والّا کار من اینجا شده تکرار مکررات. پس باز تکرار میکنم:با اجازت من جوابت رو میدم
البته هدف از این موتور جستجو مشخصه !
شما سرچ کنید شبکه فارسی وان ، شبکه جم ، شبکه منو تو و... هر سایتی که یکم با نوع فکر سید در تضاده !!
گویا اصلا وجود خارجی ندارن !! هر سایت مسخره ای میاد بجز چیزی که هدف فرد جستجو گر بوده ، این موتور جستجو بیش از یک میلیارد صفحه رو جستجو میکنه بجز اونهایی که با سلیقه اش در تضاده !!
یعنی اگه از یوز استفاده کردی هر چی جستجو کردی باید هر جوابی که سید دوست داره رو قبول کنی فقططط !! :general105:
خزشگر ما پشت فیلترینگ هست. یعنی چی؟ یعنی هر سایتی که فیلتر شده باشه، خزشگر ما هم اون رو نمیبینه.
الان نزدیک ۴ سال میشه که در به در دنبال اینترنت بدون فیلتر بودیم برای خزشگرمون، و هنوز هیچ نتیجهای نگرفتیم. یعنی وزیر ارتباطات برامون نوشت و امضا کرد، باز هم به نتیجه نرسید...
کسی که یه مقدار با ساختار وب آشنا باشه، متوجه میشه که این یعنی چی. یعنی یه گراف وب داریم، که بخش بزرگیاش موجود نیست! یعنی مثلاً یه سایتی مثل youtube یا wordpress یا twitter توی گراف کلللللللللللللللللی از سایتهای دیگه ورودی گرفتن، اما خودشون توی گراف نیستن! این مسئله به شدت روی الگوریتمهایی مثل Page Rank اثر سوء میذاره... همین مسئله جدا از این که باعث میشه خود اون صفحات توی نتایج نباشن، باعث میشه کل الگوریتمهای رتبهبندیمون ضربه بخورن و در نتیجه صفحات مرتبطی که توی ایندکسمون هستن هم ممکنه بالا نیان...
حالا شما بیا و هی تهمت بزن... بالاخره یه خدایی هم هست... :|