• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه كسي از پلن طلايي گلدن استار تا حالا پول گرفته است ؟

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
به نقل از tnh_z :
جواب زير را از آنها دريافت كرده ام . Rule آنها را خواندم ديدم دقيقا همين است :

We have a decrease on our total capital for tax yearly at June any year.
This tax 'll be effective on personal that deposit on the silver and gold plan together and withdraw their silver principal before 30 days from time that deposit on the gold plan.
This tax is 25% of their silver principal and 'll decrease of silver principal for once at any year. Please read our Rules.
Best Regards
Admin
Golden Star Ltd
يعني چي من درست متوجه نشدم
چون پلان طلايي داشتيد كم كرده؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از tnh_z :

This tax 'll be effective on personal that deposit on the silver and gold plan together and withdraw their silver principal before 30 days from time that deposit on the gold plan.
This tax is 25% of their silver principal and 'll decrease of silver principal for once at any year. Please read our Rules.
Best Regards
Admin
Golden Star Ltd
گفته در صورتي كه تو پلن silver زودتر از 30 روز درخواست بدی کم میشه.
واقعا که خودشون هم نمیفهمن چی گفتن!!

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tnh_z :

Best Regards
Admin
Golden Star Ltd

بنام خدا

مضمون مطلب اين است كه : ما يك ماليات ساليانه داريم، ژوئن هر سال ، به همين دليل كسانيكه درهر دو پلن نقره اي وطلايي سرمايه گذاري كنند و سرمايه پلن نقره اي را كمتر از 30 روز نسبت زمان سرمايه گذاري در پلن طلايي برداشت كنند ، مشمول اين ماليات هستند و 25% از كل سرمايه پلن نقره اي آنها كسر ميشود .

مثلا شما اول آوريل ( 12 فروردين ) در طرح نقره اي آنها پول گذاشته ايد و فرضا 15 اگوست (24 مرداد) در طرح طلايي آنها هم سرمايه گذاري مي كنيد . دو هفته بعد روز اول سپتامبر(10 شهريور) تصميم مي گيريد سرمايه اصلي خود را از طرح نقره اي بردا شت كنيد . با اينكه پنج ماه از زمان سرمايه گذاري شما در طرح نقره اي مي گذرد اما آنها 25% از آن كم مي كنند زيرا فقط 15 روز ( يعني كمتر از 30 روز) از 15 اگوست كه زمان سرمايه گذاري در طرح طلايي بوده است مي گذرد.

ظاهرا مي گويد طي يك سال اينكار يعني كم كردن از اصل سرمايه در طرح نقره اي ، طبق قاعده بالا، فقط يكبار انجام مي گيرد .

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
من 100 دلار در پلن طلايي گذاشتم . بعد از سه ماه دقيقا 564 دلار گرفتم . حدود 40 روز پيش بود .

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از ROOZBEH33 :
من 100 دلار در پلن طلايي گذاشتم . بعد از سه ماه دقيقا 564 دلار گرفتم . حدود 40 روز پيش بود .
همشو یه جا ویدرا کردی؟

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ROOZBEH33 :

آيا كسي ميتواند بگويد گلدن استار چگونه سود را حساب كرده كه به ازاي 100 دلار 564 دلار پرداخت كرده است ؟!

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
به نقل از m_amin :
همشو یه جا ویدرا کردی؟

آره . راستي پولت رو از e-c-bank گرفتي ؟؟ من هنوز ازش دريافتي دارما!! :cool:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
به نقل از tnh_z :
آيا كسي ميتواند بگويد گلدن استار چگونه سود را حساب كرده كه به ازاي 100 دلار 564 دلار پرداخت كرده است ؟!

آري . من مي توانم بگويم كه چگونه بدين امر مبادرت نموده اند !! ايشان از فرمولي به نام ارزش آينده در حالت مركب شدن روزانه استفاده فرموده اند كه شرح آن بدين شكل است :
F=P(1+i)^n
كه در آن n برابر تعداد روزها يعني 90 , i برابر نرخ بهره يعني 02/0 و P مقدار سرمايه گذاري اوليه برابر 100 مي باشد كه با استفاده از چرتكه هاي مهندسي مي توان به محاسبه ارزش آينده سرمايه گذاري يعني F اقدام نمود . البته جواب حاصله را بايد در 9/0 ضرب كرد زيرا روزهاي تعطيل را هم بايد در نظر گرفت . اميد است مقبول خاطر افتاده باشد . و من الله توفيق . ;)

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ROOZBEH33 :
آري . من مي توانم بگويم كه چگونه بدين امر مبادرت نموده اند !! ايشان از فرمولي به نام ارزش آينده در حالت مركب شدن روزانه استفاده فرموده اند كه شرح آن بدين شكل است :
F=P(1+i)^n
كه در آن n برابر تعداد روزها يعني 90 , i برابر نرخ بهره يعني 02/0 و P مقدار سرمايه گذاري اوليه برابر 100 مي باشد كه با استفاده از چرتكه هاي مهندسي مي توان به محاسبه ارزش آينده سرمايه گذاري يعني F اقدام نمود . البته جواب حاصله را بايد در 9/0 ضرب كرد زيرا روزهاي تعطيل را هم بايد در نظر گرفت . اميد است مقبول خاطر افتاده باشد . و من الله توفيق . ;)

بنام خدا

دوست عزيز از جواب شما ممنون . با توجه به اعداد، فرمول اين است : ( 90^ 02/1)×100 كه مي شود 3/594 . اگر آنرا در 9/0 ضرب كنيم مي شود 78/534 . ملاحظه مي فرماييد كه عدد 564 نمي شود.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
نه بابا به من نمیده لامسب
راستی بهروز ایدیت تو یاهو چیه؟

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
به نقل از tnh_z :
بنام خدا

دوست عزيز از جواب شما ممنون . با توجه به اعداد، فرمول اين است : ( 90^ 02/1)×100 كه مي شود 3/594 . اگر آنرا در 9/0 ضرب كنيم مي شود 78/534 . ملاحظه مي فرماييد كه عدد 564 نمي شود.

اين 9/0 رو من تقريبي گفتم . اگر دقيق بخواهيد حساب كنيد از روي فرمول خيلي سخت ميشه چون هفته اي دو روز سود نميده و محاسباتش يه خورده قاراشميش ميشه ولي جواب هميشه با اختلاف 30 -40 دلار همين دور و بر هاست .

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
به نقل از m_amin :
نه بابا به من نمیده لامسب
راستی بهروز ایدیت تو یاهو چیه؟

امين 2 دلار 2 دلار درخواست كن خداييش ميدن . من كه هروقت درخواست كردم دو روز بعدش اومده .

مطمئن نيستم ولي اگه منظورت از بهروز منم :blink: ( چون تاحالاش كه روزبه بودم!) من هيچوقت با ياهو مسنجر كار نمي كنم فقط ميل هام رو چك مي كنم . اينم ميل منه [email protected]

احتمالا از فردا هم ديگه نتونم وارد فروم بشم چون يه كارت يه ماهه گرفته بودم بدون فيلتر فردا تموم ميشه يا بايد يكي ديگه بخرم كه فعلا پول ندارم يا بايد زير آبي بيام اينجا كه هنوز سراغ روشهاي زيرآبي رفتن نرفتم و شايد نشه كه بشه . راستي يه نگاهي هم به اينجا بنداز http://www.switinvest.com/?a=last10 كم كم داره معتبر ميشه يه نفر 600 دلار گذاشته توش چند تا 100 دلار هم هست . ببين چطوريه اگه خواستي تو تاپيك هايپ به بچه ها خبر بده .
من برم عربي بخونم فردا امتحان دارم .

آقا شرمنده تو تاپيك گلدن استارت بحث هاي متفرقه كرديم :blush: . هر چه قدر بگذاري توش مطمئن باش ضرر نمي كني . هرچي بيشتر بهتر . مخلص همه بچه ها .

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها برازر من ميگه golden-star.biz اس اس الش معتبر نيست. موضوع چيه؟ آيكون اس اس ال بعد از يك ميسج ميپره.

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
به نقل از ROOZBEH33 :
اين 9/0 رو من تقريبي گفتم . اگر دقيق بخواهيد حساب كنيد از روي فرمول خيلي سخت ميشه چون هفته اي دو روز سود نميده و محاسباتش يه خورده قاراشميش ميشه ولي جواب هميشه با اختلاف 30 -40 دلار همين دور و بر هاست .
ببخشيد :eek: چرا هفته اي دو روز فكر كنم فقط يكشنبه ها سود نميده يعني هفته اي يك روز
راستي دوست عزيز tnh_z شايد طرف بيشتر از 90 روز گذاشته

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :
ببخشيد :eek: چرا هفته اي دو روز فكر كنم فقط يكشنبه ها سود نميده يعني هفته اي يك روز
راستي دوست عزيز tnh_z شايد طرف بيشتر از 90 روز گذاشته

بنام خدا
بله همينطور است كه شما مي گوييد، در طول هفته فقط يكشنبه ها سود نمي دهد . رقمي را كه دوستمان آقاي روزبه ذكر كرده اند ( 564 دلار در ازائ 100 دلار و پس از 90 روز ) براي آن هيچ توجيهي نتوانستم پيدا كنم .ضمنا هر چه مبلغ سرمايه بيشتر باشد اختلاف رقمي كه از فرمول ايشان بدست مي آيد با رقم واقعي كه گلدن استار پرداخت مي كند بيشتر است .مثلا اگر كسي 3000 دلار سرمايه گذاري كند .فرمول ايشان رقم 16046 را جواب مي دهد درحاليكه رقم واقعي 14058 است .يعني حدود 2000 دلار اختلاف. به هر حال از فرمول كه بگذريم ، در مورد ادعاي دوستمان من جواب قانع كننده اي نيافتم .

آيا گلدن استار مبلغي بيشتر از آنچه بايد بپردازد به ايشان داده است ؟ اگر بله چرا؟
از طرفي دوست گرامي آقاي ali313 تا آنجا كه من مي دانم پس از 90 روز ديگر سود به سرمايه تعلق نمي گيرد.

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالب است . آيا هواداران وسرمايه گذاران گلدن استار از جمله خود من نمي توانند تا به اينجا يك نتيجه گيري كنند ؟

مي بينيد از اين عنوان ( تاپيك) تا اين لحظه بيش از 500 بار بازديد شده با بيش از 30 بار جواب، ولي حتي يك نفر نگفته است ( به نحوي كه قانع كننده باشد ونه مشكوك ) كه از گلدن استار در طرح طلايي پول گرفته است . :hmm:

behzad-z28

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tnh_z :
جالب است . آيا هواداران وسرمايه گذاران گلدن استار از جمله خود من نمي توانند تا به اينجا يك نتيجه گيري كنند ؟

مي بينيد از اين عنوان ( تاپيك) تا اين لحظه بيش از 500 بار بازديد شده با بيش از 30 بار جواب، ولي حتي يك نفر نگفته است ( به نحوي كه قانع كننده باشد ونه مشكوك ) كه از گلدن استار در طرح طلايي پول گرفته است . :hmm:
با سلام من ده روزه ديگه نود روز سرمايه گزاري در قسمت طلاي آن تمام ميشود و لي امشب متوجه شدام پرداختهاي روزانه گلدن استار متوقف شده است حالا بايد تا پانزداهم ماه صبر كنم ببينم چه ميشود در صورت پرداخت حتمآنتيجه را اعلام ميكنم

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از behzad-z28 :
با سلام من ده روزه ديگه نود روز سرمايه گزاري در قسمت طلاي آن تمام ميشود و لي امشب متوجه شدام پرداختهاي روزانه گلدن استار متوقف شده است حالا بايد تا پانزداهم ماه صبر كنم ببينم چه ميشود در صورت پرداخت حتمآنتيجه را اعلام ميكنم
اين مربوط به پلن Gold نمیشه. تو پلن Gold بعد از 90 روز هر وقت میشه درخواست برای پرداخت داد.

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behzad-z28 :

آقا بهزاد ، با سلام
منتظر نتيجه برداشت پول شما مي مانيم لطفا بلافاصله ما را خبر كن . ضمنا آيا بهتر نيست در مورد زمان برداشت پول خود از طرح طلايي از گلدن استار سوال كني ؟ جواب آنها براي ما هم كه در همين ْطرح طلايي پول گذاشته ايم
مفيد خواهد بود. شايد آنطور باشد كه آقا مصطفي مي گويد.

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
به نقل از tnh_z :

چطور جرات مي كني به من تهمت دروغگويي بزني ؟؟؟ فكر مي كني براي من چقدر اهميت داشته باشي كه من بخوام بهت دروغ بگم ؟؟ هان ؟؟!! هرگز ، با من از اين شوخي ها نكن . حالا اينجا رو نگاه كن و خجالت بكش :

فایل های ضمیمه

• g.JPG
    g.JPG
    18 KB · نمایش ها: 21
بالا