• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
فکر نمیکنم بگیره
تا گوگل هست .......
کوتاه و مفید
یعنی دیوونه پستای توام من، هر جا پست میذاری انگار گذری از یه کوچه رد میشی سلام میدی میری :D
آخه اگه من به کمیتهٔ فیلترینگ دسترسی داشتم که اول از همه مشکل فیلترینگ یوز رو حل می‌کردم... شکل گراف وبمون رو که کشیدیم، یک شکل عجیبی پیدا کرده که نگو! چون نصفش فیلتره! از همه مهمتر facebook، youtube، twitter، blogspot...
صفحه اصلی یوز سنگینه کلی عکس و لینک و .. هست چه خبره باوا یه کاریش بکنین امروز خواستم استفادم کنم مثلا حمایت از یوز ایرانی اصن از اینکه مودمم رو روشن کردم پشیمون شدم.
متورجستجو ساختین یا گالری تبلیغ رایگان برای خبرگزاری ها؟
البته نمیدونم رایگان هست یا نه!
راستشو بگو شیطون چقد میگیرین؟ :D

Last edited:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
صفحه اصلی یوز سنگینه کلی عکس و لینک و .. هست چه خبره باوا یه کاریش بکنین امروز خواستم استفادم کنم مثلا حمایت از یوز ایرانی اصن از اینکه مودمم رو روشن کردم پشیمون شدم.
متورجستجو ساختین یا گالری تبلیغ رایگان برای خبرگزاری ها؟
البته نمیدونم رایگان هست یا نه!
راستشو بگو شیطون چقد میگیرین؟ :D
اولاً که خیالت راحت، رایگانه! مگه یه خبرگزاری چند درصد ویزیتش از یوز هست که بخواد واسش پول بده؟ بعد هم این که اصلاً معنی نداره موتور جستجو برای نمایش اطلاعات سایت‌ها ازشون بخواد پول بگیره.
ثانیاً منظور وقتی هست که اسکرول می‌کنید پایین دیگه؟ اون دیگه در واقع صفحهٔ اول محسوب نمی‌شه، چون اگه کسی نخواد استفاده کنه می‌تونه اسکرول نکنه و از همون اول کار جستجوش رو انجام بده. اون رو برای کسی گذاشتیم که دوست داره اون اطلاعات رو ببینه. به عنوان مثال، خود بنده در اکثر مواقع پایین نمی‌رم و همون اول سرچم رو انجام می‌دم.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
چرا رو هوا حرف می‌زنید؟ چرا یک کلمه با سند و مدرک حرف نمی‌زنید؟ چرا در مورد چیزی که اطلاع ندارید نظر می‌دید؟ خوبه توی صد تا پست براتون از جاهای مختلف سند اوردم که هزینه‌ی موتور جستجو بیشتر از این حرفاس! آخریش رو تکرار می‌کنم:
هزینه موتور جستجو خیلی بیشتر از این حرفاس پروفوسور ! ولی موتور جستجو !! نه سایت اسپمر ! یوز یه آرشیور + اسپمره ! اومدی یوز رو با گوگل مقایسه میکنی ؟

امثال گوگل در شروع کار میان ایده هاشون رو توضیح میدن ، اگر واقعا یه ایده ناب داشته باشن سرمایه گذار جذب میکنن و چه سود کنن و یا ضرر کنن باید به سرمایه گذار خودشون جوابگو باشن ... و برعکس چیزی که شما فکر میکنی اینطور نیست که پول رو یجا براشون کارت به کارت کنن یارو هم بگه آره انقدر خرج شد و کسی کاری نداشته باشه نتیجه چی شد ؟ کار به کجا رسید ؟ ...... یوز چی ؟ چه ایده ای پشتش بود ؟ چرا این پول از جیب مردم رفت دست کسانی که الان از نتیجه کار معلومه پشیزی سواد نداشتن و تهش مدرک و رابطه داشتن ؟ الان به کی جوابگو هستن ؟ ضرری که به بیت المال زدن رو آیا جبران کردن ؟ وقتی پول از بیت المال میره ، تک تک افراد اون جامعه حق دارن بدونن چطور خرج شده و چرا انقدر هزینه شده . و تک تک افراد جامعه حق دارن بدونن نتیجه کار چی بوده ! چرا اون چیزی که قرار بوده بشه نیست !

اگر فکر کردی اینجا هم یه مشت آدم بی سواد نشسته براشون حرف های بی ربط بزنی و اونا هم بگن درسته اشتباه اومدی . اینجا دیگه فرافکنی و عوض کردن بحث و گوگل چقدر پول گرفته جواب نمیده !! خیلی از ما اینجا عمرمون رو توی برنامه نویسی و اینترنت گذاشتیم !

پ ن : این روش جدیدتونه مگه نه ؟! قبلا هر جا لو میرفت یکی یه پولی خورده یارو میخزید میرفت توی یه سوراخی همونجا پول رو بی سر و صدا میخورد ، جدیدا یه جوری شده پول رو که میخوره تو چشات نگاه میکنه میگه حقمه ! میخورم که میخورم ! به تو چه !! مثل اون طرف که به خودش چند میلیارد پاداش داده بود ، آخرش میگفت کار من قانونی بوده و به کسی جوابگو نیستم !

پ ن 2 : انتظار نداشته باش بشینم اینجا جوابت رو بدم ! امثال تو پول میگیرن که حرف های امثال من رو ماست مالی کنن !! به من یه 1000 تومنی هم نمیدن اگه پته کل پروژتون رو بریزم رو آّب ! پس حرفتو بزن برو پولتو بگیر خوش بگذرون !

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
به نظر من سایت هایی مثل آپارات میتونن رقابتی با گوگل و یوتوب داشته باشن اما نه به این معنی که این رقابت از حالا شروع شده باشه نه. اگه تلاششون رو بکنن و چندتا ایده جدید به سایتشون اضافه کنن و کاربرای خارجی رو هم جذب کنن واقعا با رتبه فعلی می تونن چنین رقابتی رو انجام بدن.
رتبه فعلی آپارات 500 هست ولی یوز 39 هزار جهانی.
خب اگه واقعا یه مقایسه خیلی کوچیک انجام بدیم میشه گفت آپارات توی رقابت با برخی از سایت های بزرگ هست

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
به نظر من سایت هایی مثل آپارات میتونن رقابتی با گوگل و یوتوب داشته باشن اما نه به این معنی که این رقابت از حالا شروع شده باشه نه. اگه تلاششون رو بکنن و چندتا ایده جدید به سایتشون اضافه کنن و کاربرای خارجی رو هم جذب کنن واقعا با رتبه فعلی می تونن چنین رقابتی رو انجام بدن.
رتبه فعلی آپارات 500 هست ولی یوز 39 هزار جهانی.
خب اگه واقعا یه مقایسه خیلی کوچیک انجام بدیم میشه گفت آپارات توی رقابت با برخی از سایت های بزرگ هست

اگه یوتیوب فیلتر نبود الان آپارات هم با یوز سر رتبه 39 هزار جهانی رقابت داشتن.

خیلی از سرویس های ایرانی با فیلتر شدن مشابه های خارجی پیشرفت کردن. زمانی که tinypic فیلتر نبود خیلی کم از سایت های آپلود عکس ایرانی استفاده میشد. شرکت های ایرانی هم یاد گرفتن به جای اینکه رو کیفیت سرویس شون کار میکنن، برای فیلتر شدن رقبا تلاش کنن. مثلا یوز با کیفیت فعلی تا صد سال دیگه هم نمیتونه مخاطب جمع کنه اما کافیه گوگل و یاهو و بینگ فیلتر بشن. قول میدم 1 ماهه بازدید یوز ده برابر میشه.

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
اگه یوتیوب فیلتر نبود الان آپارات هم با یوز سر رتبه 39 هزار جهانی رقابت داشتن.
شک نکن.
خیلی از سرویس های ایرانی با فیلتر شدن مشابه های خارجی پیشرفت کردن. زمانی که tinypic فیلتر نبود خیلی کم از سایت های آپلود عکس ایرانی استفاده میشد. شرکت های ایرانی هم یاد گرفتن به جای اینکه رو کیفیت سرویس شون کار میکنن، برای فیلتر شدن رقبا تلاش کنن. مثلا یوز با کیفیت فعلی تا صد سال دیگه هم نمیتونه مخاطب جمع کنه اما کافیه گوگل و یاهو و بینگ فیلتر بشن. قول میدم 1 ماهه بازدید یوز ده برابر میشه.
این دوتا که محال فیلتر بشه. شما بخوای نقشه زمین های خودت و منابع رو مشخص کنی باید بری جهاد و اونا هم از روی گوگل ارت برات اینکار رو می کنن.فکرش رو بکنین تا این حد گوگل محبوب و نیاز کار حال و آینده هست.
من واقعا هیچ سایت ایرانی رو ندیدم که ایده ی اختصاصی داشته باشه و همه توسعه یافته و یا ترجمه شده ی سایت خارجی هستن.
البته آپارات به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که داره از جمله اولین سایت اشتراک ویدیو ایران بودن و تبلیغاتی که انجام میده برای خیلیا مهمه و باهاش برندینگ انجام میدن و در هر صورت از یوز موفق تر هست و خواهد بود.البته نه که از آپارات تعریف کنم نه فقط نظر شخصیم رو گفتم

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
شک نکن.

این دوتا که محال فیلتر بشه. شما بخوای نقشه زمین های خودت و منابع رو مشخص کنی باید بری جهاد و اونا هم از روی گوگل ارت برات اینکار رو می کنن.فکرش رو بکنین تا این حد گوگل محبوب و نیاز کار حال و آینده هست.
من واقعا هیچ سایت ایرانی رو ندیدم که ایده ی اختصاصی داشته باشه و همه توسعه یافته و یا ترجمه شده ی سایت خارجی هستن.
البته آپارات به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که داره از جمله اولین سایت اشتراک ویدیو ایران بودن و تبلیغاتی که انجام میده برای خیلیا مهمه و باهاش برندینگ انجام میدن و در هر صورت از یوز موفق تر هست و خواهد بود.البته نه که از آپارات تعریف کنم نه فقط نظر شخصیم رو گفتم

موضوع اینجاست که قانون فیلترینگ تو ایران یه قانون ناعادلانست. این آقای سید هم راست میگه، 7 میلیارد برای یک موتور جستجو چیزی نیست. همچین دم و دستگاهی وقتی میبینه به هیچ عنوان نمیتونه با گوگل رقابت کنه رو میاره به همون روش های ناعادلانه. الان با دو میلیون تومن میشه تو سایت های معروف خبری رپورتاژ آگهی داد. معلومه کسی که ارتباطات لازم برای کسب بودجه 7 میلیاردی ( حداقل ) رو داشته حتما میتونه یه روز در میون تو خبرگزاری ها و تلوزیون صحبت از جاسوسی گوگل بکنه و هر روز یه خبر بذارن که اطلاعات شما امن نیست. پرونده سازی کنن و چهار راست و دروغ رو با هم قاطی کنن. این روش هم راحت تره هم زودتر به نتیجه میرسه.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
@sayyid آیا خزشگر های یوز، robots.txt رو ساپورت میکنن؟
اگر بله، رول زیر درست هستش؟
کد:
User-agent: Yoozbot
Disallow: /

Last edited:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
اول از همه ببخشید که اینقدر دیر جواب می‌دم، فرصت نکردم زودتر جواب بدم.
دوم، بله، robots.txt رو پشتیبانی می‌کنیم.
اما user agent ای که نوشتید اشتباهه. اولاً bot اش ۲ تا o داره، ثانیاً بهتره برای اطمینان دقیقش رو بنویسید:
کد:
User-agent: yoozBot2.2
Disallow: /
باز تکرار می‌کنم که دقیقش رو بنویسید تا مطمئن باشید که خزشگر اون رو دریافت می‌کنه.
در نهایت، خوشحال می‌شم بدونم برای چی می‌خواین بات ما رو ببندید. ما تمام تلاشمون رو می‌کنیم که خزشگرمون رفتار polite داشته باشه و به هاست شما فشار نیاره. اگه مشکلی پیش اومده شدیداً علاقه‌مندیم در جریان قرار بگیریم تا بتونیم رفعش کنیم.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
یوز هنوز سرپاست یا جمعش کردن رفت پیکارش؟

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
گوگل تو همه ی کشورها شناخته شده هست فقط یک کشوری بود مثل چین کره یا ژاپن یک موتور جستجوی قوی داشت که اونم فقط تو کشور خودش قوی شده بود من متن فارسی توش تایپ کردم چرت و پرت نشون داد

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
من امروز رفتم توش اسم سایتمو سرچ کردم:D
همه چی بالا اومد غیر سایت خودم:general210:
گوگل دو سه نتیجه اولش سایته اما یوز همه رو اسپمر بالا اورد:general405:
@sayyid

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
من امروز رفتم توش اسم سایتمو سرچ کردم:D
همه چی بالا اومد غیر سایت خودم:general210:
گوگل دو سه نتیجه اولش سایته اما یوز همه رو اسپمر بالا اورد:general405:
@sayyid
بله متأسفانه کیفیت نتایجمون افت کرده.
یعنی قبلاً مشکل داشت، الان مشکلاتش بیشتر هم شده.
یکی از مشکلات اساسیمون اسپم هست که داریم روش کار می‌کنیم. ان‌شاءالله به زودی اوضاع توی اسپم یه مقدار بهتر می‌شه. البته غیر از برخورد با اسپم کارهای دیگه هم برای بهبود کیفیت نتایج داریم می‌کنیم.
ممنون که گفتید.
البته اگه خود query رو هم می‌گفتید ممنون می‌شدم که بشه بررسی‌اش کرد.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
بله متأسفانه کیفیت نتایجمون افت کرده.
یعنی قبلاً مشکل داشت، الان مشکلاتش بیشتر هم شده.
یکی از مشکلات اساسیمون اسپم هست که داریم روش کار می‌کنیم. ان‌شاءالله به زودی اوضاع توی اسپم یه مقدار بهتر می‌شه. البته غیر از برخورد با اسپم کارهای دیگه هم برای بهبود کیفیت نتایج داریم می‌کنیم.
ممنون که گفتید.
البته اگه خود query رو هم می‌گفتید ممنون می‌شدم که بشه بررسی‌اش کرد.
خوب درستش کن که متاسف نباشی :D

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
عاقا این همه از یوز بد گفتین خب نامردیه :(
بیاین یه کمم تعریف کنیم خو
من که از یوز بسیار راضی هستم و لذت میبرم از نتیج و امکاناتش مخصوصا از راحتی کار با اون که یه دنیای جدید رو برای منت گشوده

( الکی مثلا حمایت از تولید ملی )

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یاهو و بینگ جلو گوگل زمین خوردن اونوقت این سر چه حسابی امید داره مخاطب گوگل رو ول کنه و سمتش بره؟

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
یاهو و بینگ جلو گوگل زمین خوردن اونوقت این سر چه حسابی امید داره مخاطب گوگل رو ول کنه و سمتش بره؟
به این امید داره که یه روز گوگل، یاهو و بینگ تعطیل میشن و بشن تنها گزینه.
الانم از جیب مایه نمیذارن که دلشون بسوزه، بودجۀ دولتی میگیرن. یه سفره ای پهنه...

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
عاقا این همه از یوز بد گفتین خب نامردیه :(
بیاین یه کمم تعریف کنیم خو
من که از یوز بسیار راضی هستم و لذت میبرم از نتیج و امکاناتش مخصوصا از راحتی کار با اون که یه دنیای جدید رو برای منت گشوده

( الکی مثلا حمایت از تولید ملی )
من هر بار که زبون کیبوردم فارسیه و به انگلیسی یچیزی رو تو گوگل سرچ میکنم، همه نتایج رو از یوز میاره :general406::D

بالا