rapidleech
Registered User
- نوشتهها
- 1,974
- لایکها
- 1,261
فکر نمیکنم بگیره
تا گوگل هست .......
تا گوگل هست .......
کوتاه و مفیدفکر نمیکنم بگیره
تا گوگل هست .......
صفحه اصلی یوز سنگینه کلی عکس و لینک و .. هست چه خبره باوا یه کاریش بکنین امروز خواستم استفادم کنم مثلا حمایت از یوز ایرانی اصن از اینکه مودمم رو روشن کردم پشیمون شدم.آخه اگه من به کمیتهٔ فیلترینگ دسترسی داشتم که اول از همه مشکل فیلترینگ یوز رو حل میکردم... شکل گراف وبمون رو که کشیدیم، یک شکل عجیبی پیدا کرده که نگو! چون نصفش فیلتره! از همه مهمتر facebook، youtube، twitter، blogspot...
اولاً که خیالت راحت، رایگانه! مگه یه خبرگزاری چند درصد ویزیتش از یوز هست که بخواد واسش پول بده؟ بعد هم این که اصلاً معنی نداره موتور جستجو برای نمایش اطلاعات سایتها ازشون بخواد پول بگیره.صفحه اصلی یوز سنگینه کلی عکس و لینک و .. هست چه خبره باوا یه کاریش بکنین امروز خواستم استفادم کنم مثلا حمایت از یوز ایرانی اصن از اینکه مودمم رو روشن کردم پشیمون شدم.
متورجستجو ساختین یا گالری تبلیغ رایگان برای خبرگزاری ها؟
البته نمیدونم رایگان هست یا نه!
راستشو بگو شیطون چقد میگیرین؟
هزینه موتور جستجو خیلی بیشتر از این حرفاس پروفوسور ! ولی موتور جستجو !! نه سایت اسپمر ! یوز یه آرشیور + اسپمره ! اومدی یوز رو با گوگل مقایسه میکنی ؟چرا رو هوا حرف میزنید؟ چرا یک کلمه با سند و مدرک حرف نمیزنید؟ چرا در مورد چیزی که اطلاع ندارید نظر میدید؟ خوبه توی صد تا پست براتون از جاهای مختلف سند اوردم که هزینهی موتور جستجو بیشتر از این حرفاس! آخریش رو تکرار میکنم:
به نظر من سایت هایی مثل آپارات میتونن رقابتی با گوگل و یوتوب داشته باشن اما نه به این معنی که این رقابت از حالا شروع شده باشه نه. اگه تلاششون رو بکنن و چندتا ایده جدید به سایتشون اضافه کنن و کاربرای خارجی رو هم جذب کنن واقعا با رتبه فعلی می تونن چنین رقابتی رو انجام بدن.
رتبه فعلی آپارات 500 هست ولی یوز 39 هزار جهانی.
خب اگه واقعا یه مقایسه خیلی کوچیک انجام بدیم میشه گفت آپارات توی رقابت با برخی از سایت های بزرگ هست
شک نکن.اگه یوتیوب فیلتر نبود الان آپارات هم با یوز سر رتبه 39 هزار جهانی رقابت داشتن.
این دوتا که محال فیلتر بشه. شما بخوای نقشه زمین های خودت و منابع رو مشخص کنی باید بری جهاد و اونا هم از روی گوگل ارت برات اینکار رو می کنن.فکرش رو بکنین تا این حد گوگل محبوب و نیاز کار حال و آینده هست.خیلی از سرویس های ایرانی با فیلتر شدن مشابه های خارجی پیشرفت کردن. زمانی که tinypic فیلتر نبود خیلی کم از سایت های آپلود عکس ایرانی استفاده میشد. شرکت های ایرانی هم یاد گرفتن به جای اینکه رو کیفیت سرویس شون کار میکنن، برای فیلتر شدن رقبا تلاش کنن. مثلا یوز با کیفیت فعلی تا صد سال دیگه هم نمیتونه مخاطب جمع کنه اما کافیه گوگل و یاهو و بینگ فیلتر بشن. قول میدم 1 ماهه بازدید یوز ده برابر میشه.
شک نکن.
این دوتا که محال فیلتر بشه. شما بخوای نقشه زمین های خودت و منابع رو مشخص کنی باید بری جهاد و اونا هم از روی گوگل ارت برات اینکار رو می کنن.فکرش رو بکنین تا این حد گوگل محبوب و نیاز کار حال و آینده هست.
من واقعا هیچ سایت ایرانی رو ندیدم که ایده ی اختصاصی داشته باشه و همه توسعه یافته و یا ترجمه شده ی سایت خارجی هستن.
البته آپارات به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که داره از جمله اولین سایت اشتراک ویدیو ایران بودن و تبلیغاتی که انجام میده برای خیلیا مهمه و باهاش برندینگ انجام میدن و در هر صورت از یوز موفق تر هست و خواهد بود.البته نه که از آپارات تعریف کنم نه فقط نظر شخصیم رو گفتم
خواهر من 6 سالشه بالای منو مرورگر مینویسه گوگل بعد سرچش رو انجام میده گوگل تو ذهن ها نمیره
User-agent: yoozBot2.2
Disallow: /
بله متأسفانه کیفیت نتایجمون افت کرده.من امروز رفتم توش اسم سایتمو سرچ کردم
همه چی بالا اومد غیر سایت خودم:general210:
گوگل دو سه نتیجه اولش سایته اما یوز همه رو اسپمر بالا اورد:general405:
@sayyid
خوب درستش کن که متاسف نباشیبله متأسفانه کیفیت نتایجمون افت کرده.
یعنی قبلاً مشکل داشت، الان مشکلاتش بیشتر هم شده.
یکی از مشکلات اساسیمون اسپم هست که داریم روش کار میکنیم. انشاءالله به زودی اوضاع توی اسپم یه مقدار بهتر میشه. البته غیر از برخورد با اسپم کارهای دیگه هم برای بهبود کیفیت نتایج داریم میکنیم.
ممنون که گفتید.
البته اگه خود query رو هم میگفتید ممنون میشدم که بشه بررسیاش کرد.
به این امید داره که یه روز گوگل، یاهو و بینگ تعطیل میشن و بشن تنها گزینه.یاهو و بینگ جلو گوگل زمین خوردن اونوقت این سر چه حسابی امید داره مخاطب گوگل رو ول کنه و سمتش بره؟
من هر بار که زبون کیبوردم فارسیه و به انگلیسی یچیزی رو تو گوگل سرچ میکنم، همه نتایج رو از یوز میاره :general406:عاقا این همه از یوز بد گفتین خب نامردیه
بیاین یه کمم تعریف کنیم خو
من که از یوز بسیار راضی هستم و لذت میبرم از نتیج و امکاناتش مخصوصا از راحتی کار با اون که یه دنیای جدید رو برای منت گشوده
( الکی مثلا حمایت از تولید ملی )