clivia_no.1
Registered User
- نوشتهها
- 85
- لایکها
- 26
به نظر من باید فرهنگ سازی بشه و گوگل رو فیلترش کنن ، همه بریم از موتور جستجو گر های ایرانی استفاده کنیم ، هم جلوی اسپم گرفته میشه و هم داریم از کار ملی حمایت میکنیم
مراحل اداری رو طی کردی؟:general210:
چون خودم همچین سایتی دارم پرسیدم.
دانلود ها هم تقریبا همینجوریه
آواتار قبلی بهتر بود :general502:
به نظر من باید فرهنگ سازی بشه و گوگل رو فیلترش کنن ، همه بریم از موتور جستجو گر های ایرانی استفاده کنیم ، هم جلوی اسپم گرفته میشه و هم داریم از کار ملی حمایت میکنیم
خوبی ما ایرانیا اینه که همه چیو به شوخی و خنده میگیریم( با لهجه این دختر ها هستن خیلی ناز می کنن دلم آدم یه حالی میشه با اون لهجه بخونید )
والللا آره بخدا ( این دیس سبزی خوردن هم بیار تا پاک کنیم )، مگه کره شمالی چشه ، همه به خوبی وخوشی دارن کنار هم زندگی می کنن تازه بمب اتم هم دارن کسی هم نتونسته تحریمشون کنه یعنی از مادر زاییده نشده کسی تحریمشون کنه
خوبی ما ایرانیا اینه که همه چیو به شوخی و خنده میگیریم
انقدر بخندید و پشت گوش بندازید ولی این خودمونیم که داریم خودمونو نابود میکنیم
من از گوگل 20000 بازدید دارمپف يوز ايراني
:general505:دیروز 3 تا ورودی از یوز داشتم:general406:احساس قدرت بهم دست میده وقتی از یوز ورودی میاد برام:general705:من از گوگل 20000 بازدید دارم
از یوز بزرگ 0
اصلا سایت منو ایندکس نمیکنه:|
https://www.yioop.com/ رو ببینید : https://www.seekquarry.com/ کاملا اوپن سورسدوستان کسی اسکریپت موترو جستجو نداره - مستقل باشه دنبال متا سرچ نیستم
با تشکر
inout یک متا سرچ عالی هستش و امکانات خوبی دارد
inout یک متاسرچ انجین با این نشانی دارد (http://www.inoutscripts.com/products/inout-search-engine/) و کراولری که آدرسش رو در بالا مشاهده کردید.
yioop هم که معلوم نبود اصلا چه جوری نصب میشه . اگه خودت تست کردی .
فایل راهنمای install در روت اسکریپت قرار گرفته.
سرعت ایندکس گذاریش چقدر بود .؟
اسفایدر پلاس اسکریپت خوبی هستش فقط مشکل سرعت داره
بنده اطلاع ندارم شما قصد دارید از این اسکریپت ها برای چه مقاصدی و درچه سطحی استفاده کنید. اما هیچ یک از این اسکریپت ها به هیچ وجه قابل استفاده برای اهدافی که گستردگی و برنامه ای صحیح برای توسعه دارند توسعه نمی شود و از نظر من صرفا کارایی برای آشنایی سطحی با ابعاد کوچک موتورهای جست و جو یا متاسرچ انجین و... را دارند.اگر به یک موتور جست و جوی تمیز فکر می کنید بحث های تخصصی مثل پایداری سرورهای جست و جو، هوش مصنوعی، الگوریتم ها و حساب های ریاضیاتی و ... را در ابعادی وسیع و مطلوب باید در نظر بگیرید. حساب شده همراه با دانش و سرمایه جلو بروید.
در یک جمله بقول خدا بیامرز : تنه جهل آدمیست که بی انتهاست!به نظر من باید فرهنگ سازی بشه و گوگل رو فیلترش کنن ، همه بریم از موتور جستجو گر های ایرانی استفاده کنیم ، هم جلوی اسپم گرفته میشه و هم داریم از کار ملی حمایت میکنیم
اولاً نسخهی جدید سیستم خزش+تحلیل صفحات+شاخصگذاریمون رو همین روزها انشاءالله رونمایی میکنیم، اونجا خیلی چیزا تغییر کرده، احتمال این که سایت شما هم خزش شده باشه هست. بنابراین اگه آدرس سایتتون رو برام بفرستید میتونم بررسی کنم که اونجا خزش شده یا نه. البته اگه ۲-۳ روزی صبر کنید تا نسخهی جدید رو زیر بار بذاریم هم میتونید با عملگر «:site» یا «سایت:» بررسی کنید که خزش شده یا نه.سایتم نیست تو یوز چجوری باید ادش کنم؟
اولاً نسخهی جدید سیستم خزش+تحلیل صفحات+شاخصگذاریمون رو همین روزها انشاءالله رونمایی میکنیم، اونجا خیلی چیزا تغییر کرده، احتمال این که سایت شما هم خزش شده باشه هست. بنابراین اگه آدرس سایتتون رو برام بفرستید میتونم بررسی کنم که اونجا خزش شده یا نه. البته اگه ۲-۳ روزی صبر کنید تا نسخهی جدید رو زیر بار بذاریم هم میتونید با عملگر «:site» یا «سایت:» بررسی کنید که خزش شده یا نه.
ثانیاً خزشگر ما به صورت خودکار کار خزشش رو انجام میده و سایتهای جدید رو با تحلیل صفحاتی که دریافت میکنه کشف میکنه (البته روشهای دیگهای هم برای کشف سایتها وجود داره، ولی روش اصلی همین روش هست). بعد از این که یک سایت کشف شد، توی صف خزش قرار میگیره و با توجه به پارامترهای مختلفی با یه فاصلهای خزش میشه (پارامترهایی مثل این که خزش اون سایت چقدر از نظر خزشگر ارزشمند هست، این که از IP ای که اون سایت روش هست به صورت همزمان چند صفحه در حال حاضر در حال دریافت شدن هست، این که وضعیت مصرف پهنای باند خزشگر چطوری هست و آیا توش جای خالی وجود داره (با توجه به این که توی خزشگر یک صف از صفحات وجود داره که از قبل مشخص شدن که خزش بشن و خزشگر نمیتونه خیلی راحت این صف رو زیر و رو کنه)).
حالا با توجه به این توضیحات، اگه سایت شما اصلاً خزش نشده باشه، این نشوندهندهی وجود اشکال توی خزشگر ما هست (بالاخره توی پردازش یه گراف وب با بیش از ۴۰۰ میلیارد یال، وجود اشکال طبیعی هست). اگه اینطور هست، خوشحال میشیم به ما اطلاع بدید (از طریق ارسال رایانامه به [email protected] یا از طریق دکمهی «بازخورد» داخل خود یوز) تا بررسی کنیم و اشکال رو برطرف کنیم.
کلا روزی بت دو تا بازدید میخواد بده در بهترین حالت که کسی که از یوز استفاده کنه معلومه از اون افرادی هستن که زرت زرت ریپورت میدن باعث فیلترت میشن! بنظر من شانس اوردی ! کسی راهی داره بشه ایپی این اسپمر وطنی رو بست به بنده اطلاع بده متاسفانه تو چند تا کلمه لینک اول هستم تو این اسپمر:general107: