• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه گوشي داريد؟چه گوشي مي خواهيد داشته باشيد؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
قدیما انجمن هم داشتیم که کسی توش یارای نطق کشیدن نداشت، ولی خب فعلن مدتیه خبری ازش نیست.

اوه! عجب:D از اون موقع تا حالا کجا بودی؟!:D
اسم انجمن چی هست ؟ بریم فعالش کنیم!!

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از xPlod :
قدیما انجمن هم داشتیم که کسی توش یارای نطق کشیدن نداشت، ولی خب فعلن مدتیه خبری ازش نیست.

عمران
241.gif

کجاست انجمنش؟
ما دوباره میسازیمش
241.gif

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
k750 دارم و منتظر p990 هستم
اینم واسه اینکه زیاد دور نریم

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
خوش باش!
اصطلاحات مورد علاقه شما و دوستان چطوره!؟ سیمچین مادر عروس عروس دومادو ببوس میگذاره تو جیبش گوشت کوب! کتلت!؟

آخه عزیز دل برادر مگه سیمبین خواهر شماست که انقدر نسبت بهش تعصب به خرج میدین؟:blink: میتونه منظور از سیمچین p910 سونی اریکسون یا ... هم باشه!
اینقدر شوخی رو جدی نگیرید. مگه کم به k700 , k750 , w800 , ... بدو بیراه و رنگش فلانه و ... گفتن؟ حتی خود اسم سونی اریکسون هم از این گزند دور نبوده;) نمدونم اسمش چرا اینجوریه! سوتی اریکسون و ... و حتی سونی رو هم رده ساسونگ و LG و ... قرار دادند!

من قبلا هم گفتم الانم میگم: اگه رای گیری تاپیک طرفداران سونی اریکسون رو نگاه کنید میبینید که 130 نفر به اون رای دادن و 10-12 نفری رای منفی! خوب فرومهای زیادی وجود داره و در خیلی هاشون هم طرفداران نوکیا زیاد هستند ولی شما به انتخاب خودتون اینجا اومدین و انتظار نداشته باشین که اگه گفتین فقط نوکیا , این همه طرفدار سونی همشون بگن آره!

به هر حال اینقدر شوخی ها رو جدی نگیرید دوست عزیز. حد اقل از شما که کاربر فعال موبایل هستید بعیده;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از farshad_1983 :
k750 دارم و منتظر p990 هستم
اینم واسه اینکه زیاد دور نریم

خوشم میاد عمرانی ها که به خاطر کار تو کارگاه های ساختمانی یا بیابون و خاک و خل و ... که باید یه گوشی سگ جون! با آنتن دهی خوب داشته باشن , k750 دارن:rolleyes: :D و این خودش نشون دهنده آنتن و استحکام گوشی هست;)

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از noisymind :
خوشم میاد عمرانی ها که به خاطر کار تو کارگاه های ساختمانی یا بیابون و خاک و خل و ... که باید یه گوشی سگ جون! با آنتن دهی خوب داشته باشن , k750 دارن:rolleyes: :D و این خودش نشون دهنده آنتن و استحکام گوشی هست;)
کاملا تایید میشه
83.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چیه بابا مدیر رو دیدین دور برداشتین هی عمران عمران میکنین!! مورچه چیه کله پاچش چی باشه!!;) انجمن عمران! اصلن این اسامی بهش نمیاد .. یه انجمن مکانیک میاری تو دهن روحت جلا پیدا میکنه اونوقت اینا واسه ما سنگ عمران به سینه میزنن! ( اقای ایکس پلاد حرفی راجبه عمران از اول هم نبود چون اصولا حرفی واسه گفتن نداره! عزیز دل :) )

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :

تا اونجایی که من میدونم به عمرانیهایی که وسط بیابون گیر افتادن کسی زنگ نمیزنه! برای همین این عده ترجیح میدن با Mp3 های جواد یساری و فریدون فروغی و دی جی الیگیتور حالی ببرند!
حالا اگر W800 بود که چه بهتر! Offline میکنند 30 ساعت هم موسیقی گوش میدن!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
آخه عزیز دل برادر مگه سیمبین خواهر شماست که انقدر نسبت بهش تعصب به خرج میدین؟:blink: میتونه منظور از سیمچین p910 سونی اریکسون یا ... هم باشه!
اینقدر شوخی رو جدی نگیرید. مگه کم به k700 , k750 , w800 , ... بدو بیراه و رنگش فلانه و ... گفتن؟ حتی خود اسم سونی اریکسون هم از این گزند دور نبوده;) نمدونم اسمش چرا اینجوریه! سوتی اریکسون و ... و حتی سونی رو هم رده ساسونگ و LG و ... قرار دادند!

من قبلا هم گفتم الانم میگم: اگه رای گیری تاپیک طرفداران سونی اریکسون رو نگاه کنید میبینید که 130 نفر به اون رای دادن و 10-12 نفری رای منفی! خوب فرومهای زیادی وجود داره و در خیلی هاشون هم طرفداران نوکیا زیاد هستند ولی شما به انتخاب خودتون اینجا اومدین و انتظار نداشته باشین که اگه گفتین فقط نوکیا , این همه طرفدار سونی همشون بگن آره!

به هر حال اینقدر شوخی ها رو جدی نگیرید دوست عزیز. حد اقل از شما که کاربر فعال موبایل هستید بعیده;)

نمردیمو معنی شوخی رو هم فهمیدیم!
خوبه شوخیه جدی بشید چی میشه!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
خوش باش!
اصطلاحات مورد علاقه شما و دوستان چطوره!؟ سیمچین مادر عروس عروس دومادو ببوس میگذاره تو جیبش گوشت کوب! کتلت!؟

داریئش جان اون عروس دومادو ببوس رو بنده شدیداً به عنوان شوخی و اکیداً خطاب به برادر ارزشی و ورزشی عیرضا خان گفتم، چرا انقدر به دل می گیری عزیز دل؟!;) :rolleyes:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
تا اونجایی که من میدونم به عمرانیهایی که وسط بیابون گیر افتادن کسی زنگ نمیزنه! برای همین این عده ترجیح میدن با Mp3 های جواد یساری و فریدون فروغی و دی جی الیگیتور حالی ببرند!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
باحال بید .
تحلیل جالبی بید
دلم درد گرفت:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :

خوشم میاد همیشه حرف حق رو میزنی....:cool:

وقتی به سونی اریکسون گفته میشه سوتی اریکسون....خب ما هم از این به بعد میگیم گروه سیمچین ها...

:lol: :lol: به هر حال چیزی که عوض داره گله نداره.....4-5 ماه هست کلمه سوتی اریکسون اینجا داره استعمال میشه....حالا کم کم به گروه سیمچین ها هم عادت کنید...براتون خوبه:lol:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از X_Farhad :
داریئش جان اون عروس دومادو ببوس رو بنده شدیداً به عنوان شوخی و اکیداً خطاب به برادر ارزشی و ورزشی عیرضا خان گفتم، چرا انقدر به دل می گیری عزیز دل؟!;) :rolleyes:

داداش اگه مسلمون نیستی(که نیستی!) لااقل ... //بابا اومدی دو خط پست زدی دو تا اسم رو درست ننوشتی! دارئیش دیگه کیه؟ عیرضا چطور؟! لا اله الا الله! به آخرالزمان رسیدیم!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :

الحق که رشته ای که خوندی حلالت باشه مرد! واقعا تحلیل جامع و مانعی بود از وضعیت حال حاضر اکثر مهندسین عمران شاغل در بیابون ما! <اسمایل به شدت در حال کف زدن!>

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
علاقه و ابراز دوستی بچه های فروم باید سرمشق همه باشه واقعا
بابا یه مقدرا کمتر قربون صدقه هم برین یه وقت چش نخورین

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_juve :
داداش اگه مسلمون نیستی(که نیستی!) لااقل ... //بابا اومدی دو خط پست زدی دو تا اسم رو درست ننوشتی! دارئیش دیگه کیه؟ عیرضا چطور؟! لا اله الا الله! به آخرالزمان رسیدیم!

39.gif
55.gif

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين دعوا ها هم قصه اي شده ها!!!!

بي خيال شيد .

راستي عليرضا خان انجمن مكانيك رو بد جور پايه ام.
يه چي هم مي خواستم بگم كه ... نه نمي گم دوباره دعواي عمران ومكانيك راه ميفته:specool:

lio_messi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده قبلا نوكيا1100داشتم
الآنW900دارم وحاضرنيستم اونو باهيچ گوشي ديگه اي عوض كنم
W850وW950وK800رو هم طالبم
البته كلا با سوني حال مي كنم:cool: :cool: :D

lio_messi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضي دوستان اين تاپيكو اشتباهي گرفتن!!! :mad: :grrr:
مرتب قربون صدقه خود وتخصصشون رو استاد مي كنن!
خب بنده هم براي اينكه يادآوري كرده باشم كه تمام اين كل كل ها وبحث هارو از علم كامپيوترداريد به عرض مي رسانم كه فقط مهندسي كامپيوتر(علل الخصوص نرم افزار)عشق است :heart: :heart: :thumbsup:

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از lio_messi :
بنده قبلا نوكيا1100داشتم
الآنW900دارم وحاضرنيستم اونو باهيچ گوشي ديگه اي عوض كنم
W850وW950وK800رو هم طالبم
البته كلا با سوني حال مي كنم:cool: :cool: :D
چه پروازی کردی پسر از 1100 به W900

بالا