• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من برای خودم نمیخوام برای یکی از دوستانم میخوام گفته من براش یه دوربین خوب پیدا کنم من برام کیفیت مهم یعنی میخوام خیلی تصویر شفاف باشه در ضمن تو شب هم خیلی خوب بگیره مثل IS3 باشه من خودم از کیفیت IS3 خیلی خوشم میاد از نظر من کیفیت خوبی داره اما به نظر دوستم یکم بزرگ یه دوربین میخوام که هم اندازه اون کیفیت داشته باشه یکم دوربین کوچیک تر باشه 4X زوم هم بس هست حالا به نظر شما چی خوبه ؟؟؟؟
یه چیزی باشه که فردا آبرومون پیشش نره

کیفیتش از IS3 هم بیشتر بود چه بهتر دیگه آخرش 600 تومن باشه قیمتش.

Canon PowerShot A570 IS
Canon PowerShot A710 IS
Pentax Optio A30

زیاد برای نازک بودن و سبک بودن دوربین حساسیت نشون نده چون کیفیت هم به همون اندازه تاثیر معکوس پیدا میکنه. نمونه اش دوربینهای کاسیو است که به نازکترین و سبکترینها شهرت دارند و قیمت بالا و کیفیت عکس پایین دارند.
اگر مجبور بودم دوربین سبک وزن خوبی انتخاب کنم از بین سه دوربین بالا انتخاب میکردم. مدل پنتاکسش فوق العاده است و از نظر کیفیت و وزن کمش دوربین جالب و کم نظیریه اما تصور نمی کنم بتونی پیداش کنی. فقط 145 گرم وزن داره. در این رده بهتر از بقیه است.
همه کاره ترین مدل در بین دوربینهای بالا دومی اونهاست که دوربین خیلی خوبیه اما کمی از اون چیزی که مدنظرته بزرگتره و 210 گرمه. ردیف اول هم دوربین خیلی خوبیه در رده ی خودش با 215 گرم وزن.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
همونقدر که 8 با 50 فاصله داره ،fz8 با fz50 فاصله داره ،من اگه پولم میرسید حتما fz50 میگرفتم ،اما متاسفانه پولم در حد این دوربین نیست ،تازه من نسبت به این لرزش گیر شک دارم که بتونه همه جور لرزشی رو بگیره ،اگه من با زوم 12 برابر بخوام عکس بگیرم ،ایا لرزش گیر تو اینجور مواقع کار میکنه،؟
یا تو شب وقتی سرعت شاتر میره بالا و اثر لرزش دست بیشتر میشه؛آیا لرزش گیر به خوبی عمل میکنه؟

ببینید نکته ای که اینجا من باهاش در گیرم اینه که دوربین fz8 رو بگیرم و وقتی باهاش عکس انداختم ببینم لرزش گیر چیز بیخودیه ،اونوقته که قاطی میکنم،البته من شک ندارم که تا حدی لرزش گیر عمل میکنه اما تا چه حدی؟

در ضمن من با چند گرم بیشتر مشکل ندارم ،و میدونم اگه فوجی بگیرم خرجم بیشتره،به خاطر همین چند درجه تمایل به طرف fz8 دارم

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
Canon PowerShot A570 IS
Canon PowerShot A710 IS
Pentax Optio A30

زیاد برای نازک بودن و سبک بودن دوربین حساسیت نشون نده چون کیفیت هم به همون اندازه تاثیر معکوس پیدا میکنه. نمونه اش دوربینهای کاسیو است که به نازکترین و سبکترینها شهرت دارند و قیمت بالا و کیفیت عکس پایین دارند.
اگر مجبور بودم دوربین سبک وزن خوبی انتخاب کنم از بین سه دوربین بالا انتخاب میکردم. مدل پنتاکسش فوق العاده است و از نظر کیفیت و وزن کمش دوربین جالب و کم نظیریه اما تصور نمی کنم بتونی پیداش کنی. فقط 145 گرم وزن داره. در این رده بهتر از بقیه است.
همه کاره ترین مدل در بین دوربینهای بالا دومی اونهاست که دوربین خیلی خوبیه اما کمی از اون چیزی که مدنظرته بزرگتره و 210 گرمه. ردیف اول هم دوربین خیلی خوبیه در رده ی خودش با 215 گرم وزن.

من فکر میکنم مدلهای fuji f31fd و f40fd مدلهای مظلومی هستند که واقعا نادیده گرفته میشن ،البته اگه پیدا بشن

درسته که کار کردن باهاشون اولاش سخت باشه ولی خیلی کیفیت مناسبی دارن،من اصلا ندیدم جایی داشته باشن

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
Canon PowerShot A570 IS
Canon PowerShot A710 IS
Pentax Optio A30

مرسی خیلی اطلاعاتت مفید بود خیلی ممنون .

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همونقدر که 8 با 50 فاصله داره ،fz8 با fz50 فاصله داره ،من اگه پولم میرسید حتما fz50 میگرفتم ،اما متاسفانه پولم در حد این دوربین نیست ،تازه من نسبت به این لرزش گیر شک دارم که بتونه همه جور لرزشی رو بگیره ،اگه من با زوم 12 برابر بخوام عکس بگیرم ،ایا لرزش گیر تو اینجور مواقع کار میکنه،؟
یا تو شب وقتی سرعت شاتر میره بالا و اثر لرزش دست بیشتر میشه؛آیا لرزش گیر به خوبی عمل میکنه؟

ببینید نکته ای که اینجا من باهاش در گیرم اینه که دوربین fz8 رو بگیرم و وقتی باهاش عکس انداختم ببینم لرزش گیر چیز بیخودیه ،اونوقته که قاطی میکنم،البته من شک ندارم که تا حدی لرزش گیر عمل میکنه اما تا چه حدی؟

در ضمن من با چند گرم بیشتر مشکل ندارم ،و میدونم اگه فوجی بگیرم خرجم بیشتره،به خاطر همین چند درجه تمایل به طرف fz8 دارم

دوست عزیز این لرزشگیر معجزه گر نیست اما کارایی داره. من با دوربین مدل پایین تر پاناسونیکم تز لرزشگیرش استفاده خوبی کردم. لرزشگیر دوربین من از لرزشگیر fz8 , fz50 پایینتره. اگر اطمینان درباره مفید بودن لرزشگیره بهت اطمینان میدم. بخصوص دوربینی مثل fz8 که دوربین سبک وزنیه و در مسافرت خیلی کارایی داره و موارد بسیاری پیش میاد که بدون سه پایه عکاسی میکنی لرزشگیر به کمکت میاد. اما ... همکاری دارم که بسیار عصبیه و لرزش دست داره. ناراحت بود که چرا لرزشگیر دوربینش کار مفیدی نمی کنه. لرزشگیر نمی تونه کاری برای اون لرزشهای شدید انجام بده. این دوربین fz8 در بسیاری از تفاسیر دوربینها امتیاز خیلی خوبی گرفته. فکر نمی کنم هیچوقت پشیمون بشی. مگر اینکه عکسهای دوربینهایی مثل nikon d80 را ببینی و با اون مقایسه کنی و با خودت فکر کنی ایکاش پول بیشتری جمع میکردی و یک اس ال آر می خریدی. بنظر من اگر عاشق عکاسی هستی خیلی زود از شبه اس ال آرت خسته میشی و آرزو میکنی میشد با یک اس ال آر به آرزوهات در عکاسی برسی.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من فکر میکنم مدلهای fuji f31fd و f40fd مدلهای مظلومی هستند که واقعا نادیده گرفته میشن ،البته اگه پیدا بشن

درسته که کار کردن باهاشون اولاش سخت باشه ولی خیلی کیفیت مناسبی دارن،من اصلا ندیدم جایی داشته باشن

با f31fd موافقم دوربین خوبیه . اما f40fd لرزشگیر نداره. viewfinder نداره. تقدم شاتر نداره. تقدم دیافراگم نداره. در تیجه واقعا نسبت به دوربینهایی که در این رده تولید میشه تواناییهای جانبی کمتری داره. در حالیکه دو مدل کانن که نوشتم همه ی اینها را دارند. اینکه فوجیها سنسورهای بزرگتری دارند شکی نیست اما این کافی نیست.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از راهنمایی شما،فکر میکنم حق با شما باشه در این مورد

نمیشه دوربینی رو پیدا کرد که همه امکانات رو با بهترین کیفیت داشته باشه ،پس بهتره دنبال چیزی باشیم که به درد بخوره

فوجی نسبت به پاناسونیک نویز کمتری داره و این نکته مثبتشه ،ولی نمیشه از پاناسونیک هم گذشت

من تصمیم گرفتم برم پاناسونیک بخرم ،کسی حرفی وصیتی چیزی نداره؟:)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76

این بنده خدا آلترا کامپکت نمی خواستااا
S3is واسه اش بزرگ بود، نگفت که دوربین به این کوچیکی می خواد!
به نظرم بهترین انتخاب واسه اش A640 و A630 بود با توجه با این که سنسورشون از سایر کنون های این رده بزرگتر و کیفیت شون بهتره

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این بنده خدا آلترا کامپکت نمی خواستااا
S3is واسه اش بزرگ بود، نگفت که دوربین به این کوچیکی می خواد!
به نظرم بهترین انتخاب واسه اش A640 و A630 بود با توجه با این که سنسورشون از سایر کنون های این رده بزرگتر و کیفیت شون بهتره

دوست عزیز این دو مدل دوربینی که معرفی کردی دوربینهای خوبی هستند اما از اونجا که اصرار بر وزن حدود 200 گرم یا کمتر داشت بجای اونها A570IS و A710IS در بین مدلهای کانن برایش مناسبتر بودند.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

نمیشه دوربینی رو پیدا کرد که همه امکانات رو با بهترین کیفیت داشته باشه ،پس بهتره دنبال چیزی باشیم که به درد بخوره

فوجی نسبت به پاناسونیک نویز کمتری داره و این نکته مثبتشه ،ولی نمیشه از پاناسونیک هم گذشت

یک وصیت دارم و اونهم اینه که از fz8 لذت کافی خواهی برد اما اگر عاشق عکاسی هستی پولت را چند ماه جمع کن و حداقل یک canon 350d با اون عکسهای شب خیال انگیزش بگیر و با جمع آوری پول بیشتر در آینده لنزهای حرفه ای تر برای کارهای مختلف تهیه کن. اگر هم آشنا در خارج از کشور داری با همین پول 350d می تونی 400d بخری.
ولی اگر من هم عجله داشتم و نمی خواستم بالای 500 خرج دوربین کنم قطعا fz8 را انتخاب میکردم.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی خیلی اطلاعاتت مفید بود خیلی ممنون .

خواهش میکنم دوست عزیز. اما هر دوربینی تهیه کردی بعد از کار کردن در بخشهای مختلف بعنوان مقایسه با دوربین دوستت نتیجه آنچه مشاهده کردی را برای ما در این تالار بنویس.

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5

موفق باشي . من كه خيلي شك دارم . تصميم گرفتم يخورده صبر كنم ببينم چه ميشه .

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزيز من نميدونم چرا شما همه دنبال دوربينهاي اولترا زوم هستيد چون من فكر ميكنم در عكاسي وايد خيلي مهمتر از تله هست پس فكر ميكنم هم قيمت باfz8 ميشه lx2 رو گرفت كه با اون سايز كوچيكش حالت تقدم شاتر و ديافراگم رو هم داره و در ضمن سنسورش هم خيلي بزرگتره

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام لطفا یک دوربین عکاسی خوب (ترجیحا Canon) تا سقف 500 تومن حداکثر معرفی کنید

ممنون

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
به چی شک داری؟

مردم انگليس يه مثل دارند كه ميگه " ما اونقدر پولدار نيستيم كه يك جنس را بيش از يك بار بخريم "
من هم اونقدر پولدار نيستم كه برنامه ريزي كنم سال اينده يك d-slr بخرم بنابراين شك دارم كه همين الان اين كار رو بكنم يا اصلا يك شبه slr كفايت ميكنه براي كار من . از اينها گذشته دوربين هاي شبه slr اي كه تا بحال ديدم هر كدو يه ايراد بزرگ دارند .
خيلي مردد هستم . به همين دليل نمي خوام عجله كنم .

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيز من نميدونم چرا شما همه دنبال دوربينهاي اولترا زوم هستيد چون من فكر ميكنم در عكاسي وايد خيلي مهمتر از تله هست پس فكر ميكنم هم قيمت باfz8 ميشه lx2 رو گرفت كه با اون سايز كوچيكش حالت تقدم شاتر و ديافراگم رو هم داره و در ضمن سنسورش هم خيلي بزرگتره

دوست عزیز این بستگی به نوع استفاده ات از دوربین داره. بطور مثال برای عکاسی در طبیعت من بارها احساس کردم که حتی زوم 6 اپتیکال چقدر برای کار من کم است. در اینکه واید هم ارزش زیادی داره شکی نیست. این قابل قبوله که جزییات lx2 خیلی حرفه ای تر از fz8 در نظر گرفته شده مثل ماکزیمم رزولوشن 10و سنسور بزرگتر و زوم واید بهتر و دامنه عمل بالاتر دیافراگم اما همان کم بودن زوم تله دامنه کار را برای یک عکاس بخصوص طبیعت خیلی محدود و در بسیاری موارد دوربین را بی استفاده میکنه. در ضمن هردوی این دوربینها تقدم شاتر و دیافراگم دارند و یک عیب lx2 اینه که منظره یاب نوری نداره. در ضمن کیفیت عکس fz8 در تفاسیر مختلف نمره ی بالاتری نسبت به lx2 گرفته است.
12 برابر دامنه کار لنز در مقایسه با 3 برابر در شرایط قیمت برابر را فدا کردن بخاطر واید بهتر منطقی بنظر نمیرسد. در ضمن می توان لنزهای خاص 0.7x را روی دوربینی مثل fz8 سوار کرد و به واید کمتر از 26 رسید.
البته طبیعی است اگر فقط برای مصارف مجالس خانوادگی از دوربینت استفاده کنی lx2 دوربین جمع و جورتری به حساب میاد.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
اندازش مهم نیست
برای کاربرد عمومی برای خانواده :)

تقصیر خودمه باید همه رو می پرسیدم:blush:
1. عکاسی توی شب واسه تون مهمه؟
2. زوم(این که بتونین از چیزهای دور عکس بگیرین)؟
3. عکس هاتون رو می خواین چاپ کنین؟ اگر آره، در چه اندازه ای؟
4. چرا کنون؟
...

حالا واسه این که دوباره و سه باره کاری پیش نیاد من چند تا از دوربین های شاخص تو این رنج قیمت رو بهتون می گم:
1. فوجی 6500
2. فوجی 9600
3. کنون S3is
4. پاناسونیک FZ8
5. سونی h7
6. کنون G7

اینها همگی دوربین های خوب و شاخصی هستند با تفاوت هایی که دارند و شما با توجه به نیازتون خیلی مردد نخواهید موند.
اینجا می تونید یک مقایسه کلی و مختصر از این دوربین ها رو ببینید.
برای قیمت هم اینجا رو نگاه کنید.
نیاز هاتون رو دقیق تر مشخص کنید، من و سایر بچه های دوربین دیجیتال در خدمتیم:)

بالا