همچنین اگر زبان عربی بلدی بگو تا یک جای بیست برات معرفی کنم که فرانسه رو یاد بگیری
زت زیاد!
راستی این صدای آلمان چیه؟ کجاس؟
سلام بر تمامی فعالان در تایپیک
دوستان عزیز من یه هیچ زبانی مسلط نیستم. و بی نهایت به یادگیری زبان های مختلف علاقه دارم.می خوام راهنماییم کنید و کمکم کنید. فکر می کنم زبان انگیلیسی مهمترینش و باید برای یادگیری هر کدام از زبانهای دیگه این زبان رو بلد باشم... نمی دانم. هر چی که اساتید پیشنهاد بدن. فقط دوست دارم زبانها رو یاد بگیرم. یه ذره باسواد بشم حداقل...
ممنون ازهمگی
...خوش باشید و موفق...
دوست عزیز این جائی که من می گویم یک پایگاه اینترنت قطری هست که فرانسه یاد می دهد و آنهم با عکس و توصیر و صدا و از اینجور چیزها اما خوب مانند بیشتر پایگاهها فرانسه را از همان مقدمات شروع می کند و بدبختانه از مقدمات هم بالاتر نمی رود.
من خودم هم در انجا مقدمات فرانسه را یاد گرفتم اما نمی دانم چرا هر چقدر می گردم پیدا نمی کنم.
ببین می توانی کمکم کنی.
اسم پایگاه لو قطر و یا همان le qatar بود که البته وقتی که صفحه اول پایگاه را باز می کردی مستقیما می رفتی به بخش فرومها که در آنجا اتاق آموزش فقرانسه از همه جا شلوق تر بود و بچه ها با هم بحث می کردند و. از همدیگر هم می آموختند.
اگر بتوانی کمک کنی که آن را پیدا کنیم در اینجا معرفی می کنیم.
اما خوب نشانی فارسی بخش فارسی صدای آلمان که آلمانی یاد می دهد این است:
این هم یک جای خوب برای کسانی که می خواهند زبان فرانسه را یاد بگیرند. به ویژه برای مبتدیان.
[CENTER]... جامع ترین سایت آموزش زبان فرانسه ...[/CENTER]
نه بابا همون ترکی آذری رو میگم. تازه اونم دست و پا شکسته![]()
من به تازگی موفق شدم فارسی صحبت کنم
قبلا نمیدونستم باید به چه زبونی حرف بزنم
عایه داره راه میفته.
در مورد زبان روسی من چون نیاز داشتم خیلی تو ایران یاد گرفتم و بعدشم که اومد اینجا.
فقط میدونم تو اصفهان موسسه صدر با هماهنگی یکی از دانشگاههای اوکراین دوره 6 ماه و 3 ماهه فشرده آموزش زبان روسی گذاشته.
در مورد سختیشم خب .بله
خیلی سخته اما جالبه.مخصوصا حروفش خیلی بهم حال داد باید خیلی بخونی.
از تو زبانهای خارجی هم به نظرم انگلیسی از همش راحتتر باشه.
حالا اگه کسی خواست روسی بخونه بگد تا بهش بگم ز کجا باید شروع کنه.
پارسی
انگلیسی
ترکی استانبولی (در حال یاد گیری!)
بازم خوبه فارسی را بلدی.
در صورتی که بهت قول میدم همین فارسی را هم درست بلد نیستی.