هی چی درش تخته شددرود بر شما
چی شد؟
هی چی درش تخته شددرود بر شما
چی شد؟
نه..ضریب خطاش وحشتناک بود..فکر میکنم از api گوگل استفاده میکرد
طرف میگفت چرا به من میگین دزدمیگن آه بچه های پی تی @sayyid رو گرفته، کرونا گرفته مردهمشاهده پیوست 1244057
دست بیزینس پلن و ممل شوشو میدادن بهتر طراحس میکردن و راه مینداختن این موتور جستجوی بومی رونه..ضریب خطاش وحشتناک بود..
اسم خودشو هم سرچ میکردی نمیاورد..
بیزی استاد اعظم اسپمدست بیزینس پلن و ممل شوشو میدادن بهتر طراحس میکردن و راه مینداختن این موتور جستجوی بومی رو
با توجه به نتایج سرچ هاش کاملا مشخص بود الگوریتم هاش مجزا و غیر حرفه یی بود..این همه دیتاش از گوگل بودش
هر چه که بود به رحمت خدا پیوستبا توجه به نتایج سرچ هاش کاملا مشخص بود الگوریتم هاش مجزا و غیر حرفه یی بود..
من حدسم اینه که در بهترین حالت api از یه موتور جستجوی متفرقه داشته..
بیزی می کردش موتور اسپممشاهده پیوست 1244259
بیزی خوره ست..منتها مدیریت نداره روی کاراش..خروجی درست نمیتونه بگیره..
بیشتر نرد هست تا گیک..
از طیف امثال نیکولاس تسلا ست..
فقط دوست داره حرکت بزنه..
در جهت پول نمیتونه کار کنه..
بیزی رو باید ببرنش تو یه شرکت حرفه یی..بیزی می کردش موتور اسپم
نتایج یا باید از فیلتر سایت های بلک لیست شده خارج میشدن یا احتمالا بر پایه جستجو در لیست سایت های وایت لیست بودن..من جای یوز بودم تو این مدت از duckduckgo.com دیتا میگرفتم میزاشتم کسی هم نمیفهمید این دیتا از کجا و با چه الگوریتمی میاد چون همه با گوگل مقایسه میکنن نهایتش آدم سمجی باشه با bing.com هم تست میکنه ولی کسی تو خیال داگ داگ گو نیست. سرچ انجین آزادی هست مثل گوگل کپچا نمیاره الگوریتم مستقلی هم داره
خروجی کار میشد موتور جستجو میلی
نیازی به بلک لینک و وایت لیست نداشتنتایج یا باید از فیلتر سایت های بلک لیست شده خارج میشدن یا احتمالا بر پایه جستجو در لیست سایت های وایت لیست بودن..
معلوم نیست با توجه به رعایت این قانون حکومتی، چه آب دوغ خیاری توی بک لند سیستم درست کرده بود..
با فیلتر کلمات نمیشه..نیازی به بلک لینک و وایت لیست نداشت
خیلی راحت با فیلتر کلمات، سایت های مشکل دار رو میشه کلا برداشت
یوزر از سال 93 تا الان بودجه میگرفت!
یکی دیگه زدن، ذره بین
یکی از سئوکار ها میگفت باهاش تماس میگیرن برای مشاوره سئو که این چطور نتایج رو نشون بده!!
ذره بین بره کنار یکی دیگه میاد
از اینا زیاد هست
نهایتش واگذار کنن به چین
بایدو اصلا زبان فارسی براش مفهوم نیست مگرنه از روز اول استفاده میکردن