سلام :
دریا جون من مجبورم تو این هفته یه دوربین واسه خانمم بخرم(آخه این جمعه سالگرد ازدواجمونه:wub
واسه همین انقدر عجله دارم... واسه خودم یه چند وقت دیگه پول دستم میاد میخوام یه 40d بخرم
برای یکی از بچه ها اینجا یه S5IS خریدم. بد نبود ولی خب راضی کننده هم نبودتله ش زیاد ارضا م نکرد! میخوام نظرت رو راجع به این FZ18 (معایب و مزایا) بگی! چون دیگه داره میره رو مغزم این
)
راستی این FZ18 رو کجا با گارانتی میده؟!
وحید
اولا سالگرد ازدواجتون مبارک:happy:
بعدش هم اینکه چه خبره بابا 40D مگه میخوای باهاش چکار کنی؟ کلی باید براش خرج لنز کنی. لنزی که بخوای روی 40d ببندی، دیگه حداقلش 1 میلیونه. :blink:
حالا در مورد این خریدتون، من نفهمیدم تله S5IS زیاد ارضات نکرد، یعنی چی؟ یعنی کم بود؟ یا کیفیتش توی تله خوب نبود؟
اگه کم بود که خوب FZ18 تله اش بیشتره، معایب و مزایاش رو هم که گفتم، ولی از خودم نمیتونم بگم چون باهاش کار نکردم. اما تا جایی که خوندم بنظر دوربین خوبی میاد، اما در مقایسه با کنن، نمیدونم.
فقط گفتم، ممکنه بزودی قیمتش بیاد پایین و حرص بخوری، از این جهت S5IS افت قیمتش رو کرده.
ولی اگه رفته روی مغزت، خوب بگیرش دیگه
در مورد گارانتی هم گارانتی های مختلف رو نمیشناسم، اما نورنگار هست که خوبه، اینهم سایتش
اما FZ18 توی لیستشون نبود، فکر کنم هنوز نیاورده اند. حالا تلفنی هم بپرس.
سلام
یه سوال دارم من اینجا با یکی بحث ام شد و داشتم یه جورایی کم میاوردم!
در مورد Image Stabilizer :
بحث این بود که لرزشگیر چطوری عمل میکنه...
من توی یکی از تبلیغات کانن دیده بودم که نشون میداد لرزشگیر در لرزشهای خیلی خفیف میاد سنسور رو خلاف جهت لرزش حرکت میده! ولی دوست من میگفت که این چنین نیست!
دوست میگفت چیزی شبیه موضوع زیر هست (مثال زد دقیق نیست)
گفت که در زمانی که دست دارای لرزش است چیزی شبیه حافظه موقت میاد تصاویر رو با سرعت فریم کمتر در خودش ذخیره میکنه! و وقتی که شاتر رو فشار میدی اون تصویری که ذخیره شده بر روی حافظه موقت رو بر روی مموری شما ذخیره می کنه و به این نتیجه من رو رسوند که وقتی که تصویربرداری رو میخوای بصورت معمول انجام بدی سرعت ذخیره در حافظه موقت میتونه 25 فریم در ثانیه باشه که همین امر باعث لرزش میشه و در حالتی که لرزشگیر فعال است این سرعت به مثلا 10 فریم در 5 ثانیه تغییر می کند و این امر باعث می شود که تصاویر دارای لرزش کمتری باشند...
ممنون میشم این مسئله رو کامل برام باز کنید و توضیح فنی بدید.
وحید
در مورد لرزشگیر خیلی اطلاعات فنی دقیقی ندارم، اما میدونم که انواع مختلف داره و ممکنه که هر شرکتی از یک نوع لرزشگیر استفاده کنه. یا شاید هم توی دوربینهای مختلفش از انواع مختلف استفاده کنه. مثلا شما توی یک تبلیغ کنن دیدید که نشون داده لرزشگیر روی سنسور هست، مال کدوم دوربین بود؟ چون مثلا برای S5IS توی مشخصات سایت dpreview نوشته لرزشگیر روی لنز برای FZ18 هم همینطور.
(البته ممکنه که اطلاعات dpreview توی این زمینه خیلی درست نباشه و خود سایت شرکتها اطلاعات دقیقتری دارند)
اما بطور کلی چند نوع لرزشگیر داریم که من همون روی لنز و روی سنسور رو شنیدم.
در مورد فوجی s8000 هم هم گفتم که نوع لرزشگیرش زیاد معلوم نیست.
برای اطلاعات بیشتر باید به سایت شرکتهای سازنده مراجعه کنید و توی اینترنت سرچ کنید.