hosein_mesgarha
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 83
- لایکها
- 0
يا مثلا
+E-TEN m600
+E-TEN m600
به نقل از hosein_mesgarha :كسي مي دونه برند هايي مثل o2 وامثال اينا تو ايران هست؟ppc هاي جالبي داره
اينو ببينيد:
سلام دوست عزیزبه نقل از adi1358 :گوشی من w810 هستش
گوشد مورد علاقه من k800
به نقل از alireza_juve :یکی از همکارا یه o2 داره البته نمیدونم مدلش چیه ولی سفیده! بدچیزی به نظر نمیاد ولی مشکل این پی پی سی ها! این حجمی زیادی هست که اشغال میکنند و در واقع حملشون برای من حداقل اسون نیس! ضمن اینکه من به شخصه حالی نمیکنم با تاچ اسکرین! یعنی بهتر بگم احساس خوشایندی بهم دست نمیده وقتی میخوام با مداد روی اسکرین گوشی عملی انجام بدم!( استدلال با ادبیات ته کوچه بازاری!) یکی دیگه از همکارا هم کیو تک اس 200 داره اونم بد فرم راضیه ازش ولی با گروه خونی من جور نیس ..
از نظر شکل و وضوح تصویر و فکر کنم یکم دوربین بهتره باشهبه نقل از mehjam :سلام دوست عزیز
من هم w800 دارم، به کله ام زده با w810 عوضش کنم. نظرتون چیه؟
آیا اصلا می ارزه یا نه؟
frame rate این گوشی)W810) فکر کنم 30 باشه. درسته؟به نقل از adi1358 :از نظر شکل و وضوح تصویر و فکر کنم یکم دوربین بهتره باشه
اینا رو از خودم نمیگم مقایسه کردم
فکر نمیکنم .ولی مطمئنم که شارژ باطری و حافظه داخلیش از 800 کمتره:wacko:به نقل از hamed1297 :frame rate این گوشی)W810) فکر کنم 30 باشه. درسته؟
بهنام جان مطمئنی به قولت عمل میکنیبه نقل از behnam_wk8 :( قول هم دادم به خودم كه پي 990 گرفتم ديگه گوشي بازي رو بزارم كنار ...
شارژش که حد اقل 55 ساعت دووم دارهبه نقل از babak_k750i :فکر نمیکنم .ولی مطمئنم که شارژ باطری و حافظه داخلیش از 800 کمتره:wacko:
به نقل از xPlod :داریوش جان، این استعاره های خشونت بار رو بی خیال شو داداش. بذار یه کم دور هم خوش باشیم.
راستی... اینجا کسی در مورد عمرانی ها چیزی گفته بود؟!
به نقل از xPlod :راستی... اینجا کسی در مورد عمرانی ها چیزی گفته بود؟!
ادبیات مورد علاقه ی من که هنوز منصه ی ظهور نرسیده، دوستان من رو هم که بعیده شما بشناسی، پس بهتره بی خیال باشیم و یه کم اصطکاک هامون رو کم کنیم. این طوری شاید تونستیم فقر منطقی ـه این محیط رو راحت تر تحمل کنیم.به نقل از DariushAgah :خوش باش!
اصطلاحات مورد علاقه شما و دوستان چطوره!؟ سیمچین مادر عروس عروس دومادو ببوس میگذاره تو جیبش گوشت کوب! کتلت!؟
قدیما انجمن هم داشتیم که کسی توش یارای نطق کشیدن نداشت، ولی خب فعلن مدتیه خبری ازش نیست.به نقل از noisymind :ببینم نکنه شما هم عمرانی هستی؟