دیگه بحثی نموندهسعی کنین از بحث اصلی خارج نشین و به حاشیه نپردازین
نقضش این بود که گفتی بدون پارتی نمیشه به جایی رسید ولی این بابا خودش رفته دفتر زده و کار می کنه و به گفته خودت کارش خوبه و مشتری هم داره.نقضش کجا بود؟بله مشتری داره ولی با این تورم و گرونی همش بخور ونمیر تازه اجاره مغازه هم باید بده و کلی خرج دیگه شما خودت چیکاره ای به جوونها ایراد میگیری؟
این تایپیک موضوعش این بود ک چگونه ب سرعت پولدار شیم و روشهایی داشت ک ب نظر من فقط با رانت و دزدی و کلاه برداری میشد تو ایران هیچ کس هم تو خونه ننشسته بگه پول همه از اون کشاورز و مسافرکشش حداقل درآمد رو دارن و خدا رو شاکرن بله آشنای ما هم حداقل درآمد بخور و نمیر رو داره ولی با این همه سال درس خوندن حقش بخور ونمیر؟شما هم اول موضوع تایپیک رو بخون بعد بگو خداروشکر راضیم اینجا بحث ب سرعت پولدار شدن بودنقضش این بود که گفتی بدون پارتی نمیشه به جایی رسید ولی این بابا خودش رفته دفتر زده و کار می کنه و به گفته خودت کارش خوبه و مشتری هم داره.
بنده هم پولدار نیستم و عادی زندگی می کنم و خدا رو شکر راضی ام. دنبال این هم نیستم که به سرعت پولدار بشم.
خیلی ها رو هم میشناسم که پارتی نداشتن و خودشون کاری رو شروع کردن و الان هم زندگی شون داره می چرخه و گله ای هم ندارن.
احتمالا پروفال دوم اوس داوودی خودت .این تایپیک موضوعش این بود ک چگونه ب سرعت پولدار شیم و روشهایی داشت ک ب نظر من فقط با رانت و دزدی و کلاه برداری میشد تو ایران هیچ کس هم تو خونه ننشسته بگه پول همه از اون کشاورز و مسافرکشش حداقل درآمد رو دارن و خدا رو شاکرن بله آشنای ما هم حداقل درآمد بخور و نمیر رو داره ولی با این همه سال درس خوندن حقش بخور ونمیر؟شما هم اول موضوع تایپیک رو بخون بعد بگو خداروشکر راضیم اینجا بحث ب سرعت پولدار شدن بود
اوس داود کیه؟اگه منظورت davood mg واقعا خیلی ... تشریف داری یعنی دوتا پروفایل دارم اول میام میگم تلاش بعدش میگم نه پارتی بازی ببین با کیا شدیم 75 ملیوناحتمالا پروفال دوم اوس داوودی خودت .
کاری ندارم با این همه چرت و پرت و حرفایی که خودت تو خط بعدی نوشتت نقضشون میکردی
فقط سوال من اینه که خدایی، نه جون من خدایی چند سال طول کشیده ایین همه پست نوشتی ؟؟:general304: و هدفت از این همه حرافای الکی چی بوده؟
خدایی باید خیلی خیلی بیکار باشی که این همه بنویسی ، اونم نه اطلاعات درست و معتبر که چار تا ادم استفاده کنه.
اگه بیکاری این قدره دنبال کار میگردی بیا خودم مییتونم دستتو بگیرم ماهی 300 تومن کاری سراغ دارم واست :general404:
بنده همیجا اعلام میکنم که من پروفایل دوم ایشون نیستم و ایشون هم پروفایل دوم بنده نیستاحتمالا پروفال دوم اوس داوودی خودت .
کاری ندارم با این همه چرت و پرت و حرفایی که خودت تو خط بعدی نوشتت نقضشون میکردی
فقط سوال من اینه که خدایی، نه جون من خدایی چند سال طول کشیده ایین همه پست نوشتی ؟؟:general304: و هدفت از این همه حرافای الکی چی بوده؟
خدایی باید خیلی خیلی بیکار باشی که این همه بنویسی ، اونم نه اطلاعات درست و معتبر که چار تا ادم استفاده کنه.
اگه بیکاری این قدره دنبال کار میگردی بیا خودم مییتونم دستتو بگیرم ماهی 300 تومن کاری سراغ دارم واست :general404:
آخه مرد حسابی تو ایران نه، تو آمریکا، آفریقا، اسکاندیناوی یا هر مملکت دیگه، از بین یک میلیون نفر چند نفر وجود دارن که بدون زحمت یا فکر یک ماهه یا یک ساله میلیاردر شده باشن؟؟؟این تایپیک موضوعش این بود ک چگونه ب سرعت پولدار شیم و روشهایی داشت ک ب نظر من فقط با رانت و دزدی و کلاه برداری میشد تو ایران هیچ کس هم تو خونه ننشسته بگه پول همه از اون کشاورز و مسافرکشش حداقل درآمد رو دارن و خدا رو شاکرن بله آشنای ما هم حداقل درآمد بخور و نمیر رو داره ولی با این همه سال درس خوندن حقش بخور ونمیر؟شما هم اول موضوع تایپیک رو بخون بعد بگو خداروشکر راضیم اینجا بحث ب سرعت پولدار شدن بود
خیلی ها وجود دارن ک یک شبه ملیاردر شدن صاحب خیلی از سایتهای معتبر مثل گوگل فیس بوک و... ک یک دفعه و بازه زمانی کوتاه ارزش سایتشون چند هزار برابر شد فقط ایده خیلی خوب داشتن یا مثلا صاحب مایکروسافت در بازه زمانی کوتاه چند ساله,حالا تو ایران چی فقط سگ دو شما هم مثل اینکه تو ایران نیستی وگرنه وضع زندگی مردم ایران رو با آمریکا مقایسه نمیکردی تو ایران فقط دزدی زود جواب میده طولانی مدتش هم از همین راه هاست من هیچ پولداری نمیشناسم ک از راه درست بهش رسیده باشهآخه مرد حسابی تو ایران نه، تو آمریکا، آفریقا، اسکاندیناوی یا هر مملکت دیگه، از بین یک میلیون نفر چند نفر وجود دارن که بدون زحمت یا فکر یک ماهه یا یک ساله میلیاردر شده باشن؟؟؟
آل کاپون هم همچین ثروتی رو یه شبه بدست نیاورد!!
شاید بشه پولی رو در یک بازه زمانی کوتاه چند برابر کرد مثل اتفاقی که برای مسکن و طلا و دلار افتاد ولی اینکه بخوای از صفر یک شبه پولدار بشی تقریبا غیر ممکنه مگر از طریق نامشروع!
دوست من , من 3 صفحه با ایشون و یک نفر دیگه حرف زدم ولی خوب این نظرشونه و وقتی هم کسی نظری داشته باشه و تا این حد پافشاری (تعصبی که اجازه نمیده حرف دیگران رو بپذیرن) بکنه نغییر نظر این شخص تقریبا غیر ممکنه! و توی حرفای طرف مقابل فقط دنبال ایراد گرفتنه.آخه مرد حسابی تو ایران نه، تو آمریکا، آفریقا، اسکاندیناوی یا هر مملکت دیگه، از بین یک میلیون نفر چند نفر وجود دارن که بدون زحمت یا فکر یک ماهه یا یک ساله میلیاردر شده باشن؟؟؟
آل کاپون هم همچین ثروتی رو یه شبه بدست نیاورد!!
شاید بشه پولی رو در یک بازه زمانی کوتاه چند برابر کرد مثل اتفاقی که برای مسکن و طلا و دلار افتاد ولی اینکه بخوای از صفر یک شبه پولدار بشی تقریبا غیر ممکنه مگر از طریق نامشروع!
شما چرا پس رو حرفت پافشاری میکردی هر کس هر عقیده ای داره روش محکم می ایسته تغییر نظر شما چی ممکنه؟مثلا اینکه واسطه ای ماشین میخری میفروشی بعد میگی تلاش کن ما هم میگیم درست نیست شما هم میگی نه داره ب تولید کمک میکنه نظر هیچ کس عوض نمیشهدوست من , من 3 صفحه با ایشون و یک نفر دیگه حرف زدم ولی خوب این نظرشونه و وقتی هم کسی نظری داشته باشه و تا این حد پافشاری (تعصبی که اجازه نمیده حرف دیگران رو بپذیرن) بکنه نغییر نظر این شخص تقریبا غیر ممکنه! و توی حرفای طرف مقابل فقط دنبال ایراد گرفتنه.
پس لطفا شما خودتون رو خسته نکنید.یه جمعه من داشتن با این دو نفر حرف میزدم!![]()
اتفاقا منم موجودی مثل تو ندیده بودم ک راه ب راه حرفشو نقض کنه چیزای دیگه بگه بعد بیاد با دروغ بگه ن من نگفتم خودت میگی ب من فکر نمیکنی حرف میزنی بعد میگی طرف هر ماه اگه 500 هزار تومن ذخیره کنه میتونه پیشرفت کنه بله میتونه مثل همه کارگرا و کشاورزا نه ملیاردی خوب این حرفت از رو فکر آیا؟{یه مثال براتون بزنم من تقریبا هر روز ساعت 8 اینا کارم رو شروع میکنم و تا 12 1 شب طول میکشهآخه وقتی هر حرفی رو بدون 1 ثانیه فکر کردن میزنی من چطوری جواب ندم . من تا حالا موجودی مث تو ندیده بودم که خدارو شکر دیدم
من کی گفتم میفروشم درصد میگیرم؟؟؟
خوبه 3 صفحه بیشتر حرف نزدم حتی به خودت زحمت نمیدی بخونیشون!
من گفتم تو کار ملک و خودرو هستیم (به عنوان سرمایه گذار و تولید کننده) و در کنار اون آپارتمان های دوستان رو میفروشیم ! بده بفروشم؟ آپارتمان ساختیم ( حالا چه خودمون چه دوستان ) میخایم بفروشیمش نکنه دلالیه؟؟
از الآن به بعد دیگه جواب نمیدم
بعد مگه من با شما صحبت کردم که جواب میدی؟؟
اگه حرف هم میزنی درباره من صحبت نکن هرچی دوس داری بگو (آخه صحبتم میکنی از خودت حرف درمیاری یا توهین میکنی)
توهین : دلال خطاب دادن کسی توهین نیست؟؟ اینکه بگی پولدارا با دزدی پولدار شدن و شما تاحالا کسی رو ندیدی که بدون دزدی پول دار شده باشه توهین نیست؟
بله میدونی چرا چون فقط تو نیستی چون به همه یکی دوتومن اضافه تر داده از شهرداری بگیر از صاحب زمین بگیر اوستا کار بگیر مصالح فروش و شما آخر سر همه رو از جیب مشتری میگیره خودم تو بنگاه نشسته بودم ی مامور بازنشسته میخواست آپارتمان بخره بعد سی سال نمیرسید پولشعجب!
پس اون یکی دو تومنی که من رو هر واحد میگیرم مسکن رو سالی 20 30 درصد گرون میکنه.
باشه من دیگه حرفی ندارم !
شما یکی از غریبترین انسانهایی هستید که تاحالا باهاش آشنا شدم.خواهش میکنم وظیفست
سرمایه اولیه از پدر
رنج درآمدی نمیدونمچون تو کاره و کاری باهاش ندارم.
یکی از کارام مدیر فروش واحدهای یکی از سازنده هاست که بسته به اینکه چقد بفروشیم متغییره و روی هر واحد پورسانت میگیریم و کلا حدود 30 40 تومنی داره که هرچی توی مدت زمان کوتاه تری بفروشیم بهتره.اون دوتای دیگه بدون سرمایه بوده و هنوز توی مراحل ابتدایی خودشه و احتمالا 2 سال دیگه تا بهره برداری نهایی زمان لازم داره.از اون طرف هم یه سری کارای دیگه هست که گاهی اوقات بهمون میگن انجام بدیم که اگه انجام بدیم بازم پورسانت میگیریم.
کلا نمیشه گفت ماهی چقدره چون بعضی از کارا مقطعی هست و ممکنه یدفه توی یک ماه بیشتر دربیاد و توی یک ماه هیچی و توی یک ماه دیگه کم باشه