خوب دوست من شما رفتی یه دونه سرچ کردی، بعد داری روش نتیجهگیری میکنی! اشکال توی query expansion هست. چون درستش هست:
دانلود etabs ۲۰۱۳ ۱۳.۲.۲
یا
دانلود ایتبس ۲۰۱۳ ۱۳.۲.۲
که اگه اینو بزنی میبینی که نتیجه میده. حالا چرا گوگل میتونه خوب query رو expand کنه؟ چون دیتا داره. ما توی این بخش مشکل داریم، کسی نمیخواد ماستمالی کنه.
در مورد اون موتور جستجو(!!!)هایی که گفتید:
gooni.ir : این که عالی بود! اصلاً داغونم کرد! در اولین حرکت، روی باکس سرچ که کلیک کردم یه popup برام باز کرد که بفهمم با چه سایتی طرف هستم! بعد توش سرچ کردم «تلویزیون» یه مشت مزخرف تحویلم داد که کوچکترین ارتباطی با تلویزیون نداشتن:
مشاهده پیوست 779876
کلاً با یه سایت اسپم طرف هستیم!
salam.ir : این سایت یک meta search engine هست که از موتورهای دیگه نتیجه رو میگیره. اون وقت میای با یوز مقایسه میکنی که نتایج مال خودشه؟
webjoo.ir : این یکی که اصلاً باز نشد!
یه مثالی هم در مورد برنامهنویسی بزنم: احتمالاً با google translate کار کردید نه؟ میدونید که بهترین کدنویسهای جهان جمع شدن نوشتنش دیگه؟ یک عالمه هم استاد دانشگاه توشون بودن. نتیجهاش شده این:
ببینم یه جمله رو میتونی درست ترجمه کنی؟
این همه خرج کردن، این همه آدم جمع شدن، این مزخرف رو تحویل دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط بلدین حرف بزنین!
چند میلیارد دلار خرج این مزخرف کردین؟!
خوب، میبینیم که گوگل که از نظر شما خداس، گند زده تو هر چی ترجمه هست!!! یعنی یه دونه جمله هم نمیتونید پیدا کنید که درست ترجمه کنه!!!
فقط میخوام یکی از دوستانی که خیلی ادعاش میشه بیاد ببینم چه ماستمالی و توجیهی میخواد برای این سرویس مزخرف گوگل بیاره!
فقط یه سؤال دیگه از شمایی که احساس میکنی end برنامهنویس هستی بپرسم: بیشترین دیتایی که باهاش کار کردی چند ترابایت بوده؟ نه انصافاً جواب بده بفهمم با چه آدمای خفنی دارم صحبت میکنم!