• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

raptor

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی ممنون از پاسخ کاملتون.
من سئوالم رو درست مطرح نکردم، یکبار دیگه توضیح میدم، من قبلا کونیکا دی ایمیج داشتم که به رحمت خدا رفت. کیفیتش با اینکه تکنولوژی 2004 بود، ولی تصاویر بسیار شارپی می گرفت. نمونه عکس دوربین های جدید رو که می بینم، پیشرفتی رو بعد از 5 سال احساس نمی کنم و مطمئنم بعد از خرید راضی کننده نیستند.
slr like دقیقن نمی دونم به چی می گن ، ولی زوم دستی و بزرگ بودن لنز یکم برام مهمه، چون تو شارپ بودن تصویر تاثیر زیادی داره.اگه تفاوت کیفیت زیادی بین slrها و slr likeها نیست، slr like فکر می کنم برای امثال من که لنز تعویض نمی کنن بهتره. slr like با زوم دستی تا 1 2 سال قبل می شد سونی r1 و fuji 9600 و غیره رو گرفت، ولی الان با این مشخصات فقط fuji s100 رو پیدا کردم که خیلی سنگین و با فیلم برداری افتضاح هستش.چیزایی که من از دوربین می خوام:

1-شارپ بودن و طبیعی بودن رنگ ها
2-بدنه تریجحا فلزی و دستگیره چرمی
3-فیلم برداری hd (در صورت رد کردن slrها)
4-زوم دستی
5-شاتر لگ

قیمت الان sx1 690 و قیمت canon eos 1000 حدود 540ه ( من از ناصر خسرو قیمت گرفتم، یکیشون 500 هم میداد). به نظرتون برای من که لنز تعویض نمی کنم، خرید slr کنون بهتره یا اینکه صبر کنم sx1 افتش رو بکنه و اونو بگیرم؟
باز هم از اینکه برای در اختار گذاشتن اطلاعاتتون وقت میذارید، تشکر می کنم

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خیلی ممنون از پاسخ کاملتون.
من سئوالم رو درست مطرح نکردم، یکبار دیگه توضیح میدم، من قبلا کونیکا دی ایمیج داشتم که به رحمت خدا رفت. کیفیتش با اینکه تکنولوژی 2004 بود، ولی تصاویر بسیار شارپی می گرفت. نمونه عکس دوربین های جدید رو که می بینم، پیشرفتی رو بعد از 5 سال احساس نمی کنم و مطمئنم بعد از خرید راضی کننده نیستند.
slr like دقیقن نمی دونم به چی می گن ، ولی زوم دستی و بزرگ بودن لنز یکم برام مهمه، چون تو شارپ بودن تصویر تاثیر زیادی داره.اگه تفاوت کیفیت زیادی بین slrها و slr likeها نیست، slr like فکر می کنم برای امثال من که لنز تعویض نمی کنن بهتره. slr like با زوم دستی تا 1 2 سال قبل می شد سونی r1 و fuji 9600 و غیره رو گرفت، ولی الان با این مشخصات فقط fuji s100 رو پیدا کردم که خیلی سنگین و با فیلم برداری افتضاح هستش.چیزایی که من از دوربین می خوام:

1-شارپ بودن و طبیعی بودن رنگ ها
2-بدنه تریجحا فلزی و دستگیره چرمی
3-فیلم برداری hd (در صورت رد کردن slrها)
4-زوم دستی
5-شاتر لگ

قیمت الان sx1 690 و قیمت canon eos 1000 حدود 540ه ( من از ناصر خسرو قیمت گرفتم، یکیشون 500 هم میداد). به نظرتون برای من که لنز تعویض نمی کنم، خرید slr کنون بهتره یا اینکه صبر کنم sx1 افتش رو بکنه و اونو بگیرم؟
باز هم از اینکه برای در اختار گذاشتن اطلاعاتتون وقت میذارید، تشکر می کنم

خواهش میکنم.
1- راستش SLR-LIKE برخلاف SLR خیلی تعریف دقیقی نداره، بیشتر به کامپکتهایی گفته میشه که سنسور بزرگتر، لنز بزرگتر، امکانات بیشتر و طراحی شبیه SLRها رو داشته باشه. بخاطر همین ممکنه که یک دوربین در یک سایت به عنوان کامپکت معرفی شده باشه، در یک سایت دیگه به عنوان SLR-LIKE

2- لنز بزرگ مهمه، اما برای دیدن کیفیت لنزها حتما نتایج تستهای عکاسی رو در ریویوها ببینید و نمونه های سمپل استاندارد رو با هم مقایسه کنید. زوم دستی هم فکر میکنم بیشتر یک عادت باشه، البته خودم هم دوربین بدون اون رو نمیتونم تصور کنم :D ولی فکر میکنم به عنوان یک فاکتور اصلی در نظر نگیریدش.

3- تفاوت کیفیت بین SLRها و SLR-LIKEها بیشتر در اینه که شما از بهترین لنزها میتونید روی ارزانترین بدنه های SLR استفاده کنید (گرچه شاید خیلی جالب نباشه) و کیفیت عکس عالی داشته باشید، اما خوب این مستلزم هزینه بسیار زیاد و همینطور امکان حمل تجهیزات متعدد و سنگین است.

4- درسته که canon eos 1000 حدود 540 تومنه، ولی برای داشتن یک لنز با کیفیت متوسط (نه حتی خوب) با رنجی مثل SLR-LIKEها باید حدود قیمت بدنه هزینه کنید و متحمل سنگینی حداقل دوبرابر یک SLR-LIKE سنگین بشوید.

5- فوجی 9600 یکی از بهترین SLR-LIKEهای زمان خودش بود. تنها ایرادش نداشتن لرزه گیر و زوم کم لنز بود.

6- شارپ بودن عکس که به کیفیت لنز برمیگرده، پس حتما سمپلها در اندازه های اصلی رو ببینید و مقایسه کنید. در مورد طبیعی بودن رنگها، باید بگم که پردازشگر دوربینهای سونی بیشتر عکسها رو با سچوریشن بالا و خوش آب و رنگ تر تحویل میده. توی مقایسه هایی که توی چند صفحه اخیر هم بهشون اشاره شده، اینطور بنظر میاد که عکسهای دوربینهای کنون طبیعی تر و با جزئیات بیشتر هستند حتی به قیمت داشتن نویز بیشتر. مثلا توی چند مورد دیدم که عکسهای دوربینهای دیگه، برای کاهش نویز تصویر رو خیلی سافت میکنند. هرچه خروجی دوربین با جزئیات بیشتر باشه، شما راحتتر میتونید روش ادیت انجام بدید و تغییرات موردنظر خودتون رو اعمال کنید. برای این منظور میتونید حتی دنبال دوربینهایی باشید که فرمت خام عکس RAW رو دارند.

7- بدنه فلزی رو خیلی مورد اهمیت قرار ندید، مگر اینکه صرفا در محیطهای سخت و خشن بخواهید با دوربین کار کنید. حتی بیشتر (اگر نگویم همه) دوربینهای SLR رده Entry Level مثل 400D کنون یا 40D نیکون، دارای بدنه پلاستیکی هستند، بیشتر بخاطر کاهش وزن و قیمت.
دستگیره چرمی رو متوجه نشدم.

8- شاتر لگ رو هم متوجه نشدم، منظورتون چیه.

9- در مورد فیلمبرداری هم اطلاعی ندارم، ولی بهرحال از یک دوربین عکاسی نباید انتظار فیلمبرداری در سطح دوربینهای فیلمبرداری رو داشت و برعکس.

raptor

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی ممنون از توجهتون.
اون سایت imaging-resource که لینک دادین، فوق العاده کامل بود و از رنگ اون کامواها میشه، خیلی از دوربین ها مثل sony h50 و nikon p80 سریع صرف نظر کرد.
دستگیره چرمی رو روی دوربین های ارزون معمولا نمیزارن(فرضا رو eod 50d هست و روی eos 1000d نیست). ولی شرکت هایی مثل پاناسونیک روی دوربین fz28 هم اون رو گذاشته که توی راحتی دست گرفتن مهمه.
شاتر لگ هم به زمان بین فشار دادن دکمه ی عکسبرداری، تا زمان باز و بسته شدن شاتر هست، که توی slr ها حدود 0.2 ثانیه و توی بعضی از دوربین های قدیمی تا 3-4 ثانیه هم میرسه(بدون فلش)

Calli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی اعضای پرشین تولز ، بنده در خرید دوربین با تنوع زیاد بازار دچار سردرگمی شده ام!
من قصد خرید یک دوربین دیجیتال در محدوده قیمتی 230 تا 260 (حالا یکم بالاتر برای موارد خاص) را دارم.

مورد استفاده من حرفه ای نیست و فقط انتظار دارم کیفیت عکسها بالا باشه و استفاده برای عکسهای خانوادگی هست.

مدلهایی رو که خودم انتخاب کردم ، Sony W170 و Canon IXUS 901S و یک مدل دیگر از پاناسونیک هست. سوال اصلی من اینه که بین سه برند Canon و Sony و Panasonic کدام یک را پیشنهاد میکنید؟ آخه می دونید که هر مغازه ای که میرم فقط تعریف جنس خودشو می کنه و زیرآب اون یکی رو میزنه!

در دوربین سونی و پاناسونیک فناوری های جالبی مثل تشخیص چهره ، عکسبرداری با فرمت HD1080 و... وجود داره که میخواستم بدونم آیا چنین چیزهایی هم در Canon وجود داره؟

در نهایت از دوستان خوبم تقاضا دارم بنده رو در تهیه یک دوربین خوب راهنمایی کنند.
متشکرم.:)

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
تا 250 تومن می خوام یه دوربین بخرم
canon sx110 را پسند کرده بودم ولی فلش ضعیفی داشت و یکم نویز عکاسش بالاست
الان بدجوری Fujifilm FinePix S1000fd چشممو گرفتم خصوصاً این که بیشتر از canon زوم داره
ارزون تر هم هست
Laie_98.gif

کدومش بهتره و تا 250 چی توصیه می کنید؟ سوپر زوم برام مهمه
اصلاً هم با باطری شارژی حال نمی کنم...این دوربین 4عدد باتري قلمي آلكالاین می خوره
یعنی چطوریه باطری اش؟
352nmsp.gif

پیاپیش ممنونم
پی نوشت
راستی نظرتون راجع بهFujifilm FinePix S2000HD وFujifilm FinePix S8100 fdچیه؟ یکم گرونتر از بودجمه ولی ظاهراً چیز خیلی خوبی توی این رده هست
کاربرد اصلی ام بیشتر پرتره و یه کمی عکاسی از طبیعته
مرسی

Last edited:

maryam & m

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
203
سلام دوستان عزیز
من میخواستم یه دوربین بگیرم.همه میگن کیفیت عکس کنون خیلی طبیعی تر از سونیه(سونی مدل h50)

حالا به نظر شما g9 یا g10 بگیرم یا sx10is؟؟؟؟

کلا پیشنهادتون به غیر از اینا چیه؟پول و اندازشم مهم نیست
ممنون میشم زودتر جواب بدین:rolleyes:

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان
من میخوام بگم یک دوربین برام از دبی بیارن ولی نمیدونم چه چیزی خوبه .... میخوام کیفیت فیلم برداری و عکس برداریش حرف نداشته باشه و هارد هم داشته باشه در کل یک هندی کم خوب باشه تا حدود 600 تومن....

با تشکر

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سوپرزوم های مطرح بازار در حال حاظر اینها هستند :
Canon SX10 IS : 20 برابر زوم اپتیک – لنز واید 28-560 – صفحه نمایش چرخان – عمر باطری بالا
Canon SX1 IS – تمامی خصوصیات SX10 به علاوه فیلمبرداری HD و فرمت RAW
Fuji S100 FS : سنسور بزرگ – لنز واید 28-400 – نویز کم – شباهت زیاد به SLR
Sony H50 : کاربری ساده – صفحه نمایش بزرگ با رزولوشن بالا – فیلمبرداری فشرده – عکاسی در شب با مادون قرمز

منطقی ترین انتخاب ها در بین این چندتا CanonSX10 IS و Sony H50 هستند.
SX10 به دلیل زوم بالا و صدای کم و قدرت فوکوس فوق العاده بالا در این زوم و البته عمر زیاد باطری. هزینه خرید این دوربین به علاوه لوازم جانبی چیزی نزدیک به 470 -500 در میاد.
H50 به دلیل ساده بودن و راحتی با دوربین . صفحه نمایش با کیفیت وبزرگ 3 اینچی و امکانات زیاد مثل تشخیص چهره و لبخند و قیمت مناسب. این دوربین قیمتی بین 365 – 380 داره.
* خرید SX1 IS در حال حاظر فقط به دلیل دارا بودن فیلمبرداری HD و فرمت RAW با این قیمت عجیب و غریب (نزدیک 700 تومن) توجیهی نداره.
** دوربین های فوجی در ایران گارانتی معتبری ندارند.
***دوربین های SX100 IS – H10 . سری TZ پاناسونیک در رده کامپکت های با زوم بالا قرار می گیرند و قابل مقایسه با دوربین های بالا نیست.
------------------------------------------------------
خرید G9 – G10 تنها به شرطی منطقیه که هزینه مهم نباشه و به امکانات این دوربین ها راضی باشید.

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
باطری آلکالین چجوریه؟ شارژیه یا یه بار مصرف؟ قیمت و تعداد شاتهاش چجوریاست؟
و یه سوال دیگه
باطری NiMH چیه؟

Last edited:

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
با اندازه و وزنش مشکلی ندارین؟ چون از اولتراکامپکت میخواین برین سراغ یک SLR-LIKE میگم، حتما به این نکته توجه کنید که دوباره نخواهید دوربینتون رو عوض کنید.
همینطوری که قبلا گفتم، SLR-LIKEها بیشتر برای افرادیست که میخوان تنظیمات دوربین رو خودشون انجام بدن و حتی خیلیها گفتن که عکسهای گرفته شده با تنظمیات اتوماتیک SLR-LIKEها زیاد جالب نیستن و باید دستی تنظیمات رو انجام بدن، این رو هم برای این میگم که شما میخواهید از یک اولتراکامپکت برید به سمت SLr-LIKE و شاید به این موضوع عادت نداشته باشید.
H50 دوربین خوبیه، اما اگه مدنظرتون SLR-LIKE است، باز مدلهای دیگه رو هم یک بررسی بکنید.
مثلا:
اینجا به یک ریویو و مقایسه بین H50 و SX 10 کنون اشاره کردم. بنظرم این ریویو رو بخونید و نمونه عکسها رو با هم مقایسه کنید. (عکسهای H50 و عکسهای کنون Sx 10 )

همینطور FZ28 هم هست که یکی از دوستان هم اینجا اونو خریده.
ممنون از پاسختون
خب قطعا وزن و اندازه بزرگش که محدودیتهایی ایجاد میکنه من 170 رو با کیفش میزاشتم توی جیبم ! ولی اینو باید حتما توی کیفی چیزی بزارم ببرم بیرون .
من چون قبلا با دوربینهای معمولی زیاد کار کردم میخوام که تنظیمات رو خودم انجام بدم مخصوصا سرعت شاتر و ایزو و من کلا با این دوربین حال کردم چیز خوبیه .

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
من واقعاً تو انتخاب Fujifilm s8100fd و canon sx110 is موندم!
فلش ضعیف sx110 و زبری خاصی که canon داره توی ذوق می زنه
از جهتی فلاش قوی تر و زوم اپتیکال 18 برابر و زبری کمتر تو ISO های کم فوجی واقعاً وسوسه بر انگیزه
ولی توی ایزوهای بالا فوجی گند می زنه! بیشتر از 4 ثانیه هم نور دهی نداره و عملاً ایزو زیادش توی محیطهای تاریک مناسب نیست
به نظرم canon انتخاب حرفه ای تری هست....آیا برتری دیگه ای فوجی به canon داره؟
در ضمن این اولین دوربینم هست...
با سپاس ویژه

Mamad_Javad

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
نظرتون در مورد EOS 400D چیه ؟ دوربین خوبیه ؟ معایب و خوبی هاش چیه ؟ قیمتش تو ایران چنده ؟ چه انتخاب های دیگه ای تو این مایه ها میتونم داشته باشم ؟

یکم عجله دارم

یا حق /

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
نظرتون در مورد EOS 400D چیه ؟ دوربین خوبیه ؟ معایب و خوبی هاش چیه ؟ قیمتش تو ایران چنده ؟ چه انتخاب های دیگه ای تو این مایه ها میتونم داشته باشم ؟

یکم عجله دارم

یا حق /

دوست عزيز اين دوربين مال سال 2006 هستش. ميتونيد با تكنولوژي 3 سال پيش سر كنيد ؟

اگر فقط ميخواهيد حتما كنون بگيريد در حال حاضر 1000d و 450d جديدتر و با تكنولوژي روز هستند.

1000d بين 530 تا 600 تومان بسته به گارانتي

450d بين 680 تا 740 تومان بسته به گارانتي

اينجا رو هم براي مقايسه مشاهده كنيد

من جاي شما باشم 450d رو انتخاب ميكنم .

Last edited:

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
دوستان براي يه كاربري معمولي چي رو پيشنهاد ميدن؟
من خودم نظرم رو سوني مدل T200 هست!
خوبه به نظرتون؟
قيمتش چنده؟

Last edited:

hmn

Registered User
لایک‌ها
1
خوبه به نظرتون؟
قيمتش چنده؟

منم بین سونی و کانن موندم
به نظرتون کدوم بهتره؟
Canon a1000
sony t200
sony t77
sony t500

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
خوب حدودا یه هزار تا عکسی باهاش انداختم و میشه گفت تا 90 درصد رضایت دارم از H50

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب حدودا یه هزار تا عکسی باهاش انداختم و میشه گفت تا 90 درصد رضایت دارم از H50

مبارک باشه، امیدوارم عکسهای خوبی باهاش بگیرید :)

منم بین سونی و کانن موندم
به نظرتون کدوم بهتره؟
Canon a1000
sony t200
sony t77
sony t500

از بین اینهایی که نام بردید، من کانن رو پیشنهاد میکنم، چون سونیها هر سه تاشون اولتراکامپکت هستند و به نسبت امکاناتشون از کانن گرانتر هستند. اولتراکامپکت تنها در صورتی توصیه میشه که بخواهید دوربینتون رو همیشه توی جیبتون بگذارید.
اگر تا حدود 300 تومن میخواهید هزینه کنید، کنن sx110 رو پیشنهاد میدم، به نسبت a1000 زوم بیشتر داره، امکان تنظیم دستی شاتر و دیافراگم رو داره. زیر 200 تومن کنون a590 هست و پاناسونیک LZ8 که هردوتاشون امکان تنظیم دستی شاتر و دیافراگم رو دارن و زومشون در حدود اون دوربینهایی است که نام بردید.

خوبه به نظرتون؟
قيمتش چنده؟

همین توضیحات قبلی

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام

یکم عجله دارم

یا حق /

امیدوارم جوابم دیر نشده باشه،

این پستها رو بخونید:
اول
دوم
سوم

اما قبل از اون، مطمئنید میخواهید SLR بخرید؟ دوربین قبلیتون چی بوده؟ چه انتظاری از دوربین دارید، دوربین رو برای چه کاری میخواهید؟ بیشتر چه نوع عکاسی میکنید؟

بالا