Ali_softcenter
Registered User
تبریک میگم مخصوصا به مصطفی عزیز.
:دی
سلام و درود
چه نشسته اید ! که یکماه دیگه گذشت و امشب معرفی کاربران برتر ماه رو داریم ، این شما و این کاربران برتر ماه گذشته :
1 - crystal2 به دلیل فعالیت مفید و مستمر و یک تنه جلو بردن کلوب هواداران بایر مونیخ
2 - mohsen14 به دلیل پیگیری اخبار و استارت تاپیک فوتسال و همچنین حضور موثر در کلوب هواداران بارسلونا
3 - Moostafa به دلیل حضور همیشگی در بخش فوتبال خصوصا کلوب هواداران استقلال
از قول خودم (!) و ساسان به این دوستان گرامی تبریک میگیم ، ممنون از زحماتتون و امیدواریم در تمام مراحل زندگی موفق ، موید و پیروز باشید
در ضمن از تمام دوستان عزیزی که کم هم نیستن و باعث رونق و پرباری این فروم میشن صمیمانه تشکر میکنیم ( من و ساسان عزیز ) و پوزش میخوایم که تو لیست این ماه نبودن ، اگه ازشون الان نام نمیبریم برای اینه که تو ماههای بعد جزو کاربران برتر ماهانه معرفیشون کنیم
پاینده باشید ..
درود
تبریک به هر سه عزیز
امید که موفقیت های بیشترشون رو ببینیم.
ضمنا لازمه از خود شما فرزاد جان و آقا ساسان هم تشکر داشته باشیم بخاطر فضای مناسب و خوب بحش فوتبال.
منم به هر سه عزیز تبریک میگم
ایشالا همیشه پاینده باشین
منم به هر 3 نفر تبریک میگم
تبریک به هر سه عزیز و تشکر بابت فعالیت های مفیدشون
تبریک به رفقا ... پاینده باشید ...
سلام خدمت دوستان
تبریک خدمت سه دوست عزیز و تشکر بابت فعالیتی که در این مدت در بخش داشتند. انشاا... شاهد حضور بیشتر و فعالیتهای مثبت شما دوستان عزیز در بخش فوتبال باشیم.
شاد و پیروز باشید
از شما هم سپاسگذارم .
آخر این اسمتو نگفتی :دی
.
سلام و درود
چه نشسته اید ! که یکماه دیگه گذشت و امشب معرفی کاربران برتر ماه رو داریم ، این شما و این کاربران برتر ماه گذشته :
1 - crystal2 به دلیل فعالیت مفید و مستمر و یک تنه جلو بردن کلوب هواداران بایر مونیخ
2 - mohsen14 به دلیل پیگیری اخبار و استارت تاپیک فوتسال و همچنین حضور موثر در کلوب هواداران بارسلونا
3 - Moostafa به دلیل حضور همیشگی در بخش فوتبال خصوصا کلوب هواداران استقلال
از قول خودم (!) و ساسان به این دوستان گرامی تبریک میگیم ، ممنون از زحماتتون و امیدواریم در تمام مراحل زندگی موفق ، موید و پیروز باشید
در ضمن از تمام دوستان عزیزی که کم هم نیستن و باعث رونق و پرباری این فروم میشن صمیمانه تشکر میکنیم ( من و ساسان عزیز ) و پوزش میخوایم که تو لیست این ماه نبودن ، اگه ازشون الان نام نمیبریم برای اینه که تو ماههای بعد جزو کاربران برتر ماهانه معرفیشون کنیم
پاینده باشید ..
درود
تبریک به هر سه عزیز
امید که موفقیت های بیشترشون رو ببینیم.
ضمنا لازمه از خود شما فرزاد جان و آقا ساسان هم تشکر داشته باشیم بخاطر فضای مناسب و خوب بحش فوتبال.
منم به هر سه عزیز تبریک میگم
ایشالا همیشه پاینده باشین
منم به هر 3 نفر تبریک میگم
همینطور که در جواب جواد عزیز گفتم ، در کنار شما عزیزان تو بخش فوتبال یه چیزایی یاد میگیریمتبریک به هر سه عزیز و تشکر بابت فعالیت های مفیدشون
تبریک به رفقا ... پاینده باشید ...
سلام خدمت دوستان
تبریک خدمت سه دوست عزیز و تشکر بابت فعالیتی که در این مدت در بخش داشتند. انشاا... شاهد حضور بیشتر و فعالیتهای مثبت شما دوستان عزیز در بخش فوتبال باشیم.
شاد و پیروز باشید
آقا تبریک...ایشالا موفق باشید...
به هر سه دوست و همکار(!) عزیز تبریک و تهنیت عرض می داریم باشد که شما را در تاپیک هایی بس شایسته تر ببینیم :lol:
/
@آقایان ساسان و فرزاد
بد نیست که دیپلم افتخار هم به ما بدیدا :lol: این همه جون می کنیم اینجا
به هر سه دوست عزیز تبریک میگم.
امضای شما که گویای خیلی مسائل هست همچنین به خود می بالیم که شما کاربر (اینک فهیم:lol شاهد رویدادهای تاپیک ما هستید باشد که روزی نوشته های شما در این تاپیک (همون تاپیک!) ما را سر ذوق آوردممنونم ...
در تاپیک شایسته ی شما (!) هم یه زمانی فعالیت داشتم ، الان فقط استفاده میکنیم
عکس امضام رو اگر قبول کنید تقدیم میکنم :rambo: فکر کنم از دیپلم و لوح و ... جالبتره براتون :happy:
.
@آقایان ساسان و فرزاد
بد نیست که دیپلم افتخار هم به ما بدیدا :lol: این همه جون می کنیم اینجا
آقا تبریک...ایشالا موفق باشید...
علی هستم :دی
به هر سه دوست و همکار(!) عزیز تبریک و تهنیت عرض می داریم باشد که شما را در تاپیک هایی بس شایسته تر ببینیم :lol:
/
به هر سه دوست عزیز تبریک میگم.
تبریک به سه نفر دوست خوبم.