سلام و درود خدمت دوستان گرامی
میریم تا داشته باشیم کاربران برتر این ماه رو :
1- ALL عزیز به دلیل حضور مستمر ، موثر و مفید در کلوپ هواداران آث میلان و همچنین تاپیک برنامه 90
2 - F A R A M A R Z عزیز به دلیل حضور مستمر، موثر و مفید در تالار فوتبال ، بخصوص تاپیک هواداران استقلال
3 - mohsen25 عزیز به دلیل حضور مستمر و موثر در تالار فوتبال ، بخصوص در کلوپ هواداران پرسپولیس
توضیح اینکه رده بندی فقط بر اساس حروف الفبای انگلیسی یه
از قول خودم (!) و ساسان به این دوستان گرامی تبریک میگیم ، ممنون از زحماتتون و امیدواریم در تمام مراحل زندگی موفق ، موید و پیروز باشید
در ضمن از تمام دوستان عزیزی که کم هم نیستن و باعث رونق و پرباری این فروم میشن صمیمانه تشکر میکنیم ( من و ساسان عزیز ) و پوزش میخوایم که تو لیست این ماه نبودن ، اگه ازشون الان نام نمیبریم برای اینه که تو ماههای بعد جزو کاربران برتر ماهانه معرفیشون کنیم
پاینده باشید ..
سلام خدمت دوستان
من هم به دوستای عزیزمون که دو نفرشون ( فرامرز و آل عزیز ) از قدیمی های بخش هم هستند تبریک میگم و همینطور به محسن گل . امیدوارم با حضور سبزشون شاهد تعالی بیشتر بخش فوتبال باشیم.
شاد و پیروز باشید
به هر سه دوست عزیز تبریک یمگم
تبریک می گم و براتون آرزوی موفقیت می کنم
تبریک میگم به دوستان. ایشالا همیشه موفق باشید.
سلام
منم تبریک میگم به هر سه عزیز
جناب ALL که از بروبچ شیرازه و من کلا شیرازی ها رو دوس دارم / تبریکمحسن عزیز و قرمز دوست(تو شلوغ پلوغی ها معمولا به اعصابش مسلطه)و فرامرز خودمون که داهاش گلمونه،تبریک
بنده هم شادباش عرض می نمایم خدمت هر سه بزرگوار به خصوص آقا محسن پرسپولیسی :دی
به چه کسانی هم کاربر ماه شدن یکی از یکی گل تر
میبینم باز پرچم میلان برافراشته شده تبریک علی جان
و این هم پرچم اس اس تبریک فرامرز عزیز ابی دل
به محسن عزیزم هم تبریک میگم
ایشالا هر سه عزیز همیشه موفق باشم بزن اون کف قشنگه رو
ایشالله موفقیت های بزرگتر
تبریک
تبریک میگم
منم بذارم تو امضام؟
منم تبريك ميگم
قسمت بشه بريد جام جهاني به امريكا گل بزنيد :دي
سلام دوستان
منم به علی عزیز و فرامرزجان و آقا محسن عزیز تبریک می گم , امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشند.:happy:
سلام و درود خدمت دوستان گرامی
میریم تا داشته باشیم کاربران برتر این ماه رو :
1- ALL عزیز به دلیل حضور مستمر ، موثر و مفید در کلوپ هواداران آث میلان و همچنین تاپیک برنامه 90
2 - F A R A M A R Z عزیز به دلیل حضور مستمر، موثر و مفید در تالار فوتبال ، بخصوص تاپیک هواداران استقلال
3 - mohsen25 عزیز به دلیل حضور مستمر و موثر در تالار فوتبال ، بخصوص در کلوپ هواداران پرسپولیس
توضیح اینکه رده بندی فقط بر اساس حروف الفبای انگلیسی یه
از قول خودم (!) و ساسان به این دوستان گرامی تبریک میگیم ، ممنون از زحماتتون و امیدواریم در تمام مراحل زندگی موفق ، موید و پیروز باشید
در ضمن از تمام دوستان عزیزی که کم هم نیستن و باعث رونق و پرباری این فروم میشن صمیمانه تشکر میکنیم ( من و ساسان عزیز ) و پوزش میخوایم که تو لیست این ماه نبودن ، اگه ازشون الان نام نمیبریم برای اینه که تو ماههای بعد جزو کاربران برتر ماهانه معرفیشون کنیم
پاینده باشید ..
سلام خدمت دوستان
من هم به دوستای عزیزمون که دو نفرشون ( فرامرز و آل عزیز ) از قدیمی های بخش هم هستند تبریک میگم و همینطور به محسن گل . امیدوارم با حضور سبزشون شاهد تعالی بیشتر بخش فوتبال باشیم.
شاد و پیروز باشید
RuDiger جان خیلی ممنونبه هر سه دوست عزیز تبریک یمگم
TURK_AVENGER جان خیلی ممنونتبریک می گم و براتون آرزوی موفقیت می کنم
sara__joon خیلی ممنونتبریک میگم به دوستان. ایشالا همیشه موفق باشید.
سلام
منم تبریک میگم به هر سه عزیز
جناب ALL که از بروبچ شیرازه و من کلا شیرازی ها رو دوس دارم / تبریکمحسن عزیز و قرمز دوست(تو شلوغ پلوغی ها معمولا به اعصابش مسلطه)و فرامرز خودمون که داهاش گلمونه،تبریک
خیلی ممنون لیلی جانبنده هم شادباش عرض می نمایم خدمت هر سه بزرگوار به خصوص آقا محسن پرسپولیسی :دی
به چه کسانی هم کاربر ماه شدن یکی از یکی گل تر
میبینم باز پرچم میلان برافراشته شده تبریک علی جان
و این هم پرچم اس اس تبریک فرامرز عزیز ابی دل
به محسن عزیزم هم تبریک میگم
ایشالا هر سه عزیز همیشه موفق باشم بزن اون کف قشنگه رو
ایشالله موفقیت های بزرگتر
تبریک
S.M.Hجان خیلی ممنونتبریک میگم
S.M.Hجان خیلی ممنون
منم بذارم تو امضام؟
kia_martanجان خیلی ممنونمنم تبريك ميگم
قسمت بشه بريد جام جهاني به امريكا گل بزنيد :دي
جواد جان خیلی ممنونسلام دوستان
منم به علی عزیز و فرامرزجان و آقا محسن عزیز تبریک می گم , امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشند.:happy:
صادق جان خیلی ممنونآقا منم تبریک میگم ایشالا فینال همدیگه رو میبینیم...:دی