• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
به نظر من باید فرهنگ سازی بشه و گوگل رو فیلترش کنن ، همه بریم از موتور جستجو گر های ایرانی استفاده کنیم ، هم جلوی اسپم گرفته میشه و هم داریم از کار ملی حمایت میکنیم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
مراحل اداری رو طی کردی؟o_O:general210:

آره همون دیروز 1 ساعته رفع شد

چون خودم همچین سایتی دارم پرسیدم.
دانلود ها هم تقریبا همینجوریه
آواتار قبلی بهتر بود :general502:

نه این جریان داره ، داره میره بخوره یه جا :general304::general304::general304:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
به نظر من باید فرهنگ سازی بشه و گوگل رو فیلترش کنن ، همه بریم از موتور جستجو گر های ایرانی استفاده کنیم ، هم جلوی اسپم گرفته میشه و هم داریم از کار ملی حمایت میکنیم

( با لهجه این دختر ها هستن خیلی ناز می کنن دلم آدم یه حالی میشه با اون لهجه بخونید )
والللا آره بخدا ( این دیس سبزی خوردن هم بیار تا پاک کنیم )، مگه کره شمالی چشه ، همه به خوبی وخوشی دارن کنار هم زندگی می کنن تازه بمب اتم هم دارن کسی هم نتونسته تحریمشون کنه یعنی از مادر زاییده نشده کسی تحریمشون کنه

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
( با لهجه این دختر ها هستن خیلی ناز می کنن دلم آدم یه حالی میشه با اون لهجه بخونید )
والللا آره بخدا ( این دیس سبزی خوردن هم بیار تا پاک کنیم )، مگه کره شمالی چشه ، همه به خوبی وخوشی دارن کنار هم زندگی می کنن تازه بمب اتم هم دارن کسی هم نتونسته تحریمشون کنه یعنی از مادر زاییده نشده کسی تحریمشون کنه
خوبی ما ایرانیا اینه که همه چیو به شوخی و خنده میگیریم
انقدر بخندید و پشت گوش بندازید ولی این خودمونیم که داریم خودمونو نابود میکنیم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
خوبی ما ایرانیا اینه که همه چیو به شوخی و خنده میگیریم
انقدر بخندید و پشت گوش بندازید ولی این خودمونیم که داریم خودمونو نابود میکنیم

خوب یهای دیگه ایی هم داریم ، مثلا تو همین تاپیک خیلی ها گفتن 10 میلیارد تومن واسه چی آخه ، همونطور که هم مشاهده می کنید الان شده 48 میلیون دلار ، یعنی کلا پشم حرف هایی که زدیم ، وانگهی مسئولان عزیز هم مطالعه فرموده بودن این موارد رو ، ولی متاسفانه نرود میخ آهنی در سنگ فرو

وانگهی شما در شوخی رو خودت بازی کردی

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
من از گوگل 20000 بازدید دارم
از یوز بزرگ 0
اصلا سایت منو ایندکس نمیکنه:|
:general505:دیروز 3 تا ورودی از یوز داشتم:general406:احساس قدرت بهم دست میده وقتی از یوز ورودی میاد برام:general705:

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
ما لباس مجلسی پست میذاریم اخطار میاد حذف کن بعد این تو صفحه اصلیش :eek:

Untitled.jpg

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
قالب یوز رو عوض کردن :general406::general406:
حتما 25 میلیارد دلار هم از بیت المال گرفتن برای عوض کردن و طراحی قالب اختصاصی :general707::general707::general707::general707:

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
دوستان کسی اسکریپت موترو جستجو نداره - مستقل باشه دنبال متا سرچ نیستم

با تشکر

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
یوز به نظرم بیشتر شبیه اسپمره تا موتور جستجوگر
حتی اون نمایش تصاویر و ... خیلی داغونه
کپی برداری از فید سرویس دهی های وبلاگی که دیگه خیلی داغونه
هر مطلبی با تگ های مشخص بزنی سریع میاد تو یوز

moalax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

moalax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
inout یک متا سرچ عالی هستش و امکانات خوبی دارد
inout یک متاسرچ انجین با این نشانی دارد (http://www.inoutscripts.com/products/inout-search-engine/) و کراولری که آدرسش رو در بالا مشاهده کردید.
yioop هم که معلوم نبود اصلا چه جوری نصب میشه . اگه خودت تست کردی .
فایل راهنمای install در روت اسکریپت قرار گرفته.
سرعت ایندکس گذاریش چقدر بود .؟
اسفایدر پلاس اسکریپت خوبی هستش فقط مشکل سرعت داره

بنده اطلاع ندارم شما قصد دارید از این اسکریپت ها برای چه مقاصدی و درچه سطحی استفاده کنید. اما هیچ یک از این اسکریپت ها به هیچ وجه قابل استفاده برای اهدافی که گستردگی و برنامه ای صحیح برای توسعه دارند توسعه نمی شود و از نظر من صرفا کارایی برای آشنایی سطحی با ابعاد کوچک موتورهای جست و جو یا متاسرچ انجین و... را دارند.اگر به یک موتور جست و جوی تمیز فکر می کنید بحث های تخصصی مثل پایداری سرورهای جست و جو، هوش مصنوعی، الگوریتم ها و حساب های ریاضیاتی و ... را در ابعادی وسیع و مطلوب باید در نظر بگیرید. حساب شده همراه با دانش و سرمایه جلو بروید.

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
inout یک متا سرچ عالی هستش و امکانات خوبی دارد
inout یک متاسرچ انجین با این نشانی دارد (http://www.inoutscripts.com/products/inout-search-engine/) و کراولری که آدرسش رو در بالا مشاهده کردید.
yioop هم که معلوم نبود اصلا چه جوری نصب میشه . اگه خودت تست کردی .
فایل راهنمای install در روت اسکریپت قرار گرفته.
سرعت ایندکس گذاریش چقدر بود .؟
اسفایدر پلاس اسکریپت خوبی هستش فقط مشکل سرعت داره

بنده اطلاع ندارم شما قصد دارید از این اسکریپت ها برای چه مقاصدی و درچه سطحی استفاده کنید. اما هیچ یک از این اسکریپت ها به هیچ وجه قابل استفاده برای اهدافی که گستردگی و برنامه ای صحیح برای توسعه دارند توسعه نمی شود و از نظر من صرفا کارایی برای آشنایی سطحی با ابعاد کوچک موتورهای جست و جو یا متاسرچ انجین و... را دارند.اگر به یک موتور جست و جوی تمیز فکر می کنید بحث های تخصصی مثل پایداری سرورهای جست و جو، هوش مصنوعی، الگوریتم ها و حساب های ریاضیاتی و ... را در ابعادی وسیع و مطلوب باید در نظر بگیرید. حساب شده همراه با دانش و سرمایه جلو بروید.

اگه یه سیستم تست شده بود خیلی خوب میشد .
چند ماه پیش کلی اسکریپت رایگان جمع کردم متاسفانه فایل راهنمای این خیلی گنگ بود . حتی یه اسکریپت eset هم داشتم که در نصب مشکل داشتم.
من کار خاصی نمی خوام با این اسکریپت ها انجام بدم روزی حدود 40 سایت ایندکس کنم - و هر روز اینکار انجام بشه .
و اطلاعاتی که تارخ اونها 30 روز شد پاک بشن .
مثل دیوار که اگهی های 2 ماه پیش رو نگه نمی داره.
یه مقدار کانفیگ هم مهمه و بحث های مربوط اینکه raid و اینچیزا

30r.sadegh

Registered User
لایک‌ها
82
سایتم نیست تو یوز چجوری باید ادش کنم؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
در یک جمله بقول خدا بیامرز : تنه جهل آدمیست که بی انتهاست!

تو کار ملی میخوای برو با اسب نامه هاتو برسون نت و ماشین بقیه مظاهر غرب رو هم بیخیال شو !!

imohammadreza

Registered User
لایک‌ها
9
گوگل حالا حالا ها از ذهن کسی بیرون نمیره این واقعا واضحه

هه! همین...

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
سایتم نیست تو یوز چجوری باید ادش کنم؟
اولاً نسخه‌ی جدید سیستم خزش+تحلیل صفحات+شاخص‌گذاریمون رو همین روزها ان‌شاءالله رونمایی می‌کنیم، اونجا خیلی چیزا تغییر کرده، احتمال این که سایت شما هم خزش شده باشه هست. بنابراین اگه آدرس سایتتون رو برام بفرستید می‌تونم بررسی کنم که اونجا خزش شده یا نه. البته اگه ۲-۳ روزی صبر کنید تا نسخه‌ی جدید رو زیر بار بذاریم هم می‌تونید با عملگر «:site» یا «سایت:» بررسی کنید که خزش شده یا نه.

ثانیاً خزشگر ما به صورت خودکار کار خزشش رو انجام می‌ده و سایت‌های جدید رو با تحلیل صفحاتی که دریافت می‌کنه کشف می‌کنه (البته روش‌های دیگه‌ای هم برای کشف سایت‌ها وجود داره، ولی روش اصلی همین روش هست). بعد از این که یک سایت کشف شد، توی صف خزش قرار می‌گیره و با توجه به پارامترهای مختلفی با یه فاصله‌ای خزش می‌شه (پارامترهایی مثل این که خزش اون سایت چقدر از نظر خزشگر ارزشمند هست، این که از IP ای که اون سایت روش هست به صورت همزمان چند صفحه در حال حاضر در حال دریافت شدن هست، این که وضعیت مصرف پهنای باند خزشگر چطوری هست و آیا توش جای خالی وجود داره (با توجه به این که توی خزشگر یک صف از صفحات وجود داره که از قبل مشخص شدن که خزش بشن و خزشگر نمی‌تونه خیلی راحت این صف رو زیر و رو کنه)).

حالا با توجه به این توضیحات، اگه سایت شما اصلاً خزش نشده باشه، این نشون‌دهنده‌ی وجود اشکال توی خزشگر ما هست (بالاخره توی پردازش یه گراف وب با بیش از ۴۰۰ میلیارد یال، وجود اشکال طبیعی هست). اگه اینطور هست، خوشحال می‌شیم به ما اطلاع بدید (از طریق ارسال رایانامه به [email protected] یا از طریق دکمه‌ی «بازخورد» داخل خود یوز) تا بررسی کنیم و اشکال رو برطرف کنیم.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
اولاً نسخه‌ی جدید سیستم خزش+تحلیل صفحات+شاخص‌گذاریمون رو همین روزها ان‌شاءالله رونمایی می‌کنیم، اونجا خیلی چیزا تغییر کرده، احتمال این که سایت شما هم خزش شده باشه هست. بنابراین اگه آدرس سایتتون رو برام بفرستید می‌تونم بررسی کنم که اونجا خزش شده یا نه. البته اگه ۲-۳ روزی صبر کنید تا نسخه‌ی جدید رو زیر بار بذاریم هم می‌تونید با عملگر «:site» یا «سایت:» بررسی کنید که خزش شده یا نه.

ثانیاً خزشگر ما به صورت خودکار کار خزشش رو انجام می‌ده و سایت‌های جدید رو با تحلیل صفحاتی که دریافت می‌کنه کشف می‌کنه (البته روش‌های دیگه‌ای هم برای کشف سایت‌ها وجود داره، ولی روش اصلی همین روش هست). بعد از این که یک سایت کشف شد، توی صف خزش قرار می‌گیره و با توجه به پارامترهای مختلفی با یه فاصله‌ای خزش می‌شه (پارامترهایی مثل این که خزش اون سایت چقدر از نظر خزشگر ارزشمند هست، این که از IP ای که اون سایت روش هست به صورت همزمان چند صفحه در حال حاضر در حال دریافت شدن هست، این که وضعیت مصرف پهنای باند خزشگر چطوری هست و آیا توش جای خالی وجود داره (با توجه به این که توی خزشگر یک صف از صفحات وجود داره که از قبل مشخص شدن که خزش بشن و خزشگر نمی‌تونه خیلی راحت این صف رو زیر و رو کنه)).

حالا با توجه به این توضیحات، اگه سایت شما اصلاً خزش نشده باشه، این نشون‌دهنده‌ی وجود اشکال توی خزشگر ما هست (بالاخره توی پردازش یه گراف وب با بیش از ۴۰۰ میلیارد یال، وجود اشکال طبیعی هست). اگه اینطور هست، خوشحال می‌شیم به ما اطلاع بدید (از طریق ارسال رایانامه به [email protected] یا از طریق دکمه‌ی «بازخورد» داخل خود یوز) تا بررسی کنیم و اشکال رو برطرف کنیم.

کلا روزی بت دو تا بازدید میخواد بده در بهترین حالت که کسی که از یوز استفاده کنه معلومه از اون افرادی هستن که زرت زرت ریپورت میدن باعث فیلترت میشن! بنظر من شانس اوردی ! کسی راهی داره بشه ایپی این اسپمر وطنی رو بست به بنده اطلاع بده متاسفانه تو چند تا کلمه لینک اول هستم تو این اسپمر:general107:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
کلا روزی بت دو تا بازدید میخواد بده در بهترین حالت که کسی که از یوز استفاده کنه معلومه از اون افرادی هستن که زرت زرت ریپورت میدن باعث فیلترت میشن! بنظر من شانس اوردی ! کسی راهی داره بشه ایپی این اسپمر وطنی رو بست به بنده اطلاع بده متاسفانه تو چند تا کلمه لینک اول هستم تو این اسپمر:general107:
:)
شما اگه ناراحتی می‌تونی استفاده نکنی، یا بلاک کنی. چی کار به بقیه داری که استفاده می‌کنن؟
افرادی مثل شما فقط بلدن حمله کنن و تا جایی که زورشون می‌رسه طرف مقابل رو بکوبن، به جای این که بحث منطقی و علمی بکنن...
خیلی وقته که به اینجور افراد عادت کردیم و دیگه خیلی از اینجور حرف زدن امثال شما ناراحت نمی‌شم. (هر چند از این ناراحت می‌شم که چرا جهل آدمی انتها نداره...)

بالا