منم تبریک میگم به هر سه عزیز
مخصوصا داش علی
مخصوصا داش علی
سلام و درود
بی هیچ گفتگوئی بریم سراغ کاربران برتر این ماه :happy:
1 - kia_martan عزیز بخاطر حضور مستمر در تالار فوتبال مخصوصا کلوب هوادادارن پرسپولیس و آرسنال
2 - softcenter عزیز بخاطر حضور مستمر و فعال در تالار فوتبال مخصوصا کلوب هواداران منچستر و استقلال
3 - seyyed mohammad عزیز بخاطر حضور مستمر در تالار فوتبال مخصوصا کلوب هواداران منچستر
سلام به همگي من از دوستان تقاضا دارم كه اين امضا رو در امضاي من قرار بديد چون دسترسي فعلا به كامپيوتر ندارم و با موبايل ميام.p
سلام خدمت دوستان
سید جان انجام شد.
شاد و پیروز باشید
سلام و درود
بی هیچ گفتگوئی بریم سراغ کاربران برتر این ماه :happy:
1 - kia_martan عزیز بخاطر حضور مستمر در تالار فوتبال مخصوصا کلوب هوادادارن پرسپولیس و آرسنال
2 - softcenter عزیز بخاطر حضور مستمر و فعال در تالار فوتبال مخصوصا کلوب هواداران منچستر و استقلال
3 - seyyed mohammad عزیز بخاطر حضور مستمر در تالار فوتبال مخصوصا کلوب هواداران منچستر
توضیح اینکه رده بندی فقط بر اساس حروف الفبای انگلیسی یه
از قول خودم (!) و ساسان به این دوستان گرامی تبریک میگیم ، ممنون از زحماتتون و امیدواریم در تمام مراحل زندگی موفق ، موید و پیروز باشید
در ضمن از تمام دوستان عزیزی که کم هم نیستن و باعث رونق و پرباری این فروم میشن صمیمانه تشکر میکنیم ( من و ساسان عزیز ) و پوزش میخوایم که تو لیست این ماه نبودن ، اگه ازشون الان نام نمیبریم برای اینه که تو ماههای بعد جزو کاربران برتر ماهانه معرفیشون کنیم
پاینده باشید ..