• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
سلام خدمت کلیه‌ی دوستان
من یکی از بچه‌های تیم فنی موتور یوز هستم.
اومدم اینجا دیدم چه خبره!
سعی می‌کنم یکی یکی حرف‌هایی که زده شده رو پاسخ بدم. امیدوارم بحث خوبی اینجا در بگیره و درگیر حاشیه‌های بی‌خود نشیم.

خوب انتظار که ندارید یه موتور جستجوی تازه‌کار هر چی توش سرچ می‌کنید همه رو درست جواب بده! من شخصاً تمام جستجوهای فارسیم رو توی یوز می‌زنم، اکثراً جواب می‌گیرم. اونایی که جواب نمی‌گیرم می‌رم توی گوگل. البته مدتیه جستجوهای انگلیسیم رو هم توی یوز آزمایش می‌کنم، بعضی وقت‌ها جواب می‌گیرم، ولی در مجموع جوابای جستجوهای انگلیسی توی یوز اصلاً خوب نیست. دلیلش هم اینه که تمرکز ما تا به حال روی سایت‌های فارسی زبان بوده. ان‌شاءالله توی برنامه‌ی فاز بعدیمون (یعنی امسال) ورود به سایت‌های انگلیسی هست.
یه نکته هم همینجا بگم: نتیجه‌ی نوزدهم همین جستجو، سایت autotrader.ca هست که انگلیسی هست. قابل توجه دوستی که می‌گفت گوگل مترجمش رو با جستجوش تلفیق کرده (البته ما هنوز در این زمینه ادعایی نداریم چون راه خیلی طولانیه و کار زیاده. ولی اینطوری هم نیست که ما هیچ کاری نکرده باشیم!).

در مورد هزینه‌ی موتور: همونطور که یکی از دوستان اشاره کردند، کل هزینه‌ای که این موتور داشته ۷ میلیارد بوده نه ۱۷۰ میلیارد. اگه یه حساب خیلی ساده بکنید، می‌بینید که ۷ میلیارد خیلی هزینه‌ی کمی بوده. بیش از ۴ سال هزینه‌ی نیروها رو جمع بزنید با هزینه‌ی سرورها و پهنای باند و غیره.

اما در مورد این که گوگل هست و مگه ما بیکاریم موتور بسازیم و ...: دوستانی که نمی‌دونن اگه یه تحقیقی در مورد موتورهای جستجو بکنن، متوجه می‌شن که موتور جستجو در دنیا به عنوان لکوموتیو IT شناخته می‌شه. یعنی زیرساختی که موتور جستجو فراهم می‌کنه می‌تونه IT کشور رو تکون بده. گوگل هم از یه موتور جستجوی ساده شروع کرده و الان IT جهان رو داره تکون می‌ده. همین الان ما زیرساختی درست کردیم که باهاش می‌شه خیییییلی کارها انجام داد. به عنوان مثال انواع پروژه‌های دانشگاهی رو می‌شه تعریف کرد و بهشون سرویس داد. ما الان هم data داریم و هم قدرت پردازش کافی و هم تکنولوژی پردازش داده‌ی حجیم (big data).

این رو قبول دارم که باید یه توضیح اجمالی در مورد الگوریتم‌های رتبه‌بندی‌مون منتشر کنیم تا دوستانی که می‌خوان کارهای seo انجام بدن بدونن چه کاری تأثیر داره. ان‌شاءالله در آینده‌ی نزدیک این کار رو می‌کنیم. ما تا به حال تقریباً تمام انرژی‌مون رو روی کار فنی موتور گذاشتیم و قصد داریم از این به بعد بیشتر روی ارتباط با کاربرا و مدیران سایت وقت بذاریم تا بتونیم کاربر جذب کنیم و سرویس خوبی ارائه بدیم. البته توجه کنید که پایه‌ی رتبه‌بندی توی تمام موتورهای جستجو یکسان هستن و یه سری نکات هستند که تفاوت ایجاد می‌کنن. بنابراین به طور کلی اگه یه سایت رفتار اسپم مانند داشته باشه، رتبه‌اش میاد پایین (البته دیگه این هنر موتوره که چقدر بتونه سایت‌های اسپم رو درست تشخیص بده، که همونطور که می‌دونید توی فارسی گوگل هم خیلی در تشخیص اسپم موفق نیست). یا مثلاً تیتر صفحه بخش مهمی هست، ولی اگه توی تیتر یه صفحه انشا بنویسید ارزشش میاد پایین! این کلیات توی موتور یوز هم هستن ولی در مورد جزئیاتش ان‌شاءالله بعداً توضیح می‌دیم.
اما این رو خیلی با قاطعیت می‌گم: ما هیچ کار خاصی توی رتبه‌بندی نتایج نکردیم که مثلاً فکر کنید فلان سایت رو همیشه بالاتر میاریم (با توجه به ارتباط تنگاتنگی که با تیم رتبه‌بندیمون دارم (چون الگوریتم‌های رتبه‌بندی باید توی index اعمال بشن)، در جریان ریز کارهاشون هستم). حتی ویکیپدیا رو هم یه مدت بهش فکر کردیم که توی نتایج بالاتر از بقیه‌ی سایت‌ها بیاریم، اما دیدیم نتایج به هم می‌ریزه و برگردوندیمش. یعنی شما توی رتبه‌بندی 1,000,000,000 صفحه، هر کاری که خارج از الگوریتم‌های هوشمند انجام بشه، کار رو کلاً خراب می‌کنه. یعنی اصلاً شدنی نیست که دستی فلان سایت رو توی نتایج بیاریم بالا! به جز تبلیغات که هنوز ما روش کار نکردیم.

منظورتون رو متوجه نمی‌شم. یعنی انتظار دارن از هیچ کتابخونه‌ای استفاده نکنیم و همممممممه‌ی همه‌اش رو خودمون بنویسیم؟! مثلاً از MySql یا MSSql یا هر پایگاه داده‌ی دیگه‌ای استفاده نکنیم و خودمون بنویسیم!!! خوب قطعاً این کار منطقی نیست! همونطور که احتمالاً خبر دارید، گوگل هم از MySql استفاده می‌کرده که البته به MariaDb تغییر داده (نگفتم موتور جستجوش با MySql پیاده‌سازی شده ها! تو بخش‌هایی از سیستم‌های مختلفش از MySql استفاده می‌کنه) و حتی یه نیرو فرستاده کمک تیم MariaDb:
http://www.i-programmer.info/news/84-database/6386-google-drops-mysql-for-mariadb.html
(این صفحه رو با جستجوی «google mariadb» توی یوز پیدا کردم)
و همچنین یکی از کاربران اساسی MySql، فیس بوک هست:
http://www.mysql.com/customers/view/?id=757
صد البته این شرکت‌ها بعد از این که از این تکنولوژی‌ها استفاده می‌کنن، بعد از چند سال بهشون مسلط می‌شن و شروع می‌کنن توشون تغییرات اساسی می‌دن و در واقع تکنولوژی رو دستشون می‌گیرن.
خوب توی پروژه‌ی ما هم این اتفاق تو بخش‌های مختلف افتاده، با این تفاوت که موتور جستجوی متن‌باز آماده‌ای در scale ای که ما می‌خواستیم وجود نداشت که بگیریم ازش استفاده کنیم. برای همین بعد از امتحان کردن solution های مختلف، مجبور شدیم بیشتر بخش‌های موتور رو خودمون بسازیم (همونطور که می‌دونید گوگل و بینگ و غیره هیچ وقت نه کدشون رو منتشر می‌کنن و نه تکنولوژیشون رو). الان بعد از این همه کار، من که مسئول تیم index هستم خدمتتون می‌گم که به معماری distributed, scalable, realtime و fault-tolerant رسیدیم که دوستانی که زمینه‌ی نرم‌افزار داشته باشن می‌دونن که فراهم کردن همه‌ی اینها یا هم چقدر سخته. گوگل که ۱۷ ساله داره سرویس جستجو ارائه می‌ده، تنها چهار ساله که به معماری realtime رسیده. یعنی چی؟ یعنی این که اکثر موتورهای جستجو به صورت batch کار می‌کنن: یه index دارن که جواب جستجوهای کاربران رو می‌ده، و یه index دیگه دارن که به‌روزرسانی می‌شه. بعد از یه مدت (مثلاً هر هفته، یا هر شب) جای این دو تا رو با هم عوض می‌کنن و در نتیجه نتایجی که مثلاً دیروز خزش شدن، امروز توسط کاربرا دیده می‌شن. اما توی سیستم realtime، هر صفحه‌ای که خزش می‌شه، با یه فاصله خیلی کوتاه قابل جستجو می‌شه (که این فاصله توی موتور یوز حدود یک دقیقه هست).
توجه کنید! منظور من از این همه سخنرانی این نیست که موتور یوز خیلی هم خوب هست و هیچ مشکلی هم نداره و حرف هم نباشه! منظور اینه که توی بخش‌های مختلفی که موتور داره، ما سعی کردیم بهترین کار ممکن رو انجام بدیم و البته می‌دونیم توی رتبه‌بندی هنوز کار زیاد داریم. یه بخشی از این کار هم از طریق استفاده‌ی کاربرا از موتور انجام می‌شه. هر چقدر جستجو توی موتور بیشتر باشه، پروسه‌ی learning موتور بهتر انجام می‌شه.
نتیجه‌گیری اخلاقی: الان تکنولوژی موتور کاملاً در دست ماست و کاملاً بومی هست.

در مورد جستجوی «how i can paint my car»: دوست من ما هنوز روی انگلیسی تمرکز نکردیم. بعد هم شما یه مدت از یوز استفاده‌ی واقعی بکن، بعد بگو چقدر ازش راضی بودی. با یه جستجو که نمی‌شه چیزی رو نفی یا اثبات کرد!

در مورد ف.ی.ل.ت.ر کردن گوگل: اصلاً قرار نیست چنین چیزی اتفاق بیافته. چون مشخصه که اگه این اتفاق بیافته، اولین کسی که ضررش رو می‌بینه، موتور یوز هست چون همه از چشم اون می‌بینن. بنابراین هیچ یک از مسئولین موتور قصد چنین کاری رو ندارن.
اون حرفی هم که یکی از دوستان زده که:

دقیقاً حرفیه که ما می‌زنیم.

:|
دوست من، حداقل قبلش یه سر خبرای منتشر شده در مورد موتور یوز رو می‌خوندی! همونجا گفتن که هشتاد نفر روی این موتور کار کردن. بازم :|

این که بینگ نتونسته به پای گوگل برسه، یه دلیل عمده داره: گوگل دیتای کاربرا رو داره! و البته یه زیرساخت خیلی قوی. ما توی موتورمون زیرساخت قوی داریم (نمی‌خوام با گوگل مقایسه کنم! در scale خودمون زیرساختمون مناسب هست)، ولی دیتای کاربرا رو نداریم! (البته توی این یکی دو ماهه یه مقداری دیتا به دست اوردیم که داریم روش کار می‌کنیم تا موتور از روش learn بشه) به لطف دوستانی هم که می‌گن ما از این موتور استفاده نمی‌کنیم هیچ وقت این دیتا رو به دست نخواهیم اورد! :|
اما یه نکته‌ی دیگه رو توجه کنید: بینگ داره تو scale بین‌المللی با گوگل رقابت می‌کنه در حالی که یوز می‌خواد تو ۳ فاز اولش در scale ایران با گوگل رقابت کنه. این خیلی فرق می‌کنه!

خزشگر ما به صورت خودکار صفحات رو استخراج می‌کنه و خزش می‌کنه. اما بالاخره ممکنه یه سایتی رو پیدا نکنه، یا تعداد صفحاتی که از یه سایت داره کم باشه. برای رفع این جور موارد، می‌تونید آدرس سایتتون رو به [email protected] بفرستید تا سایت رو در اسرع وقت در فهرست خزش قرار بدیم.

به قول فامیل دور: من دیگه حرفی ندارم!
دوست گرامی! اولاً که اون اسپایدر که شما می‌گی، برای خودش عظمتی داره! فقط در نظر داشته باش که بیش از چهار میلیارد link رو آماده داریم، که یک میلیاردشون رو خزش کردیم! و این یک میلیارد صفحه نیاز به update شدن دارن! علاوه بر این باید صفحات جدید هم گرفته بشن! حالا شما با توجه به محدودیت پهنای باند، باید بتونی از بین این چهار میلیارد صفحه انتخاب کنی که کدوم صفحات جدید خزش بشن، و کدوما update بشن!
ثانیاً همونطور که یکی از دوستان اشاره کرد، شما بیا و برای ما یک میلیارد صفحه رو با تابع FULLTEXT شاخص‌گذاری و جستجو کن! ببینم به ده برابر این زمانهای جستجویی که یوز داره جواب می‌ده می‌رسی؟! همونطور که قبلاً گفتم index ما توزیع‌شده، realtime، مقیاس پذیر (یعنی برای افزایش گنجایشش کافیه بهش سرور اضافه کنید و خود خوشه به صورت dynamic داده‌ها رو balance می‌کنه و نیازی به restart کردن و از این قبیل کارها نیست) و با قابلیت تحمل خطا هست (یعنی اگه یک یا چند سرور crash کنن، کل خوشه مشکلی پیدا نمی‌کنه و به صورت خودکار سرورهای دیگه رو جایگزین می‌کنه). حالا شما بیا این رو با FULLTEXT مقایسه کن!
یکی از دوستان هم گفته بودن:

در جواب باید بگم که نخیر این طور نیست و تمام یک میلیارد رکورد ما دارای محتوای کامل صفحه هستن. تمام هنر ما هم همین بوده! البته روی کوتاه کردن متن صفحات کارهایی کردیم، اما کار سختیه که بتونید متن رو کوتاه کنید، و کیفیت جستجو رو از دست ندید (بعضی وقت‌ها جستجو روی کلمات خاصی هست که ممکنه شما موقع کوتاه کردن متن حذفش کرده باشید و در نتیجه، نتیجه‌ی جستجوتون خراب خواهد شد).
فقط بگم که حجم index ما بیش از دو ساله که از یک ترابایت گذشته.

خوب دوست من اشتباه می‌کنی! :) ما crawler و index خودمون رو داریم و کاری به bing یا گوگل یا هر موتور دیگه‌ای نداریم. البته انصافاً واقعاً خوشحال شدم که شما از لفظ «اگه اشتباه نکنم» استفاده کردید. مورد داشتیم توی یه فروم دیگه یه بنده خدایی با اطمینان کامل گفته بود که یوز از بینگ استفاده می‌کنه! :)

دوست من ما از هیچ تکنیک خاصی برای دزدیدن کلیک و بالا بردن رتبه‌ی الکسا استفاده نمی‌کنیم چون این کار برای موتور جستجو بی‌معنیه. یعنی ایده زیاد داشتیم ها! ولی استفاده نکردیم (می‌تونید سایت رو زیر و رو کنید تا ببینید هیچ کار اضافه‌ای توی موتور انجام نمی‌شه، بر خلاف سایت‌هایی که تا یه جا کلیک می‌کنی ده تا popup باز می‌کنن!). البته رتبه‌ی الکسامون به ۱۱۹ هم رسید که به خاطر استفاده‌ی کاربرا بوده نه چیز دیگه‌ای. البته‌تر(!) این که الان رتبه‌ی الکسامون توی ایران افت کرده (جهانیش داره هنوز رشد می‌کنه) که دلیلش ضعف ما توی تبلیغات بوده و این که به هر دلیل نتونستیم همه‌ی کاربرامون رو حفظ کنیم. این رو می‌دونیم و داریم سعی می‌کنیم کیفیت سرویس رو بالاتر ببریم تا بتونیم کاربرا رو نگه داریم.

در جواب باید بگم که همونطور که قبلاً هم مدیر پروژه توضیح داده ( http://itiran.com/d/68499 ) تیم یوز از تیم گرگر کمک گرفته. در واقع فقط شباهت توی بخش UI سیستم هست و حتی الگوریتم‌های رتبه‌بندی گرگر با یوز خیلی فرق می‌کنه (با چند تا جستجو توی دو تا موتور و مقایسه‌ی نتایج متوجه موضوع خواهید شد). توجه دارید که UI فقط یکی از کامپوننت‌های متعدد موتور جستجو هست (Crawler, Parser, Ranker (Offline, Online), Indexer, Searcher, ...).

یکی از دوستان حرف خوبی زده:

واقعاً همینطوره. ما موتور رو برای کاربرا ساختیم نه برای دل خودمون! فکر هم نکنید چقدر پول گرفتیم و خوردیم! الان نزدیک ۲ ساله که شخص بنده از چند جای دیگه با حقوق نزدیک به دو برابر اینجا پیشنهاد کار دارم، اما نرفتم، چون معتقدم این پروژه می‌تونه کشور رو تکون بده. بقیه‌ی نیروهامون هم کم و بیش همینطوری هستن. بالاخره بچه‌ها فارغ‌التحصیلای دانشگاه‌های تراز اول کشورن و جاهای مختلفی می‌تونن کار بکنن. بگذریم!

نخیر دوست من! اولاً که zal به تنهایی قابل استفاده نیست و فقط از طریق salam قابل استفاده هست که خود salam یه meta search engine هست، یعنی نتیجه رو از چندین موتور جستجو می‌گیره و ترکیب می‌کنه و نمایش می‌ده (البته این کار، اگه قرار باشه درست انجام بشه کار سختیه. فکر نکنید که با دو خط کد می‌شه این کارو کرد! بچه‌های salam زحمت کشیدن روی این پروژه. ولی مقایسه‌اش با یوز درست نیست). بقیه‌ی اونایی هم که به اسم موتور جستجو عنوان می‌شن، تماماً یا موتور جستجوی خاص منظوره هستن (مثلاً موتور جستجوی خانه، یا ماشین)، یا meta search engine هستن، یا تعداد صفحاتشون خیلی کمه (زیر ۱۰ میلیون صفحه) که عملاً نمی‌شه ازشون استفاده کرد! فقط پارسی‌جو هست که ۲۰۰ میلیون صفحه داره، و یوز که یک میلیارد صفحه داره. گرگر هم که قبلاً درباره‌اش صحبت کردم.

نخیر اینطور نیست! ما خزش رو خودمون انجام می‌دیم. دلیل این که یه همچین اتفاقی افتاده، همونه که بالاتر توضیح دادم. خزشگر کار سختی داره! توی یک میلیارد صفحه باید همه رو بره update کنه که در نتیجه ممکنه بعضیا از دستش در بره. شما بی‌زحمت آدرس سایتتون رو برای ما به آدرس [email protected] بفرستید تا بررسی کنیم مشکل از کجاس.

در مورد جستجوی عکس: جستجوی عکس یوز خیلی تازه کار هست و در نتیجه کاملاً قابل انتظاره که توش اشکال زیاد باشه. البته بچه‌های تیم عکس دارن شدیداً روش کار می‌کنن و خیلی از اشکالا رو اخیراً برطرف کردن. تعداد عکس‌هامون هم قراره به زودی به حدود ۱۵ برابر برسه.

من عاجزانه درخواست می‌کنم یه همچین چیزایی رو به ما خبر بدید، تا بررسی کنیم اشکال کار از کجاس. دوستان ما تمام ایمیل‌هایی که به آدرس [email protected] می‌فرستید رو می‌خونن و برای رفعش به بخش مربوطه ارجاع می‌دن.

ببخشید می‌شه منبع خبرتون رو برای این که روسیه برای یاندکس ۴۲ میلیون دلار هزینه کرده بفرمایید؟ من خبر ندارم yandex چقدر هزینه برده، ولی این عدد یه کم، همچین یه کم به شدت کم به نظر می‌رسه! شما فرض بگیر که yandex کلهم اجمعین ۵۰ هزار تا سرور بیشتر نداشته باشه! (توجه داشته باشید که گوگل بیش از ۲ میلیون سرور داره!) هر سرور رو چند حساب کنیم خوبه؟! دیگه سرور در پیت هم بگیرید قیمتش ۲۰۰۰ دلار هست! چقدر می‌شه؟ می‌شه ۱۰۰ میلیون دلار! فقط هزینه‌ی سرور! هزینه‌ی دیتاسنتر، پهنای باند، نیروها و بقیه‌ی هزینه‌ها رو هم بذارید روش! من نمی‌دونم شما این عدد رو از کجا اوردید! بعد هم مقایسه‌اش کردید با عدد موهومی ۲۰۰ میلیارد تومن! که درستش ۷ میلیارد تومن بوده!

خوب این دوستمون حسابی از خجالت تیم ما در اومدن! :|

یکی دیگه از دوستان گفتن «اگه اشتباه نکنم طراحان یوز انتی ویروس شید رو هم قبلا ارایه کردن که از موتور انتی ویروس های دیگه استفاده میکرد.»
خوب دوست من اشتباه می‌کنید! ما هیچ ربطی به آنتی ویروس نداریم!

فقط ما نفهمیدیم چرا تا حالا گوگل yandex و baidu و امثالهم رو نخریده!

خوب برادر من! این همه فک زدم که بگم این موتور از پایه توسط جوان‌های ایرانی طراحی شده! به مرور زمان هم تکمیل شده. ما بیش از چهار ساله داریم روی این موتور کار می‌کنیم. یه شبه که هواش نکردیم! خوب پس بسم‌الله: پای حرفت باش و همه جوره ما رو پشتیبانی کن.

من دیگه چیزی نگم بهتره! واضحه که خزشگر به صورت خودکار صفحات رو استخراج می‌کنه!

آقا به جان بچه‌ام خسته شدم! چقدر تایپ کنم! :)

بازم خوشحال می‌شم اگه دوستی سؤال داره بپرسه.
یادش بخیر 2 سال پیش
چقدر ادعا
چقدر جو
و چقدر انگیزه بیخود و بیجهت و از همه مهمتر
چقدر سرمایه که به برباد رفت

2 سال گذشت و باید دوباره این حرفایی که نقل قول کردم رو خوند و سپس سری به الکسای یوز زد و در تناقضی سر کرد بین خنده و افسوس

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
خوب درستش کن که متاسف نباشی :D
چشم! دکمه‌اش رو می‌زنم که درست بشه! :D
خوب برادر من اگه این‌قدر راحت می‌شد درستش کرد که این همه جون نمی‌کندیم!

یاهو و بینگ جلو گوگل زمین خوردن اونوقت این سر چه حسابی امید داره مخاطب گوگل رو ول کنه و سمتش بره؟
اولاً بینگ رقابتش با گوگل جهانیه، ما رقابتمون داخل کشوره. این ۲ تا خیلی با هم فرق دارن.
ثانیاً تمرکز روی سرویس‌های بومی یکی از چیزهاییه که می‌تونه کاربر رو سمت موتور جستجوی داخلی بکشونه.

یادش بخیر 2 سال پیش
چقدر ادعا
چقدر جو
و چقدر انگیزه بیخود و بیجهت و از همه مهمتر
چقدر سرمایه که به برباد رفت

2 سال گذشت و باید دوباره این حرفایی که نقل قول کردم رو خوند و سپس سری به الکسای یوز زد و در تناقضی سر کرد بین خنده و افسوس
برام جالبه! می‌شه بفرمایید کجای این صحبتایی که نقل قول کردید، ادعا توش بود؟!
من یه بار دیگه این صحبتایی که ۲ سال پیش کرده بودم و شما نقل قول کردی رو خوندم، تقریباً همچنان همه‌اش رو تکرار می‌کنم (به جز بخش عدد و رقم‌ها که مثلاً گراف وبمون الان به بیش از ۳۰ میلیارد صفحهٔ کشف شده و بیش از ۴۰۰ میلیارد ارتباط بین صفحات رسیده).
به نظرم دلیل اصلی عدم استقبال مخاطب از یوز، مدیریت ضعیف بوده...

البته تجربهٔ این مدت به من نشون داده که بحث کردن اینجا خیلی فایده‌ای نداره! در هر صورت من چیزی که به نظرم درست می‌رسه رو می‌گم، خواهی پند گیر، خواهی ملال...

البته این رو هم بگم که حداقل حداقل حداقل حداقلش! من انقدر مرد هستم که وقتی یه حرفی می‌زنم پاش واستم. توی همین تاپیک بارها و بارها شده یه نفری یه چرتی پرونده، من جوابشو دادم، بعد طرف دیده دیگه خیلی چرت گفته! و در نتیجه به جای این که مرد باشه و پای حرفش واسته و بگه «اشتباه کردم»، رفته پستش رو ویرایش کرده! یا زده کلاً پاکش کرده!!! که بتونه همچنان قیافه بگیره که «من هیچ‌وقت حرف بیخود نمی‌زنم»! و چون خوشبختانه نقل قول‌هایی که من ازش کردم رو نمی‌تونسته پاک کنه یا ویرایش کنه، حداقل اثرش توی نقل قول من هست! :|

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من زیاد تو طراحی سایت و اینا وارد نیستم ولی یه سوال هی میخوام بپرسم میگم ولش کن:
میشه یکی به من بگه چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم؟ من یکم آدم خسته ای هستم ولی تقریبا اکثر پست هارو خوندم ولی باز متوجه نشدم چرا باید یوز yooz.ir رو جدی بگیریم؟!

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    18.8 KB · نمایش ها: 43

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من زیاد تو طراحی سایت و اینا وارد نیستم ولی یه سوال هی میخوام بپرسم میگم ولش کن:
میشه یکی به من بگه چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم؟ من یکم آدم خسته ای هستم ولی تقریبا اکثر پست هارو خوندم ولی باز متوجه نشدم چرا باید یوز yooz.ir رو جدی بگیریم؟!
خودش که جدی نیست. اما بودجه اش جدی جدی از جیب ما دزدیده میشه:D
البته هرچی می دزدن خرج دوا و دکتر میشه، به صورت غیر مستقیم بر میگرده تو جیب من:p:general404:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
:D:D:D
اونو که خودم هم نمی‌دونم! از اون دوستی بپرس که این عنوان رو گذاشته روی تاپیک! :D:D:D

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
چشم! دکمه‌اش رو می‌زنم که درست بشه! :D
خوب برادر من اگه این‌قدر راحت می‌شد درستش کرد که این همه جون نمی‌کندیم!
خوب آقا اگر سخت بود و نمیتونستید انجام بدید چرا پروژه رو قبول کردید که پول بیت المال حرام شود؟
مثل اینه که یکی یه ماشین بسازه و بعد چرخاش نچرخه و به سرمایه گذار ها بگه شرمنده 6 ساله داریم روش کار میکنیم تا مشکلش رو بر طرف کنیم.

خودش که جدی نیست. اما بودجه اش جدی جدی از جیب ما دزدیده میشه:D
البته هرچی می دزدن خرج دوا و دکتر میشه، به صورت غیر مستقیم بر میگرده تو جیب من:p:general404:
حالا 2 تا آمپول پنی سیلین هم بدن تو بزنی چقدرش مگه بر میگرده :p

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
خوب آقا اگر سخت بود و نمیتونستید انجام بدید چرا پروژه رو قبول کردید که پول بیت المال حرام شود؟
مثل اینه که یکی یه ماشین بسازه و بعد چرخاش نچرخه و به سرمایه گذار ها بگه شرمنده 6 ساله داریم روش کار میکنیم تا مشکلش رو بر طرف کنیم.
نه برادر من مشکل این نیست که «سخت بود و نمی‌تونستیم انجام بدیم». ما از نظر فنی مشکل خاصی نداریم (نمی‌گم خیلی تاپ هستیم و از گوگل جلوتر هستیم! اما برای چیزی که لازمه، که بتونه با کیفیت خوب به کاربر داخلی جواب بده، مشکل فنی خاصی وجود نداره). مشکل اصلی مدیریتی بوده که اونم اگه خدا بخواد حل می‌شه و کار روی روال می‌افته...
پول بیت‌المال هم حروم نشده (ادعا نمی‌کنم که به بهترین نحو ممکن خرج شده، ولی می‌دونم که حیف و میل نشده)، پروژه‌ای که با پول بیت‌المال تعریف شده بود اصلاً صنعتی نبود و فقط تحقیقاتی بود. که اون پروژه انجام شد و به نتیجه هم رسید. مشکل توی فاز صنعتی کردنش هست.
مثالی که زدید هم درست نبود. مثل اینه که یکی بره برای ساخت ماشین یه پروژه تحقیقاتی تعریف کنه و انجامش بده، ناظر پروژه هم تحویل بگیره و اوکی رو بده که خروجی‌ای که برای این تحقیقات تعریف شده بود به دست اومد. بعد بخواد بره کارخونه بزنه و از روی خروجی تحقیقاتش ماشین بسازه، بعد به علل مختلف ماشینی که می‌سازه چرخاش خوب نچرخه و کج و کوله بره. مثلاً یکی از دلایلش این باشه که تخمین زده برای کارخونه‌ای که این ماشین رو بسازه، ۱۰ میلیارد تومن هزینه لازمه، اما فقط بتونه ۱ میلیارد تومنش رو تأمین کنه. یکی دیگه از دلایلش عدم مدیریت صحیح کارخونه و کارگراش باشه. یکی دیگه از دلایلش عدم حمایت درست حامی (دولت) باشه. مثلاً قرار باشه طی قراردادی، حامی براش ۱۰۰ تا دستگاه مخصوص بخره که بتونه خط تولید راه بندازه، بعد اجرای این قرارداد رو ۲ سال به تعویق بندازه... آخر هم اجراش نکنه و ۱۰ تا دستگاه بده بگه برو فعلاً با اینا یه دست دستگرمی بزن، تا ببینیم چی می‌شه! یا مثلاً توی قرارداد ذکر شده باشه که ما خط تولید رو در اختیار شما می‌ذاریم، بعد از اجرای کامل قرارداد و موفع پیاده‌سازی خط تولید در محل کارفرما، کارفرما بزنه زیرش و بگه ما اصلاً محلی برای اجرای این قضیه نداریم!!! اینا همه‌شون بلاهایی هست که سر ما اومده...

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
حالا 2 تا آمپول پنی سیلین هم بدن تو بزنی چقدرش مگه بر میگرده :p

چیکار کنیم دیگه ... آدمیزاد به امید زنده است... ایشالا سرطان میگیرن که خواب سرمایه مون هم برگرده:D

تا وقتی که پول نفت وجود داره، زندگی انگلی اینا هم ادامه داره. الان در همین بخش سلامت، اون آقاهه عقب افتاده که اول اسمش "س" داره:D بودجه های میلیاردی برای کارهای مسخره و دیوانه وار، بذل و بخشش میکنه. فقط وقتی پول نفت قطع بشه، بساط مفتخوری و دور هم بخوریم :D و پروژه های آرایشی/نمایشی در این مملکت برچیده میشه
اگر بودجه یک پروژه خصوصی باشه و از جیب یک آدمی که دلش برای پول سرمایه گذاری شده بسوزه، هیچ پروژه شکست خورده ای بعد از 7 سال همچنان ادامه پیدا نمیکنه:rolleyes:... 7 سال زمان کمی نیست.

من به شما قول میدم، اگر اینا بودجه دولتیشون قطع بشه، اگر تمام تیم های موتور جستجوی ملی! ایران ( یوز و پارسی جو و ...) با وفاق ملی دست به دست هم بدن، نمیتونن به اندازه این بچه 16 ساله مکزیکی از اینترنت درآمد داشته باشن:general304:
https://www.youtube.com/user/stephenoscarruiz/videos
بعد میخوان جایگزین گوگل بشن :rolleyes: مصطفی بلد نیست برقصه، میگه زمین کجه :D

Last edited:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
@sayyid چه خبر مهندس ؟

ایشاالله پروژه جدید ندارین تو دستو بالتون ؟
مثلا ایندفعه به جای 180 میلیارد یهو 500 کنیدش حال بده بهتون :)

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
Yooz.ir_Traffic,_Demographics_and_Competitors_-_Alexa_-_2017-06-02_23.09.40.png
ما جدی هم بگیریم کسای هستن که جدی نگیرن این امارش
هرچی ما بقیشم میمونه ماله شاید شاید شاید ادارات دولتی باشه که اینترانت دارن که این روزا ماشالا همه روی گوشیشون نت دادن منت اینترنت اداره ها هم نمیکشن راحت

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
منم قبلا جدی نمیگرفتم!! امشب گرفتم این شد نتیجه اش:
http://yooz.ir/search/?q=دانلود قسمت نهم فرار از زندان&s=0
پ.ن: ایندکسی که آورده به کنار .... چرا نتایج یک سایت دو بار در صفحه اول جستجو میاد صفحه دوم هم چهار بار!!! اینقدر منابعشون محدوده یا....
پ.ن2: اینا اگه اسم خودشون رو گذاشتن مهندس و برنامه نویس و.... حداقل کمترین استاندارد های وب رو رعایت میکردند نگاه کنید همه جستجو ها با title "یوز | موتور جستجو یوز" میاد بالا .... یعنی یکی بره تو history مرورگر نمیفهمه چی جستجو کرده!!! :-/

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
موتور جستجوگر بزرگ یوووووووووووووووووووووووز الان الکسای ایرانش 2500 هست..اونوقت انتظار دارید جدی گرفته بشه؟

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
@sayyid چه خبر مهندس ؟

ایشاالله پروژه جدید ندارین تو دستو بالتون ؟
مثلا ایندفعه به جای 180 میلیارد یهو 500 کنیدش حال بده بهتون :)
خیلی برام جالبه که هیچ ابایی ندارین از این که هر حرفی دلتون می‌خواد بزنین. یعنی همینجوری می‌پرونین دیگه...
اولاً اون عددی که مطرح شده بود ۱۷۰ میلیارد بود نه ۱۸۰ میلیارد.
ثانیاً برای بار فکر کنم دهم می‌گم: ۱۷۰ میلیارد رو که مطرح کرده بودن، کل هزینه‌ای بود که قرار بود روی طرح جویشگر خرج بشه، که دهها پروژه توش هست، که یکیش موتور جستجوی متنی هست، که یکیش یوز هست. حالا از این مقدار چقدرش به یوز داده شده؟ قبلاً با جزئیات این مسئله رو همینجا مطرح کردم، دیگه تکرار نمی‌کنم.
ثالثاً نه عزیزم پروژهٔ جدید نداریم، همین پروژه رو برنامه‌ریزی کردیم که طی چند سال آینده به نقطهٔ سر به سر برسیم و دیگه نیازی به حمایت دولت نداشته باشیم. مثل شما هم نیستیم که به هیچی اعتقاد نداشته باشیم و همینجوری راحت به بقیه تهمت بزنیم که بخوایم از بیت‌المال دزدی بکنیم.

در مورد وضعیت هم یکی دو ماه صبر کنید، ان‌شاءالله یه چیزایی می‌بینید... البته اون دوستانی که فقط بلدن مسخره کنن و تهمت بزنن اگه ده سال هم صبر کنن چیزی نمی‌بینن!

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
خیلی برام جالبه که هیچ ابایی ندارین از این که هر حرفی دلتون می‌خواد بزنین. یعنی همینجوری می‌پرونین دیگه...
اولاً اون عددی که مطرح شده بود ۱۷۰ میلیارد بود نه ۱۸۰ میلیارد.
ثانیاً برای بار فکر کنم دهم می‌گم: ۱۷۰ میلیارد رو که مطرح کرده بودن، کل هزینه‌ای بود که قرار بود روی طرح جویشگر خرج بشه، که دهها پروژه توش هست، که یکیش موتور جستجوی متنی هست، که یکیش یوز هست. حالا از این مقدار چقدرش به یوز داده شده؟ قبلاً با جزئیات این مسئله رو همینجا مطرح کردم، دیگه تکرار نمی‌کنم.
ثالثاً نه عزیزم پروژهٔ جدید نداریم، همین پروژه رو برنامه‌ریزی کردیم که طی چند سال آینده به نقطهٔ سر به سر برسیم و دیگه نیازی به حمایت دولت نداشته باشیم. مثل شما هم نیستیم که به هیچی اعتقاد نداشته باشیم و همینجوری راحت به بقیه تهمت بزنیم که بخوایم از بیت‌المال دزدی بکنیم.

در مورد وضعیت هم یکی دو ماه صبر کنید، ان‌شاءالله یه چیزایی می‌بینید... البته اون دوستانی که فقط بلدن مسخره کنن و تهمت بزنن اگه ده سال هم صبر کنن چیزی نمی‌بینن!
پولها تموم شد شما دوباره فعال شدی برای بودجه بعدی؟ :D
پ.ن: اینهمه اسم آخه یوز اسم جالبی نیست, هنوز راه نیافته یه عده تو همین تاپیک اسمش رو گذاشتن گ*ز. شرمنده

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دلیل اصلی عدم استقبال مخاطب از یوز، مدیریت ضعیف بوده... واقعا درسته
اگه مدیریت صحیح باشه که بودجه تو این کارا صرف نمیشه
اینکه تازه یه قسمت کوچیکه از پروژه های بیهوده و بی بازده تو جهان سوم
اون بزرگاش که رو نمیشه :D
افتک هی مالیات دادی شد این یوز شد. الان سریالات رو هم مفتی از سایتا من میگیری ولی نمیدونی :general111:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دلیل اصلی عدم استقبال مخاطب از یوز، مدیریت ضعیف بوده... واقعا درسته
اگه مدیریت صحیح باشه که بودجه تو این کارا صرف نمیشه
اینکه تازه یه قسمت کوچیکه از پروژه های بیهوده و بی بازده تو جهان سوم
اون بزرگاش که رو نمیشه :D
افتک هی مالیات دادی شد این یوز شد. الان سریالات رو هم مفتی از سایتا من میگیری ولی نمیدونی :general111:
بجان مصطفی، نیت من خیره. من مالیات میدم که صرف امور غیر سیدی ( با فتح سین بخونید، سیادتش خیلی غلظت داره بهش بر میخوره :D) بشه. حالا اینا می دزدن و صرف مسخره بازی میکنند، دیگه به من مربوط نیست. انما الاعمال بالنیات:D

پ.ن: آدرس سایتت چیه ؟ من سریال هام رو از تورنت میگیرم، اول می بینم اگر خوشم بیاد بعدش از آمازون اینستنت میخرم که حلال باشه:general304:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
همین پروژه رو برنامه‌ریزی کردیم که طی چند سال آینده به نقطهٔ سر به سر برسیم
8 سال که تا حالا طول کشیده، چند سال آینده هم روش ... اگر قانون سختی کار شاملتون بشه، ایشالا در همین پروژه بازنشسته میشید :general304:... اگر یوزپلنگ واقعی بود، تا حالا در اثر کهولت سن، مرده بود:general405::general404:

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
اون دوستانی که فقط بلدن مسخره کنن و تهمت بزنن اگه ده سال هم صبر کنن چیزی نمی‌بینن!
بقیه دوستانی که مسخره نمیکنند هم اگر صد سال صبر کنند از یوز چیزی نمیبینند

شما همچنان بعد 2سال بگو : چند ماه صبر کنید ، چند سال صبر کنید ، چند دهه صبر کنید
بعید میدونم کسی برای یوز صبر کرده باشه ! چون ملت دارن از سرویس گوگل استفاده میکنن و جوجه برنامه نویسای خودبزرگ بین با بودجه دولتی سرشون گرمه و امورات زندگیشون رو با اسباب بازی به نام یوز میگذرونن .
کسی کاری به کار کسی نداره ... کارگران مشغول کارند .

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
بقیه دوستانی که مسخره نمیکنند هم اگر صد سال صبر کنند از یوز چیزی نمیبینند

شما همچنان بعد 2سال بگو : چند ماه صبر کنید ، چند سال صبر کنید ، چند دهه صبر کنید
بعید میدونم کسی برای یوز صبر کرده باشه ! چون ملت دارن از سرویس گوگل استفاده میکنن و جوجه برنامه نویسای خودبزرگ بین با بودجه دولتی سرشون گرمه و امورات زندگیشون رو با اسباب بازی به نام یوز میگذرونن .
کسی کاری به کار کسی نداره ... کارگران مشغول کارند .
اینا با این حرفا فقط خودشون رو گول میزنند. تا بهشون میگی دزدی از بیت المال بهشون بر میخوره و میگن ما دزد نیستیم :confused:. این دوستمون یا معنی بیت المال رو نمیدونه یا معنی دزدی رو نمی فهمه یا در عالم دیگری سیر میکنه که تعاریفش با عالم ما فرق داره:D. برای مزید اطلاع این دوستمون :

بیت المال در تعریف سیاره ما و شریعت خودش:p، به بودجه عمومی گفته میشه که متعلق به همه مردمه. به عنوان مثال، این چند صد نفری که در این تاپیک پست زدن، تعدادی از صاحبان بیت المال هستند که اتفاقا جامعه آماری خوبی از کل 80 میلیون ایرانی هستند

دزدی هم در تعریف سیاره ما به عمل برداشت بدون اجازه و بدون رضایت، از مال کسی گفته میشه:D

حالا شما یک نظر سنجی بالای این تاپیک بذار، خودت می فهمی که آیا صاحبان بیت المال از برداشت پولشون برای صرف شدن در این پروژه راضی هستند یا نه :rolleyes: اگر راضی بودند، شما درست میگی و ما نمی فهمیم.... اما اگر راضی نبودند، ما درست میگیم و شما داری دزدی میکنی. هر چی هم خودتو گول بزنی و با کلمات بازی کنی، تغییری در اصل موضوع، حاصل ؟:general703: ... نمیشه :p

بالا