• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
اگرچه نمیشه در دنیای پر رقابت فعلی وب ادعا کنیم "ما قرار نیست گوگل ایرانی باشیم" .... اگر قرار بر دوری از رقابت با دیگران باشه - کاری که همیشه دولت ازش فراری هست در مقابل بخش خصوصی و عاشق انحصار طلبی هست - پس دیگه رفع نقص های بزرگ و خنده دار، بی معنا میشه... وقتی مشکلات بزرگ وجود داره و ساختار یک موتور جستجو برای کاربر مشخص نیست، دلیلی برای افتتاح زودهنگام وجود نداره.
چون کاربر بیکار نیست بیاد از یک سیستم ناقص استفاده کنه.
این رویه غلط در بخش های دیگه هم بوده: مثل تولید خودرو با کیفیت "پراید" و "پیکان" با قیمت غیرواقعی.

اینکه ایرانی ها مجبورن از پراید با قیمت غیرواقعی استفاده کنند، اما دلیل بر استفاده از محصول ناقص ایرانی هم نیست.
من منکر این نیستم که این موتور جای کار زیاد داره - و بخیل نیستیم پیشرفتش رو نبینیم - اما با این حجم بودجه - و این همه ادعاهای بزرگ - نتیجه کار از الان مشخصه.

آره دیگه مشکلات ریشه ایی هستش ، هر جاش رو دست میزاری یه جا دیگش گندش در میاد

من هم تقریبا فقط از بودجش دارم حرص میخورم که این همه بودجه خرج چی شده اونم در 3-4 سال پیش یعنی سال 89 اونم با دلار دولتی ، ولی خوب به قول شما از این برنامه ها زیاد زیاد نباید حرص خورد

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
ما فازمون مشخصه چیه

سیستمی که این همه مشکل داره لازم نیست بیاید براش اصلا همچین تاپیکی بزنی چون اصلا در حدی نیست که بخواد همچین سیستمی براش پیاده بشه

جوا ب تک تک هم که جواب اصولی که نمی ده میاد ماس مالی میکنه میره تو یه حرف درست از تو صحبت هاش در بیار بش بگو آقا این ایراد هایی که گرفته شده کودومش رو گفتی مشکل از کجاست

حتی نیومدی بگی آقا سیستم ما پر از مشکله ولی درستش می کنیم این حرف نیومد تو دهنش ؟ خوب خود این مسئله نشون میده که کلا ما باید از شما ورفیقت بپرسیم فاز شما چیه

وقتی که نمی تونید مشکلات یه سیستم رو ببینی وقتی که یه چیزی لاک بکنید که فقط 20 نفر بیان بشینن و روش نظر بدن میشه بن بست میشه یه تعداد محدود نظر و نادیده گرفته شدن خیلی از نظرات دیگه

وقتی که نتونید حتی مشکلاتی که عینن به چشم دیده میشه رو قبول کنید دیگه مراحل رشدی طی نمی شه و شاهد خلاقیت جدید نیستیم و میشه کپی کاری هر کاری گوگل کرد ما هم میکنیم همین کاری که بقیه موتور جستجو های بزرگ کردن و نابود شدن مثل یاهو ( البته شما د حد یاهو نیستید حتی هنوز )

سیستم خزش شما مشخص نیست بر چه اسایه ، گوگکل بر اساس اصول رتبه بندی یه سری زمان ها رو میزاره برای بررسی مجدد چرا ؟ اگه تغییری رخ بده ثبتش کنه ، ولی شما هنوز مرحله اول رو هم رد نکردید

من اگه بخوام بشینم از اصول اولیه بررسی کنم باید یه 10 روز وقت بزارم اونم برای چی برای هیچی برای اینکه بیایم اینجا بعدش بپرسن فازت چیه خخخخخخخ عجب گیری کردیم

دوست داشتم زدم به جنابعالی ربطی نداره دوست نداری می تونی توش شرکت نکنی

در مورد هوش مصنوعی در رفتار مولکولی یکم کنجکاو شدم ولی نمی دونم کلا چرا هیچ چیزی از این موردی که گفتن نمی شه پیدا کرد
حالا باز اونی که واس داداشت گفتی قبلا یه چیزایی شنیده بودم

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
جوا ب تک تک هم که جواب اصولی که نمی ده میاد ماس مالی میکنه میره تو یه حرف درست از تو صحبت هاش در بیار بش بگو آقا این ایراد هایی که گرفته شده کودومش رو گفتی مشکل از کجاست
:)
من از این اصولی‌تر نمی‌دونم دیگه چطوری باید جواب بدم! می‌خوای ریز الگوریتم‌هامون رو برای شما توضیح بدم تا قانع بشی؟ می‌خوای سورس‌کدهامون رو برات آپلود کنم؟! :)

حتی نیومدی بگی آقا سیستم ما پر از مشکله ولی درستش می کنیم این حرف نیومد تو دهنش ؟ خوب خود این مسئله نشون میده که کلا ما باید از شما ورفیقت بپرسیم فاز شما چیه
خوب من فقط یه دور توی چهار تا پستی که گذاشتم زدم و این بخش‌ها رو ازش در اوردم. لطفاً یه مرور بکن، ببین چند درصد از حرفای من درباره‌ی قبول کردن مشکل بوده:

خوب انتظار که ندارید یه موتور جستجوی تازه‌کار هر چی توش سرچ می‌کنید همه رو درست جواب بده!

البته ما هنوز در این زمینه ادعایی نداریم

این رو قبول دارم که باید یه توضیح اجمالی در مورد الگوریتم‌های رتبه‌بندی‌مون منتشر کنیم تا دوستانی که می‌خوان کارهای seo انجام بدن بدونن چه کاری تأثیر داره.

توجه کنید! منظور من از این همه سخنرانی این نیست که موتور یوز خیلی هم خوب هست و هیچ مشکلی هم نداره و حرف هم نباشه!

منظور اینه که توی بخش‌های مختلفی که موتور داره، ما سعی کردیم بهترین کار ممکن رو انجام بدیم و البته می‌دونیم توی رتبه‌بندی هنوز کار زیاد داریم.

اما بالاخره ممکنه یه سایتی رو پیدا نکنه، یا تعداد صفحاتی که از یه سایت داره کم باشه. برای رفع این جور موارد، می‌تونید آدرس سایتتون رو به [email protected] بفرستید تا سایت رو در اسرع وقت در فهرست خزش قرار بدیم.

که دلیلش ضعف ما توی تبلیغات بوده و این که به هر دلیل نتونستیم همه‌ی کاربرامون رو حفظ کنیم. این رو می‌دونیم و داریم سعی می‌کنیم کیفیت سرویس رو بالاتر ببریم تا بتونیم کاربرا رو نگه داریم.

خزشگر کار سختی داره! توی یک میلیارد صفحه باید همه رو بره update کنه که در نتیجه ممکنه بعضیا از دستش در بره. شما بی‌زحمت آدرس سایتتون رو برای ما به آدرس [email protected] بفرستید تا بررسی کنیم مشکل از کجاس.

جستجوی عکس یوز خیلی تازه کار هست و در نتیجه کاملاً قابل انتظاره که توش اشکال زیاد باشه.

من عاجزانه درخواست می‌کنم یه همچین چیزایی رو به ما خبر بدید، تا بررسی کنیم اشکال کار از کجاس.

به هر دلیلی ممکنه برخی صفحات از چشم خزشگر مخفی بمونه و به‌روزرسانی نشن. البته که این اشکال خزشگر هست و خوشحال می‌شیم شما آدرس سایت مورد نظرتون رو برامون بفرستید (از طریق ایمیل یوز یا پیغام خصوصی برای من) تا بررسی کنیم اشکال از کجاس.

البته قطعاً اوایل کارش stability اش کمتر بوده

در مورد webmaster tools، حتماً این کار رو خواهیم کرد

البته یه فکرایی به حال سنگین شدن صفحه در اثر پایین رفتن کاربر کردیم

البته منظور این نیست که چون این همه تکنولوژی استفاده می‌شه پس اگه کیفیتش پایین بود دیگه همینه که هست! این واضحه که شما ۱۰۰ تا تکنولوژی هم استفاده بکنی، تا وقتی خروجی نهایی که کاربر می‌بینه خوب نباشه به درد نمی‌خوره!

حتماً این کار رو می‌کنیم. از تأکید شما و دوستان هم بر میاد که این مسئله چقدر مهمه.

قبول دارم. webmaster tools هم مثل بحث seo جزو باید‌های یک موتور جستجو هست.

راستش من yoos.ir رو نمی‌دونم چرا بالا نمیاد. بررسی می‌کنیم. ممنون از این که خبر دادید.

جستجوهای ۱ و ۲ و ۳ شما از نوع informational بود که موتور ما هنوز توی این نوع جستجوها خیلی قوی عمل نمی‌کنه.

یعنی توی بعضیاشون کلاً خراب می‌کنه

نتیجه‌گیری اخلاقی: ما مدتیه که می‌دونیم یوز روی جستجوهای informational مشکل داره و داریم روش کار می‌کنیم. سعی می‌کنیم بهترش کنیم!

توی جستجوی دوم شما، نتیجه‌ی اول و هفتم خوب بودن و بقیه نامرتبط بودن.

جستجوی سوم شما: نتیجه‌ی اول که اسپم نیست و نیمه‌مرتبط هست. ولی بقیه‌ی نتایج صفحه‌ی اول اسپم هستن. این اشکال موتور هست و باید بررسی کنیم این سایت‌ها از چه روشی استفاده کردن که تونستن ما رو اسپم کنن.

البته مشخصه که گوگل توی تشخیص اسپم از ما داره بهتر عمل می‌کنه، کسی منکر این نیست

اما جستجوی چهارم شما: حق با شماس، باید بررسی کنیم چرا این اتفاق افتاده.

اگه به نظرتون باید تغییر رنگ بیشتر باشه بی‌زحمت بگید که بررسی کنیم.

اگه کاربرای ایرانی از موتور ما حمایت نکنند، قطعاً به هیچ جایی نخواهیم رسید.

خوب این خطای بخش Query Correction ما هست که باید اصلاح بشه.

دلیلش اینه که نمی‌خوایم ماستمالی کنیم و یه دونه جستجو رو درست کنیم! باید الگوریتم درست کار کنه، نه این که یه دونه جستجوی خاص نتیجه‌اش دستکاری بشه.
خوب بی‌زحمت یه حساب بکن ببین چند درصد حرفای من درباره‌ی پذیرفتن مشکلات موتور بوده. :|
خوب من این همه اشکالات سیستم خودمون رو قبول کردم، ببینم شما اشتباه خودت رو قبول می‌کنی یا نه...

من هم تقریبا فقط از بودجش دارم حرص میخورم که این همه بودجه خرج چی شده اونم در 3-4 سال پیش یعنی سال 89 اونم با دلار دولتی ، ولی خوب به قول شما از این برنامه ها زیاد زیاد نباید حرص خورد
دوست من! دولت نیومده سال ۸۹ زرتی ۷ میلیارد بذاره جلوی ما! این کل هزینه‌ایه که موتور برای دولت داشته. سخت‌افزار رو ذره ذره خریدن، پهنای باند و بقیه‌ی هزینه‌ها هم هزینه‌ی یهویی نبوده! یه کم اصولی‌تر حرف بزنیم خیلی خوب می‌شه...

ashk4n

Registered User
لایک‌ها
330
از AJAX استفاده کردیم، فقط full ajax نیستیم، اون هم دلیل داره. ان‌شاءالله در نسخه‌های بعدی اگر لازم باشه full ajax می‌شیم.
متمایز کردن رنگ لینک‌های بازدید شده با استفاده از visited توی css امکان‌پذیره که این کارو کردیم. فقط به نظر می‌رسه خیلی واضح نیست
منظور من استفاده از Ajax همچین چیزی بود
f5yxwube9ppzds9axdjg.png

در مورد متمایز کردن لینک درسته دقت نکرده بودم :D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
دوست داشتم زدم به جنابعالی ربطی نداره دوست نداری می تونی توش شرکت نکنی

در مورد هوش مصنوعی در رفتار مولکولی یکم کنجکاو شدم ولی نمی دونم کلا چرا هیچ چیزی از این موردی که گفتن نمی شه پیدا کرد
حالا باز اونی که واس داداشت گفتی قبلا یه چیزایی شنیده بودم

شما موفق باشید ادامه به همین روند پست زدنتون ،

اون هوش ها هم هست مخصوصا هوش مصنوعی در رفتار مولکولی چیزیه که الان خیلی کشور ها رفتن سراغش ،تعریف سادش اینه یه نوع تحلیل رفتاری میگیرن از نوع برخورد ( منظورم واکنش رفتاری در تحلیل ریاضیش هستش ) ملوکول ها با یکدیگر بعد سیستم مولوکولی یه نوع ساختار تصادفی داره میان در پردازش به صورت تصادفی ازش استفاده می کنن بعد انواع مختلفی داره خیلی مبحث بازی هستش من میخواستم پایان نامه فوقم هم در این باره بدم ولی دیگه اطلاعات بقدری محدود شده و تو ساختار نظامی کشور های دیگس ، اینجا هم کسی دو زار برامون خرج نکرد مجبور شدیم بریم رو ساختار تصویری

من از این اصولی‌تر نمی‌دونم دیگه چطوری باید جواب بدم! می‌خوای ریز الگوریتم‌هامون رو برای شما توضیح بدم تا قانع بشی؟ می‌خوای سورس‌کدهامون رو برات آپلود کنم؟! :)

خوب من فقط یه دور توی چهار تا پستی که گذاشتم زدم و این بخش‌ها رو ازش در اوردم. لطفاً یه مرور بکن، ببین چند درصد از حرفای من درباره‌ی قبول کردن مشکل بوده:

خوب بی‌زحمت یه حساب بکن ببین چند درصد حرفای من درباره‌ی پذیرفتن مشکلات موتور بوده. :|
خوب من این همه اشکالات سیستم خودمون رو قبول کردم، ببینم شما اشتباه خودت رو قبول می‌کنی یا نه...

دوست من! دولت نیومده سال ۸۹ زرتی ۷ میلیارد بذاره جلوی ما! این کل هزینه‌ایه که موتور برای دولت داشته. سخت‌افزار رو ذره ذره خریدن، پهنای باند و بقیه‌ی هزینه‌ها هم هزینه‌ی یهویی نبوده! یه کم اصولی‌تر حرف بزنیم خیلی خوب می‌شه...

موفق باشید دوست عزیز ، منظور بنده از رفتار اصلی شماست ، که کسی که این صحبت رو قبول داره نوع برخوردش فرق میکنه
بعد از 3-4 سال این شده اسکلت کارتون ، قصد ما توهین و تخریب نیست داریم میگیم آقا چی کار کردین پس چرا اینجوریه سیستموتن ، الان این چیزی که شما پیاده کردین اگه داده بودید یه آدم با یه سطح معمولی از کد نویسی همین رو تحویل شما میداد ، پس الان من یعنی باید چه نتیجه ایی بگیرم واقعا ؟

ولی در کل من هم از شما و هماز خودم معذرت میخوام که چرا وارد بحث شدم واقعا

من تا دو روز آینده هم نیستم داریم میریم بیابون ولی هر چی بود بیاین بپرسین بعد میام جواب میدیم

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
شما موفق باشید ادامه به همین روند پست زدنتون

شما کلا از همه چیز ناراحت میشین شما برید توی همین بخش ببینید چند تا تاپیک پیدا میشه که ارزش
بحث کردن داشته باشه اکثرا بحث های مربوط به سایت های پاپ آپ هستن
منم ترجیح میدم در مورد چیزهایی حرف بزنم که ارزش فکر کردن داشته باشن

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
منظور من استفاده از Ajax همچین چیزی بود
f5yxwube9ppzds9axdjg.png

در مورد متمایز کردن لینک درسته دقت نکرده بودم :D
این suggestion یا auto-complete هست که الان ما پیاده‌سازیش کردیم، داریم تست‌های نهاییش رو می‌گیریم (روز آخر سال قبل یعنی ۲۹ اسفند بود که بچه‌ها آخرین تست‌ها رو داشتن می‌گرفتن، چون دیگه خورد به عید گذاشتیم بعد عید. فکر می‌کنم بعد از تعطیلات آماده بشه مگر این که به مشکل خاصی برخورد کنیم.).

موفق باشید دوست عزیز ، منظور بنده از رفتار اصلی شماست ، که کسی که این صحبت رو قبول داره نوع برخوردش فرق میکنه
بعد از 3-4 سال این شده اسکلت کارتون ، قصد ما توهین و تخریب نیست داریم میگیم آقا چی کار کردین پس چرا اینجوریه سیستموتن ، الان این چیزی که شما پیاده کردین اگه داده بودید یه آدم با یه سطح معمولی از کد نویسی همین رو تحویل شما میداد ، پس الان من یعنی باید چه نتیجه ایی بگیرم واقعا ؟

ولی در کل من هم از شما و هماز خودم معذرت میخوام که چرا وارد بحث شدم واقعا

من تا دو روز آینده هم نیستم داریم میریم بیابون ولی هر چی بود بیاین بپرسین بعد میام جواب میدیم
اولاً که من هم از شما معذرت می‌خوام اگه تند صحبت کردم. خوشحالم که شما هم temper ات یه کم اومد پایین! اینطوری می‌شه منطقی‌تر صحبت کرد.
من از شما و بقیه‌ی دوستان که می‌خوان نظر بدن عاجزانه درخواست می‌کنم درباره‌ی مباحث فنی موتور جستجو و تکنولوژی‌های به کار رفته توی اون (نه در مورد seo) یه مطالعه‌ی کوچیکی داشته باشن، اون وقت متوجه می‌شید که اگه این رو داده بودیم به یه آدم با یه سطح معمولی از کدنویسی، یک دهم این رو هم نمی‌تونست تحویل بده. بابا ما چهار سال زور زدیم که به معماری index فعلیمون رسیدیم. گوگل ۱۳ سال زور زد بهش رسید (اشتباه نکنید منظورم این نبود که پس ما زودتر از گوگل بهش رسیدیم! منظور اینه که کار، کار بزرگیه و راحت نیست). اون وقت شما میای می‌گی بده یه نفر برات بنویسه؟

باز هم خوشحال می‌شم اگه بتونم بیشتر در این موارد صحبت کنیم. اگه می‌خواید شبهه برطرف بشه، می‌تونم درباره‌ی این بحثای distributed و realtime و scalable و fault-tolerant بودن یه کم بیشتر توضیح بدم که ببینید اصلاً مسائل ساده‌ای نیستن. ولی انصافاً دهن کیبوردم کف کرد انقد نوشتم! بابا خانواده هم گناه دارن! :|

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
شما هر جوری دوست داری فکر کن. از نظر شما این پروژه و پروژه‌های مشابه هیچ ارزشی برای کشور نداره و غیره. نظر شما مال خود شماس، بی‌خود به بقیه نچسبونش!

نخیر. این نظر تمام متخصصین واقعی غیر وابسته و غیر جیره بگیر و غیر مفتخوره :p
اون موقعی که جنابعالی فرق کامپیوتر و چرتکه رو نمیدونستی، من توی دانشگاه شریف درس میخوندم :D ... در طول دوره کاریم هم امثال شما رو به تعداد موهای سرم دیدم. ما به شعارهای امثال شما می خندیم :D
100 دفعه گفتی این پروژه کشور رو تکون میده ....ما که تکونی در کشور نمی بینیم:D. این حرفا فقط به درد اون مسئولین بیسوادی میخوره که میخواین خرشون کنید و ازشون بودجه بگیرید و دور هم بخورید. یه خرده هم چاشنی خطرات استفاده از گوگل رو بگید و روی مسئله پدافند غیر عامل که در راستای منویات مقام ...... :D تاکید کنید ، دیگه بودجه رو گرفتین:p
بعد هم در مورد ID من:
اولاً که این ID من هست، نه ID گروه! هیچ ربطی هم به تیم یوز نداره. الان روح مدیر پروژه خبر نداره که من اومدم اینجا دارم وقتم برای شمایی که یه کلمه حرف درست و حسابی نمی‌زنی تلف می‌کنم! (اشتباه نشه! من برای بقیه‌ی دوستان ارزش قائلم و معتقدم اگه وقتم رو اینجا بذارم و یه سری چیزا رو روشن کنم خیلی با ارزش‌تر از اینه که برم و فقط کد بزنم! خطابم به این دوستمون بود که راحت میاد و تهمت می‌زنه... «یه سفره ای بازه و یه عده ای میان می خورن و میرن» این حرفت برای من خیلی سنگینه... شما رو نمی‌دونم، ولی ما به حلال و حروم اعتقاد داریم... اگه قرار بود اینجا کسی پولی بخوره، مطمئن باش رقمش در حد ۷ میلیارد تومن نبود! حداقل ۱۰۰ میلیارد می‌شد روی یه همچین پروژه‌ای خورد...)
ثانیاً دلیل این که ID من این هست، اینه که من سیّد هستم. خیلی ساده هست! من همه جا همین ID رو دارم. تو بازی آنلاین، تو فروم، توی ایمیل، ... اگه ناراحتی می‌دم سیّد رو از تو شناسنامه‌ام از جلوی اسمم حذف کنن! :|
مشت نمونه خرواره.... از همین آیدی شما معلومه که کسانی که روی این پروژه کار میکنن، چه تیپ آدم هایی هستند :p .... الان دولت پول نداره ،بیشتر از 7 میلیارد زورتون نرسیده بخورید :D 100 میلیارد مال نفت 140 دلاری بود برادر سید :p.... فکر میکنی ما خبر نداریم چه خبره ؟ این راهی که شما توش گل میکاری، ما ساختیم :D

اعتقاد به حلال و حروم و شعار های همیشگیتون هم دیگه تکراری شده، برو یجا این حرفا رو بگو که باور کنن :p ... بودجه ای که باید صرف رفاه یه مشت بدبخت گرسنه بشه، میگیرید و هر روز صرف یک مسخره بازی جدید ( ایمیل ملی، گوگل ملی، مین فریم ملی، آنتی ویروس ملی) می کنید، با این حرفا هم خودتون رو توجیه می کنید ! حیا هم که ندارید :D ..میای اینجا سر مردم منت میذاری که جای دیگه حقوق بیشتر بهم میدن و ...:D .شما اگر عرضه داشتید، یک کار بین المللی واقعی می کردید و هزینه و سودش رو از خدمات بین المللی به دست می آوردید ....نه اینکه اینجوری بودجه دولتی بگیرید و شعار بدی :p

aalirezaa1376

Registered User
لایک‌ها
455
آقا سید یه سوال دارم که فک میکنم سوال بیشتر کاربران هستش

این 7 میلیارد خرج چیا شده ؟؟؟ اگه میشه به طور کامل و با اعداد و ارقام توضیح بدید :general504:

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
sayyid
کاربر عزیز اول اینکه شما ثابت کن از دست اندرکاران این طرح هستی

دوم اینکه شرح بده این مرورگر چه مزیت هایی نسبت به گوگل داره

اومد و یکی خواست یه مطلب مخالف کشور سرچ کنه باید با ترس لرز سرچ کنه؟ چرا باید آزادی به این مرورگر که سطحش از گوگل پایین تر فروخت؟!!

آیا بهتر نبود 7 میلیاردو خرج ارتقای سطح کیفیت اینترنت کرد؟!! بهتر نبود در راستای پهنای باند ارزان به کار میرفت؟ کشور های خارجی پهنای باند بسیار ارزانی دارن !!

نمیدونم تموم مشکل اینترنت ایران یعنی الان داخل این نقطه خلاصه شده؟!! که ما مرورگر ملی نداریم !! ملت دارن از گرسنگی میمیرن اونوقت پروژه ملی زدن !! جای تاسف داره ;)

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

این 7 میلیارد خرج چیا شده ؟؟؟ اگه میشه به طور کامل و با اعداد و ارقام توضیح بدید :general504:

آقا 7 میلیارد که چیزی نیست. اگر واقعا یک گروه 80 نفره به مدت 4 سال کار کرده باشن، خیلی بیشتر از این 7 میلیارد خرج حقوق و هزینه های جاری و نهارشون:D میشه.... موضوع اصلا این 7 میلیارد یا 170 میلیارد نیست. موضوع اینه که اصلا این کار چه لزومی داشته ؟ چه منفعت ملی داره که باید بودجه دولتی صرفش بشه؟

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
نخیر. این نظر تمام متخصصین واقعی غیر وابسته و غیر جیره بگیر و غیر مفتخوره :p
اون موقعی که جنابعالی فرق کامپیوتر و چرتکه رو نمیدونستی، من توی دانشگاه شریف درس میخوندم :D ... در طول دوره کاریم هم امثال شما رو به تعداد موهای سرم دیدم. ما به شعارهای امثال شما می خندیم :D
100 دفعه گفتی این پروژه کشور رو تکون میده ....ما که تکونی در کشور نمی بینیم:D. این حرفا فقط به درد اون مسئولین بیسوادی میخوره که میخواین خرشون کنید و ازشون بودجه بگیرید و دور هم بخورید. یه خرده هم چاشنی خطرات استفاده از گوگل رو بگید و روی مسئله پدافند غیر عامل که در راستای منویات مقام ...... :D تاکید کنید ، دیگه بودجه رو گرفتین:p

مشت نمونه خرواره.... از همین آیدی شما معلومه که کسانی که روی این پروژه کار میکنن، چه تیپ آدم هایی هستند :p .... الان دولت پول نداره ،بیشتر از 7 میلیارد زورتون نرسیده بخورید :D 100 میلیارد مال نفت 140 دلاری بود برادر سید :p.... فکر میکنی ما خبر نداریم چه خبره ؟ این راهی که شما توش گل میکاری، ما ساختیم :D

اعتقاد به حلال و حروم و شعار های همیشگیتون هم دیگه تکراری شده، برو یجا این حرفا رو بگو که باور کنن :p ... بودجه ای که باید صرف رفاه یه مشت بدبخت گرسنه بشه، میگیرید و هر روز صرف یک مسخره بازی جدید ( ایمیل ملی، گوگل ملی، مین فریم ملی، آنتی ویروس ملی) می کنید، با این حرفا هم خودتون رو توجیه می کنید ! حیا هم که ندارید :D ..میای اینجا سر مردم منت میذاری که جای دیگه حقوق بیشتر بهم میدن و ...:D .شما اگر عرضه داشتید، یک کار بین المللی واقعی می کردید و هزینه و سودش رو از خدمات بین المللی به دست می آوردید ....نه اینکه اینجوری بودجه دولتی بگیرید و شعار بدی :p
بابا تجربه‌ی کاری! بابا خفن قدیمی! بابابزرگ! منو که با این تجربه‌ات له کردی! (از بقیه‌ی دوستان معذرت می‌خوام، وقتی یکی اینطوری صحبت می‌کنه باید با ادبیات متناسب با خودش جواب داد)
آفرین به شما که مفتخوری نکردی و جیره نگرفتی! ما حداقل تلاشمون رو کردیم که یه کاری بکنیم. شما چه گلی به سر این مملکت زدی؟
البته شما به شعارهای ما می‌خندی، ما هم به طرز فکر امثال شما می‌خندیم! الان هم انصافاً یه لبخند گوشه‌ی لبمه! :)
من نگفتم این پروژه کشور رو تکون می‌ده، بیشتر دقت کن. گفتم می‌تونه کشور رو تکون بده. امیدوارم توی دانشگاه شریف ادبیات رو با نمره‌ی خوبی پاس کرده باشی! :D
در مورد ID هم که گفتم، من سیّد هستم! اگه شما ناراحتی هماهنگ کن با هم بریم محضر بدم از جلو اسمم سیّد رو بردارن!
خوب از این که فکر می‌کنی اعتقاد به حلال و حروم شعاره، طرز فکرت مشخص می‌شه! آخ اون جمله‌ی «یه مشت بدبخت گرسنه» ات که اصلاً داغونم کرد! الان اشک از چشمانم جاریه! شما احتمالاً عضو یه سازمانی چیزی هستی که دنبال حقوق بشر می‌گردن!
من برای حقوق بیشتری که جای دیگه بهم می‌دادن و نرفتم، سر کسی منت نذاشتم. وظیفه‌ام رو دارم انجام می‌دم (که از نظر شما شعاره!) و نه بیشتر. مشکل از فهم کج شماست که اینطور برداشت می‌کنی.
شما که داری کار بین‌المللی واقعی می‌کنی من دیگه انگیزه ندارم سراغ این کارا برم! به همون کار داخل مللی خودم فکر می‌کنم! :D

من از بقیه‌ی دوستان عذر می‌خوام فکر می‌کنم خط رو خط شده بود! واقعاً ارزش نداره آدم وقتش رو با امثال این آدما تلف کنه که اعصابش هم خرد بشه...

خوب برادر من، اینو باید از وزیر بپرسی! مگه من تو ریز مخارج بودم؟! والا برای خرج کردن از من اجازه نگرفتن! :)
من فقط می‌تونم یه سری تخمین بزنم:
شما حساب کن ۸۰ نفر آدم رو باید ۴ سال حقوقشون رو بدی (البته الان دیگه داره به ۵ سال نزدیک می‌شه). اینو حساب کن. مثلاً بگیر برای هر نفر متوسط، سال اول ماهی یک و هشتصد، سال دوم دو تومن، سال سوم دو و چهارصد، سال چهارم دو و نهصد، سال پنجم سه و پونصد. تعداد رو هم متوسط بگیر ۳۰ نفر. می‌شه چقد؟ می‌شه ۴ میلیارد و نیم. (خیلی دارم تخمین می‌زنم ها! بازم می‌گم: در جریان ریز مخارج نیستم. بابا من یه نیروی فنی هستم! مدیر پروژه که نیستم!)
بقیه‌اش رو هم خرج سرورها و دیتاسنتر و پهنای باند فرض کن. منطقیه؟

sayyid
کاربر عزیز اول اینکه شما ثابت کن از دست اندرکاران این طرح هستی

دوم اینکه شرح بده این مرورگر چه مزیت هایی نسبت به گوگل داره

اومد و یکی خواست یه مطلب مخالف کشور سرچ کنه باید با ترس لرز سرچ کنه؟ چرا باید آزادی به این مرورگر که سطحش از گوگل پایین تر فروخت؟!!

آیا بهتر نبود 7 میلیاردو خرج ارتقای سطح کیفیت اینترنت کرد؟!! بهتر نبود در راستای پهنای باند ارزان به کار میرفت؟ کشور های خارجی پهنای باند بسیار ارزانی دارن !!

نمیدونم تموم مشکل اینترنت ایران یعنی الان داخل این نقطه خلاصه شده؟!! که ما مرورگر ملی نداریم !! ملت دارن از گرسنگی میمیرن اونوقت پروژه ملی زدن !! جای تاسف داره ;)
آقا من خیلی حال می‌کنم که یکی مثل شما وقتی می‌خواد انتقاد کنه یا نظر منفیش رو نسبت به این موضوع بگه، اینقدر مؤدبانه و خوب می‌گه و می‌شه باهاش قشنگ و منطقی صحبت کرد.
خوب در مورد این که ثابت کنم توی پروژه هستم، نمی‌دونم چطوری این کارو بکنم! شما تشریف بیارین دفتر شرکت، در خدمتتون هستم! :)
(یه اشتباه لپی معمولاً رخ می‌ده: مرورگر browser هست، این جستجوگر یا جویشگر یا موتور جستجو هست)

آقا من برم شام خانواده شاکی شدن :(
ان‌شاءالله بعداً برمی‌گردم اگه شد جواب می‌دم :(

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
بابا تجربه‌ی کاری! بابا خفن قدیمی! بابابزرگ! منو که با این تجربه‌ات له کردی! (از بقیه‌ی دوستان معذرت می‌خوام، وقتی یکی اینطوری صحبت می‌کنه باید با ادبیات متناسب با خودش جواب داد)
آفرین به شما که مفتخوری نکردی و جیره نگرفتی! ما حداقل تلاشمون رو کردیم که یه کاری بکنیم. شما چه گلی به سر این مملکت زدی؟
البته شما به شعارهای ما می‌خندی، ما هم به طرز فکر امثال شما می‌خندیم! الان هم انصافاً یه لبخند گوشه‌ی لبمه! :)
من نگفتم این پروژه کشور رو تکون می‌ده، بیشتر دقت کن. گفتم می‌تونه کشور رو تکون بده. امیدوارم توی دانشگاه شریف ادبیات رو با نمره‌ی خوبی پاس کرده باشی! :D
در مورد ID هم که گفتم، من سیّد هستم! اگه شما ناراحتی هماهنگ کن با هم بریم محضر بدم از جلو اسمم سیّد رو بردارن!
خوب از این که فکر می‌کنی اعتقاد به حلال و حروم شعاره، طرز فکرت مشخص می‌شه! آخ اون جمله‌ی «یه مشت بدبخت گرسنه» ات که اصلاً داغونم کرد! الان اشک از چشمانم جاریه! شما احتمالاً عضو یه سازمانی چیزی هستی که دنبال حقوق بشر می‌گردن!
من برای حقوق بیشتری که جای دیگه بهم می‌دادن و نرفتم، سر کسی منت نذاشتم. وظیفه‌ام رو دارم انجام می‌دم (که از نظر شما شعاره!) و نه بیشتر. مشکل از فهم کج شماست که اینطور برداشت می‌کنی.
شما که داری کار بین‌المللی واقعی می‌کنی من دیگه انگیزه ندارم سراغ این کارا برم! به همون کار داخل مللی خودم فکر می‌کنم! :D

من از بقیه‌ی دوستان عذر می‌خوام فکر می‌کنم خط رو خط شده بود! واقعاً ارزش نداره آدم وقتش رو با امثال این آدما تلف کنه که اعصابش هم خرد بشه...

همین که اینجوری عصبانی شدی، نشون میده که هرچی من گفتم درست بوده :p

Film_iran

لایک‌ها
483

خوب برادر من، اینو باید از وزیر بپرسی! مگه من تو ریز مخارج بودم؟! والا برای خرج کردن از من اجازه نگرفتن! :)
شما حساب کن ۸۰ نفر آدم رو باید ۴ سال حقوقشون رو بدی (البته الان دیگه داره به ۵ سال نزدیک می‌شه). اینو حساب کن. مثلاً بگیر برای هر نفر متوسط، سال اول ماهی یک و هشتصد، سال دوم دو تومن، سال سوم دو و چهارصد، سال چهارم دو و نهصد، سال پنجم سه و پونصد. تعداد رو هم متوسط بگیر ۳۰ نفر. می‌شه چقد؟ می‌شه ۴ میلیارد و نیم. (خیلی دارم تخمین می‌زنم ها! بازم می‌گم: در جریان ریز مخارج نیستم. بابا من یه نیروی فنی هستم! مدیر پروژه که نیستم!)

آقا من خیلی حال می‌کنم که یکی مثل شما وقتی می‌خواد انتقاد کنه یا نظر منفیش رو نسبت به این موضوع بگه، اینقدر مؤدبانه و خوب می‌گه و می‌شه باهاش قشنگ و منطقی صحبت کرد.
خوب در مورد این که ثابت کنم توی پروژه هستم، نمی‌دونم چطوری این کارو بکنم! شما تشریف بیارین دفتر شرکت، در خدمتتون هستم! :)
(یه اشتباه لپی معمولاً رخ می‌ده: مرورگر browser هست، این جستجوگر یا جویشگر یا موتور جستجو هست)

شما لطف دارید اما اول اینکه ادبیات شما هر چی هم که ملت بخوان به این طرح و خود شما ناسزا بگن اصلا نمیخونه و هیچ مدرکی نیست که اثبات کنه شما یکی از عوامل هستید لطفا کارت شناسایی خودتون که تو شرکت یا دولت یا هر جا که کار میکنید یه عکس بگیرید همراه نام کاربری بزارید

بله من اشتباه کردم درستش جستجوگر !!

به نظرم اولین قضیه اینه که شما ثابت کنید چه فردی هستید !!

جواب سوالمو ندادید آیا اصلا میشه به این جستجوگر اعتماد کرد؟!!! که زیر نظر سازمان خاص کار نکنه و یکی از اهدافش این نباشه که به زندگی مردم سرک بکشه؟!!!

بعد اینکه نگفتید چرا باید از این موتور جستجو گر استفاده کنم ؟؟؟ مزایاش چیه؟ چرا سرور عظیمی مثل گوگل ول کنیم؟!!

آیا منبع درآمدی تو این موتور تعبیه کردید که وب مستر ها جذبش بشن مثل گوگل ادسنس ؟!! آیا و آیا و آیا های دیگه که خیلی هستن و اول شما ثابت کن که واقعا از عوامل هستید بعد سوالاتمون بهتون شرح بدیم ببینیم واقعا ارزش استفاده داره!!؟؟

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
دوستان فقط یچیزی به شما بگم. من اینجور آدم ها رو خیلی خوب می شناسم. اینها به هیچ اعتقادی، پایبند نیستن. نه دین و نه انسانیت... استفاده از این سرویس های مثلا ملی :p خطرناک ترین کاریه که می تونید بکنید. مخصوصا اگر اطلاعات با ارزشی روی کامپیوترتون دارید.تمام :p

rizak

Registered User
لایک‌ها
704

4 سال + این همه آدم + این همه بودجه + این همه دمو تشکیلات یه همچین چیزی از آب در بیاد که نتایجش حدودا برای 2 ماه قبل گوگل هست اونم با کلی سانسور واقعا باید گفت ...... :|

شما هم زشته حتی اگه بدترین شغل و ... دنیارو داشتی خوب نیس بیخودی ادعا کنی و دروغ بگی که از طرف فلان کس هستی :)

خودت باش بیا بگو طرفدارشی یا حمایت میکنی یا ... ;)

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
اقا ما منکر هزینه و دانش ایرانی این موتور جستجو نیستیم هرجا پول باشه هزینه کنی به نتیجه ای هم میرسی ! نمیشه خرج کنی و چیزی بدست نیاد حالا یا کم یا زیاد ... ولی اصل مسئله برای ما این هست که
شما لطف دارید اما اول اینکه ادبیات شما هر چی هم که ملت بخوان به این طرح و خود شما ناسزا بگن اصلا نمیخونه و هیچ مدرکی نیست که اثبات کنه شما یکی از عوامل هستید لطفا کارت شناسایی خودتون که تو شرکت یا دولت یا هر جا که کار میکنید یه عکس بگیرید همراه نام کاربری بزارید

جواب سوالمو ندادید آیا اصلا میشه به این جستجوگر اعتماد کرد؟!!! که زیر نظر سازمان خاص کار نکنه و یکی از اهدافش این نباشه که به زندگی مردم سرک بکشه؟!!!

بعد اینکه نگفتید چرا باید از این موتور جستجو گر استفاده کنم ؟؟؟ مزایاش چیه؟ چرا سرور عظیمی مثل گوگل ول کنیم؟!!

آیا منبع درآمدی تو این موتور تعبیه کردید که وب مستر ها جذبش بشن مثل گوگل ادسنس ؟!! آیا و آیا و آیا های دیگه که خیلی هستن و اول شما ثابت کن که واقعا از عوامل هستید بعد سوالاتمون بهتون شرح بدیم ببینیم واقعا ارزش استفاده داره!!؟؟

چرا به موتور جستجوی ملی نیاز هست ؟
این پروژه از ابعاد مختلفی اجرا شده و مورد نیاز بخشی از مملکت هست یکی از مهمترین ابعاد این پروژه امنیتی هست :|
شاید اظهار نظر در این موارد قطعی و حتی به صلاح هم نباشه این چند خط را بخوانید بد نیست

سه شنبه 20 دی 90
"اسماعيل احمدي‌مقدم" تاكيد كرد:« وقتي كه اطلاعات مورد نياز خود را در اينترنت جهاني جستجو مي‌كنيم، در واقع رد پايي از اطلاعات شخصي خود برجاي مي‌گذاريم.»

وي در همين حال با ياد كردن از سايت گوگل، گفت:« گوگل موتور جستجو نیست بلکه ابزار جاسوسی است.»
این مطلب مربوط به سه سال پیش هست و شما به مدت زمان پروژه یوز هم یکمی دقت کنی بین حرفهایی که گفته میشه و اتفاق هایی که دراینده میوفته ارتباطی هست :دی

حالا یک نمونه دیگه:
به گزارش سرويس سياسي باشگاه خبرنگاران؛ گوگل بزرگ‌ترين موتور جستجوي جهان است که روزانه بيش از ميلياردها جستجو در آن صورت گرفته و اطلاعات بسياري را منتقل مي‌کند. اما يکي از بزرگ‌ترين نگراني‌ها و انتقادات صورت گرفته نسبت به گوگل عدم وفاداري به حفظ حريم خصوصي افراد بوده است. اسناد و مدارک زيادي مبني بر همکاري گوگل با سازمان‌هاي جاسوسي آمريکا وجود دارد.

البته این گفته ها بی اساس نیست به حساب گوگل خودتان وارد بشوید و این صفحه را ببینید
https://history.google.com/history/?hl=en
اگر غیرفعالش نکرده باشید (بصورت پیش فرض برای همه روشن هست) تمام سابقه شما را اینجا گوگل داره و جالبه بدانید با آنالیز این موارد خیلی راحت میشه گفت شما توی سالها گذشته روی چه مسائلی کار می کردید و اصلا شما چه کسی هستید ! شغلتون چی هست و خیلی اطلاعات دیگه میشه انالیز کرد....

یه نمونه از این تاریخچه
googlehistory.jpg

حالا این فقط فرضا برای یک نفر هست و میشه روی یک نفر انالیز کرد شما فرض کن این منبع اطلاعاتی را در سطح یک کشور در اختیار داشته باشی از انالیز جستجوی روزانه یک کشور میشه به خیلی مسائل جاری آن کشور پی برد یا حتی با دستکاری نتایج جریان یک جستجوی خاص رو هدایت کرد و مسائل پیچیده تر امنیتی ...

من شخصا از یوز استفاده نکردم و اصلا بحثی سر این موتورجستجو ندارم ولی از ابعاد مختلفی باید به پروژه های ملی نگاه کرد شاید من هیچوقت گوگل رو ول نکنم برم سمت یوزر یا جیمیل رو ول نکنم برم سمت ایمیل ایرانی ولی خیلی از بخش های این کشور باید این کار را دراینده انجام بدهند و شاید استفاده کننده این امکانات ملی هم تعریف شده باشند در کنار افراد عادی مثل من که حق انتخاب فعلا دارند !

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
یه مدت اسمش تو دهن بود خوب داشت پیش می رفت الان داره پس رفت می کنه . الکساش افت پیدا کرده

Film_iran

لایک‌ها
483
اقا ما منکر هزینه و دانش ایرانی این موتور جستجو نیستیم هرجا پول باشه هزینه کنی به نتیجه ای هم میرسی ! نمیشه خرج کنی و چیزی بدست نیاد حالا یا کم یا زیاد ... ولی اصل مسئله برای ما این هست که

این پروژه از ابعاد مختلفی اجرا شده و مورد نیاز بخشی از مملکت هست یکی از مهمترین ابعاد این پروژه امنیتی هست :|
شاید اظهار نظر در این موارد قطعی و حتی به صلاح هم نباشه این چند خط را بخوانید بد نیست

این مطلب مربوط به سه سال پیش هست و شما به مدت زمان پروژه یوز هم یکمی دقت کنی بین حرفهایی که گفته میشه و اتفاق هایی که دراینده میوفته ارتباطی هست :دی

حالا یک نمونه دیگه:

البته این گفته ها بی اساس نیست به حساب گوگل خودتان وارد بشوید و این صفحه را ببینید
اگر غیرفعالش نکرده باشید (بصورت پیش فرض برای همه روشن هست) تمام سابقه شما را اینجا گوگل داره و جالبه بدانید با آنالیز این موارد خیلی راحت میشه گفت شما توی سالها گذشته روی چه مسائلی کار می کردید و اصلا شما چه کسی هستید ! شغلتون چی هست و خیلی اطلاعات دیگه میشه انالیز کرد....

یه نمونه از این تاریخچه
googlehistory.jpg

حالا این فقط فرضا برای یک نفر هست و میشه روی یک نفر انالیز کرد شما فرض کن این منبع اطلاعاتی را در سطح یک کشور در اختیار داشته باشی از انالیز جستجوی روزانه یک کشور میشه به خیلی مسائل جاری آن کشور پی برد یا حتی با دستکاری نتایج جریان یک جستجوی خاص رو هدایت کرد و مسائل پیچیده تر امنیتی ...

من شخصا از یوز استفاده نکردم و اصلا بحثی سر این موتورجستجو ندارم ولی از ابعاد مختلفی باید به پروژه های ملی نگاه کرد شاید من هیچوقت گوگل رو ول نکنم برم سمت یوزر یا جیمیل رو ول نکنم برم سمت ایمیل ایرانی ولی خیلی از بخش های این کشور باید این کار را دراینده انجام بدهند و شاید استفاده کننده این امکانات ملی هم تعریف شده باشند در کنار افراد عادی مثل من که حق انتخاب فعلا دارند !

به قول یه نفر از ستاد سایبری که اومده بود تو یه جلسه ای صحبت میکرد و من ازش پرسیدم چیکار کنیم که اطلاعاتمون لو نره گفت

عزیز من ویندوز سیستم شما چیه گفتم ( فلان ) گفت همه چی شما تو دست مایکروسافت

گفت ایمیل شما چیه گفتم فلان گفت همه چیت تو دستشون

نرم افزار نمیدونم خط های مبایل عزیز من این حرفا چیه اگر قرار به این چیزا باشه اونا زودتر از همه اینارو دارن تو از گوگل استفاده نکنی از فلان استفاده نکنی از اون استفاده نکنی از این استفاده نکنی خلاصه بلاخره یه چیزی برتر دارن که استفاده میکنی و اطلاعاتت درز پیدا میکنه

بهتر یه خورده فکر کنیم رو حرفامون ;)

در ضمن اونا رو ما کنترلی ندارن از یه کشور غریبه ولی اگر این موتور جستجوگر استفاده کنیم ممکن همین اطلاعات ذخیره و فردا در همین کشور بر علیهمون استفاده شه

حالا عقلانی تر کدومه؟!!! استفاده از یوز که اطلاعات ببره یا گوگل که اطلاعات ببره و خیلی پیشرفته تره!!!؟؟؟

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
همین که اینجوری عصبانی شدی، نشون میده که هرچی من گفتم درست بوده :p
شما کلاً راحت باش! :)

4 سال + این همه آدم + این همه بودجه + این همه دمو تشکیلات یه همچین چیزی از آب در بیاد که نتایجش حدودا برای 2 ماه قبل گوگل هست اونم با کلی سانسور واقعا باید گفت ...... :|

شما هم زشته حتی اگه بدترین شغل و ... دنیارو داشتی خوب نیس بیخودی ادعا کنی و دروغ بگی که از طرف فلان کس هستی :)

خودت باش بیا بگو طرفدارشی یا حمایت میکنی یا ... ;)

خوب من نمی‌دونم چطوری اثبات کنم! یه سؤال: به نظر شما من چه نفعی ممکنه ببرم از این که عضو موتور نباشم و بیام الکی بگم عضو موتور هستم و این همه فحش بخورم؟! :|
در مورد اعتماد به موتور: شما به گوگل اعتماد دارید؟ اگه دارید، این اعتماد رو چطوری به دست اوردید؟ می‌دونید که گوگل و چندین شرکت بزرگ آمریکایی دیگه ملزم هستند که اطلاعاتشون رو در اختیار NSA بذارن؟
http://fa.wikipedia.org/wiki/پریزم
همچنین بر طبق این اطلاعات مشخص شد که آژانس امنیت ملی آمریکا مستقیماً و بدون واسطه به اطلاعات سِروِرهای ۹ شرکت اینترنتی از جمله فیسبوک، گوگل، مایکروسافت، یاهو، اپل، فیس‌بوک، یوتیوب و اسکایپ دسترسی داشته است و می‌توانسته مکاتبات و مکالمات برخط کاربران خدمات این شرکت‌ها را شنود کند. دولت اوباما در این باره اظهار کرد که این داده‌ها برای پیگیری اتباع خارجی مظنون به تروریسم یا جاسوسی استفاده می‌شود. بر پایهٔ این اسناد کشورهای ایران، پاکستان، اردن، مصر و هند به ترتیب اهداف اصلی این برنامه بوده‌اند.
من فکر می‌کنم اعتماد آروم آروم بین کاربر و سرویس می‌تونه به وجود بیاد. من الان هیچ روشی ندارم که شما رو مطمئن کنم که موتور از اطلاعات شما سوء استفاده نمی‌کنه. (البته توجه کنید که گوگل خییییییییلی از شما اطلاعات داره، در حالی که ما هیچ اطلاعاتی از کاربرامون نداریم به جز این که توی این ساعت از این IP این سرچ زده شده!)
در مورد این که چرا از این موتور استفاده کنید: هیچ بایدی وجود نداره! ما شما رو دعوت می‌کنیم از این موتور استفاده کنید و نظرتون رو بگید. اگه خوب بود، خوشحال می‌شیم برای کمک به بهتر شدن موتور ازش استفاده کنید (با استفاده‌ی بیشتر از موتور، به پروسه‌ی learning اون می‌تونید شدیداً کمک کنید).
در مورد مزایا، من الان واقعاً دیگه خسته‌ام و دارم از حال می‌رم. یه سر به http://yooz.ir/about بزنید، اونجا یه توضیحاتی دادیم. یه مثال:
سپاهان
و البته برنامه‌های دیگه‌ای هم داریم که ان‌شاءالله بعداً به بهره‌برداری می‌رسونیم.
در مورد گوگل ادسنس و صدها چیز دیگه هم همونطور که قبلاً گفتم ما تا به حال تمام انرژیمون رو روی بحثای فنی گذاشته بودیم. از این به بعد بیشتر روی جذب کاربرا (معمولی و وبمستر) تمرکز می‌کنیم.

اما این که نتایجمون مال دو ماه قبل گوگل هست رو دیگه نمی‌دونم از کجا اوردید!

دوستان فقط یچیزی به شما بگم. من اینجور آدم ها رو خیلی خوب می شناسم. اینها به هیچ اعتقادی، پایبند نیستن. نه دین و نه انسانیت... استفاده از این سرویس های مثلا ملی :p خطرناک ترین کاریه که می تونید بکنید. مخصوصا اگر اطلاعات با ارزشی روی کامپیوترتون دارید.تمام :p
دوستان منم این جور آدما رو خییییییییییییلی خوب می‌شناسم. اینا فقط حرف می‌زنن و تنها کاری که خوب بلدن، تخریب بقیه هست. کلاً هم ارزش کل کل کردن ندارن...

حالا یک نمونه دیگه:

یه نمونه از این تاریخچه
googlehistory.jpg

اگر هم دوستان شک دارن توی این که گوگل به راحتی می‌تونه دیتاهای مربوط به هر شخص رو در هر زمان که بخواد به سرعت آنالیز کنه، کافیه یه مقدار در مورد big data و چیزهایی مثل MapReduce مطالعه کنن تا دستشون بیاد که گوگل می‌تونه در عرض کمتر از یک روز، هر آماری که می‌خواد از هر شخصی در بیاره... حالا بعضیا مثل این آقای (یا خانم؟) افتک که فقط بلدن حرف بزنن، می‌گن اینا توهمه!

یه مدت اسمش تو دهن بود خوب داشت پیش می رفت الان داره پس رفت می کنه . الکساش افت پیدا کرده
بله من قبلاً هم اشاره کردم به این که متأسفانه به علت ضعف ما توی جذب و نگه داشتن کاربر، رتبه‌ی الکسامون پایین اومده (این رو هم قبلاً گفتم که ما از هیچ روش اسپمی برای کسب رتبه‌ی الکسا استفاده نمی‌کنیم، اگه شک دارید می‌تونید کل سایت رو زیر و رو کنید). حالا برای جذب کاربر برنامه زیاد داریم!

بالا