• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
دقیقا حرف منو زدی شما :D
این آقا قصد داره با سفسطه بازی بگی که سرویس دوزاری ما بعد چهار سال پول خرج کردن داره خوب کار می کنه, چون خود ما داریم نتایج جستجوش را می بینیم مجبوره برای هر query که ما میگیریم بیاد داستان ببافه که چرا اینجوری شد و اونجوری نشد :D
این که نشد موتور جستجو
دقیقا حکایت شیر بی یال و دم اشکم هست, بعد از چهار سال نسخه بتا هم نیست, در بهترین حالت یه دمو هست که بخوان به کسی نشون بدن

ای بابا... :D الان این تموم بشه میرن سراغ یچیز دیگه... فردا میگن میخوایم گوگل ارث ملی بسازیم. اینبار 20 میلیارد تومن میدن بادکنک میخرن، بهش دوربین میبندن میفرستن هوا که از زمین عکس بگیره :D... متاسفانه ذات خراب این جماعت اصلاح پذیر نیست.... اساس کار علمی، بر بیان صادقانه دستاورد هاست. با دروغ و حقه بازی و شعار دادن نمیشه کار علمی انجام داد. فقط همین نکته رو اگر بفهمن، پیشرفت علمی کشور واقعا شروع میشه

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ای بابا... :D الان این تموم بشه میرن سراغ یچیز دیگه... فردا میگن میخوایم گوگل ارث ملی بسازیم. اینبار 20 میلیارد تومن میدن بادکنک میخرن، بهش دوربین میبندن میفرستن هوا که از زمین عکس بگیره :D... متاسفانه ذات خراب این جماعت اصلاح پذیر نیست.... اساس کار علمی، بر بیان صادقانه دستاورد هاست. با دروغ و حقه بازی و شعار دادن نمیشه کار علمی انجام داد. فقط همین نکته رو اگر بفهمن، پیشرفت علمی کشور واقعا شروع میشه

نه بابا اساس کار علمی تریپ برداشتنشه والا گور بابای کار علمی :D:p

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
خوب دوست من شما رفتی یه دونه سرچ کردی، بعد داری روش نتیجه‌گیری می‌کنی! اشکال توی query expansion هست. چون درستش هست:
دانلود etabs ۲۰۱۳ ۱۳.۲.۲
یا
دانلود ایتبس ۲۰۱۳ ۱۳.۲.۲
که اگه اینو بزنی می‌بینی که نتیجه می‌ده. حالا چرا گوگل می‌تونه خوب query رو expand کنه؟ چون دیتا داره. ما توی این بخش مشکل داریم، کسی نمی‌خواد ماستمالی کنه.

در مورد اون موتور جستجو(!!!)هایی که گفتید:
gooni.ir : این که عالی بود! اصلاً داغونم کرد! در اولین حرکت، روی باکس سرچ که کلیک کردم یه popup برام باز کرد که بفهمم با چه سایتی طرف هستم! بعد توش سرچ کردم «تلویزیون» یه مشت مزخرف تحویلم داد که کوچکترین ارتباطی با تلویزیون نداشتن:

مشاهده پیوست 779876
کلاً با یه سایت اسپم طرف هستیم!

salam.ir : این سایت یک meta search engine هست که از موتورهای دیگه نتیجه رو می‌گیره. اون وقت میای با یوز مقایسه می‌کنی که نتایج مال خودشه؟
webjoo.ir : این یکی که اصلاً باز نشد!

یه مثالی هم در مورد برنامه‌نویسی بزنم: احتمالاً با google translate کار کردید نه؟ می‌دونید که بهترین کدنویس‌های جهان جمع شدن نوشتنش دیگه؟ یک عالمه هم استاد دانشگاه توشون بودن. نتیجه‌اش شده این:
ببینم یه جمله رو می‌تونی درست ترجمه کنی؟
این همه خرج کردن، این همه آدم جمع شدن، این مزخرف رو تحویل دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط بلدین حرف بزنین!
چند میلیارد دلار خرج این مزخرف کردین؟!

خوب، می‌بینیم که گوگل که از نظر شما خداس، گند زده تو هر چی ترجمه هست!!! یعنی یه دونه جمله هم نمی‌تونید پیدا کنید که درست ترجمه کنه!!!
فقط می‌خوام یکی از دوستانی که خیلی ادعاش می‌شه بیاد ببینم چه ماستمالی و توجیهی می‌خواد برای این سرویس مزخرف گوگل بیاره!

فقط یه سؤال دیگه از شمایی که احساس می‌کنی end برنامه‌نویس هستی بپرسم: بیشترین دیتایی که باهاش کار کردی چند ترابایت بوده؟ نه انصافاً جواب بده بفهمم با چه آدمای خفنی دارم صحبت می‌کنم!
فقد میتونم بگم خیلی باهالی :))

ببین من اگر گوگل جستجوی چرت و پرت هم بده 10 سال هم بگردم داخلش بازم به داخلیا اعتماد نمیکنم که اگر یه چیز مخالفشون سرچ کنی فردا صبح جلوی درت باشن برای بریدن سرت ;)

تو انقدری ادعات میشه و علمت ضعیفه که اومدی از همچین چیزی که به عینه مشخصه کارش چطوریه داری دفاع میکنی

یادت نره اولین راز موفقیت قبول کردن اشتباهات و مشکلات هست و برطرف کردن اونا

نه اینکه بشینی از گندی که بالا آوردی دفاع کنی

مثل این میمونه بزنی یه نفرو بکشی بگی به خاطر خودش این کارو کردم چون فکرش مشغول بود قرض داشت به اینو اون :|

اصلا به فرض مثال شما جزئی از این تیم هستی ( که قسم میخورم نیستی ) با اینکه همه مشکلاتشو داری میبینی اونم با این همه خرج کردن و آدم که میگی بو.ده اینو تحویل دادین خوب پس معلومه سطح علمیتون در چه حده

وقتی تو دانشگاه دانشجوهاش پایان نامشون میشه طراحی یک صفحه استاتیک با html همین میشه ...

تازه همین پایان نامرم نمیتونن انجام بدن ( چون چیزی بهشون یاد داده نشده هرچی هم بوده برای 16 سال پیش بوده ) میبرن میدن به فریلنسرها انجام بدن :-j

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
لپ کلام اینه که بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه

من با این تصور که اگر واقعا 7 میلیارد داشتم میتونستم یه پروژه بسیار سود ده بالا بیارم و بعد از سود اون میتونستم بسیاری از خدمات اینترنت بهبود ببخشم و در راه پیشرفت اینترنت ایران قدم بردارم واقعا جیگرم میسوزه و به خودم توف لعنت میفرستم که چرا باید این پول ها دست آدم های ناکاردان بیوفته!!

الان بچه ها ی ما با 10 میلیون سایت هایی بالا میارن که 100 تا از شما به اصلاح برنامه نویسا نمیتونید !!

با 10 میلیون چنان سود هایی میکنن که شما تو خواب هم نمیبینید به جای اینکه این همه پول به جووونایی امثال ما وام بدن تا زندگی سرو سامون ببخشیم ببینید کجا ها خرج میشه همین میشه که خون ملت به جوش میاد

حالا کی این خون که به جوش اومده از سر لیوان لب ریز کنه و با داغیش بسوزوندتون خدا میدونه!!

rizak

Registered User
لایک‌ها
704

من با این تصور که اگر واقعا 7 میلیارد داشتم میتونستم یه پروژه بسیار سود ده بالا بیارم و بعد از سود اون میتونستم بسیاری از خدمات اینترنت بهبود ببخشم و در راه پیشرفت اینترنت ایران قدم بردارم واقعا جیگرم میسوزه و به خودم توف لعنت میفرستم که چرا باید این پول ها دست آدم های ناکاردان بیوفته!!

الان بچه ها ی ما با 10 میلیون سایت هایی بالا میارن که 100 تا از شما به اصلاح برنامه نویسا نمیتونید !!

با 10 میلیون چنان سود هایی میکنن که شما تو خواب هم نمیبینید به جای اینکه این همه پول به جووونایی امثال ما وام بدن تا زندگی سرو سامون ببخشیم ببینید کجا ها خرج میشه همین میشه که خون ملت به جوش میاد

حالا کی این خون که به جوش اومده از سر لیوان لب ریز کنه و با داغیش بسوزوندتون خدا میدونه!!
اگر این پول و زمان به دست افراد حرفه ای و کاربلد و با تجربه تو نت ایران داده میشد بخدا قسم خیلی راحت میشد موتور داخلی ای ساخت که حداقل در سطح ملی بتونه با گوگل رقابت کنه

ما خیلی وقته نقطه جوش رو رد کردیم عزیز فقط مشکل اینجاست از ترسمون هیچ کاری نمیتونیم کنیم اینا هم دارن کیفشو میکنن

یه پل تو فلان شهر میخواد ساخته بشه :

هزینه مورد نیاز 1 میلیارد + در 30 روز

اما توسط این دوستان میشه هزینه 20 میلیارد و مدت زمان 18 سال تازه اگر تموم بشه :|

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
خوب دوست من شما رفتی یه دونه سرچ کردی، بعد داری روش نتیجه‌گیری می‌کنی! اشکال توی query expansion هست. چون درستش هست:
دانلود etabs ۲۰۱۳ ۱۳.۲.۲
یا
دانلود ایتبس ۲۰۱۳ ۱۳.۲.۲
که اگه اینو بزنی می‌بینی که نتیجه می‌ده. حالا چرا گوگل می‌تونه خوب query رو expand کنه؟ چون دیتا داره. ما توی این بخش مشکل داریم، کسی نمی‌خواد ماستمالی کنه.

در مورد اون موتور جستجو(!!!)هایی که گفتید:
gooni.ir : این که عالی بود! اصلاً داغونم کرد! در اولین حرکت، روی باکس سرچ که کلیک کردم یه popup برام باز کرد که بفهمم با چه سایتی طرف هستم! بعد توش سرچ کردم «تلویزیون» یه مشت مزخرف تحویلم داد که کوچکترین ارتباطی با تلویزیون نداشتن:

مشاهده پیوست 779876
کلاً با یه سایت اسپم طرف هستیم!

salam.ir : این سایت یک meta search engine هست که از موتورهای دیگه نتیجه رو می‌گیره. اون وقت میای با یوز مقایسه می‌کنی که نتایج مال خودشه؟
webjoo.ir : این یکی که اصلاً باز نشد!

یه مثالی هم در مورد برنامه‌نویسی بزنم: احتمالاً با google translate کار کردید نه؟ می‌دونید که بهترین کدنویس‌های جهان جمع شدن نوشتنش دیگه؟ یک عالمه هم استاد دانشگاه توشون بودن. نتیجه‌اش شده این:
ببینم یه جمله رو می‌تونی درست ترجمه کنی؟
این همه خرج کردن، این همه آدم جمع شدن، این مزخرف رو تحویل دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط بلدین حرف بزنین!
چند میلیارد دلار خرج این مزخرف کردین؟!

خوب، می‌بینیم که گوگل که از نظر شما خداس، گند زده تو هر چی ترجمه هست!!! یعنی یه دونه جمله هم نمی‌تونید پیدا کنید که درست ترجمه کنه!!!
فقط می‌خوام یکی از دوستانی که خیلی ادعاش می‌شه بیاد ببینم چه ماستمالی و توجیهی می‌خواد برای این سرویس مزخرف گوگل بیاره!

فقط یه سؤال دیگه از شمایی که احساس می‌کنی end برنامه‌نویس هستی بپرسم: بیشترین دیتایی که باهاش کار کردی چند ترابایت بوده؟ نه انصافاً جواب بده بفهمم با چه آدمای خفنی دارم صحبت می‌کنم!
راستی من جستجو کردم برای تلویزیون تو gooni.ir درست آورد

7zuvjwwhwmzzc0rnifgj.jpg

بازم میگم یوز فقط یه پروژه واس این بود که یه عده جیبشون خالی شده بود میخواستن پر کنن و این شد بهانه ....

tabarokk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
راستی من جستجو کردم برای تلویزیون تو gooni.ir درست آورد

7zuvjwwhwmzzc0rnifgj.jpg

بازم میگم یوز فقط یه پروژه واس این بود که یه عده جیبشون خالی شده بود میخواستن پر کنن و این شد بهانه ....
این که سایت اسپمه عزیز من ...
منافعشون که معلومه ....
در مورد کد نویس هم تروخدا نزن این حرفو :|
اینا جوجه کد نویس هم نیستن چه برسه برنامه نویس :|
آخرشم گندش در میاد میبینی از این اسکریپتای خارجی رو فارسی کردن :|

موتور جستجوی www.gooni.ir یا خیلی از اینا بهترش www.salam.ir یا www.webjoo.ir بهتر از اینه :))
http://gooni.ir/ یک سایت فوق العاده اسپم هست که از مطالب سایت های دیگه استفاده میکنه تا بالا بیاد نتایجش هم از بینگ کپی میشه :|
لطفا دیگه این قدر ...نباشید که سایت اسپم رو با گوگل ملی :d مقایسه کنید !

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
این که سایت اسپمه عزیز من ...

http://gooni.ir/ یک سایت فوق العاده اسپم هست که از مطالب سایت های دیگه استفاده میکنه تا بالا بیاد نتایجش هم از بینگ کپی میشه :|
لطفا دیگه این قدر ...نباشید که سایت اسپم رو با گوگل ملی :d مقایسه کنید !
همین اسپم هم از یوووووووووز بهتره والا :D
فکر کنم هزینه راه اندازیش 50 هزار تومن باشه دیگه نیاز نباشه 4 سال 7 میلیارد یا 70 میلیارد خرج بشه :|

tabarokk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
همین اسپم هم از یوووووووووز بهتره والا :D
فکر کنم هزینه راه اندازیش 50 هزار تومن باشه دیگه نیاز نباشه 4 سال 7 میلیارد یا 70 میلیارد خرج بشه :|
:دی
سید جان ناراحت نشو !
یوزر (Yooz Or User ?! )بعدی انشالله :general705:

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
جناب sayyid طرز بر خوردتون اصلا نشون دهنده یه آدم حرفه ای نیست . اگر واقعا طبق صحبتتون در اون سطح قرار داشته باشید باید خیلی حرفه ای تر و بهتر بر خورد می کردید با مسئله .
و این که اگر گوگل نبود ، قطعا شما طبق صحبت دوست عزیزمون در این جایگاه نبودید و فکر نمی کنم همین اطلاعات فعلی رو داشته باشید .
در مورد این مسئله که این دیتا ها برای خودتون هست ممنون میشم توضیح بدید چون خیلی از نتایج مشابه گوگل هست .
و مورد بعدی این که برتری یوزر نسبت به گوگل توی چه زمینه ای هست ؟؟
بعد این که یوز اساسا به طبق چیزی که ما ازش دیدیم فکر نمی کنم نیاز به distributed computing داشته باشه .
و این که اگر امکانش باشه من حضوری به دفترتون مراجعه کنم تا در مورد scalability بودن این طرح صحبتی داشته باشیم .
موفق باشید

Last edited:

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210

ببخشید من تاپیک رو کامل دنبال نکردم . قضیه 7 میلیارد چیه ؟؟؟؟ :O

Film_iran

لایک‌ها
483

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
هیچی 7 میلیارد خرج این موتور جستجوی زپرتی کردن!!!
آخ گلبممممممممممم . آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ گلبم . بابا 7 میلیاردو تو هرکاری بندازی سود صد برابر اینو در میاری :| اوی یا علی :|
الله فکیلـــــــــــــــــــــــــی شوخی نکنید من قلبم با باتری کار می کنه . مخم داره سوت می کشه . بابا این 7 میلیاردو خرج درست کردن نت ایران می کردن . یعنی نت ایران کلا اوکی بود فقط موتور جست و جو کم داشت ؟؟ 50 میلیونشو خرج می کردن ( با علم و درست ) درآمد 20 تا اینو در میاوردن از توش :|
آبدارچی نمی خواد شرکتشون ؟؟؟

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
کدوم 7 میلیارد ؟ !!!!!!

وزیر تو مصاحبش گفت 180 میلیارد تومن خرج این و اون یکی و سرورهاش شده :||||

تو دیجیاتو هم مطلبش هست برید بخونید

کاش 7 میلیارد بود :|

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
کدوم 7 میلیارد ؟ !!!!!!

180 میلیارد رو نمیدونم....اما قطعا 7 میلیارد تومن نبوده. فقط هزینه های جاری و حقوق 80 نفر بیشتر از 7 میلیارد میشه در طول 4 سال

Film_iran

لایک‌ها
483
کدوم 7 میلیارد ؟ !!!!!!

ناموسن؟

پایه هستید یه عده جمع بشیم بریم در دفتر وزیر؟ همه اینا سرمایه ملی ما که به هدر میدن به جای اینکه زیر ساخت هامون درست کنن ببین چیکار میکنن!!

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان نظرتون چیه یه # هشتگ بسازیم و توی شبکه های اجتماعی در مورد اینجوری هدر دادن سرمایه ملی حداقل به گوش مسئولین نه ولی به گوش مردم برسونیم .

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
ناموسن؟

پایه هستید یه عده جمع بشیم بریم در دفتر وزیر؟ همه اینا سرمایه ملی ما که به هدر میدن به جای اینکه زیر ساخت هامون درست کنن ببین چیکار میکنن!!

فکر میکنی وزیر نمیدونه ؟:p

حیف که آدم اگر حرفی بزنه دوست و آشنا رو توی دردسر می اندازه و الا چند تا شمه از کارهای آقایون می گفتم که تا آخر عید خنده از لباتون نیفته :D ( شاید هم گریه از چشماتون
154fs232528.gif
)

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
ناموسن؟

آره داداش برو جستجو کن مطلباش هست

کاش 7 میلیارد بود آدم کم میسوخت ولی 180 میلیارد :||||

بلاخره جیب آقا زاده ها باید یه جوری پر شه یا نه ؟

داداش همه دوست دارن این کارو کنن اما ما صبح ساعت 9 بریم اونجا ساعت 11 صبح قبرامونو با سنگش و مراسم آماده اجرا تحویل خونواده میدن :|

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
دوستان نظرتون چیه یه # هشتگ بسازیم و توی شبکه های اجتماعی در مورد اینجوری هدر دادن سرمایه ملی حداقل به گوش مسئولین نه ولی به گوش مردم برسونیم .
این که چیزی نیست پسر خوب
اون 3 هزار و 94 هزار میلیاردو ... یادت رفته ؟ !!!

این پول پیش اونا مثل پول خورده :|

Film_iran

لایک‌ها
483
آره داداش برو جستجو کن مطلباش هست

کاش 7 میلیارد بود آدم کم میسوخت ولی 180 میلیارد :||||

بلاخره جیب آقا زاده ها باید یه جوری پر شه یا نه ؟

داداش همه دوست دارن این کارو کنن اما ما صبح ساعت 9 بریم اونجا ساعت 11 صبح قبرامونو با سنگش و مراسم آماده اجرا تحویل خونواده میدن :|

یعنی چی یعنی الان ما نمیتونیم اعتراضی نسبت به کار های دولتمون داشته باشیم؟ یعنی ما یک حکومت دیکتاتوری هستیم؟!!

مگه جمهوری متکی به مردمش نیست؟!!

الان بریم در دفتر وزیر میگیرن اعداممون میکنم!! ؟!!

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

فقط برای خودت دردسر درست میکنی. هیچ فایده ای هم نداره.... ببین اینا یک گروه و دو گروه و چند نفر نیستن.همین مردمی هستند که شما میخوای بهشون اطلاع رسانی بکنی.
همین سید :D که اینجا پست میداد، ممکنه اصلا یک غول بی شاخ و دم و سهمیه ای :p نباشه(البته من حدس میزنم با توجه به آیدی سهمیه ای باشه:D) . ممکنه یک فرد عادی باشه مثل من و شما . به واسطه یسری ارتباطات این کار بهش پیشنهاد شده و انجام داده و حالا هم طبعا بخاطر منافعی که داره ازش طرفداری میکنه ..... من خیلی راحت میتونستم جای ایشون باشم! کافی بود کمی وضع مالیم خراب بود و وسوسه میشدم. کما اینکه با چشم خودم دیدم آدم های واقعا متخصص شریفی که بخاطر نیاز مالی افتادن توی این شارلاتان بازی ها ... بنده خدا تمام عمرش درس خونده و زحمت کشیده، استادیار دانشگاهه، می بینه یه آیین نامه تدوین کنه ، پول یکسال حقوقشه. خب میکنه :p چند تا مسئول هم از بغلش میخورن:D

سیستم آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی از پایه فاسد شده. بدنه فاسد هم خود مردم هستن. شرط می بندم همین سید به 10 نفر از مخالفان این موتور در همین پی تی پیشنهاد همکاری بده، 5 نفرشون در جا قبول میکنن و 180 درجه تغییر موضع میدن:D... خیلی سخته از پول گذشتن. خیلی
154fs232528.gif

Last edited:

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
یعنی چی یعنی الان ما نمیتونیم اعتراضی نسبت به کار های دولتمون داشته باشیم؟ یعنی ما یک حکومت دیکتاتوری هستیم؟!!

مگه جمهوری متکی به مردمش نیست؟!!

الان بریم در دفتر وزیر میگیرن اعداممون میکنم!! ؟!!
داداش فکر کنم از حرفات معلومه تو ایران زندگی نمیکنی :|

Film_iran

لایک‌ها
483

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
فقط برای خودت دردسر درست میکنی. هیچ فایده ای هم نداره.... ببین اینا یک گروه و دو گروه و چند نفر نیستن.همین مردمی هستند که شما میخوای بهشون اطلاع رسانی بکنی.
همین سید :D که اینجا پست میداد، ممکنه اصلا یک غول بی شاخ و دم و سهمیه ای :p نباشه(البته من حدس میزنم با توجه به آیدی سهمیه ای باشه:D) . ممکنه یک فرد عادی باشه مثل من و شما . به واسطه یسری ارتباطات این کار بهش پیشنهاد شده و انجام داده و حالا هم طبعا بخاطر منافعی که داره ازش طرفداری میکنه ..... من خیلی راحت میتونستم جای ایشون باشم! کافی بود کمی وضع مالیم خراب بود و وسوسه میشدم. کما اینکه با چشم خودم دیدم آدم های واقعا متخصص شریفی که بخاطر نیاز مالی افتادن توی این شارلاتان بازی ها ... بنده خدا تمام عمرش درس خونده و زحمت کشیده، استادیار دانشگاهه، می بینه یه آیین نامه تدوین کنه ، پول یکسال حقوقشه. خب میکنه :p چند تا مسئول هم از بغلش میخورن:D

سیستم آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی از پایه فاسد شده. بدنه فاسد هم خود مردم هستن. شرط می بندم همین سید به 10 نفر از مخالفان این موتور در همین پی تی پیشنهاد همکاری بده، 5 نفرشون در جا قبول میکنن و 180 درجه تغییر موضع میدن:D... خیلی سخته از پول گذشتن. خیلی
154fs232528.gif
راست میگی . بدبختی اینه حرفمون رو هم نمی تونیم بزنیم عقده می شه برامون . بله این مسائل رو خیلی دیدم و افرادی رو هم که اصلا فکرشو نمی کردم دیدم دست به چه کار هایی زدن .

سید جان میگم نمی شه به ما هم یه پیشنهاد همکاری بدی ؟؟ از خود همین افتک شروع می کنم میرم جلو سر همه مخالف هات رو زیر آب می کنم :general208:
افتک ؟؟؟ افتک ؟؟؟؟ همکاری می کنی یا تیر خلاصو بزنم ؟؟؟ :D

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
من نیازمند ترم :(

من نیازمتند ترم واقعا !!

سید جون یه هف هش میلیارد واسه ما کنار بزار فردا با بچه میایم دم دفتر بگیریم . تازه شعار هم میدیم واست . سیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد سیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد یـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوز

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
راست میگی . بدبختی اینه حرفمون رو هم نمی تونیم بزنیم عقده می شه برامون . بله این مسائل رو خیلی دیدم و افرادی رو هم که اصلا فکرشو نمی کردم دیدم دست به چه کار هایی زدن .

سید جان میگم نمی شه به ما هم یه پیشنهاد همکاری بدی ؟؟ از خود همین افتک شروع می کنم میرم جلو سر همه مخالف هات رو زیر آب می کنم :general208:
افتک ؟؟؟ افتک ؟؟؟؟ همکاری می کنی یا تیر خلاصو بزنم ؟؟؟ :D

من همکاری میکنم، فقط هرچی سید بابت کشتنم داد 50 50 تقسیم کنیم :p

بالا