alireza1411
Registered User
دیروزهم گویا آپدیت الگوریتم متوسطی بوده ولی درصد تغییرات زیاد نیست بازم انگار.
رو ایرانی یا سایت خارجیت؟روی سایت ما که تاثیر جالبی نزاشت . DA PA یکی اومد پایین البته عادیه ولی خب
من مدتی بود که افزایش و رشد مثبت داشتمدیروز یه افت بازدید غیر عادی داشتم
برای شما هم اینطور بوده؟
یک هفته اخیر 20درصد کاهش داشتیمیه سایت خارجی ما بد به فنا رفت.
آیا آپدیت سنگینی زده؟
آی پی برخی از سرورهای خارج از کشور را این چند روز مسدود کردن که تاثیر زیادی بر روی کاهش بازدید گذاشته
و کاربرها برای باز کردن سایت ها با مشکل مواجه میشن
ممنون از پاسختون اما بنده کلود فلر سایتم را فعال نکردم و هاست رو namecheap هستبله سایت هایی که از کلود فلر استفاده می کردن به طور ویژه این مشکل رو داشتن البت نه همه ی سایت ها چون هنوزم خیلی از سایت ها ی روی کلودفلر هستن و مشکلی نداشتن اما برای سایت های من که روی cdn فعال بود قطعی کامل داشتم و مجبور به حذف این سرویس شدم توی برخی از سایت ها هم مشاهده شد
تو این آپدیت نوبتم بود که افزایش بازدید داشته باشم:general504:آپدیت 24 سپتامبر چه تاثیری داشته روی سایتتون؟
من تقریبا 30 الی 50 درصد افت داشتم که ادامه دار هم هست. خیلی عجیبه واقعا. هیچوقت تو هیچ آپدیتی انقدر افت نمیکردمآپدیت 24 سپتامبر چه تاثیری داشته روی سایتتون؟
دیگه یکی میره بالا یکی میاد پایینتو این آپدیت نوبتم بود که افزایش بازدید داشته باشم:general504:
من تقریبا 30 الی 50 درصد افت داشتم که ادامه دار هم هست. خیلی عجیبه واقعا. هیچوقت تو هیچ آپدیتی انقدر افت نمیکردم