• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
موتور جستجو با امکان ارسال اسپم خخخخ :general304:
من یه نفر جا موندم ، همه اومدن یه لینک اسپم گذاشتن و رفتن نوبت من که شد هر کار میکنم ارور 404 میده !!!
ورفای و ثبت سایت نداره میگه ایمیل بزنید تا ثبتش کنیم :android30:
https://yooz.ir/daily/دعوت-همکاری-موتور-جستجو-یوز

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
پروژه رفتن به یه کیهان دیگه هم بود تا الان تموم شده بود..

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
موتور جستجو با امکان ارسال اسپم خخخخ :general304:
من یه نفر جا موندم ، همه اومدن یه لینک اسپم گذاشتن و رفتن نوبت من که شد هر کار میکنم ارور 404 میده !!!
ورفای و ثبت سایت نداره میگه ایمیل بزنید تا ثبتش کنیم :android30:
https://yooz.ir/daily/دعوت-همکاری-موتور-جستجو-یوز
اگه تو گوگل سرچ کنی یوز، سایتش بعد از یه مشت رستوران به اسم یوز سومین گزینه هست، یه ذره سئوکاری بلد نیستن:general304::general304::general304::general304:
upload_2019-6-6_13-19-45.png

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
ما به صاحب پروژه میخندیم..
اون با پولا حال میکنه و به ما میخنده..
شاید باورتون نشه.. یه انمیشن درست کرده بودیم..
نسخه trial و پر باگش رو درست کردیم واسه خروجی اولیه که نشون این و اون بدیم..یک دقیقه..
اتفافی دست یه سپاهی رسید..
تماس گرفتن گفتن حاظریم انیمیشنتون رو به عنوان نمونه بفرستیم فلان غرفه تو نمایشگاه روسیه که قراره چند وقت دیگه برگزار بشه..
مخم سوت کشید.. :eek::eek:
این همه انیمیشن درجه سه و و دو ویک ساخته شده سازنده های اونا رو ول کردن اوندن سمت ما..
چون به لحاظ سواد و تخصص پیش ما احساس امنیت میکردن..ولی پیش اونا میریدن به خودشون..
گفتم من اینو اینقدر باگ داره که تو آپارات هم نذاشتمش ..بدمش به اینا؟؟!!!
:general502::general502::general502: تو این مملکت..
@zgg123

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
این همه انیمیشن درجه سه و و دو ویک ساخته شده سازنده های اونا رو ول کردن اوندن سمت ما..
چون به لحاظ سواد و تخصص پیش ما احساس امنیت میکردن..ولی پیش اونا میریدن به خودشون..
اتفاقا الان **** فقط میره سراغ هنرمندای درجه اول، فیلم قلاده های طلا رو با چه بازیگرایی ساختن؟ فیلم به وقت شام ابراهیم حاتمی کیا رو کی ساخت؟ اینقدری بهش پول دادن که طرف با اون سابقه و اعتبارش میاد علنی تو جشنواره ازشون تشکر می کنه! پایتخت 5 رو کی ساخت؟ و ....
هر کیو خواستن یا با زور میارن یا با زر می خرن، یه سری هم میرن کنار خیابون خودشونو عرضه می کنن بیان ببرنشون! امیدوارم جز این دسته آخری نباشیم :)

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
کلا سایتشون دیگه هیچ نتیجه ای نمیاره:D

alimnf

Registered User
لایک‌ها
98
چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟
:D :D :D :D چه میکنه این ابر جستجوگر

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
خیلی دلم میخواد بدونم اون سیدی که میگفت دارید به من تهمت میزنید و من حرومخوار و دزد نیستم و .... ، الان کجاست و داره چیکار میکنه و هنوز هم بر عقیده سابقش استواره یا نه :D

@sayyid بیا از بلاهایی که در این مدت سرت آمده تعریف کن که مثل کلید اسرار، ما عبرت بگیریم :p:D

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
هر چی سرچ کنی می نویسه " جستجوی شما نتیجه ای در برنداشت. " تازه کلی هم طول می کشه تا جستجو کنه در نهایت به این عبارت می رسه

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
هر چی سرچ کنی می نویسه " جستجوی شما نتیجه ای در برنداشت. " تازه کلی هم طول می کشه تا جستجو کنه در نهایت به این عبارت می رسه
علتش اینه که کلاً backend موتور پایینه و front اش بالا هست که باعث می‌شه صفحهٔ اول بیاد ولی جستجو هیچ نتیجه‌ای نداشته باشه.

علت این که backend پایینه هم اینه که تیم فنی موتور (از جمله من) کلاً از موتور اومدن بیرون... اونم علتش اینه که دانشگاه با وجود پیگیری بیش از ۱ سال و نیم ما، حاضر نشد پروژه رو به بخش خصوصی واگذار کنه...

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
خیلی دلم میخواد بدونم اون سیدی که میگفت دارید به من تهمت میزنید و من حرومخوار و دزد نیستم و .... ، الان کجاست و داره چیکار میکنه و هنوز هم بر عقیده سابقش استواره یا نه :D

@sayyid بیا از بلاهایی که در این مدت سرت آمده تعریف کن که مثل کلید اسرار، ما عبرت بگیریم :p:D
خوب من که حرفای قبلیم سر جاشه، اونایی که به شخص من تهمت زدن که باید بعداً پیش خدا جواب پس بدن. اون به کنار.

اما این که بر عقیدهٔ قبلیم استوار هستم، بله ۱۰۰٪، با یه تفاوت کوچیک و اون این که فکر می‌کردم می‌تونیم کاری کنیم که دانشگاه پروژه رو به بخش خصوصی واگذار کنه، ولی نتونستیم... این از سال‌های قبل واضح بود که تا وقتی این پروژه توی دانشگاه باقی بمونه به هیچ جا نمی‌رسه. تا وقتی پروژه در سال‌های اولش تحقیقاتی بود، توی دانشگاه بودنش منطقی بود. ولی وقتی خواست عملیاتی و صنعتی بشه، دیگه دانشگاه ظرفیتش رو نداشت و باید واگذارش می‌کرد به بخش خصوصی.

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
فکر کنم اینی که دستگاه کرونایاب رو قالب کرد به سوپاه همین سید یا فکو فامیلش باشن که یوز رو خوردن رفتن سراغ پروژه بعدی
خود وزیر تو مصاحبش اون موقع با دلار فکر کنم 3 تومنی گفت 280 میلیارد تومن تو فاز اول حالا خدا میدونه چقدر دیگه گرفتن
به همین راحتی تو ایران میلیاردر شوید
آره دیگه، به همین راحتی تو ایران تهمت بزنید. کاری نداره که! فقط حواستون باشه که یه خدایی هم هست...

قابل توجه دوستانی که دنبال واقعیت هستن و نه شایعات: من و اکثر نیروهای تیم فنی یوز، هیچ سهمی یا نقشی توی مدیریت کلان پروژه نداشتیم. بنابراین به جز مدتی که کار فنی کردیم و به عنوان کارمند طبق قراردادمون ماهانه حقوق گرفتیم، هیچ پولی از این پروژه به ما نرسیده. اون پولی هم که این دوستمون می‌گه وزیر توی مصاحبه‌اش گفت، ۱۷۰ میلیارد تومن بود. اگه دنبال حقیقت هستید، اینو ببینید:
همون‌طور که اینجا گفته (و من هم توی همین گفتگو چند بار گفته بودم)، ۱۷۰ میلیارد تومن برای کل طرح جویشگر بومی اختصاص داده شده بود (سال ۹۳) که طی ۳-۵ سال هزینه بشه (که کلاً طرح جویشگر بومی رفت رو هوا). این هزینه‌کرد هم به طرق مختلف هست و به شکل حمایت هست، نه این که ازت شماره شبا بگیرن ساتنا کنن برات! طرح جویشگر بومی هم یه طرح خیلی بزرگ بود که core اون موتورهای جستجوی متنی بودن، که یوز و پارسی‌جو بودن. یعنی ته تهش هزینه‌ای که روی یوز شده بود ۷ میلیارد تومن بود:
اون هم به شکل‌های مختلف. البته کسانی که با موتور جستجو و نحوهٔ پیاده‌سازی اون و سرورهای مورد نیازش و ... آشنا باشن، متوجه می‌شن که برای یه تیم ۲۰-۳۰ نفره که چند سال کار کنن، ۷ میلیارد هزینهٔ زیادی نیست...

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
خوب من که حرفای قبلیم سر جاشه، اونایی که به شخص من تهمت زدن که باید بعداً پیش خدا جواب پس بدن. اون به کنار.

اما این که بر عقیدهٔ قبلیم استوار هستم، بله ۱۰۰٪، با یه تفاوت کوچیک و اون این که فکر می‌کردم می‌تونیم کاری کنیم که دانشگاه پروژه رو به بخش خصوصی واگذار کنه، ولی نتونستیم... این از سال‌های قبل واضح بود که تا وقتی این پروژه توی دانشگاه باقی بمونه به هیچ جا نمی‌رسه. تا وقتی پروژه در سال‌های اولش تحقیقاتی بود، توی دانشگاه بودنش منطقی بود. ولی وقتی خواست عملیاتی و صنعتی بشه، دیگه دانشگاه ظرفیتش رو نداشت و باید واگذارش می‌کرد به بخش خصوصی.
داداش مثل همیشه نیت شما خیر بود ولی نزاشتن!!!
شما خودت رو ناراحت نکن که بخش خصوصی داشت خودش رو می کشت این پروژه درجه یک رو بخره ولی نزاشتن!!

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
آره اتفاقاً من هم منتظر همون روزم...
امیدوارم که موفق باشید , بنده شما و چند استارت آپ دیگه رو اینجا دیدم که موفق بودن بقیه هله هولن فقط اظهار وجود میکنن در حالی که وجودشو ندارن

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
درود بر شما
چی شد؟

بالا