flasher_for_nok
Registered User
- نوشتهها
- 949
- لایکها
- 32
بهترین دوربین کامپکت از نظر کیفیت عکس بودجه زیر 300 با تشکر
سلام به دوستان و اساتید
بنده یک مبتدی در زمینه عکاس هستم اما علاقمن دارم که در این زمینه کار کنم میخام یه دوربین خانگی بخرمکه هم در این زمینه شروعی داشته باشم هم کارهای عکاسی و مراسم خانگی رو بجا بیارم
تا حالا هم از برند کانن مدل ایکسوز 125 اچ اس خوشم اومده دوستان نظری دارن لطف کنن منو راهنمایی کنن
(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS - دوربین دیجیتال کانن ایکسوز 125 اچ اس (ای ال پی اچ 110 اچ اس)
سلاممن به شخصه خیلی کیفیت عکسبرداری دوربین های ایکسوس رو دوست ندارم. اگر دوربین یه مقدار حجیم تر داشتن براتون اشکال نداشته باشه در برند کنون سری پاورشات خیلی کیفیت بهتری و امکانات عکاسی غیر اتومات بیشتری دارند.
سلام دوستان
خواهش میکنم جواب بدید متاسفانه هر جا سوال میپرسم کسی جواب نمیده
بین کانن S4000 و فوجی S2980B کیفیت عکس کدوم بهتره ؟؟؟
اگه ممکنه قیمتاشون رو هم بگید. ممنونم
سلام داداش شرمنده راستش من canon s4000 پیدا نکردم نکنه منظورت همون fujifilm finepix s4000 و fujifilm finepix s2980 بوده ؟ اگه اینه که مطمعنا s4000 بهتره حالا میخوای انم ببین
مقایسه دوربین دیجیتال
متاسفانه تو خرید دوربین عجله نکردم قیمت ها فضائی شد!!!!
الان بین چند دوربین هنگیدم
اولی : Nikon D5000 کارکرده با قیمت 1 تومن
دومی Canon 1100D آک با قیمت 1050
سومی : NEX C3D با قیمت 1 تومن
آخری هم : Panasonic Lumix DMC-GF3 قیمتش مهم نیست
الان با این قیمت ها شما همون بدنه 600d رو با تجهیزات اضافه بخرید تقریبا همه بودجه اتون میره
در مجموع اول باید نیاز هاتون رو بگید تا بشه دقیق راهنمایی کرد هر کدوم از این لنز ها کارایی قیمت و ایرادات خاص خودشون رو دارند هر کدوم رو خواستید بفرمایید توضیح مفصل بدم بنده با تمام این لنز ها کار کردم رو بدنه های مختلف ( مال خودم نبوده)
موفق و پیروز باشید
حمید بازم داری همون اشتباهات رو تکرار میکنی! NEX C3D تنها انتخاب توئه! اصلا رو چیز دیگه فکر نکن! GF3W هم (معادل همون C3D که یکم مترینگ و فیلمبرداریش بهتره) الان نزدیک 1200 ائه!
درسته ولی قیمت ها خیلی بالا رفته
بنظرت 1350 دوربین کنون 600دی با 1000 شات و 17 ماه گارانتی ارزش خرید داره؟
چرا 600دی رو به 5100 نیکون ترجیح میدن؟
هنوزم میشه NEX C3D رو تو تهران زیر 1 تومن پیدا کرد! خیلی توفیری نکرده با 2 ماه پیش!
به نظر من فقط D5100 تارزشس داره و بعدش 550D و بالای اینا هیچی ارزش نداره! مخصوصا D3200 و 600D که انده اورپرایسن!
من بارها گفتم نمیخوام بحث فنی کنم چون اصولا نتیجه عکس میده! من الان خودم NEX-3 دارم و Panasonic G1 و در ضمن بتناوب 550D و D5000 و Panasonic GH2 هم دست میاد! هیچکدوم راحتی تنظیمات NEX-3 رو ندارن!من NEX C3D رو 980 سراغ دارم اینجا ولی دوست دارم با SLR کنون یا نیکون شروع کنم
نکس 3 یجورایی تو دستم کوچیکه و انگار یه دوربین کامپکت گرفتی و نکته مهم و اصلی که منو منصرف میکنه از خریدش پیچ تنظیماتش هست
نظرت رو کاملتر بگو دادا
الان 2 مورد رو بهش فکر میکنم
600D با کارکرد 2 ماه و کپی آکبند با قیمت 1350
D5100 آکبند با قیمت 1500
من بارها گفتم نمیخوام بحث فنی کنم چون اصولا نتیجه عکس میده! من الان خودم NEX-3 دارم و Panasonic G1 و در ضمن بتناوب 550D و D5000 و Panasonic GH2 هم دست میاد! هیچکدوم راحتی تنظیمات NEX-3 رو ندارن!
وحید با این تفاصیر من باز قاطی کردم
چون یه مورد هم هست که خیلی وسوسم میکنه:
Sony Alpha SLT-A35
قیمت با 2 تا لنز نهایت 1200
البته 1 ماه کارکرده نزدیک 800 شات هم زده
لنز اصلیش 15-55
با یه لنز ماکرو: DT 30mm f/2.8 Macro Lens
خب نظرت چیه؟
حرف های حمید کاملا تایید میشه
بهترین گزینه با این قیمت ها همون nex 3 هست
اما خب در صورتی که اصرارت به slr هست با این قیمت ها الان 5100 و بعدش 550 ارزش خرید داره
حامد جان امروز بعد از تست کلی دوربین دیگه تصمیم قطعی گرفتم
فقط باید بین این دو یکی رو انتخاب کنم
Canon EOS 600D
Nikon D5100 Kit 18-55 VR
هر دو بدون گارانتی هستن و از دیجی کالا میخوام خرید کنم
قیمتشونم تقریبا یکی هست
لطفا آخرین راهنمایی رو بفرمایید