• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه كسي از پلن طلايي گلدن استار تا حالا پول گرفته است ؟

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
به نقل از ROOZBEH33 :
چطور جرات مي كني به من تهمت دروغگويي بزني ؟؟؟ فكر مي كني براي من چقدر اهميت داشته باشي كه من بخوام بهت دروغ بگم ؟؟ هان ؟؟!! هرگز ، با من از اين شوخي ها نكن . حالا اينجا رو نگاه كن و خجالت بكش :
زياد ناراحت نشو ولش كن
ببين يه سوال شما از چه تاريخي توي گلدن استار عضوي يا اينكه توي دوستات كسي كه خيلي عضو قديمي باشه ميشناسي؟

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ROOZBEH33 :
چطور جرات مي كني به من تهمت دروغگويي بزني ؟؟؟ فكر مي كني براي من چقدر اهميت داشته باشي كه من بخوام بهت دروغ بگم ؟؟ هان ؟؟!! هرگز ، با من از اين شوخي ها نكن . حالا اينجا رو نگاه كن و خجالت بكش :

بنام خدا
دوست عزيز ، آقا روزبه سلام
اگر طرز بيان من به نحوي بوده است كه شما فكر كرده ايد در نظر من دروغگو هستيد در اينجا از شما عذر خواهي مي كنم .
اكنون لطفا خودتان را جاي من قرار دهيد : در مقابل يك ادعا قرار مي گيريد كه نمي توانيد براي آن طبق هيچ فرمولي جواب پيدا كنيد ، سپس از ديگران با اين سوال "آيا كسي ميتواند بگويد گلدن استار چگونه سود را حساب كرده كه به ازاي 100 دلار 564 دلار پرداخت كرده است ؟" نظر خواهي مي كنيد وكسي براي آن جواب نداشته باشد ، يا شايد داشته باشد ونگويد ، از سوي ديگر مي خواهيد احترام طرف خودتان را هم حفظ كنيد ، در اينصورت اگر اين ادعا را فقط مشكوك بناميد آيا خطا كرده ايد ؟ برادرعزيز آيا ما بهتر ازاين الفاظي كه شما بكار برده ايد نمي توانيم با هم گفتگو كنيم ؟ اكنون آن سوال من از ديگر دوستان همچنان به قوت خود باقيست .آيا اين سايت در پرداخت خود حساب وكتاب دارد يا نه ؟
اگر بله ، پرداخت 564 دلار در مقابل 100 دلار در طرح طلايي چگونه ممكن است؟
منتظر جواب شما و ديگر دوستان هستم .

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
طبق محاسبات من 100 دلار بعد از 90 روز ميشه 468 اگر 78 روز مفيد داشته باشيم يا 459 اگر 77 روز مفيد داشته باشيم منظورم كم كردن تعطيلات
شما مطمئني بعد از 90 روز اگه بر نداري سود نميده ؟ ميشه بگي كجا نوشته

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از tnh_z :
بنام خدا
دوست عزيز ، آقا روزبه سلام
اگر طرز بيان من به نحوي بوده است كه شما فكر كرده ايد در نظر من دروغگو هستيد در اينجا از شما عذر خواهي مي كنم .
اكنون لطفا خودتان را جاي من قرار دهيد : در مقابل يك ادعا قرار مي گيريد كه نمي توانيد براي آن طبق هيچ فرمولي جواب پيدا كنيد ، سپس از ديگران با اين سوال "آيا كسي ميتواند بگويد گلدن استار چگونه سود را حساب كرده كه به ازاي 100 دلار 564 دلار پرداخت كرده است ؟" نظر خواهي مي كنيد وكسي براي آن جواب نداشته باشد ، يا شايد داشته باشد ونگويد ، از سوي ديگر مي خواهيد احترام طرف خودتان را هم حفظ كنيد ، در اينصورت اگر اين ادعا را فقط مشكوك بناميد آيا خطا كرده ايد ؟ برادرعزيز آيا ما بهتر ازاين الفاظي كه شما بكار برده ايد نمي توانيم با هم گفتگو كنيم ؟ اكنون آن سوال من از ديگر دوستان همچنان به قوت خود باقيست .آيا اين سايت در پرداخت خود حساب وكتاب دارد يا نه ؟
اگر بله ، پرداخت 564 دلار در مقابل 100 دلار در طرح طلايي چگونه ممكن است؟
منتظر جواب شما و ديگر دوستان هستم .
البته از حرف شما چيز ديگه اي نميشه برداشت کرد چه بگي حسن گچل چه کچل حسن.
به هر حال ممکنه پولشون يه ذره از 100 دلار بيشتر بوده باشه مثلا 120 دلار بوده باشه تو همين حدودا ميشه مثلا خودم عادت دارم که همه چيزو رند کنمو بگم.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از ali313 :
طبق محاسبات من 100 دلار بعد از 90 روز ميشه 468 اگر 78 روز مفيد داشته باشيم يا 459 اگر 77 روز مفيد داشته باشيم منظورم كم كردن تعطيلات
منم فکر نمیکنم بعد 90 روز سود نده!
هیج جایی اینو نگفته. فقط گفته بعد از 90 روز میتونی پولتو پس بگیری نگفته حتما مجبوری که اینکارو بکنی.

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :

نه مطمئن نيستم ، فكر مي كنم اين مطلب را يكي از كسانيكه اين سايت را تبليغ مي كرد گفته بود .چون جواب اين سوال برايم مهم است با ايميل از خودشان مي پرسم وبه شما اطلاع مي دهم .

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shervinrv :
البته از حرف شما چيز ديگه اي نميشه برداشت کرد چه بگي حسن گچل چه کچل حسن.
به هر حال ممکنه پولشون يه ذره از 100 دلار بيشتر بوده باشه مثلا 120 دلار بوده باشه تو همين حدودا ميشه مثلا خودم عادت دارم که همه چيزو رند کنمو بگم.

بنام خدا
آقاي شروين با سلام ،
تصوري كه من از شما در ذهن داشتم ودارم ( با توجه به مطالب وپستهايي كه در اين فروم از شما ديده ام ) تصور يك مسلمان بوده است و كسيكه معتقد به اصول اخلاقي است . اين را از آنجا كه با شخصي بر سر درآمد حلال و حرام بحث كرده بودي دانستم . آنموقع به شما آفرين گفتم .اگر در تصور خود اشتباه نكرده ام كه قطعا هم همينطور است بايد عرض كنم اينكه حرف كسي را معادل حسن كچل بگيريم وبعد بگوييم اين حرفش فرقي با كچل حسن نمي كند ، قطعا اخلاقي نيست . منظور شخص را بايد از خودش پرسيد واگر ممكن است تحقيق كرد. همان كاري كه دقيقا من در مورد ادعاي دوستمان انجام دادم، يعني پس از آنكه خودم نتيجه نگرفتم وتحقيقم نيز ( سوال از ديگران ) نتيجه نداد كاري كه كردم فقط شك بود .
( آنرا بعنوان ادعاي مشكوك دانستم) .آيا فرقي نيست در اينكه درادعاي كسي شك كني ويا اينكه او را صريحا دروغگو بداني؟

اما بعد ، اينكه من به حرف دوستمان آقا روزبه زياد دقيق شده ام فقط به اين دليل است كه مي بينم بين محاسبه خودم وآن پولي كه ايشان مي گويد گرفته تفاوت زيادي است . با محاسبه من 100 دلار مي شود 468 دلار و 60 سنت .يعني 68/4 برابر ولي ايشان 64/5 برابر گرفته است. اين براي ارقام بالا ( مثلا 2300 دلاري كه در طرح طلايي گذاشته ام) تفاوت زيادي مي شود. اين مطلب را هم با ايميل از گلدن استار مي پرسم اگر جواب دادند به همه دوستان خواهم گفت.

سخن آخر اينكه ، كسي كه به ديگران بي ادبي كند ، با هر لفظ و الفاظي كه باشد ، خود را بي اعتبار كرده است .
اينجا يك محل تبادل نظر است و با يد ادب واحترام همه محفوظ بماند. دوست عزيز آقا روزبه لطفا آ نچه را تا به اينجا گفته ام لطفا با دقت مرور كنيد نه از موضع خود بلكه از ديد كسي كه بدون غرض درصدد تحقيق مطلب است . اين شخص جستجو گر به شما توهين نكرده واگر كسي از دوستان طور ديگري برداشت مي كند ، شما مرا مسئول ندانيد.

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
چرا براي يك لحظه هم فكر نمي كنيد كه محاسبات شما اشتباه باشد و نه ادعاي من ؟ شما براي اين مبلغ توجيهي پيدا نكرديد ، چرا از طرف خودتان قضاوت مي كنيد و حرف من را مشكوك مي ناميد . شما قبل از اينكه من را به ياوه گويي متهم كنيد بايد در محاسبات خودتان شك مي كرديد . من ابتدا 100 دلار گذاشتم . آيا بايد فيش آن را هم اينجا بگذارم تا باورتان شود ؟؟ اين حرف من هم مشكوك است ؟؟

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
به نقل از ali313 :
ببين يه سوال شما از چه تاريخي توي گلدن استار عضوي يا اينكه توي دوستات كسي كه خيلي عضو قديمي باشه ميشناسي؟

من 6-7 ماهه كه عضوم . يادم مياد از طريق مركز ايگولد ايران عشو شدم iran egold center آدرس سايتشون رو يادم نيست بايد بگردي . هر سوالي داري از اونا بپرس پاسخ ميدن. اين اخرين پست من در اين تاپيكه . اگر با من كار داشتيد pm بزنيد يا در تاپيك هايپ مطرح كنيد .

biya_begiram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 137 گذشتم تو گلد الان 654 تا شد از 3 روز پيش که در خواست دادم تا حالا
خبری نيست

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از biya_begiram :
خبری نيست
يعني چي ؟ رفته تو حالت پندينگ؟ بيش از 90 روز بوده؟ ميشه يه كم توضيح بدي؟
پلان گلد بعد 90 روز بايد بده لازم نيست تا 15 صبر كني
البته منم دوتا درخواست 11 دلار و 26 دلار به ترتيب 27 و 31 آگوست دادم كه قرار بود ماه آگوست رو تا 31 تسويه حساب كنه ولي هنوز هيچ خبري نيست جالب اينجاست كه من ايميل هم زدم بهم جواب ندادن ( فكر كنم طبيعيش كردن ;) )

biya_begiram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينم داره ميپره حتی با ضرر هم شده پولاتونو بيارين بيرون
رفته تو حالته پندينگ يعنی يه بار زدم incorect زد دوباره زدم فعلاً پندينگه

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا دوست من كه دو هفته پيش مبلغ 800 دلار سود خود را از پلن طلايي گرفته بودم
مي گفت كه بعد چهار روز پرداخت كردند
در ضمن مبلغ 150 دلار در پلن صلايي گذاشته بود

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از biya_begiram :

آقا اگه كسي چند باري پولشو از گولدن استار درخواست كنه و اون incorect بنويسه
احتمال 99 درصد در حساب ايگولد خويش با مشكل مواجه هستش
و به احتمال زيادي حسابش در ايگولد بالانس لیمیت شده

باید عرض کنم اگر شما موقع ثبت نام ایگولد آدرس دقیق پستی و نام کشور و شماره تلفن که با کد ایران شروع شود را درست ندهید سایت ایگولد از روی آی پی شما متوجه محل سکونت شما می شود و در صورتی که اطلاعات شما درست نباشد بطور اتوماتیک حساب شما را بالانس لیمیت می کند در صورتی که حساب شما بالانس لیمیت شود به هیچ عنوان کسی نمی تواند به حساب شما پول واریز کند اما شما می توانید موجودی حساب خود را به شماره حساب دیگری واریز کنید در اینصورت بهترین کاری که می توانید بکنید این است که شماره حساب جدیدی در سایت ایگولد افتتاح کنید البته با رعایت موارد بالا و بعد تمام موجودی در حساب قبلی را به این حساب جدید واریز کنید و اگر در شرکت گلدن استار کار می کنید با مراجعه به قسمت جزئیات حساب در منوی شخصی نسبت به تغییر شماره حساب خود اقدام کنید

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ROOZBEH33 :
چرا براي يك لحظه هم فكر نمي كنيد كه محاسبات شما اشتباه باشد و نه ادعاي من ؟ شما براي اين مبلغ توجيهي پيدا نكرديد ، چرا از طرف خودتان قضاوت مي كنيد و حرف من را مشكوك مي ناميد . شما قبل از اينكه من را به ياوه گويي متهم كنيد بايد در محاسبات خودتان شك مي كرديد . من ابتدا 100 دلار گذاشتم . آيا بايد فيش آن را هم اينجا بگذارم تا باورتان شود ؟؟ اين حرف من هم مشكوك است ؟؟

لطفا يك بار ديگر مطالب مرا بخوانيد.

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از biya_begiram :
خبری نيست

از اينكه به ما خبر داديد بسيار متشكر. لطفا اگر ظرف يكي دو روز آينده خبري شد به ما اطلاع دهيد.

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Electronics Art :
آقا دوست من كه دو هفته پيش مبلغ 800 دلار سود خود را از پلن طلايي گرفته بودم
مي گفت كه بعد چهار روز پرداخت كردند
در ضمن مبلغ 150 دلار در پلن صلايي گذاشته بود

تشكر بسيار بخاطر اطلاعات شما.

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از biya_begiram :

مگر از طرح طلايي قبل از 90 روز مي توان پول را برداشت كرد؟

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از tnh_z :
تشكر بسيار بخاطر اطلاعات شما.

قابلی نداشت

باید همه با هم اطلا ع رسانی کنیم دیگه :lol:

دهکده جهانی :)

reza1350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقايون تو ادرس
پايين يك ماشين حساب هست كه من خيلي بهش اعتقاد دارم و 99درصد درست حساب مي كنه در مورد فست ماركت كا
ملا درست بود هم تو سايت مي تونيد استفاده كنيد هم مي تونيد دانلود كرده و براي خود داشته باشيد
http://www.u-software.com/download.php?fhc

بالا