• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش عجیب بازدید سایت " لطفا پاسخ بدید "

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
نه . یعنی قسمتی که قشنگ کپی کردند رو خودم نوشتم اما اون مصاحبه آخر مطلب رو آره از جای دیگه گرفتم .
آخه مشکل کپی کردن نیست در واقع! کپی هم نکنن بازنویسی بکنن بازم شماره یک میشن!
گوگل در فاکتورهای مشخص کردن رنکینگ سایت‌ها باید این جور موارد رو درست حسابی‌تر بررسی بکنه و ارزش نمی‌دونم بک‌لینک و عمر و تعداد بازدید و غیره رو کاهش بده در واقع که البته داده در سال‌های اخیر ولی هنوز به اون جایی که باید و شاید نرسیدیم! معلوم هم نیست اصلا برسیم!
نهایتش سایت‌ها ببینن کپی ناجوره، میرن سراغ بازنویسی دیگه! که خیلی‌ها هم البته دیدم این کار رو کردن.

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
دوستان خواستم یه اطلاع رسانی کنم که به هیچوجه به قانون کپی رایت گوگل هم دل نبندید که برای ما به هیچوجه کاری نیست .
نمونش رو در زیر مشاهده میکنید .
لینک ما :
https://avaliha.ir/عکسی-از-مراسم-عقد-رامبد-جوان/

لینک کپی :
https://www.fardanews.com/fa/news/642020/معرفی-همسران-رامبد-جوان-عکس

ما در مورد مطلب بالا به گوگل شکایت کردیم که سایت فردانیوز از ما کپی کرده . جالبه ما در این مطلب سال ها لینک یک بودیم و پس از کپی فردانیوز جای ما رو به اونا داد .
بعد از حدود یک هفته شکایت ما رد شد و گفتند کپی نکرده .
والا شما قاضی یه چک کنید ببینید کپی هست یا خیر .
میخواستم اگر این شکایت تاثیرگذار بود شکایت سایر سایت هایی که از ما کپی کردند و الان وضعیتشون در لینک اول خوشه رو کنیم که دیدیم نه اینا همش الکیه و از شکایت هم چیزی دست ما نمیگیره .
این است گوگل .
کجا انصاف رعایت شده که اینجا بشه ...

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
یه دو روز کمی ترافیک رفته بود بالا و کمی جبران داشت می کرد.
دیروز بدتر از قبل رفت پایین.

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
ظاهرا دیروز آپدیت تازه ای صورت گرفته

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
دوستان اگه من یه سایت جدید تخصصی بزنم که مخاطب زیادی نداره ولی از اون طرف هم رقیب زیادی نداره و روزی سه تا پست بزنم چقدر طول میکشه تا گوگل بازدید برام بفرسته ؟

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
دوستان اگه من یه سایت جدید تخصصی بزنم که مخاطب زیادی نداره ولی از اون طرف هم رقیب زیادی نداره و روزی سه تا پست بزنم چقدر طول میکشه تا گوگل بازدید برام بفرسته ؟
این اطلاعاتی که شما دادید خیلی کلی هست و نمیشه دقیق اظهار نظر کرد. شاید بعد از سه تا 6 ماه به هزار بازدید در روز برسید.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
دوستان سه هفته است سایت زدم. 35 تا مقاله اختصاصی هم پست کردم. کلا روزی 5 ورودی گوگل دارم 5 تا هم دایرکت
البته موضوع سایت تخصصی هست

این مساله نرماله ؟ (با توجه به تازه تاسیس بودن سایت) یا یه جای کار میلنگه؟

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
دوستان سه هفته است سایت زدم. 35 تا مقاله اختصاصی هم پست کردم. کلا روزی 5 ورودی گوگل دارم 5 تا هم دایرکت
البته موضوع سایت تخصصی هست

این مساله نرماله ؟ (با توجه به تازه تاسیس بودن سایت) یا یه جای کار میلنگه؟

به نظر من کاملا نرمال هست. برای اینکه بازدید بگیرید حداقل باید سه ماه صبر کنید.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
دوستان عزیز, الگوریتم بکلینگ گوگل تغیر کرده؟ همش 5 تا دونه لینک غیر اسپم . پستی که صفحه چهار گوگل بود کلا محو شد! سایت با سابقه و قوی هم بود فقط اون موردی هم که لینک کردم غیب شد . چرا اینطوریه؟
قبلا فقط لینک کامنت حالا روی هر سایتی که باشه بخصوص کامنت وبلاگ به عنوان اسپم درنظر میگرفت الان فکر کنم همه چیز اسپمه :دی

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
وقتی ترافیک سایت پایین میاد حتما ترافیک سایت های مقابل بالا میره
گوگل وبمستر قبلی برای ارور , پیشنهاد و... پیغام میداد الان روی پنل جدید که اصلا قسمتی برای مسیج نداره آدم نمیفهمه واقعا مشکل چیه :general208:
پنل جدید گوگل وبمستر واقعا از هر لحاظ مسخره هست :mad:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
وقتی ترافیک سایت پایین میاد حتما ترافیک سایت های مقابل بالا میره
گوگل وبمستر قبلی برای ارور , پیشنهاد و... پیغام میداد الان روی پنل جدید که اصلا قسمتی برای مسیج نداره آدم نمیفهمه واقعا مشکل چیه :general208:
پنل جدید گوگل وبمستر واقعا از هر لحاظ مسخره هست :mad:
پنل گوگل وبمستر که تغیر کرد حالا پنل الکسا ها هم عوض شده خیلی هم زشت و بدرد نخور شده :دی
...
کسی جوابی نداشت؟ وبمستر قبلی مسیج میداد الان دیگه هر مشکلی باشه صداش در نمیاد آروم سایت رو میاره پایین ، قبلا بعضی وقت ها ایمیل هم میزد :general505:

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
پنل گوگل وبمستر که تغیر کرد حالا پنل الکسا ها هم عوض شده خیلی هم زشت و بدرد نخور شده :دی
...
کسی جوابی نداشت؟ وبمستر قبلی مسیج میداد الان دیگه هر مشکلی باشه صداش در نمیاد آروم سایت رو میاره پایین ، قبلا بعضی وقت ها ایمیل هم میزد :general505:
برو رو نسخه قبلی، مسیج ها رو ببین.
برای من که ایمیل می اد.

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان خواستم یه اطلاع رسانی کنم که به هیچوجه به قانون کپی رایت گوگل هم دل نبندید که برای ما به هیچوجه کاری نیست .
لینک ما :

لینک کپی :

ما در مورد مطلب بالا به گوگل شکایت کردیم که سایت فردانیوز از ما کپی کرده . جالبه ما در این مطلب سال ها لینک یک بودیم و پس از کپی فردانیوز جای ما رو به اونا داد .
میخواستم اگر این شکایت تاثیرگذار بود شکایت سایر سایت هایی که از ما کپی کردند و الان وضعیتشون در لینک اول خوشه رو کنیم که دیدیم نه اینا همش الکیه و از شکایت هم چیزی دست ما نمیگیره .
این است گوگل .
خب در این مطلب نمیشه گفت سایت دوم کپی کرده
اول اینکه به شما ارجاع داده و حتی واترمارک تصاویر رو هم با لینک سایت شما قرار داده
دوم اینکه حتی تغییر در عنوان و قسمت کمی از متن میتونه کپی کاری رو نقض کنه خصوصا برای وب فارسی که اصلا در و پیکر درست و حسابی نداره

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
لینک ما :

لینک کپی :

این است گوگل .
اگر بقیه مطالب شما کپی باشه گوگل فکر می کنه که قصد دارید رقیبتون رو از نتایج حذف کنید, به طور کلی سایتی که اصلا کپی نکنه و حتی عکس ها رو هم خوده شما گرفته باشی و کپی رایتش 100 درصد برای خودت باشه, آن وقت اگر کسی مطلبی از شما کپی کنه شما خیلی راحت می تونی اون صفحه را از گوگل حذف کنی.

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دیروز مثل این که دوباره آپدیت زد!

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
دیروز بله یه آپدیتی شد حدوداً ۱۰ ۱۱ شب یه نوساناتی دیدم بنده تو برخی سایت‌ها ولی گویا موضوع مهمی نبود. البته امروز که SEM خیلی از کشورها در محدوده‌ی قرمزه و به نظر آپدیت نسبتاً بزرگی باید باشه ولی من که چیزی ندیدم.

بالا