اگه تو گوگل سرچ کنی یوز، سایتش بعد از یه مشت رستوران به اسم یوز سومین گزینه هست، یه ذره سئوکاری بلد نیستن:general304::general304::general304::general304:موتور جستجو با امکان ارسال اسپم خخخخ :general304:
من یه نفر جا موندم ، همه اومدن یه لینک اسپم گذاشتن و رفتن نوبت من که شد هر کار میکنم ارور 404 میده !!!
ورفای و ثبت سایت نداره میگه ایمیل بزنید تا ثبتش کنیم :android30:
https://yooz.ir/daily/دعوت-همکاری-موتور-جستجو-یوز
هیچ اتفاقی در کار نیستاتفافی
مثل یک ایرانی شرافتمند بهشون گفتم select all برید کی..برید سمت متخصص ها نه سمت منهیچ اتفاقی در کار نیست
چی کار کردی اسمال
:general701:
اتفاقا الان **** فقط میره سراغ هنرمندای درجه اول، فیلم قلاده های طلا رو با چه بازیگرایی ساختن؟ فیلم به وقت شام ابراهیم حاتمی کیا رو کی ساخت؟ اینقدری بهش پول دادن که طرف با اون سابقه و اعتبارش میاد علنی تو جشنواره ازشون تشکر می کنه! پایتخت 5 رو کی ساخت؟ و ....این همه انیمیشن درجه سه و و دو ویک ساخته شده سازنده های اونا رو ول کردن اوندن سمت ما..
چون به لحاظ سواد و تخصص پیش ما احساس امنیت میکردن..ولی پیش اونا میریدن به خودشون..
علتش اینه که کلاً backend موتور پایینه و front اش بالا هست که باعث میشه صفحهٔ اول بیاد ولی جستجو هیچ نتیجهای نداشته باشه.هر چی سرچ کنی می نویسه " جستجوی شما نتیجه ای در برنداشت. " تازه کلی هم طول می کشه تا جستجو کنه در نهایت به این عبارت می رسه
خوب من که حرفای قبلیم سر جاشه، اونایی که به شخص من تهمت زدن که باید بعداً پیش خدا جواب پس بدن. اون به کنار.خیلی دلم میخواد بدونم اون سیدی که میگفت دارید به من تهمت میزنید و من حرومخوار و دزد نیستم و .... ، الان کجاست و داره چیکار میکنه و هنوز هم بر عقیده سابقش استواره یا نه
@sayyid بیا از بلاهایی که در این مدت سرت آمده تعریف کن که مثل کلید اسرار، ما عبرت بگیریم
آره دیگه، به همین راحتی تو ایران تهمت بزنید. کاری نداره که! فقط حواستون باشه که یه خدایی هم هست...فکر کنم اینی که دستگاه کرونایاب رو قالب کرد به سوپاه همین سید یا فکو فامیلش باشن که یوز رو خوردن رفتن سراغ پروژه بعدی
خود وزیر تو مصاحبش اون موقع با دلار فکر کنم 3 تومنی گفت 280 میلیارد تومن تو فاز اول حالا خدا میدونه چقدر دیگه گرفتن
به همین راحتی تو ایران میلیاردر شوید
داداش مثل همیشه نیت شما خیر بود ولی نزاشتن!!!خوب من که حرفای قبلیم سر جاشه، اونایی که به شخص من تهمت زدن که باید بعداً پیش خدا جواب پس بدن. اون به کنار.
اما این که بر عقیدهٔ قبلیم استوار هستم، بله ۱۰۰٪، با یه تفاوت کوچیک و اون این که فکر میکردم میتونیم کاری کنیم که دانشگاه پروژه رو به بخش خصوصی واگذار کنه، ولی نتونستیم... این از سالهای قبل واضح بود که تا وقتی این پروژه توی دانشگاه باقی بمونه به هیچ جا نمیرسه. تا وقتی پروژه در سالهای اولش تحقیقاتی بود، توی دانشگاه بودنش منطقی بود. ولی وقتی خواست عملیاتی و صنعتی بشه، دیگه دانشگاه ظرفیتش رو نداشت و باید واگذارش میکرد به بخش خصوصی.
امیدوارم که موفق باشید , بنده شما و چند استارت آپ دیگه رو اینجا دیدم که موفق بودن بقیه هله هولن فقط اظهار وجود میکنن در حالی که وجودشو ندارنآره اتفاقاً من هم منتظر همون روزم...
هیچی موفق شد دیگه..درود بر شما
چی شد؟