• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه زبانی بلدی؟

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
کمو ایبا آپیندرر اسپانیول ؟!

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
چاکر امیر گل :happy:( آذری رو واسه شوخی گفتم :دی) البته خودتم میدونی الان 80% اونایی که ترک زبانن ترکی- فارسی حرف میزنن یعنی 40% لغتاشون فارسیه. حیدربابا رو بدی 2 بیت نمیتونن بخونن . منظورم از آذری اونیه که تو جمهوری آذربایجان صحبت میشه . :p

هلندی رو هم علاقه و اینکه یه مقدار شبیه آلمانیه یاد گرفتم :blush:
مخلصیم پویا جان، آره انصافا در این مورد کاملا حق با توئه ، نمونش همین صدا و سیمای استان خودمون
یه آشنایی چند سال پیش از تهران اومده بود خونه ما و نشسته بود شبکه استانی سهند نگاه میکرد ، بدبختی اینجاست که بیشتر حرف هاشون متوجه میشد ، بعد از دو روز ادعا میکرد میتونه تورکی حرف بزنه ، اونقدر حرصم گرفته بود که نگو ، البته میگن الان یه کمی بهتر شده ولی چه فایده ما که دیگه نمبینیم :D:D:D

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به نظر من چه از نظر تجارِی چه از نظری علمی بهترین زبان برای یاد گرفتن انگلیسی هست. زبان های دیگه هم یاد گرفتنش صرفا بستگی به موقعیت و شرایط فرد داره. مثلا یکی نمایندگی یه شرکت آلمانی رو داره و با آلمانی ها در ارتباط هست خب اگر آلمانی هم یاد بگیره تاثیر مثبتی میتونه روی کارش بزاره، یکی تصمیم داره بره فرانسه درس بخونه، خب باید فرانسوی هم یاد بگیره. در کل به نظر من اینکه یکی به انگلیسی مسلط بشه بهتر از این هست که دست و پاشکسته دوتا زبان رو بلد باشه.

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
کردی بلدم :دی

mtvideos

Registered User
لایک‌ها
0
مترجمی زبان انگلیسی می خونم .. در نتیجه یه چیزایی بلدم !
فرانسه 4 تا کلمه بدم .. تابستون می خوام ادامه بدم .
بابام هم مترجمیه المانی خونده .. اما من احمق استفاده نکردم تا الان .. از تابستون میخوام کچلش کنم :دی

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون پویا جان از جواب ...
والا کاربر خاصی مد نظرم نیست ،ولی خب یه زبانی که کاربرد داشته باشه و مردم بیشتری صحبت کنن
با توجه به توضیحاتی که به حمید جان دادی اسپانیایی میتونه گزینه خوبی باشه (از آلمانی بدم میاد !) خودم روسی/چینی مد نظرم بود ...چینی که خیلی وحشتناکه باز روسی قابل تحمل تره :rolleyes:

حالا بخوام اسپانیای یاد بگیرم شما میتونی راهنمایی کنی ؟از کجا شروع کنم
من خودم یه جوری هستم که کلاس نرم نمیتونم چیزی رو یاد بگیرم از Self study جوابی نگرفتم. فقط یادگیری زبان یه چیز زمان بره و باید صبور بود . اگه تهران باشی که کلاسهای خوبی داره . بعضی از سفارت خانه ها خودشون دوره آموزش زبانشون رو دارن . مثلا" سفارت اتریش و آلمان دوره های زبان آلمانی رو دارن . شاید سفارت اسپانیا هم دوره زبان اسپانیایی رو داشته باشه . ولی اگه فکر میکنی خودت میتونی تا یه حدی برسونی میتونی با رزتا استون و Tell me more شروع کنی.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
انگلیسی ---->فول
ترکی استانبولی-------->فول
آذری-------> فرافول :D
آلمانی------>در حال یادگیری
هلندی----->خیلی کم متوجه میشم

اوغول اله جير ، بيلسينه ياماخ تاپا بيلسن ! :D:D

قادان آلايم ! :D

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من خودم یه جوری هستم که کلاس نرم نمیتونم چیزی رو یاد بگیرم از Self study جوابی نگرفتم. فقط یادگیری زبان یه چیز زمان بره و باید صبور بود . اگه تهران باشی که کلاسهای خوبی داره . بعضی از سفارت خانه ها خودشون دوره آموزش زبانشون رو دارن . مثلا" سفارت اتریش و آلمان دوره های زبان آلمانی رو دارن . شاید سفارت اسپانیا هم دوره زبان اسپانیایی رو داشته باشه . ولی اگه فکر میکنی خودت میتونی تا یه حدی برسونی میتونی با رزتا استون و Tell me more شروع کنی.

من تهران نیستم :( ولی سعی میکنم خودم کار کنم ، همون رزتا رو میگیرم ببینم چی به چیه :happy:
بازم ممنون

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
به دوستاني كه ميخوان انجليزي! ياد بگيرن و خودشون رو تا يه حدي بالا ببرن نرم افزار ELA رو پيشنهاد ميكنم. خيلي كمك ميكنه. از Hello شروع ميشه وبه مراحل پيشرفته ميرسه!

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
انگلیسی ---->فول
ترکی استانبولی-------->فول
آذری-------> فرافول
آلمانی------>در حال یادگیری
هلندی----->خیلی کم متوجه میشم

سلام

پويا جان اين تركي استانبولي رو كجا ياد گرفتي؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام

پويا جان اين تركي استانبولي رو كجا ياد گرفتي؟
سلام
همین که معین گفت :دی

کلا" اگه از 8 سالگی با کارتون و ترانه و سریالای یه زبان خاصی بزرگ شی تا به سن من برسی میتونی صحبت کنی :دی البته نزدیکی ترکی ما با استانبولی کم بی تاثیر نبوده.

yegane34

Registered User
لایک‌ها
0
من زبان فارسی ام را خوب بلدم
من می خوام عربی یاد بگیرم و عربی که کاربرد داشته باشه!
اگه امکانش هست راهنمایی ام کنید.
و یک چیز دیگر:
برنامه ای هست که سطح انگلیسی را در یک نفر تعیین کنه؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
زبان هلندی به چه زبانی نزدیکه ؟

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
ايتاليايي وفرانسه رو ميشه بدون معلم وباخودآموزياد گرفت يا نه
اگه ميشه لطفا بگيد چه كتاب وياچه سي دي ونرم افزاريو پيشنهاد ميكنيد

**Setareh_KH**

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انگلیسی...عربی...کره ای هم خیلی خیلی کم!

بالا