• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه زبانی بلدی؟

nothing at all

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فارسي:D نسبتا انگليسي هم بلدم! حالا يه نظر سنجي: فرانسه يا آلماني؟ به نظرتون كدوم رو شروع كنم بهتره و راحت تره؟

n1fan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من انگلیسی و فرانسه بلدم البته فرانسه تازه ترم 4 هستم ولی خب با این حال یه چیزایی میفهمم....:)به نظرم بعد انگلیسی فرانسه بهترین زبان برای یادگیریه و مخصوصا اگه انگلیسیتون خوب باشه راحت تر یاد میگیرید ولی مهمتر از همه اینا علاقست که اگه نداشته باشید وسط راه ولش میکنید چون بعضی وقتا واقعا میره رو اعصاب...:D به نظرم بهترین راه شروع فرانسه هم با کلاسه و بعد 2-3 ترم که فهمیدید اوضاع از چه قراره تا حدی میتونید خودتون بخونید ولی حتما با کلاس شروع کنید که پایه قوی داشته باشید...اگه بازم سوالی دارید من در خدمتم...:p:cool:

javad3zar

Registered User
لایک‌ها
0
فارسی
یه کم انگلیسی
با اسپانیایی و ایتالیایی خیلی حال می کنم :D اما فک کنم باید انگلیسی تکمیل بشه بعد برم سراغش یا ؟
درباره زبان انگلیسی هم میخوام برم کانون ثبت نام کنم :D همینقدر انگلیسی که بلدم واسه فیلم دیدن هست :D
دریگه در کنار کلاس چه چیزایی میتونه کمک اموزشی باشه ؟
نظرتون راجه به اسپانیولی و ایتالیایی چی هست ؟:D

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من انگلیسی و فرانسه بلدم البته فرانسه تازه ترم 4 هستم ولی خب با این حال یه چیزایی میفهمم....:)به نظرم بعد انگلیسی فرانسه بهترین زبان برای یادگیریه و مخصوصا اگه انگلیسیتون خوب باشه راحت تر یاد میگیرید ولی مهمتر از همه اینا علاقست که اگه نداشته باشید وسط راه ولش میکنید چون بعضی وقتا واقعا میره رو اعصاب...:D به نظرم بهترین راه شروع فرانسه هم با کلاسه و بعد 2-3 ترم که فهمیدید اوضاع از چه قراره تا حدی میتونید خودتون بخونید ولی حتما با کلاس شروع کنید که پایه قوی داشته باشید...اگه بازم سوالی دارید من در خدمتم...:p:cool:
یادگیری زبان فرانسه به چه درد میخوره؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یکم انگلیسی !! خیلی خیلی خیلی خیلی کم اسپانیایی !! در حد ایت ایز کت ایت ایز داگ !! :D
اسپانیولی خیلی زبان قشنگیه ولی نمیدونم اموزشگاه درست حسابی هست براش یا نه !!
ولی فرانسه خوشم نمیاد !! اصوات خیلی ناهنجاری داره !! ولی بازم بدم نمیاد یاد بگیرم.:)

radium

Registered User
لایک‌ها
4
انگلیسی تا حدی عربی

elham-elaine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Julia_de

Registered User
لایک‌ها