ما داریم با تاپیک زدن بزرگش میکنم مگرنه چند روز دیگه بجای موتورجستجو به سایت اسپمر تغیر کاربری میدهآیا هنوز هم در تلاشند که جدی گرفته شوند ؟:دی
ما داریم با تاپیک زدن بزرگش میکنم مگرنه چند روز دیگه بجای موتورجستجو به سایت اسپمر تغیر کاربری میدهآیا هنوز هم در تلاشند که جدی گرفته شوند ؟:دی
شایدم ما داریم به اونا میخندیم و اونا هم دارن به ما میخندن ..ما داریم با تاپیک زدن بزرگش میکنم مگرنه چند روز دیگه بجای موتورجستجو به سایت اسپمر تغیر کاربری میده
مگه کسی اصلا از یوز استفاده هم میکنه!کسی ورودی داره از یوز؟
سه تا شماره میشه معرفی کردتاپیک قفل بشه بهتره . دیگه حالم از این چیزا بهم میخوره . یوز، تبیان، سروش و... اینا مخاطباشون خود سازنده هاشون هم نیستن:general107:
تلگرام هم اگه خوب بود تلگرام های متفرقه پیدا نمیشد, خودش باید امکانات میگذاشت. حتی یه دونه مولتی یوزر نداره! باید تلگرام جدا نصب کرد:general208:
تلگرام(اصلی) یه شماره بیشتر ندارهسه تا شماره میشه معرفی کرد
تلگرام(اصلی) یه شماره بیشتر نداره
خیلی وقت هست که تلگرام قابلیت افزودن چندین اکانت رو گذاشته (نسخه اندروید)تلگرام(اصلی) یه شماره بیشتر نداره
جا نمیفته! جا می کننش! :general112:یوز و یا ... اصلا جا نیفتادن یعنی میگه میشه تا گوگل هستش چیزی جا بیفته
مطلع شدیم دوستان پس از افتضاحی که سر این پروژه و پروژه های قبلی به بار آوردن رفتن سراغ مورد جدید
مشاهده پیوست 1094470
اینکه یه چیز بهترینش وجود داره, چرا میرن سراغ هزینه برای ساخت مجددش اصلا قابل درک نیست.
متاسفانه اینهمه هزینه برای تکرای فعالیتهای بدون ثمر باعث شده کاربران به محصولات و اپلیکیشن های ایرانی بی اعتماد بشن