تو هر ابدیت ما هم چند درصدی افتی داشتیم این بار بهتر افت داریم ...با این که این همه زحمت کشیده میشه و هزینه میشه عقب عقب میریم گاهی هیچ کاری نمیکنیم بهتره حداقل درجا میزنیم !!!!خداوکیلی یک سئوکار بیاد به من بگه چه غلطی کنم که گوگل راضی شه از ما دربیاره .
تمام مطالب اختصاصی که کلی روش زحمت کشیده بودم و 4 تا 5 سال لینک یک گوگل بودم الان صفحات سه و پنج و ده و بعضیاشون اصلا وجود ندارند تو گوگل .
زورم میاد که مطلب منو اونایی که عینا کپی کردند حتی با عکس ها و آدرس سایتمون رو عکس اومدن لینکای بالا و منو برده صفحات آخر .
این چه سیستمیه ؟
ما از مردممون باید بخوریم از دولتمون باید بخوریم از الکسام باید بخوریم از گوگلم باید بخوریم . خدا این چه زندگیه ما داریم .
نش یه روز یه خبر خوش بشنوم همیشه اخبار بد همیشه سقوط .
دقیقا . به خدا چند یه مدت داشتم بکوب رو سایت کار میکردم همین که این وضع رو دوباره دیدم که پس دارم میرم کلا حالم گرفته شده و الان این یکی دو روز اصلا حال مطلب گذاشتنم ندارم .تو هر ابدیت ما هم چند درصدی افتی داشتیم این بار بهتر افت داریم ...با این که این همه زحمت کشیده میشه و هزینه میشه عقب عقب میریم گاهی هیچ کاری نمیکنیم بهتره حداقل درجا میزنیم !!!!
بابا سایت های گنده کپی میکنند . سایت های اسپم که بعد یه مدت جمع میشن میرن . این سایت های خبری گنده دارن کپی میکنن و گوگل عوضی هم با اینکه حتی عکس هاشونم اختصاصی ماست اونا رو میاره بالا .اگه از فیدت میرن فیدتو محدود کن یا از سنترال کلودش استفاده کن شره رباتا راحت شی
برو گوگل گزارششون کن سایتشون اسپم شه با چند ای پی مختلف این کارو کن
گزارش فیلترشونم بده معمولا چک نمیکنن :دی
دیداس یا بات نت بزن که خرجشون بره بالا جمع کنن سایتو
خب دارم میگم که مطالبی که لینک یک بودم رفتن صفحات بعد بعضیاشونم نابود شدن .سلام
در تعداد ابندکس ها هم تغییری داشتید؟
برای من همزمان با بازدید ایندکس ها هم کم و زیاد شدند !
الان که افت کرده ایندکس کمتر شده (درصدش زیاد نیست اما این جابجایی تعداد شاید ربطی به افت بازدید داشته باشه)
دوستان مشکل فقط برای منه یا شما هم همچین مشکلی دارید .
الان من چک میکنم دقیقا خیلی از مطالب سایت مکاناشون از دست دادند و عده ای هم نابود شدند .
شما هم همین مشکل رو دارید ؟
نمیدونم نگران سایت باید باشم که سئو مشکل داره یا مشکل از گوگله یا مشکل از سروره . اصلا نمیدونم کجا رو باید چک کنم .
پیامی تو گوگل وبمستر تولز به من داده نشده و اصلا نمیدونم مشکل چیه .من که به مشکلی نخوردم و افت خاصی احساس نمی کنم. با این وجود گوگل وبمستر تولز رو چک کنید ببینید خبری نیست.
دقیقا همین شکل برای مابرای من امروز افت بدی داشته، از چندروز پیش کلا کاهشی شده ولی امروز به کمترین سطح توی چندماه اخیر رسیده:general505:
ما هم فعلا تو افتیمانگار لینک های سایت ما داره برمیگرده و آمارمون برمیگرده به حالت چند روز قبل .
فکر کنم اپدیتشون برگردوندن .
سلام وقتتون بخیر باشهخداوکیلی یک سئوکار بیاد به من بگه چه غلطی کنم که گوگل راضی شه از ما دربیاره .
تمام مطالب اختصاصی که کلی روش زحمت کشیده بودم و 4 تا 5 سال لینک یک گوگل بودم الان صفحات سه و پنج و ده و بعضیاشون اصلا وجود ندارند تو گوگل .
زورم میاد که مطلب منو اونایی که عینا کپی کردند حتی با عکس ها و آدرس سایتمون رو عکس اومدن لینکای بالا و منو برده صفحات آخر .
این چه سیستمیه ؟
ما از مردممون باید بخوریم از دولتمون باید بخوریم از الکسام باید بخوریم از گوگلم باید بخوریم . خدا این چه زندگیه ما داریم .
سلامسلام وقتتون بخیر باشه
یه سوال، شما برای مطالبتون لینک سازی هم میکردید؟
درودخداوکیلی یک سئوکار بیاد به من بگه چه غلطی کنم که گوگل راضی شه از ما دربیاره .
این چه سیستمیه ؟
از الکسا که نپرسید که فقط زجره با این آمار مسخرش . دیلی میل از نمناک طبق نظر الکسا کمتر بازدید داره . شما چه انتظاری از الکسا دارید . اما اگر معیارتون الکسا باشه 84 درصد ایران و بقیه خارج از ایران .درود
وضعیت الکساتون چطور هست؟ چقد ترافیک داخلی هست و چقد خارجی؟ ترافیک ورودی کمتر شده؟ درصدی چقد نسبت به قبل از این الگریتم کمتر شده؟