• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
وقتی میشه بنز سوار شد کی میره دنبال پراید

تا گوگل هست کی میره طرف یوز

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
متاسفانه دید کلا توی کشور دید داغونی هست :general208:
میخواند همه چیز بومی باشه و ساخت داخل و میخوان توی تمام زمینه ها روی پای خودشون به ایستن که خدای نکرده فردا روز اگر دوباره تحریم شدند ( از این بیشتر دیگه چی می خواد بشه :general509:)
گوگل ای پی ایران بست. اینترنت ندادن به ایران یا مایکروسافت یک ویروس پخش کرد روی سیستم های کرکی و ایرانی یک موتور جست و جوی بومی و یک اینترانت و یک سیستم عامل بومی داشته باشند.
من نمی گم چیز بدی هست اتفاقا خیلی چیز عالی هست اینترانت عالی هست. موتور جست و جوی بومی عالی هست. اما وقتی که زیرساخت داشته باشه کشور ( نه اینکه بیاد دو روز موتور جست و جوی بومیشون دان بشه یا یک بچه 12 ساله بره با چهارتا سرور کرکی اتک بده کل سرور های اسیاتک و زیرساخت به فنا بده که بعد بیان همش رو ایران اکسس کنن :general705:)
متاسفانه یک سری افراد هستند توی ادارات کارشون اینه که برن طرح های جاهای دیگر رو اسکی برن ( مثلا شهرداری تهران افرادی داره میدن المان های خارجی میبینن بعد یک ماه بعدش اسکی رفتش رو میسازن میذارن تو تهران و باز شهرداری های شهرستان ها از تهران اسکی میرن یعنی یکی دارن میره تهران طرح ها رو میبینه یاد میگیره عکس میگیره بعد میرن توی شهر خودشون همون میسازن) این دوستان رفتن چارتا کشور خارجی ( مثل روسیه و چین و هند و... که راه دادنشون و موتور جست و جوی بومی داشتن) دیدن این دوستان موتور جست و جوی بومی دارن گفتن بیایین ماهم اسکی بریم یک موتور جست و جوی بومی بزنیم چیمون از هند و روسیه و چین کمتر :|
بعد که اومدن یک عالمه خرج کردن مثل خر تو گل گیر کردن و نمی دونستن چیکار کنن. 7 سال 8 سال هزینه و وقت و نیروی انسانی رو حروم کردند که یک موتور جست و جو بزنن که از روی گوگل اسکی بره ( خود کارمندشون گفت کلا رفتیم گوگل زیر و رو کردیم بفهمیم چیکار کردن ما موفق بشیم :general208::general208:)
درحالی که اگر همون نیروی انسانی و هزینه ( حالا 7 میلیارد حالا سرور حالا هر کوفتی) رو داخل وزارت خونه خرج میکردن توی مخابرات توی دیتاسنتر ها توی isp ها ( زنگ میزنی پشتیبان دو تا کلمه میگی باید سه ساعت توضیح بدی تازه بفهمه چی گفتی) زیر ساخت درست می کردن الان با هزینه بسیار کمتر و دردسر کمتر می تونستن پروژه بومی حمایت کنند و راه بندازن.

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
اولین چیزی که می‌تونم بگم اینه که هیچ کدوم از دوستان اینجا زحمت نمی‌کشن جواب دقیق به حرفای من بدن، در حالی که من تقریباً در تمام موارد سعی کردم مو به مو جواب سؤالای شما رو بدم.
این یعنی شما کلی‌گویی می‌کنید، ولی من سعی می‌کنم دقیق صحبت کنم. بگذریم...

یعنی چون با دیگران - غیر از دوستان خودتون - مشورت نمیکنید فکر میکنید راهی که دارید میرید درسته.
یکی از مشکلات بزرگ اینجا اینه که همه فکر می‌کنن می‌دونن! و از روی دانسته‌هایشون حرف می‌زنن! الان شما از کجا به این نتیجه رسیدی که ما با دیگران (غیر از دوستان خودمون) مشورت نمی‌کنیم؟ ما با خیلی‌ها مشورت کردیم. حتی با افرادی از بینگ و گوگل هم مشورت کردیم، و اتفاقاً راه ما رو تأیید کردن. حالا شما بیشتر از اونا می‌فهمین دیگه یه بحث دیگه هست.

من خیلی روی یوز تست انجام دادم، چیزی که خود شما زحمتش رو به خودتون نمیدین
باز هم هموم مسئله: شما از کجا می‌دونی ما یوز رو تست نمی‌کنیم؟
خود من که موتور جستجوی تمام مرورگرهام هم سر کار، هم توی خونه یوز هست. بنابراین هر سرچی رو اول توی یوز می‌زنم، اگه نتیجه‌ی خوبی نگرفتم می‌رم سراغ گوگل (و سعی می‌کنم بررسی کنم چرا جواب خوبی نگرفتم).
دوم این که ما داخل خود موتور سیستم ارزیابی کیفی داریم که کیفیت رتبه‌بندی نتایج رو ارزیابی می‌کنه. در کنارش با گوگل و غیره هم مقایسه‌اش می‌کنیم (به صورت خودکار). بنابراین ما خیلی بهتر از شما می‌دونیم که کجاهای موتور اشکال داره. چون شما با ۲ تا query سیستم ما رو ارزیابی کردی (نه، اصلاً با ۲۰۰ تا!)، اونم به صورت چشمی و غیر علمی. ولی ما هزاران query داریم که باهاش ارزیابی می‌کنیم، اونم با روش‌های علمی که می‌تونید تشریف ببرید paper های مربوطه رو مطالعه بفرمایید.

تلاش برای جستجوی کلمه "سحیران" در یوز و گوگل:
اول از همه این که ما ادعا نکردیم یه سیستم پیشنهاد پرس‌وجوی بی‌نقص داریم، اتفاقاً می‌دونیم که خیلی نقص داره.
دوم این که شما یه مثال رو اوردی و می‌گی که سیستم شما به درد نمی‌خوره! خوب توی صد تا مورد دیگه داره خوب جواب می‌ده! باز تأکید می‌کنم: سیستم پیشنهاد پرس‌وجومون خیلی ایراد داره و ناقصه، منظورم از جمله‌ی قبل این نبود که توی صد تا درست جواب می‌ده و فقط توی یکی غلط جواب می‌ده! منظور این بود که دیگه اینطوری که شما می‌گی هم نیست که کلاً داغون باشه! برداشتی یه مثال زدی که اصلاً معلوم نیست چی هست! تا به حال اسمش رو هم نشنیده بودم! تعداد نتایجش توی یوز ۲۰ هزار تا هست و توی گوگل ۱۷ هزار تا! اون وقت می‌گی چرا شما این رو suggest نکردین؟! بابا یه کم انصاف به خرج بدین! بله این که گوگل این رو به شما پیشنهاد داده، نشونه‌ی شاخ بودنش هست. البته دلیلش هم اینه که گوگل دیتا داره، دیتایی که نمی‌شه همینطوری جمع‌آوری کرد (مثلاً با خزش). این دیتا رو از کاربراش به دست اورده. در واقع هنر گوگل این بوده که تونسته انقدر کاربر جذب کنه و راضی نگهشون داره که یه دیتای خیلی خوبی ازشون به دست اورده و این چرخه رو کامل کرده و دائماً داره از این دیتا استفاده می‌کنه. ما این دیتا رو نداریم، در نتیجه همین سرویس پیشنهاد دهنده‌ای هم که الان داریم با داده‌ی نداشته(!) بالا اوردیم.
باز تأکید می‌کنم: خلاصه‌ی حرفم این نیست که «پیشنهاد پرس‌وجوی ما خوب هست و ایرادی نداره». بلکه حرفم اینه که منصفانه نقد کنید.

و اصلا چرا به این گروه خاص داده!
دلیلش اینه: طرح جویشگر بومی چند بار فراخوان داد، اعلامیه داد، گفت هر کسی توی موتور جستجو بلده کار کنه بسم‌الله، بیاد توی طرح شرکت کنه. توی بخش موتور جتسجوی متنی، فقط ۳ تا تیم این کار رو کردن، که دولت از هر سه شون داره حمایت می‌کنه: پارسی‌جو، یوز، و بیان.
بنابراین لطفاً تهمت نزنید که با پارتی‌بازی و غیره اومدن به اینا پول دادن! همین که کسی به جز این ۳ تیم جرئت نکرده توی طرح شرکت کنه، نشون می‌ده که موتور جستجو کار سنگینی هست و کار هر کسی نیست. شما هم اگه توان فنیش رو داشتید، می‌تونستید توی فراخوان شرکت کنید تا دولت از شما هم حمایت کنه.

خود کارمندشون گفت کلا رفتیم گوگل زیر و رو کردیم بفهمیم چیکار کردن ما موفق بشیم :general208::general208:
:)
جالبه از یه جمله‌ی من چه یک کلاغ چهل کلاغی کردید! جمله‌ی من:
ما اینجا یکی از کارهامون این بوده و هست که درباره‌ی زیر و بم گوگل تحقیق کنیم تا ببینیم ما چطور می‌تونیم تو کارمون موفق باشیم.
جمله‌ام رو ترجمه می‌کنم!
ما در ابتدای کار، یه فاز تحقیقاتی داشتیم که اصلاً بفهمیم یه موتور جستجو توی مقیاس بالا چطوری کار می‌کنه. برای این کار هم بزرگترین موتور جستجوی موجود، گوگل بود. در نتیجه در موردش تحقیق کردیم. اتفاقاً توی اون تحقیقات خیلی چیزها مشخص نشد، چون گوگل خیلی مسائل (مخصوصاً فنی) رو نمیاد بگه.
در ادامه، هر وقت هر جا اثری از مسائل فنی گوگل پیدا می‌کردیم (و می‌کنیم) می‌رفتیم سراغش تا شاید ۲ تا نکته‌ی فنی از گوگل بفهمیم. دقت کنید: اینجا فقط مسائل فنی برای ما مهم بوده، نه این که گوگل فلان سرویس رو لانچ کرد! گوگل فلان شرکت رو خرید! گوگل اندروید نسخه‌ی فلان رو داد! فقط مسائل فنی موتور جستجوی گوگل.
در طول این مسیر هم خیلی نکات ریز و درشت درباره‌ی گوگل فهمیدیم که کمتر کسی می‌دونه. به عنوان مثال: شما نحوه‌ی دقیق index کردن گوگل رو بلدید؟ می‌دونید از چه روش‌هایی برای فشرده‌سازی posting list هاش استفاده می‌کنه؟ چطوری فشرده‌شون می‌کنه که هم فشرده‌سازی خوبی داشته باشه، هم CPU خیلی مصرف نکنه؟ می‌دونید از بخش‌های مختلف دیسک به طور متفاوت استفاده می‌کردن؟ (البته این مورد مال قدیما بوده و الان شاید خیلی کاربرد نداشته باشه. معنیش هم این هست که دیسک چون یه موجود فیزیکی هست، و باید بچرخه و هد روی بخش مورد نظر قرار بگیره و داده رو بخونه، بسته به این که sector ای که می‌خونه به مرکز دیسک نزدیک‌تر باشه، داده‌ی بیشتری می‌تونه با یه حرکت بخونه، در نتیجه سرعتش بالاتر می‌ره. برای همین داده‌شون رو که می‌خواستن آرشیو کنن، دیسک رو ۲ تیکه می‌کردن و داده‌ی قدیمی رو از بخش نزدیک‌تر به مرکز به بخش دورتر منتقل می‌کردن تا فضا برای داده‌ی جدید روی بخش نزدیک‌تر به مرکز آزاد بشه) چطوری داده رو shard می‌کنه؟ چطوری cache می‌کنه؟ در چه لایه‌هایی از cache استفاده می‌کنه؟ کجاها از cache محلی استفاده می‌کنه، کجاها از سرویس cache؟ اصلاً گوگل از letor استفاده می‌کنه؟ کجای موتور جستجوش از چه زبان برنامه‌نویسی‌ای استفاده می‌کنه و چرا؟ الگوریتم zippy گوگل رو دیدید؟ می‌دونید استاندارد گوگل برای یه سرویس چی هست؟ با روش‌های serialization و RPC که توی گوگل استفاده می‌شه آشنایی دارید؟ GFS چطوری کار می‌کنه؟ چطوری داده رو بالانس می‌کنه؟ چطوری replicate می‌کنه؟ chubby چطوری کار می‌کنه؟ می‌دونید BigTable و Percolator چطوری کار می‌کنن؟ چطوری BigTable داده رو بالانس می‌کنه؟ WAL توی BigTable چطوری کار می‌کنه و تضمین می‌کنه که حتی اگه برق سرور بره، داده از دست نره؟ (مدلش کاملاً با SQL عادی متفاوت هست) Sawzall چی هست؟ تفاوت‌های اساسی BigTable با امثال Dynamo آمازون چی هست؟ چطوری با سرعت بالا قابلیت اجرای Map Reduce به شما می‌ده؟ اصلاً خود Map Reduce چطوری کار می‌کنه؟ چطوری می‌تونیم با Map Reduce صورت مسئله‌های Big Data رو به راحتی حل کنیم؟ با پارادایم «انتقال کد به داده» به جای «انتقال داده به کد» آشنا هستید؟ متوسط سرعت خوندن داده از روی دیسک توی گوگل چقدر هست؟ کجا از SSD استفاده می‌کنن؟ کجا از RAM؟ با Spanner گوگل آشنایی دارید؟ با F1 چطور؟ توی پردازش گراف، چطوری redirect ها رو هندل می‌کنه؟ اصلاً Page Rank دقیقاً چطوری کار می‌کنه؟ چطوری روی یه گراف چند صد میلیاردی Page Rank رو جوری اجرا کنیم که converge بشه؟ گوگل چطوری anchor text رو برای صفحات استخراج می‌کنه؟ بسه یا بازم بگم؟

حالا این که من گفتم گوگل رو بررسی می‌کردیم (و می‌کنیم) تا بفهمیم چطوری توی کارمون موفق باشیم، منظورم مسائل فنی گوگل بود، اونم موتور جستجوش به صورت خاص. برای این که بفهمیم توی مسیر فنیمون کج نریم. البته در این مسیر مشخصاً با مسائل دیگه‌ی گوگل هم آشنا شدیم.

درحالی که اگر همون نیروی انسانی و هزینه ( حالا 7 میلیارد حالا سرور حالا هر کوفتی) رو داخل وزارت خونه خرج میکردن توی مخابرات توی دیتاسنتر ها توی isp ها ( زنگ میزنی پشتیبان دو تا کلمه میگی باید سه ساعت توضیح بدی تازه بفهمه چی گفتی) زیر ساخت درست می کردن الان با هزینه بسیار کمتر و دردسر کمتر می تونستن پروژه بومی حمایت کنند و راه بندازن.
شما برو یه نگاه به هزینه‌های مختلف توی بخش‌های مختلف کشور بنداز، متوجه می‌شی که ۷ میلیارد توی هزینه‌های دولت هیچی نیست. این ۷ میلیارد رو که اینجا هزینه کردن، امید هست به یه جایی برسه! میلیاردها تومن بخش‌های مختلف هزینه می‌کنن و به هیچ خروجی‌ای هم نمی‌رسن... بگذریم از اون جاهایی که به اسم هزینه کردن، پول رو بالا می‌کشن... خدا لعنت کنه هر کسی رو که به این مملکت خیانت کرده و می‌کنه...

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
تنها هنر سید زدن حرف های گنده تر از دهنش هست و تنها دلیل استخدامش :general711:. خوبه ما موتور جستجوش رو مبینیم که چقدر خز و داغون هست ولی بنا به گفته ایشون گوگل باید بره جلو بوق بزنه در برابر یوز!
طبق اظهارات ایشون گوگل پروژه سی آی ای هست. آخه باقالی اگر پروژه دولتی بود که از گاراژ خونشون شروع نمیشد مثل شما همون روز اول 170 میلیارد بودجه میگرفتن و 10 تا سید استخدام میکردن :p

شما هرچی هم توضیح بدی، فایده ای نداره. مشکل اینه که اینا اصلا مملکت آزاد و سرمایه گذاری خصوصی رو نمی تونن درک کنن:D. چون اینجا بودجه پژوهشی از دولت میاد و در دانشگاه ها هم به افراد معلوم الحال اختصاص داده میشه، فکر میکنه سرمایه گذاری دانشگاه استنفورد روی گوگل هم همینطور بوده:D.فکر میکنه شروع گوگل هم توسط دو تا دانشجوی نخبه از بسیج دانشجویی دانشگاه استنفورد بوده:D که با حمایت همه ارگان های دولتی و امنیتی و نظامی با توکل بر خدا این پروژه رو راه اندازی کردن تا برگ زرین دیگری باشه بر افتخارات خدمت گزاران اون مرز و بوم :D و مشت محکمی باشه بر دهان یاوه گویان:p

آقا اینا یه مسابقات ساده دانشجویی یا حتی دانش آموزی میخوان برن، یه کشور پشتشون بسیج میشه و بودجه میلیاردی خرج میکنند که با کسب مقام اول، مشت محکمی بر دهان دانشجویان کشورهای دیگه بزنن:D...

نمایش اقتدار از خود اقتدار خیلی مهمتره:general711: ... هدف موتور جستجوی یوز و پروژه هایی از این نوع، نمایش اقتداره:p. اصلا هدف فنی پشت قضیه نیست... بحث فنی در مورد چنین پروژه هایی تلف کردن وقته ...

ضمنا تا حالا کدوم دزدی رو دیدین که به دزدیش اعتراف کنه که منتظر دومیش هستین ؟:D

Last edited:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
اون دوستانی که می پرسند طرف چطور یه شبه ویلای 40 میلیاردی میخره و بنز 3 میلیاردی سوار میشه به این پروژه ها توجه فرمایند که سر و تهش 10 میلیون هم خرجش نشده
البته این سید بنده خدا مامور هست و معذور و خودش کارمند هست و پس فردا که بودجه پروژه تموم شه سوتش می کنن بیرون و خودش میشه یکی از منتقدانه پروژه :D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
البته این سید بنده خدا مامور هست و معذور و خودش کارمند هست و پس فردا که بودجه پروژه تموم شه سوتش می کنن بیرون و خودش میشه یکی از منتقدانه پروژه :D
کسی که توی یه انجمن اینترنتی، آیدی خودش رو "سید" انتخاب میکنه، جایی نمی خوابه که آب از زیرش بره :general601::D... از این سوراخ در میاد، میره تو یه سوراخ دیگه... اینا سوراخ دعا رو پیدا کردن، از این پروژه ها هم زیاده. هیچوقت بیکار نمی مونن :p

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
شما برو یه نگاه به هزینه‌های مختلف توی بخش‌های مختلف کشور بنداز، متوجه می‌شی که ۷ میلیارد توی هزینه‌های دولت هیچی نیست. این ۷ میلیارد رو که اینجا هزینه کردن، امید هست به یه جایی برسه! میلیاردها تومن بخش‌های مختلف هزینه می‌کنن و به هیچ خروجی‌ای هم نمی‌رسن... بگذریم از اون جاهایی که به اسم هزینه کردن، پول رو بالا می‌کشن... خدا لعنت کنه هر کسی رو که به این مملکت خیانت کرده و می‌کنه...
دوست عزیز اولندش از قدیم گفتند قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود :|
همین 7 میلیاردی که شما داری به راحتی حرفش میزنی آرزوی خیلی از مهندسا و طراحان و نخبگان و مخترعان کشور که صداشون به هیچ جا نمیرسه.
مخترع داریم واسه چند صد میلیون کارش خوابیده نتونسته کارش رو برای تولید ببره در حالیکه اگر اون چند صد میلیون بهش بدن می تونه از همون اول سود آوری داشته باشه نه اینکه 7 میلیارد بگیره چندین سال میانگین 30 تا 40 تا نیروی انسانی متخصص الاف کنه و هدر بده که از آخر هیچ خروجی نداشته باشه و هیچ کاربر حرفه ای دورش نره.
همین میلیارد میلیاردایی که توی پروژه های مختلف که هیچ فایده ای نداره برای مملکت ( گفتم پروژه بومی در کل کار خوبی ولی موقعی که زیرساخت درست باشه) خرج میشه اگر توی زیرساخت کشور هزینه میشد ما الان خیلی از مشکلات فعلی رو نداشتیم.
بعدشم فقط بحث سر یک وزارت ارتباطات و پروژه های بخش ای تی نیست. بحث سر طرز تفکر و نحوه استدلال
وقتی دلیل حقوق کم فرهنگیان درآمد زا نبودن این وزارت خونه باشه توی یک کشور باید کلا گل بگیری کلش چون با این طرز تفکر ها به هیچ جا نمیرسن
وقتی استدلال مسئولین برای ساخت جویشگر بومی این باشه که چین داره چرا ما نداشته باشیم. باید عقل اون مسئولین رو برد زیر سوال
و خیلی موارد دیگه که جرئت به زبون آوردنش من یکی ندارم.

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
همون 3 خط آخر مشخص کرد خائن به کشور کیه...

شما هرچی هم توضیح بدی، فایده ای نداره. مشکل اینه که اینا اصلا مملکت آزاد و سرمایه گذاری خصوصی رو نمی تونن درک کنن:D. چون اینجا بودجه پژوهشی از دولت میاد و در دانشگاه ها هم به افراد معلوم الحال اختصاص داده میشه، فکر میکنه سرمایه گذاری دانشگاه استنفورد روی گوگل هم همینطور بوده:D.فکر میکنه شروع گوگل هم توسط دو تا دانشجوی نخبه از بسیج دانشجویی دانشگاه استنفورد بوده:D که با حمایت همه ارگان های دولتی و امنیتی و نظامی با توکل بر خدا این پروژه رو راه اندازی کردن تا برگ زرین دیگری باشه بر افتخارات خدمت گزاران اون مرز و بوم :D و مشت محکمی باشه بر دهان یاوه گویان:p

آقا اینا یه مسابقات ساده دانشجویی یا حتی دانش آموزی میخوان برن، یه کشور پشتشون بسیج میشه و بودجه میلیاردی خرج میکنند که با کسب مقام اول، مشت محکمی بر دهان دانشجویان کشورهای دیگه بزنن:D...

نمایش اقتدار از خود اقتدار خیلی مهمتره:general711: ... هدف موتور جستجوی یوز و پروژه هایی از این نوع، نمایش اقتداره:p. اصلا هدف فنی پشت قضیه نیست... بحث فنی در مورد چنین پروژه هایی تلف کردن وقته ...

ضمنا تا حالا کدوم دزدی رو دیدین که به دزدیش اعتراف کنه که منتظر دومیش هستین ؟:D

اون دوستانی که می پرسند طرف چطور یه شبه ویلای 40 میلیاردی میخره و بنز 3 میلیاردی سوار میشه به این پروژه ها توجه فرمایند که سر و تهش 10 میلیون هم خرجش نشده

خوب از جواب‌هاتون مشخص شد چقدر توی مباحث فنی بارتون هست. جالب اینجاس که این بخشی که توش هیچ حرفی برای گفتن ندارید کلاً ignore می‌کنید و فقط یه جمله از حرف من رو می‌گیرید و روش می‌تازید!
یه بار دیگه اون نکاتی رو که گفتم اینجا میارم:
شما نحوه‌ی دقیق index کردن گوگل رو بلدید؟ می‌دونید از چه روش‌هایی برای فشرده‌سازی posting list هاش استفاده می‌کنه؟ چطوری فشرده‌شون می‌کنه که هم فشرده‌سازی خوبی داشته باشه، هم CPU خیلی مصرف نکنه؟ می‌دونید از بخش‌های مختلف دیسک به طور متفاوت استفاده می‌کردن؟ (البته این مورد مال قدیما بوده و الان شاید خیلی کاربرد نداشته باشه. معنیش هم این هست که دیسک چون یه موجود فیزیکی هست، و باید بچرخه و هد روی بخش مورد نظر قرار بگیره و داده رو بخونه، بسته به این که sector ای که می‌خونه به مرکز دیسک نزدیک‌تر باشه، داده‌ی بیشتری می‌تونه با یه حرکت بخونه، در نتیجه سرعتش بالاتر می‌ره. برای همین داده‌شون رو که می‌خواستن آرشیو کنن، دیسک رو ۲ تیکه می‌کردن و داده‌ی قدیمی رو از بخش نزدیک‌تر به مرکز به بخش دورتر منتقل می‌کردن تا فضا برای داده‌ی جدید روی بخش نزدیک‌تر به مرکز آزاد بشه) چطوری داده رو shard می‌کنه؟ چطوری cache می‌کنه؟ در چه لایه‌هایی از cache استفاده می‌کنه؟ کجاها از cache محلی استفاده می‌کنه، کجاها از سرویس cache؟ اصلاً گوگل از letor استفاده می‌کنه؟ کجای موتور جستجوش از چه زبان برنامه‌نویسی‌ای استفاده می‌کنه و چرا؟ الگوریتم zippy گوگل رو دیدید؟ می‌دونید استاندارد گوگل برای یه سرویس چی هست؟ با روش‌های serialization و RPC که توی گوگل استفاده می‌شه آشنایی دارید؟ GFS چطوری کار می‌کنه؟ چطوری داده رو بالانس می‌کنه؟ چطوری replicate می‌کنه؟ chubby چطوری کار می‌کنه؟ می‌دونید BigTable و Percolator چطوری کار می‌کنن؟ چطوری BigTable داده رو بالانس می‌کنه؟ WAL توی BigTable چطوری کار می‌کنه و تضمین می‌کنه که حتی اگه برق سرور بره، داده از دست نره؟ (مدلش کاملاً با SQL عادی متفاوت هست) Sawzall چی هست؟ تفاوت‌های اساسی BigTable با امثال Dynamo آمازون چی هست؟ چطوری با سرعت بالا قابلیت اجرای Map Reduce به شما می‌ده؟ اصلاً خود Map Reduce چطوری کار می‌کنه؟ چطوری می‌تونیم با Map Reduce صورت مسئله‌های Big Data رو به راحتی حل کنیم؟ با پارادایم «انتقال کد به داده» به جای «انتقال داده به کد» آشنا هستید؟ متوسط سرعت خوندن داده از روی دیسک توی گوگل چقدر هست؟ کجا از SSD استفاده می‌کنن؟ کجا از RAM؟ با Spanner گوگل آشنایی دارید؟ با F1 چطور؟ توی پردازش گراف، چطوری redirect ها رو هندل می‌کنه؟ اصلاً Page Rank دقیقاً چطوری کار می‌کنه؟ چطوری روی یه گراف چند صد میلیاردی Page Rank رو جوری اجرا کنیم که converge بشه؟ گوگل چطوری anchor text رو برای صفحات استخراج می‌کنه؟
شما که علامه‌ی دهر تشریف دارید، بفرمایید از این مسائلی که گفتم چند تاش رو می‌دونید؟ اصلاً اسم چند تاش تا به حال به گوشتون خورده بود؟ نه دیگه، بذارین برای همه مشخص بشه که اینجا چه کسی داره رو هوا حرف می‌زنه و چه کسی دقیق. بسم‌الله. منتظریم. بفرمایید ما هم استفاده کنیم.

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
کسی که توی یه انجمن اینترنتی، آیدی خودش رو "سید" انتخاب میکنه، جایی نمی خوابه که آب از زیرش بره :general601::D... از این سوراخ در میاد، میره تو یه سوراخ دیگه... اینا سوراخ دعا رو پیدا کردن، از این پروژه ها هم زیاده. هیچوقت بیکار نمی مونن :p
:))
شما هم خوش باشین با گیر دادن به ID من! قبلاً هم گفته بودم، من سیّد هستم، برای همین هم ID ام رو گذاشتم سیّد. مشکلی هست؟!
من همچنان منتظر اظهار فضل‌های شما فضلا و دانشمندان درباره‌ی مسائل فنی هستم.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
:))
من سیّد هستم، برای همین هم ID ام رو گذاشتم سیّد.
خدا قبول کنه :D. تمام شترهای عربستان پشت و پناهت باشن:p

ببین سید، من نزدیک به یک دهه زودتر از شما وارد سیستم علمی و پژوهشی کشور شدم. تمام ریزه کاری ها و کلک ها و دروغ و دغل های این سیستم رو میدونم. پس منو نمی تونی با الفاظ گول بزنی:p هیچکدام از بچه های اینجا رو نمیتونی گول بزنی، چون دارن نتایج کارت رو می بینن... اگر زرنگ بودی، می رفتی توی پروژه های بخور بخوری که نتایجش برای عموم مردم قابل دیدن نباشه:D
کسی از لحاظ فنی باهات بحث نمیکنه، چون بی فایده است. نژاد شما کلا با بحث منطقی بیگانه است. من اگر بگم الان روزه، میگی نه شبه، من دارم ستاره ها رو می بینم:D. واقعیت رو انکار می کنید، خیلی راحت هم توی چشم آدم نگاه میکنید و دروغ میگید:rolleyes:

و اما بعد ...
بحث من مربوط به خیلی قبل تر از بحث فنی در مورد موفق یا ناموفق بودن این پروژه است ... شما اگر خودت رو نزنی به اون راه :p به این سوال اساسی جواب میدی که اصلا لزوم تعریف این پروژه از اول چی بوده ؟ اینهمه کشوری که موتور جستجوی ملی ندارن، چه مشکلی دارن که باید این مقدار بودجه ( چه 7 میلیارد چه 7000 میلیارد) صرف موتور جستجوی ملی میشده ؟

شما این سوال رو جواب بده، از دشمن فرضی هم مایه نذار :D

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اون مزخرفاتی که درباره گوگل گفتی اگر شما بلد بودی بسازی که قبل ترش تمام دنیا هم ازش استفاده میکردن جناب علامه.
اگر قرار باشه هر کسی بیاد جای گوگل و اپل و ..... بگیره که تا حالا این شرکت هایی مثل یاهو که بروز نشد، شکست نمیخوردند. مثل نوکیا مثل bing که شما علاقه مندی بهش!

کسی با شما بحث فنی نمیکنه چون شما میخواهی فناوری گوگل رو به رخ ما بکشی، فناوری خودتون چیه؟ خودتون چی تولید و ساختید؟
اگر قراره کپی نزدیک گوگل بشید - که آرزو بر جوانان عیب نیست - که 20 عقب هستید. اما کاربر ایرانی که مثل شما عقب مونده فکر نمیکنه. اختیارشو داره و میره از فناوری نو استفاده میکنه.

مثال شما همون ساایران هست که میخواست گوشی بزنه و خارجی ها رو به خاک سیاه بنشونه... اما نتیجه چی شد؟
اینقدر مثال زیاده که نیاز به گفتنش نیست. شما داری وقت و پول رو برای چیزی صرف میکنی که از اساس وجودش بی دلیله. چون اون مدیر دولتی رو تونستی خام کنی دلیل نمیشه میلیون ها کاربر ایرانی رو هم خام کنی. و برای پولی که داری میگیری و گرفتی ، اینجا از خودت دفاع میکنی. طلبکار هم هستی!

فقط زمانی میتونی از پروژه ت دفاع کنی که اسمی از گوگل نبری. از خودت مایه بذار. در حال حاضر پروژه شما نقص هاش بیشتر از حسن هاش هست پس قادر به رقابت با سایرین نیست.
و انتظار نداشته باش تا حداقل 5 سال دیگه (با احتساب 8 سال گذشته) کسی سمت شما بیاد. پس پولی که گرفتی بازده نداشته. اگر زیر ساخت دلیل بد بودن پروژه شماست، عذر بدتر از گناهه. با علم به نبود بستر مناسب،پول رو در جایی خرج کردی که بازدهی ش صفر بوده.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
بعد از این که صحبت‌های شما رو خوندم، به این نتیجه رسیدم که یا شما اصلاً

باشه آقا شما خیلی خفنین، و ما هیچی بارمون نیست! بیشتر از این هم جواب نمی‌دم چون ناراحت می‌شین!

در نهایت هم به نظر می‌رسه اینجا کسی نمی‌خواد جواب حرفای من رو بده، و هر کسی حرف خودشو می‌زنه! نشونه‌اش هم این که یه نفر از شما برنداشته یه بخش از حرفای من رو quote کنه و جواب بده! همه حرفای کلی می‌زنین و انگار که حرفای من رو نخوندین... اصلاً نمی‌دونم بحث کردن اینجا فایده‌ای داره یا نه...

ناراحت نمیشیم ما شما راحت باش ! شما زود بهت بر میخوره ولی میگیم این اشغالی بیش نیس
نشستی با چهار تا بچه های بسیج دانشکده تون این زباله اینترنتی رو چندین میلیارد خرجش کردی بعد هم هی میگی ما فقط 7 میلیاد گرفتیم !! 7 میلیارددددد!!!
مرد حسابی ! هفتصد هزار تومنم زیادتون بوده ! ضمنا منت چی میزاری ؟! تو اگه نمیشستی این زباله رو به خورد ملت بدی که اینا نمیتونستن به بهونش 147 میلیارد از بودجه بیت المال رو حروم کنن !؟ پس تو هم شریکشونی الکی جا نماز اب نکش ! تازه وقتی اینا میگن 147 میلیارد با هزینه های جانبی صورت گرفته باید ضرب در 10 بکنی عدد رو !!!

البته این غرور کاذب تقصیر خودتون نیست بخاطر محیط ایزوله ای هست که توش زندگی میکنی ، ی رفیقی داشتم توی شریف درس میخوند رفت خارج از کشور برای ادامه ! بنده ی خدا اومده بود میگفت تازه فهمیدم ما دانشجوی های شریف چقدر الکی خودمون رو گنده میدونیم !
جریان شمام اینه 4 تا فوکولی ! نشستید دور هم زدید 170 تومن پول نابود کردید سر همه این جویشگر پویشگر ها !! آقا خیلی مردی میشستی تو خونت نون بابا جان رو میخوردی کد مینوشتی گوگل صهیونیست رو هم زیر و رو میکردی! چکار به جیب ما مردم داری که هم خوردی هم منت میزاری فلان کردی چکار کردی؟

خدا وکیلی ! بزار یوز رو برای فروش تو بخش خدمات اینترنتی ببین کسی حاضره براش بیشتر از 1 میلیون تومن پول بده !! بابا رتبه بالای 1000 ایران ( تازه در حال افت ) چقدر می ارزه ؟!! دوستان نظر بدید یوز رو چند میخرید خداوکیلی؟

آره ما خفنیم ! ادعات میشه زیر و روی گوگل رو در اوردی 2 تا کلمه انگلیسی جا میدی تو هر جملت که نشون بدی خیلی حالیته ! بعد توی کلمه بی رقابت موتور جستجو لینک 3 هستی ؟!! همین بچه های اینجا اسکریپت اسپمر مینویسن پدر گوگل ( که بالاترین حد آرزوی شما و گروهتونه ) رو در آورده !
ما خفنیم ، نصفیمون سایت هامون زیر 500 با نهایت خرج 2-3 تومن شما با 170 میلیاردو همه جور ساپورت لینکی و خبری و دولتی و... داری سقوط میکنی رو 1500 ایران
ما خفنیم ، توی ی کلمه پر رقابت با خرج 100 تومن تو ماه دو ماهه سایت رو میاریم لینک یک اونوقت شما توی کلمه بی رقابت موتور جستجو تو گوگل سومی !!

متاسفانه باید بگم ما ( منظور دوستان عزیز هست البته بنده ی حقیر که دیگه بازنشت شدم از وب مستری حرفه ای ) سرمایه نت ایران هستیم و شما هیچی نیستید ! بشین مقاله های رسیدن به گوگلت رو بخون بابا ... شانس اوردید اصلا مهم نیست یوز وگرنه اسپمر های بچه های اینجا چنان بلایی بسرش می اورد که تا صد سال باید میشستی مطالعه میکردی که قلق کارهای بچه های همینجارو یاد بگیری ! گوگل پیشکش

Last edited:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من یه مدت آمریکا زندگی کردم، طی 5 سال تو چند تا شرکت کار کردم که عمدتا رابطه خوبی با نهادهای دولتی داشتن. سیستم اونجا اینطوریه که وقتی چند نفر که قدرت تصمیم گیری تو اون نهاد رو دارن می بینن یه مقدار بودجه اضافه اومده، سریع میرن با شرکت های مختلف ( مثل شرکت هایی که من توشون کار میکردم ) صحبت میکردن، که داداش بیا ما 4 میلیارد پول داریم، پیشنهاد بده از شما چی بخریم، یا چه خدماتی میتونی ارائه بدی. حواست باشه 100 تومن از پروژه هم خودم برمیدارم که میشه شیرینی بچه ها. گوگل هم دقیقا همینجوری شکل گرفت.

بنظرم باید به بر و بچه های با صفای یوز دست مریزاد گفت. من خودم امروز میخواستم نحوه پختن کوکو سبزی رو پیدا کنم. از یوز استفاده کردم و بهم یه پیشنهاد بهتر داد :

s1b3_kookoo.jpg

منم تصمیم گرفتم لابستر بخورم که هم با کلاستره و هم مقوی تر.

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
و اما بعد ...
بحث من مربوط به خیلی قبل تر از بحث فنی در مورد موفق یا ناموفق بودن این پروژه است ... شما اگر خودت رو نزنی به اون راه :p به این سوال اساسی جواب میدی که اصلا لزوم تعریف این پروژه از اول چی بوده ؟ اینهمه کشوری که موتور جستجوی ملی ندارن، چه مشکلی دارن که باید این مقدار بودجه ( چه 7 میلیارد چه 7000 میلیارد) صرف موتور جستجوی ملی میشده ؟

شما این سوال رو جواب بده، از دشمن فرضی هم مایه نذار :D
نه دیگه، نشد! سؤال من رو با سؤال جواب نده! این همه من سؤالای شما رو جواب دادم، این بار شما سؤال من رو جواب بدید. (جواب این سؤال جنابعالی رو هم ۱۰ بار توی همین تاپیک دادم، برو عقب‌تر بخون)
خیلی سخت نیست‌ها! شماها که ماشاءالله همه چیز سرتون می‌شه و همه چیز رو می‌فهمید، مخصوصاً در مورد موتورهای جستجو! من ۳۵ تا سؤال پرسیدم، دیگه ۱۰ تاش رو باید بلد باشین جواب بدین دیگه! خوب باشه ۵ تاش رو جواب بدید! دوباره اینجا سؤال‌ها رو لیست می‌کنم، این بار از هم جداشون می‌کنم شاید راحت‌تر بتونید جواب بدید!
  1. شما نحوه‌ی دقیق index کردن گوگل رو بلدید؟
  2. می‌دونید از چه روش‌هایی برای فشرده‌سازی posting list هاش استفاده می‌کنه؟
  3. چطوری فشرده‌شون می‌کنه که هم فشرده‌سازی خوبی داشته باشه، هم CPU خیلی مصرف نکنه؟
  4. می‌دونید از بخش‌های مختلف دیسک به طور متفاوت استفاده می‌کردن؟ (البته این مورد مال قدیما بوده و الان شاید خیلی کاربرد نداشته باشه. معنیش هم این هست که دیسک چون یه موجود فیزیکی هست، و باید بچرخه و هد روی بخش مورد نظر قرار بگیره و داده رو بخونه، بسته به این که sector ای که می‌خونه به مرکز دیسک نزدیک‌تر باشه، داده‌ی بیشتری می‌تونه با یه حرکت بخونه، در نتیجه سرعتش بالاتر می‌ره. برای همین داده‌شون رو که می‌خواستن آرشیو کنن، دیسک رو ۲ تیکه می‌کردن و داده‌ی قدیمی رو از بخش نزدیک‌تر به مرکز به بخش دورتر منتقل می‌کردن تا فضا برای داده‌ی جدید روی بخش نزدیک‌تر به مرکز آزاد بشه)
  5. چطوری داده رو shard می‌کنه؟
  6. چطوری cache می‌کنه؟
  7. در چه لایه‌هایی از cache استفاده می‌کنه؟
  8. کجاها از cache محلی استفاده می‌کنه، کجاها از سرویس cache؟
  9. اصلاً گوگل از letor استفاده می‌کنه؟
  10. کجای موتور جستجوش از چه زبان برنامه‌نویسی‌ای استفاده می‌کنه و چرا؟
  11. الگوریتم zippy گوگل رو دیدید؟
  12. می‌دونید استاندارد گوگل برای یه سرویس چی هست؟
  13. با روش‌های serialization و RPC که توی گوگل استفاده می‌شه آشنایی دارید؟
  14. GFS چطوری کار می‌کنه؟
  15. چطوری داده رو بالانس می‌کنه؟
  16. چطوری replicate می‌کنه؟
  17. chubby چطوری کار می‌کنه؟
  18. می‌دونید BigTable و Percolator چطوری کار می‌کنن؟
  19. چطوری BigTable داده رو بالانس می‌کنه؟
  20. WAL توی BigTable چطوری کار می‌کنه و تضمین می‌کنه که حتی اگه برق سرور بره، داده از دست نره؟ (مدلش کاملاً با SQL عادی متفاوت هست)
  21. Sawzall چی هست؟
  22. تفاوت‌های اساسی BigTable با امثال Dynamo آمازون چی هست؟
  23. چطوری با سرعت بالا قابلیت اجرای Map Reduce به شما می‌ده؟
  24. اصلاً خود Map Reduce چطوری کار می‌کنه؟
  25. چطوری می‌تونیم با Map Reduce صورت مسئله‌های Big Data رو به راحتی حل کنیم؟
  26. با پارادایم «انتقال کد به داده» به جای «انتقال داده به کد» آشنا هستید؟
  27. متوسط سرعت خوندن داده از روی دیسک توی گوگل چقدر هست؟
  28. کجا از SSD استفاده می‌کنن؟
  29. کجا از RAM؟
  30. با Spanner گوگل آشنایی دارید؟
  31. با F1 چطور؟
  32. توی پردازش گراف، چطوری redirect ها رو هندل می‌کنه؟
  33. اصلاً Page Rank دقیقاً چطوری کار می‌کنه؟
  34. چطوری روی یه گراف چند صد میلیاردی Page Rank رو جوری اجرا کنیم که converge بشه؟
  35. گوگل چطوری anchor text رو برای صفحات استخراج می‌کنه؟

خدا قبول کنه :D. تمام شترهای عربستان پشت و پناهت باشن:p

ببین سید، من نزدیک به یک دهه زودتر از شما وارد سیستم علمی و پژوهشی کشور شدم. تمام ریزه کاری ها و کلک ها و دروغ و دغل های این سیستم رو میدونم. پس منو نمی تونی با الفاظ گول بزنی:p هیچکدام از بچه های اینجا رو نمیتونی گول بزنی، چون دارن نتایج کارت رو می بینن... اگر زرنگ بودی، می رفتی توی پروژه های بخور بخوری که نتایجش برای عموم مردم قابل دیدن نباشه:D
کسی از لحاظ فنی باهات بحث نمیکنه، چون بی فایده است. نژاد شما کلا با بحث منطقی بیگانه است. من اگر بگم الان روزه، میگی نه شبه، من دارم ستاره ها رو می بینم:D. واقعیت رو انکار می کنید، خیلی راحت هم توی چشم آدم نگاه میکنید و دروغ میگید:rolleyes:
من هم از دست سیستم علمی کشور خسته شدم و ازش به یه کار عملی درست و حسابی فرار کردم. اینهایی که گفتم «الفاظ» به درد نخوری نیستن که فقط توی paper ها پیدا می‌شن! اینا تکنولوژی‌های عملیاتی هستن. بله، دارم می‌بینم، «کسی از لحاظ فنی باهات بحث نمی‌کنه»، ولی نه چون بی فایده اس! چون نژاد شما، کلاً بی‌سواده (اونی که الان می‌خواد بیاد بگه توهین کردی و بی‌ادبی و ...! من عین جمله‌بندی همین آقایی رو دارم به کار می‌برم که جوابم رو داده). من هر حرف دقیقی بزنم، کلی جواب می‌ده و از این شاخه به اون شاخه می‌پره (نژادتون رو می‌گم ها!). خیلی راحت توی چشم آدم نگاه می‌کنید و بحث رو به حاشیه می‌کشونید! خوب بیاین بگین آقا من بلد نیستم! باور کنید چیزی ازتون کم نمی‌شه!
:)

کسی با شما بحث فنی نمیکنه چون شما میخواهی فناوری گوگل رو به رخ ما بکشی، فناوری خودتون چیه؟ خودتون چی تولید و ساختید؟
بله من اسم از فناوری‌های گوگل بردم، چون دیدم شما همه کشته مرده‌ی گوگل هستید! گفتم همین گوگلی که این همه عاشقش هستید، چقدر فنی درباره‌اش بلدید که به خودتون اجازه می‌دید ما رو اینطوری زیر سؤال ببرید؟ کسی که درباره‌ی یه موضوعی زیاد نمی‌دونه، نباید خیلی در موردش حرف بزنه.
همونطور که گفتم، واضحه که اینجا کسی با من بحث فنی نمی‌کنه چون سوادش رو نداره. من ادعا نمی‌کنم سوادم خیلی زیاده، ولی در این مورد خاص مشخصه که شماها اطلاعات خاصی ندارید.

آره ما خفنیم ! ادعات میشه زیر و روی گوگل رو در اوردی بعد توی کلمه بی رقابت موتور جستجو لینک 3 هستی ؟!! همین بچه های اینجا اسکریپت اسپمر مینویسن پدر گوگل ( که بالاترین حد آرزوی شما و گروهتونه ) رو در آورده !
ما خفنیم ، نصفیمون سایت هامون زیر 500 با نهایت خرج 2-3 تومن شما با 170 میلیاردو همه جور ساپورت لینکی و خبری و دولتی و... داری سقوط میکنی رو 1500 ایران
ما خفنیم ، توی ی کلمه پر رقابت با خرج 100 تومن تو ماه دو ماهه سایت رو میاریم لینک یک اونوقت شما توی کلمه بی رقابت موتور جستجو تو گوگل سومی !!

متاسفانه باید بگم ما ( منظور دوستان عزیز بنده ی حقیر که دیگه بازنشت شدم از وب مستری حرفه ای ) سرمایه نت ایران هستیم و شما هیچی نیستید !
بابا خفن! وب‌مستر حرفه‌ای! سرمایه‌ی نت ایران! :general304::general304::general304::general304:
شما تا حالا کجا بودی اصلاً! ما کلی گشتیم امثال شما پیدا نکردیم!
ای سرمایه‌ی بزرگ! می‌شه لطفاً یک دونه از سؤالایی که پرسیدم رو جواب بدی از علمت هم بهره‌مند بشیم؟! :))

اون وقت میاد می‌گه من از خودم تعریف کردم! من کجا اینطوری خودم رو تحویل گرفتم؟!

دیگه کاملاً به این نتیجه رسیدم که بحث با شماها بی‌فایده هست. من به دنبال اثبات خودم یا اثبات یوز نیستم، برای همین دیگه ادامه نمی‌دم. اگه دوست دیگه‌ای سؤال فنی‌ای داشت من در خدمتم.

بنظرم باید به بر و بچه های با صفای یوز دست مریزاد گفت. من خودم امروز میخواستم نحوه پختن کوکو سبزی رو پیدا کنم. از یوز استفاده کردم و بهم یه پیشنهاد بهتر داد :

s1b3_kookoo.jpg

منم تصمیم گرفتم لابستر بخورم که هم با کلاستره و هم مقوی تر.
خوب این واضحه که اشکاله. البته شما اگه «نحوه پختن» رو ازش حذف کنی جواب می‌گیری. ولی مشخصه که اشتباه جواب دادیم.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
نه دیگه، نشد! سؤال من رو با سؤال جواب نده!

پروژه رو از ته به سر تعریف نمیکنن. ما اگر بخواهیم یک بنا بسازیم از پایین به بالا می سازیم، شما رو نمیدونم :D

این سوال من، سوال اول تعریف کردن هر پروژه است :
" اصلا لزوم تعریف این پروژه از اول چی بوده ؟ اینهمه کشوری که موتور جستجوی ملی ندارن، چه مشکلی دارن که باید این مقدار بودجه ( چه 7 میلیارد چه 7000 میلیارد) صرف موتور جستجوی ملی میشده ؟"

هر وقت به این سوال جواب دادی، تازه میشه باهات وارد بحث فنی شد. قبلش به عنوان آدمی که اصلا نمیدونه برای چی یک کاری رو شروع کرده:D، صلاحیت بحث کردن نداری:p

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
نه دیگه، نشد! سؤال من رو با سؤال جواب نده! این همه من سؤالای شما رو

بابا خفن! وب‌مستر حرفه‌ای! سرمایه‌ی نت ایران! :general304::general304::general304::general304:
شما تا حالا کجا بودی اصلاً! ما کلی گشتیم امثال شما پیدا نکردیم!
ای سرمایه‌ی بزرگ! می‌شه لطفاً یک دونه از سؤالایی که پرسیدم رو جواب بدی از علمت هم بهره‌مند بشیم؟! :))

اون وقت میاد می‌گه من از خودم تعریف کردم! من کجا اینطوری خودم رو تحویل گرفتم؟!

دیگه کاملاً به این نتیجه رسیدم که بحث با شماها بی‌فایده هست. من به دنبال اثبات خودم یا اثبات یوز نیستم، برای همین دیگه ادامه نمی‌دم. اگه دوست دیگه‌ای سؤال فنی‌ای داشت من در خدمتم.

.

بحمدلله حاضرین در بحث همگی عقل و شعور کافی دارند و خودشون در مورد اعتبار صحبت های من و شما تصمیم میگیرن !
بله همونطور که ابتدای بحث گفتم بحث با افراد جیره خواری که صرف وجودشون وابسته به وجود چنین پروژه های احمقانه ای هست فایده ای نداره که صحبت های گستانه شما باعث شد بحث رو ادامه بدم !!
آدم چیپ ! با خوندن چند سطر ابتدای پاسخت واقعا از بحث با شما نا امید شدم و از خودم دلخور که سطحم را در حد چنین فردی پایین اوردم !

موفق باشید و دارای فهم و درک روز افزون انشالله

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
خدا وکیلی ! بزار یوز رو برای فروش تو بخش خدمات اینترنتی ببین کسی حاضره براش بیشتر از 1 میلیون تومن پول بده !! بابا رتبه بالای 1000 ایران ( تازه در حال افت ) چقدر می ارزه ؟!! دوستان نظر بدید یوز رو چند میخرید خداوکیلی؟
شرط می بندم اگه الان بودجه این کار قطع بشه، خود این سید هم حاضر نیست براش 1 میلیون بده:D

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
پروژه رو از ته به سر تعریف نمیکنن. ما اگر بخواهیم یک بنا بسازیم از پایین به بالا می سازیم، شما رو نمیدونم :D

این سوال من، سوال اول تعریف کردن هر پروژه است :
" اصلا لزوم تعریف این پروژه از اول چی بوده ؟ اینهمه کشوری که موتور جستجوی ملی ندارن، چه مشکلی دارن که باید این مقدار بودجه ( چه 7 میلیارد چه 7000 میلیارد) صرف موتور جستجوی ملی میشده ؟"

هر وقت به این سوال جواب دادی، تازه میشه باهات وارد بحث فنی شد. قبلش به عنوان آدمی که اصلا نمیدونه برای چی یک کاری رو شروع کرده:D، صلاحیت بحث کردن نداری:p

با اجازت من جوابت رو میدم
البته هدف از این موتور جستجو مشخصه !
شما سرچ کنید شبکه فارسی وان ، شبکه جم ، شبکه منو تو و... هر سایتی که یکم با نوع فکر سید در تضاده !!
گویا اصلا وجود خارجی ندارن !! هر سایت مسخره ای میاد بجز چیزی که هدف فرد جستجو گر بوده ، این موتور جستجو بیش از یک میلیارد صفحه رو جستجو میکنه بجز اونهایی که با سلیقه اش در تضاده !!
یعنی اگه از یوز استفاده کردی هر چی جستجو کردی باید هر جوابی که سید دوست داره رو قبول کنی فقططط !! :general105:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
با اجازت من جوابت رو میدم
البته هدف از این موتور جستجو مشخصه !
شما سرچ کنید شبکه فارسی وان ، شبکه جم ، شبکه منو تو و... هر سایتی که یکم با نوع فکر سید در تضاده !!
گویا اصلا وجود خارجی ندارن !! هر سایت مسخره ای میاد بجز چیزی که هدف فرد جستجو گر بوده ، این موتور جستجو بیش از یک میلیارد صفحه رو جستجو میکنه بجز اونهایی که با سلیقه اش در تضاده !!
یعنی اگه از یوز استفاده کردی هر چی جستجو کردی باید هر جوابی که سید دوست داره رو قبول کنی فقططط !! :general105:
خیلی ممنون
والا اگر هدفشون این هم بوده، اگه روی همون فیلترینگشون کار میکردن، بهتر جواب میداد:D

بالا