• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
الان که نصف سایتا فیلتر شده
بازدید سایتایی مثل یوز
خوب میشه
خوشحال میشن :D
الان نصف مدیرها و دست اندر کارهای یوز رفتن خارج و دارن پول ها رو خرج میکنن:p. این پروژه هم 8 سال در حالت رکود میمونه و یوز مورد نظر در کمین نشسته :D تا دوباره باندشون سر کار بیاد و یچیز دیگه رو برای بخور بخور علم کنند:D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
از فیل ازاد شدی یا نه الللک:general405:
:general304::general304::general304: نهبابا فیلتر شدیم بد رقم هر چی مطلب تو سایت هست باید پاک کنیم:general304::general304::general304::general304:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
از فیل ازاد شدی یا نه الللک:general405:

سیا تو چه کردی ، رفع فیلتر کردی ؟

من 40 هزار تگ پاک کردم کل تگ های سایت رو + 800 تا مطلب رو

دارم ول می کنم نت رو ، گفتم گور بابای سایت ، بعد دوباره میارمش بالا رو یه کلمه دیگه سایت رو رد می کنم میره سایت رو

ولی جالبه که هیچ محدودیتی ندارن و الان نت پر شده از فیلتر شکن های مختلف و مردم به همه چی دسترسی دارن و همین تلگرام رو هم یه سری بزنی واویلا لیلی شده

ولی مثلا ما برای اینکه یه چیز خیلی عادی رو بیان کردیم فیل شدیم ، ای بابا دیگه همه چی مشخصه ، از این موتور جستجوشون مشخصه دیگه 48 میلیون دلار ناموسا نمی دونم برای چی هزینه کردن خدا وکیلی نمی دونم ؟ به نظرت سرور های پردازش اتمی خریدن :general210::general210::general405::general410:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
l
سیا تو چه کردی ، رفع فیلتر کردی ؟

من 40 هزار تگ پاک کردم کل تگ های سایت رو + 800 تا مطلب رو

دارم ول می کنم نت رو ، گفتم گور بابای سایت ، بعد دوباره میارمش بالا رو یه کلمه دیگه سایت رو رد می کنم میره سایت رو

ولی جالبه که هیچ محدودیتی ندارن و الان نت پر شده از فیلتر شکن های مختلف و مردم به همه چی دسترسی دارن و همین تلگرام رو هم یه سری بزنی واویلا لیلی شده

ولی مثلا ما برای اینکه یه چیز خیلی عادی رو بیان کردیم فیل شدیم ، ای بابا دیگه همه چی مشخصه ، از این موتور جستجوشون مشخصه دیگه 48 میلیون دلار ناموسا نمی دونم برای چی هزینه کردن خدا وکیلی نمی دونم ؟ به نظرت سرور های پردازش اتمی خریدن :general210::general210::general405::general410:
منو رد کردن:general211:
ولی دوباره درخواست دادم:general310:
لینکایی واسه حذف میدن که اصلا تو سایت وجود نداره:general208:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
l

خب منم رد کردن این سری دومه
یه آدم درست حسابی تو سیستمشون نیست بتونه حرف بزنه ، یکیشون میگه حذف کن یکی دیگه میگه نکن ف موندیم باهاشون منم برداشتم فله ایی پاک کردم حال بیاد استخوناشون
بهشون بگو کش مرورگرشون رو پاک کنن ، این ها مطالب سری قبل هم دوباره بهم دادن گفتن برش دار

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
l

این پیام اومد

با درخواست رفع فیلتر تارنمای شما موافقت گردید و پس از طی مراحل اداری تارنمای شما رفع فیلتر خواهد شد .

و اما در مورد یوز باید خدممدددون عرض کنم که می باست جدیش گرفت چرا اونوخ ؟ چون 48 میلیون دلار خرجش شدست دادا ، میدونی چی میگم دادا 170 میلیارد پعععع ، بپوکد اینا که نمی تونن ببینن این مسئله رو ، مشغول ضمه هستید اگر فکر کنید با این پول میشه چقدر میشه صنعت ایجاد کرد و میشه باش کار راه انداخت چقدر جوون رو برد سر خونه زندگیشون

ناموسا اینجوری فکر کنید بدم میاد ، اخه ما باید از خودومون موتور جستجوی ملی داشته باشیم که کسی هم توش نباشد

در ضمن فکر کنم گوگل هم تیز کردن ببندن ، فکر کردست ما خودمون دیگه داریم موتول جستجو

Last edited:

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
این پیام اومد

با درخواست رفع فیلتر تارنمای شما موافقت گردید و پس از طی مراحل اداری تارنمای شما رفع فیلتر خواهد شد .

و اما در مورد یوز باید خدممدددون عرض کنم که می باست جدیش گرفت چرا اونوخ ؟ چون 48 میلیون دلار خرجش شدست دادا ، میدونی چی میگم دادا 170 میلیارد پعععع ، بپوکد اینا که نمی تونن ببینن این مسئله رو ، مشغول ضمه هستید اگر فکر کنید با این پول میشه چقدر میشه صنعت ایجاد کرد و میشه باش کار راه انداخت چقدر جوون رو برد سر خونه زندگیشون

ناموسا اینجوری فکر کنید بدم میاد ، اخه ما باید از خودومون موتور جستجوی ملی داشته باشیم که کسی هم توش نباشد

در ضمن فکر کنم گوگل هم تیز کردن ببندن ، فکر کردست ما خودمون دیگه داریم موتول جستجو
شیرینی ما یادت نره:general406::general406::general406:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
شیرینی ما یادت نره:general406::general406::general406:

والا شیرینی که میدیم ولی بیا سر قبر سایت حلواش بخور ، از 5 هزار آی پی رسیدیم به 120 عدد :general112::general112::general112:

Meh_E

Registered User
لایک‌ها
75
l

این پیام اومد

برای شما چند روز طول کشید تا از حالت در حال بررسی در بیاد و اعلام کنن با رفع فیلتر موافقت کردن یا نه؟ سایت من رو از هاست هم بستن و درخواست رفع فیلترم هم الان 5 روزه مونده رو "در حال بررسی" :general710: الان همینجوری باید وایسم تا اینا تصمیم بگیرن ؟ :( اگه سایت رو منتقل کنم یه هاست دیگه که از مسدودی در بیاد مراحل رفع فیلتر به مشکل میخوره؟

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
برای شما چند روز طول کشید تا از حالت در حال بررسی در بیاد و اعلام کنن با رفع فیلتر موافقت کردن یا نه؟ سایت من رو از هاست هم بستن و درخواست رفع فیلترم هم الان 5 روزه مونده رو "در حال بررسی" :general710: الان همینجوری باید وایسم تا اینا تصمیم بگیرن ؟ :( اگه سایت رو منتقل کنم یه هاست دیگه که از مسدودی در بیاد مراحل رفع فیلتر به مشکل میخوره؟
شما سایتو منتقل کنین مشکلی پیش نمیاد
چون بعد اینکه بررسی کنن میگن سایتتون در دسترس نیست و باید چند ساعت یا روز حالیشون کنین که خودشون گفتن مسدود بشه

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

داداش الان روز 25 هستش که آزاد شده
سایت بزاری یا جابجا بکنی هیچ فرقی نداره چون یوزر هایی که دنبال محتوی هستن تو سایت نمی تونن بیان و در نتیجه بونس سایت میاد پائین و افت بازدید خواهی داشت ، ولی اگه قطع باشه یه سری خصوصیات خوب داره یه سری بد ، ولی در کل اینطوری بهت بگم سایت به فنای خالص میره ، فکرش رو نکن ، ولی چیزخوبی که یاد من داد این بود که وب فارسی یه آشغالدونی بیشتر نیست

یه چیز جالب بهت بگم این ها از وقتی بهشون گفتن که تگ باعث میشه کلیک دزدی انجام بگیره هر کی زیاد تگ داشته باشه رو میدن تو هوا و تا طرف نصف تگ هاش رو پاک نکنه کاری نمی کنن براش

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
داداش الان روز 25 هستش که آزاد شده
سایت بزاری یا جابجا بکنی هیچ فرقی نداره چون یوزر هایی که دنبال محتوی هستن تو سایت نمی تونن بیان و در نتیجه بونس سایت میاد پائین و افت بازدید خواهی داشت ، ولی اگه قطع باشه یه سری خصوصیات خوب داره یه سری بد ، ولی در کل اینطوری بهت بگم سایت به فنای خالص میره ، فکرش رو نکن ، ولی چیزخوبی که یاد من داد این بود که وب فارسی یه آشغالدونی بیشتر نیست

یه چیز جالب بهت بگم این ها از وقتی بهشون گفتن که تگ باعث میشه کلیک دزدی انجام بگیره هر کی زیاد تگ داشته باشه رو میدن تو هوا و تا طرف نصف تگ هاش رو پاک نکنه کاری نمی کنن براش
برو تو تایپیک خودت حرف بزن این تایپیک مال یوزه:general705::general711:
ولی خوش به حالت که حداقل رفع فیلتر شدی سایت من که رو هواس:general107:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
برو تو تایپیک خودت حرف بزن این تایپیک مال یوزه:general705::general711:
ولی خوش به حالت که حداقل رفع فیلتر شدی سایت من که رو هواس:general107:

خوب اینجا به یوز هم مرتبطه دیگه منافع ملی ، منافع من ،منافع تو میشه منافع ملی

من سایت رو سرویس کردم ، یعنی 700 تا مطلب پاک کردم ، 40 هزار تگ ، میدونی یعنی چی ؟ یعنی اینکه دیگه من رسما سایت ندارم ، فقط میخواستم این یه وقت مشکلی در آینده برام پیش نیاره همین ، والا گور بابای سایت

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
خوب اینجا به یوز هم مرتبطه دیگه منافع ملی ، منافع من ،منافع تو میشه منافع ملی

من سایت رو سرویس کردم ، یعنی 700 تا مطلب پاک کردم ، 40 هزار تگ ، میدونی یعنی چی ؟ یعنی اینکه دیگه من رسما سایت ندارم ، فقط میخواستم این یه وقت مشکلی در آینده برام پیش نیاره همین ، والا گور بابای سایت
اگر تگ هایی که پاک کردی مربوط به 700 تا مطلب نباشه که هیچ ولی اگه مربوط باشه یعنی تقریبا 50 تگ برای هر مطلب :eek:
من جا ساماندهی بودم خودتو فیلتر می کردم :)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
اگر تگ هایی که پاک کردی مربوط به 700 تا مطلب نباشه که هیچ ولی اگه مربوط باشه یعنی تقریبا 50 تگ برای هر مطلب :eek:
من جا ساماندهی بودم خودتو فیلتر می کردم :)

به نظرت میشه برا 700 تا مطلب 40 هزار تا تگ زد ، نه کلاه به مخیلت خطور میکنه ؟ یعنی اگه خطور میکنه باید مخ بدی طرح نوسازی یه نوش رو بگیری

نه هر کودوم حداکثر 5-6 تا تگ داشتن

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
به نظرت میشه برا 700 تا مطلب 40 هزار تا تگ زد ، نه کلاه به مخیلت خطور میکنه ؟ یعنی اگه خطور میکنه باید مخ بدی طرح نوسازی یه نوش رو بگیری

نه هر کودوم حداکثر 5-6 تا تگ داشتن
چون خودم همچین سایتی دارم پرسیدم.
دانلود ها هم تقریبا همینجوریه
آواتار قبلی بهتر بود :general502:

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
این پیام اومد

مراحل اداری رو طی کردی؟o_O:general210:

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
به نظر من باید فرهنگ سازی بشه و گوگل رو فیلترش کنن ، همه بریم از موتور جستجو گر های ایرانی استفاده کنیم ، هم جلوی اسپم گرفته میشه و هم داریم از کار ملی حمایت میکنیم

بالا