• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
امروز این عکس رو اتفاقی دیدم. آقای نقوی مدیر و طراح؟ موتور جستجوی یوز

مشاهده پیوست 958034

مدیونید اگر فکر کنید که این بنده خدا با این قیافه معصوم و اون چیز روی پیشونیش، نیت بدی داره:p:D
Don't judge a book by its cover :general601:

این چی آخه؟ یه تصویر مرتبط بزار:general602:
تنها ارتباطش در واقع بی ربط بودن عکس مثل بی ربط بودن نتایج یوز هست :D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
ضمن احترام، جناب بهتر نیست اگر نقد فنی داریم خیلی محترمانه گوشزد کنیم، هجویات مادون منطق هم با نقد به کلیت ماجرا تفاوت داره.
سرزنده و پاینده باشید.
فکر میکنم دوستمون poets of fall جواب شما رو بصورت کامل دادن، اما محض احتیاط:D
ضمن احترام متقابل، متاسفانه من بلد نیستم که چطور باید به کسی که دستش رو توی جیب من کرده، محترمانه گوشزد کنم که دزدی نکن:p... کجای این کار، منظقی بوده که الان بشه در موردش نقد منطقی کرد ؟ شروع این کار و اهدافش از ابتدا مسخره بوده، در حال حاضر هم فقط میشه مسخره اش کرد:D
Don't judge a book by its cover :general601:
اون ضرب المثل مال خارجی هاست. ما میگیم "از کوزه همان برون تراود که در اوست":p:D

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
خوشم میاد میلیارد میلیارد پول میره کسی ککش هم نمیگزه :D:p:cool:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
خوشم میاد میلیارد میلیارد پول میره کسی ککش هم نمیگزه :D:p:cool:
ککمون بگزه، چیکار می تونیم بکنیم ؟:D
در کف مصطفای نر خونخواره ای :p
غیر تسلیم و رضا کو چاره ای :D
مجریان این طرح ها، بشر طبیعی که نیستن. همشون جزو نوابغ هستن:D
شما اینو بخون
http://www.tasnimnews.com/fa/news/1...-استعماری-است-به-ایران-آمدم-تا-کشورم-را-بسازم
به اسمش دقت کن:D. روش مدرک گرفتنش رو هم بخون که چطور جواب رو ماستمالی کرده:D سوابق علمیش که مربوط به قبل از آمدنش به ایرانه رو هم از سایت های معتبر علمی غیر ایرانی سرچ کن و با ادعاهاش مقایسه کن. اگر خواستی از مایکروسافت و دانشگاه واشینگتن هم استعلام بگیر که این اونجا چیکاره بوده:p
در آخر این رو هم ببین:D
https://fa.wikipedia.org/wiki/محمدعلی_رحمانی
و اینو
http://24onlinenews.ir/45187/داماد-حدادعادل-ومدیر-ایرانی-مایکروسا/

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
ککمون بگزه، چیکار می تونیم بکنیم ؟:D
در کف مصطفای نر خونخواره ای :p
غیر تسلیم و رضا کو چاره ای :D
مجریان این طرح ها، بشر طبیعی که نیستن. همشون جزو نوابغ هستن:D
شما اینو بخون
http://www.tasnimnews.com/fa/news/1394/12/24/1027049/سطح-علمی-ایرانی-ها-را-از-آمریکایی-ها-هم-بالاتر-دیدم-فکر-مهاجرت-استعماری-است-به-ایران-آمدم-تا-کشورم-را-بسازم
به اسمش دقت کن:D. روش مدرک گرفتنش رو هم بخون که چطور جواب رو ماستمالی کرده:D سوابق علمیش که مربوط به قبل از آمدنش به ایرانه رو هم از سایت های معتبر علمی غیر ایرانی سرچ کن و با ادعاهاش مقایسه کن. اگر خواستی از مایکروسافت و دانشگاه واشینگتن هم استعلام بگیر که این اونجا چیکاره بوده:p
در آخر این رو هم ببین:D
https://fa.wikipedia.org/wiki/محمدعلی_رحمانی
و اینو
http://24onlinenews.ir/45187/داماد-حدادعادل-ومدیر-ایرانی-مایکروسا/
عزیز من چرا مغلطه میکنی ؟
ایشون از "خانواده های شهید پرور آمریکا" هستند :general304::general304::general601::general609:
حدود 15.000 ساعت کاری مدیر بودن که اگر حساب کنیم بیشتر از سن قانونی کارش میشه :general405::general208::general211::general307:
خوشم میاد نصف مردم اینطورین :
عکس ضمیمه
------------
حالا سید ، گوگل چی شد ؟ گوگل رو مالوندید به خاک ؟ یوز چطوریاس ؟ یه دو سه تا سرچ زدم خیلی حال کردم :D هر چی یوتیوب و فیلم و ... هست فیلتر شده همش آپارات :) چند تا نمونه بدیهی :
http://yooz.ir/search/?q=کار+با+اسپکتروفوتمتر#q=تشریح زالو
https://www.google.com/#q=تشریح+زالو
اخه یه کیورد ساده رو که نمیتونید crawl کنید شرکت چیه ؟ 140 میلیارد چیه ؟

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    41.3 KB · نمایش ها: 19
Last edited:

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
'گزیده ای از سخنان این مدیر ایرانی

مثلاً من زمانی در برخی پروژه‌ها فعالیت کردم و راهبردی چیدم اما بعداً از مایکروسافت بیرون آمدم، از آمازون بیرون آمدم و حتی از آمریکا خارج شدم.

به ایران بسیار علاقه‌مند بودم و در آن مدت زمان کوتاه شش ماهی که در آن بودم، یک ترم در دانشگاه تهران نیز تدریس کردم.

کسی که به درون خودش می‌نگرد، راهی شکست خواهد شد.

این شرکت( مایکروسافت ) خیلی برنامه‌نویس دارد و خیلی‌ها نیز در آن هستند که بد برنامه می‌نویسند و من حتی یاد گرفتم چطور نرم‌افزار نسازم.

یاد گرفتم چگونه یک جای ضعیف و نوپا مانند بینگ می‌تواند با غول‌هایی نظیر گوگل رقابت کند.

آنجا یاد گرفتم چطور درباره بازار فکر کنم. در زمان تحصیلات دکترا تصور می‌کردم باید الگوریتم‌هایی را بنویسیم که دنیا را عوض کند اما فکر نمی‌کردم بعضی وقت‌ها نیاز مشتری بیش از این است و طور دیگری باید آن را حل کرد.

یک مدیر عالی نیازی ندارد که همه جواب‌ها را بداند اما باید تمام سؤالات را بداند. این موضوع کلیدی بود که بعد از کار کردن در مایکروسافت آموختم.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
به ایران بسیار علاقه‌مند بودم و در آن مدت زمان کوتاه شش ماهی که در آن بودم، یک ترم در دانشگاه تهران نیز تدریس کردم.
همینطوری داشته از کنار دانشگاه رد می شده، گفتن بیا یه ترم تدریس کن و برو :D ارزشیابی مدرک خارجی و این حرفا هم که فقط برای ماست:general509: ... من بیچاره دو سال پیش یه دوره فلوشیپ گذروندم، حتی حاضر نیستن مدرکش رو بگیرن بذارن توی پرونده ام:rolleyes:

بزرگترین خیانتی که این حضرات به کشور کردند، ورودشون به عرصه دانشگاه و علم بود. ایکاش کل پول نفت و مملکت رو می دزدیدن، اما هرگز قدم منحوسشون رو به دانشگاه نمیذاشتن. اینا شارلاتان بازی، تقلب و دروغگویی و دلالی کثیف رو وارد فضای دانشگاه کردن. ضربه ای که از این کار به دانشجوها و دانشگاه خورد، تا 50 سال بعد از اینا هم قابل جبران نیست :rolleyes:

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
همینطوری داشته از کنار دانشگاه رد می شده، گفتن بیا یه ترم تدریس کن و برو :D ارزشیابی مدرک خارجی و این حرفا هم که فقط برای ماست:general509: ... من بیچاره دو سال پیش یه دوره فلوشیپ گذروندم، حتی حاضر نیستن مدرکش رو بگیرن بذارن توی پرونده ام:rolleyes:

بزرگترین خیانتی که این حضرات به کشور کردند، ورودشون به عرصه دانشگاه و علم بود. ایکاش کل پول نفت و مملکت رو می دزدیدن، اما هرگز قدم منحوسشون رو به دانشگاه نمیذاشتن. اینا شارلاتان بازی، تقلب و دروغگویی و دلالی کثیف رو وارد فضای دانشگاه کردن. ضربه ای که از این کار به دانشجوها و دانشگاه خورد، تا 50 سال بعد از اینا هم قابل جبران نیست :rolleyes:
ناراحت مدرکت نباش حداقل الان یه چیزی بدست آوردی
کاش می شد بفهمیم شرکتهای دیگه چه خبره .

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
:))))
یعنی خداییش شما خیلی باحالین! یکی میاد یه حرف اشتباهی می‌زنه، بقیه هم بدون این که یک لحظه فکر کنن حرفش درسته یا نه، رو حساب همون حرف هی حرف می‌زنن! یه تحقیق نصفه و نیمه هم نمی‌کنن! توی همون گوگل که در حد خدا قبولش دارن هم نمی‌رن یه سرچ بکنن!
قابل توجه شما: اون عکسی که گذاشتید، عکس دکتر نقوی نیست، عکس «حمید جعفری، مسئول مرکز اطلاع رسانی بسیج کشور» هست. لینک خبر:
http://basijpress.ir/fa/news-detail...ماعی-بخش-اعظمی-از-وقت-ایرانیان-را-هدر-می-دهد/

:|

چند میلیارد پول رفته واسه پروژه چند ده میلیونی ، میخواید ازشون معذرت خواهی کنیم که نارحتشون کردیم ؟
چرا رو هوا حرف می‌زنید؟ چرا یک کلمه با سند و مدرک حرف نمی‌زنید؟ چرا در مورد چیزی که اطلاع ندارید نظر می‌دید؟ خوبه توی صد تا پست براتون از جاهای مختلف سند اوردم که هزینه‌ی موتور جستجو بیشتر از این حرفاس! آخریش رو تکرار می‌کنم:
در هر صورت، همونطور که گفتم می‌تونید بر اساس منابع دقیق محاسبه کنید که یه موتور جستجو در مقیاس یوز چقدر هزینه لازم داره. چند تا مثال می‌ذارم:
https://www.quora.com/How-much-it-will-cost-to-do-web-crawling-using-an-open-source-search-engine

Google received a $100,000 investment in 1998, and a $25m investment in 1999. They started crawling from the Stanford university website when still writing their thesis and expanded from there.

Blekko (http://www.blekko.com), a small and relatively new search engine, received a $25m investment when they were starting out. I believe they have 800 servers and index about 2 billion pages.

Microsoft spent in the realm of billions when they revamped their search engine in a move that brought us Bing.

SEOmoz maintains an active web index with regular crawls each month. They store about 66 billion URLs, and it costs them between $200k-$300k each month. See How much does SEOMOZ Linkscape infrastructure cost? and http://www.seomoz.org/blog/febru...

همین هزینه‌ی SEOmoz رو بیارین توی مقیاس ما. ما نزدیک به ۵ میلیارد صفحه رو خزش کردیم، تقریباً می‌شه ۷.۵ درصد این ۶۶ میلیاردی که گفته. اگه هزینه رو هم به همون نسبت حساب کنیم، می‌شه حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار در ماه. می‌شه حدود ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومن در ماه، که می‌شه حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان در سال (صد البته این محاسبه‌ها تقریبی هست).
حالا این تازه مال SEOmoz هست که اصلاً موتور جستجو نیست. blekko گزینه‌ی مناسب‌تریه برای مقایسه. برای ۲ میلیارد صفحه، با ۲۵ میلیون دلار کارشون رو شروع کردن. فرض کنید یوز ۱ میلیارد صفحه داره (که البته بیشتره). پس هزینه رو نصف می‌کنیم: می‌شه ۱۰ میلیون دلار (خرده‌اش رو هم نمی‌خوایم!)، می‌شه حدود ۳۵ میلیارد تومن. خوب حالا هنوز می‌گین ۷ میلیارد تومن کل هزینه که در طول ۵-۶ سال شده زیاد بوده؟
نکته‌ای که در مورد بینگ گفته هم جالبه: گفته مایکروسافت میلیارد دلاری روی بینگ خرج کرده.

حالا سید ، گوگل چی شد ؟ گوگل رو مالوندید به خاک ؟ یوز چطوریاس ؟ یه دو سه تا سرچ زدم خیلی حال کردم :D هر چی یوتیوب و فیلم و ... هست فیلتر شده همش آپارات :) چند تا نمونه بدیهی :
http://yooz.ir/search/?q=کار+با+اسپکتروفوتمتر#q=تشریح زالو
https://www.google.com/#q=تشریح+زالو
اخه یه کیورد ساده رو که نمیتونید crawl کنید شرکت چیه ؟ 140 میلیارد چیه ؟
شما قبل از هر چیز بفرمایید این ۱۴۰ میلیارد که فرمودید رو از کجا اوردید، خوشحال می‌شم. یعنی همه عددی شنیده بودیم، ۲۰۰ میلیارد هم شنیده بودیم، ۱۴۰ میلیارد دیگه نشنیده بودیم!
تکرار می‌کنم:
یه شورایی تشکیل شده به نام «شورای راهبری طرح جویشگر بومی»، اینم سایتش:
http://didras.ir
طی این طرح قراره دهها پروژه انجام بشه، که یکیش موتور جستجو هست (که البته زیربنای بقیه‌ی طرح هست و بقیه‌اش قراره روی موتور جستجو بنا بشه). این برنامه‌ی کلان طرح هست:
http://didras.ir/?q=fa/content/برنامه-کلان-طرح
«موتور جستجو»یی که ما می‌شناسیم اینجا به نام «توسعه موتور جستجوی متنی» اومده، که فقط یکی از بخش‌های طرح هست. بقیه‌اش هم توش چیزای اساسی هست، مثلاً:
  • رایانامه (ایمیل)
  • نقشه
  • ترجمه‌ی ماشینی (که می‌بینین توی گوگل هم بعد از این همه سال کار کردن و تجربه‌شون، هنوز چقدر ترجمه‌اش ایراد داره. معنیش اینه که این کار، کار سنگینیه)
  • بهبود قابلیت تشخیص صفحات هرز فارسی (که احتمالاً خودتون هم دیدید توی گوگل هم چقدر این مسئله پررنگ هست)
  • مرورگر (browser)
  • توسعه ابزارها و دادگان زبان فارسی
  • ایجاد گراف دانش برای زبان فارسی
  • توسعه موتور جستجوی تصویری+ویدئو+صوت
  • توسعه بستر تبلیغات هوشمند
  • توسعه ابزارهای پردازش گفتار فارسی
  • شبکه اجتماعی
  • و ... (خیلی‌ها رو ننوشتم، سعی کردم مهم‌ترین‌هاشون رو بنویسم)
الان نمی‌خوام درباره‌ی درست یا غلط بودن و اشکالات کل طرح صحبت کنم، نقد به این طرح زیاده. مسئله اینه که کل طرح خیییییییییییلی بزرگه.
حالا ۱۷۰ میلیارد تومنی که گفتن اعتبار اختصاص دادن، روی کل طرح هست، نه فقط روی موتور جستجوی متنی، اونم در طی چندین سال. اگه همه‌ی این کارها قرار باشه به درستی انجام بشه، شما بگین چقدر خرجشون بشه خوبه؟
بعد فرمودید یه کیورد ساده رو نمی‌تونیم کراول کنیم! والّا توی این چند سالی که روی موتور جستجو کار می‌کردم، فکر می‌کردم صفحات رو کراول می‌کنن، نه کیوردها رو! الان فهمیدم که کلاً در اشتباه بودم! برم بگم به تیم خزشگرمون که کراولرمون رو از اول بنویسن!
اشکالی که شما وارد کردی، به کراول وارد نیست، بلکه اصلش به رتبه‌بندی نتایجمون هست (الگوریتم‌های rank)، که سخت‌ترین بخش موتور جستجو هست (و البته محرمانه‌ترینش، گوگل هیچ وقت جزئیات الگوریتم‌های رتبه‌بندیش رو منتشر نکرده و نمی‌کنه).

در مورد این که توی نتایج یوتیوب نیست هم بارها و بارها توضیح دادم: دلیلش این نیست که ما نتایج رو فیلتر می‌کنیم! دلیلش اینه که این سایت‌ها فیلتر شدن و در نتیجه اصلاً نمی‌تونیم کراولشون کنیم که بخوایم توی نتایج بیاریمشون. دیگه درباره‌ی فیلترینگ که یوز نباید جواب کاربرا رو بده! برو با اونی دعوا کن که فیلتر کرده!

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

قابل توجه شما: اون عکسی که گذاشتید، عکس دکتر نقوی نیست، عکس «حمید جعفری، مسئول مرکز اطلاع رسانی بسیج کشور» هست. لینک خبر:
http://basijpress.ir/fa/news-details/47191/پیام-رسان-سلام-جایگزینی-برای-وایبر-و-واتس-آپ-و-تلگرام|-شبکه-های-اجتماعی-بخش-اعظمی-از-وقت-ایرانیان-را-هدر-می-دهد/
اگه راست میگی عکس دکتر:D نقوی رو بذار که ما هم ببینیم. توی تلویزیون، دیروز با همین آقایی که عکسش رو گذاشتم با نام نقوی در مورد یوز مصاحبه کرد، آرشیو برنامه های صدا و سیما هم موجوده:D. در حاشیه هم غرفه یوز رو در نمایشگاه دستاوردهای بخوربخور نشون داد که چند تا نخبه علاف داشتن اون وسط هرهر می خندیدن:D
البته امکان اینکه صدا و سیما، اسم رو اشتباه زده باشه وجود داره، اما در هر صورت، اینی که عکسش رو گذاشتم، به عنوان طراح در مورد یوز مصاحبه کرد:p

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
یعنی خداییش شما خیلی باحالین! یکی میاد یه حرف اشتباهی می‌زنه، بقیه هم بدون این که یک لحظه فکر کنن حرفش درسته یا نه، رو حساب همون حرف هی حرف می‌زنن! یه تحقیق نصفه و نیمه هم نمی‌کنن! توی همون گوگل که در حد خدا قبولش دارن هم نمی‌رن یه سرچ بکنن!
http://basijpress.ir/fa/news-details/47191/پیام-رسان-سلام-جایگزینی-برای-وایبر-و-واتس-آپ-و-تلگرام|-شبکه-های-اجتماعی-بخش-اعظمی-از-وقت-ایرانیان-را-هدر-می-دهد/

:|

چرا رو هوا حرف می‌زنید؟ چرا یک کلمه با سند و مدرک حرف نمی‌زنید؟ چرا در مورد چیزی که اطلاع ندارید نظر می‌دید؟ خوبه توی صد تا پست براتون از جاهای مختلف سند اوردم که هزینه‌ی موتور جستجو بیشتر از این حرفاس! آخریش رو تکرار می‌کنم:

نکته‌ای که در مورد بینگ گفته هم جالبه: گفته مایکروسافت میلیارد دلاری روی بینگ خرج کرده.

شما قبل از هر چیز بفرمایید این ۱۴۰ میلیارد که فرمودید رو از کجا اوردید، خوشحال می‌شم. یعنی همه عددی شنیده بودیم، ۲۰۰ میلیارد هم شنیده بودیم، ۱۴۰ میلیارد دیگه نشنیده بودیم!
تکرار می‌کنم:

بعد فرمودید یه کیورد ساده رو نمی‌تونیم کراول کنیم! والّا توی این چند سالی که روی موتور جستجو کار می‌کردم، فکر می‌کردم صفحات رو کراول می‌کنن، نه کیوردها رو! الان فهمیدم که کلاً در اشتباه بودم! برم بگم به تیم خزشگرمون که کراولرمون رو از اول بنویسن!
اشکالی که شما وارد کردی، به کراول وارد نیست، بلکه اصلش به رتبه‌بندی نتایجمون هست (الگوریتم‌های rank)، که سخت‌ترین بخش موتور جستجو هست (و البته محرمانه‌ترینش، گوگل هیچ وقت جزئیات الگوریتم‌های رتبه‌بندیش رو منتشر نکرده و نمی‌کنه).

در مورد این که توی نتایج یوتیوب نیست هم بارها و بارها توضیح دادم: دلیلش این نیست که ما نتایج رو فیلتر می‌کنیم! دلیلش اینه که این سایت‌ها فیلتر شدن و در نتیجه اصلاً نمی‌تونیم کراولشون کنیم که بخوایم توی نتایج بیاریمشون. دیگه درباره‌ی فیلترینگ که یوز نباید جواب کاربرا رو بده! برو با اونی دعوا کن که فیلتر کرده!
سیـــــّد جان ، چرا مطلب رو میپیچونی ؟
شما حتی نتونستید وبلاگ های بلاگفا رو درست کراول کنید بقیه سایت ها پیش کش :D اکثر مطالب علمی رو اساتید میزنن و ترجمه میکنن که بیشترشون هم وبلاگنویس بلاگفان :D بعد رتبه بندی ؟ حرف تو مثالش این میشه :
من پول ندارم چیزی بخرم [خزش اشتباه و موجودی نادرست] میخوام تعیین کنم اول ماشین بخرم یا خونه :D:general109:
با پولش کاری ندارم الان ، اما با ۱ هزارم اون پول برنامه نویس های این جا کراولر و اسپمر مینویسن ۱۰ برابر بهتر از یوز;)

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
اگه راست میگی عکس دکتر:D نقوی رو بذار که ما هم ببینیم. توی تلویزیون، دیروز با همین آقایی که عکسش رو گذاشتم با نام نقوی در مورد یوز مصاحبه کرد، آرشیو برنامه های صدا و سیما هم موجوده:D. در حاشیه هم غرفه یوز رو در نمایشگاه دستاوردهای بخوربخور نشون داد که چند تا نخبه علاف داشتن اون وسط هرهر می خندیدن:D
البته امکان اینکه صدا و سیما، اسم رو اشتباه زده باشه وجود داره، اما در هر صورت، اینی که عکسش رو گذاشتم، به عنوان طراح در مورد یوز مصاحبه کرد:p
خوشم میاد کم هم نمیاری! یه درصد هم احتمال نمی‌دی که اشتباه کرده باشی! اعتماد به نفس در حد تیم ملی!
552741d95a097_l_552741d7c2fff_b4b0eb3199673145d9425309b111d7d02117190-360p__58999.jpg

این عکس از همون مصاحبه‌ی روز اول رونمایی موتور هست. اتفاقاً این هم توی آرشیو صدا و سیما موجوده!

خوب حالا شما اون مصاحبه‌ای که با اون آقا کردن رو لینکش رو بذار ببینیم!

سیـــــّد جان ، چرا مطلب رو میپیچونی ؟
شما حتی نتونستید وبلاگ های بلاگفا رو درست کراول کنید بقیه سایت ها پیش کش :D اکثر مطالب علمی رو اساتید میزنن و ترجمه میکنن که بیشترشون هم وبلاگنویس بلاگفان :D بعد رتبه بندی ؟ حرف تو مثالش این میشه :
من پول ندارم چیزی بخرم [خزش اشتباه و موجودی نادرست] میخوام تعیین کنم اول ماشین بخرم یا خونه :D:general109:
با پولش کاری ندارم الان ، اما با ۱ هزارم اون پول برنامه نویس های این جا کراولر و اسپمر مینویسن ۱۰ برابر بهتر از یوز;)
می‌شه بفرمایید من کجای مطلب رو پیچوندم؟ گفتی یوتیوب توی نتایج نیست، گفتم دلیلش اینه که فیلتره. گفتی این سرچ من جوابش خوب نبود، گفتم بله نبود. گفتی کیورد رو درست کراول نکردین، گفتم کیورد رو کراول نمی‌کنن، صفحه رو کراول می‌کنن. گفتی ۱۴۰ میلیارد پول! گفتم ۱۴۰ میلیارد نبوده، ۷ میلیارد بوده، نمونه‌های مشابه خارجی هم برات گذاشتم که مقایسه کنی. حالا بفرمایید من کجاش رو پیچوندم؟
ما آرشیو بلاگفا رو کامل کراول نکردیم، دلیلش اینه که خزشگر ما politeness رو رعایت می‌کنه. بله می‌تونیم حمله کنیم به بلاگفا و کلش رو با هم کراول کنیم! ولی این رفتار polite نیست. صد البته این ضعف خزشگر ما هست که آرشیو بلاگفا رو کامل نداریم. در ضمن مقایسه‌ی خزش بلاگفا با بقیه‌ی سایت‌ها اصلاً عادلانه نیست. بلاگفا یک هاست مشخص هست که روی تعداد محدود IP، کلی دامنه و صفحه داره. برای همین خزش کردنش خیلی فرق می‌کنه با سایت‌های دیگه.
در مورد پولش: بله، آواز دهل شنیدن از دور خوش است! هر کسی اولش می‌گه بابا این که کاری نداره! یک صدم این پول رو بدین به من یه هفته‌ای براتون ده برابر بهترش رو می‌سازم! اما در عمل هیچ کاری نمی‌تونه انجام بده.
نمونه:
http://barnamenevis.org/showthread.php?487670-فراخوان-ایجاد-یک-موتور-جستجوی-داخلی
این بنده خدا شروع کرد به نوشتن یه موتور جستجو! بعد که رفت جلو، رسید به جایی که متوجه شد با این عدد و رقم‌ها نمی‌شه یه موتور جستجوی درست و حسابی نوشت:
http://barnamenevis.org/showthread....جستجوی-داخلی&p=2201111&viewfull=1#post2201111
خب
پس از مدتی برگشتم گفتم برای شما هم یه توضیحی بدم
طبق تحقیق هایی ک کردم و وارد مرحله عملی این پروژه شدم چون یک نفر بودم و کسی کمکم نکرد بیخیال این پروژه شدم چون به هیچ عنوان تک نفری نمیشه همچین پروژه ای رو حتی در مقیاس کوچک راه اندازی کرد

اما در آخرین باری که کد میزدم تعداد صفحاتی که ایندکس شده بود توسط خزنده ای ک نوشته بودم 13 ملیون صفحه بود که جستجو بین اونها زیر نیم ثانیه انجام میشد یعنی حدودا خوب بود
اما هرچی فکر کردم با خودم فایده ای نداره چون تنهایی به جایی نخواهد رسید این پروژه و حد اقل باید 2 نفر برای هر بخش فعالیت کنن بخش هایی مثل ایندکس مثل کرالر رابط کاربری سناریو سازی و...

موفق باشید
بله، یه خزشگر که آروم آروم کارش رو بکنه، کلاً چند میلیون صفحه داشته باشی، یه ایندکس ساده، یه UI ساده، می‌شه در عرض چند روز نوشت، با هزینه‌ی بسیار پایین. مسئله مقیاسه! وقتی مقیاس می‌ره بالا همه چیز عوض می‌شه. مجبوری تمام بخش‌ها رو توزیع شده بسازی. هم هزینه‌ی سخت‌افزاری‌ات به شدت می‌ره بالا، هم هزینه‌ی نرم‌افزاری و نیرو. کلی پهنای باند می‌خوای. باید خزشگرت توی اون پهنای باند بالا، بتونه politeness رو رعایت کنه. یعنی چی؟ یعنی این:
شما چندین میلیون هاست مختلف دارید. روزانه باید دهها میلیون صفحه ازشون خزش کنید. این کار رو مجبورید به صورت توزیع‌شده انجام بدید. باید به صورت دائمی خزش انجام بشه که پهنای باند بلااستفاده نمونه و هدر نره. نمی‌تونید از یک هاست به صورت همزمان دهها صفحه رو دریافت کنید (politeness). در نتیجه باید یه سیستمی طراحی کنید که توی مقیاس بالا بتونه این کار رو انجام بده. خوب حالا بسم‌الله. ببینم باز هم «با ۱ هزارم اون پول برنامه نویس های این جا کراولر و اسپمر مینویسن ۱۰ برابر بهتر از یوز»؟!!!

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
خوشم میاد کم هم نمیاری! یه درصد هم احتمال نمی‌دی که اشتباه کرده باشی! اعتماد به نفس در حد تیم ملی!
552741d95a097_l_552741d7c2fff_b4b0eb3199673145d9425309b111d7d02117190-360p__58999.jpg

این عکس از همون مصاحبه‌ی روز اول رونمایی موتور هست. اتفاقاً این هم توی آرشیو صدا و سیما موجوده!

می‌شه بفرمایید من کجای مطلب رو پیچوندم؟ گفتی یوتیوب توی نتایج نیست، گفتم دلیلش اینه که فیلتره. گفتی این سرچ من جوابش خوب نبود، گفتم بله نبود. گفتی کیورد رو درست کراول نکردین، گفتم کیورد رو کراول نمی‌کنن، صفحه رو کراول می‌کنن. گفتی ۱۴۰ میلیارد پول! گفتم ۱۴۰ میلیارد نبوده، ۷ میلیارد بوده، نمونه‌های مشابه خارجی هم برات گذاشتم که مقایسه کنی. حالا بفرمایید من کجاش رو پیچوندم؟
ما آرشیو بلاگفا رو کامل کراول نکردیم، دلیلش اینه که خزشگر ما politeness رو رعایت می‌کنه. بله می‌تونیم حمله کنیم به بلاگفا و کلش رو با هم کراول کنیم! ولی این رفتار polite نیست. صد البته این ضعف خزشگر ما هست که آرشیو بلاگفا رو کامل نداریم. در ضمن مقایسه‌ی خزش بلاگفا با بقیه‌ی سایت‌ها اصلاً عادلانه نیست. بلاگفا یک هاست مشخص هست که روی تعداد محدود IP، کلی دامنه و صفحه داره. برای همین خزش کردنش خیلی فرق می‌کنه با سایت‌های دیگه.
در مورد پولش: بله، آواز دهل شنیدن از دور خوش است! هر کسی اولش می‌گه بابا این که کاری نداره! یک صدم این پول رو بدین به من یه هفته‌ای براتون ده برابر بهترش رو می‌سازم! اما در عمل هیچ کاری نمی‌تونه انجام بده.
نمونه:
http://barnamenevis.org/showthread.php?487670-فراخوان-ایجاد-یک-موتور-جستجوی-داخلی
این بنده خدا شروع کرد به نوشتن یه موتور جستجو! بعد که رفت جلو، رسید به جایی که متوجه شد با این عدد و رقم‌ها نمی‌شه یه موتور جستجوی درست و حسابی نوشت:
http://barnamenevis.org/showthread.php?487670-فراخوان-ایجاد-یک-موتور-جستجوی-داخلی&p=2201111&viewfull=1#post2201111

بله، یه خزشگر که آروم آروم کارش رو بکنه، کلاً چند میلیون صفحه داشته باشی، یه ایندکس ساده، یه UI ساده، می‌شه در عرض چند روز نوشت، با هزینه‌ی بسیار پایین. مسئله مقیاسه! وقتی مقیاس می‌ره بالا همه چیز عوض می‌شه. مجبوری تمام بخش‌ها رو توزیع شده بسازی. هم هزینه‌ی سخت‌افزاری‌ات به شدت می‌ره بالا، هم هزینه‌ی نرم‌افزاری و نیرو. کلی پهنای باند می‌خوای. باید خزشگرت توی اون پهنای باند بالا، بتونه politeness رو رعایت کنه. یعنی چی؟ یعنی این:
شما چندین میلیون هاست مختلف دارید. روزانه باید دهها میلیون صفحه ازشون خزش کنید. این کار رو مجبورید به صورت توزیع‌شده انجام بدید. باید به صورت دائمی خزش انجام بشه که پهنای باند بلااستفاده نمونه و هدر نره. نمی‌تونید از یک هاست به صورت همزمان دهها صفحه رو دریافت کنید (politeness). در نتیجه باید یه سیستمی طراحی کنید که توی مقیاس بالا بتونه این کار رو انجام بده. خوب حالا بسم‌الله. ببینم باز هم «با ۱ هزارم اون پول برنامه نویس های این جا کراولر و اسپمر مینویسن ۱۰ برابر بهتر از یوز»؟!!!
عجب :)
۷ میلیارد بین هزار نفر میشد ۷ میلیون ؛
به وب مسترای این جا هر کدوم ۷ میلیون میدادن چی میشد ؟ حد:D

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722

اون عکسی که افتک گذاشته بود که از این خوشگلتر بود. این از عکسش مشخصه که وضعش خراب تره :D

نمونه:
http://barnamenevis.org/showthread.php?487670-فراخوان-ایجاد-یک-موتور-جستجوی-داخلی&p=2201111&viewfull=1#post2201111

politeness رو تازه یاد گرفتی کلک :D
قبلا چیزی راجبش نمیگفتی ولی امروز 50 بار تو پستت به کاربردیش :p

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
نه عزیزم ما از همون اول که کارمون رو شروع کردیم، بعضی از مبانی موتورهای جستجو رو بلد بودیم، اونایی که بلد نبودیم رو هم یاد گرفتیم. مشخصه یکی از مبانی اولیه‌ی خزشگر، رعایت politeness هست. توی همینجا هم بیش از یک سال پیش یه بار ازش یاد کرده بودم!
می‌دونید که فایل robots.txt یه فایلیه که نحوه‌ی کار روبات‌های خزشگر با سایت رو مشخص می‌کنه. اگه یه خزشگر بخواد اصول رو رعایت کنه و politeness داشته باشه، باید به چیزی که توی این فایل نوشته شده عمل کنه.
البته من بعد از این که یه مقدار اینجا بحث فنی کردم، دیدم که دوستان بیشتر به فحاشی و توهین کردن علاقه دارن تا مباحث فنی و علمی. برای همین دیگه خیلی وارد مباحث فنی نشدم. این بار هم از دهنم در رفت گفتم politeness! شما به بزرگی خودت ببخش! اگه به سایت‌هایی که توشون بحثای فنی معنی داره مراجعه کنی (مثل برنامه‌نویس) می‌بینی که اونجا خیلی بیشتر از این حرفا به بحثای فنی موتور پرداختم. مثلاً:
http://barnamenevis.org/showthread....های-جستجو-گر&p=2193900&viewfull=1#post2193900

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
نه عزیزم ما از همون اول که کارمون رو شروع کردیم، بعضی از مبانی موتورهای جستجو رو بلد بودیم، اونایی که بلد نبودیم رو هم یاد گرفتیم. مشخصه یکی از مبانی اولیه‌ی خزشگر، رعایت politeness هست. توی همینجا هم بیش از یک سال پیش یه بار ازش یاد کرده بودم!

البته من بعد از این که یه مقدار اینجا بحث فنی کردم، دیدم که دوستان بیشتر به فحاشی و توهین کردن علاقه دارن تا مباحث فنی و علمی. برای همین دیگه خیلی وارد مباحث فنی نشدم. این بار هم از دهنم در رفت گفتم politeness! شما به بزرگی خودت ببخش! اگه به سایت‌هایی که توشون بحثای فنی معنی داره مراجعه کنی (مثل برنامه‌نویس) می‌بینی که اونجا خیلی بیشتر از این حرفا به بحثای فنی موتور پرداختم. مثلاً:
http://barnamenevis.org/showthread.php?487234-نحوه-کار-خزنده-های-و-یا-رباتهای-جستجو-گر&p=2193900&viewfull=1#post2193900
اقا این افتکو ول کن:D
اگه به این کمیته فاسده فیلترینگ دسترسی دارین بگین حداقل جواب گوشیو بدن:general509:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

خیلی ممنون. قیافه این بنده خدا خیلی بهتر از قبلیه. مخصوصا اون چیز روی پیشونیش:D. الان خیال همه راحت شد که یوز به هیچ جای ناجوری وابسته نیست:general304:
اتفاقا من خیلی راحت اشتباهم رو قبول میکنم. چون بر خلاف شما از جایی پول نگرفتم که از چیزی دفاع کورکورانه بکنم و یا چیزی رو ماستمالی کنم:p. الان هم اعتراف میکنم که اشتباه کردم که برای اولین بار به تصاویر پخش شده از صدا و سیمای شما اعتماد کردم و فکر کردم که اسم اون بابا رو بصورت صحیح زیرنویس کرده:D
اون مصاحبه هم مربوط به دو روز قبل از اخبار شبکه دو بود. خودت بگرد پیدا کن، وقت من بیشتر از این حرفا ارزش داره بجان مصطفی:D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
نکات مربوط به این موتور جستجو ( اگر بشه اسم این وبسایت رو موتور جستجو گذاشت) خیلی واضح و روشنه. هر کسی که منافعی از محل این پروژه نداشته باشه، خیلی راحت این مسائل رو می بینه و متوجه میشه
1- اساس و پایه راه اندازی این موتور جستجو، 1- دسترسی به اطلاعات جستجو و بازدید های کاربران و 2- کنترل دسترسی کاربران به اینترنت و هدایت اونا به مسیر دلخواهه ....
حتی خود اینا هم در توجیه استارت این پروژه با وجود در اختیار داشتن گوگل، همین مسئله دسترسی و کنترل اطلاعات رو بیان میکنن. اما بعدش که بهشون میگیم، خب با استفاده از یوز بجای گوگل، این گرفتن و کنترل اطلاعات دست شما میفته که خطرناکتر از گوگلید:D ، کلا موضوع رو حاشا میکنن... به عقیده این دوستان، گوگل یک شرکت دولتیه :D و برای دولت امریکا جاسوسی میکنه، اما این دوستان، کاملا مستقل هستند و حتی یه ریگ کوچک هم به کفششون نیست:p
2- از لحاظ فنی، اینکه این سایت، نتایج نامربوط نشون میده، نقص کار محسوب نمیشه. بلکه یک قدم در راه پیشرفته، انشاءالله اگر بودجه مایکروسافت و گوگل و اپل رو به این دوستان بدن تا 70 سال آینده مشکل حل میشه.:D
3- اینکه نتایج جستجو شامل وبسایت های فیلتر شده ( 90 درصد سایت های مفید:D) نمیشه، به هیچکس مربوط نیست. همینه که هست تا چشتون درآد:D. خود گوگل هم در Terms and conditions محصولاتش رو بصورت As it is معرفی میکنه بجان سید :D. فقط فرق گوگل با یوز اینه که گوگل میگه " همینی که هست" اگه نمی خواهید از یچیز دیگه استفاده کنید... اما این یوز میگه "همینی که هست" تا چند وقت دیگه بقیه رو هم می بندیم که مجبور بشید از همین استفاده کنید:p

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
اگه به این کمیته فاسده فیلترینگ دسترسی دارین بگین حداقل جواب گوشیو بدن:general509:
آخه اگه من به کمیتهٔ فیلترینگ دسترسی داشتم که اول از همه مشکل فیلترینگ یوز رو حل می‌کردم... شکل گراف وبمون رو که کشیدیم، یک شکل عجیبی پیدا کرده که نگو! چون نصفش فیلتره! از همه مهمتر facebook، youtube، twitter، blogspot...

بالا