hosein_mesgarha
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 83
- لایکها
- 0
شوخي كردما ،يه وقت شاكي نشي .
ديدم طبع مزاح داري گفتم يه شوخي كرده باشيم.
به نقل از hosein_mesgarha :البته هيچ كدوم از افرادي كه گفتم نسبت فاميلي با من ندارن ،فقط تشابه اسمي!!
البته نمي خوام اميدتو نااميد كنم ،ولي بايد بگم جامداتيم،
البته عيب نداره ماشينشو من ميسازم ،آب وروغنشو تو چك كن!!!
به نقل از hosein_mesgarha :شوخي كردما ،يه وقت شاكي نشي .
به نقل از alireza_juve :نه داداش! حالا اگه عمرانی بودی یه چیزی! یا حتی اگه برقی بودی دیگه بدتر ولی من کلا رو اسم مکانیک تعصب ویجه ای دارم حالا سیالات و جامدات مثه حزب دموکرات و جمهوری خواه میمونه این وسط
به نقل از noisymind :جان؟ چی داداش؟! عمرانی چی؟!
به نقل از alireza_juve :نه داداش! حالا اگه عمرانی بودی یه چیزی! یا حتی اگه برقی بودی دیگه بدتر ولی من کلا رو اسم مکانیک تعصب ویجه ای دارم حالا سیالات و جامدات مثه حزب دموکرات و جمهوری خواه میمونه این وسط
گوشي خیلی خوبیه من که ازش راضیم کیفیتش یکم از w800 بالاتره شفافيت صفحش خيلي خيلي بالاستبه نقل از hamed1297 :w810 چطوره.گوشی خوبی هست؟
مبارکت باشه ولی w800 که شفافیت خوبی داره واین k700 منو با وجود یکی بودن رزولوشن هاشون ,میخوره.به نقل از adi1358 :گوشي خیلی خوبیه من که ازش راضیم کیفیتش یکم از w800 بالاتره شفافيت صفحش خيلي خيلي بالاست
حرفاتون تایید میشهبه نقل از babak_k750i :مبارکت باشه ولی w800 که شفافیت خوبی داره واین k700 منو با وجود یکی بودن رزولوشن هاشون ,میخوره.
بنظر نسبت به تفاوت نامحسوسی که با 800 داره گرون نیست؟
ماشا ا... چقدر تنوعبه نقل از babak_k750i :غریب به 30 گوشی عوض کرده ام . از انواع و اقسامش.
در حال حاضر یه کا700 دارم که کلی گیم ریختم توش و دارم حالشو میبرم(این گیمهای جاوای جدید ,بعضیهاشون خیلی باحالند. )
راستش از این پی990 زیاد خوشم نیومده .با اون آی میتم خیلی حال میکردم .خیلی دوست دارم برم و دوباره یه ppc خوب بخرم , ولی میترسم که دیگه این دفعه صبر خانومم حسابی سر اومده باشه و گوشی جدید رو تو سرم خرد کنه.:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
آخ سرم
پس فعلا بیخیال گوشی بازی
:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
فکرش هم درد ناکه:blush:
به نقل از alireza_juve :خداییش تشابه اسمی هم باشه این مدلیش باشه
نه اقا چه ناامیدی من کلی دوست جامداتی دارم و کلا جبهه مکانیک در مقابل هر دشمنی موضع واحد داره!
باشه اصلن چرا اونجوری تو بیا چرخ دنده بساز کارای لوبریکیتینگ و روغنکاریش با من!! چطوره؟ کم خرج هم هست!