• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام :

دریا جون من مجبورم تو این هفته یه دوربین واسه خانمم بخرم:) (آخه این جمعه سالگرد ازدواجمونه:wub:) واسه همین انقدر عجله دارم... واسه خودم یه چند وقت دیگه پول دستم میاد میخوام یه 40d بخرم
برای یکی از بچه ها اینجا یه S5IS خریدم. بد نبود ولی خب راضی کننده هم نبود:) تله ش زیاد ارضا م نکرد! میخوام نظرت رو راجع به این FZ18 (معایب و مزایا) بگی! چون دیگه داره میره رو مغزم این:))
راستی این FZ18 رو کجا با گارانتی میده؟!

وحید

اولا سالگرد ازدواجتون مبارک:happy:
بعدش هم اینکه چه خبره بابا 40D مگه میخوای باهاش چکار کنی؟ کلی باید براش خرج لنز کنی. لنزی که بخوای روی 40d ببندی، دیگه حداقلش 1 میلیونه. :blink:

حالا در مورد این خریدتون، من نفهمیدم تله S5IS زیاد ارضات نکرد، یعنی چی؟ یعنی کم بود؟ یا کیفیتش توی تله خوب نبود؟
اگه کم بود که خوب FZ18 تله اش بیشتره، معایب و مزایاش رو هم که گفتم، ولی از خودم نمیتونم بگم چون باهاش کار نکردم. اما تا جایی که خوندم بنظر دوربین خوبی میاد، اما در مقایسه با کنن، نمیدونم.
فقط گفتم، ممکنه بزودی قیمتش بیاد پایین و حرص بخوری، از این جهت S5IS افت قیمتش رو کرده.
ولی اگه رفته روی مغزت، خوب بگیرش دیگه :D بعدش بیا اینجا بگو چطوره:happy:
در مورد گارانتی هم گارانتی های مختلف رو نمیشناسم، اما نورنگار هست که خوبه، اینهم سایتش
اما FZ18 توی لیستشون نبود، فکر کنم هنوز نیاورده اند. حالا تلفنی هم بپرس.

سلام

یه سوال دارم من اینجا با یکی بحث ام شد و داشتم یه جورایی کم میاوردم!:(

در مورد Image Stabilizer :

بحث این بود که لرزشگیر چطوری عمل میکنه...
من توی یکی از تبلیغات کانن دیده بودم که نشون میداد لرزشگیر در لرزشهای خیلی خفیف میاد سنسور رو خلاف جهت لرزش حرکت میده! ولی دوست من میگفت که این چنین نیست!
دوست میگفت چیزی شبیه موضوع زیر هست (مثال زد دقیق نیست)
گفت که در زمانی که دست دارای لرزش است چیزی شبیه حافظه موقت میاد تصاویر رو با سرعت فریم کمتر در خودش ذخیره میکنه! و وقتی که شاتر رو فشار میدی اون تصویری که ذخیره شده بر روی حافظه موقت رو بر روی مموری شما ذخیره می کنه و به این نتیجه من رو رسوند که وقتی که تصویربرداری رو میخوای بصورت معمول انجام بدی سرعت ذخیره در حافظه موقت میتونه 25 فریم در ثانیه باشه که همین امر باعث لرزش میشه و در حالتی که لرزشگیر فعال است این سرعت به مثلا 10 فریم در 5 ثانیه تغییر می کند و این امر باعث می شود که تصاویر دارای لرزش کمتری باشند...
ممنون میشم این مسئله رو کامل برام باز کنید و توضیح فنی بدید.
وحید

در مورد لرزشگیر خیلی اطلاعات فنی دقیقی ندارم، اما میدونم که انواع مختلف داره و ممکنه که هر شرکتی از یک نوع لرزشگیر استفاده کنه. یا شاید هم توی دوربینهای مختلفش از انواع مختلف استفاده کنه. مثلا شما توی یک تبلیغ کنن دیدید که نشون داده لرزشگیر روی سنسور هست، مال کدوم دوربین بود؟ چون مثلا برای S5IS توی مشخصات سایت dpreview نوشته لرزشگیر روی لنز برای FZ18 هم همینطور.
(البته ممکنه که اطلاعات dpreview توی این زمینه خیلی درست نباشه و خود سایت شرکتها اطلاعات دقیقتری دارند)
اما بطور کلی چند نوع لرزشگیر داریم که من همون روی لنز و روی سنسور رو شنیدم.
در مورد فوجی s8000 هم هم گفتم که نوع لرزشگیرش زیاد معلوم نیست.
برای اطلاعات بیشتر باید به سایت شرکتهای سازنده مراجعه کنید و توی اینترنت سرچ کنید.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنونم وحید جان واقعا زحمت کشیدی ولی این مشخصات رو خودم هم جاهای دیگه خوندم در واقع جواب من شاید یه جمله باشه.عملا کدوم بهتر عکس میگیره؟
ممنونم

خوب بله، جناب آقاخانی مشخصات رو براتون نوشتن. اما واقعا جواب شما یک جمله نخواهد بود، چون بطور کلی (معمولا) یک دوربین از تمام جهات بر دیگری برتری ندارد. یکی تله اش بیشتره، یکی وایدش بیشتره. یکی نویزش بیشتره، یکی نویزش کمتره ولی خیلی تصویرش سافته. یکی دیستورشن لنزش بیشتره، یکی کمتره. بخاطر همین باید ببینید نیازتون چیه و کدام مشخصه دوربین براتون اهمیت داره یا شاید هم کیفیت عکس رو توی چی میبینید؟ یکی دوست داره رنگهای عکس خیلی سرزنده باشند (سچوریشن بالا)، یکی برعکس دوست داره رنگها طبیعی باشند.

اما در مورد این دو دوربین، چرا این دو تا؟ چرا دوربینهای دیگه نه؟ توی این قیمت SLR-LIke های خوبی هست. میخواهید دوربین سبک و کوچک باشد؟
راستش من دیروز هم برای پیدا کردن مقایسه بین این دو تا گشتم، اما چیزی متاسفانه پیدا نکردم. درباره این lx2 هم چیزی نشنیدم فقط میتونم استناد کنم به این صفحه نتیجه گیری سایت dpreview که گفته Recommended (with reservations) اما برای G9 گفته Highly Recommended (but only just) که البته اصلا مقایسه دقیق و درستی نیست، اما بنظر میاد G9 بهتر باشه. ولی کلا بنظر من این دوربنیها به قیمتشون نمیارزند.

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
Nikon رو عشق است. اینقدر تو سر و کله همدیگه نزنین. پاناسونیک و غیره و ذالک رو بذارین کنار. خداییش بدنه رو که می بینی دیگه دلت نمیاد بری سراغ مارک های دیگه.
من که روش تعصب دارم.
:p:D:D:D:D:D:p

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
خوب بله، جناب آقاخانی مشخصات رو براتون نوشتن. اما واقعا جواب شما یک جمله نخواهد بود، چون بطور کلی (معمولا) یک دوربین از تمام جهات بر دیگری برتری ندارد. یکی تله اش بیشتره، یکی وایدش بیشتره. یکی نویزش بیشتره، یکی نویزش کمتره ولی خیلی تصویرش سافته. یکی دیستورشن لنزش بیشتره، یکی کمتره. بخاطر همین باید ببینید نیازتون چیه و کدام مشخصه دوربین براتون اهمیت داره یا شاید هم کیفیت عکس رو توی چی میبینید؟ یکی دوست داره رنگهای عکس خیلی سرزنده باشند (سچوریشن بالا)، یکی برعکس دوست داره رنگها طبیعی باشند.

اما در مورد این دو دوربین، چرا این دو تا؟ چرا دوربینهای دیگه نه؟ توی این قیمت SLR-LIke های خوبی هست. میخواهید دوربین سبک و کوچک باشد؟
راستش من دیروز هم برای پیدا کردن مقایسه بین این دو تا گشتم، اما چیزی متاسفانه پیدا نکردم. درباره این lx2 هم چیزی نشنیدم فقط میتونم استناد کنم به این صفحه نتیجه گیری سایت dpreview که گفته Recommended (with reservations) اما برای G9 گفته Highly Recommended (but only just) که البته اصلا مقایسه دقیق و درستی نیست، اما بنظر میاد G9 بهتر باشه. ولی کلا بنظر من این دوربنیها به قیمتشون نمیارزند.

ضمن تشکر ویژه از جناب اقاخانی و شما دوست عزیز و بسیار فعال .باید عرض کنم بنده به بشخصه کاملا باSLR-LIke ها موافقم.ولی متاسفانه خانوم بنده بشدت مخالفت میکنندو بزرگی و سنگینی این مدلها رو نمیپسندند.ناچارا مجبورم کامپکت بگیرم.البته یه سونی p72 که برای 2003 هستتش رو هم داریم.اون موقع 400 تومن پول بابتش دادم ولی در حال حاضر دیگه اصلا راضی کننده نیست.راستش تنها عامل قرار گرفتن lx2 در لیست منتخبم. فقط واید بودن .سبکی و لرزش گیر قویه اونه والبته ایزوی خوبی هم داره ولی خب سرعت شاترش کمتره.نمیدونم چکار کنم.:(

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
براي اون دوستي كه دوربين تا 100 هزار تومن مي خواد :

بايد بگم تو اين رنج قيمت از برندهاي معتبر چيزي گيرتون نمياد مگر اينكه بخواين به محصولات كم كيفيت چيني رو بياريد، كه البته توصيه نميشه. ولي اگر حاظريد مبلغ بيشتري بپردازيد بايد بگم دو مدل canon powershot A450 و canon powershot A460 محصولات ارزان قيمت ولي با كيفيتي در اين رده هستند و قيمتي بين 120 تا 130 هزار تومن دارند و البته اين قيمت ها با هزينه باتري و شارژر و احيانا كيف بيشتر نيز خواهد شد.
برتري محسوس A460 نسبت به A450 زوم اپتيكال 4 برابر است.

Nikon رو عشق است. اینقدر تو سر و کله همدیگه نزنین. پاناسونیک و غیره و ذالک رو بذارین کنار. خداییش بدنه رو که می بینی دیگه دلت نمیاد بری سراغ مارک های دیگه.
من که روش تعصب دارم.
:p:D:D:D :D:D
جواد جان اينجا جاي تعصب به برند و اسم نيست. مسلما هر برندي داراي محصولات با نقاط ضعف و قوت فراواني است. پاناسونيك و ديگر برند ها يك شبه به اين جايگاه نرسيده اند كه بشه به به راحتي از كنار اون ها گذشت.
تمامي شركت هاي فعال در اين زمينه رقابت تنگانتگي با هم دارند. شركت هايي كه نام بعضي ها رو شايد نشنيده باشيم:

canon-nikon-panasonic-sony-olympus-fuji-casio-pentax-ricoh-samsung

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
جواد جان اينجا جاي تعصب به برند و اسم نيست. مسلما هر برندي داراي محصولات با نقاط ضعف و قوت فراواني است. پاناسونيك و ديگر برند ها يك شبه به اين جايگاه نرسيده اند كه بشه به به راحتي از كنار اون ها گذشت.
تمامي شركت هاي فعال در اين زمينه رقابت تنگانتگي با هم دارند. شركت هايي كه نام بعضي ها رو شايد نشنيده باشيم:

canon-nikon-panasonic-sony-olympus-fuji-casio-pentax-ricoh-samsung

شوخی کردم عزیز، برای مزاح بود. ولی نیکون یه چیز دیگست:evo: ;) :medieval:

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شوخی کردم عزیز، برای مزاح بود. ولی نیکون یه چیز دیگست:evo: ;) :medieval:

سلام:)
دریا جان LEICA رو (عشق من رو) از قلم انداخت:)
یکی از چیزایی که من از پاناسونیک می پسندم اینه که پاناسونیک از لنز های LEILCA استفاده می کنه که به راحتی نمی توان از کنار آن گذشت. و در جواب جواد جون هم اینکه منم نیکون رو می پسندم اما نیکون در رده FZ18 و S5IS چیزی با این قیمت و مشخصات نداره! یه جورایی میشه گفت نیکون اعیونی هستش:) خلاصش واسه بچه بالا شهریاس:)

وحید

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ضمن تشکر ویژه از جناب اقاخانی و شما دوست عزیز و بسیار فعال .باید عرض کنم بنده به بشخصه کاملا باSLR-LIke ها موافقم.ولی متاسفانه خانوم بنده بشدت مخالفت میکنندو بزرگی و سنگینی این مدلها رو نمیپسندند.ناچارا مجبورم کامپکت بگیرم.البته یه سونی p72 که برای 2003 هستتش رو هم داریم.اون موقع 400 تومن پول بابتش دادم ولی در حال حاضر دیگه اصلا راضی کننده نیست.راستش تنها عامل قرار گرفتن lx2 در لیست منتخبم. فقط واید بودن .سبکی و لرزش گیر قویه اونه والبته ایزوی خوبی هم داره ولی خب سرعت شاترش کمتره.نمیدونم چکار کنم.:(

سلام:
دکتر بی ام جون
من فکر کنم برای شما و سلیقه خانم شما که انقدر حساس هستند (مثل خانم من:) مثل اینکه این مثریه) بهترین انتخاب همون G9 هست. چون G9 حداقل اگر واید ندارد کیفیت و ظاهری حرفه ای به خود دارد و این نیز باعث می شود که دیرتر دلتان را بزند...
وحید

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اولا سالگرد ازدواجتون مبارک:happy:
بعدش هم اینکه چه خبره بابا 40D مگه میخوای باهاش چکار کنی؟ کلی باید براش خرج لنز کنی. لنزی که بخوای روی 40d ببندی، دیگه حداقلش 1 میلیونه. :blink:

حالا در مورد این خریدتون، من نفهمیدم تله S5IS زیاد ارضات نکرد، یعنی چی؟ یعنی کم بود؟ یا کیفیتش توی تله خوب نبود؟
اگه کم بود که خوب FZ18 تله اش بیشتره، معایب و مزایاش رو هم که گفتم، ولی از خودم نمیتونم بگم چون باهاش کار نکردم. اما تا جایی که خوندم بنظر دوربین خوبی میاد، اما در مقایسه با کنن، نمیدونم.
فقط گفتم، ممکنه بزودی قیمتش بیاد پایین و حرص بخوری، از این جهت S5IS افت قیمتش رو کرده.
ولی اگه رفته روی مغزت، خوب بگیرش دیگه :D بعدش بیا اینجا بگو چطوره:happy:
در مورد گارانتی هم گارانتی های مختلف رو نمیشناسم، اما نورنگار هست که خوبه، اینهم سایتش
اما FZ18 توی لیستشون نبود، فکر کنم هنوز نیاورده اند. حالا تلفنی هم بپرس.

در مورد لرزشگیر خیلی اطلاعات فنی دقیقی ندارم، اما میدونم که انواع مختلف داره و ممکنه که هر شرکتی از یک نوع لرزشگیر استفاده کنه. یا شاید هم توی دوربینهای مختلفش از انواع مختلف استفاده کنه. مثلا شما توی یک تبلیغ کنن دیدید که نشون داده لرزشگیر روی سنسور هست، مال کدوم دوربین بود؟ چون مثلا برای S5IS توی مشخصات سایت dpreview نوشته لرزشگیر روی لنز برای FZ18 هم همینطور.
(البته ممکنه که اطلاعات dpreview توی این زمینه خیلی درست نباشه و خود سایت شرکتها اطلاعات دقیقتری دارند)
اما بطور کلی چند نوع لرزشگیر داریم که من همون روی لنز و روی سنسور رو شنیدم.
در مورد فوجی s8000 هم هم گفتم که نوع لرزشگیرش زیاد معلوم نیست.
برای اطلاعات بیشتر باید به سایت شرکتهای سازنده مراجعه کنید و توی اینترنت سرچ کنید.

سلام

من یه مقایسه از FZ18 توی ایزو های بالا با S5IS دیدم که S5 واقعا کم آورده بود و به طرز فجیعی نویز داشت... به نظر من یه جورایی S5 در این مورد دوربین عقب موند و کانن باید به فکر مدل چدیدی با امکان 18x و ... روانه کند (ببین کارشناسای کانن نشسته بودن منتظر حرف من :)) خلاصه اینکه فکر می کنم نصبت به S5 سر تر هستش ولی شاید از S9600 تو ایزوی بالا کمتر باشه...
انشالله برم دنبالش پیداش کنم :) این نورنگار که اصلا پانا نداره! رفته تو کار نیکون و کانن و سونی! آخه یکی نیست به نورنگار بگه پانا رو ول کردی رفتن تو کار سونی با اون دوربینای درپیت و Made In Chinaش! :(
وحید

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی میبینم که دوباره من اومدم گرد و خاک انجمن رو گرفتم و یه خاک روبی کردم :)

maral55

Registered User
لایک‌ها
0

اگر سراغ كامپكت ميخواي بري و براي خانومها ميخواي بنظر من پاناسونيك tz3 يك انتخاب خوب هست. هم منوهاش راحته . هم وايد خوبي داره و تاه خوبي داره و صفحه lcd3 اينچ رو هم به محاسنش اضافه كن. قيمت هم دوروبر 350 هست

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ضمن تشکر ویژه از جناب اقاخانی و شما دوست عزیز و بسیار فعال .باید عرض کنم بنده به بشخصه کاملا باSLR-LIke ها موافقم.ولی متاسفانه خانوم بنده بشدت مخالفت میکنندو بزرگی و سنگینی این مدلها رو نمیپسندند.ناچارا مجبورم کامپکت بگیرم.البته یه سونی p72 که برای 2003 هستتش رو هم داریم.اون موقع 400 تومن پول بابتش دادم ولی در حال حاضر دیگه اصلا راضی کننده نیست.راستش تنها عامل قرار گرفتن lx2 در لیست منتخبم. فقط واید بودن .سبکی و لرزش گیر قویه اونه والبته ایزوی خوبی هم داره ولی خب سرعت شاترش کمتره.نمیدونم چکار کنم.

جناب Dr.B.M
خواهش میکنم. من فکر میکنم برای کار شما همون G9 مناسب باشه. هم جمع و جوره و هم از امکانات یک سنسور بزرگتر استفاده میکنه. اگر نظرتون روی کامپکتهای ارزانتر دیگه رفت، باید به سری A کنن فکر کنید.

وحید جان، پس منتظریم که هر چه زودتر یک ریویو از این FZ18 بنویسی.

جاب javadmjm
نیکون کلا توی رنج SLR-LIKE دوربین قابل توجهی نداره. و تعصب برندی در انتخاب دوربین راه به هیچ جایی نمیبره، همیشه باید موردی مقایسه کرد و یا توی یک رنج خاص.

s@L@R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . میخواستم اطلاعاتی در مورد دی 50 نیکون داشته باشم ببینم که آیا تو بازار پیدا میشه ؟ قیمتش چنده ؟ لنز کیتش چطوره ؟ امکانات و بدنش چطوره ؟ و کلا در مقایسه با 350 چطوره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان . میخواستم اطلاعاتی در مورد دی 50 نیکون داشته باشم ببینم که آیا تو بازار پیدا میشه ؟ قیمتش چنده ؟ لنز کیتش چطوره ؟ امکانات و بدنش چطوره ؟ و کلا در مقایسه با 350 چطوره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .
در مورد پیدا شدنش که من حدود یکی دوماه پیش شنیدم پیدا میشه، اما فکر کنم توی جمهوری و با گارانتیهای متفرقه. اما قیمتش رو نمیدونم.
لنز کیتش فکر میکنم 55-18 نیکون است که کمی از لنز کیت 350d بهتر است. (اگر همان لنز کیت d40 باشد، که به احتمال زیاد هست).
در مقایسه با 350d دوربین ضعیفتری است و تنها در صورتی خرید آن به نسبت 350d به صرفه است که قیمتش بطور چشمگیری از 350d کمتر باشد.
من خودم پارسال که میخواستم دوریین بخرم، بین d50 و 350d مونده بودم، با وجود نویز بیشتر بعلت قیمت دلاری کمتر تصمیم به خرید آن گرفتم، اما توی بازار کمیاب شده بود و قیمتش شده بود مثل 350d، بنابرین دیگه دیدم با اون قیمت نمیارزه.

s@L@R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[Qممنون از شما . تقریبا تصمیمم رو گرفتم . 350 ی فعلا به همون لنز کیت . بازم مرسی:)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
[Qممنون از شما . تقریبا تصمیمم رو گرفتم . 350 ی فعلا به همون لنز کیت . بازم مرسی:)

خواهش میکنم دوست عزیز،
امیدوارم که خرید خوبی داشته باشید و مهمتر از اون، عکسهای خوبی باهاش بگیرید و بعد هم هرچه زودتر پول دستتون بیاد، لنز بتونید براش بگیرید.

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دریا جان :)
از اونجا که این دوربین FZ18 رو واسه خانمم خریدم و با توجه به تعصبی که خانم ها روی وسایلشون دارن و فعلا اجازه دسترسی به اون نیست فقط میتونم تنقلات داخل جعبه رو توضیح بدم و اون مقدار کاری که باهاش کردم رو :)

وسایلی که به هنگام خرید داخل جعبه می باشد و لوازم جانبی ای که شرکت پاناسونیک همیشه برای خریدار بصورت هدیه تعبیه می کند عبارتست از :

1. دوربین Lumux FZ18
2. باطری Lithium-Ion
3. شارژر باطری به همراه کابل برق معمولی و ارت دار
4. کابل متصل کننده دوربین به تلویزیون و در کل کابل Video Composite
5. کابل اتصال به کامپیوتر بصورت USB
6. یک عدد Shader
7. یک عدد (نمیدونم اسمش Convertor میشه گفت یا نه!) که یه لنز مخصوص خودش میخوره و کیفیت و تله رو مثل اینکه بیشتر می کنه!
8. بند دوربین
9. مموری 512 مگابایتی سرعت بالای پاناسونیک اصل
10. یک عدد کیف Lumix ضد ضربه + بند کیف
11. درب لنز (پوشش لنز دوربین)

در کل قیمت : 420.000 تومان با گارانتی PGF پاناسونیک که مثل اینکه دوربین های پاناسونیک رفتن زیر یه قسمت از گارانتی جدید پاناسونیک که الان اسمش در خاطرم نیست.

کیفیت فیلم برداری دوربین بسیار عالی بود و الحق که خود DVD بود. به موقع تکان دادن سریع و لرزشهای زیاد به خوبی سربلند بیرون میومد.
کیفیت عکسبرداری خارق العاده بود. می تونم به شخصه بگم که از S5IS و S9600 جذابتر بود.
حالات عکسبرداری بسیار متنوع و زیاد می باشد به طوری که وقتی وارد Portrait می شوید می توانید در ابتدا یک تصویر Portrait معمولی بیاندازید ولی باید توجه داشته باشید که خود منوی Portrait به 4 یا 5 قسمت تقسیم می شود که مثلا :
1. حالت معمولی
2. حالت Soft Skin
3. حالت Paint Skin
4. حالت Creative
5. رو یادم نیست :p

میشه گفت داخل هر منویی که می شوید امکانات بسیار بالا و زیادی در اختیار شما هست که می تواند شما را بسیار گیج و شگفت زده کند چون واقعا حالت Soft Sking مشکلات پوستی کسی که شما می خواهید از آن تصویر برداری نمایید رو نادیده می گیره و یک عکس روتوش شده به شما تحویل میده...
در هر صورت تصاویری میگیرم و براتون میذارم که بعدا ببینید.
یکی دیگر از مزیت های این دوربین شارژ سریع باطری آن برخلاف مدل FX5 قدیمی ای که داشتم هست!

راستی دو عدد مموری 2 گیگابایتی توشیبا سرعت بالا (آبی رنگ) اصل هم خریدم که هر کدوم 35 تومان برام رقم خورد!

فعلا دریاجان چیزایی که به ذهنم میرسه ایناس! :)
کمک کن تا همه چیز رو بنویسم...
وحید

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
یه دوربین dslr در حد 1 تومن میخوام کسی چیزی میتونه بهم راهنمایی کنه
من خودم یه نگاهی به الفا 100 سونی انداخته ام میخواستم ببینم کسی چیزی راجع بهش میدونه؟ اخه با قیمت خوب و لنز هایی که روی دستگاه میده ارزش فکر کردن روداره اما میخواستم ببینم که این ارزونی چه دلیلی داره؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
یه دوربین dslr در حد 1 تومن میخوام کسی چیزی میتونه بهم راهنمایی کنه
من خودم یه نگاهی به الفا 100 سونی انداخته ام میخواستم ببینم کسی چیزی راجع بهش میدونه؟ اخه با قیمت خوب و لنز هایی که روی دستگاه میده ارزش فکر کردن روداره اما میخواستم ببینم که این ارزونی چه دلیلی داره؟

اول سوالات همیشگیم رو بپرسم:
1- چرا SLR؟
2- چقدر با عکاسی آشنایی دارید و چقدر تجربه عکاسی با چه دوربینهایی داشته اید.
3- عکاسی حرفه ای یا نیمه حرفه ای میخواهید انجام دهید؟ یا فقط در حد عکسهای خانوادگی و یادگاری؟
4- نوع عکاسی شما بیشتر چیست؟ outddor، indoor روز، شب، خبری، اجتماعی، طبیعت، حیات وحش، معماری، . . .؟
5- بیشتر لنز واید مورد استفاده تون هست یا تله؟

حالا در مورد آلفا 100 چرا فکر میکنید، ارزون هست؟
آلفا 100 دوربین خوبیه. کمی نویزش زیاده. لرزشگیرش خوبه. دقیقا نمیدونم با چه لنزی ارائه میشه. ولی لنز کیتش به نسبت لنز کیت مثلا 400d کنن و d40 نیکون خیلی بهتره.
توی این قیمتها با لنز کیت، میتونید به d80 نیکون هم فکر کنید که البته با دو جور لنز کیت ارائه میشه. گزینه خیلی مناسبی هست. بدنه خیلی خوبی است. لنزهای کیت ارائه شده همراه اون هم خوب هستند.
اما میتونید کمتر برای بدنه هزینه کنید و بیشتر برای لنز، مثلا 350d کنن یا 400d یا حتی d40 نیکون

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
در حقیقت به نظر من لذت عکاسی توی slr هستش (هدف من بیشتر لذت عکاسیه تا عکس یادگاری یا ...)

2- چقدر با عکاسی آشنایی دارید و چقدر تجربه عکاسی با چه دوربینهایی داشته اید.
canon ae1 - nikon f3 - الانم که یک slr مینولتا 5xi و دو لنز 28 -85 و 80-200 دارم البته چند تا دیگه هم دوربین داشتم که یادم نمیاد (خیلیم ازش راضیم اما خوب میخوام شیفت کنم رو دیجیتال)
در کل حدود 40 یا 35 سالی هست که عکاسی میکنم (یه نکته من اینا رو دارم از قول پدرم میگم چون خودم 20 سالمه :D )

3- عکاسی حرفه ای یا نیمه حرفه ای میخواهید انجام دهید؟ یا فقط در حد عکسهای خانوادگی و یادگاری؟
دوربین یک دوربین خوانوادگیه اما خوب عکس خانوادگی داریم تا عکس خانوادگی البته عکس های مناظر قشنگ و به ندرت پرتره هم میندازم (در کل احتمالا بشه بشه گفت نیمه حرفه ای)

4- نوع عکاسی شما بیشتر چیست؟ outddor، indoor روز، شب، خبری، اجتماعی، طبیعت، حیات وحش، معماری، . . .؟
indoor outdoor طبیعت روز شب

5- بیشتر لنز واید مورد استفاده تون هست یا تله؟
واید

الفا 100 دو کیت داره
یکی بادی + لنز هجده هفتاد + لنز هفتاد و پنج سیصد
بادی + 18 - 70
که اولی فکر کنم در حدود 1 تومن و دومی هشتصد و خورده ای هستش

حالا سوال اینجا ست که کیفیت لنز ها چی جوریه (حقیقتش پک لنزش منو جذب کرد)
راجه به d80 میشه بیشتر توضیح بدی ؟
کلا من اصراری به سونی ندارم و فقط دارم تحقیق میکنم
راستی eos400 چه جوره ؟

بالا