از فیل ازاد شدی یا نه الللک:general405:170 میلیارد معادل 48 میلیون دلار خرج کردید تا حالا ، نوش جونتون
از فیل ازاد شدی یا نه الللک:general405:170 میلیارد معادل 48 میلیون دلار خرج کردید تا حالا ، نوش جونتون
الان نصف مدیرها و دست اندر کارهای یوز رفتن خارج و دارن پول ها رو خرج میکنن. این پروژه هم 8 سال در حالت رکود میمونه و یوز مورد نظر در کمین نشسته تا دوباره باندشون سر کار بیاد و یچیز دیگه رو برای بخور بخور علم کنندالان که نصف سایتا فیلتر شده
بازدید سایتایی مثل یوز
خوب میشه
خوشحال میشن
:general304::general304::general304: نهبابا فیلتر شدیم بد رقم هر چی مطلب تو سایت هست باید پاک کنیم:general304::general304::general304::general304:از فیل ازاد شدی یا نه الللک:general405:
از فیل ازاد شدی یا نه الللک:general405:
منو رد کردن:general211:سیا تو چه کردی ، رفع فیلتر کردی ؟
من 40 هزار تگ پاک کردم کل تگ های سایت رو + 800 تا مطلب رو
دارم ول می کنم نت رو ، گفتم گور بابای سایت ، بعد دوباره میارمش بالا رو یه کلمه دیگه سایت رو رد می کنم میره سایت رو
ولی جالبه که هیچ محدودیتی ندارن و الان نت پر شده از فیلتر شکن های مختلف و مردم به همه چی دسترسی دارن و همین تلگرام رو هم یه سری بزنی واویلا لیلی شده
ولی مثلا ما برای اینکه یه چیز خیلی عادی رو بیان کردیم فیل شدیم ، ای بابا دیگه همه چی مشخصه ، از این موتور جستجوشون مشخصه دیگه 48 میلیون دلار ناموسا نمی دونم برای چی هزینه کردن خدا وکیلی نمی دونم ؟ به نظرت سرور های پردازش اتمی خریدن :general210::general210::general405::general410:
l
منو رد کردن:general211:
ولی دوباره درخواست دادم:general310:
لینکایی واسه حذف میدن که اصلا تو سایت وجود نداره:general208:
l
شیرینی ما یادت نره:general406::general406::general406:این پیام اومد
با درخواست رفع فیلتر تارنمای شما موافقت گردید و پس از طی مراحل اداری تارنمای شما رفع فیلتر خواهد شد .
و اما در مورد یوز باید خدممدددون عرض کنم که می باست جدیش گرفت چرا اونوخ ؟ چون 48 میلیون دلار خرجش شدست دادا ، میدونی چی میگم دادا 170 میلیارد پعععع ، بپوکد اینا که نمی تونن ببینن این مسئله رو ، مشغول ضمه هستید اگر فکر کنید با این پول میشه چقدر میشه صنعت ایجاد کرد و میشه باش کار راه انداخت چقدر جوون رو برد سر خونه زندگیشون
ناموسا اینجوری فکر کنید بدم میاد ، اخه ما باید از خودومون موتور جستجوی ملی داشته باشیم که کسی هم توش نباشد
در ضمن فکر کنم گوگل هم تیز کردن ببندن ، فکر کردست ما خودمون دیگه داریم موتول جستجو
شیرینی ما یادت نره:general406::general406::general406:
l
برای شما چند روز طول کشید تا از حالت در حال بررسی در بیاد و اعلام کنن با رفع فیلتر موافقت کردن یا نه؟ سایت من رو از هاست هم بستن و درخواست رفع فیلترم هم الان 5 روزه مونده رو "در حال بررسی" :general710: الان همینجوری باید وایسم تا اینا تصمیم بگیرن ؟ اگه سایت رو منتقل کنم یه هاست دیگه که از مسدودی در بیاد مراحل رفع فیلتر به مشکل میخوره؟این پیام اومد
با درخواست رفع فیلتر تارنمای شما موافقت گردید و پس از طی مراحل اداری تارنمای شما رفع فیلتر خواهد شد .
شما سایتو منتقل کنین مشکلی پیش نمیادبرای شما چند روز طول کشید تا از حالت در حال بررسی در بیاد و اعلام کنن با رفع فیلتر موافقت کردن یا نه؟ سایت من رو از هاست هم بستن و درخواست رفع فیلترم هم الان 5 روزه مونده رو "در حال بررسی" :general710: الان همینجوری باید وایسم تا اینا تصمیم بگیرن ؟ اگه سایت رو منتقل کنم یه هاست دیگه که از مسدودی در بیاد مراحل رفع فیلتر به مشکل میخوره؟
برای شما چند روز طول کشید تا از حالت در حال بررسی در بیاد و اعلام کنن با رفع فیلتر موافقت کردن یا نه؟ سایت من رو از هاست هم بستن و درخواست رفع فیلترم هم الان 5 روزه مونده رو "در حال بررسی" :general710: الان همینجوری باید وایسم تا اینا تصمیم بگیرن ؟ اگه سایت رو منتقل کنم یه هاست دیگه که از مسدودی در بیاد مراحل رفع فیلتر به مشکل میخوره؟
برو تو تایپیک خودت حرف بزن این تایپیک مال یوزه:general705::general711:داداش الان روز 25 هستش که آزاد شده
سایت بزاری یا جابجا بکنی هیچ فرقی نداره چون یوزر هایی که دنبال محتوی هستن تو سایت نمی تونن بیان و در نتیجه بونس سایت میاد پائین و افت بازدید خواهی داشت ، ولی اگه قطع باشه یه سری خصوصیات خوب داره یه سری بد ، ولی در کل اینطوری بهت بگم سایت به فنای خالص میره ، فکرش رو نکن ، ولی چیزخوبی که یاد من داد این بود که وب فارسی یه آشغالدونی بیشتر نیست
یه چیز جالب بهت بگم این ها از وقتی بهشون گفتن که تگ باعث میشه کلیک دزدی انجام بگیره هر کی زیاد تگ داشته باشه رو میدن تو هوا و تا طرف نصف تگ هاش رو پاک نکنه کاری نمی کنن براش
برو تو تایپیک خودت حرف بزن این تایپیک مال یوزه:general705::general711:
ولی خوش به حالت که حداقل رفع فیلتر شدی سایت من که رو هواس:general107:
اگر تگ هایی که پاک کردی مربوط به 700 تا مطلب نباشه که هیچ ولی اگه مربوط باشه یعنی تقریبا 50 تگ برای هر مطلبخوب اینجا به یوز هم مرتبطه دیگه منافع ملی ، منافع من ،منافع تو میشه منافع ملی
من سایت رو سرویس کردم ، یعنی 700 تا مطلب پاک کردم ، 40 هزار تگ ، میدونی یعنی چی ؟ یعنی اینکه دیگه من رسما سایت ندارم ، فقط میخواستم این یه وقت مشکلی در آینده برام پیش نیاره همین ، والا گور بابای سایت
اگر تگ هایی که پاک کردی مربوط به 700 تا مطلب نباشه که هیچ ولی اگه مربوط باشه یعنی تقریبا 50 تگ برای هر مطلب
من جا ساماندهی بودم خودتو فیلتر می کردم
چون خودم همچین سایتی دارم پرسیدم.به نظرت میشه برا 700 تا مطلب 40 هزار تا تگ زد ، نه کلاه به مخیلت خطور میکنه ؟ یعنی اگه خطور میکنه باید مخ بدی طرح نوسازی یه نوش رو بگیری
نه هر کودوم حداکثر 5-6 تا تگ داشتن
مراحل اداری رو طی کردی؟:general210:این پیام اومد
و اما در مورد یوز باید خدممدددون عرض کنم که می باست جدیش گرفت چرا اونوخ ؟ چون 48 میلیون دلار خرجش شدست دادا ، میدونی چی میگم دادا 170 میلیارد پعععع ، بپوکد اینا که نمی تونن ببینن این مسئله رو ، مشغول ضمه هستید اگر فکر کنید با این پول میشه چقدر میشه صنعت ایجاد کرد و میشه باش کار راه انداخت چقدر جوون رو برد سر خونه زندگیشون
ناموسا اینجوری فکر کنید بدم میاد ، اخه ما باید از خودومون موتور جستجوی ملی داشته باشیم که کسی هم توش نباشد
در ضمن فکر کنم گوگل هم تیز کردن ببندن ، فکر کردست ما خودمون دیگه داریم موتول جستجو