• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
با اجازت من جوابت رو میدم
البته هدف از این موتور جستجو مشخصه !
شما سرچ کنید شبکه فارسی وان ، شبکه جم ، شبکه منو تو و... هر سایتی که یکم با نوع فکر سید در تضاده !!
گویا اصلا وجود خارجی ندارن !! هر سایت مسخره ای میاد بجز چیزی که هدف فرد جستجو گر بوده ، این موتور جستجو بیش از یک میلیارد صفحه رو جستجو میکنه بجز اونهایی که با سلیقه اش در تضاده !!
یعنی اگه از یوز استفاده کردی هر چی جستجو کردی باید هر جوابی که سید دوست داره رو قبول کنی فقططط !! :general105:
والّا کار من اینجا شده تکرار مکررات. پس باز تکرار می‌کنم:
خزشگر ما پشت فیلترینگ هست. یعنی چی؟ یعنی هر سایتی که فیلتر شده باشه، خزشگر ما هم اون رو نمی‌بینه.
الان نزدیک ۴ سال می‌شه که در به در دنبال اینترنت بدون فیلتر بودیم برای خزشگرمون، و هنوز هیچ نتیجه‌ای نگرفتیم. یعنی وزیر ارتباطات برامون نوشت و امضا کرد، باز هم به نتیجه نرسید...
کسی که یه مقدار با ساختار وب آشنا باشه، متوجه می‌شه که این یعنی چی. یعنی یه گراف وب داریم، که بخش بزرگی‌اش موجود نیست! یعنی مثلاً یه سایتی مثل youtube یا wordpress یا twitter توی گراف کلللللللللللللللللی از سایت‌های دیگه ورودی گرفتن، اما خودشون توی گراف نیستن! این مسئله به شدت روی الگوریتم‌هایی مثل Page Rank اثر سوء می‌ذاره... همین مسئله جدا از این که باعث می‌شه خود اون صفحات توی نتایج نباشن، باعث می‌شه کل الگوریتم‌های رتبه‌بندیمون ضربه بخورن و در نتیجه صفحات مرتبطی که توی ایندکسمون هستن هم ممکنه بالا نیان...
حالا شما بیا و هی تهمت بزن... بالاخره یه خدایی هم هست... :|

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
به نظر من داشتن یه موتور جستجو بومی چیز بدی نیست. بیشتر کشورهای توسعه یافته موتور جستجو بومی دارن، یاندکس، کیوکیو، بایدو و... نمونه های موفق این پروژه ها هستن.

اما از یوز دفاع نمیکنم، چون یوز به نسبت هزینه ای که براش شده و از مدت زمانی که ارائه شده هیچ نوآوری از خودش نشون نداده، و بدتر از اون هیچ پیشرفتی هم نکرده همون چیزی که اول بود مونده.

به نظر من یوز یه پروژه شکست خورده هست و به زودی از صحنه روزگار محو خواهد شد. شاید حتی یه سری دوستان یادشون نیاد همزمان با یوز موتور جستجو گرگر هم ارائه شد، چیزی که من الان شاهدم گرگر از صحنه روزگار محو شده! یوز هم به زودی به گرگر خواهد پیوست.

ای کاش و ای کاش بودجه ای که برای یوز صرف شد رو روی پارسیجو سرمایه گذاری میکردن، پارسیجو حداقلی ترین امکانات یه موتور جستجو رو داره، امکاناتی که یوز حتی ده درصد اون ها رو هم نتونسته فراهم کنه.
از رتبه پارسی جو که 280 هست مشخص هست که به نسبت یوز محبوبیت بیشتری هم داره.... امیدوارم دوست عزیزمون @sayyid نیان بگن پارسیجو قدیمی تر از یوز هست و... چون وقتی یوز به عنوان یه پروژه ملی کلید خورده هیچ بهانه ای برای کم و کاستی هایی که داره مورد قبول نیست، اینطور که مشخصه دوستانی که داخل یوز هستن فقط و فقط تمرکزشون رو داخل ایندکس وب گذاشتن و سایر امکاناتی که باید یه موتور جستجوگر داشته باشه رو به فراموشی سپردن، کاری که یوز الان داره میکنه انباشت بی دلیل داده ها روی سرورهاش هست چون هیچ خواهانی نداره... مگر این داده ها خواهانی داشته باشن که ما ازشون بی اطلاع باشیم....

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
  1. شما نحوه‌ی دقیق index کردن گوگل رو بلدید؟
  2. می‌دونید از چه روش‌هایی برای فشرده‌سازی posting list هاش استفاده می‌کنه؟
  3. چطوری فشرده‌شون می‌کنه که هم فشرده‌سازی خوبی داشته باشه، هم CPU خیلی مصرف نکنه؟
  4. می‌دونید از بخش‌های مختلف دیسک به طور متفاوت استفاده می‌کردن؟ (البته این مورد مال قدیما بوده و الان شاید خیلی کاربرد نداشته باشه. معنیش هم این هست که دیسک چون یه موجود فیزیکی هست، و باید بچرخه و هد روی بخش مورد نظر قرار بگیره و داده رو بخونه، بسته به این که sector ای که می‌خونه به مرکز دیسک نزدیک‌تر باشه، داده‌ی بیشتری می‌تونه با یه حرکت بخونه، در نتیجه سرعتش بالاتر می‌ره. برای همین داده‌شون رو که می‌خواستن آرشیو کنن، دیسک رو ۲ تیکه می‌کردن و داده‌ی قدیمی رو از بخش نزدیک‌تر به مرکز به بخش دورتر منتقل می‌کردن تا فضا برای داده‌ی جدید روی بخش نزدیک‌تر به مرکز آزاد بشه)
  5. چطوری داده رو shard می‌کنه؟
  6. چطوری cache می‌کنه؟
  7. در چه لایه‌هایی از cache استفاده می‌کنه؟
  8. کجاها از cache محلی استفاده می‌کنه، کجاها از سرویس cache؟
  9. اصلاً گوگل از letor استفاده می‌کنه؟
  10. کجای موتور جستجوش از چه زبان برنامه‌نویسی‌ای استفاده می‌کنه و چرا؟
  11. الگوریتم zippy گوگل رو دیدید؟
  12. می‌دونید استاندارد گوگل برای یه سرویس چی هست؟
  13. با روش‌های serialization و RPC که توی گوگل استفاده می‌شه آشنایی دارید؟
  14. GFS چطوری کار می‌کنه؟
  15. چطوری داده رو بالانس می‌کنه؟
  16. چطوری replicate می‌کنه؟
  17. chubby چطوری کار می‌کنه؟
  18. می‌دونید BigTable و Percolator چطوری کار می‌کنن؟
  19. چطوری BigTable داده رو بالانس می‌کنه؟
  20. WAL توی BigTable چطوری کار می‌کنه و تضمین می‌کنه که حتی اگه برق سرور بره، داده از دست نره؟ (مدلش کاملاً با SQL عادی متفاوت هست)
  21. Sawzall چی هست؟
  22. تفاوت‌های اساسی BigTable با امثال Dynamo آمازون چی هست؟
  23. چطوری با سرعت بالا قابلیت اجرای Map Reduce به شما می‌ده؟
  24. اصلاً خود Map Reduce چطوری کار می‌کنه؟
  25. چطوری می‌تونیم با Map Reduce صورت مسئله‌های Big Data رو به راحتی حل کنیم؟
  26. با پارادایم «انتقال کد به داده» به جای «انتقال داده به کد» آشنا هستید؟
  27. متوسط سرعت خوندن داده از روی دیسک توی گوگل چقدر هست؟
  28. کجا از SSD استفاده می‌کنن؟
  29. کجا از RAM؟
  30. با Spanner گوگل آشنایی دارید؟
  31. با F1 چطور؟
  32. توی پردازش گراف، چطوری redirect ها رو هندل می‌کنه؟
  33. اصلاً Page Rank دقیقاً چطوری کار می‌کنه؟
  34. چطوری روی یه گراف چند صد میلیاردی Page Rank رو جوری اجرا کنیم که converge بشه؟
  35. گوگل چطوری anchor text رو برای صفحات استخراج می‌کنه؟
پروژه رو از ته به سر تعریف نمیکنن. ما اگر بخواهیم یک بنا بسازیم از پایین به بالا می سازیم، شما رو نمیدونم :D

این سوال من، سوال اول تعریف کردن هر پروژه است :
" اصلا لزوم تعریف این پروژه از اول چی بوده ؟ اینهمه کشوری که موتور جستجوی ملی ندارن، چه مشکلی دارن که باید این مقدار بودجه ( چه 7 میلیارد چه 7000 میلیارد) صرف موتور جستجوی ملی میشده ؟"

هر وقت به این سوال جواب دادی، تازه میشه باهات وارد بحث فنی شد. قبلش به عنوان آدمی که اصلا نمیدونه برای چی یک کاری رو شروع کرده:D، صلاحیت بحث کردن نداری:p
الان هدفش از طرح کردن این سوال ها چی هست؟
تنها سوراخی هست که می تونه توش بخزه و به خیال خودش جاش امن باشه. :D
چون در برابر هر انتقادی یک کامیون زباله از این اصطلاحات اینگلیسی درست و غلط در جواب گوینده خالی می کند که انتقاد کننده را مشغول این مهملات کند.
حالا مثلا من جواب دادم "chubby چطوری کار می‌کنه؟" این چه فرقی در انتقاد وارد شده می کند

صحبت کاربرها اینه که چرا موتور جستجویی که اینهمه میلیارد خرجش شده باید نتیجه ضعیف داشته باشه. دلایلی مثل chubbyش خوب نبوده. اینترنت ضعیف بوده. سرویس دهنده خوب کار نمیکرده, دیشب خاله ام خونمون مهمون بوده :D همه این دلایل مسخره بدرد خوده سید میخوره. منه کاربر به Chubby, SSD, RAM , سایز کفش سید اهمیت نمیدهم ما کاربرها فقط نتیجه رو میبینیم.

حالا باز میاد میگه آیا شما می دونید گوگل ایندکس هاش رو از کجاش درمیاره :general711:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
به نظر من داشتن یه موتور جستجو بومی چیز بدی نیست. بیشتر کشورهای توسعه یافته موتور جستجو بومی دارن، یاندکس، کیوکیو، بایدو و... نمونه های موفق این پروژه ها هستن.

اما از یوز دفاع نمیکنم، چون یوز به نسبت هزینه ای که براش شده و از مدت زمانی که ارائه شده هیچ نوآوری از خودش نشون نداده، و بدتر از اون هیچ پیشرفتی هم نکرده همون چیزی که اول بود مونده.

به نظر من یوز یه پروژه شکست خورده هست و به زودی از صحنه روزگار محو خواهد شد. شاید حتی یه سری دوستان یادشون نیاد همزمان با یوز موتور جستجو گرگر هم ارائه شد، چیزی که من الان شاهدم گرگر از صحنه روزگار محو شده! یوز هم به زودی به گرگر خواهد پیوست.

ای کاش و ای کاش بودجه ای که برای یوز صرف شد رو روی پارسیجو سرمایه گذاری میکردن، پارسیجو حداقلی ترین امکانات یه موتور جستجو رو داره، امکاناتی که یوز حتی ده درصد اون ها رو هم نتونسته فراهم کنه.
از رتبه پارسی جو که 280 هست مشخص هست که به نسبت یوز محبوبیت بیشتری هم داره.... امیدوارم دوست عزیزمون @sayyid نیان بگن پارسیجو قدیمی تر از یوز هست و... چون وقتی یوز به عنوان یه پروژه ملی کلید خورده هیچ بهانه ای برای کم و کاستی هایی که داره مورد قبول نیست، اینطور که مشخصه دوستانی که داخل یوز هستن فقط و فقط تمرکزشون رو داخل ایندکس وب گذاشتن و سایر امکاناتی که باید یه موتور جستجوگر داشته باشه رو به فراموشی سپردن، کاری که یوز الان داره میکنه انباشت بی دلیل داده ها روی سرورهاش هست چون هیچ خواهانی نداره... مگر این داده ها خواهانی داشته باشن که ما ازشون بی اطلاع باشیم....
من امیدوارم پارسی‌جو توی کارش موفق باشه، همون‌طور که امیدوارم یوز توی کارش موفق بشه. رقابت بین یوز و پارسی‌جو، اگه به سمت بدی کشیده نشه (که تا به حال نشده) می‌تونه به نفع هر دوشون و کشور باشه. من واقعاً به پارسی‌جو و تیمشون علاقه دارم و باهاشون هم در ارتباط هستیم.
اما این که رتبه‌اش بهتر از ما هست، خوب مشخصه که دلیل اینه که کاربر بیشتری از ما داره. البته ما هم نزدیک یک سال و نیمه که داریم روی نسخه‌ی جدیدمون کار می‌کنیم که نتایج بهتری نشون بدیم و بتونیم کاربر بیشتری جذب کنیم.
اما در مورد سرمایه‌گذاری روی پارسی‌جو، دولت تا جایی که من می‌دونم بیشتر از یوز روی پارسی‌جو سرمایه‌گذاری کرده. حداقل تا جایی که ما خبر داریم، از نظر تأمین سرور و غیره از ما بیشتر ازشون حمایت کردن.

چون در برابر هر انتقادی یک کامیون زباله از این اصطلاحات اینگلیسی درست و غلط در جواب گوینده خالی می کند که انتقاد کننده را مشغول این مهملات کند.
حالا مثلا من جواب دادم "chubby چطوری کار می‌کنه؟" این چه فرقی در انتقاد وارد شده می کند

صحبت کاربرها اینه که چرا موتور جستجویی که اینهمه میلیارد خرجش شده باید نتیجه ضعیف داشته باشه. دلایلی مثل chubbyش خوب نبوده. اینترنت ضعیف بوده. سرویس دهنده خوب کار نمیکرده, دیشب خاله ام خونمون مهمون بوده :D همه این دلایل مسخره بدرد خوده سید میخوره. منه کاربر به Chubby, SSD, RAM , سایز کفش سید اهمیت نمیدهم ما کاربرها فقط نتیجه رو میبینیم.

حالا باز میاد میگه آیا شما می دونید گوگل ایندکس هاش رو از کجاش درمیاره :general711:
هدف من از طرح این سؤالا مشخصه: می‌خوام ببینم شمایی که میای از سر تا ته پروژه رو ناجوانمردانه می‌کوبی، اصلاً اطلاعی هم از مسائل فنی یه همچین پروژه‌ای داری؟ می‌دونی که دانش مورد نیاز موتور جستجو چقدر گسترده هست؟
اگه یه کم توی مسائل فنی موتور جستجو اطلاعات داشتی، دیگه نمی‌گفتی من فقط نتیجه رو می‌بینم! ما می‌تونستیم از روز اول با هزینه‌ی بسیار کم یه متا سرچ انجین بیاریم بالا، جوابا رو از گوگل بگیریم به کاربر نشون بدیم، اون وقت خروجی خوبی هم داشتیم! مسئله فقط داشتن خروجی خوب نیست، مسئله‌ی مهم اینجا ایجاد زیرساخت بوده که انجام شده، حالا شما خبر نداری چون به کارت نمیاد. می‌تونی از شرکت‌ها و دانشگاه‌هایی که Big Data کار می‌کنن و با ما در ارتباط هستن بپرسی.

یه وقت میای می‌گی «نتایج یوز اصلاً خوب نیست، اصلاً به درد کاربر نمی‌خوره، من ازش استفاده نمی‌کنم»، این یه جور انتقاد کردنه، که اگه انتقاد شما اینطوری بود من با جون و دل می‌پذیرفتم. البته این که کلاً نتایج خوب نیست هم اغراق شده هست، دیگه من خودم دارم هر روز با یوز کار می‌کنم، اینجوری هم نیست که نتایجش کلاً به درد نخوره. اما خودم از نتایج راضی نیستم، یعنی درصد نسبتاً بالایی از جستجوهام نتیجه‌ی خوبی نداره.
یا مثلاً در زمینه‌ی Business و تبلیغات و نحوه‌ی جذب کاربر و ... اگه انتقاد کنید، خوب کاملاً وارده. ما کاملاً توی این زمینه‌ها ضعف داشتیم. دلیل اصلیش هم این بوده که از اول پروژه تحقیقاتی تعریف شده بود. بعد که وارد فاز عملیاتی شد، ضعف و اشکال بزرگ ما این بود که به سمت مسائل Business ای درست حرکت نکردیم (ضعفی که خیلی از پروژه‌ها دارن، تقریباً تمام سرمایه‌گذاری‌شون رو روی تیم فنی می‌کنن). ان‌شاءالله در آینده این مسائل رو خیلی جدی‌تر در نظر می‌گیریم.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
احسنت، قربون آدم چیز فهم! دقیقاً همینه که شما می‌گی. ما باید از خودمون دیتاسنتر داشته باشیم، اونم نه یکی. به طرق مختلف به اینترنت وصل باشیم. اصلاً کامل‌ترش اینه که ما باید CDN داشته باشیم. خوب ۲ حالت داره. اینا رو یا باید با حمایت دولتی تهیه کنیم، یا خصوصی.
دولتی که ماشاءالله سرویسشون دیدیم چقدر stable هست! پول هم که نمی‌دن (الان دوباره یکی میاد می‌گه ۱۷۰ میلیارد پس چی شد؟! برای بار صدم می‌گم: ۱۷۰ میلیارد روی کل طرح جویشگر قراره خرج بشه، اونم در طول چند سال، که توی این طرح یک بخشش موتور جستجوی متنی هست، که یکی از موتورهای جستجوی متنی یوز هست. پس شاید به زور چند درصد از اون ۱۷۰ میلیارد در طول چندین سال روی این پروژه خرج بشه!).
خصوصی هم شما یکی رو پیدا کنه که روی موتور جستجو سرمایه‌گذاری کنه، ما می‌ریم ازش پول می‌گیریم! موتور جستجو خیلی سرمایه‌گذاری می‌خواد، و خیلی سخت و دیر بازگشت سرمایه داره.
اینایی که شما می‌گی، آرزوهای ما هست، که سرویس کاملاً stable داشته باشیم، مال خودمون باشه که علاف این مسخره‌ها نشیم.
اون مردمی هم که وبلاگ می‌زنن می‌رن دنبال بک‌آپ، خوب این مقایسه کاملاً مع‌الفارق هست. برای یه بلاگ، شما ۴ گیگ رم بگیری با ۲ تا core سی‌پی‌یو با یه فضای هارد ۱۰۰ گیگ (زیاد گرفتم ناراحت نشی!) تا ابد جواب مخاطبات رو می‌ده! اما برای موتور جستجو قضیه کاملاً فرق می‌کنه. یه موتور جستجو اگه بخواد خیلی ساده کار بکنه، مقیاسش خیلی هم بالا نره (در حد چند صد میلیون صفحه باشه)، حداقل ۲۰ تا سرور می‌خواد، هر کدوم ۹۶ گیگ رم، ۱۲ core سی‌پی‌یو، چندین ترابایت هم هارد. حالا شما اینا رو تهیه کردی، می‌خوای سرور پشتیبان تهیه کنی! با یکی دو تا سرور کارت اصلاً جلو نمی‌ره!
خیلی دوست دارم بیشتر هم توضیح بدم، ولی احساس می‌کنم اینجا فضا یه طوریه که انگار زبون من با شما فرق می‌کنه و توضیح بیشترم هیچ فایده‌ای نداره...
..

عزیزم من مشکلت رو بهت گفتم! مشکل توئه و من مجانی بهت مشکلت رو گوشزد کردم ، اگر آدم زرنگی باشی میگی دستت درد نکنه که مجانی داری وقت میذاری و اصلاً به مشکل من فکر میکنی.
نکته اول این بود.
- برادر عزیز من ، شما برای جذب سرمایه گذار باید یک بیزینس پلن درست و حسابی ارائه بدین، بگید این بیزینس پلن ماست و نیاز به فلان قدر سرمایه داریم و این مسیر طی میشه این سرمایه گذاری ها انجام میشه ، این ها باورها و فرضیات ماست و در فلان تاریخ به سود دهی میرسیم.
- بسیاری از کمک های نقدی و غیر نقدی دولت رو من حاظرم نگیرم ولی به جاش چند تا مجوز کلیدی برای چند تا کار داشته باشم و در واقع فقط از طرف دولت کسی فقط جلومو نگیره. خیلی از کمک های دولتی یه جوریه که شما رو مثل تله گرفتار و به خودش وابسته میکنه از اون طرف هم خدمات دولتی یعنی دارایی عمومی ! راضی هستید که از جیب عموم با این همه اصطکاک استفاده کنید؟ (ظاهراً زیاد به شما خیر نرسونده تا الان ولی هزینه کردش تمام و کمال از طرف دولت شده!)
- جای خالی یک سرچ انجین خوب ایرانی فارسی همواره حس شده و خواهد شد تا وقتی که همچین سرویس نباشه نباشه.
- ولی شما الان چی دارین؟ برای بعدش چه برنامه ای دارین؟ همه این ها باید قابل ارائه و سنجش عددی و رقمی باشه :) بعد میتونیم بریم سر بحث جذب سرمایه گذار!
- شما به خاطر بی پولی توی تله خدمات مجانی دولتی افتادین! آخه عزیز ، استفاده از خدمات دولتی برای اهداف تجاری هم خودش نیاز به فهم و دانش خاص اینکار داره.
- امیدوارم مشکل شما حل بشه و بتونید یک روز نه فقط ایران بلکه به خارج از ایران هم سرویس بدین ، ولی برای همه این هدف گذاری ها باید برنامه درست و حسابی داشت. همین که به فکر حل مشکلتون هستید اولین گام رو ایشالا برداشتین ، بعدش هم میرید جلو.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
آقا کدوم کشور توسعه یافته ای موتور جستجوی ملی داره ؟:p انگلیس داره ؟ فرانسه داره ؟ آلمان داره ؟ ژاپن داره ؟ کانادا و استرالیا و سوییس و ایتالیا دارن ؟ از بین 8 کشور صنعتی دنیا کدومشون موتور جستجوی ملی دارن ؟:D

فقط روسیه و چین، موتور جستجوی ملی دارن که شما هم اسمشون رو گفتید. اینا هم تکلیفشون معلومه. دو تا کشور کمونیستی دیکتاتوری که میخوان سانسور اطلاعات انجام بدن.

این دو تا کشور سیستم موقعیت یابی ماهواره ای ملی هم دارن. گلوناس و بایدو ... الان باید ما هم هزینه میلیارد دلاری بکنیم و سیستم ماهواره های پلنگ و ببر خودمون رو بسازیم ؟:D بهتر نیست رفقای سید، بجای این هزینه های احمقانه، مثل بچه آدم با بقیه دنیای متمدن همکاری داشته باشند ؟

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دقیقا همینه. عادت اینا اینه که هر جا که دستشون رو میشه، میزنن به صحرای کربلا:D

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
البته گوگل هم از اون اول گوگل نبود از لحاظ کیفیت کار. موتور جستجو نیاز به سالها کار داره تا بهتر بشه .در کل با این پروژه ها مشکلی ندارم .به شرطیکه واقعا از افراد متخصص این حوزه بهره برداری بشه .
چینی ها هم چندین ساله دارن روی baidu کار میکنند .

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
هرچی مهندس امید بگه، همونه:p
اما ...
چین یه ابرقدرت اقتصادی/سیاسیه... اونا میخوان یه ابرقدرت تمام عیار بشن که اگر لازم شد قدرت درگیری با امریکا رو هم داشته باشند... بخاطر همین موتور جستجوی رقیب گوگل میسازند، سیستم موقعیت یاب رقیب GPS می سازند. هواپیمای رقیب F22 می سازند وووو ... اونا در همه چی با امریکا رقابت دارن. ما کجامون با امریکا رقابت داره که موتور جستجو دومیش باشه ؟:general304: . نرخ بیکاری چین 4 درصده، نرخ بیکاری امریکا 5 درصده ... نرخ بیکاری ما بالای 20 درصده:D. اقتصاد امریکا و چین، چند هزار میلیارد دلاریه، حالا چند صد میلیون دلارش رو صرف موتور جستجو میکنن. ایران کل درآمد سالانه اش از درآمد بعضی از دانشگاه های امریکا کمتره:p
آدم باید لقمه اندازه دهنش برداره . این دوستان فکر میکنن عرصه علم و تکنولوژی هم مثل مراسم خودشونه که با چند تا شعار، سر و تهش جمع بشه:general304:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هرچی مهندس امید بگه، همونه:p
اما ...
چین یه ابرقدرت اقتصادی/سیاسیه... اونا میخوان یه ابرقدرت تمام عیار بشن که اگر لازم شد قدرت درگیری با امریکا رو هم داشته باشند... بخاطر همین موتور جستجوی رقیب گوگل میسازند، سیستم موقعیت یاب رقیب GPS می سازند. هواپیمای رقیب F22 می سازند وووو ... اونا در همه چی با امریکا رقابت دارن. ما کجامون با امریکا رقابت داره که موتور جستجو دومیش باشه ؟:general304: . نرخ بیکاری چین 4 درصده، نرخ بیکاری امریکا 5 درصده ... نرخ بیکاری ما بالای 20 درصده:D. اقتصاد امریکا و چین، چند هزار میلیارد دلاریه، حالا چند صد میلیون دلارش رو صرف موتور جستجو میکنن. ایران کل درآمد سالانه اش از درآمد بعضی از دانشگاه های امریکا کمتره:p
آدم باید لقمه اندازه دهنش برداره . این دوستان فکر میکنن عرصه علم و تکنولوژی هم مثل مراسم خودشونه که با چند تا شعار، سر و تهش جمع بشه:general304:
سلام بر افتک تک
این رو باید حساب کنی باز این هم یه حرکته . از کاری نکردن بهتره . این بودجه تو اینجا خرج بشه بهتر از جایی دیگه است .البته اینطور کارها نشون داده تو بخش خصوصی به دلیل دغدغه برگشت پول و سرمایه گزاری بهتر جواب میده و راندمان کار بالا میره .البته بودنش بهتر از نبودنشه .

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
سلام بر افتک تک
این رو باید حساب کنی باز این هم یه حرکته . از کاری نکردن بهتره . این بودجه تو اینجا خرج بشه بهتر از جایی دیگه است .البته اینطور کارها نشون داده تو بخش خصوصی به دلیل دغدغه برگشت پول و سرمایه گزاری بهتر جواب میده و راندمان کار بالا میره .البته بودنش بهتر از نبودنشه .
ببخشید من سلام نکردم:general509: سلام و عرض ادب
والا اگر قرار بود که این پول آتش زده بشه، خب قطعا این کار بهتر از آتش زدنه:general711:... اما اگر یه آدم عاقلی بود و این پول رو در کارهایی که اولویت بالاتری دارند خرج میکرد، به نظر من بهتر بود.

مجددا والا :D اگر یک سیستم سالم علمی و اداری وجود داشت، برای همچین کاری از کسانی که پیشنهادش رو دادن، یک طرح کامل میخواستن، بعدش دولت بهشون وام میداد.... اگر اینطور بود، وقتی میدیدن که باید پول های گرفته شده رو پس بدن، دست از شعار دادن بر میداشتن:D و واقعا کار می کردن تا پروژه به درآمد زایی برسه.... اما الان پول مفت رو میگیرن و میگن ما در آینده از گوگل هم بهتر میشیم:D، در آینده هم پول ها رو بر میدارن و میرن کانادا، دیگه دست کسی بهشون نمیرسه که بگه پس کو نتیجه ادعاهاتون ؟:D ... من تیمی رو می شناسم که در دهه 70 بودجه گرفتن که F14 بسازن، اف 14 ساخته نشد، اما اونا الان هر کدومشون یجای دنیا دارن به ریش ملت ایران می خندن:D
من حاضرم شرط ببندم همین تیم یوز که ادعا میکنن، اینترنت رو مثل کف دستشون می شناسند، اگر حقوق دولتیشون قطع بشه، خرج خودشون رو نمیتونن از اینترنت در بیارن و از گرسنگی تلف میشن:D... در صورتیکه منی که اصلا شغل تخصصیم الکترونیکه نه کامیپوتر و هیچ ادعایی هم ندارم، اگر حقوق دولتیم قطع بشه، درآمد شرکتم هم صفر بشه، از همین اینترنت می تونم خرج 5 تا خانواده رو بدم :D

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
عزیزم من مشکلت رو بهت گفتم! مشکل توئه و من مجانی بهت مشکلت رو گوشزد کردم ، اگر آدم زرنگی باشی میگی دستت درد نکنه که مجانی داری وقت میذاری و اصلاً به مشکل من فکر میکنی.
نکته اول این بود.
- برادر عزیز من ، شما برای جذب سرمایه گذار باید یک بیزینس پلن درست و حسابی ارائه بدین، بگید این بیزینس پلن ماست و نیاز به فلان قدر سرمایه داریم و این مسیر طی میشه این سرمایه گذاری ها انجام میشه ، این ها باورها و فرضیات ماست و در فلان تاریخ به سود دهی میرسیم.
- بسیاری از کمک های نقدی و غیر نقدی دولت رو من حاظرم نگیرم ولی به جاش چند تا مجوز کلیدی برای چند تا کار داشته باشم و در واقع فقط از طرف دولت کسی فقط جلومو نگیره. خیلی از کمک های دولتی یه جوریه که شما رو مثل تله گرفتار و به خودش وابسته میکنه از اون طرف هم خدمات دولتی یعنی دارایی عمومی ! راضی هستید که از جیب عموم با این همه اصطکاک استفاده کنید؟ (ظاهراً زیاد به شما خیر نرسونده تا الان ولی هزینه کردش تمام و کمال از طرف دولت شده!)
- جای خالی یک سرچ انجین خوب ایرانی فارسی همواره حس شده و خواهد شد تا وقتی که همچین سرویس نباشه نباشه.
- ولی شما الان چی دارین؟ برای بعدش چه برنامه ای دارین؟ همه این ها باید قابل ارائه و سنجش عددی و رقمی باشه :) بعد میتونیم بریم سر بحث جذب سرمایه گذار!
- شما به خاطر بی پولی توی تله خدمات مجانی دولتی افتادین! آخه عزیز ، استفاده از خدمات دولتی برای اهداف تجاری هم خودش نیاز به فهم و دانش خاص اینکار داره.
- امیدوارم مشکل شما حل بشه و بتونید یک روز نه فقط ایران بلکه به خارج از ایران هم سرویس بدین ، ولی برای همه این هدف گذاری ها باید برنامه درست و حسابی داشت. همین که به فکر حل مشکلتون هستید اولین گام رو ایشالا برداشتین ، بعدش هم میرید جلو.
من واقعاً نمی‌دونم چطوری تشکرم رو از شما بیان کنم. تعارف نمی‌کنم ها، هر چی فکر می‌کنم چی بنویسم که بتونم حق تشکر رو ادا کنم، جمله‌بندی مناسبی پیدا نمی‌کنم...
ای کاش همه‌ی دوستان مثل شما با دلسوزی ما رو نقد می‌کردن...
حق کاملاً با شماس. یکی از مشکلات ما این بوده که (همون‌طور که گفتم) ما اکثرمون آدمای فنی هستیم و بیزینس رو خوب بلد نیستیم. در واقع من فکر می‌کنم باید نسبت نیروهای فنی به نیروهای بیزینسی‌مون رو از اول بهتر از این می‌چیدیم و آدم بیزینسی بیشتر توی پروژه می‌اوردیم. حالا داریم این کار رو انجام می‌دیم، امیدوارم در ادامه بتونیم یه حرکت درستی انجام بدیم. البته یه مسئله‌ی خیلی مهم توی بحث بیزینس، مسائل فنی هست. یعنی ما اول باید بتونیم سرویس مناسب ارائه بدیم، بعد بریم سراغ تبلیغات و غیره. مسائل الگوریتمی توی موتور جستجو (مخصوصاً توی رتبه‌بندی نتایج) خیلی پیچیده هستن...

در مورد کمک‌های دولتی، حق با شماس. واقعاً آدم رو گرفتار خودش می‌کنه. ولی مسئله اینه که تو یه جاهایی مجبور بودیم از حمایت دولت استفاده کنیم، ولی تا جایی که تونستیم از دولت فرار کردیم! الان هم داریم بیشتر فرار می‌کنیم... داریم روی زیرساخت حداقلی‌ای که به دولت وابسته نباشه کار می‌کنیم که دیگه مشکلات مسخره‌ای مثل این مسئله‌ی قطع شدن اینترنت چند روزه‌مون پیش نیاد...

ممنون. ما هم امیدواریم بتونیم سرویس خوبی ارائه بدیم که بتونه کاربرا رو جذب کنه. اگه چهار تا آدم مثل شما پیدا می‌شد که از بیرون تیم اینطوری دلسوزانه نقدمون کنه کللللللللللللللی جلو می‌افتادیم...

البته گوگل هم از اون اول گوگل نبود از لحاظ کیفیت کار. موتور جستجو نیاز به سالها کار داره تا بهتر بشه .در کل با این پروژه ها مشکلی ندارم .به شرطیکه واقعا از افراد متخصص این حوزه بهره برداری بشه .
گوگل تونست توی یه چرخه‌ی مثبت کارش رو به خوبی جلو ببره. اول یه سرویس بی‌رقیب ارائه داد (به کمک الگوریتم Page Rank (که همونطور که می‌دونید اون Page اش فامیلی Larry Page هست))، که صد البته خیلی هم ضعف داشت، ولی بالاخره بهترین بود. بعد کم کم کاربر گرفت، بعد توی یه چرخه‌ی مثبت از داده‌ای که از کاربرا گرفت (که مهم‌ترینش query هاشون هست) خودش رو بهبود داد (به کمک الگوریتم‌های یادگیری ماشین)، و چون هی بهتر می‌شد، هی کاربر بیشتری می‌تونست جذب کنه، و خود این کاربر بیشتر داشتن به بهبودش بیشتر کمک می‌کرد... این همون برگ برنده‌ی اصلی‌ای هست که گوگل نسبت به بینگ داره: داده‌ی انسانی بیشتر.
البته این که می‌گم، منظورم این نیست که مشکل ما فقط همینه و اگه ما زودتر از گوگل شروع می‌کردیم ازشون جلو می‌زدیم!!! منظور اینه که الان کار ما خیلی سخت شده. چون کاربر رو باید از گوگل بگیریم و بیاریم سمت خودمون که بتونیم query های واقعی داشته باشیم که بتونیم سیستم رو learn کنیم تا کیفیت نتایجمون بهتر بشه... صد البته اشکالات دیگه هم داریم، قطعاً توی مدیریتمون یه اشکالاتی هست، توی بحثای بیزینسی‌مون اشکالاتی هست، منکر اینا نیستم، دارم مشکل فنی موجود رو می‌گم. همین الان با این تعداد query که از کاربرامون داشتیم، تونستیم سیستم رو تا حدی learn کنیم و کیفیتش رو بالاتر ببریم، ولی هنوز خیییییییییییییییییلی جای کار داره...

البته اینطور کارها نشون داده تو بخش خصوصی به دلیل دغدغه برگشت پول و سرمایه گزاری بهتر جواب میده و راندمان کار بالا میره .
صد در صد. برای همین هم ما داریم تمام تلاشمون رو می‌کنیم که وابستگیمون به حمایت دولت رو حداقل کنیم.
واقعاً از نظرات سازنده‌تون ممنونم.

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
ایجور که از نوشته های جناب سید ملتفت شدم الان بزرگترین چالش پیش روی اینکه کاربرا برای سرچ از این موتور وطنی استفاده نمی کنن . سید شما اگه می تونی یه وامی برا من جور کنین باغمو نجات بدم
یه وام 15 میلیونی میخوام ، بدون بهره ، پنج ساله (سند و ضامن هم دارم ) چند تا حرکت پلنگی بهتون یاد می دم ملت صب تا شب تو یوز سرچ کنن .
پی نوشت : برا اینکه ریا نشه این هم عرض کنم : بنده اساسا با فلسلفه این موتور جست و جو مشکل دارم ، دفاعیه های شما هم برام غیرمنطقی به نظر میاد لکین اینها دلیل نمیشه همکاری نکنیم .

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
یه نکته ای هم در مورد این موتور جستجو وجود داره که واقعا قابل تامله:rolleyes:... شروع این پروژه از اواخر سال 88 بوده. بر این اساس، میشه حدس زد که این پروژه بر پایه چه نیازهایی تعریف شده و چه اهدافی داره. بشخصه استفاده از این موتور جستجو رو در حکم تحویل دو دستی اطلاعات شخصی به افراد بنیادگرای فاقد صلاحیت، میدونم که ممکنه هر سوء استفاده ای ازشون بشه

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
یوز یک موتور جستجوی وب ایرانی می‌باشد که طراحی و تولید آن در اواخر سال ۱۳۸۸ با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران[۲] آغاز شد

حداقل بعد از اینهمه مدت به یاهو و گوگل این اعتماد رو داریم که از اطلاعات و هویت ما در حمله های سایبری و عملیات خرابکارانه استفاده نمیشه:D

Last edited:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
یه نکته ای هم در مورد این موتور جستجو وجود داره که واقعا قابل تامله:rolleyes:... شروع این پروژه از اواخر سال 88 بوده. بر این اساس، میشه حدس زد که این پروژه بر پایه چه نیازهایی تعریف شده و چه اهدافی داره. بشخصه استفاده از این موتور جستجو رو در حکم تحویل دو دستی اطلاعات شخصی به افراد بنیادگرای فاقد صلاحیت، میدونم که ممکنه هر سوء استفاده ای ازشون بشه

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
یوز یک موتور جستجوی وب ایرانی می‌باشد که طراحی و تولید آن در اواخر سال ۱۳۸۸ با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران[۲] آغاز شد

حداقل بعد از اینهمه مدت به یاهو و گوگل این اعتماد رو داریم که از اطلاعات و هویت ما در حمله های سایبری و عملیات خرابکارانه استفاده نمیشه:D
آقای دانشمند! اگه ما به خاطر مسائل سال ۸۸ این پروژه رو استارت زده بودیم، نمیومدیم توی ویکیپدیا بنویسیم این پروژه از سال ۸۸ استارت خورده! یا حداقل اگه اونطور که جنابعالی داری هی تهمت می‌زنی این‌قدر دروغگو بودیم، می‌گفتیم از سال ۸۵ استارت خورده! قبل حرف زدن یه کم فکر کن! :p

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
آقای دانشمند! اگه ما به خاطر مسائل سال ۸۸ این پروژه رو استارت زده بودیم، نمیومدیم توی ویکیپدیا بنویسیم این پروژه از سال ۸۸ استارت خورده! یا حداقل اگه اونطور که جنابعالی داری هی تهمت می‌زنی این‌قدر دروغگو بودیم، می‌گفتیم از سال ۸۵ استارت خورده! قبل حرف زدن یه کم فکر کن! :p
آقای معلوم الحال ! هزار جای مختلف خبرش منتشر شده بود، از دستتون در رفته بود، وگرنه اگر می تونستید حتما در این مورد هم دروغ می گفتید:D، ... مثل استخدام های خاصی که اون سال در دانشگاه ها انجام شد و همه مطلع شدن:p

چی گیرت میاد از اینهمه فعالیت در اینجا ؟ تو که پولتو گرفتی و از هضم رابع هم گذروندی :D، بودجه های آینده هم که از پی تی تامین نمیشه:general711:، بودجه آینده بستگی داره به اینکه چقدر خوب بتونید باند بازی ( یا بند بازی بر حسب مورد:D) کنید ... اگر برای این میای اینجا که یکی تاییدت کنه و از عذاب وجدان خلاص بشی و به خودت ثابت کنی که پولی که گرفتی حلال بوده:D، اشتباه اومدی ... برو فروم هم میهن ... اونجا به عنوان یه قهرمان ملی ازت استقبال میشه :p:D

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
آقای معلوم الحال ! هزار جای مختلف خبرش منتشر شده بود، از دستتون در رفته بود، وگرنه اگر می تونستید حتما در این مورد هم دروغ می گفتید:D، ... مثل استخدام های خاصی که اون سال در دانشگاه ها انجام شد و همه مطلع شدن:p

چی گیرت میاد از اینهمه فعالیت در اینجا ؟ تو که پولتو گرفتی و از هضم رابع هم گذروندی :D، بودجه های آینده هم که از پی تی تامین نمیشه:general711:، بودجه آینده بستگی داره به اینکه چقدر خوب بتونید باند بازی ( یا بند بازی بر حسب مورد:D) کنید ... اگر برای این میای اینجا که یکی تاییدت کنه و از عذاب وجدان خلاص بشی و به خودت ثابت کنی که پولی که گرفتی حلال بوده:D، اشتباه اومدی ... برو فروم هم میهن ... اونجا به عنوان یه قهرمان ملی ازت استقبال میشه :p:D
آقای مطلع! می‌شه ۱۰ تا از اون هزار جایی که خبرش منتشر شده بود رو به ما هم نشون بدی؟! نه، ۲ تاشو نشون بده! من منتظرم اینجا لینک خبرش رو بذاری.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
آقای مطلع! می‌شه ۱۰ تا از اون هزار جایی که خبرش منتشر شده بود رو به ما هم نشون بدی؟! نه، ۲ تاشو نشون بده! من منتظرم اینجا لینک خبرش رو بذاری.
آقای علامت تعجب :D. همه خبرها لینک نداره. اما این دلیل نمیشه که کلا خبری نباشه. اگر میخوای خودتو بزنی به اون راه، اشکالی نداره. ولی همین عصبانیتت از اون نکته ای که من بهش اشاره کردم، خیلی چیزها رو نشون میده. رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون ;):D

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
آقای علامت تعجب :D. همه خبرها لینک نداره. اما این دلیل نمیشه که کلا خبری نباشه. اگر میخوای خودتو بزنی به اون راه، اشکالی نداره. ولی همین عصبانیتت از اون نکته ای که من بهش اشاره کردم، خیلی چیزها رو نشون میده. رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون ;):D
آقای خندان :D همه‌ی خبرها لینک نداره نه؟! یعنی خبرش هزارجا منتشر شد، ولی یه دونه لینک هم توی وب نیست که حتی به این موضوع اشاره کرده باشه! عجب! عجب! احتمالاً خبرش رو شما داشتی، با هزار نفر دیگه! هیچ کدوم هم به وب دسترسی نداشتین!!! حالا داره مشخص می‌شه که کی دروغگو هست!
بله من عصبانی هستم، از دروغگویی جنابعالی عصبانی هستم... انقدر راحت میای دروغ می‌گی، بعد هم ماله می‌کشی که «همه خبرها لینک نداره»!!!! روت هم که خیلی زیاده! بعدش میای می‌گی «اگه می‌خوای خودتو بزنی به اون راه اشکال نداره»!!!

خوب حالا فهمیدی چی گیرم میاد از اینجا؟ مهم‌ترین چیزی که گیرم میاد، رو شدن دست دروغگوهایی مثل جنابعالیه، که از اول این تاپیک فقط داری به ما تهمت می‌زنی.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
نوشته های جفتمون اینجا هست. مردم نوشته ها رو میخونن، روش فکر می کنند و اون چیزی که با عقلشون همخوانی داره، باور میکنند
اگر شما راست بگی و من دروغ، دلیلی برای اینهمه عصبانیت نیست:p مگر اینکه به خودت شک داشته باشی:general703:

پ.ن: ضمنا منظور من از منتشر شد، چاپ شدن خبر در روزنامه ها نبود. نشر خبر = پخش شدن خبر
پ.ن 2 : من با شما بحثی ندارم. چون بحث کردن با کسی که از این کار منتفعه، بی فایده است. اگر خیلی اصرار داری میتونیم مباهله کنیم:general304:

Last edited:
بالا