معمولا گوگل با این آپدیت هاش میخواد اسپم ها رو شناسایی کنه اما چقدر موفق بوده نمیدونم نه تنها مدیران سایت های ایرانی بلکه خیلی از کشورها هم اعتراض دارن حتی سایت های منبع معروف مانند howtogeek.com اما در کل بعد از آپدیت ها بازدیدهای سایت هایی که به خوبی روی محتوا کار کردند معمولا دوباره به جایگاه قبل و بلکه در مواردی بهتر هم شدند اما در هر صورت افت بازدید جمعی سایت ها میتونه نشونه این باشه که سایت شما مشکلی نداره یعنی همه این افت رو دارن فقط باید طبق روال همیشگی پیش رفت تا اوضاع بهتر بشه
آخه میدونید مشکل اینه که اگر من میدیدم که مطالبی که کپی کردم و نیمه اختصاصی هست میرفت پایین یا اصلا نیست میشد من مشکلی نداشتم میگفتم کپی کردم پوکیدم دیگه اما زورم میگیره مطالبی که کلی روش زحمت کشیدم 4 تا 5 سال لینک یک گوگل بودم و جالبه طرفی که الان لینک یک گوگل هست مطلب رو دقیقا از من کپی کرده حتی عکس هاش با تگ سایت من . نه تنها اون بلکه سایر سایت ها هم این مطلب رو از من کپی کردند بعد من میرم عقب اونا میان جلو .
خب این چه عدالتیه ؟
حالا اینا به کنار بذارید یه مثال دیگه بزنم .
طرف اومده بیوگرافی تمام لینک های اول گوگل رو گرفته بعد میری بیوگرافی رو باز میکنی 10 خط نوشته در موردش و 10 تا هم عکس گذاشته بعد اسمش رو گذاشته بیوگرافی .
بعد یه سایتی میاد کلی زحمت میکشه یه بیوگرافی مینویسه 70 خط یعنی توش هر سوالی در مورد این یارو باشه پاسخش پیدا میکنی همشم منابع معتبر و دقیق . بعد اون یارو اوله و مطلبی که اینقدر پرمحتوا و درست و حسابی نوشته شده صفحه چندمه .
خب شما بگید این چطور میشه تحلیلش کرد ؟ یعنی گوگل اگر وقت بذاره رباتی بنویسه که مطالب پرمحتواتر مکان های بالاتری رو به دست بیارن قطعا همه میرن دنبال محتوای درست و حسابی اما وقتی که ما میبینیم یه سایت بیوگرافی زده با 10 خط و فقط توی توضیحات متاش اسم یارو رو 20 بار آورده که خوب دیده شه و بالا بیاد و میاد و گوگل میاردش بالا خب چه انتظاری از وبمستر کار درست دارید .