hosein_mesgarha
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 83
- لایکها
- 0
به نقل از adi1358 :چه پروازی کردی پسر از 1100 به W900
يكي از رفيقاي ما هم از 1100 رفت به w550 ،ولي اين ديگه اوج پَرش توگوشيه!!
به نقل از adi1358 :چه پروازی کردی پسر از 1100 به W900
یه انجمن مکانیک میاری تو دهن روحت جلا پیدا میکنه اونوقت اینا واسه ما سنگ عمران به سینه میزنن! ( اقای ایکس پلاد حرفی راجبه عمران از اول هم نبود چون اصولا حرفی واسه گفتن نداره! عزیز دل
اونجایی که من میدونم به عمرانیهایی که وسط بیابون گیر افتادن کسی زنگ نمیزنه! برای همین این عده ترجیح میدن با Mp3 های جواد یساری و فریدون فروغی و دی جی الیگیتور حالی ببرند!
حالا اگر W800 بود که چه بهتر! Offline میکنند 30 ساعت هم موسیقی گوش میدن
به نقل از babak_k750i :
باحال بید .
تحلیل جالبی بید
دلم درد گرفت:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
به نقل از masoud.k :ان 70 دارم و ان 73 رو میخوام در آینده بخرم .
به نقل از DariushAgah :بابا چرا همه گیر دادید به این N73 !؟ این همه گوشی!
ان 73 يكي از بهترين گوشي هاي نوكيا است .به نقل از DariushAgah :بابا چرا همه گیر دادید به این N73 !؟ این همه گوشی!
به جون مسگرهانباشه به جون (سرندي پي تي) كه از شيلاشيلا هم برام عزيزتره نه پرش ارتفاع كاركردم نه طول نه عرض نه جفت پا ونه...همين طوري يه دفعه اي زديم وگرفت وبنده حقيرهم ركورد سرگئي بوبكا روشكستم!!!!!به نقل از hosein_mesgarha :يكي از رفيقاي ما هم از 1100 رفت به w550 ،ولي اين ديگه اوج پَرش توگوشيه!!
به نقل از lio_messi :نه پرش ارتفاع كاركردم نه طول نه عرض نه جفت پا ونه...همين طوري يه دفعه اي زديم وگرفت وبنده حقيرهم ركورد سرگئي بوبكا روشكستم!!!!!
:blink: :blink: :blink: :blink: :happy:
:blink: :lol:
متشكرم جوان:happy:به نقل از mori_model54 :اسم عجب قهرمانی رو آوردی... حیف که جاش اینجا نیست، اما من یکی از دوستداران این رکورددار پرش ارتفاع با نیزه روسی هستم و بدم نمی یومد کمی راجع بهش حرف بزنیم... به هر حال فکر می کنم از خوب مثالی در مورد تغییر گوشی ات استفاده کردی! :lol: :lol: