشون رو خیلی رک و راست گفتن. فیدبک کاربر خیلی مهمه!

خیلی خوشحال شدم که جواب بعضی از دوستان رو دادید البته باید توجه کنید افراد زیر 18 سال در این فروم هم وجود دارن که کارشون فقط فکر کردنه !
البته همه‌ی کاربرا برای ما مهم هستن. شما هم خودشو ناراحت نکن! ما برخوردای بدون فکر زیاد دیدیم...

با API گوگل هم میشه یه موتور جستجو زد :D (شوخی)
تا اونجایی که من میدونم برای این موتور جست جو خیلی زحمت کشیدن که واقعا جای سپاس دارن و باید از طرح ایرانی حمایت بشه
فقط من چند تا سوال دارم
الان این موتور نتایج رو هر چند وقت یک بار آپدیت میکنه ؟؟؟
مثلا من یه چیزی سرچ کردم یه سایت که خیلی وقته بسته شده و کلا نابود شده (حدود شش ماه پیش) آورد !!
ممنون
همونطور که گفتم، یکی از سخت‌ترین بخش‌های کار crawler انتخاب صفحاتیه که باید به‌روزرسانی بشن. توجه کنید که ما مثل گوگل پهنای باند بینهایت نداریم! بنابراین به هر دلیلی ممکنه برخی صفحات از چشم خزشگر مخفی بمونه و به‌روزرسانی نشن. البته که این اشکال خزشگر هست و خوشحال می‌شیم شما آدرس سایت مورد نظرتون رو برامون بفرستید (از طریق ایمیل یوز یا پیغام خصوصی برای من) تا بررسی کنیم اشکال از کجاس.

حالا ی سوال بره من پیش اومد!
یوز ک 6 ماه پیش نبوده (البته استارت پروژه اش خورده بود، اما ب مرحله بهره برداری نرسیده بود هنوز)
پ یعنی از دیتابیس ی جستجوگر دیگه استفاده میکنه! (منظورم تو ی بازه زمانی اطلاعات رو ایمپورت کرده) + (شاید)
همونطور ک بالاتر هم اشاره کردم
خزشگر ما بیش از ۳ ساله که داره خزش می‌کنه. البته قطعاً اوایل کارش stability اش کمتر بوده و پایین و بالا رفتنش بیشتر بوده و همچنین پهنای باندمون ابتدای کار خیلی کم بوده. خلاصه‌اش این که داده مال خودمون هست و از جای دیگه‌ای نگرفتیم.
در ضمن این که گفتید یوز ۶ ماه پیش نبوده، همونطور که خودتون اشاره کردید به بهره‌برداری نرسیده بود. یعنی بوده ولی عمومی نبوده. ما خودمون از سال ۹۱ داریم ازش استفاده می‌کنیم.

سلام سید.
خوش اومدین. و ممنون برای پاسخ ها.
یه بخش وب مستر هم بذارید براش بد نیست.

حال داشتید سایت منم بیارید صفحه اولش
http://www.clubmusic.ir
:D:D:D

البته شوخی بود، دیدم گفتید نمیشه.:)
در مورد webmaster tools، حتماً این کار رو خواهیم کرد و جزو برنامه‌هامون هست. همونطور که گفتم ما بیشتر انرژیمون رو تا به حال گذاشتیم روی بخش فنی موتور و از این به بعد ان‌شاءالله بیشتر به کاربرا (چه کاربر معمولی و چه وبمستر) می‌پردازیم.
در مورد سایتتون هم اگه جستجو کنید
سایت:clubmusic.ir
می‌بینید که ۱۶ هزار و خرده‌ای صفحه ازش خزش کردیم. اگه صفحه‌ای ۱۰ تومن حساب کنیم می‌شه ۱۶۰ تومن ناقابل! :D

این پروژه کار تیمی چند نفره بوده؟
همون‌طور که دوستمون گفتن، ۸۰ نفر روی این پروژه کار کردن. البته همه‌شون همیشه توی پروژه نبودن.
در ضمن هسته‌ی اصلی موتور این تعداد نیستن. همونطور که گوگل بیش از ۲۰ هزار نفر نیرو داره ولی هسته‌ی اصلیشون حدود ۲۰ نفر بودن (طبق آماری که یادم میاد، اگه اشتباه می‌کنم اصلاح کنید).

نخیر انتظار داریم!
بقیش هم زیاد بود نخوندم :D
خوب شما لطف داری! :D
بقیه‌ش رو هم نخوندی فدای سرت! :)

هنو این تاپیک در حال بحثه!؟ :eek: حیف نمیتونم کامل اظهار نظر کنم! حیف. :)

فقط یه چیز بگم و تمام: بینگ و یاهو دارن خودشونو تیکه تیکه میکنن به گرد گوگل هم نمیرسن! بعد چجوری چندتا ویرایشگر اسکریپت به خودشون اجازه میدن یه موتورجستجو بزنن که اسمشم حتی قشنگ نیست!

خود گوگل چندوقت دیگه این سایت رو اسپم میکنه! همینطور موتورجستجوهای دیگه :) به عنوان اسپمر شناخته میشه :)
دوست من، شما که ادب رو رعایت نمی‌کنی! ولی من ادب رو رعایت می‌کنم! ویرایشگر اسکریپت! :|
در مورد بینگ و امثالهم هم توضیح دادم. بیشتر از این هم به نظرم لزومی نداره با امثال شما بحث بی‌خود کنم.

@sayyid
4 مورد رو حل کنی همه چی حله.
1-قالب صفحه اصلی رو خالی کن مثل گوگل یعنی سبک کن خیلی میگم خیلی خیلی اصن ببین خیلی خیلی خیلی افتاد؟
2-یه فکری به حال اسپمر ها بکنین یا اصن یه پشتیبانی بزارین بعد عنوانش رو بزارین گزارش مشکل هر کی اومد سایت اسپم گزارش کرد کلا از لیست ایندکس حا حذفش کنید یا مث گوگوگلی ببرید لیست سیاه.
3-آپارات رو از نتایج توی آی فریم یا یه همچین چچیزی نکنید هر چی فیلم مینویسی آپارات میاد این خیلی ... (جا داره بگم واسه این ابتکارتون دوست داشتم فحش ناموسی بدم البته حضوری).
4-نتیاج رو صفحه بندی کنید همه نتایج تو یه صفحه میاد فقط بینشون یه خط هست و وسطش شماره نوشته اینجوری اون صفحه سنگین میشه.
ممنون که نظراتتون رو با ما در میون گذاشتید.
۱. در این مورد توی تیم موتور خیلی بحث کردیم. تصمیم راحتی نیست! اصلاً تصمیم راحتی نیست! اصلاً اصلاً اصلاً تصمیم راحتی نیست! :)
ولی داریم روش کار می‌کنیم.
۲. ما سیستم‌هایی برای تشخیص اسپم داریم (هم خودکار هم دستی). فعلاً هم کل پشتیبانی سایت از طریق ایمیل [email protected] هست. اگه کسی اونجا گزارش سایت اسپم بده ما حتماً بررسی و اقدام می‌کنیم.
۳. نظر لطف شماست!
۴. همه‌ی نتایج توی یه صفحه نمیاد! صفحات بعد به صورت خودکار load می‌شن (یعنی lazy loading استفاده کردیم). بنابراین صفحه اول که میاد اصلاً سنگین نیست و هر چقدر شما برین پایین‌تر سنگین‌تر می‌شه! :)
البته یه فکرایی به حال سنگین شدن صفحه در اثر پایین رفتن کاربر کردیم که قعلاً در مرحله‌ی برنامه‌ریزیه.

یوز ؟ آقا فقط برای بالا اومدنش بر ندارید ( مثل چین برای بالا آوردن Baidu ) گوگل رو مسدود کنید. البته همین الانشم نصفش مسدوده مثل جی پلاس و یوتیوب فقط دیگه کاملا مسدودش نکنید بذارید این جیمیل و گوگل سرچ باز باشه قول میدم روزی یه بار یوز باز کنم :D

این مصاحبه بازگشایی یوز با مدیر پروژه رو هم هر کسی نخونده میتونه بخونه : http://www.mehrnews.com/news/2495783/راه-اندازی-موتور-جستجوگر-ایرانی-جستجوی-یک-میلیارد-صفحه-با-یوز

این رو بگم هر کسی که اینجاست و نظری میذاره قطعا از موفق شدن یه پروژه ایرانی حمایت میکنه. فقط وقتی وزارت ارتباطات 7 میلیارد تومان خرج کرده تا حالا (http://www.khabaronline.ir/detail/400804/ict/ict) خوب انتظارها طبیعتا متفاوته با یه پروژه که چند نفر از جیب خودشون بزنن.
بله قطعاً انتظارها متفاوته. ولی باید scale کار رو نگاه کرد و بودجه رو با اون سنجید. scale کار یه موتور جستجو زمین تا آسمون با یه پروژه‌ی معمولی فرق داره. چیزی که دوستان توجه نمی‌کنن اینه که برای این که یه سایت معمولی بالا بیاریم خیلی نیاز به سخت‌افزار و تکنولوژی خاصی نیست (همین سایت persiantools چند تا سرور داره کلاً؟). اما برای یه موتور جستجو که بخواد تو scale بالا جوابگو باشه، ۱۰۰۰ تا سرور هم کمه! در ضمن از دهها تکنولوژی مختلف تو بخشای مختلفش استفاده می‌شه.
البته منظور این نیست که چون این همه تکنولوژی استفاده می‌شه پس اگه کیفیتش پایین بود دیگه همینه که هست! این واضحه که شما ۱۰۰ تا تکنولوژی هم استفاده بکنی، تا وقتی خروجی نهایی که کاربر می‌بینه خوب نباشه به درد نمی‌خوره!
پ.ن. آقا با توجه به این که شما قول دادی روزی یه بار به یوز سر بزنی، نگرانی رتبه‌ی الکسامون از بین رفت! :)

@sayyid
من که مطمئنم این پروژه شکست میخوره ولی در هرصورت برای بچه های گروه یوز آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم که دیرتر شکست بخورید :دی
اما چند پیشنهاد:
1- اصلا سمت جستجوی انگلیسی نرید و بیخودی وقتتون رو روی بخش انگلیسی یا هر زبون دیگه ای غیر از فارسی تلف نکنید. تنها حالتی که یوز میتونه موفق بشه اینه که بتونه توی جستجوی فارسی برای کاربرای ایرانی موفق باشه.
2- بهتره خودتون مطالبی در مورد سئو سایتها برای موتور جستجوتون ایجاد کنید و تا سایتهایی که سئو میشند در موتور شما در نتایج بهتری قرار بگیرند و اینجوری وبمسترا تشویق به همکاری با موتور جستجوی خوشگل عسل یوز میشن :دی
3- روی بخش page authority و به خصوص domain authority کار کنید که بخش اعظمی از نحوه نمایش سایتهای بهتر از این طریق بدست بیاد.
4- بخش یوز وبمسترز رو حتما باید ایجاد کنید و اگه این بخش رو مثل گوگل وبسمترز نتونید داشته باشید قطعا شکست میخورید
5- رتبه بندی نتایجتون رو با گوگل مقایسه کنید.
و.....
:)
۱. تو جستجوی انگلیسی هم می‌شه کارایی کرد. ببینید فرقه بین جستجوی انگلیسی، و جستجوی مردم دنیا! یعنی ما الان به فکر جواب دادن به جستجوهای انگلیسی مردم خودمون هستیم! چون scale محدودتر می‌شه، می‌شه یه کارایی کرد که نتیجه گرفت.
۲. حتماً این کار رو می‌کنیم. از تأکید شما و دوستان هم بر میاد که این مسئله چقدر مهمه.
۳. page authority مدتهاست که جزو پارامترهای ما هست. البته ناگفته نماند که ما دهها پارامتر برای رتبه‌بندی سایت‌ها داریم.
۴. قبول دارم. webmaster tools هم مثل بحث seo جزو باید‌های یک موتور جستجو هست.
۵. این کار رو هم از همون اوایل کار انجام می‌دادیم. ما به صورت دائمی نتایجمون رو با موتورهای دیگه مقایسه می‌کنیم (نه با یه دونه دو تا query مثل دوستان! هزاران query استفاده می‌شن تا نتیجه قابل اتکا باشه) و دائم تأثیر تغییرات رو توی رتبه‌بندی بررسی می‌کنیم.

@sayyid
این چیه ؟ :
yoos.ir
چک کنید میبینید همون یوزره ولی مثل این که بستنش !
همچنین مواظب اسپم از طرف گوگل باشید داره یه کار هایی میکنه ... (تو نتایج یوزر خیلی بالاست !!)
راستش من yoos.ir رو نمی‌دونم چرا بالا نمیاد. بررسی می‌کنیم. ممنون از این که خبر دادید. (البته اگه به [email protected] بفرستید خیلی راحت‌تر می‌شه پیگیریش کرد! من الان از توی خونه اونم از شهرستان توی مسافرت دارم این رو می‌بینم! اون ایمیل رو دوستان توی شرکت می‌بینن و می‌تونن راحت‌تر بررسی کنن)
در مورد اسپم گوگل منظورتون رو نفهمیدم! اگه می‌شه یه کم بیشتر توضیح بدید!

سید جان:D با این شعارها دیگه کسی خ.ر نمیشه ....... همه می دونن که این پروژه و پروژه های مشابه هیچ ارزشی برای کشور و مردم نداره و یه سفره ای بازه و یه عده ای میان می خورن و میرن:p.... خواهشا این قسمت از کشور رو که ما توش هستیم تکون ندید :D

اصولا ورای تمام مسائل فنی، من به گروهی که آیدی سید انتخاب میکنه و شعار وطن پرستی میده، اعتماد نمیکنم، حتی برای سرچ ساده .... هموطن خودمون گوگل، قابل اعتماد تره:p

والا.... پس فردا معلوم نیست از اطلاعاتمون چه سوء استفاده ای بکنن:p
شما هر جوری دوست داری فکر کن. از نظر شما این پروژه و پروژه‌های مشابه هیچ ارزشی برای کشور نداره و غیره. نظر شما مال خود شماس، بی‌خود به بقیه نچسبونش!
بعد هم در مورد ID من:
اولاً که این ID من هست، نه ID گروه! هیچ ربطی هم به تیم یوز نداره. الان روح مدیر پروژه خبر نداره که من اومدم اینجا دارم وقتم برای شمایی که یه کلمه حرف درست و حسابی نمی‌زنی تلف می‌کنم! (اشتباه نشه! من برای بقیه‌ی دوستان ارزش قائلم و معتقدم اگه وقتم رو اینجا بذارم و یه سری چیزا رو روشن کنم خیلی با ارزش‌تر از اینه که برم و فقط کد بزنم! خطابم به این دوستمون بود که راحت میاد و تهمت می‌زنه... «یه سفره ای بازه و یه عده ای میان می خورن و میرن» این حرفت برای من خیلی سنگینه... شما رو نمی‌دونم، ولی ما به حلال و حروم اعتقاد داریم... اگه قرار بود اینجا کسی پولی بخوره، مطمئن باش رقمش در حد ۷ میلیارد تومن نبود! حداقل ۱۰۰ میلیارد می‌شد روی یه همچین پروژه‌ای خورد...)
ثانیاً دلیل این که ID من این هست، اینه که من سیّد هستم. خیلی ساده هست! من همه جا همین ID رو دارم. تو بازی آنلاین، تو فروم، توی ایمیل، ... اگه ناراحتی می‌دم سیّد رو از تو شناسنامه‌ام از جلوی اسمم حذف کنن! :|

عبارتی که سرچ کردم :

و ...
من یه توضیح اجمالی در مورد جستجوهایی که شما کردید بدم:
جستجوهای ۱ و ۲ و ۳ شما از نوع informational بود که موتور ما هنوز توی این نوع جستجوها خیلی قوی عمل نمی‌کنه. یعنی توی بعضیاشون کلاً خراب می‌کنه، توی بعضیاشون جوابای نیمه مرتبط می‌ده، توی بعضیا هم خوب جواب می‌ده. اما توی جستجوهای navigational و transactional بهتر عمل می‌کنه. مثلاً:
خرید بلیط قطار
پرشین تولز
نتیجه‌گیری اخلاقی: ما مدتیه که می‌دونیم یوز روی جستجوهای informational مشکل داره و داریم روش کار می‌کنیم. سعی می‌کنیم بهترش کنیم!
توی جستجوی دوم شما، نتیجه‌ی اول و هفتم خوب بودن و بقیه نامرتبط بودن.
جستجوی سوم شما: نتیجه‌ی اول که اسپم نیست و نیمه‌مرتبط هست. ولی بقیه‌ی نتایج صفحه‌ی اول اسپم هستن. این اشکال موتور هست و باید بررسی کنیم این سایت‌ها از چه روشی استفاده کردن که تونستن ما رو اسپم کنن. بالاخره مبارزه با اسپم کار راحتی نیست! مثل دزد و پلیس می‌مونه! شما هر کاری می‌کنی، اسپمرها یه روش دیگه پیدا می‌کنن که دورت بزنن! دوستان حتماً در جریان هستن که گوگل هم از اسپمرها بازی می‌خوره (البته مشخصه که گوگل توی تشخیص اسپم از ما داره بهتر عمل می‌کنه، کسی منکر این نیست).
اما جستجوی چهارم شما: حق با شماس، باید بررسی کنیم چرا این اتفاق افتاده. البته من الان شهرستانم و نمی‌تونم بررسی کنم! ولی ان‌شاءالله بعد از تعطیلات بررسی می‌کنم.

توی یوز هم این اتفاق می‌افته (آبی کمرنگ می‌شه). شاید تغییر رنگش زیاد محسوس نبوده شما ندیدی. اگه به نظرتون باید تغییر رنگ بیشتر باشه بی‌زحمت بگید که بررسی کنیم.

بله ایشون فرمودند که ۲۰۰ میلیارد هزینه می‌شود! نفرمودند که هزینه شده است! یعنی اگه خدا بخواد و همه چیز سر جاش باشه و همه‌تون بچه‌های خوبی باشید و حرف هم نزنید و ...، اون وقت شاید یه وقتی دیدید که مثلاً ۲۰۰ میلیارد تومن هزینه شد! :)
برای اطمینان، به این خبر مراجعه کنید:
http://www.khabaronline.ir/detail/400804
... معاون برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات در مراسم رونمایی از موتور «یوز»، اعلام کرد که ساخت این جست‌وجوگر ایرانی تاکنون هزینه‌ای 7 میلیارد تومانی را برای این وزارت‌خانه داشته است.
این بخشش هم قابل توجه دوستایه که می‌گن این هزینه خیلی زیاد بوده:
اما اگر 170 میلیارد به نظر هزینه زیادی برای ساخت موتورهای جست‌وجو است، بر اساس گفته معاون وزیر ICT، هزینه‌ای که امروز بابت راه‌اندازی موتور جست‌وجوهای ملی صرف می‌شود در برابر پولی که برای خرید پهن باند از خارج هزینه پرداخت می‌شود مبلغ ناچیزی است.

ببینید، یک نکته رو توجه نمی‌کنید: بودجه‌ی هر بخش مخصوص اون بخش هست. بودجه‌ای که توی برنامه‌ریزی کلان به موتور جستجو اختصاص داده می‌شه، ربطی به از بیکاری در اومدن شما نداره. اگه اینطوری باشه که کلاً هیچ پروژه‌ی نفتی‌ای نباید توی کشور استارت بخوره! می‌دونید رقمهای پروژه‌های نفتی تو چه مایه‌هایی هستن؟ مثلاً:
http://www.payamenaft.com/view-12217.html
http://www.nioc.ir/Portal/Home/Show...06e5d&ID=fee0f7b6-d3fe-49bb-bd1f-93ca04440855
(این دو تا صفحه، نتیجه‌ی دوم و سوم یوز برای جستجوی عبارت «بودجه پروژه های نفتی در ایران» بودن!)
از link دوم:
بر اساس این گزارش، از مجموع ١٠٠ میلیارد دلار مجوز بند (ق) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کشور به منظور سرمایه گذاری در توسعه صنایع نفت و گاز و بهینه سازی مصرف سوخت، مجوز شورای اقتصاد برای طرح ها و پروژه ها به میزان حدود ۵٦ میلیارد دلار اخذ شده است.
دوست خوب من! ۱۰۰ میلیارد دلار می‌دونی یعنی چقدر؟!!!!!!!!
اگه دلار رو ۳ هزار تومن فرض کنیم، می‌شه سیصد هزار میلیارد تومن!
یعنی 300,000,000,000,000 تومن!!
می‌شه چند برابر ۷ میلیارد تومن؟! حدود ۴۰ هزار برابر!!!! یعنی هزینه‌ی موتور ما برای دولت، تا به حال یک چهل‌هزارم بوذجه‌ی پارسال نفتی کشور بوده!
شما بگو اون بودجه‌ی نفتی رو یک هزارمش رو بدن به من و شما بریم دنبال کارمون! :)

در مورد تولید ملی و حمایت و اینها، فقط یک جمله می‌گم: اگه کاربرای ایرانی از موتور ما حمایت نکنند، قطعاً به هیچ جایی نخواهیم رسید.

بابا موتور جستجو که نیست این که یه چیز کاملا مسخرست

بابا 7 میلیارد بگین 6 میلیارد هفتصد میلیونش رو خرج سخت افزار هم کرده باشن بازم نتیجه این نمی شه که ، این سیستم فاقد هوش مصنوعی هستش کلا ، سیستم خیلی داغونی هستش هر چی نشستم بیشتر بررسیش کردم دیدم فیکه آقا فیک ،

متاسفم که بعضی ها فکر می کنن تکنولوژی هم مثل یه سری چیز های دیگه توش آب بریزن و ازش نتیجه بگیرن ، حیف اون 7 میلیارد حیف حییییییییییییییییف حیف یه قرونش حیف دو زارش
باز هم از اون نظراتی که من هیچ حرفی برای گفتن ندارم! می‌شه بفرمایید چیش fake هست؟
سیستم فاقد هوش مصنوعی هست!!!! آقا راس می‌گه ما خودمون نشستیم داریم جواب query ها رو می‌دیم! با هوش انسانی!!!!
الان منم یه مثال می‌زنم که ببینین گوگل فاقد هوش مصنوعی هست! این query رو توی گوگل بزنید:
چند درصد از مردم جهان از گوگل رضایت دارند
و فقط بشینید به نتایجش بخندید! کلاً اگه کوچکترین ارتباطی بین نتایج و چیزی که پرسیده شده دیدید، من رو هم خبر کنید!!!
حیف اون هزاران میلیارد دلاری که خرج گوگل کردن!!!!!!!!!!!!

ولی امیدوارم این دوستمون " سید " به خاطر حس کنجاوی منم که شده به این سوال جواب بده . موتورهای جست و جو قبل از گوگل که دیتای کاربران رو داشتن . چیرا اونا نتونستن باهاش رقابت کنن ؟
من نگفتم تنها نکته‌ی مهم دیتای کاربران هست! در ضمن دقت کنید که موتورهای قبل از گوگل دیتای خیلی زیادی نداشتن (کلاً چقدر مگه جستجو می‌شد اون موقع؟).
یکی از بخش‌های بسیار مهم گوگل، زیرساختش هست. یه مقدار در مورد این keyword هایی که می‌گم مطالعه کنید، دستتون میاد توی گوگل چه خبره:
Mapreduce, GFS, Colossus, Chubby, Caffeine, BigTable, Percolator, Spanner, F1
این زیرساخت به گوگل کمک کرده تا بتونه از دیتای کاربرانش خیلی فراتر از بقیه‌ی موتورها استفاده کنه و در نتیجه بتونه نتایج بهتر ارائه بده و کاربران بیشتر جذب کنه و در نتیجه دیتای بیشتر بگیره و ...

di31tumsidkcz1coitid.jpg

:general712: 50 دقیقه سکوت...
خوب این خطای بخش Query Correction ما هست که باید اصلاح بشه. فکر می‌کنید برای ما چقدر کار داره که این رو بریم دستی درستش کنیم؟ فکر می‌کنید چرا تا الان این کار رو نکردیم؟ یعنی واقعاً فکر می‌کنید ما قبل از شما این query رو نزده بودیم؟!!!
دلیلش اینه که نمی‌خوایم ماستمالی کنیم و یه دونه جستجو رو درست کنیم! باید الگوریتم درست کار کنه، نه این که یه دونه جستجوی خاص نتیجه‌اش دستکاری بشه. این همون بحثیه که گفتم نمی‌شه نتایج رو دستی بالا و پایین کرد.
در ضمن این مسئله خیلی چیز عجیب و غریبی نیست. یادبینگ روز اولی که launch شد، خودش نمی‌تونست خودش رو پیدا کنه! ولی گوگل می‌تونست پیداش کنه!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
ممنون که نظراتتون رو با ما در میون گذاشتید.
۱. در این مورد توی تیم موتور خیلی بحث کردیم. تصمیم راحتی نیست! اصلاً تصمیم راحتی نیست! اصلاً اصلاً اصلاً تصمیم راحتی نیست! :)
ولی داریم روش کار می‌کنیم.
۲. ما سیستم‌هایی برای تشخیص اسپم داریم (هم خودکار هم دستی). فعلاً هم کل پشتیبانی سایت از طریق ایمیل [email protected] هست. اگه کسی اونجا گزارش سایت اسپم بده ما حتماً بررسی و اقدام می‌کنیم.
۳. نظر لطف شماست!
۴. همه‌ی نتایج توی یه صفحه نمیاد! صفحات بعد به صورت خودکار load می‌شن (یعنی lazy loading استفاده کردیم). بنابراین صفحه اول که میاد اصلاً سنگین نیست و هر چقدر شما برین پایین‌تر سنگین‌تر می‌شه! :)
البته یه فکرایی به حال سنگین شدن صفحه در اثر پایین رفتن کاربر کردیم که قعلاً در مرحله‌ی برنامه‌ریزیه.
اسپمرها مهمترین مسئله هستن تا حدی که خیلی ها الان به خاطرش از گوگل شاکی شدن.
شما الان اینو از نتایج اگه میشه حذف کن چون توی تمام تصاویر مخالف شما این اسپمر هست
blogreader.ir

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
اینکه یه پولی الکی خرج شده شکی درش نیست
اینکه اخرش به جایی نمیرسه و بازدهی نداره هم شکی درش نیست
اینکه از این پولا زیـــــــــــــــــــــاد خرج میشه بازم درش شکی نیست ( چرا به این گیر دادین) ( یقینا این پولا برا ما زیاده :general210: )
میشد این پول خرج زیرساختهای اینترنت ایران میشد مثلا رتبه 170 ام تو سرعت اینترنت رو داریم
البته چون ایران تو سدسازی وارده میشه یه سد بزنن دور اون سیمه که هی بهش لنگر میخوره :general304:

ashk4n

Registered User
لایک‌ها
330
چرا از تکنولوژی Ajax همانند گوگل استفاده نکردین؟ به نظرم خیلی میتونه موثر باشه سرچ کردن رو ساده تر میکنه
یا مثلا متمایز کردن رنگ لینک های بازدید شده که فکر کنم با session امکانپذیر باشه
در کل جای کار دارد.

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
باز هم از اون نظراتی که من هیچ حرفی برای گفتن ندارم! می‌شه بفرمایید چیش fake هست؟
سیستم فاقد هوش مصنوعی هست!!!! آقا راس می‌گه ما خودمون نشستیم داریم جواب query ها رو می‌دیم! با هوش انسانی!!!!
الان منم یه مثال می‌زنم که ببینین گوگل فاقد هوش مصنوعی هست! این query رو توی گوگل بزنید:
چند درصد از مردم جهان از گوگل رضایت دارند
و فقط بشینید به نتایجش بخندید! کلاً اگه کوچکترین ارتباطی بین نتایج و چیزی که پرسیده شده دیدید، من رو هم خبر کنید!!!
حیف اون هزاران میلیارد دلاری که خرج گوگل کردن!!!!!!!!!!!!

فیک به عملی گفته می شه که نه بر اساس الگو های درست بلکه با استفاده از سیستم های دیگه می خواد خودش رو بکشه بالا ، به این میگن فیک
یوز که خودش رو میره توی یه موتور جستجوی دیگه ایندکس میکنه یعنی گونه ایی از حماقت بزرگ برای کسب بازدید و این یعنی نداشتن هیچ نوع آینده نگری و تفکر مبتنی بررشد اصولی

آقا راس می‌گه ما خودمون نشستیم داریم جواب query ها رو می‌دیم! با هوش انسانی!!!!

شما توی یوز فعال هستید شما جریانت چیه که خودت رو مخاطب من قرار میدی شما چی کاره ایی توی سیستم یوز

بعدش با هوش انسانی که هیچ شما میدادی دست یه بزغاله بهتر نتیجه میگرفتی تا این سیستمی که پیاده شده ، کسی دیدی ماشین بزنه براش ماشین لباسششویی بیاره اونم لینک اول
بعدش براش نشستی آزاکس زدی ؟ کی آخه همچین کارهایی میکنه برای جستجو یکی از فاکتور های مهم توی جستجو اینه که اطلاعات خوانا و سریع قابل دسترسی باشن

شما هوش مصنوعی میفهمی یعنی چی کلا منظور از هوش مصنوعی در این لحضه که اینجا براتون تایپ میکنم چیست برادر ؟ اگه میفهمیدی که این صحبت رو نمی کردی ، دیگه تابلو تر از این نمی شد که بفهمی این بیشتر شبیه یه اسپمر هستش

شما توی وب فارسی داری نتیجه رو بررسی می کنی ؟ اکی کسی اصلا نمی ره سراغ این موضوع بحثی بزنه بنده خدا فقط یکی مثل خودت که می خواد بیاد به زور یه حرف ثابت کنه میره تو یه سیستم سرچ میکنه تا شاید زوری هم که شده یه چیزی رو پیدا کنه ، چرا کسی نمی ره برای اینکه ایران از نظر گوگل تحریمه ولی شما تو حوزه انگلیسی برو ببین چه خبر هستش ببین چیز فیک پیدا می کنی ؟

در ضمن این که داری لوه میزنی به همه سرچر ها تا یه چیز بهتر از گوگل پیدا کنی تابلو شد حواست باشه ، حالا شما میرفتی مابقی سیستم ها رو یسرچ میکردی ببینی کی به کیه

چیزی که خنده داره اینه که حداقل 7 میلیارد خرج چی شده ؟ فکر کردی اینم مثل بقیه چیز ها میشه ماس مالیش کرد نه عزیزم پیداست نتیجه ، مورد دیگه این که گوگل نتیجه تجربه چندین سال پشتکار و برنامه ریزی درست مبنی بر خدمات رسانی درست هستش و با نوعی آزادی بیانی که دارند خیلی راحت میتونند پیشرفت کنن
نه اینجا که همه چی خفت شده کوچکترین اطلاعاتی که چه غلطی کردند مشخص نیست

بعد دیگه شما چی داری الکی برای خودت زورمیزنی ، صرفا به خاطر این که یه حرفی بزنی نمی تونی که بیا اینجا وقت ما رو بگیری که ، حرف باید اصول داشته باشه مخصوصا وقتی که داری درباره یه سیستم صحبت میکنی و نمی تونی رو خاله زنک بازی بیای حرف بزنی که ، نتیجه مشخصه ، هزینه ها مشخصه این ها همش مشخص میشه دیگه یه مشت انسان نا لایق نشستن پشت کار دارن چه می کنن خدا داند

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
چرا از تکنولوژی Ajax همانند گوگل استفاده نکردین؟ به نظرم خیلی میتونه موثر باشه سرچ کردن رو ساده تر میکنه
یا مثلا متمایز کردن رنگ لینک های بازدید شده که فکر کنم با session امکانپذیر باشه
در کل جای کار دارد.

گوگل داره از Ajax فاصله میگیره خیلی کم کرده کاربردش رو خیلی هم هنوز با سایت هایی که Ajax استفاده می کنن مشکل داره

شما توی یوز فعال هستید شما جریانت چیه که خودت رو مخاطب من قرار میدی شما چی کاره ایی توی سیستم یوز

بعدش با هوش انسانی که هیچ شما میدادی دست یه بزغاله بهتر نتیجه میگرفتی تا این سیستمی که پیاده شده ، کسی دیدی ماشین بزنه براش ماشین لباسششویی بیاره اونم لینک اول
بعدش براش نشستی آزاکس زدی ؟ کی آخه همچین کارهایی میکنه برای جستجو یکی از فاکتور های مهم توی جستجو اینه که اطلاعات خوانا و سریع قابل دسترسی باشن

شما هوش مصنوعی میفهمی یعنی چی کلا منظور از هوش مصنوعی در این لحضه که اینجا براتون تایپ میکنم چیست برادر ؟ اگه میفهمیدی که این صحبت رو نمی کردی ، دیگه تابلو تر از این نمی شد که بفهمی این بیشتر شبیه یه اسپمر هستش

شما توی وب فارسی داری نتیجه رو بررسی می کنی ؟ اکی کسی اصلا نمی ره سراغ این موضوع بحثی بزنه بنده خدا فقط یکی مثل خودت که می خواد بیاد به زور یه حرف ثابت کنه میره تو یه سیستم سرچ میکنه تا شاید زوری هم که شده یه چیزی رو پیدا کنه ، چرا کسی نمی ره برای اینکه ایران از نظر گوگل تحریمه ولی شما تو حوزه انگلیسی برو ببین چه خبر هستش ببین چیز فیک پیدا می کنی ؟

در ضمن این که داری لوه میزنی به همه سرچر ها تا یه چیز بهتر از گوگل پیدا کنی تابلو شد حواست باشه ، حالا شما میرفتی مابقی سیستم ها رو یسرچ میکردی ببینی کی به کیه

چیزی که خنده داره اینه که حداقل 7 میلیارد خرج چی شده ؟ فکر کردی اینم مثل بقیه چیز ها میشه ماس مالیش کرد نه عزیزم پیداست نتیجه ، مورد دیگه این که گوگل نتیجه تجربه چندین سال پشتکار و برنامه ریزی درست مبنی بر خدمات رسانی درست هستش و با نوعی آزادی بیانی که دارند خیلی راحت میتونند پیشرفت کنن

بعد دیگه شما چی داری الکی برای خودت زورمیزنی ، صرفا به خاطر این که یه حرفی بزنی نمی تونی که بیا اینجا وقت ما رو بگیری که ، حرف باید اصول داشته باشه مخصوصا وقتی که داری درباره یه سیستم صحبت میکنی و نمی تونی رو خاله زنک بازی بیای حرف بزنی که ، نتیجه مشخصه ، هزینه ها مشخصه این ها همش مشخص میشه دیگه یه مشت انسان نا لایق نشستن پشت کار دارن چه می کنن خدا داند

خدایی فازت چیه ؟ :D بنده خدا داره اصولی جواب تک تک رو میده چرا میزنی :general606:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
اسپمرها مهمترین مسئله هستن تا حدی که خیلی ها الان به خاطرش از گوگل شاکی شدن.
شما الان اینو از نتایج اگه میشه حذف کن چون توی تمام تصاویر مخالف شما این اسپمر هست
blogreader.ir
ممنون از اطلاعتون
من الان مسافرتم! :(
ثبتش می‌کنم که دوستان بررسیش کنن.

اینکه یه پولی الکی خرج شده شکی درش نیست
اینکه اخرش به جایی نمیرسه و بازدهی نداره هم شکی درش نیست
اینکه از این پولا زیـــــــــــــــــــــاد خرج میشه بازم درش شکی نیست ( چرا به این گیر دادین) ( یقینا این پولا برا ما زیاده :general210: )
میشد این پول خرج زیرساختهای اینترنت ایران میشد مثلا رتبه 170 ام تو سرعت اینترنت رو داریم
البته چون ایران تو سدسازی وارده میشه یه سد بزنن دور اون سیمه که هی بهش لنگر میخوره :general304:
:D
مشکل از سیمه نیست، لنگره رو باید یه فکری به حالش بکنن! :D
حالا شما شک نداری توی این که به نتیجه نمی‌رسه، نشون از قدرت بالای تحلیل شما و اعتماد به نفس شما داره! :)
اتفاقاً خرج کردن روی موتور جستجو، خرج کردن روی زیر ساخت IT هست. ساده‌ترین چیزی که موتور جستجو برای کشور داره، بازگشت هزینه‌ی پهنای باند خارج شده از کشور هست. این ساده‌ترینش هست! زیرساخت دوست من، زیرساخت... درباره‌ی اون keyword هایی که گفتم یه مطالعه‌ی مختصر بکنید دستتون میاد چه کارایی می‌شه کرد.
ببینید من هم نسبت به وضعیت اینترنت شاکیم، از پشت کوه که نیومدم! من هم می‌دونم وضع اینترنت افتضاحه!

در کل جای کار دارد.
از AJAX استفاده کردیم، فقط full ajax نیستیم، اون هم دلیل داره. ان‌شاءالله در نسخه‌های بعدی اگر لازم باشه full ajax می‌شیم.
متمایز کردن رنگ لینک‌های بازدید شده با استفاده از visited توی css امکان‌پذیره که این کارو کردیم. فقط به نظر می‌رسه خیلی واضح نیست.

یوز که خودش رو میره توی یه موتور جستجوی دیگه ایندکس میکنه یعنی گونه ایی از حماقت بزرگ برای کسب بازدید و این یعنی نداشتن هیچ نوع آینده نگری و تفکر مبتنی بررشد اصولی
واقعاً واکنشی بهتر از لبخند زدن نتونستم انجام بدم! :)
خوب شما که ادعات می‌شه «حرف باید اصول داشته باشه»، بفرمایید «اصول» این جمله‌ای که فرمودید دقیقاً چی بوده؟! می‌شه توضیح بدید منظورتون از «یوز می‌ره خودش رو توی یه موتور جستجوی دیگه ایندکس می‌شکنه» چیه؟! من فکر کنم زیاد تایپ کردم حالم خوب نیست، اینه که متوجه این جمله نمی‌شم کلللللللاً!

همونطور که قبلاً گفتم من مسئول تیم indexer موتور یوز هستم.

من احساس می‌کنم که جنابعالی یه اسمی از «هوش مصنوعی» شنیدی، احساس می‌کنی خیلی در موردش می‌دونی! می‌شه بفرمایید تحصیلات جنابعالی چیه؟ تا یه مقدار بیشتر با هم آشنا بشیم.

خوب به نظر من می‌رسه شما از جای دیگه‌ای ناراحتی داری سر من خالی می‌کنی! راحت باش! من تو این مدت در اثر حرفای ناحقی که شنیدم صبرم زیاد شده!
هر وقت دو کلمه حرف منطقی و روی اصول علمی داشتی، من در خدمتم.

گوگل داره از Ajax فاصله میگیره خیلی کم کرده کاربردش رو خیلی هم هنوز با سایت هایی که Ajax استفاده می کنن مشکل داره
ببینید این جا دو تا بحثه: یکی این که خود سایت از AJAX استفاده کنه، یکی دیگه این که سایت‌هایی که از AJAX استفاده می‌کنن رو درست تشخیص بده و content شون رو درست بفهمه.
اونی که بالاتر بهش اشاره کردم اولی بود. در مورد دومی کار یه مقدار سخته، ولی بالاخره مجبوریم این کارو بکنیم.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
خدایی فازت چیه ؟ :D بنده خدا داره اصولی جواب تک تک رو میده چرا میزنی :general606:

ما فازمون مشخصه چیه

سیستمی که این همه مشکل داره لازم نیست بیاید براش اصلا همچین تاپیکی بزنی چون اصلا در حدی نیست که بخواد همچین سیستمی براش پیاده بشه

جوا ب تک تک هم که جواب اصولی که نمی ده میاد ماس مالی میکنه میره تو یه حرف درست از تو صحبت هاش در بیار بش بگو آقا این ایراد هایی که گرفته شده کودومش رو گفتی مشکل از کجاست

حتی نیومدی بگی آقا سیستم ما پر از مشکله ولی درستش می کنیم این حرف نیومد تو دهنش ؟ خوب خود این مسئله نشون میده که کلا ما باید از شما ورفیقت بپرسیم فاز شما چیه

وقتی که نمی تونید مشکلات یه سیستم رو ببینی وقتی که یه چیزی لاک بکنید که فقط 20 نفر بیان بشینن و روش نظر بدن میشه بن بست میشه یه تعداد محدود نظر و نادیده گرفته شدن خیلی از نظرات دیگه

وقتی که نتونید حتی مشکلاتی که عینن به چشم دیده میشه رو قبول کنید دیگه مراحل رشدی طی نمی شه و شاهد خلاقیت جدید نیستیم و میشه کپی کاری هر کاری گوگل کرد ما هم میکنیم همین کاری که بقیه موتور جستجو های بزرگ کردن و نابود شدن مثل یاهو ( البته شما د حد یاهو نیستید حتی هنوز )

سیستم خزش شما مشخص نیست بر چه اسایه ، گوگکل بر اساس اصول رتبه بندی یه سری زمان ها رو میزاره برای بررسی مجدد چرا ؟ اگه تغییری رخ بده ثبتش کنه ، ولی شما هنوز مرحله اول رو هم رد نکردید

من اگه بخوام بشینم از اصول اولیه بررسی کنم باید یه 10 روز وقت بزارم اونم برای چی برای هیچی برای اینکه بیایم اینجا بعدش بپرسن فازت چیه خخخخخخخ عجب گیری کردیم

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
از AJAX استفاده کردیم، فقط full ajax نیستیم، اون هم دلیل داره. ان‌شاءالله در نسخه‌های بعدی اگر لازم باشه full ajax می‌شیم.
متمایز کردن رنگ لینک‌های بازدید شده با استفاده از visited توی css امکان‌پذیره که این کارو کردیم. فقط به نظر می‌رسه خیلی واضح نیست.

واقعاً واکنشی بهتر از لبخند زدن نتونستم انجام بدم! :)
خوب شما که ادعات می‌شه «حرف باید اصول داشته باشه»، بفرمایید «اصول» این جمله‌ای که فرمودید دقیقاً چی بوده؟! می‌شه توضیح بدید منظورتون از «یوز می‌ره خودش رو توی یه موتور جستجوی دیگه ایندکس می‌شکنه» چیه؟! من فکر کنم زیاد تایپ کردم حالم خوب نیست، اینه که متوجه این جمله نمی‌شم کلللللللاً!

همونطور که قبلاً گفتم من مسئول تیم indexer موتور یوز هستم.

من احساس می‌کنم که جنابعالی یه اسمی از «هوش مصنوعی» شنیدی، احساس می‌کنی خیلی در موردش می‌دونی! می‌شه بفرمایید تحصیلات جنابعالی چیه؟ تا یه مقدار بیشتر با هم آشنا بشیم.

خوب به نظر من می‌رسه شما از جای دیگه‌ای ناراحتی داری سر من خالی می‌کنی! راحت باش! من تو این مدت در اثر حرفای ناحقی که شنیدم صبرم زیاد شده!
هر وقت دو کلمه حرف منطقی و روی اصول علمی داشتی، من در خدمتم.

ببینید این جا دو تا بحثه: یکی این که خود سایت از AJAX استفاده کنه، یکی دیگه این که سایت‌هایی که از AJAX استفاده می‌کنن رو درست تشخیص بده و content شون رو درست بفهمه.
اونی که بالاتر بهش اشاره کردم اولی بود. در مورد دومی کار یه مقدار سخته، ولی بالاخره مجبوریم این کارو بکنیم.

دوست عزیز پایان نامه لیسانس بنده درباره هوش مصنوعی در رفتار مولکولی بوده پایان نامه فوقم برادر هوش مصنوعی ساختار تصویری بوده سیستم تشخیص چهره شما نمی خواد لطفا در مورد چیزی که نمی دونی نظر بدی شما همین سیستم خودت رو روش بحث کنی حله
ما از جایی دلخوری نداریم شما صفحات قبل رو نگاه کن متوجه میشی ایندکس کردن یعنی چی

از کسی ناراحت نیسیتم بحث اینجاست که شما مشکلاتی رو که میایم مینویسیم برات فکر میکنی کسی باهات دعوا داره خیر در صورتی شما داری از یه سیستم دفاع میکنی اما این یه پرونده حقوقی نیست که این یه بحث کد و هوشه که توی یوز جفتش رو خراب کردند و حالا صحبت هایی که میشه مبنی بر ماس مالی کردنه و خوب ما داریم میبینم کی به کی هستش
تفاوت در اینه که شما نتیجه کارت روی میزه ، مشخصه همه چی

ما قصد این نداریم که بیایم بگیم به به گوگل ، تف تف یوز

یوز رو با خودش هم که مقایسه بکنی میبینی انگار سیستم تحلیلیش مبنی بر اسپمر بودن هستش نه ساختار موتور های جستجو

Last edited:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
دوست عزیز پایان نامه بنده درباره هوش مصنوعی در رفتار مولکولی بوده شما نمی خواد لطفا در مورد چیزی که نمی دونی نظر بدی شما همین سیستم خودت رو روش بحث کنی حله
ما از جایی دلخوری نداریم شما صفحات قبل رو نگاه کن متوجه میشی ایندکس کردن یعنی چی

از کسی ناراحت نیسیتم بحث اینجاست که شما مشکلاتی رو که میایم مینویسیم برات فکر میکنی کسی باهات دعوا داره خیر در صورتی شما داری از یه سیستم دفاع میکنی اما این یه پرونده حقوقی نیست که این یه بحث کد و هوشه که توی یوز جفتش رو خراب کردند و حالا صحبت هایی که میشه مبنی بر ماس مالی کردنه و خوب ما داریم میبینم کی به کی هستش
تفاوت در اینه که شما نتیجه کارت روی میزه ، مشخصه همه چی

ما قصد این نداریم که بیایم بگیم به به گوگل ، تف تف یوز

یوز رو با خودش هم که مقایسه بکنی میبینی انگار سیستم تحلیلیش مبنی بر اسپمر بودن هستش نه ساختار موتور های جستجو

اگرچه نمیشه در دنیای پر رقابت فعلی وب ادعا کنیم "ما قرار نیست گوگل ایرانی باشیم" .... اگر قرار بر دوری از رقابت با دیگران باشه - کاری که همیشه دولت ازش فراری هست در مقابل بخش خصوصی و عاشق انحصار طلبی هست - پس دیگه رفع نقص های بزرگ و خنده دار، بی معنا میشه... وقتی مشکلات بزرگ وجود داره و ساختار یک موتور جستجو برای کاربر مشخص نیست، دلیلی برای افتتاح زودهنگام وجود نداره.
چون کاربر بیکار نیست بیاد از یک سیستم ناقص استفاده کنه.
این رویه غلط در بخش های دیگه هم بوده: مثل تولید خودرو با کیفیت "پراید" و "پیکان" با قیمت غیرواقعی.

اینکه ایرانی ها مجبورن از پراید با قیمت غیرواقعی استفاده کنند، اما دلیل بر استفاده از محصول ناقص ایرانی هم نیست.
من منکر این نیستم که این موتور جای کار زیاد داره - و بخیل نیستیم پیشرفتش رو نبینیم - اما با این حجم بودجه - و این همه ادعاهای بزرگ - نتیجه کار از الان مشخصه.

بالا