• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

DECORAMIR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد دوربینهای فوجی فقط اونایی که exr هستن مخصوصا f200exr که بهترین انتخابه وگرنه بقیه شون بدرد نمیخورن (منظورم ارزونها بود) . چون از متن عکس میگیری سونی رو هم پیشنهاد نمیکنم به خاطر ویرایش زیادش . ولی پاناسونیک و کنون برای این مورد خوبه . اگه با سه پایه بندازی لرزشگیر کارایی نداره و همچنین سعی کن مگاپیکسلشم به خاطر اینکه استفاده ات خاصه پایینتر از 10 نباشه.

port80

Registered User
لایک‌ها
22
sp 800-uz 30X Super zoom HDدارم با یه کیف اوریجینال. استفاده هم زیاد نشده شاید پر پرش 100 تا عکس. علت فروشم اینه که اصلا اهل این چیزا نیستم جو گیر شدم اینو خریدم. الان دیگه فکر نکنم تولید داشته باشه برای نیمه حرفه ایها عالی هست. توصیه میکنم سرچ کنید و sample shot ها رو ببینید.
دوربین+کیف 450

هر کس خواست پ خ بده چون اینجا نمیام.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من یک دوربین میخوام تا 150
هدف فقط عکاسی اونم عکاسی از متن کتاب و استفاده برای اسکن صفحات کتاب(اسکن کتاب سخته و اسکنر های دستی کیفیت ندارن)
خودم فقط a800 کنون رو دیدم10 مگا پیکسل به نظن خوب بوداین 120 تومن
آیاانتخاب بهتری دارم؟؟؟
من مبندی هستم لطفا اگه ویژگی خاصی لازمه برای ان کار بگید بدونم
مثلا لرزشگیر دست لازمه؟ ایا رزولشن تاثیری داره؟چ
ون همین کنوم که گفتم هست فوجی سی5 هم هست تو همین قیمت رزولشن و نگا پیکسل بیشتری داره و کمی گرونتره ارزش داره؟
ک

س دیگه ای نطر نمیده؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان فروشگاهی هست اف 200 ایسر فوجی رو داشته باشه
هیچ فروشگاهی موجودی نداره

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
هدف فقط عکاسی اونم عکاسی از متن کتاب و استفاده برای اسکن صفحات کتاب(اسکن کتاب سخته و اسکنر های دستی کیفیت ندارن)
آیاانتخاب بهتری دارم؟؟؟
ون همین کنوم که گفتم هست فوجی سی5 هم هست تو همین قیمت رزولشن و نگا پیکسل بیشتری داره و کمی گرونتره ارزش داره؟
upppppp

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام
لنز با زوم بالا به نظرتون چی بگیرم؟ چون خیلی علاقه دارم از ماه عکس بگیرم.
مثلا" این چطوره؟

عکاسی و فیلم برداری :: لنز دوربین :: لنز Lens 650-1300 mm MC IF Universal - چاره: فروشگاه اینترنتی

میخوام قیمت پایین داشته باشه.تو موجودی های چاره مدلی از کنون ندیدم که زومش به این اندازه باشه.

اگر فقط هدف ماه و ستاره است و کار نجومیه لنز عدسی دار رو بیخیال شو! لنز اینه ای بخر که هم ارزونتره و هم در نهایت دیاف بهتری هم میده!

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
آیاانتخاب بهتری دارم؟؟؟
سلام. اگه صرفا هدف تون اسکن صفحات کتاب با عکس گرفتن هست چرا هزینه اضافی واسه مگاپیکسل بدید؟
من زمان دانشجویی با یک گوشی که دوربین 3 مگاپیکسل داشت این کارو انجام میدادم.
یک دوربین ارزون قیمت پیدا کنید کارتون راه میوفته.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
لنز با زوم بالا به نظرتون چی بگیرم؟ چون خیلی علاقه دارم از ماه عکس بگیرم.
مثلا" این چطوره؟

عکاسی و فیلم برداری :: لنز دوربین :: لنز Lens 650-1300 mm MC IF Universal - چاره: فروشگاه اینترنتی

میخوام قیمت پایین داشته باشه.تو موجودی های چاره مدلی از کنون ندیدم که زومش به این اندازه باشه.

فقط ماه حسین جان؟
اگه فقط واسه ماه و آسمان میخوای بد نیست اما...
نداشتن فوکوس ، وزن بی خود ، اندازه الکی بزرگ ، گرد و غبار راحت میره توش و به شدت همون یه ذره شارپنس اش هم از بین میره سریع ، اعوجاج هم که ....
کلا چیز چشمگیری نیست و پول دور ریختنه به نظرم حسین ، با این پول میتونی یه لنز با تله پایین تر بگیری هم استفاده بیشتری داره واست هم اینکه حالا واسه ماه و ستاره عکس هات رو کراپ کن ، کیفیت کراپ شده حتی از این مدل ها بهتر خواهد بود
یه بنده خدایی میگفت لوله پلیکا رو روش عدسی ببندی از این بهتر جواب میده :D
با این قیمت یه لنز های زوم یه برند رو بخری با کراپ بهتر خواهد بود

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
سلام. اگه صرفا هدف تون اسکن صفحات کتاب با عکس گرفتن هست چرا هزینه اضافی واسه مگاپیکسل بدید؟
من زمان دانشجویی با یک گوشی که دوربین 3 مگاپیکسل داشت این کارو انجام میدادم.
یک دوربین ارزون قیمت پیدا کنید کارتون راه میوفته.
اخه با سه مگاپبکسل اصلا کیفیت خوب نیست
میخوام کامل و خوانا باشه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اگر فقط هدف ماه و ستاره است و کار نجومیه لنز عدسی دار رو بیخیال شو! لنز اینه ای بخر که هم ارزونتره و هم در نهایت دیاف بهتری هم میده!

نه والا.در کل فکر میکنم زوم بالا بعضی اوقات به کار میاد.ولی با این حساب فکر کنم فعلا" باید بی خیالش بشم.
ممنون وحید جان

فقط ماه حسین جان؟
اگه فقط واسه ماه و آسمان میخوای بد نیست اما...
نداشتن فوکوس ، وزن بی خود ، اندازه الکی بزرگ ، گرد و غبار راحت میره توش و به شدت همون یه ذره شارپنس اش هم از بین میره سریع ، اعوجاج هم که ....
کلا چیز چشمگیری نیست و پول دور ریختنه به نظرم حسین ، با این پول میتونی یه لنز با تله پایین تر بگیری هم استفاده بیشتری داره واست هم اینکه حالا واسه ماه و ستاره عکس هات رو کراپ کن ، کیفیت کراپ شده حتی از این مدل ها بهتر خواهد بود
یه بنده خدایی میگفت لوله پلیکا رو روش عدسی ببندی از این بهتر جواب میده :D
با این قیمت یه لنز های زوم یه برند رو بخری با کراپ بهتر خواهد بود

خوب من غیر از ماه و ستاره به موارد دیگه هم فکر میکنم.ولی فکر نکنم با این قیمت ها چیز ارزونی گیرم بیاد
وزنش رو خوب اومدی.دو کیلوه لامصب :دی
یعنی یه لنز زوم کمتر انتخاب کنم به نظرت؟
البته نمیدونم کی میخوام بخرم.در کل تکلیفم معلوم نیست :دی
ولی با این حساب فکر کنم فعلا" بهتره بی خیال زوم بالا باشم.چون فکر نکنم از کنون هم مدلی باشه با این قیمت و یه فاصله ی حداقل 600 میلیمتری
ممنون حامد جان

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نه والا.در کل فکر میکنم زوم بالا بعضی اوقات به کار میاد.ولی با این حساب فکر کنم فعلا" باید بی خیالش بشم.
ممنون وحید جان

خوب من غیر از ماه و ستاره به موارد دیگه هم فکر میکنم.ولی فکر نکنم با این قیمت ها چیز ارزونی گیرم بیاد
وزنش رو خوب اومدی.دو کیلوه لامصب :دی
یعنی یه لنز زوم کمتر انتخاب کنم به نظرت؟
البته نمیدونم کی میخوام بخرم.در کل تکلیفم معلوم نیست :دی
ولی با این حساب فکر کنم فعلا" بهتره بی خیال زوم بالا باشم.چون فکر نکنم از کنون هم مدلی باشه با این قیمت و یه فاصله ی حداقل 600 میلیمتری
ممنون حامد جان

واسه ماه فول 800 میلیمتر فوکال لنس لازمه ولی روی کراپ دار ها با 550 هم کارت راه میوفته! اکثرا من دیدم با لنز های زنج 50-200 و 70-200 از ماه عکس انداختن و نتیجه نهایی خیلی خوب بوده! (درسته تصویرر و کراپ کردن ولی بازم بقدر کافی دیتیل داشته!) حالا بادیت چیه و کلا چقدر مد نظرته خرج کنی؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
واسه ماه فول 800 میلیمتر فوکال لنس لازمه ولی روی کراپ دار ها با 550 هم کارت راه میوفته! اکثرا من دیدم با لنز های زنج 50-200 و 70-200 از ماه عکس انداختن و نتیجه نهایی خیلی خوب بوده! (درسته تصویرر و کراپ کردن ولی بازم بقدر کافی دیتیل داشته!) حالا بادیت چیه و کلا چقدر مد نظرته خرج کنی؟

بادی ام که زیاد مالی نیست (1000d)
بابت خرج هم هر چه کمتر بیشتر.
چون اصولا" لنز زوم با رنج بالا و کیفیت خوب قیمتش هم....

یعنی با یک 50 به 200 میشه عکس نسبتا" خوبی انداخت؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بادی ام که زیاد مالی نیست (1000d)
بابت خرج هم هر چه کمتر بیشتر.
چون اصولا" لنز زوم با رنج بالا و کیفیت خوب قیمتش هم....

یعنی با یک 50 به 200 میشه عکس نسبتا" خوبی انداخت؟

یکی از دوستان شات گذاشته بود با 50دی و فوکال 200 یه تصویر کاملا واضح و با دیتیل کافی رو شکار کرده بود! به نظرم شما هم میتونی!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
یکی از دوستان شات گذاشته بود با 50دی و فوکال 200 یه تصویر کاملا واضح و با دیتیل کافی رو شکار کرده بود! به نظرم شما هم میتونی!

پس با این حساب خرجم زیاد نمیشه.
تا جایی که اطلاع دارم لنز 50-200 کمتر از 400 تومن هست.درسته؟
ممنون وحید جان

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بالاخره بعد از اون جریان گرونی دوربین تو شهرمون و بیخیال شدن خرید از اینجا و سردرگم بودن بین خرید canon A810 و panasonic DMC-S3 شانسم digikala دوربین canon A810 رو جزء پیشنهاد شگفت انگیزش قرار داد:D منم درنگ نکردم خریدمش 165 تومن الانم منتظرم تا دوربین برسه دستم
از همه دوستانی هم که کمک کردن برا خرید دوربین تشکر میکنم

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
زیر 350 تومن بوده!

خدا بیامرزه زیر 350 داش وحید
الان قیمتی بین 370 تا 400 داره

حسین جان اگه نظر منو بخوای میگم تو که بودجه ات رو میخواستی حدودا 700 800 بندی یه مدل 70-300 تامرون بگیر خیلی بهتر از 50-250 هست (البته قیمت اش خب 2 برابر هست ) اما کاراییش سرعت فوکوس ، سیلینگ ، شارپنس بهتری داره و اعوجاجش هم خیلی کمتر هست

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

حسین جان اگه نظر منو بخوای میگم تو که بودجه ات رو میخواستی حدودا 700 800 بندی یه مدل 70-300 تامرون بگیر خیلی بهتر از 50-250 هست (البته قیمت اش خب 2 برابر هست ) اما کاراییش سرعت فوکوس ، سیلینگ ، شارپنس بهتری داره و اعوجاجش هم خیلی کمتر هست

اخه برادر اون تمرونه هم بالا رفته! یکی تو بازارچه گذاشته برای فروش میگه نوش شده نزدیک 1 تومن! خدابده برکت به کاسبی مغازه های دوربین و لنز فروش:D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

اخه برادر اون تمرونه هم بالا رفته! یکی تو بازارچه گذاشته برای فروش میگه نوش شده نزدیک 1 تومن! خدابده برکت به کاسبی مغازه های دوربین و لنز فروش:D

ممنون از حامد و وحید
حالا این تامرون به نظرت کارایی اش خوبه؟
والا با این وضعیت فکر کنم بهتره فعلا" بی خیال این لنز زوم بشم.
چون تو اولویتم برای عکاسی (به غیر از زوم بالا) 15-85 هست که الان حدود 1300 پولشه
اگه بخوام هم این رو بخرم و هم اون.نمیشه.یعنی جیبم جواب رد میده :D
با این حساب شرمنده تونم که الکی وقتتون رو گرفتم.
اگه شد که یدونه همین 50-200 دست دو پیدا میکنم

بالا