بابا تجربهی کاری! بابا خفن قدیمی! بابابزرگ! منو که با این تجربهات له کردی! (از بقیهی دوستان معذرت میخوام، وقتی یکی اینطوری صحبت میکنه باید با ادبیات متناسب با خودش جواب داد)
آفرین به شما که مفتخوری نکردی و جیره نگرفتی! ما حداقل تلاشمون رو کردیم که یه کاری بکنیم. شما چه گلی به سر این مملکت زدی؟
البته شما به شعارهای ما میخندی، ما هم به طرز فکر امثال شما میخندیم! الان هم انصافاً یه لبخند گوشهی لبمه!
من نگفتم این پروژه کشور رو تکون میده، بیشتر دقت کن. گفتم
میتونه کشور رو تکون بده. امیدوارم توی دانشگاه شریف ادبیات رو با نمرهی خوبی پاس کرده باشی!
در مورد ID هم که گفتم، من سیّد هستم! اگه شما ناراحتی هماهنگ کن با هم بریم محضر بدم از جلو اسمم سیّد رو بردارن!
خوب از این که فکر میکنی اعتقاد به حلال و حروم شعاره، طرز فکرت مشخص میشه! آخ اون جملهی «یه مشت بدبخت گرسنه» ات که اصلاً داغونم کرد! الان اشک از چشمانم جاریه! شما احتمالاً عضو یه سازمانی چیزی هستی که دنبال حقوق بشر میگردن!
من برای حقوق بیشتری که جای دیگه بهم میدادن و نرفتم، سر کسی منت نذاشتم. وظیفهام رو دارم انجام میدم (که از نظر شما شعاره!) و نه بیشتر. مشکل از فهم کج شماست که اینطور برداشت میکنی.
شما که داری کار بینالمللی
واقعی میکنی من دیگه انگیزه ندارم سراغ این کارا برم! به همون کار داخل مللی خودم فکر میکنم!
من از بقیهی دوستان عذر میخوام فکر میکنم خط رو خط شده بود! واقعاً ارزش نداره آدم وقتش رو با امثال این آدما تلف کنه که اعصابش هم خرد بشه...
خوب برادر من، اینو باید از وزیر بپرسی! مگه من تو ریز مخارج بودم؟! والا برای خرج کردن از من اجازه نگرفتن!
من فقط میتونم یه سری تخمین بزنم:
شما حساب کن ۸۰ نفر آدم رو باید ۴ سال حقوقشون رو بدی (البته الان دیگه داره به ۵ سال نزدیک میشه). اینو حساب کن. مثلاً بگیر برای هر نفر متوسط، سال اول ماهی یک و هشتصد، سال دوم دو تومن، سال سوم دو و چهارصد، سال چهارم دو و نهصد، سال پنجم سه و پونصد. تعداد رو هم متوسط بگیر ۳۰ نفر. میشه چقد؟ میشه ۴ میلیارد و نیم. (خیلی دارم تخمین میزنم ها! بازم میگم: در جریان ریز مخارج نیستم. بابا من یه نیروی فنی هستم! مدیر پروژه که نیستم!)
بقیهاش رو هم خرج سرورها و دیتاسنتر و پهنای باند فرض کن. منطقیه؟
آقا من خیلی حال میکنم که یکی مثل شما وقتی میخواد انتقاد کنه یا نظر منفیش رو نسبت به این موضوع بگه، اینقدر مؤدبانه و خوب میگه و میشه باهاش قشنگ و منطقی صحبت کرد.
خوب در مورد این که ثابت کنم توی پروژه هستم، نمیدونم چطوری این کارو بکنم! شما تشریف بیارین دفتر شرکت، در خدمتتون هستم!
(یه اشتباه لپی معمولاً رخ میده: مرورگر browser هست، این جستجوگر یا جویشگر یا موتور جستجو هست)
آقا من برم شام خانواده شاکی شدن
انشاءالله بعداً برمیگردم اگه شد جواب میدم