مخلصیم پویا جان، آره انصافا در این مورد کاملا حق با توئه ، نمونش همین صدا و سیمای استان خودمونچاکر امیر گل :happyآذری رو واسه شوخی گفتم :دی) البته خودتم میدونی الان 80% اونایی که ترک زبانن ترکی- فارسی حرف میزنن یعنی 40% لغتاشون فارسیه. حیدربابا رو بدی 2 بیت نمیتونن بخونن . منظورم از آذری اونیه که تو جمهوری آذربایجان صحبت میشه .
هلندی رو هم علاقه و اینکه یه مقدار شبیه آلمانیه یاد گرفتم :blush:
من خودم یه جوری هستم که کلاس نرم نمیتونم چیزی رو یاد بگیرم از Self study جوابی نگرفتم. فقط یادگیری زبان یه چیز زمان بره و باید صبور بود . اگه تهران باشی که کلاسهای خوبی داره . بعضی از سفارت خانه ها خودشون دوره آموزش زبانشون رو دارن . مثلا" سفارت اتریش و آلمان دوره های زبان آلمانی رو دارن . شاید سفارت اسپانیا هم دوره زبان اسپانیایی رو داشته باشه . ولی اگه فکر میکنی خودت میتونی تا یه حدی برسونی میتونی با رزتا استون و Tell me more شروع کنی.ممنون پویا جان از جواب ...
والا کاربر خاصی مد نظرم نیست ،ولی خب یه زبانی که کاربرد داشته باشه و مردم بیشتری صحبت کنن
با توجه به توضیحاتی که به حمید جان دادی اسپانیایی میتونه گزینه خوبی باشه (از آلمانی بدم میاد !) خودم روسی/چینی مد نظرم بود ...چینی که خیلی وحشتناکه باز روسی قابل تحمل تره
حالا بخوام اسپانیای یاد بگیرم شما میتونی راهنمایی کنی ؟از کجا شروع کنم
انگلیسی ---->فول
ترکی استانبولی-------->فول
آذری-------> فرافول
آلمانی------>در حال یادگیری
هلندی----->خیلی کم متوجه میشم
من خودم یه جوری هستم که کلاس نرم نمیتونم چیزی رو یاد بگیرم از Self study جوابی نگرفتم. فقط یادگیری زبان یه چیز زمان بره و باید صبور بود . اگه تهران باشی که کلاسهای خوبی داره . بعضی از سفارت خانه ها خودشون دوره آموزش زبانشون رو دارن . مثلا" سفارت اتریش و آلمان دوره های زبان آلمانی رو دارن . شاید سفارت اسپانیا هم دوره زبان اسپانیایی رو داشته باشه . ولی اگه فکر میکنی خودت میتونی تا یه حدی برسونی میتونی با رزتا استون و Tell me more شروع کنی.
انگلیسی ---->فول
ترکی استانبولی-------->فول
آذری-------> فرافول
آلمانی------>در حال یادگیری
هلندی----->خیلی کم متوجه میشم
سلام
پويا جان اين تركي استانبولي رو كجا ياد گرفتي؟
سلامسلام
پويا جان اين تركي استانبولي رو كجا ياد گرفتي؟
پویا تو شهر ما همچین چیزی وجود داره؟بعضی از سفارت خانه ها خودشون دوره آموزش زبانشون رو دارن . مثلا" سفارت اتریش و آلمان دوره های زبان آلمانی رو دارن
نه اینجا که سفارت خانه نیست . باید بری آموزشگاهپویا تو شهر ما همچین چیزی وجود داره؟
زبان هلندی به چه زبانی نزدیکه ؟