• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا یوز yooz.ir رو باید جدی بگیریم ؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
:)
شما اگه ناراحتی می‌تونی استفاده نکنی، یا بلاک کنی. چی کار به بقیه داری که استفاده می‌کنن؟
افرادی مثل شما فقط بلدن حمله کنن و تا جایی که زورشون می‌رسه طرف مقابل رو بکوبن، به جای این که بحث منطقی و علمی بکنن...
خیلی وقته که به اینجور افراد عادت کردیم و دیگه خیلی از اینجور حرف زدن امثال شما ناراحت نمی‌شم. (هر چند از این ناراحت می‌شم که چرا جهل آدمی انتها نداره...)

عذر میخوام اشتباها پست شما رو کوت گرفتم ! وضعیت افراد جیره خوار مشخصه برادر من و از ابتدا روی صحبتم با شما نبود... به کارتون برسید بشریت در انتظار یوز است !

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
عذر میخوام اشتباها پست شما رو کوت گرفتم ! وضعیت افراد جیره خوار مشخصه برادر من و از ابتدا روی صحبتم با شما نبود... به کارتون برسید بشریت در انتظار یوز است !
خوب اگه اینطوریه که گوگل هم از ابتدا جیره‌خوار دولت آمریکا بوده. شما اگه الفبای موتور جستجو رو بلد بودی درباره‌ی هزینه‌هاش یه کم منطقی‌تر نگاه می‌کردی، و می‌فهمیدی که هیچ کس با هزینه‌ی شخصی نمی‌تونه موتور جستجو راه بندازه. چه کنیم که جهل در این مملکت بیداد می‌کنه... (همون که انتها نداره!)

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
خوب اگه اینطوریه که گوگل هم از ابتدا جیره‌خوار دولت آمریکا بوده. شما اگه الفبای موتور جستجو رو بلد بودی درباره‌ی هزینه‌هاش یه کم منطقی‌تر نگاه می‌کردی، و می‌فهمیدی که هیچ کس با هزینه‌ی شخصی نمی‌تونه موتور جستجو راه بندازه. چه کنیم که جهل در این مملکت بیداد می‌کنه... (همون که انتها نداره!)
داداش آروم برو ....شمام توی همین مملکتی هستید که جهل بیداد میکنه پس نمیشه توی این مملکت دارای جهل, روشن فکر و دانا در اومد
هاستتون اشتراکیه؟ چون الان 1 ساعتی میشه که کلا سرمایه ملی مون دان شده
http://www.host-tracker.com/InstantCheck/ResultComplete/c00b3534-2e4c-e611-80c1-0003ff730224
برا یه موتور جستجو زشت نیست که الان یک ساعته از دسترس خارج شده؟
شما که دارید خرج هاتون رو با گوگل مقایسه میکنید گوگلم اینجوری میشه؟از دسترس خارج میشه؟

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
داداش آروم برو ....شمام توی همین مملکتی هستید که جهل بیداد میکنه پس نمیشه توی این مملکت دارای جهل, روشن فکر و دانا در اومد
هاستتون اشتراکیه؟ چون الان 1 ساعتی میشه که کلا سرمایه ملی مون دان شده
http://www.host-tracker.com/InstantCheck/ResultComplete/c00b3534-2e4c-e611-80c1-0003ff730224
برا یه موتور جستجو زشت نیست که الان یک ساعته از دسترس خارج شده؟
شما که دارید خرج هاتون رو با گوگل مقایسه میکنید گوگلم اینجوری میشه؟از دسترس خارج میشه؟
خوب شما که به من می‌گی آروم برو خودت داری تخته گاز می‌ری! ;)
نخیر، هاستمون اشتراکی نیست، موتور جستجو که یکی دو تا سرور نیست که بشه روی یه هاست اشتراکی راهش انداخت. دلیل این که از دسترس خارج شدیم سرویس‌دهنده‌ی محترم اینترنتمون هست که توی همین مملکت پر از جهل! گند زده با سرویس‌دهیش. توجه دارید که اگه گوگل هم در ابتدای کارش سرویس‌دهنده‌ی اینترنتش کلاً قطع می‌شد، هیچ کاری از دستش بر نمی‌اومد!
بله، برای یه موتور جستجو خیلی زشته که از دسترس خارج بشه، ما هم مثل مسئولین محترم! مملکت نیستیم که کلاً هر اتفاقی می‌افته ماله بکشیم! کاملاً واضحه که اتفاق بدی افتاده... من هم به عنوان یه نیروی فنی که کاری در این زمینه از دستم بر نمیاد اعصابم از این موضوع خرد شده... :|

در هر صورت من فعلاً کاری به جز عذرخواهی از کاربرا از دستم بر نمیاد.

در نهایت هم بگم که ما خرج‌هامون رو با گوگل مقایسه نکردیم، مقیاس گوگل با مقیاس ما متفاوته. بله، در مقیاس خودمون می‌تونیم خرج‌هامون رو با گوگل مقایسه کنیم.

کسی که میگه گوگل از ابندا جیره خوار دولت آمریکا بوده بهتره بره مستند چگونگی تولد گوگل رو تماشا کنه.
اول از همه این که گوگل شروع کارش با یه سرمایه‌گذاری ۱۰۰ هزار دلاری بوده. نقل از ویکیپدیا:
The first funding for Google was an August 1998 contribution of $100,000 from Andy Bechtolsheim, co-founder of Sun Microsystems, given before Google was incorporated.

۲ تا دانشجو نمی‌تونن همینطوری راه بیافتن موتور جستجو درست کنن! پول لازم دارن! در ضمن توجه کنید که اون موقع مقیاس گوگل قابل مقایسه با الان خودش که نبوده هیچ، قابل مقایسه با الان یوز هم نبوده. بنابراین اگه بخوایم به همون نسبت مقیاس رو تغییر بدیم، باید شروع کار یوز با یه سرمایه‌گذاری حداقل چند ده میلیارد تومنی بوده باشه.

دوم این که مصرف اینترنت گوگل که بسیار هم عظیم هست (همون‌طور که می‌دونید خزشگر گوگل داره دائماً کل وب رو خزش می‌کنه، در نتیجه پهنای باند بسیار زیادی لازم داره) تقریباً براش رایگان هست. اسنادش هم موجوده، فکر کنم توی یکی از پست‌های همین تاپیک گذاشتمش.

سوم این که بنده مهندسم. می‌شینم حساب و کتاب می‌کنم. شما هم اگه اهلش هستی بسم‌الله. بیا بشینیم قشنگ مثل ۲ تا مرد! با هم حساب کتاب کنیم، ببینیم یه موتور جستجوی قابل قبول چقدر هزینه داره، و در طول چه مدتی بازگشت سرمایه داره. اون وقت ببینم می‌تونی کسی رو به جز دولت پیدا کنی که توی این موضوع سرمایه‌گذاری کنه؟

برادر من، شما اگه ۴ تا مستند درباره‌ی گوگل دیدی و ۵۰ تا مطلب درباره‌اش خوندی، و احتمالاً ته SEO گوگل رو هم در اوردی، ما اینجا یکی از کارهامون این بوده و هست که درباره‌ی زیر و بم گوگل تحقیق کنیم تا ببینیم ما چطور می‌تونیم تو کارمون موفق باشیم. خیلی از چیزایی که ما توی تحقیقاتمون بهش رسیدیم، به راحتی همه جا جار نمی‌زنن. خیلی از این مستندها و مطلب‌ها رو هم به صورت تبلیغاتی می‌سازن، همه‌ی واقعیت رو توش نمی‌گن.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
با افراد جیره خوار بحث نکنید. اینا بابت پست هایی که میذارن و توهماتشون رو تحویل شما میدن، از دولت پول میگیرن. اما شما وقتتون تلف میشه و هیچی هم گیرتون نمیاد:D
هرچی خرج این دیوانه بازی شده، از جیب ملت رفته و دیگه بر نمی گرده. الان عاقلانه ترین راه اینه که این تاپیک و تاپیک های مشابه بالا نیاد و این موضوع کلا به فراموشی سپرده بشه تا شاید در آینده یک آدم عاقلی پیدا بشه و بودجه این کار رو کلا قطع کنه

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151

برادر من، شما اگه ۴ تا مستند درباره‌ی گوگل دیدی و ۵۰ تا مطلب درباره‌اش خوندی، و احتمالاً ته SEO گوگل رو هم در اوردی، ما اینجا یکی از کارهامون این بوده و هست که درباره‌ی زیر و بم گوگل تحقیق کنیم تا ببینیم ما چطور می‌تونیم تو کارمون موفق باشیم. خیلی از چیزایی که ما توی تحقیقاتمون بهش رسیدیم، به راحتی همه جا جار نمی‌زنن. خیلی از این مستندها و مطلب‌ها رو هم به صورت تبلیغاتی می‌سازن، همه‌ی واقعیت رو توش نمی‌گن.
یعنی خدایی این 170 میلیارد تومان( منبع : چرا باید 170 میلیارد تومان برای دو موتور جستجوی «یوز» و «پارسی‌جو» هزینه کنیم؟ ) رو گرفتین حیف و میل کردین نشستید تحقیق کنید در مورد گوگل و ببینید چطوری میتونید تو کارتون موفق باشید؟:general105: نصفش رو میدادید به خود گوگل براتون یه بهتر از گوگل درست میکرد :rolleyes:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
یعنی خدایی این 170 میلیارد تومان( منبع : چرا باید 170 میلیارد تومان برای دو موتور جستجوی «یوز» و «پارسی‌جو» هزینه کنیم؟ ) رو گرفتین حیف و میل کردین نشستید تحقیق کنید در مورد گوگل و ببینید چطوری میتونید تو کارتون موفق باشید؟:general105: نصفش رو میدادید به خود گوگل براتون یه بهتر از گوگل درست میکرد :rolleyes:
نمی‌دونم چطوری به خودتون اجازه می‌دید انقدر راحت به یه سری آدم تهمت بزنید: «۱۷۰ میلیارد رو گرفتید حیف و میل کردید»
شما سندی داری که اولاً ما ۱۷۰ میلیارد تومن پول گرفتیم، و بعد این که حیف و میلش کردیم؟ یه مقدار قبل از این که راحت به بقیه تهمت بزنید، بیشتر فکر کنید. البته دلیل اصلیش اینه که نمی‌دونید... شاید اگه منم جای شما بودم و فکر می‌کردم ۱۷۰ میلیارد تومن پول دادن به یه تیم، اون وقت منم مثل شما اینطوری برآشفته می‌شدم...
سعی می‌کنم یه مقدار توضیح بدم، بلکه یه کم این فضا منطقی‌تر بشه.
لطفاً، خواهشاً، جون من، یه مقدار سعی کنید این چیزایی که می‌گم رو به دور از پیش‌داوری بخونید، حتی نه با دید مثبت.

خوب شما که منبع دادی، کاش که یه دور دقیق از روش می‌خوندی. نقل از منبعی که دادی:
براساس اعلام رسانه‌ها اعتبار راه اندازی موتور جست وجوی یوز و پارسی جو معادل 170 میلیارد تومان است که البته این بودجه طی چند سال باید صرف توسعه این جویشگرها شود.
اینجا ۳ تا نکته هست:
۱. گفته ۱۷۰ میلیارد اعتبار برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده، نه که خرجشون شده (یه کم جلوتر به رقمی که خرج شده می‌رسیم).
۲. گفته این بودجه باید طی چند سال صرف توسعه‌ی این جویشگرها بشه، نه این که یهو پول رو بدن. حالا این چند سال چقدر باشه، خدا می‌دونه!
۳. کلاً این خبرگذاری توی نقل خبر اشتباه کرده. اشتباهش اینه که گفته قراره این اعتبار به یوز و پارسی‌جو داده بشه، در حالی که اصلاً این خبرا نیست. یه شورایی تشکیل شده به نام «شورای راهبری طرح جویشگر بومی»، اینم سایتش:
http://didras.ir
طی این طرح قراره دهها پروژه انجام بشه، که یکیش موتور جستجو هست (که البته زیربنای بقیه‌ی طرح هست و بقیه‌اش قراره روی موتور جستجو بنا بشه). این برنامه‌ی کلان طرح هست:
http://didras.ir/?q=fa/content/برنامه-کلان-طرح
«موتور جستجو»یی که ما می‌شناسیم اینجا به نام «توسعه موتور جستجوی متنی» اومده، که فقط یکی از بخش‌های طرح هست. بقیه‌اش هم توش چیزای اساسی هست، مثلاً:
  • رایانامه (ایمیل)
  • نقشه
  • ترجمه‌ی ماشینی (که می‌بینین توی گوگل هم بعد از این همه سال کار کردن و تجربه‌شون، هنوز چقدر ترجمه‌اش ایراد داره. معنیش اینه که این کار، کار سنگینیه)
  • بهبود قابلیت تشخیص صفحات هرز فارسی (که احتمالاً خودتون هم دیدید توی گوگل هم چقدر این مسئله پررنگ هست)
  • مرورگر (browser)
  • توسعه ابزارها و دادگان زبان فارسی
  • ایجاد گراف دانش برای زبان فارسی
  • توسعه موتور جستجوی تصویری+ویدئو+صوت
  • توسعه بستر تبلیغات هوشمند
  • توسعه ابزارهای پردازش گفتار فارسی
  • شبکه اجتماعی
  • و ... (خیلی‌ها رو ننوشتم، سعی کردم مهم‌ترین‌هاشون رو بنویسم)
الان نمی‌خوام درباره‌ی درست یا غلط بودن و اشکالات کل طرح صحبت کنم، نقد به این طرح زیاده. مسئله اینه که کل طرح خیییییییییییلی بزرگه.
حالا ۱۷۰ میلیارد تومنی که گفتن اعتبار اختصاص دادن، روی کل طرح هست، نه فقط روی موتور جستجوی متنی، اونم در طی چندین سال. اگه همه‌ی این کارها قرار باشه به درستی انجام بشه، شما بگین چقدر خرجشون بشه خوبه؟

امیدوارم یه مقدار فضا روشن‌تر شده باشه.

اما اون «اعلام رسانه‌ها» که توی اون خبر گفته، منظورش این خبر هست:
http://www.farsnews.com/13940809001557
دبیر شورای راهبری جویشگر بومی از اختصاص 170 میلیارد تومان برای موتور جستجوهای بومی خبر داد و گفت: تاکنون 15 درصد پروژه عملیاتی شده و 10 درصد اعتبار معادل 20 میلیارد تومان هزینه شده است.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه به حدود 200 میلیارد تومان طی 5 سال نیاز دارد.
و جمله‌ی بالاییش:
یاری خاطرنشان کرد: در مرحله اعلام فراخوان شناسایی فعالان موتور جست‌وجوی بومی، 107 شرکت اعلام آمادگی کردند که 40 طرح در فهرست کوتاه قرار گرفته است.
خوب همونطور که می‌بینید، تا به حال ۲۰ میلیارد تومن روی کل طرح هزینه شده. از این مقدار چقدرش روی موتورهای جستجوی متنی بوده؟ چقدرش روی یوز بوده؟
http://www.khabaronline.ir/detail/400804/ict/ict
معاون برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات در مراسم رونمایی از موتور «یوز»، اعلام کرد که ساخت این جست‌وجوگر ایرانی تاکنون هزینه‌ای 7 میلیارد تومانی را برای این وزارت‌خانه داشته است.
و این رو هم من اضافه کنم که طرح جویشگر یک سال و خرده‌ای هست که استارت خورده، در حالی که موتور یوز از اول اولش که تحقیقاتش شروع شد، حدوداً ۷ سال و نیم می‌گذره. خبر بالا هم مال ۱ سال و نیم پیش هست. پس موتور کلاً در طول ۶ سال، نزدیک ۷ میلیارد تومن برای وزارت هزینه داشته، یعنی حدوداً سالی ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومن. دقت کنید، ۷ میلیارد تومن هزینه داشته، معنیش این نیست که ۷ میلیارد تومن پول دادن! هزینه‌ی پهنای باند و دیتا سنتر و سرور و غیره رو هم حساب کنید. حالا که همه‌ی اینا رو حساب کردید، ببینید اصلاً چیزی تهش باقی می‌مونه که بخواد «حیف و میل» بشه؟! بابا به خدا من حلال و حروم سرم می‌شه، وقتی این حرفا رو بهم نسبت می‌دید خیلی برام سنگینه... حالا اینجا که خوبه، یکی یه جا گفته بود برو با اون ماشین میلیاردی که از بودجه‌ی این پروژه خریدی دور بزن حال کن! نمی‌دونستیم پژو پارس هم میلیاردی شده، که اونم فهمیدیم!!!

یه نکته‌ی مهم دیگه رو هم اضافه کنم: من به هیچ وجه نمی‌خوام از کل موتور یوز دفاع کنم و بگم کارمون بدون نقص بوده. چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است؟ مشخصه که موتور ما کلی نقص داره. داریم سعی می‌کنیم یکی یکی برطرفشون کنیم. به یه جاهایی هم رسیدیم، ولی هنوز خییییییییییلی کار داریم. یعنی تقریباً توی همه‌ی حوزه‌های IT نیازمند نیرو هستیم. امیدوارم بتونیم خیلی بهترش کنیم، در حدی که حداقل توی فارسی بشه به جای گوگل ازش استفاده کرد و جواب گرفت.

البته این حرفا رو قبلاً هم زده بودم، سعی کردم این بار دقیق‌تر و کامل‌تر مطرح کنم شاید یه مقدار این دید منفی‌ای که نسبت به ما گرفتید درست بشه.

اگه ابهامی مونده هم خوشحال می‌شم توی یه فضای به دور از هیجان و جو منفی، به صورت منطقی، مطرح بشه.

پ.ن. خیلی خوشحال می‌شم دوستانی که تهمت می‌زنن، وقتی متوجه اشتباهشون می‌شن حداقل بیان اعلام کنن!

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
نصفش رو صرف تبلیغات برای جا انداختن این تئوری توطئه کردن که گوگل مال دولت امریکاست و دارن از اطلاعات ایرانی ها جاسوسی میکنن و ...:D .... اینا کلا روال کارشون به این صورته که یه دشمن (لولو:D) فرضی می سازند و برای نابودی اون دشمن فرضی بودجه های میلیاردی میگیرن و بخور بخور میکنن

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
نخیر، هاستمون اشتراکی نیست، موتور جستجو که یکی دو تا سرور نیست که بشه روی یه هاست اشتراکی راهش انداخت. دلیل این که از دسترس خارج شدیم سرویس‌دهنده‌ی محترم اینترنتمون هست که توی همین مملکت پر از جهل! گند زده با سرویس‌دهیش. توجه دارید که اگه گوگل هم در ابتدای کارش سرویس‌دهنده‌ی اینترنتش کلاً قطع می‌شد، هیچ کاری از دستش بر نمی‌اومد!
احتمالا شارژ نت سرویس دهنتون تموم شده پنل رو بده نتش رو شارژ کنم شاید بتونم سرمایه چند میلیاردی کشور رو بالا بیارم :general601:دو روزه که سرمایه ملی مهندسامون دان هست...:general408:
شما میگید گوگل در ابتدای کارش!!!! شما چند سال جلوتر از گوگل هستید 7 یا 8 سال گذشته با الان فرق داره...
شما سایت های خبری رو چک کن کامنت ها در مورد یوز چیه تو انجمن ها نگاه کنید مردم چی میگن چرا یک نفر نمیگه یوز خوبه؟مردم یه چیزی که یه مشکلی ازشون رو حل کنه میگن خوبه!!!و چیزی که به دردشون نخوره میگن بی مصرف..شمام قبل از اینکه بیاید بگید یوز این الگوریتم رو داره اون الگوریتم رو داره بهتره به فکر میزبانیتون باشید که الان دو روزه از دسترس خارج شده این سایت موزیک یا فیلم نیست که قطع باشه موتور جستجو هس نعوذبالله ;)

Last edited:

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
نمی‌دونم چطوری به خودتون اجازه می‌دید انقدر راحت به یه سری آدم تهمت بزنید: «۱۷۰ میلیارد رو گرفتید حیف و میل کردید»
شما سندی داری که اولاً ما ۱۷۰ میلیارد تومن پول گرفتیم، و بعد این که حیف و میلش کردیم؟ یه مقدار قبل از این که راحت به بقیه تهمت بزنید، بیشتر فکر کنید. البته دلیل اصلیش اینه که نمی‌دونید... شاید اگه منم جای شما بودم و فکر می‌کردم ۱۷۰ میلیارد تومن پول دادن به یه تیم، اون وقت منم مثل شما اینطوری برآشفته می‌شدم...
سعی می‌کنم یه مقدار توضیح بدم، بلکه یه کم این فضا منطقی‌تر بشه.
لطفاً، خواهشاً، جون من، یه مقدار سعی کنید این چیزایی که می‌گم رو به دور از پیش‌داوری بخونید، حتی نه با دید مثبت.

خوب شما که منبع دادی، کاش که یه دور دقیق از روش می‌خوندی. نقل از منبعی که دادی:

اینجا ۳ تا نکته هست:
۱. گفته ۱۷۰ میلیارد اعتبار برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده، نه که خرجشون شده (یه کم جلوتر به رقمی که خرج شده می‌رسیم).
۲. گفته این بودجه باید طی چند سال صرف توسعه‌ی این جویشگرها بشه، نه این که یهو پول رو بدن. حالا این چند سال چقدر باشه، خدا می‌دونه!
۳. کلاً این خبرگذاری توی نقل خبر اشتباه کرده. اشتباهش اینه که گفته قراره این اعتبار به یوز و پارسی‌جو داده بشه، در حالی که اصلاً این خبرا نیست. یه شورایی تشکیل شده به نام «شورای راهبری طرح جویشگر بومی»، اینم سایتش:
http://didras.ir
طی این طرح قراره دهها پروژه انجام بشه، که یکیش موتور جستجو هست (که البته زیربنای بقیه‌ی طرح هست و بقیه‌اش قراره روی موتور جستجو بنا بشه). این برنامه‌ی کلان طرح هست:
http://didras.ir/?q=fa/content/برنامه-کلان-طرح
«موتور جستجو»یی که ما می‌شناسیم اینجا به نام «توسعه موتور جستجوی متنی» اومده، که فقط یکی از بخش‌های طرح هست. بقیه‌اش هم توش چیزای اساسی هست، مثلاً:
  • رایانامه (ایمیل)
  • نقشه
  • ترجمه‌ی ماشینی (که می‌بینین توی گوگل هم بعد از این همه سال کار کردن و تجربه‌شون، هنوز چقدر ترجمه‌اش ایراد داره. معنیش اینه که این کار، کار سنگینیه)
  • بهبود قابلیت تشخیص صفحات هرز فارسی (که احتمالاً خودتون هم دیدید توی گوگل هم چقدر این مسئله پررنگ هست)
  • مرورگر (browser)
  • توسعه ابزارها و دادگان زبان فارسی
  • ایجاد گراف دانش برای زبان فارسی
  • توسعه موتور جستجوی تصویری+ویدئو+صوت
  • توسعه بستر تبلیغات هوشمند
  • توسعه ابزارهای پردازش گفتار فارسی
  • شبکه اجتماعی
  • و ... (خیلی‌ها رو ننوشتم، سعی کردم مهم‌ترین‌هاشون رو بنویسم)
الان نمی‌خوام درباره‌ی درست یا غلط بودن و اشکالات کل طرح صحبت کنم، نقد به این طرح زیاده. مسئله اینه که کل طرح خیییییییییییلی بزرگه.
حالا ۱۷۰ میلیارد تومنی که گفتن اعتبار اختصاص دادن، روی کل طرح هست، نه فقط روی موتور جستجوی متنی، اونم در طی چندین سال. اگه همه‌ی این کارها قرار باشه به درستی انجام بشه، شما بگین چقدر خرجشون بشه خوبه؟

امیدوارم یه مقدار فضا روشن‌تر شده باشه.

اما اون «اعلام رسانه‌ها» که توی اون خبر گفته، منظورش این خبر هست:
http://www.farsnews.com/13940809001557

و جمله‌ی بالاییش:

خوب همونطور که می‌بینید، تا به حال ۲۰ میلیارد تومن روی کل طرح هزینه شده. از این مقدار چقدرش روی موتورهای جستجوی متنی بوده؟ چقدرش روی یوز بوده؟
http://www.khabaronline.ir/detail/400804/ict/ict

و این رو هم من اضافه کنم که طرح جویشگر یک سال و خرده‌ای هست که استارت خورده، در حالی که موتور یوز از اول اولش که تحقیقاتش شروع شد، حدوداً ۷ سال و نیم می‌گذره. خبر بالا هم مال ۱ سال و نیم پیش هست. پس موتور کلاً در طول ۶ سال، نزدیک ۷ میلیارد تومن برای وزارت هزینه داشته، یعنی حدوداً سالی ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومن. دقت کنید، ۷ میلیارد تومن هزینه داشته، معنیش این نیست که ۷ میلیارد تومن پول دادن! هزینه‌ی پهنای باند و دیتا سنتر و سرور و غیره رو هم حساب کنید. حالا که همه‌ی اینا رو حساب کردید، ببینید اصلاً چیزی تهش باقی می‌مونه که بخواد «حیف و میل» بشه؟! بابا به خدا من حلال و حروم سرم می‌شه، وقتی این حرفا رو بهم نسبت می‌دید خیلی برام سنگینه... حالا اینجا که خوبه، یکی یه جا گفته بود برو با اون ماشین میلیاردی که از بودجه‌ی این پروژه خریدی دور بزن حال کن! نمی‌دونستیم پژو پارس هم میلیاردی شده، که اونم فهمیدیم!!!

یه نکته‌ی مهم دیگه رو هم اضافه کنم: من به هیچ وجه نمی‌خوام از کل موتور یوز دفاع کنم و بگم کارمون بدون نقص بوده. چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است؟ مشخصه که موتور ما کلی نقص داره. داریم سعی می‌کنیم یکی یکی برطرفشون کنیم. به یه جاهایی هم رسیدیم، ولی هنوز خییییییییییلی کار داریم. یعنی تقریباً توی همه‌ی حوزه‌های IT نیازمند نیرو هستیم. امیدوارم بتونیم خیلی بهترش کنیم، در حدی که حداقل توی فارسی بشه به جای گوگل ازش استفاده کرد و جواب گرفت.

البته این حرفا رو قبلاً هم زده بودم، سعی کردم این بار دقیق‌تر و کامل‌تر مطرح کنم شاید یه مقدار این دید منفی‌ای که نسبت به ما گرفتید درست بشه.

اگه ابهامی مونده هم خوشحال می‌شم توی یه فضای به دور از هیجان و جو منفی، به صورت منطقی، مطرح بشه.

پ.ن. خیلی خوشحال می‌شم دوستانی که تهمت می‌زنن، وقتی متوجه اشتباهشون می‌شن حداقل بیان اعلام کنن!

الکسای سایت که 1000 هست مشخص میکنه که پهنای باند مصرفی نداره اصلا!!! میتونم بدونم این هزینه ها صرف چی شده؟؟ خواهش میکنم روراست باشید!

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
احتمالا شارژ نت سرویس دهنتون تموم شده پنل رو بده نتش رو شارژ کنم شاید بتونم سرمایه چند میلیاردی کشور رو بالا بیارم :general601:دو روزه که سرمایه ملی مهندسامون دان هست...:general408:
دوست من ما سرویسی که گرفتیم یه سرویس معمولی اینترنت نیست مثل بقیه‌ی سایت‌ها. ما یه دیتاسنتر داریم، و یه پهنای باند زیاد که مورد نیاز خزشگر هست. همونطور که گفتم، یکی از حمایت‌های وزارت فناوری اطلاعات از پروژه‌ی ما، در اختیار قرار دادن پهنای باند بوده (که البته با این وضع سرویس‌دهیشون ای کاش صد سال این حمایت رو از ما نمی‌کردن!)، بنابراین نرفتیم اینترنت بخریم که شارژش بخواد تموم بشه! پنل هم نداره! مستقیم وصله به سیم اینترنت! :)

شما میگید گوگل در ابتدای کارش!!!! شما چند سال جلوتر از گوگل هستید 7 یا 8 سال گذشته با الان فرق داره...
اولاً که ما ۶-۷ سال هست که کار رو به صورت تحقیقاتی شروع کردیم. وگرنه به صورت عملیاتی یک سال و نیم هست که کار رو شروع کردیم.
ثانیاً اصلاً شرایط شروع کار ما با شرایط شروع کار گوگل قابل مقایسه نیست. همه چیز فرق می‌کنه. مثلاً اونا در ابتدای کار، ۲۵ میلیون صفحه توی ایندکسشون داشتن، ولی ما اول که یوز رو launch کردیم، ۱ میلیارد صفحه‌ی ایندکس‌شده داشتیم. وب اون موقع کلاً خیلی کوچیکتر بود و پویاییش خیلی کمتر، تنوع صفحات هم توش کمتر (صفحات HTML، PDF و غیره، صفحات خطادار، انکدینگ‌های مختلف، ...). اونا کارشون رو با یه سیستم توزیع‌شده شروع نکردن، بنابراین اول کار درگیر مسائل توزیع‌شدگی نبودن. و از طرفی هم از همون اول کلی پول بهشون مرحمت فرمودن (خدا از این سرمایه‌گذارا نصیب ما هم بکنه!).
این که گفتم در ابتدای کارش، به خاطر این بود که الان دیگه گوگل از کسی سرویس اینترنت نمی‌گیره و خودش سرویس‌دهنده هست. منظورم تا زمانیه که داشته سرویس می‌گرفته.

شما سایت های خبری رو چک کن کامنت ها در مورد یوز چیه تو انجمن ها نگاه کنید مردم چی میگن چرا یک نفر نمیگه یوز خوبه؟مردم یه چیزی که یه مشکلی ازشون رو حل کنه میگن خوبه!!!و چیزی که به دردشون نخوره میگن بی مصرف..شمام قبل از اینکه بیاید بگید یوز این الگوریتم رو داره اون الگوریتم رو داره بهتره به فکر میزبانیتون باشید که الان دو روزه از دسترس خارج شده این سایت موزیک یا فیلم نیست که قطع باشه موتور جستجو هس نعوذبالله ;)
میزبان اینترنتمون سازمان فناوری اطلاعات هست: http://ito.gov.ir
خوب حالا می‌فرمایید ما چه کنیم؟ دیگه جا از این زیرساختی‌تر نبود بریم ازش سرویس بگیریم! خود وزارت داره بهمون اینترنت می‌ده. توجه کنید که پهنای باند زیادی برای خزشگر نیاز هست، از هر سرویس‌دهنده‌ای نمی‌شه سرویس گرفت.

من باز هم تکرار می‌کنم: خیلی متأسفیم که این اتفاق افتاده، ولی واقعاً کاری از دست من بر نمیاد. فقط دارم حرص می‌خورم که توی این مملکت، زیرساختی‌ترین بخش‌هاش هم گند می‌زنن توی کارشون... اگه می‌تونستیم از وزارت فناوری اطلاعات سرویس نگیریم، شک نکنید که این کار رو می‌کردیم و انقدر خودمون رو مسخره‌ی اینا نمی‌کردیم...

الکسای سایت که 1000 هست مشخص میکنه که پهنای باند مصرفی نداره اصلا!!! میتونم بدونم این هزینه ها صرف چی شده؟؟ خواهش میکنم روراست باشید!
والا من از اولش روراست بودم. نمی‌دونم چرا شما فکر می‌کنید نبودم! یه ساعت این بالا توی پست قبلی فک زدم، انگار اصلاً نخوندید! حرف خودتون رو می‌زنید!
یکی از دلایل پایین اومدن الکسامون، اختلالات اینترنتمون هست. اگه دقت کنید، چندین ماه روی حدود ۶۰۰ و خرده‌ای بودیم و اخیراً یهو اومده پایین. یه دلیلش اینه که تبلیغات نداریم، که اونم دلیلش اینه که هنوز به اون کیفیتی نرسیدیم که بخوایم پول خرج تبلیغات کنیم (در واقع پول رو خرج نیرو کردیم که کیفیت کار رو ببریم بالا، برای همین دیگه پول نداریم که خرج تبلیغات کنیم!).
البته ما اصلاً به ۶۰۰ راضی نیستیم، دلیل این که روی ۶۰۰ موندیم اینه که مسئله، مسئله‌ی سختیه که فقط گوگل تونسته توی دنیا حلش کنه، با چند تا موتور دیگه مثل yandex و baidu و seznam و naver. هزینه‌ها هم چند بار توضیح دادم صرف چی شده. بخش عمده‌اش صرف زیرساخت شده (سرورها + پهنای باند + دیتاسنتر)، بقیه‌اش هم در طول ۶-۷ سال هزینه‌ی نیروها بوده. حساب کنید پروژه‌ای که ۸۰ نفر روش کار کردن (البته همه‌شون همیشه توی پروژه نبودن، شما متوسط فرض کن ۳۰-۴۰ نفر بودن)، توی ۶-۷ سال چقدر هزینه داره. لازم نیست حقوق نجومی بهشون بدید!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
یوز که اصلاً باز نمیشه شاید برای خارج از کشور بستس؟! در کل خوبه که ما موتور جست و جوی ایرانی داشته باشیم و خیلی خوب میشه اگر این سیستم بتونه بین المللی و به زبان های دیگه هم سرویس داشته باشه. ولی الان باز نمیشه سایتتون! تعطیله بعد ، یک صفحه اچ تی ام ال ساده هم نمیاد بالا که بگه تعطیله کلاً سایت اصلاً بالا نمیاد ... :( این که نشد کار! همکار ما فروشگاه اینترنتی قدیم داشت روزی ده تا فروش به زور داشت ، یک ساعت میامد پایین سرویس دهنده رو بیچاره میکرد :( شما موتور جست و جوتون پایینه کلاً !!!!! شما باید از خودتون دیتاسنتر داشته باشید! اونم نه یکی ! از خودتون به اینترنت وصل باشید به چند حالت. از خودتون باید برای همه اینها بک آپ داشته باشید ! مردم الان وبلاگ میزنن تعداد پست ها و بازدید هاش میره بالا میرن دنبال افزایش سرعت و سرور و سرور بکاپ و ... :(

amindead

Registered User
لایک‌ها
171
براساس اعلام رسانه‌ها اعتبار راه اندازی موتور جست وجوی یوز و پارسی جو معادل 170 میلیارد تومان است که البته این بودجه طی چند سال باید صرف توسعه این جویشگرها شود.

دکتر علیرضا یاری، رییس پژوهشگاه فناوری اطلاعات پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه معتقد است: ما نمی خواهیم موتور جست وجوی بومی مانند گوگل و یاهو ایجاد کنیم، شرکت های ایرانی ابتدایی و کوچک هستند و ما هیچگاه تصور نمی کنیم که این شرکت ها بتوانند با شرکت هایی مانند گوگل و یاهو رقابت کنند.
اگر واقعا تصورشم نمیکنید پس برای چی بودجه ای به این عظمت رو هدر میدید!
این بودجه اگر صرف راه سازی شده بود مطمئنا شاهد خیلی از تصادفات نبودیم

yasharmahdi

Registered User
لایک‌ها
56
پول مفت هست دیگه !
خرج هرچی بخوان میتونن بکنن ....
کلا این همه هزینه حیف شده برای یک سایتی که ... ( بنده چند تا جستجو در یوز انجام دادم ، متوجه شدم اصلا 170 میلیارد که هیچی ، ارزش 1 قرونم نداره ! ، خواستید اثبات میکنم ... )
به جای اینکه 170 میلیارد برای یک پروژه بدید بهتر نبود حمایت هامون رو برای وبمسترا بیشتر می کردین به جای خار پا بودنشون ؟
الان یک وبمستر بخواد سایت بزنه .
باید ساماندهی ثبت کنه
اگه فروشگاه هست نماد بگیره
نماد هم کلی دردسر ، هزینه وقت گیری
کلی دردسر و
اخرشم وقتی بازدید رفت بالا به دلایل مختلف فیلتر میشه ....
به جای این همه هزینه ، دست یکی دو تا وبمستر بگیرید بکشید بالا !
هر چند شاید شما بگید برای همین برنامه نویسای یوز اینکار کردن ولی 170 میلیارد ارزش نداره ! لا اقل یک پروژه دیگه ای بود یک چیزی ولی ......
باتشکر.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
با افراد جیره خوار بحث نکنید. اینا بابت پست هایی که میذارن و توهماتشون رو تحویل شما میدن، از دولت پول میگیرن. اما شما وقتتون تلف میشه و هیچی هم گیرتون نمیاد:D
هرچی خرج این دیوانه بازی شده، از جیب ملت رفته و دیگه بر نمی گرده. الان عاقلانه ترین راه اینه که این تاپیک و تاپیک های مشابه بالا نیاد و این موضوع کلا به فراموشی سپرده بشه تا شاید در آینده یک آدم عاقلی پیدا بشه و بودجه این کار رو کلا قطع کنه
وجدانا 170 میلیارد برای این بودجه گرفتن؟ :eek:
طراحی سایت که 100 هزار تومن هم خرجش نشده
خوده موتور سایت رو هم 100 درصد از این اسکریپت ها سرچ انجین اوپن سورس نصب کردن و تنظیماتش رو بهم ریختن برای همین قر و قاطی نتایج رو نشون میده http://www.perlfect.com/freescripts/search/ :D

با توجه به الکسای سایت که 1000 هست به احتمال زیاد فرونت اند سایتشون رو یه VPS هست و بک اند سایتشون که اون خزش گره هست که این سیده پدر مارو باهاش درآورده و احتمالا 150 میلیاردش رو به اسم اون بودجه گرفته :D رو یک سرور اختصاصی نصب کردن و بی وقفه در حال خز کردن اینترنت این مرز و بوم می باشد. :rolleyes:
هزینه سرور ها رو هم دیگه 300-500 هزار تومن میشه البته بسته به انصاف فروشنده سرویس

تنها هزینه اصلی پروژه حقوق این سیده هست که بیاد تو فروم ها و حرف مفت بزنه. فکر کنم 1.5-2 میلیونی هم حقوق این بنده خدا باشه :D
کل پروژه با احتساب حقوق سید میشه چیزی حدود 2.5 میلیون تومان در ماه :general601:

تنها هنر سید زدن حرف های گنده تر از دهنش هست و تنها دلیل استخدامش :general711:. خوبه ما موتور جستجوش رو مبینیم که چقدر خز و داغون هست ولی بنا به گفته ایشون گوگل باید بره جلو بوق بزنه در برابر یوز!
طبق اظهارات ایشون گوگل پروژه سی آی ای هست. آخه باقالی اگر پروژه دولتی بود که از گاراژ خونشون شروع نمیشد مثل شما همون روز اول 170 میلیارد بودجه میگرفتن و 10 تا سید استخدام میکردن :p

yasharmahdi

Registered User
لایک‌ها
56
بله، برای یه موتور جستجو خیلی زشته که از دسترس خارج بشه، ما هم مثل مسئولین محترم! مملکت نیستیم که کلاً هر اتفاقی می‌افته ماله بکشیم! کاملاً واضحه که اتفاق بدی افتاده... من هم به عنوان یه نیروی فنی که کاری در این زمینه از دستم بر نمیاد اعصابم از این موضوع خرد شده... :|

در هر صورت من فعلاً کاری به جز عذرخواهی از کاربرا از دستم بر نمیاد.

در نهایت هم بگم که ما خرج‌هامون رو با گوگل مقایسه نکردیم، مقیاس گوگل با مقیاس ما متفاوته. بله، در مقیاس خودمون می‌تونیم خرج‌هامون رو با گوگل مقایسه کنیم.

اول از همه این که گوگل شروع کارش با یه سرمایه‌گذاری ۱۰۰ هزار دلاری بوده. نقل از ویکیپدیا:
The first funding for Google was an August 1998 contribution of $100,000 from Andy Bechtolsheim, co-founder of Sun Microsystems, given before Google was incorporated.

۲ تا دانشجو نمی‌تونن همینطوری راه بیافتن موتور جستجو درست کنن! پول لازم دارن! در ضمن توجه کنید که اون موقع مقیاس گوگل قابل مقایسه با الان خودش که نبوده هیچ، قابل مقایسه با الان یوز هم نبوده. بنابراین اگه بخوایم به همون نسبت مقیاس رو تغییر بدیم، باید شروع کار یوز با یه سرمایه‌گذاری حداقل چند ده میلیارد تومنی بوده باشه.

دوم این که مصرف اینترنت گوگل که بسیار هم عظیم هست (همون‌طور که می‌دونید خزشگر گوگل داره دائماً کل وب رو خزش می‌کنه، در نتیجه پهنای باند بسیار زیادی لازم داره) تقریباً براش رایگان هست. اسنادش هم موجوده، فکر کنم توی یکی از پست‌های همین تاپیک گذاشتمش.

سوم این که بنده مهندسم. می‌شینم حساب و کتاب می‌کنم. شما هم اگه اهلش هستی بسم‌الله. بیا بشینیم قشنگ مثل ۲ تا مرد! با هم حساب کتاب کنیم، ببینیم یه موتور جستجوی قابل قبول چقدر هزینه داره، و در طول چه مدتی بازگشت سرمایه داره. اون وقت ببینم می‌تونی کسی رو به جز دولت پیدا کنی که توی این موضوع سرمایه‌گذاری کنه؟

جناب خوبه از رو نمیری .:general208:
گوگل اگه ابتدای کار سرمایه شما رو داشت چندین برابر الان شاید میتونست باشه !
درضمن شما در سال 2016 با این همه پیشرفت و این همه امکانات و پول تازه تونستید یک موتور جستجوگر بزنید اونم یک موتور جستجوی مضخرف ! ، بعدش ادعا میکنید کار درست تر از گوگلی هستید که سال 1998 درست شده ؟ ... در سال 1998 ، جد و اباد یوز هم نمیتونست موتور جستجو بزنه ....

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
دوستان جدا چرا دارین بحث میکنید ؟!

یعنی جوری دارین بحث میکنید که انگاری شما تو این مملکت زندگی نمیکنید :|

روش کار این مملکت همینه هر چند وخ یه بار یه طرحیوبیان در ظاهر نشون بدن فلان میلیارد برداشت بشه و جیب یه سریا پر بشه و دوباره همین چرخه ادامه داره

یوز از همون اولشم بیشتر شبیه جک بود تا موتور جستجو :|
شخصا و خیلیهای دیگه 100% مطمعنم اگر یک جستجوگر جایگزین گوگل بشه و واقعا کارساز باشه و مفید و طرح های همین فیلترینگ و مبارزه با اسپم و کلیک دزدی در اون اجرا بشه بهترین جا برای جستجو میشه

ولی اینی که الآن هست همون طرح برای پر شدن جیبه که 99% برادران که بدون زحمت دارن زندگی میکنن از این نوع جیبشون پر میشه

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
من از اول هم به برادرمون همینو گفتم که آتیشی شدن ! آقا تلویزیون خود اینا ! ( خود این سید اینا ) میگفت با 40 میلیارد تومن کدوم منطقه کشور از بی گازی در اومده و همه جاشو لوله گاز کشیدن !! 170 میلیارد تومن خرج این اشغال کردن که رتبه الکساش از همه سایت های بچه های اینجا بدتره!
طرف یک قالب رایگان انداخته 2 تا مطلب کپی پیست میکنه ماهی 23 تومن نهایت خرج هاست و بکلینک بکنه رتبه الکساش 900 هست !! بعد این رو این مبلغ خرجش کردن شده 1000 و همینطوری هم داره افت میکنه !!
ترو به حضرت عباس نگاه از چی داره دفاع میکنه !! فکر کنم همون 1000 ایران رو هم پاپ آپ انداخته بودن روشش

آقا همه ما میدونیم این داستانا رواله تو این کشور تعجب نمیکنیم ولی دیگه خیلی توهین آمیزه اینطوری دفاع کردنت از این پروژه
نهایتش یا جواب نده ! یا قبول کن ایراد کارتون رو !! به شعور آدم توهین نکن برادر من

graph

47 درصد ورودی سرچ انجینش از این کلمس !!! حبادنما اصلا چی هس این ؟!!!
Keyword Percent of Search Traffic
1. حبادنما 47.40%
2. maskanesib.com 2.64%
3. شهر خبر 1.89%
4. شیرازه 1.88%
5. حبیب آباد نما 1.86%

1. google.com 24.0%
2. parsijoo.ir 2.6%
3. ask.com 1.7%
4. bing.com 1.3%

5.
yjc.ir 1.0%

24 درصد بازدیدشم از گوگل صهیونیست ! میگیره !! الله اکبر ! این درصد ورودی یعنی داره خودش رو ایندکس میکنه ! در واقع یجور اسپمره ، مگه موتور جستجو ایندکس میشه !

ولله یک هزارم این پولو میدادین دست بچه های اینجا خدا میدونه چیکار میکردن:general105:

Last edited:

sayyid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
بعد از این که صحبت‌های شما رو خوندم، به این نتیجه رسیدم که یا شما اصلاً جواب‌های من رو کامل نمی‌خونید، یا زبون من رو نمی‌فهمید (شاید من به زبان اسپانیولی دارم صحبت می‌کنم!)، یا من کلاً مشکل دارم!
جالبه، یه ساعت قصه گفتم، این همه زور زدم توضیح دادم که داستان ۱۷۰ میلیارد تومن چیه، اون وقت باز یکی یکی از راه می‌رسید و می‌گید ۱۷۰ میلیارد تومن خرج یوز کردن!!! دیگه نمی‌دونم چی بگم! نمونه‌هایی از این همه ابراز محبت شما رو میارم:
هر چند شاید شما بگید برای همین برنامه نویسای یوز اینکار کردن ولی 170 میلیارد ارزش نداره !
وجدانا 170 میلیارد برای این بودجه گرفتن؟
170 میلیارد تومن خرج این اشغال کردن که رتبه الکساش از همه سایت های بچه های اینجا بدتره!
:|
دیگه موندم چی بگم... یه بار دیگه خلاصه می‌کنم، شاید این بار بخونید!
۱۷۰ میلیارد تومن رو قرار بوده روی کل طرح جویشگر در طول چند سال خرج کنن، یه بخشی از این طرح جویشگر، موتور جستجوی متنی هست، یکیش یوز هست. طرح یکی دو سال هست که شروع شده، کل هزینه‌ای که یوز برای دولت داشته (که همه‌اش به شکل پول نبوده، دیتاسنتر بوده، سرور بوده، ...) در طول حدود ۶ سال، ۷ میلیارد تومن بوده.

یوز که اصلاً باز نمیشه شاید برای خارج از کشور بستس؟! در کل خوبه که ما موتور جست و جوی ایرانی داشته باشیم و خیلی خوب میشه اگر این سیستم بتونه بین المللی و به زبان های دیگه هم سرویس داشته باشه. ولی الان باز نمیشه سایتتون! تعطیله بعد ، یک صفحه اچ تی ام ال ساده هم نمیاد بالا که بگه تعطیله کلاً سایت اصلاً بالا نمیاد ... :(
برادر من ۲ بار گفتم: اینترنت سرویس‌دهنده‌مون قطع شده بود، سرویس‌دهنده‌مون هم سازمان فناوری اطلاعات هست. شما وقتی اینترنتت قطع باشه، چطوری می‌خوای یه صفحه‌ی HTML بذاری بگی سایت تعطیله؟!

این که نشد کار! همکار ما فروشگاه اینترنتی قدیم داشت روزی ده تا فروش به زور داشت ، یک ساعت میامد پایین سرویس دهنده رو بیچاره میکرد :( شما موتور جست و جوتون پایینه کلاً !!!!! شما باید از خودتون دیتاسنتر داشته باشید! اونم نه یکی ! از خودتون به اینترنت وصل باشید به چند حالت. از خودتون باید برای همه اینها بک آپ داشته باشید ! مردم الان وبلاگ میزنن تعداد پست ها و بازدید هاش میره بالا میرن دنبال افزایش سرعت و سرور و سرور بکاپ و ... :(
احسنت، قربون آدم چیز فهم! دقیقاً همینه که شما می‌گی. ما باید از خودمون دیتاسنتر داشته باشیم، اونم نه یکی. به طرق مختلف به اینترنت وصل باشیم. اصلاً کامل‌ترش اینه که ما باید CDN داشته باشیم. خوب ۲ حالت داره. اینا رو یا باید با حمایت دولتی تهیه کنیم، یا خصوصی.
دولتی که ماشاءالله سرویسشون دیدیم چقدر stable هست! پول هم که نمی‌دن (الان دوباره یکی میاد می‌گه ۱۷۰ میلیارد پس چی شد؟! برای بار صدم می‌گم: ۱۷۰ میلیارد روی کل طرح جویشگر قراره خرج بشه، اونم در طول چند سال، که توی این طرح یک بخشش موتور جستجوی متنی هست، که یکی از موتورهای جستجوی متنی یوز هست. پس شاید به زور چند درصد از اون ۱۷۰ میلیارد در طول چندین سال روی این پروژه خرج بشه!).
خصوصی هم شما یکی رو پیدا کنه که روی موتور جستجو سرمایه‌گذاری کنه، ما می‌ریم ازش پول می‌گیریم! موتور جستجو خیلی سرمایه‌گذاری می‌خواد، و خیلی سخت و دیر بازگشت سرمایه داره.
اینایی که شما می‌گی، آرزوهای ما هست، که سرویس کاملاً stable داشته باشیم، مال خودمون باشه که علاف این مسخره‌ها نشیم.
اون مردمی هم که وبلاگ می‌زنن می‌رن دنبال بک‌آپ، خوب این مقایسه کاملاً مع‌الفارق هست. برای یه بلاگ، شما ۴ گیگ رم بگیری با ۲ تا core سی‌پی‌یو با یه فضای هارد ۱۰۰ گیگ (زیاد گرفتم ناراحت نشی!) تا ابد جواب مخاطبات رو می‌ده! اما برای موتور جستجو قضیه کاملاً فرق می‌کنه. یه موتور جستجو اگه بخواد خیلی ساده کار بکنه، مقیاسش خیلی هم بالا نره (در حد چند صد میلیون صفحه باشه)، حداقل ۲۰ تا سرور می‌خواد، هر کدوم ۹۶ گیگ رم، ۱۲ core سی‌پی‌یو، چندین ترابایت هم هارد. حالا شما اینا رو تهیه کردی، می‌خوای سرور پشتیبان تهیه کنی! با یکی دو تا سرور کارت اصلاً جلو نمی‌ره!
خیلی دوست دارم بیشتر هم توضیح بدم، ولی احساس می‌کنم اینجا فضا یه طوریه که انگار زبون من با شما فرق می‌کنه و توضیح بیشترم هیچ فایده‌ای نداره...

ا توجه به الکسای سایت که 1000 هست به احتمال زیاد فرونت اند سایتشون رو یه VPS هست و بک اند سایتشون که اون خزش گره هست که این سیده پدر مارو باهاش درآورده و احتمالا 150 میلیاردش رو به اسم اون بودجه گرفته :D رو یک سرور اختصاصی نصب کردن و بی وقفه در حال خز کردن اینترنت این مرز و بوم می باشد. :rolleyes:
نه، آفرین! اسم فرانت اند و بک اند رو هم شنیدی پس! فکر نمی‌کردم این همه حرفه‌ای باشی! :)))
همین دیگه، مشکل اینه که تا یکی چهار تا اصطلاح می‌شنوه، فکر می‌کنه دیگه علامه‌ی دهر شده! میاد و همه رو زیر سؤال می‌بره! فکر کردی موتور جستجو مثل یه بلاگ یا یه سایت خبری یا انجمن هست که یه VPS بذاری برای فرانت، یه سرور هم بذاری برای بک، بعد دیگه کار می‌کنه و می‌شه موتور جستجو!
آقای دانشمند، نمی‌دونی بدون، گوگل فقط برای سرچش، چند سال پیش، ۳۰۰ هزار تا سرور داشته. الان خدا می‌دونه چند تا داره.
یه موتور جستجو کارش با یکی دو تا سرور راه نمی‌افته. دهها سرور لازم داره، اگر هم یه کم مقیاسش بره بالاتر، صدها سرور لازم داره.

هزینه سرور ها رو هم دیگه 300-500 هزار تومن میشه البته بسته به انصاف فروشنده سرویس
عجب! پس شما قیمتا هم دستته! عجب! ای کاش از اول پروژه با شما آشنا می‌شدیم به جای این که برای هر سرور چند میلیون تومن خرج کنیم، از شما سرور می‌خریدیم!!! هزینه‌ی یه سرور ۵۰۰ هزار تومن! یعنی این دیگه خیلی عالی بود! :general304::general304::general304::general304:
جهت اطلاع شما: هر سرور حدود ۱۰ میلیون تومن هزینه داره. البته بسته به نوع سرور ممکنه بالا و پایین بشه، ممکنه یه سری سرور قیمتشون ۵-۶ میلیون تومن در بیاد، یه سری هم بالای ۱۰ میلیون تومن. بعضی جاها نیاز به هارد SSD هست، خوب قیمت اون رو هم باید حساب کنیم. بعضی جاها نیاز به RAM زیاد هست، اونم که قیمتش تصاعدی بالا می‌ره.

بعدش ادعا میکنید کار درست تر از گوگلی هستید که سال 1998 درست شده ؟
می‌شه بفرمایید من دقیقاً کجا چنین ادعایی کردم؟ لطفاً اون بخش از صحبتم رو که توش این ادعا رو کردم quote کنید تا خودم هم بفهمم!

ولله یک هزارم این پولو میدادین دست بچه های اینجا خدا میدونه چیکار میکردن:general105:
باشه آقا شما خیلی خفنین، و ما هیچی بارمون نیست! بیشتر از این هم جواب نمی‌دم چون ناراحت می‌شین!

در نهایت هم به نظر می‌رسه اینجا کسی نمی‌خواد جواب حرفای من رو بده، و هر کسی حرف خودشو می‌زنه! نشونه‌اش هم این که یه نفر از شما برنداشته یه بخش از حرفای من رو quote کنه و جواب بده! همه حرفای کلی می‌زنین و انگار که حرفای من رو نخوندین... اصلاً نمی‌دونم بحث کردن اینجا فایده‌ای داره یا نه...

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
متاسفانه مشکل بزرگ شما خود برتر بینی هست. چیزی که واقعا در پروژه شما - و نه شخص شما و همکاران شما - بلکه نوع نگاهتون به کاربران و محیط خارج از محل کارتون هست.

یعنی چون با دیگران - غیر از دوستان خودتون - مشورت نمیکنید فکر میکنید راهی که دارید میرید درسته. در حالیکه اساسا این پروژه شکست خورده هست. حالا دو حالت پیش میاد:
تیم شما از سر بیکاری و وقت آزاد یک مشت جوان رو مشغول به کار کرده ، و قرار نیست به کسی جواب پس بده یا نه به صرف اینکه ما بالاخره یک روز موفق میشیم،دارید راه رو طی میکنید.
من خیلی روی یوز تست انجام دادم، چیزی که خود شما زحمتش رو به خودتون نمیدین..... یعنی منی که کارم موتور جستجو نیست اشکالات اساسی شما رو متوجه میشم. چیزی که قابل گذشت نیست.
اگر من اون اشکال اساسی رو حل نمیکردم، دلیلی نمی دیدم که بیام پس زمینه موتورم رو عکس طبیعت بگذارم و چیزهای زائد بذارم زیر نوار سرچ که مثلا سایت پرمحتواست!!!
مثال:
شما ادعا میکنید که پیشنهاد دهنده ی جستجو رو در سیستم گذاشتید. اما عملا خرابه، من وقتی ببینم این امکان ازپایه غلط کار میکنه هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم:

تلاش برای جستجوی کلمه "سحیران" در یوز و گوگل:

2triv05qhqxxb8yanene.gif

گوگل:
hgt7c67ps2btozos7jy8.gif

شما نمیتونید بگید داریم روش کار میکنیم و زمان میبره، چون چندین سال گذشته و در ابتدایی تری چیزها بد عمل میکنید. قبلا هم گقتم ایندکس یک میلیاردی و عناوین دهن پرکن که فقط به درد ارائه به مدیران بی سواد دولتی میخوره رو نمیتونید به وبمسترهای اینجا بگید. به همین دلیل ساده هم هست که چون از نظر فنی و غیرفنی پاسخی برای ارائه ندارید دیگران رو به جهالت محکوم میکنید. 7 میلیارد که هیچ با 100 میلیون تومن هم میشد پروژه ی موفقیت آمیز تر از یوز ساخت و به درامد رسید. اصلا نیازی به یوز نیست ، نبوده و نخواهد بود.

زمان میگذره و این صحبت های من اینجا میمونه و این شما هستید که باید 24 ساعته تلاش کنید تا عکس اینو ثابت کنید.
یعنی رقابت با گوگل! برای مجاب کردن کاربر ایرانی برای استفاده از یوز و خداحافظی با گوگل.
کاریکه دیگران برای پروژه های مشابه انجام دادن و به هیچ جا نرسیدن. سیستم عامل ملی، شبکه اجتماعی بومی و ........

جواب شما مشخصه: خب کسی شما رو مجبور نکرده! از گوگل استفاده کنید.

بله جواب ما هم مشخصه: دولت با چه کار کارشناسی ای اومده پول ملت رو توی پروژه ای ریخته که ملت حاضر نیستند ازش استفاده کنند!!! و اصلا چرا به این گروه خاص داده!
چون دانش بنیان هستند؟؟؟؟ دانش شما هم که چنگی به دل نمیزنه نسبت به کدنویسی یک گروه هزار دلاری هندی!!!!

بالا