• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه كسي از پلن طلايي گلدن استار تا حالا پول گرفته است ؟

shoeib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه نكته خيلي مهمي رو يادآور بشم به تمام اونايي كه بيخودي با هم كلنجار ميرن و همچنان هم ميرن !!!
آخه شمايي كه مبتدي هستي تو گلدن استار و تازه كاري چرا بيخودي بحث و جدل را ميندازي ؟ :happy:
ما قديمي كارها و خيلي هاي ديگه ميدونن كه گلدن استار تو بعضي روزها بنابه هر دليلي سود 2 برابر پرداخت ميكرده .
به همين دليل بوده كه يكي مثلاَ با 100 دلار سرمايه گذاري تو پلن طلائي به 560 دلار رسيده فرضاّ
به خود من هم چندين بار شد كه روزي 2 برابر داد . يعني مثلاَ جاي اينكه براي پلن طلائي يه روز 2 درصد بده 4 درصد داد .
آخه اين مساله به اين سادگي ايـــــــــــــــــــــــــــــــــنقدر بحث و دعوا مرافعه ميخواد ؟! :D

اشكال از شماها نيست . به اين خاطره كه تازه كار هستيد و اصلاَ فكر نكنم حسابتون رو چك كرده باشيد تا متوجه تغييرات شده باشيد !

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعات خوبي داديد ولي مي توانستيد با لحن مناسب ارزش آنرا بيشتر كنيد.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از shoeib :
يه نكته خيلي مهمي رو يادآور بشم به تمام اونايي كه بيخودي با هم كلنجار ميرن و همچنان هم ميرن !!!
آخه شمايي كه مبتدي هستي تو گلدن استار و تازه كاري چرا بيخودي بحث و جدل را ميندازي ؟ :happy:
ما قديمي كارها و خيلي هاي ديگه ميدونن كه گلدن استار تو بعضي روزها بنابه هر دليلي سود 2 برابر پرداخت ميكرده .
به همين دليل بوده كه يكي مثلاَ با 100 دلار سرمايه گذاري تو پلن طلائي به 560 دلار رسيده فرضاّ
به خود من هم چندين بار شد كه روزي 2 برابر داد . يعني مثلاَ جاي اينكه براي پلن طلائي يه روز 2 درصد بده 4 درصد داد .
آخه اين مساله به اين سادگي ايـــــــــــــــــــــــــــــــــنقدر بحث و دعوا مرافعه ميخواد ؟! :D

اشكال از شماها نيست . به اين خاطره كه تازه كار هستيد و اصلاَ فكر نكنم حسابتون رو چك كرده باشيد تا متوجه تغييرات شده باشيد !

Golden Star Ltd
منم قبلا اينو گفته بودم ولي بچه ها گفتن نه. البته باور نکردن نه اينکه بگن دروغ ميگيو اينا. من خودم تا حالا چند بار شده که تو يه روز 2 برابر سود بگيرم.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از shoeib :

Golden Star Ltd
بابا حرفه اي! :D

biya_begiram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از هيچ هايپی طرفداری نکن چون ضايع ميشی داداش
زياد هم ادعا نکن عزيزم من 3 سال پيش تو comshares بودم
اون موقع اصلاً golden نبود کوچولو

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از shoeib :

Golden Star Ltd

بابا Professional Edition :)

منم دلم حرفه ای میخواد :(

به منم حرفه ای میدین :(

یه کم یواش بابام جان :hmm:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از biya_begiram :
از هيچ هايپی طرفداری نکن چون ضايع ميشی داداش
زياد هم ادعا نکن عزيزم من 3 سال پيش تو comshares بودم
اون موقع اصلاً golden نبود کوچولو

ای ول اینو خوب اومدی :lol:

مخصوصاً comshares رو :)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بي خيال بابا اينم يه سايته مثل همه وقتي بپره همه ي ادعاتم ميپره. مثلا چي هست مگه ؟ سايت مگه کمه؟ اگه هر کسي بخواد بگه من فلانم تو هرکدوم که هر کس واسه خودش اند پرفشناله.
تازو همون موقع که شما داشتي با همين گلدن استاز ور ميرفتي ما تو کار بورس بوديم. پس ادعايي نيست

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از shoeib :
سلام . خواستم يه نكته خيلي مهم رو به اونايي كه فكر كردن من دارم از اونجام حرف ميزنم گوشزد كنم .

موقعي كه من و آقاي ابراهيمي سايت گلدن استار رو ميشناختيم شماها ( البته توهين نشه ) داشتيد با هايپهاي 5 درصد و از اينجور هايپهاي مزخرف كار ميكرديد :D

محض اطلاع ساير دوستان هم بگم كه اين متنهايي كه الان تو هر وبلاگي ميريد ميبينيد ( به علت رعايت نكردن حق كپي رايت !!! ) نوشته شخص خود منه :cool:

اون موقعي كه ما تو گلدن استار كار ميكرديم محض كنجكاوي رفتم تو گوگل سرچ كردم تا ببينيم چند تا سايت يا وبلاگ ايراني در مورد اين سايت سرمايه گذاري اطلاعات دارند و چيز ميز ميدونند . متاسفانه به هيچ وبلاگ يا سايتي در اين زمينه دسترسي پيدا نكردم و اينجوري :eek: شدم !

حالا بگذريم از اينكه خيلي ها اين متنهايي رو كه من تايپ ميكردم رو به اسم خودشون كردن . بيخيال :f34r:

حالا الان بريد يه سرچ بزنيد تو گوگل ببينيد چند 1000 تا سايت و وبلاگ در مورد گلدن استار متن كپي كردن :D

موفق باشيد

ايگولد ايراني بزرگترين مركز خريد و فروش دلار ايگولد در ايران

آقا من او ن وقتا اصلاً پی سی نداشتم گفته باشم :lol:

shoeib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان يه چند تا نكته خيلي مهم رو باس ياد آور بشم خوب گوش كنيد

1 - اصلاَ comshares و golden-star با هم قابل مقايسه نيستن چون comshares يه سايت hyip بود و golden-star يه سايت hypn هست .

2 - اينكه ميگيد هر سايت سرمايه گذاريي دير يا زود ميبنده قبول دارم و بحثي نيست . اما اينكه دير يا زود بودنش كي هست اين مهمه . به نظر من و ساير دوستانم اين سايت حداقل تا 1 سال ديگه دووم مياره ( سيستم امينيتي اس اس ال - تمديد دومين تا سال 2010 - اسكريپت برنامه نويسي سفارشي سايت - گرافيك عالي سايت و .... ) همه اينها به اعتبار سايت اضافه ميكنه كه هيچ يك از اينها رو سايت درپيتي مثل comshares نداشت :)

3 - تيم پشتيباني 15 نفره اين شركت بزرگ كه روزانه به بيش از 1000 ايميل پاسخ ميدهند و ...

4 - شناخته شده بودن اين تيم در بازار فاركس كه فاركس كارهاي حرفه اي اكثراَ گروه گلدن استار رو ميشناسند .

5 - داشتن بازار خريد و فروش اجناس عتيقه و طلا و جواهرات در كشورهاي آلمان و انگلستان كه يكي از زير مجموعه هاي من در شهر بن آلمان با كارمند اين شركت ملاقات داشت .

پس خواهش ميكنم بدون اطلاعات حرف نزنيد ( مثل همه ما ايراني ها كه ميخوايم همه جا ادعاي فضل و ادب كنيم )
اينقدر هم سايت گلدن استار رو كه حتي يك بنر و يا لوگوي تبليغاتي نداره به عنوان سايت hyip معرفي نكنيد . هايپ يعني سايتهاي سرمايه گذاري با بازده بالا ( و البته ريسك زياد )

فعلاَ هم دو سايت golden-star و سايت fastmarket دارن حرف اول رو بين سايتهاي سرمايه گذاري ميزنن تا ببينيم خدا چي ميخواد

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از shoeib :

1 - اصلاَ comshares و golden-star با هم قابل مقايسه نيستن چون comshares يه سايت hyip بود و golden-star يه سايت hypn هست .

2 - اينكه ميگيد هر سايت سرمايه گذاريي دير يا زود ميبنده قبول دارم و بحثي نيست . اما اينكه دير يا زود بودنش كي هست اين مهمه . به نظر من و ساير دوستانم اين سايت حداقل تا 1 سال ديگه دووم مياره ( سيستم امينيتي اس اس ال - تمديد دومين تا سال 2010 - اسكريپت برنامه نويسي سفارشي سايت - گرافيك عالي سايت و .... ) همه اينها به اعتبار سايت اضافه ميكنه كه هيچ يك از اينها رو سايت درپيتي مثل comshares نداشت :)

3 - تيم پشتيباني 15 نفره اين شركت بزرگ كه روزانه به بيش از 1000 ايميل پاسخ ميدهند و ...

4 - شناخته شده بودن اين تيم در بازار فاركس كه فاركس كارهاي حرفه اي اكثراَ گروه گلدن استار رو ميشناسند .

5 - داشتن بازار خريد و فروش اجناس عتيقه و طلا و جواهرات در كشورهاي آلمان و انگلستان كه يكي از زير مجموعه هاي من در شهر بن آلمان با كارمند اين شركت ملاقات داشت .

پس خواهش ميكنم بدون اطلاعات حرف نزنيد ( مثل همه ما ايراني ها كه ميخوايم همه جا ادعاي فضل و ادب كنيم )
اينقدر هم سايت گلدن استار رو كه حتي يك بنر و يا لوگوي تبليغاتي نداره به عنوان سايت hyip معرفي نكنيد . هايپ يعني سايتهاي سرمايه گذاري با بازده بالا ( و البته ريسك زياد )

فعلاَ هم دو سايت golden-star و سايت fastmarket دارن حرف اول رو بين سايتهاي سرمايه گذاري ميزنن تا ببينيم خدا چي ميخواد
دوست عزيز تا حدود نسبتا زيادي حق با شماست و من هم قبلا هم گفتم فعلا سايت كار خواهد كرد.
اميدوارم حد اقل از دوستاي خودم در اين سايت كسي ضرر نكنه.

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از shoeib :

دوست عزيز

كاش شما درست بگيد

و ما اشتباه كنيم

:)

shoeib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا يكي به ما بگه اين قضيه وحيد چيه ؟

يكي به من تو يه پستي گفت كه احتمالاَ از دست اندر كاران برق وحيد هستم ! :confused:

ميشه به من هم بگيد كه قضيه چيه ؟ ممنون ميشم

shoeib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :
پس اينجور كه بوش مياد شما هم از دست اندر كاران برق وحيدي :f34r:

ميشه بگي منظورت از برق وحيد چي بود ؟

منتظر جواب هستم

مرسي

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقای شعیب شما دقیقاً از چه تاریخی با گولدن استار کار می کنید

و چطور اینقدر مطمئن هستید که گولدن عضو بازار فارکس هست

آیا مدرکی برای گفته هایتان دارید ؟؟؟

shoeib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز سلام

من هم مثل شما امروز از اين خبر مطلع شدم :eek: نميدونم چي بگم والا ... چون خيلي رو اين سايت متعصب بودم و همچنان هم هستم ... به نظرم چند تا دليل ممكنه داشته باشه

1 - اين سايت مورد حجوم قرار گرفته ( هك ) و البته فقط صفحه تماس سايت ... طرف ميخواسته از اين طريق مثلاَ از ايميلهايي كه براش فرستاده ميشه سو استفاده كنه . دقيقاَ مثل همين كاري كه چند وقت پيش سايت آشيانه كرد و قسمتهايي از سايت ناسا را هك كرد :blink:

2 - ممكن هست سايت گلدن استار ايراني بوده باشه . اما يك سوال ؟ اگه ايراني بوده پس چطور تو آلمان زير مجموعه من از نزديك شركتشون رو ديد و حتي دفتر كاري رو كه قبلاَ تو آلمان داشتند رو هم ديده بود ! :eek:
ولي اگر هم ايراني باشه بايد واقعاَ احسنت گفت بهشون چونكه خيلي خوب تونستن كار كنن و دووم بيارن و نشون ميده كه حرفه اي كار كردن .

به هر حال من و ساير دوستانم داريم پيگيري ميكنيم كه ببينيم قضيه چيه . فعلاَ هم اينقدر شلوغش نكنيد و گندش رو در نياريد بزاريد 15 سپتامبر بشه ببينيم چي ميشه .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از shoeib :
ميشه بگي منظورت از برق وحيد چي بود ؟

منتظر جواب هستم

مرسي
برق وحيد مشهد
تا اونجا که فهميديم گلدن استار مال اوناس يا مال کسي که بهشون هاستو دومين داده.
بالاخره مشهديه ديگه

بالا