• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته من بین نیکون D40 و D50 شک دارم. بزرگترین مسئله ای که باعث شده به D40 شک کنم همین مشکل نداشتن موتور اتوفوکس هست. چون در اینصورت شانس استفاده از یک سری از لنزهای ارزان قیمت نیکون رو از دست خواهم داد.

توی انتخابم چند تا مسئله دخالت داشتند، که بودجه مسئله خیلی مهمی بوده. اگه بودجه بیشتری داشتم شاید می رفتم به سمت D80 و شاید هم باز همون D40 یا D50 رو می خریدم با یک لنز بدرد بخود. حتی اگه یک میلیون دیگه بودجه داشتم، می دادم یه لنز 200-18 نیکون می گرفتم، که لنز فوق العاده ایه و البته نزدیک به 900 هزار تومان هم پولشه.

در مورد اینکه این دو تا نیکون رو به کنون 350D ترجیح می دم، مسئله بسیار مهم؛ مسئله لنزه. لنزهای کنون قیمت های بالایی دارند، و اغلب کنون بازان مجبور می شن به سمت لنزهای سیگما روی بیارند. یک دوربین اون هم از نوع دیجیتالش عمر زیادی نداره ولی لنز عمرش خیلی بیشتره. مثلا همین لنز Vr 200-18 نیکون، که هم کیفیت خیلی خوبی داره و هم رنج بسیار جذابی. دلیل عمده ای واسه رفتن به سمت نیکون برای من بوده.

یادمون نره که دنیای SLR با دنیای کامپکت یا SLR-Like تفاوت بسیار داره. و شما بعد از خرید دوربین باید به دنبال لوازم و لنز و اینجور چیزها باشید. واسه خاطر همینه که خرید مثلا DSLR های پنتکس در عین اینکه بسیار خوب و خوش قیمت اند در ایران نوعی ریسک محسوب می شه یا المپوس. به همین خاطره که اکثر اونهایی که توی ایران می خوان جدی عکاسی کنن انتخابی به غیر از کنون یا نیکون ندارند.
و اینکه: شما با خرید یک دوربین SLR وارد یک سیستم می شید.
و بعد از خرید یک SLR، چندین برار قیمت اش رو باید صرف خرید لنز کنید.

در آخر اینکه یک مسئله مهم هست که همه مون دچارش می شیم؛ علاقه. این که من شخصا ترجیح می دهم نیکون دستم بگیرم تا کنون. و اعتراف که اگه مینولتا هنوز هم دوربین می ساخت؛ مینولتا.

من فکر میکنم باید از طرفداران sony A100 هم باشی که مجموع تکنولوژی سونی و کونیکا مینولتاست. انصافا دوربین خوبیه اما اکثریت بخاطر اینکه تک محصوله هنوز در خرید اس ال آر سونی احتیاط میکنند. از نظر عمر باطری در تمام دوربینها نظیر نداره و همچنین سرعت انتقال اطلاعات. عیب عمده اش کندتر بودن عکاسی مداومش نسبت به مدل همرده کانن و نیکون و نویز بیشتر در ایزوهای بالاست. اما کیفیت عکسهای ایزوهای پایینترش بنظرم عالی بود.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من امروز از يك فروشنده در مشهد شنيدم كه s5 با قيمت حدودا 500 تومان قراره بزودي پخش بشه مي گفت از آفومار قيمت دارم ولي وارد مشهد نشده هنوز ....
البته من خيلي بعيد مي دونم چنين قيمتي را از آفومار و احتمالش زياده كه طرف اشتباه كرده باشه .

ظاهرا s5is دوربین خوبی باید باشه اما عجله نکن. وقتی آمد باز هم صبر کن تا نتیجه دقیق کارشناسان هم ارائه بشه. محصول جدید کانن بودن تضمینی برای بهترین بودن در بین همرده ها نیست. مثلا همین دوربین عجی و غریب tx1 کانن که با وجود تکنولوژی خوب و بی نظیر فیلمبرداریش در دوربینهای عکاسی واقعا دوربین مایوس کننده ای از آب درآمد.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
مثلا همین دوربین عجی و غریب tx1 کانن که با وجود تکنولوژی خوب و بی نظیر فیلمبرداریش در دوربینهای عکاسی واقعا دوربین مایوس کننده ای از آب درآمد.
من نظرم کاملا مخالف شما هست!!!
خوب برای کسی مثل شما و... که فقط هدفشون عکاسی هست خوب مایوش کننده هست!!
ولی برای کسی که می خواهد هم فیلم برداری کنه و هم عکس برداری بکنه به نظر من خیلی عالیه!!(کمتر دوربینی گیر میاد هم عکس برداری خوب داشته باشه و هم فیلم برداری خوب) البته این دوربین ها بیشت جنبه ی خانوادگی دارند!!
این قکر کنم جزو اولین بار هایی هست که چنین دوربینی با 2 هدف ساخته میشه
--
(پس زود قضاوت نکنید)

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد دوستن ميخواستم بدونم سايز سنسور چه تاثيري داره و آيا اولترا زوم بودن اينقدر مهمه چون به نظر من دوربين panasonic lx2 دوربين خيلي خوبيه از نظر سايز سنسور و وايد 28 ميليمتر و اينكه حالتهاي تقدم شاتر و ديافراگم رو هم داره

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
ببخشيد دوستن ميخواستم بدونم سايز سنسور چه تاثيري داره و آيا اولترا زوم بودن اينقدر مهمه چون به نظر من دوربين panasonic lx2 دوربين خيلي خوبيه از نظر سايز سنسور و وايد 28 ميليمتر و اينكه حالتهاي تقدم شاتر و ديافراگم رو هم داره

هرچه سایز سنسور بزرگتر باشه نویز عکس کمتر و در نتیجه کیفیت عکس بالاتره.
زوم زیاد یعنی دوردستها بیشتر در اختیار شماست :) مهم بودنش که مهمه ولی میزان اهمیتش بستگی به استفاده هر شخص داره.
دوربین اشاره شده LX2 هم دوربین خوبیه و مشخصات قابل توجهی داره.اگر کامپکت بودن و قیمتش براتون مهم نیست میتونه انتخاب خوبی باشه.

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
زوم زیاد یعنی دوردستها بیشتر در اختیار شماست

و نزديك‌دست‌هاي بيشتري! :) يعني هم گستره‌ي بيشتري (وايد قوي) هم نزديك‌نمايي بيشتري (تله‌ي قوي)

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
و نزديك‌دست‌هاي بيشتري! :) يعني هم گستره‌ي بيشتري (وايد قوي) هم نزديك‌نمايي بيشتري (تله‌ي قوي)

شما روی چه حسابی اینو میگید؟ :blink: یعنی به نظر شما هرچه زوم بیشتر باشه واید هم بیشتره :wacko:
مثلا 84-28 دارای زوم 3X و واید 28 بوده ولی 432-36 زومی معادل 12X ولی وایدی برابر با 36 داره. یعنی دومی واید کمتر و زومی بیشتر دارد.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

دوست عزیز بنظر من دوربین ارزشمندی نیست. نسبت به امکانات و کیفیتش هم قیمت بالای 350 تومان یا بیشتر داره. این قیمت بالا برای 10 مگاپیکسل بودنشه که تصور نمیکنم برای تو ارزشی داشته باشه. یک پاناسونیک fz8 با کلی امکانات جالب بیشتر فقط کمتر از 30 تومان با این دوربین اختلاف قیمت داره. البته این بشرطیه که اصولا زوم بیشتر از 4 برایت مهم باشه. اگر هم برات مهم نیست دوربینی مثل canon A710is هرچند در مورد واید مثل مدل مورد نظر تو نیست اما در عوض خیلی توانییهای کلی بهتری داره. قیمتش هم 280 تومانه.حالا با تمام امکانات اضافی نظیر کارت حافظه با ظرفیت بالا و سه پایه و شارژر و باطری میشه هم قیمت همین دوربینی که میخوای بخری بدون امکانات اضافی.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نظرم کاملا مخالف شما هست!!!
خوب برای کسی مثل شما و... که فقط هدفشون عکاسی هست خوب مایوش کننده هست!!
ولی برای کسی که می خواهد هم فیلم برداری کنه و هم عکس برداری بکنه به نظر من خیلی عالیه!!(کمتر دوربینی گیر میاد هم عکس برداری خوب داشته باشه و هم فیلم برداری خوب) البته این دوربین ها بیشت جنبه ی خانوادگی دارند!!
این قکر کنم جزو اولین بار هایی هست که چنین دوربینی با 2 هدف ساخته میشه
--
(پس زود قضاوت نکنید)

خوب این گفته ها از من نیست. به یک نمونه توجه کنید. نقد سایت dpreview که یک مرجع برای همه هواداران دوربین دیجیتال به حساب میاد:
((...قابل توصیه است اما حقیقتا برای من دوربینی به حساب نمیاد که باهاش راحت باشم بخصوص بعنوان دوربینی که 500$ براش باید پرداخت. از فیلمبرداریش بشخصه صرفنظر میکنم و با 150$ ارزانتر یک پاناسونیک tz3 میخرم که هرچند مثل این مدل کانن دلفریب نیست اما در عوض دامنه زوم مفیدتری داره و راحت تر در دست قرار میگیره. ممکنه این دوربین کانن فروش خوبی داشته باشه اما کانن قبل از ارتقا دادنش قطعا باید برگرده و مراحل طراحی جدیدی را اجرا کنه...))
در سایت digitalcamera-hq این دوربین کانن بعنوان هجدهمین دوربین 7 مگاپیکسلی و هجدهمین دوربین کانن و چهاردهمین دوربین بین 350 تا 500 دلار را بدست آورده. امتیاز کلی اش هم B- است که در بین دوربینهای کانن امتیاز بدی به حساب میاد.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
خوب این گفته ها از من نیست. به یک نمونه توجه کنید. نقد سایت dpreview که یک مرجع برای همه هواداران دوربین دیجیتال به حساب میاد:
((...قابل توصیه است اما حقیقتا برای من دوربینی به حساب نمیاد که باهاش راحت باشم بخصوص بعنوان دوربینی که 500$ براش باید پرداخت. از فیلمبرداریش بشخصه صرفنظر میکنم و با 150$ ارزانتر یک پاناسونیک tz3 میخرم که هرچند مثل این مدل کانن دلفریب نیست اما در عوض دامنه زوم مفیدتری داره و راحت تر در دست قرار میگیره. ممکنه این دوربین کانن فروش خوبی داشته باشه اما کانن قبل از ارتقا دادنش قطعا باید برگرده و مراحل طراحی جدیدی را اجرا کنه...))
در سایت digitalcamera-hq این دوربین کانن بعنوان هجدهمین دوربین 7 مگاپیکسلی و هجدهمین دوربین کانن و چهاردهمین دوربین بین 350 تا 500 دلار را بدست آورده. امتیاز کلی اش هم B- است که در بین دوربینهای کانن امتیاز بدی به حساب میاد.
خوب واقعا حق با شماست!!

--
من بیش از یک بار این سوال زیر رو تکرار کردم ولی نمیدونم چرا هیچ کسی جواب نمیده!!! خواهشا جواب بدید:
آیا وقتی سرعت شاتر 1/4000 ثانیه هست نیاز به وجود لرزش گیر هست؟؟(من در ریویو ی یک دوربین که سرعت شاتر 1/4000 بود دیدم که کیفیت تصویر وقتی که لرزشگیر روشن بوده با وقتی نبوده یکی بوده و تفاوت آن چنانی رو مشاهده نکردم)

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب واقعا حق با شماست!!

--
من بیش از یک بار این سوال زیر رو تکرار کردم ولی نمیدونم چرا هیچ کسی جواب نمیده!!! خواهشا جواب بدید:
آیا وقتی سرعت شاتر 1/4000 ثانیه هست نیاز به وجود لرزش گیر هست؟؟(من در ریویو ی یک دوربین که سرعت شاتر 1/4000 بود دیدم که کیفیت تصویر وقتی که لرزشگیر روشن بوده با وقتی نبوده یکی بوده و تفاوت آن چنانی رو مشاهده نکردم)

خوب عزیز البته در سرعتهای زیاد مثل 1/4000 لرزه گیر نقش چندان مهمی بازی نمیکنه. اما کاربردش در سرعتهای کم خیلی بیشتر به چشم میاد. چند نکته را باید یادمون باشه. هرچه سرعت شاتر بیشتر باشه سنسور کمتر در معرض نور قرار میگیره و قطعا عکس تیره تر ثبت میشه. پس باید در محیط با نور کافی از این مورد استفاده بشه. اما خوب همیشه که ما دنبال ثبت سوژه در حال حرکت نیستیم و با بعبرت دیگر سرعت بالا همیشه به کار ما نمیان. مورد دیگه اش عکاسی در محیطهای تاریکه. در اینجا از سرعتهای پایینتر شاتر استفاده میکنیم. همچنین برای خلق آثاری مثل حرکت اتومبیلها در بزرگراه در شب یا از آبهای روان و آبشار ویا مواردی که عمدی در ثبت رد حرکت اشیا داریم. در اینجا بدلیل سرعت پایین شاتر زمینه برای ثبت کوچکترین لرزشهای دوربین در عکس آماده میشه. راه حل اصلی سه پایه است. اما خوب همیشه سه پایه فراهم نیست. سوژه خوبی پیدا میکنی و منتظر میشی سه پایه سوارکنی!! اینجاست که لرزه گیرها یا همان تثبیت کننده های تصویر تا حدود زیادی کمک میکنند. البته لرزه گیر دوربینها از نظر کارایی با هم متفاوتند. بر اساس اونچه که تا حالا شنیدم پاناسونیک در این زمینه به بهترین تکنولوژی رسیده. البته در این مورد هم عکاسان به مرور به مهارت می رسند که چه وقت لرزه گیر را فعال کنند و چه وقت نه. هچنین حالتی را در نظر بگیر که سوژه ثابته اما تو در حال حرکتی. اینجا هم لرزه گیر نقش خوبی ایفا میکنه. مثلا وقتی که از داخل اتومبیل در حال حرکت قصد عکاسی داری.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
خوب عزیز البته در سرعتهای زیاد مثل 1/4000 لرزه گیر نقش چندان مهمی بازی نمیکنه. اما کاربردش در سرعتهای کم خیلی بیشتر به چشم میاد. چند نکته را باید یادمون باشه. هرچه سرعت شاتر بیشتر باشه سنسور کمتر در معرض نور قرار میگیره و قطعا عکس تیره تر ثبت میشه. پس باید در محیط با نور کافی از این مورد استفاده بشه. اما خوب همیشه که ما دنبال ثبت سوژه در حال حرکت نیستیم و با بعبرت دیگر سرعت بالا همیشه به کار ما نمیان. مورد دیگه اش عکاسی در محیطهای تاریکه. در اینجا از سرعتهای پایینتر شاتر استفاده میکنیم. همچنین برای خلق آثاری مثل حرکت اتومبیلها در بزرگراه در شب یا از آبهای روان و آبشار ویا مواردی که عمدی در ثبت رد حرکت اشیا داریم. در اینجا بدلیل سرعت پایین شاتر زمینه برای ثبت کوچکترین لرزشهای دوربین در عکس آماده میشه. راه حل اصلی سه پایه است. اما خوب همیشه سه پایه فراهم نیست. سوژه خوبی پیدا میکنی و منتظر میشی سه پایه سوارکنی!! اینجاست که لرزه گیرها یا همان تثبیت کننده های تصویر تا حدود زیادی کمک میکنند. البته لرزه گیر دوربینها از نظر کارایی با هم متفاوتند. بر اساس اونچه که تا حالا شنیدم پاناسونیک در این زمینه به بهترین تکنولوژی رسیده. البته در این مورد هم عکاسان به مرور به مهارت می رسند که چه وقت لرزه گیر را فعال کنند و چه وقت نه. هچنین حالتی را در نظر بگیر که سوژه ثابته اما تو در حال حرکتی. اینجا هم لرزه گیر نقش خوبی ایفا میکنه. مثلا وقتی که از داخل اتومبیل در حال حرکت قصد عکاسی داری.
از راهنماییتون خیلی خیلی ممنون!
ولی یه چیز رو نگفتید یا اصلا نپرسیده بودم که بگید:p
سرعت شاتر مثلا 10 دقیقه به چه دردی می خوره؟؟

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از راهنماییتون خیلی خیلی ممنون!
ولی یه چیز رو نگفتید یا اصلا نپرسیده بودم که بگید:p
سرعت شاتر مثلا 10 دقیقه به چه دردی می خوره؟؟

خواهش میکنم عزیز. اتفاقا عکسهای بسیار زیبایی سرعتهای خیلی پایین شاتر با دوربینهای حرفه ای میشه گرفت. مثلا همین ماشینها در شب در بزرگراهها که بصورت خطهای نور دیده میشن که حتما تا حالا عکسهاش را دیدی و از همه مهمتر عکاسی از رد حرکت ستارگان در شب که بصورت خطوط بسیار زیبای نورانی در آسمان مسیر حرکتشون ثبت میشه. مورد های دیگه هم حتما هست.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش میکنم عزیز. اتفاقا عکسهای بسیار زیبایی سرعتهای خیلی پایین شاتر با دوربینهای حرفه ای میشه گرفت. مثلا همین ماشینها در شب در بزرگراهها که بصورت خطهای نور دیده میشن که حتما تا حالا عکسهاش را دیدی و از همه مهمتر عکاسی از رد حرکت ستارگان در شب که بصورت خطوط بسیار زیبای نورانی در آسمان مسیر حرکتشون ثبت میشه. مورد های دیگه هم حتما هست.
بازم تشکر می کنم!!
باید خیلی خیلی جالب باشه !! قبلا فکر می کردم این کار هارو با کامپیوتر انجام میدند و حالا به خودم می خندم:p

امیدوارم موفق باشید!!

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
من فکر میکنم باید از طرفداران sony A100 هم باشی که مجموع تکنولوژی سونی و کونیکا مینولتاست. انصافا دوربین خوبیه اما اکثریت بخاطر اینکه تک محصوله هنوز در خرید اس ال آر سونی احتیاط میکنند. از نظر عمر باطری در تمام دوربینها نظیر نداره و همچنین سرعت انتقال اطلاعات. عیب عمده اش کندتر بودن عکاسی مداومش نسبت به مدل همرده کانن و نیکون و نویز بیشتر در ایزوهای بالاست. اما کیفیت عکسهای ایزوهای پایینترش بنظرم عالی بود.

این دوربین سونی به نظرم مشخصات جالبی داره. آنتی شیک روی بدنه، سیستم رفع گرد و غبار روی سنسور و سنسورش هم که فکر کنم همون سنسور D200 نیکونه اگرچه نویزی تره. ولی حق با شماست زیاد تحویلش نگرفتن...

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
شما روی چه حسابی اینو میگید؟ :blink: یعنی به نظر شما هرچه زوم بیشتر باشه واید هم بیشتره :wacko:
مثلا 84-28 دارای زوم 3X و واید 28 بوده ولی 432-36 زومی معادل 12X ولی وایدی برابر با 36 داره. یعنی دومی واید کمتر و زومی بیشتر دارد.
نه لزوما. زوم كه بيشتر باشه يعني بازه‌ي بين اين دو تا عدد بيشتره. هر چي زوم بيشتر باشه دست عكاس بازتره...

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان یک سوال :
دوربین Fuji s9600 حدودا با گارانتی های مختلف بین 460 تا 480 قیمت داره !
حالا آیا با این پول میشه دوربین بهتری خرید ؟ ( بهتری از نظر کیفیت خروجی عکس در تله واید و ماکرو )
و آیا با کمی پول بیشتر میشه دوربین SLR خرید که کیفیتش از این بیشتر باشه ولی امکاناتش کمتر نباشه ؟؟؟
در آخر هم اگه نظرتون رو راجع به این مدل از فوجی بگید دیگه توپه توپ میشه !!!:D
ممنون میشم اگه کمک کنید !

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
....و سنسورش هم که فکر کنم همون سنسور D200 نیکونه اگرچه نویزی تره. ...

تولید کننده سنسورهای شرکت نیکون شرکت سونی است! و بقول شما سنسورهای D200 , A100 محصول سونی و با ابعاد مشابه 23.6 در 15.8 است. الان سنسور کمپانیهای المپیوس و پاناسونیک و لایکا را شرکت ماتسوشیتا میزنه. ظاهرا فقط کانن محصوا اختصاصی خودش را و فقط برای خودش استفاده میکنه.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازم تشکر می کنم!!
باید خیلی خیلی جالب باشه !! قبلا فکر می کردم این کار هارو با کامپیوتر انجام میدند و حالا به خودم می خندم:p

امیدوارم موفق باشید!!

ممنون. امیدوارم هرچه زودتر دوربین مورد علاقه ات را پیدا کنی .

بالا