kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
وقتی میشه بنز سوار شد کی میره دنبال پراید
تا گوگل هست کی میره طرف یوز
تا گوگل هست کی میره طرف یوز
یکی از مشکلات بزرگ اینجا اینه که همه فکر میکنن میدونن! و از روی دانستههایشون حرف میزنن! الان شما از کجا به این نتیجه رسیدی که ما با دیگران (غیر از دوستان خودمون) مشورت نمیکنیم؟ ما با خیلیها مشورت کردیم. حتی با افرادی از بینگ و گوگل هم مشورت کردیم، و اتفاقاً راه ما رو تأیید کردن. حالا شما بیشتر از اونا میفهمین دیگه یه بحث دیگه هست.یعنی چون با دیگران - غیر از دوستان خودتون - مشورت نمیکنید فکر میکنید راهی که دارید میرید درسته.
باز هم هموم مسئله: شما از کجا میدونی ما یوز رو تست نمیکنیم؟من خیلی روی یوز تست انجام دادم، چیزی که خود شما زحمتش رو به خودتون نمیدین
اول از همه این که ما ادعا نکردیم یه سیستم پیشنهاد پرسوجوی بینقص داریم، اتفاقاً میدونیم که خیلی نقص داره.تلاش برای جستجوی کلمه "سحیران" در یوز و گوگل:
دلیلش اینه: طرح جویشگر بومی چند بار فراخوان داد، اعلامیه داد، گفت هر کسی توی موتور جستجو بلده کار کنه بسمالله، بیاد توی طرح شرکت کنه. توی بخش موتور جتسجوی متنی، فقط ۳ تا تیم این کار رو کردن، که دولت از هر سه شون داره حمایت میکنه: پارسیجو، یوز، و بیان.و اصلا چرا به این گروه خاص داده!
خود کارمندشون گفت کلا رفتیم گوگل زیر و رو کردیم بفهمیم چیکار کردن ما موفق بشیم :general208::general208:
جملهام رو ترجمه میکنم!ما اینجا یکی از کارهامون این بوده و هست که دربارهی زیر و بم گوگل تحقیق کنیم تا ببینیم ما چطور میتونیم تو کارمون موفق باشیم.
شما برو یه نگاه به هزینههای مختلف توی بخشهای مختلف کشور بنداز، متوجه میشی که ۷ میلیارد توی هزینههای دولت هیچی نیست. این ۷ میلیارد رو که اینجا هزینه کردن، امید هست به یه جایی برسه! میلیاردها تومن بخشهای مختلف هزینه میکنن و به هیچ خروجیای هم نمیرسن... بگذریم از اون جاهایی که به اسم هزینه کردن، پول رو بالا میکشن... خدا لعنت کنه هر کسی رو که به این مملکت خیانت کرده و میکنه...درحالی که اگر همون نیروی انسانی و هزینه ( حالا 7 میلیارد حالا سرور حالا هر کوفتی) رو داخل وزارت خونه خرج میکردن توی مخابرات توی دیتاسنتر ها توی isp ها ( زنگ میزنی پشتیبان دو تا کلمه میگی باید سه ساعت توضیح بدی تازه بفهمه چی گفتی) زیر ساخت درست می کردن الان با هزینه بسیار کمتر و دردسر کمتر می تونستن پروژه بومی حمایت کنند و راه بندازن.
تنها هنر سید زدن حرف های گنده تر از دهنش هست و تنها دلیل استخدامش :general711:. خوبه ما موتور جستجوش رو مبینیم که چقدر خز و داغون هست ولی بنا به گفته ایشون گوگل باید بره جلو بوق بزنه در برابر یوز!
طبق اظهارات ایشون گوگل پروژه سی آی ای هست. آخه باقالی اگر پروژه دولتی بود که از گاراژ خونشون شروع نمیشد مثل شما همون روز اول 170 میلیارد بودجه میگرفتن و 10 تا سید استخدام میکردن
کسی که توی یه انجمن اینترنتی، آیدی خودش رو "سید" انتخاب میکنه، جایی نمی خوابه که آب از زیرش بره :general601:... از این سوراخ در میاد، میره تو یه سوراخ دیگه... اینا سوراخ دعا رو پیدا کردن، از این پروژه ها هم زیاده. هیچوقت بیکار نمی موننالبته این سید بنده خدا مامور هست و معذور و خودش کارمند هست و پس فردا که بودجه پروژه تموم شه سوتش می کنن بیرون و خودش میشه یکی از منتقدانه پروژه
دوست عزیز اولندش از قدیم گفتند قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود :|شما برو یه نگاه به هزینههای مختلف توی بخشهای مختلف کشور بنداز، متوجه میشی که ۷ میلیارد توی هزینههای دولت هیچی نیست. این ۷ میلیارد رو که اینجا هزینه کردن، امید هست به یه جایی برسه! میلیاردها تومن بخشهای مختلف هزینه میکنن و به هیچ خروجیای هم نمیرسن... بگذریم از اون جاهایی که به اسم هزینه کردن، پول رو بالا میکشن... خدا لعنت کنه هر کسی رو که به این مملکت خیانت کرده و میکنه...
همون 3 خط آخر مشخص کرد خائن به کشور کیه...
شما هرچی هم توضیح بدی، فایده ای نداره. مشکل اینه که اینا اصلا مملکت آزاد و سرمایه گذاری خصوصی رو نمی تونن درک کنن. چون اینجا بودجه پژوهشی از دولت میاد و در دانشگاه ها هم به افراد معلوم الحال اختصاص داده میشه، فکر میکنه سرمایه گذاری دانشگاه استنفورد روی گوگل هم همینطور بوده.فکر میکنه شروع گوگل هم توسط دو تا دانشجوی نخبه از بسیج دانشجویی دانشگاه استنفورد بوده که با حمایت همه ارگان های دولتی و امنیتی و نظامی با توکل بر خدا این پروژه رو راه اندازی کردن تا برگ زرین دیگری باشه بر افتخارات خدمت گزاران اون مرز و بوم و مشت محکمی باشه بر دهان یاوه گویان
آقا اینا یه مسابقات ساده دانشجویی یا حتی دانش آموزی میخوان برن، یه کشور پشتشون بسیج میشه و بودجه میلیاردی خرج میکنند که با کسب مقام اول، مشت محکمی بر دهان دانشجویان کشورهای دیگه بزنن...
نمایش اقتدار از خود اقتدار خیلی مهمتره:general711: ... هدف موتور جستجوی یوز و پروژه هایی از این نوع، نمایش اقتداره. اصلا هدف فنی پشت قضیه نیست... بحث فنی در مورد چنین پروژه هایی تلف کردن وقته ...
ضمنا تا حالا کدوم دزدی رو دیدین که به دزدیش اعتراف کنه که منتظر دومیش هستین ؟
اون دوستانی که می پرسند طرف چطور یه شبه ویلای 40 میلیاردی میخره و بنز 3 میلیاردی سوار میشه به این پروژه ها توجه فرمایند که سر و تهش 10 میلیون هم خرجش نشده
البته این سید بنده خدا مامور هست و معذور و خودش کارمند هست و پس فردا که بودجه پروژه تموم شه سوتش می کنن بیرون و خودش میشه یکی از منتقدانه پروژه
شما که علامهی دهر تشریف دارید، بفرمایید از این مسائلی که گفتم چند تاش رو میدونید؟ اصلاً اسم چند تاش تا به حال به گوشتون خورده بود؟ نه دیگه، بذارین برای همه مشخص بشه که اینجا چه کسی داره رو هوا حرف میزنه و چه کسی دقیق. بسمالله. منتظریم. بفرمایید ما هم استفاده کنیم.شما نحوهی دقیق index کردن گوگل رو بلدید؟ میدونید از چه روشهایی برای فشردهسازی posting list هاش استفاده میکنه؟ چطوری فشردهشون میکنه که هم فشردهسازی خوبی داشته باشه، هم CPU خیلی مصرف نکنه؟ میدونید از بخشهای مختلف دیسک به طور متفاوت استفاده میکردن؟ (البته این مورد مال قدیما بوده و الان شاید خیلی کاربرد نداشته باشه. معنیش هم این هست که دیسک چون یه موجود فیزیکی هست، و باید بچرخه و هد روی بخش مورد نظر قرار بگیره و داده رو بخونه، بسته به این که sector ای که میخونه به مرکز دیسک نزدیکتر باشه، دادهی بیشتری میتونه با یه حرکت بخونه، در نتیجه سرعتش بالاتر میره. برای همین دادهشون رو که میخواستن آرشیو کنن، دیسک رو ۲ تیکه میکردن و دادهی قدیمی رو از بخش نزدیکتر به مرکز به بخش دورتر منتقل میکردن تا فضا برای دادهی جدید روی بخش نزدیکتر به مرکز آزاد بشه) چطوری داده رو shard میکنه؟ چطوری cache میکنه؟ در چه لایههایی از cache استفاده میکنه؟ کجاها از cache محلی استفاده میکنه، کجاها از سرویس cache؟ اصلاً گوگل از letor استفاده میکنه؟ کجای موتور جستجوش از چه زبان برنامهنویسیای استفاده میکنه و چرا؟ الگوریتم zippy گوگل رو دیدید؟ میدونید استاندارد گوگل برای یه سرویس چی هست؟ با روشهای serialization و RPC که توی گوگل استفاده میشه آشنایی دارید؟ GFS چطوری کار میکنه؟ چطوری داده رو بالانس میکنه؟ چطوری replicate میکنه؟ chubby چطوری کار میکنه؟ میدونید BigTable و Percolator چطوری کار میکنن؟ چطوری BigTable داده رو بالانس میکنه؟ WAL توی BigTable چطوری کار میکنه و تضمین میکنه که حتی اگه برق سرور بره، داده از دست نره؟ (مدلش کاملاً با SQL عادی متفاوت هست) Sawzall چی هست؟ تفاوتهای اساسی BigTable با امثال Dynamo آمازون چی هست؟ چطوری با سرعت بالا قابلیت اجرای Map Reduce به شما میده؟ اصلاً خود Map Reduce چطوری کار میکنه؟ چطوری میتونیم با Map Reduce صورت مسئلههای Big Data رو به راحتی حل کنیم؟ با پارادایم «انتقال کد به داده» به جای «انتقال داده به کد» آشنا هستید؟ متوسط سرعت خوندن داده از روی دیسک توی گوگل چقدر هست؟ کجا از SSD استفاده میکنن؟ کجا از RAM؟ با Spanner گوگل آشنایی دارید؟ با F1 چطور؟ توی پردازش گراف، چطوری redirect ها رو هندل میکنه؟ اصلاً Page Rank دقیقاً چطوری کار میکنه؟ چطوری روی یه گراف چند صد میلیاردی Page Rank رو جوری اجرا کنیم که converge بشه؟ گوگل چطوری anchor text رو برای صفحات استخراج میکنه؟
)کسی که توی یه انجمن اینترنتی، آیدی خودش رو "سید" انتخاب میکنه، جایی نمی خوابه که آب از زیرش بره :general601:... از این سوراخ در میاد، میره تو یه سوراخ دیگه... اینا سوراخ دعا رو پیدا کردن، از این پروژه ها هم زیاده. هیچوقت بیکار نمی مونن
خدا قبول کنه . تمام شترهای عربستان پشت و پناهت باشن)
من سیّد هستم، برای همین هم ID ام رو گذاشتم سیّد.
بعد از این که صحبتهای شما رو خوندم، به این نتیجه رسیدم که یا شما اصلاً
باشه آقا شما خیلی خفنین، و ما هیچی بارمون نیست! بیشتر از این هم جواب نمیدم چون ناراحت میشین!
در نهایت هم به نظر میرسه اینجا کسی نمیخواد جواب حرفای من رو بده، و هر کسی حرف خودشو میزنه! نشونهاش هم این که یه نفر از شما برنداشته یه بخش از حرفای من رو quote کنه و جواب بده! همه حرفای کلی میزنین و انگار که حرفای من رو نخوندین... اصلاً نمیدونم بحث کردن اینجا فایدهای داره یا نه...
نه دیگه، نشد! سؤال من رو با سؤال جواب نده! این همه من سؤالای شما رو جواب دادم، این بار شما سؤال من رو جواب بدید. (جواب این سؤال جنابعالی رو هم ۱۰ بار توی همین تاپیک دادم، برو عقبتر بخون)و اما بعد ...
بحث من مربوط به خیلی قبل تر از بحث فنی در مورد موفق یا ناموفق بودن این پروژه است ... شما اگر خودت رو نزنی به اون راه به این سوال اساسی جواب میدی که اصلا لزوم تعریف این پروژه از اول چی بوده ؟ اینهمه کشوری که موتور جستجوی ملی ندارن، چه مشکلی دارن که باید این مقدار بودجه ( چه 7 میلیارد چه 7000 میلیارد) صرف موتور جستجوی ملی میشده ؟
شما این سوال رو جواب بده، از دشمن فرضی هم مایه نذار
من هم از دست سیستم علمی کشور خسته شدم و ازش به یه کار عملی درست و حسابی فرار کردم. اینهایی که گفتم «الفاظ» به درد نخوری نیستن که فقط توی paper ها پیدا میشن! اینا تکنولوژیهای عملیاتی هستن. بله، دارم میبینم، «کسی از لحاظ فنی باهات بحث نمیکنه»، ولی نه چون بی فایده اس! چون نژاد شما، کلاً بیسواده (اونی که الان میخواد بیاد بگه توهین کردی و بیادبی و ...! من عین جملهبندی همین آقایی رو دارم به کار میبرم که جوابم رو داده). من هر حرف دقیقی بزنم، کلی جواب میده و از این شاخه به اون شاخه میپره (نژادتون رو میگم ها!). خیلی راحت توی چشم آدم نگاه میکنید و بحث رو به حاشیه میکشونید! خوب بیاین بگین آقا من بلد نیستم! باور کنید چیزی ازتون کم نمیشه!خدا قبول کنه . تمام شترهای عربستان پشت و پناهت باشن
ببین سید، من نزدیک به یک دهه زودتر از شما وارد سیستم علمی و پژوهشی کشور شدم. تمام ریزه کاری ها و کلک ها و دروغ و دغل های این سیستم رو میدونم. پس منو نمی تونی با الفاظ گول بزنی هیچکدام از بچه های اینجا رو نمیتونی گول بزنی، چون دارن نتایج کارت رو می بینن... اگر زرنگ بودی، می رفتی توی پروژه های بخور بخوری که نتایجش برای عموم مردم قابل دیدن نباشه
کسی از لحاظ فنی باهات بحث نمیکنه، چون بی فایده است. نژاد شما کلا با بحث منطقی بیگانه است. من اگر بگم الان روزه، میگی نه شبه، من دارم ستاره ها رو می بینم. واقعیت رو انکار می کنید، خیلی راحت هم توی چشم آدم نگاه میکنید و دروغ میگید
بله من اسم از فناوریهای گوگل بردم، چون دیدم شما همه کشته مردهی گوگل هستید! گفتم همین گوگلی که این همه عاشقش هستید، چقدر فنی دربارهاش بلدید که به خودتون اجازه میدید ما رو اینطوری زیر سؤال ببرید؟ کسی که دربارهی یه موضوعی زیاد نمیدونه، نباید خیلی در موردش حرف بزنه.کسی با شما بحث فنی نمیکنه چون شما میخواهی فناوری گوگل رو به رخ ما بکشی، فناوری خودتون چیه؟ خودتون چی تولید و ساختید؟
بابا خفن! وبمستر حرفهای! سرمایهی نت ایران! :general304::general304::general304::general304:آره ما خفنیم ! ادعات میشه زیر و روی گوگل رو در اوردی بعد توی کلمه بی رقابت موتور جستجو لینک 3 هستی ؟!! همین بچه های اینجا اسکریپت اسپمر مینویسن پدر گوگل ( که بالاترین حد آرزوی شما و گروهتونه ) رو در آورده !
ما خفنیم ، نصفیمون سایت هامون زیر 500 با نهایت خرج 2-3 تومن شما با 170 میلیاردو همه جور ساپورت لینکی و خبری و دولتی و... داری سقوط میکنی رو 1500 ایران
ما خفنیم ، توی ی کلمه پر رقابت با خرج 100 تومن تو ماه دو ماهه سایت رو میاریم لینک یک اونوقت شما توی کلمه بی رقابت موتور جستجو تو گوگل سومی !!
متاسفانه باید بگم ما ( منظور دوستان عزیز بنده ی حقیر که دیگه بازنشت شدم از وب مستری حرفه ای ) سرمایه نت ایران هستیم و شما هیچی نیستید !
خوب این واضحه که اشکاله. البته شما اگه «نحوه پختن» رو ازش حذف کنی جواب میگیری. ولی مشخصه که اشتباه جواب دادیم.بنظرم باید به بر و بچه های با صفای یوز دست مریزاد گفت. من خودم امروز میخواستم نحوه پختن کوکو سبزی رو پیدا کنم. از یوز استفاده کردم و بهم یه پیشنهاد بهتر داد :
منم تصمیم گرفتم لابستر بخورم که هم با کلاستره و هم مقوی تر.
نه دیگه، نشد! سؤال من رو با سؤال جواب نده!
نه دیگه، نشد! سؤال من رو با سؤال جواب نده! این همه من سؤالای شما رو
بابا خفن! وبمستر حرفهای! سرمایهی نت ایران! :general304::general304::general304::general304:
شما تا حالا کجا بودی اصلاً! ما کلی گشتیم امثال شما پیدا نکردیم!
ای سرمایهی بزرگ! میشه لطفاً یک دونه از سؤالایی که پرسیدم رو جواب بدی از علمت هم بهرهمند بشیم؟! )
اون وقت میاد میگه من از خودم تعریف کردم! من کجا اینطوری خودم رو تحویل گرفتم؟!
دیگه کاملاً به این نتیجه رسیدم که بحث با شماها بیفایده هست. من به دنبال اثبات خودم یا اثبات یوز نیستم، برای همین دیگه ادامه نمیدم. اگه دوست دیگهای سؤال فنیای داشت من در خدمتم.
.
شرط می بندم اگه الان بودجه این کار قطع بشه، خود این سید هم حاضر نیست براش 1 میلیون بدهخدا وکیلی ! بزار یوز رو برای فروش تو بخش خدمات اینترنتی ببین کسی حاضره براش بیشتر از 1 میلیون تومن پول بده !! بابا رتبه بالای 1000 ایران ( تازه در حال افت ) چقدر می ارزه ؟!! دوستان نظر بدید یوز رو چند میخرید خداوکیلی؟
پروژه رو از ته به سر تعریف نمیکنن. ما اگر بخواهیم یک بنا بسازیم از پایین به بالا می سازیم، شما رو نمیدونم
این سوال من، سوال اول تعریف کردن هر پروژه است :
" اصلا لزوم تعریف این پروژه از اول چی بوده ؟ اینهمه کشوری که موتور جستجوی ملی ندارن، چه مشکلی دارن که باید این مقدار بودجه ( چه 7 میلیارد چه 7000 میلیارد) صرف موتور جستجوی ملی میشده ؟"
هر وقت به این سوال جواب دادی، تازه میشه باهات وارد بحث فنی شد. قبلش به عنوان آدمی که اصلا نمیدونه برای چی یک کاری رو شروع کرده، صلاحیت بحث کردن نداری
خیلی ممنونبا اجازت من جوابت رو میدم
البته هدف از این موتور جستجو مشخصه !
شما سرچ کنید شبکه فارسی وان ، شبکه جم ، شبکه منو تو و... هر سایتی که یکم با نوع فکر سید در تضاده !!
گویا اصلا وجود خارجی ندارن !! هر سایت مسخره ای میاد بجز چیزی که هدف فرد جستجو گر بوده ، این موتور جستجو بیش از یک میلیارد صفحه رو جستجو میکنه بجز اونهایی که با سلیقه اش در تضاده !!
یعنی اگه از یوز استفاده کردی هر چی جستجو کردی باید هر جوابی که سید دوست داره رو قبول کنی فقططط !! :general105: